עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by J0HNiE,

סרטון פשוט גדול של 15 מגה (2:09 דקות) ומתיג הרבה מהמשחק החדש של EA פשוט יפהההההההההההההההההההההההההה http://files.ea.com/downloads/eagames/official/battlefield2/bf2_video_05_hi.mov למי שאין לו מקודד של .mov יכול להוריד QuickTime Alternative 1.42 מפה http://files.9down.com/quicktimealt142.rar

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mrraz,

מישהו יודע ??

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by theone89,

תקציר: סדרת red faction יצאה לעולם בהכרזה שאפשר להרוס כל דבר במשחק, מבנים, קירות, רכבים, הכול אפשר לפוצץ, לרסס, לחורר ולדרוס. עכשיו מגיע אלינו המשחק השלישי בסדרה שמספר לנו על מה שקרה אחרי שהצלחנו לשחרר את מאדים ולהפוך אותו לביתנו. בשלב מסויים בני האדם נאלצו לסגת למעמקי האדמה, שם יעמוד מולם אוייב חדש ומסוכן, התושבים המקוריים של מאדים. במהלך המשחק אתם תגלו עוד דרכים ויכולות שיעזרו לכם לזרוע הרס ברחבי מאדים, אבל אתם גם תוכלו לבנות מחדש את מה שנהרס, אתם תוכלו להקים גשרים שנפלו, רכבים שנהרסו ואפילו נשקים. דרישות מערכת: Best configuration: (DX9 • System: Windows XP or Vista • CPU: any quad-core processors (Intel Core i5 or AMD Phenom II X4) or 3.0 + Dual Core CPU …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. חבר'ה תנו המלצה למשחק טוב שאני יכול להוריד מ& יש לי כרטיס מסך Leadtek Quadro FX

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ניסיתי הכל עמדתי שכבתי כרעתי גם מאחורי מסתור,חכיתי גם מספיק זמן,והוא עדיין מתנשף אחלה משחק

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by anri,

נתקעתי בקטע שההוא עם המסוק לקח לי את כל הנשק ואת הכל . ואז הוא זורק אותי במפל שם עם כל המפלצות עם רובה מסכן אחד....קיצר אני לא מצליח לעבור את זה כבר הרבה מאוד זמן אז רציתי שמישהו יתן לי עזרה איך לעבור את זה או שיתן לי צ'יטים והסבר איך להפעיל אותם אם אפשר... תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by -ox-,

http://www.lanharbor.com/photopost/showgallery.php/cat/510/password/ לא יודע מה איתכם אני פשוט אוהב את הסדרה הזאת , והגרפיקה כאן נראת מאוד מאוד טובה ומפורטת מאוד אבל עדיין קשה לדעת מתמונות סרוקות (ניתן ללחוץ פעמיים ולהגדיל את התמונה עוד כדי שיהיה אפשר לקרוא את הטקסט)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הייD: זוכרים אותי? מי שהיה פה לפני שנה ככה עוד כשהיה ת'רד ראשי של MW2 ושכל היום שיחקנו בS6 מכיר אותי, בקיצור, שמעתי דברים טובים על MW3 וחשבתי אולי כדי לי לחזור לפרנצ'ייס שפעם כל כך אכזב אותי. כדי לי? בכלל יש עדיין למשחק הזה קהילה כאן? יש קלאן? יש משחקים? אם כן, אם לדעתכם כדי לי לרכוש אותו ויש כאן קהילה, קלאן, משחקים קבוצתיים, אז איפה אתם מציעים לקנות אותו? איפה אני אקבל מכיר טוב? מה לגבי DLC? הם חזרו על השגיאה הזאת? אם כן אולי אני אוכל להשיג אותו בזול ואולי לא יהיה שווה? מה אתם חושבים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by -AKEL-,

