משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
"תוכנת השחמט הישראלית הפתיעה במהלך יוצא דופן וכפתה שוויון על רב האמן. שוויון גם בהתמודדות, כאשר משחק אחד בלבד נותר לסיום." (ynet) לכתבה לצפייה ב-5 המשחקים הקודמים ובשידור חי במשחק ה-6
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%a9%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! מה זה השטויות האלה? לא מזמן קניתי מחשב די מכובד למשחקים GTX 970 I5 4590 8GB RAM, המחשב הזה מריץ לי בלי בעיה BF4 בלי שום דרופים. התחלתי לשחק WD יש דרופים מציקים כאלה אפילו לא על הגדרות ממש גבוהות. זו בעיה ידועה שהמשחק חרא מהבחינה הזאת? יש משהו שניתן לעשות על מנת לתקן את זה? קניתי מערכת כזאת בשביל להיות מסוגל להריץ את זה על הגדרות גבוהות למה שאני יצטרך להתפשר ולהוריד הגדרות (גם זה לא ממש עוזר לגמרי)
-
- 26 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שתי המשחקים הם: 1. נסיך הפרסי-חולות בזמן - מקורי אני יביא הוכחה אם תרצו... 2. הדמו של קולין מקריי ראלי. הבעיה היא שהמחשב עושה ריסטרט תמיד בהפעלת משחקים אלו. את הנסיך הפרסי קיבלתי בבאנדל של הכרטיס מסך. הרצתי כמה אנטיוירוסים:avg,antivir,kasprasky ואף אחד לא פתר את הבעיה... המפרט הוא: AMD 3000 64bit CHAINTECH SK8T800 MSI 9800PRO 512MB A-DATA THERMALTAKE XASER 7000d 500W ספק גנרי של KSP חשוב לציין כי בעבר שהמחשב היה חדש המשחק הנסיך הפרסי עבד מצויין ללא תקלות.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בשלב 6 לא מצליח לפתוח תתיבה http://img108.imageshack.us/img108/120/hhxm4.jpg ויש כזה עכביש גדול, יש לי תאבן הראשונה השלישית והרביעית לא מוצא תשניה מה לעשות? תודה שמואל
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
אני מחפש את החנות הכי זולה בארץ, שאני אוכל לקנות דרכה משחקים. קניתי לפני חודש את BF2, ועכשיו הוא זרוק בצד כי הוא משחק דפוק. אז אני עומד לקנות את COD II, אבל אני רואה שהמחיר 250 ש"ח :-X. המשחק יצא לפני חצי שנה, והם עדיין דופקים במחירים :-\. יש סיכוי למחיר זול יותר בארץ :s05: ואני לא מדבר על הפרש של 10-20 שקל! אין לי בעיה להזמין גם מחו"ל (עם משלוח לארץ) אם זה יצא זול יותר.
