עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. קודם כל זו הפעם הראשונה שאני משחק משחק ברשת. 1 מה המטרה במשחק ? 2 שאני למשל הקב' הכחולה ואני רואה מרחוק חיילים אלו הם החיילים מהקב' שלי או האוייבים ? יש בכלל מצב לראות אותם מרחוק ? 3 בא לי רכב עם מישהו מהקב' שלי וציפצף לי שאני יעלה עליו,איך עושים את זה ? (לא ידעתי אז קפצתי לו על המכסה מנוע,נפלתי ונדרסתי חחחח ) 4 אם אני רואה למשל רכב שעומד אני יכול לנהוג בו או שתלוי איזה שחקן אני בוחר ? 5 לפעמים אחרי שאני בוחר תפקיד (בד"כ אני בוחר בחייל עם ה-M16) ומקום במפה אני מוצא את עצמי במקום מבודד ולוקח לי שעה להגיע לאיפה שכולם נמצאים,למה זה קורה לי ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הבנתי שהמשחק הוא רק ל Xbox. אמת? אשמח אם מישהו יאמר לי גם מתי יצא, אם בכלל וכו'.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. בניגוד מובהק ומופגן למתכונת המקובלת בשוק המשחקים כיום, מכריזה CD Project Red כי המשחק החדש שלה יכלול שלל חבילות תוכן מוסף - חינם אין כסף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%9b%d7%94-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%96%d7%94-%d7%a0%d7%9b%d7%95%d7%9f-witcher-3-%d7%99%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%9c-16-%d7%aa%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by hellfire03,

מאז כמה ימים אני לא מצליח לשחק נורמלי יש לי פינג סביר אבל הוא בכל זאת עושה בעיות מישהו שם לב לשינוי בזמן האחרון? (אני מחובר דרך רימון אם זה משנה)

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  5. המשחק הוא Freestyle של gamekiss.com . ביום שלישי התקנתי ושיחקתי על הווינדוס XP אצל דודים שלי ואתמול ניסיתי להתקין אצלי וזה לא עבד והעלה לי את השגיאה הבאה : ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כל מה שקשור ל- visual c++ והרצתי יותר מידי חיפושים בגוגל אך לא מצאתי תשובה . הנה מה שמותקן לי במחשב : אשמח לעזרה. בתודה מראש , לידור. נ.ב אני עובד עם win 7 enterprise 64bit (חוקי ל- 90 יום ומעודכן)[br]פורסם בתאריך: 1.04.2010 בשעה 15:21:34 הציעו לי להתקין : MICROSOFT VISUAL STUDIO EXPRESSלא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dan9,

אני נהנה מהמשחק והגרפיקה באמת יפה אבל מה ההבדל מלבד העלילה בינו לבין 3? מה הם עשו? העתק הדבק?

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by yuval1101,

היי לפני כשנתיים קניתי את המשחק HALF LIFE 2, שיחקתי בו וגמרתי אותו בהנאה אני יודע כבר גירסה חדשה לפני כמה זמן- HALF LIFE 2:EPISODE 1 ום שמעתי שעוד מעט יצא EPISODE 2. מהן הגירסאות האלה??? הן חבילות הרחבה או שהן שונות לחלוטין מהקודם ( מפות חדשות, עלילה מתקדמת יותר וכו' )? אם הן חבילות הרחבה, אז מהן מוסיפות למשחק??? תודה וחג שמח

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by GbeTech,

היי אפשר לקבל המלצות למשחקי Space Simulator? אתם יודעים, שיש יקום ענק כזה, ספינות וכד'. עדיף עם עלילה טובה (כמו Freelancer הישן). תודה

• 14 תגובות
    • 945 צפיות
  9. תעזרו לי בבקשה אני מוריד מכוניות מהאינטרנט איך אני מכניס אותם למשחק גיטיאי 3

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by Atlon-Xp,

המשחק והכול פועלים בסדר אבל אין באפשרותי לשנות רזולוציה זה תקוע על 1024X768 וברצוני לשנות את הרזולוציה ואני לא יכול וככה עם אני ישנה ל 800X600 זה יפעל יותר טוב... אז בבקשה מישהו יכול להסביר או יודע איך לסדר זאת.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by ארקדי גאיידמק,

אני מצטער שאני פותח תרד על זה. כל מי שרוצה לשחק נגדי און ליין שישלח לי הודעה בפרטי

12. שלום לכולם, התחלתי לשחק בהאלף לייף 1 וב1.6 עם חברים ברשת [ברשת הביתית, יש לי 2 מחשבים וחברים באים עם מחשבים ניידים] והמשחק מקטע לי! המפרט בצד. לעומת זאת במפרט הרבה יותר חלש P4 2.6 512MB FX5500 256MB והמשחק פועל חלק לגמרי. איפה ההגיון שבמפרט כמו שלי זה יקרטע אבל במפרט השני זה לא? תודה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  13. http://www.1pstart.com/call-of-duty-4-debut-trailer/ נראה ממש טוב, מוזר שהם עזבו את הג'אנר הזה של מלחמת העולם, הם היו ממש טובים בזה.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by dr computer,

http://www.camperstrike.co.uk/

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by kill_b7,

המשחק אמור לצאת ב2/10/2007 לכל קונסולות המשחקים ולמחשב. הפעם הדגש על משחקיות חדשה וטובה יותר וגראפיקה משופרת(להבדיל במעבד בין 06 ל07). בינתיים ידוע מי יופיע על הקופסא וזה תמונות ששוחררו מהמשחק: http://images.xboxyde.com/gallery/public/5306/1246_0001.jpg http://images.xboxyde.com/gallery/public/5306/1246_0002.jpg הולך להיות ענק לדעתי