קיים המשחק הזה בכלל??? יש לי תמונה שלו בגלל זה אני שואל אם יצא: http://img103.imageshack.us/img103/247/diabloiii9tu.jpg בדקתי גם באתרי סיקורים היה רשום עליו אבל בלי תוכן...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני התחלתי לשחק ביום יציאת קוד4 בא אליי בן דוד שלי והביא לי את הגרסא הפרוצה. שיחקתי בגרסא הפרוצה עד 2009 בערך ואז קניתי את הגרסא המקורית והתחלתי לשחק פרומוד. כשיצא קוד6 לא קניתי אותו ישר אלא חיכיתי קצת וקניתי אותו קצת לקראת סופו.. וסוג של פרשתי מקוד בכללי ואז חזרתי עם יציאת mw3 שיחקתי יחסית הרבה ואז פרשתי שוב יצא בלאק אופס 2 שיחקתי בו כמה חודשים פרשתי ואז חזרתי שוב עם פתיחת הקהילה הזו :> מה איתכם?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by דובי770,

היי שלום לכם! אני מחפש משחקים בסגנון DECSENT ו FREELANCER בשבילי ובשביל אמא שלי (גיימרים בנשמה ) (קצת היסטוריה: המשחקים הנ"ל הם מסוף המאה הקודמת ותחילת הנוכחית {בזמנו היינו צריכים לקנות את הכרטיס הטוב ביותר דאז VOODOO 3 , ובשביל DECSENT 3 החלפנו את כל המחשב בשבילו }) תודה מראש וכל המלצה תתקבל בברכה, דובי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי אנשים, חיפשתי בפורום כאן (מצאתי מישהו שדיבר על הבעיה אבל לא היתה תשובה שם) חיפשתי בגוגל... לא מצאתי שום פתרון.. זה מייאש אותי לגמרי ואני רגע לפני מכירת המשחק - אני משחק בעיקר בלילה\מוקדם בבוקר שהשרתים הישראלים ריקים וזה פשוט קריטי בשבילי לראות את הפינג לשרת. *אין לי אנטי וירוס\פיירוול - גם זה של הווינודס כבוי *הוספתי את ה V בהגדרות הראוטר תחת : Respond to ping on internet port *ניסיתי באקספלורר\כרום\פיירפוקס - הרצתי אותם גם ב 32ביט וגם על מצב אדימיניסטרטור. *הפעלה מחדש של המחשב\אוריגין - לא עוזר, הבעיה קיימת כבר חודשים עוד מהמחשב הקודם. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה ואיך EA עדיין לא פתרו אותה ?! תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by WarMachine,

התחלתי לשחק במשחק הזה(ביקורת:http://pc.ign.com/articles/720/720932p1.html)ובינתיים הוא מאוד מיהנה ומאתגר, מי שמכיר את CIV4 יוכל להתחיל לשחק בלי שום בעיה. בגדול אם בCIV היינו צריכים לבנות ציביליזציה באופן גדול ומופשט, מאין מאקרו, אז כאן אנו נתמקד בכל ישוב\עיר ספציפית במובן של מיקרו, הדגש כאן הוא על משחק של אסטרטגיה יותר מדיני\אזרחי ופחות במובן הצבאי(מזכיר קצת את Ceaser לדורותיו)צריך לבנות את העיר מאפס, לפתח אותה, לדאוג לתושבים ברמה מאוד נקודתית וגבוהה(כלומר לא רק לבנות בתים ולספק אוכל והופה אנחנו אמפריה),ובכלל לדאוג לכל דבר קטן על מנת להצליח, אני לא יכול להרחיב יותר מדי מכיוון שאני רק בתחילת המשחק אבל הוא נראה מבטיח מאוד ומאתגר, סאונד סביר, גרפיקה גם כן לא רעה, משחק אסטרטג…