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
Valve הוציאו עדכון חדש שיורד דרך הSTEAM. העדכון כולל נשקים חדשים, מפות... הנה מספר דברים חדשים: נשק חדש למורדים, ה Crowbar נשק חדש לקומבין, ה Stunstick (ממש מגניב!) נשק חדש (לכווווולם), ה S.L.A.M: Selective Lightweight Attack Munition חוץ מאלה הוסיפו גם מפות חדשות עם אביזרים חדשים. הנה הטלפורטר שהוסיפו, שנמצא במפה החדשה שנקראת steamlab: בהחלט תוספות מגניבות. אלה הדברים שאני שמתי לב אליהם, למשהו יצא לראות עוד תוספות? מפות? נשקים? אביזרים?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי דיירקס הכי חדש 9.0C עכשיו יש לי בעיה עם 2 משחקים EA המונדיאל והNFS החדש... שמעו מה קורה המשחק נפתח אני עושה אינסטל אחר כך אני מכניס את הקוד הוא שואל אותי אם אני רוצה דיירקס אני עונה לו לא ואז כלום לא קורה ההתקנה אמורה להתיל אבל זה לא קורה.. אין מצב שהתקנתי את המשחק קודם הוינדוס חדשדש :'( :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בירשותי משחק מקורי של far cry 2 ומערכת ההפעלה שלי היא wundows xp הבעיה היא שבמהלך המשחק פיתאום אני נזרק חזרה לשולחן העבודה בלי שום הודעת שגיע עם למישהוא יש פיתרון או ניתקל בעבר בבעיה אני ישמח מאוד לעזרה בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם-אז ככה היה משחק שיצא לפניי משהו כמו 9 חודשים-10 חודשים שהכרטיס הישן שלי לא הזיז אותו........ה 5200 שהוא התחיל כזה שאני במכונית כזה......ואז אני יוצא ממנה ואני כזה כאילו בלש.......משהו כזזה........הסיגנון הוא יריות מגוף ראשון אני חושב לא בטוח ואני חושב שזה היה פורט מאיזה קונסולה גם לא בטוח. אני רק יודע שזה קצת פרטים על המשחק אבל חייב שמישהו ייזכר........תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יצא לפני יומיים ה DEMO של המשחק הבא בסדרת SPLNTER CELL, מישהו כבר ניסה ? 558MB של הורדה. http://www.filerush.com/download.php?target=sc_chaos_theory-sp_demo.zip יש עוד הרבה מקומות להוריד את זה... (המשחק המלא צפוי לצאת עוד חודש בערך...).
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי WIN XP וכרטיס מסך SIS 315. לא יודע אם זה קשור אבל אחרי התקנה לכאורה מוצלחת של המשחק, הוא רושם לי חלון שך CRITICAL ERROR עם מידע לא מוכר (אני לא מצליח להעביר את הprint screen לאתר הזה) ולא מופעל המשחק. חבר אחר ניסה ולו יש ג'י פורס 2 והוא קיבל את אותו חלון. חבר שלישי ניסה, הצליח וסיים את המשחק. כולנו השתמשנו באותם דיסקים. מה החלון הזה אומר?!?!? : General protection fault! History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אינו עולה זה בגלל שאולי אינו מותאם ? פרט לכך, איך אני נכנס למגוון הווריאציות של המשחק הוא נותן לי גרסת דמו בתוך איזה טירה מעפנה ומשעממת. אציין כי המשחק המקורי אצלי. איך משחקים משחק רשת? מה אני אמור להגדיר? תודה
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים נכנסתי לסטים וניסתי להפעיל משחק הוא הראה שהוא טוען את המשחק אבל אחרי הטעינה הוא לא הראה את המשחק, ניסתי משחק אחר וגם הוא לא עבד. מחקתי את הסטים ע"י "הוספה והסרה של תונכה" והכנסתי את הדיסק להתקין אותו מחדש, הגעתי עד החלון שאני בוחר איפה להתקין את המשחק השארתי את זה על הברירת מחדל ואז קיבלתי את ההודעה הזאת: זהו לא כתוב שום דבר אחר אחרי שאני לוחץ OK לא קורה כלום ניסתי להחליף מיקום לא קרה כלום חיפשתי ב FAQ של VALVE לא מצאתי אולי אם מישהו אחר יכול למצוא או לעזור לי לומר לי מה הבעיה אני מאוד יודה לו. וזה דיסק DVD עכשיו שמעתי איפה שהוא שדיסקים כאלה שיושבים הרבה זמן בארון מאבדים מידע או משהו כזה יש מצב שזה מה שקרה פה? על הדיסק אין שריטות אין כלום הוא הוכנ…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את המשחק,התקנתי,נרשמתי וכל החרטה הזה..שיחקתי קצת באונליין,יצאתי. עכשיו כשאני מנסה לעשות Log In הוא רושם לי או could not connect to backend server או משהו על connection timeout איך שמתחשק לו.. אני מחובר ישירות למודם והוא לא עובר דרך שום דבר (נתבים וכל החרטה הזה).. ניסיתי הכל,אני פשוט לא מצליח לגרום לזה לעבוד וזה ממש מתסכל..עלה 220 שקל,בלי האונליין היה שווה להשאיר את הפרוץ..