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מדבר בעיקר על הצבא האמריקאי... היחידות ניראות לי ממש לא ברורות לעומת מה שהתרגלתי בג'נרלס. יש לי 9600 פרו ואני משחק על HIGH דיטייל וSHADOW נמוך. מישהו יודע על בעיה כלשהי עם הדרייבר של הכרטיס הזה :s05: או שזאת פשוט הגרפיקה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  17. היי אנשים.. יש לי רשת עם עוד כמה חברים , חיפשנו משחקים שניתן לשחק אחד נגד השני... סימולציות מטוסים... ניסינו את combat flight simulator 3 של מייקרוסופט... אבל זה לא בשבילנו... הוא קצת מסובך , ומעבר לכך , הוא איטי מידי... פשוט איטי... ריאליסטי יותר מידי שכבר אין כיף... קשה לשלוט על המטוס וזה מוריד את כל ההנאה. בכל מקרה, אם מישהו מכיר סימולטור כזה... לא חייב להיות מהשנה האחרונה.. הגרפיקה פחות מעניינת אותנו.. (כמובן שלא יהיה מלפני 6-7 שנים כן?) ושתומך ברשת... מוזמן לכתוב. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lmlm,

בדרך חוקית. כולל את 98. בארץ ולמחשב תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  19. יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה ארצ 512 ram ddr וכרטיס מסך ati radeon 9600xt 256 mb http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/16712.offfffffffffffffffffffffff.jpg

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by DXT,

לפני קריאת המדריך הזה, מומלץ לעיין ב- המדריך הישראלי לפוטבול אמריקאי. המדריך העברי השלם המדריך מעודכן לגרסת 2007, השינויים הם בעיקר בכפתורים המתקדמים. בגרסא הזו הוסיפו תפריט כפתורים כך שתמיד אפשר יהיה לראות על מה צריך ללחוץ בשביל לבצע את מה שאנחנו רוצים. מאד שימושי. נתחיל בבסיס של הבסיס: חוקי המשחק תחום המגרש: 53 על 120 יארד. 10 יארד בכל אחד מצדי המגרש נקראים האנד זון (end zone) של המגרש. בנוסף יש שער (שתי צלעות גבוהות על בסיס שמחובר לקרקע באמצעות מוט). שחקנים: 11 על 11. המשחק מחולק לשתי מחציות עם הפסקה בינהם ובסה"כ ל4 רבעים שאורכו הסטנדרטי של כל אחד מהם הוא 15 דקות (NFL) במשחק לרוב מורידים את זה ל- 5, פחות או יותר. צבירת נקודות טאצ'דאון (t…

• 50 תגובות
    • 14.5k צפיות
  21. Started by carbon1,

מישהו יכול לשים לי פה להורדה שמירה לקרבון 100% בבקשה ממכם.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  22. כמו בכותרת... האם יש אפשרות לשחק 2 שחקנים ביחד באותו מסך אותו מחשב בCOD 5? בסוני יש אפשרות במשימות לפצל מסך ולשחק ביחד... האם אפשר גם במחשב? בהנחה שאפשר.. אז אפשר לקנות שלטים כאלה http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/288&cl=us,en ולשחק?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  23. Started by yossi555555,

איזה DLC לקנות assault או engineer מה עדיף ומה ההבדל בינהם

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by moshiko69,

אני מחפש משחק ישן הבעיה שאני לא זוכר את שמו ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם. המשחק עד כמה שאני זוכר : היה על נמלים או תולעים או משהו אחר בסגנון (וזה לא WORMS) שצריכות להגיע לנקודה מסויימת במסך ע"י בניה של גשרים או מין מדרגות כאלה וחפירות באדמה המטרה הסופית היא ליצור מסלול בטוח לאותם תולעים או נמלים ושיגעו לנקודת הסיום במסך.. מישהו יודע על מה אני מדבר בבקשה שיגיד לי איך קוראים למשחק ומאיפה אפשר להוריד אותו? נ.ב נזכרתי שאותם יצורים קטים הם הולכים וחוזרים כל פעם שהם נתקלים באיזה מכשול, כלומר, אם יש איזה עמוד אז צריך לקחת איזה יצור שיחפור בשביל שכל השירה תמשיך להתקדם.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  25. המשחק הגדול ביותר של בתסדה מתקרב להשקה, ויחד איתו גם כמה וכמה סרטונים שהמפתחת רוצה שתראו לפני שתקפצו אל תוך בוסטון הווירטואלית לכתבה: http://hwzone.co.il/כל-הסרטונים-שבהם-כדאי-לכם-לצפות-לפני-הה/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.