• 14 תגובות
    • 988 צפיות
  14. קצת נמאס לי ממשחקי רשת, ופשוט הייתי רוצה להנות מסינגל טוב, מולטי לא חשוב, רק סינגל. משחקים שכבר שיחקתי ונא לא להזכיר אותם GTA SA NFSU COD MOHAA -בקרוב HL2 SECOND SIGHT PES4 שיחקתי עוד הרבה אבל אני אכתוב את אלה שיכולים להיות מוזכרים... תחשבו אנשים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  15. הרפתקאת חלל מבוססת על איזשהו גיבור אסטרונאוט שנוצר מתוך נובלות מדע בידיוני גרמני ישן, בגרפיקה לא רעה בכלל ודיבוב מעולה, בהתחלה נתנו שם חידה של ניחושים קשה ברמות מייאשות, אבל אח"כ המשחק ממש נהיה סביר מבחינת קושי, לפחות לכל מי שהתנסה במשחקי הרפתקה. סה"כ סגנון ייחודי שלא רואים בכלל בזמן האחרון, בהחלט עשו עבודה יפה ושווה ביותר לכל חובבי משחקי ההרפתקאות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כן חברה, אולי סוף סוף יהיה לנו RE4 מעולה למחשב? לפחות עם מנוע גרפי מעולה כמו ה-Source. הינה קצת פרטים על המשחק העתיד לבוא עלינו לטובה. http://www.blackwidowgames.com/ http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=16030 [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי את ג'נרלס ZH, עכשיו ביותר משתי קבוצות בהארד הוא רץ נורא לאט (איזה 100 טנקים באזור הבסיס שלי משומדים אחד אחד, וזה פשוט לא זז). מפרט בצד. מישהו אולי יכול להגיד לי למה זה ואיך מתקנים את זה? תודה DXM.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by klayton,

ז'אנר: Survival Horror פיתוח המשחק: Zombie Studios הפצה: Konami Digital Entertainment Inc. מנוע: Unreal Engine 3 תאריך יציאה: 23 Oct 2009 פלטפורמות: PC, XBOX360, PS3 על המשחק: "שלום, אני רוצה לשחק משחק" אתם מוצאים את עצמכם בתוך חדר לא ידוע וחשוך, אתם מרגישים טעם של דם בפה ומשהו כבד מחובר לכם לגולגולת. לפתע אתם רואים טלויזיה ישנה נדלקת ודמות מזוויעה של בובה צצה על המסך. אחרי מונולוג קצר אתם מגלים שאתם משתתפים במשחק אכזרי שבו אתם צריכים לצאת ממלכודת שיכולה לתלוש לכם הראש מהמקום. במשחק שמבוסס על סדרת סרטי האימה של המסור, אתם תשחקו אתם הבלש דויד טאפ שאיבד את שותפו בסרט הראשון כאשר נתקל בjigsaw, בסרט אנחנו רואים את טאפ אחרי שאיבד את שפיותו גם בגלל מותו של שותפו וגם ב…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by matani122,

אני לא יודע אם זה הסיווג המתאים להם אז אני יציין משחקים ששיחקתי ואהבתי. משחקי ששיחקתי ואהבתי - * Dekaron * Dragon Nest * Silkroad * Cabal Online * DC Universe * Vindictus ** לא אהבתי את - TERA ONLINE ~ AION ~ WOW ~ FLYFF ~ Rift ~ Neverwinter ~ Planetside 2 ובטוח שיש עוד ששיחקתי ולא זוכר שאהבתי וגם לא אהבתי, בבקשה להמליץ. וגם אני זוכר שיש משחקי H&S יפים, ואם אני לא טועה הם אפילו יותר כייפים מ MMORPG * הכי כייפים המשחקים שיש להם הרבה סקילים ואפקטים! כמו DEKARON.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. המפרט של המחשב:[[ Thermaltake Silent PurePower 410Watt amd 3000 64 bit box 939 Thermaltake מאוורר למעבד שלי msi k8n neo2 platinum idetion Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail AGP adata 1024 512x2 400 תודה....

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כותר הפשע החדש רק הושק וכבר מצליח להסתבך עם השחקנים לכתבה

• 14 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by OR007,

נתקלתי ב- Lock on בבעיות תצוגה קשות, ניסיתי לשחק עם כמה גרסאות של דרייברים אך שום דבר לא עזר, למישהו יש פתרון ? (מידע על המערכת ניתן לראות במפרט)

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SIGAMNO,

אני ממש התאכזבתי ממנו קשות יש לי מחשב מאוד חזק P-4 1.9 512RAM ו-G-FORCE 2 MX 400 64MB והמשחק ממש מגעיל והוא כבד מאוד ורק שתדעו עדיין לא עברתי את האימונים מרוב שהתאכזבתי

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אתם מכירים תעניין הזה שאתם משחקים גנרלס זירו ופתאום כול המישחק מקרטע בצורה מעצבנת ביותר ולא יצא לזה תיקון מישהו פתר את זה תודה לכול העונים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כל חובב RPG כבר בטח מכיר את הסידרה הזו וישמח לשמוע שזה יוצא בימים הקרובים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.