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, המשחק עבד בסדר גמור למשך כמה ימים אבל מאז שהתקנתי AUTHENTICATOR (לטלפון) אני לא יכול להתחבר לא לדיאבלו 3 ולא לאתר battlenet (במשחק שגיאה 315300 ובאתר זה אומר שהAUTHENTICATOR שלי לא נכון או משהו כזה). ***פעם ראשוה אחרי שהתקנתי את הAUTHENTICATOR הצלחתי להתחבר, שיניתי את הBANNER שלי, זה התנתק ומאז אני לא מצליח להתחבר. ניסיתי כל פיתרון אפשרי שמצאתי: סינכרנתי את הAUTHENTICATOR, עשיתי לו RESTORE, שיניתי סיסמא לחשבון שלי, התקנתי מחדש את הCLIENT, ניסיתי להתחבהר ממחשב אחר, ניסיתי להתחבר לשרתים אחרים, יצרתי חשבון אדמין חדש על המחשב, מחקתי את התיקיות של בליזרד תחת PROGRAMDATA, העתקתי אותם מהמחשב של חבר שלי שאצלו המשחק כן עובד (שוב- לא עם החשבון שלי). אף אחד מאלה לא עזר…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ממש בהתחלה איך שאני מקבל את האקדח והולך בשביל יש שומרים שכבר מרחוק יורים בי וכמובן יריות שלי לא ממש מזיזות להם. איך אני עובר את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
http://www.gamershell.com/news/31212.html
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, מדובר בשני דיסקים תקינים שאיתם התקנתי את המשחק במחשב שלי ואצלי המשחק עובד כשהדיסק הראשון חייב להיות בתוך הכונן. הוא גם התקין את המשחק כמו שצריך, כשהוא מנסה להפעיל אותו הוא מקבל את החלון הראשוני הריבוע הלבן עם הסמל של NBA LIVE על שולחן העבודה וזה נשאר תקוע על זה, זה לא מבקש דיסק אלא פשוט נשאר תקוע על זה. בדקנו בדרישות של המשחק ונראה לנו שהמחשב שלו עונה לדרישות. חשבתי אולי יש מצב שהכרטיס מסך שלו לא תומך בDIRECT X9.0C הוא התקין אותו ליתר ביטחון וגם דרייבר עדכני יותר לכרטיס מסך וזה לא עזר. אני שם כאן קישורים ללוג של סנדרה עם מפרט המחשב שלו: http://img109.imageshack.us/img109/6505/newmail5sa.jpg http://img109.imageshack.us/img109/7979/newmailwalla11hx.jpg http…
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
הפרק החדש בסדרת משחקי ה-FPS המפורסמת מכולן זוכה לתאריך השקה רשמי ולסרטון עלילתי עדכני ספק אם ניתן יהיה להשוות את ההצלחה המסחרית שלו לאלו של משחקי Call of Duty ו-Halo לדורותיהם, שכבר מזמן חלפו על פניו בכל הנוגע ליכולות השיווק והמיתוג – אך אנחנו עדיין מוצאים את עצמנו מתרגשים באופן בלתי מבוטל עתה, כש-Doom החדש (הרביעי, אם תרצו) מקבל תאריך רשמי להגעתו אל החנויות, ב-13 במאי 2016. סדרת Doom נחשבת ובצדק לזו שהפכה כמעט לבדה את ז'אנר משחקי הפעולה-יריות לאחד מהמפורסמים והפופולריים ביותר בשוק המשחקים כולו, ומהווה ככל הנראה גם את המודל לחיקוי למספר הגדול ביותר של משחקים ברוח דומה מאז ומעולם. במונחי אמצע שנות התשעים לא היה דבר מגניב ומשוכלל יותר מ-Doom בעולם הגיימינג – וכל א…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-