משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שמישהו לא הקדים אותי אבל הנה תמונות. אמור לצאת ברבעון הראשון של 2005. http://delobbo.com/gran_turismo_4_1.html
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה של פינג מאוד גבוהה בקונטר סטרייק סורס :\ ניסיתי להוריד את הגרפיקה וראיתי שזה ממש לא קשור לפינג שלי,המשחק עצמו זז אצלי אחלה אבל אני לא חושב שהפינג פה קשור לזה תתקנו אותי אם אני טועה. יש לי ADSL 750K והאינטרנט עצמו זז בסדר גמור וגם ההורדות יורדות בקצב מעולה והכל אחלה אז אני לא חושב שזה קשור הפינג שלי זז מ270-390 ולפעמים יותר ואני מדבר על שרתים ישראליים..לכולם שם הפינג בדרך כלל על 40-70 P: וגם ניסיתי בכל מיני שרתים בעיקר ישראלים ושום דבר לא משתנה. לפני שאני מתחיל לשחק אני סוגר הכל איסקיו,מסנג'ר,אימיול אוכל הורדה אחרת..אפילו את האנטיוירוס ובדקתי בזמן המשחק כבר כמה פעמים אילו תוכנות פועלות ברקע ואין שום דבר חוץ מהדברים הבסיסיים שפועל לי ברקע אם זה עוזר…
-
- 15 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
היי אני מנסה כבר חודש+- לעשות "Alley-opp " בSlam-dunk ואני לא מצליח, עברתי על כל הלחצנים וני לא מצליח, הלכתי בית הספר הזה במשחק ולא הבנתי כלום ממה שאמרו שם. מה עושים<? תודה מראש Install תמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם כוון שמאוד התאכזבתי מפאסיפיק אסולט אחרי HL2!חיפשתי לי משהו בסגנון(פיפא 2005) סתם!!!!! החלטתי לראות את פאר קרי נכון שהוא לא חדש אבל שמעתי דברים טובים כוון שגם כרגע יש לי מערכת טובה להריץ אותו! מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אני מחפש לקנות את אחד משני המשחקים. יש לי כמה שאלות: 1. האם שניהם באים בגרסאות למחשב האישי ול- PS2? 2. כשמדברים על כל משחק בנפרד, לאיזה פלטפורמה הגרסא היותר מוצלחת? (לדוגמה - האם PES4 יותר טוב על מחשב, או על PS2?) 3. אנו נוטה לכוון משחק מחשב, ולא לפס2, איזה משחק אני צריך לקנות? 4. אם 90% מהמשחק יהיה מולטיפלייר, איזה משחק לקנות? 5. ........ מי יותר טוב? תודה רבה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק במשחק POSTAL 2 ואני לא ממ הבנתי איך משחקים לאיפה אני צריך ללכת? הלכתי לקנות חלב והוא לא רוצה להביא לי חלב אז הלכתי לדלת אחת ושם היו אישות משוגעות שצורחות ''לולולו'' אתה יודעים כמו המרוקאים חחח אבל לא יכלתי להרוג את כולם כי אין לי רובה.. בקיצור מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מחשב חדש AMD64 3200+ עם כ.מ 6600GT ו- FAR CRY משום מה רץ טוב רק על 800X600 וברמת גרפיקה של LOW. הדרייברים מעודכנים ובנוסף התקנתי גם את ה- patch 1.3 שלו. מה יש לי עוד לעשות? להתקין בנוסף את ה- patch 1.1? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לי כבר מה לשחק במחשב שלי גמרתי את כל המשחקים שלי. אז אני רוצה שתביאו לי משחק טוב וכיף. תמליצו לי אפילו על משחק שמעל 4-6 שנים העיקר שיהיה טוב. תודה מראש ;D
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי להביא שוטסקרין, זה פשוט לא עובד לי בפאר קריי. זה מין מקום צדדי בטבע שיש בו סירה צבאית עם שני חיילים, אחד עם בזוקה אחד בלי. זה ממוקם קצת אחרי הטנק השרוף. אחרי שאני הורג אותם ואני יורד למים כדי לעבור לצד השני, ישר כשאני יוצא מהמים מסוק יורה עליי בזוקה ואין לי סיכוי, ניסיתי כמה פעמים. הבזוקות שהיו לי נגמרו ככה שאני לא יכול לירות מהסירה. מה לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך משחקי rpg בסגנון muonline ו diablo וכו'.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עוד חברה קלאסית נסגרת, אני בטוח שכל מי ששיחק בThief או Deus Ex יודע כמה איכותית הייתה החברה (אם לא כוללים את דיאקטנה הנורא...)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בונה מסכים בוורקרפתט בשעות הפנאי בעזרת הworld editor, ויש משהו שמעצבן אותי: אני לא מוצא את האופציה להעלות את מספר הרמות של הגיבורים! וזה לא כיף לתת להם 2000 חיים או 800 נזק במכה, או מיגון divine... איך אני משנה להם את מספר הרמות????? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איזה מרגיז יש לי בעיה שאני נכנס(זה רק מהיום) זה עושה לי את זה אולי זה קשור שהורדתי תוכנה של SPY SWEEPER? ועשיתי בדיקה וזה מחק לי את כל המרגלים למינהם? תתחשבו בי אני כבר שלב 12 בסוף על סף סיום המשחק שאני כבר משחק יותר מחצי שנה אז בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בערך ב66%, ספונסר רביעי, ואין לי שום תחרות על המפה! מה אני עושה הלאה? אגב, האיוו מגעילה! סתם ביזבזתי עליה איזה 90000. יש אפשרות למכור אותה ולקבל את הכסף חזרה לצורך שיפוצים של המיאטה הבלתי מנוצחת והTT שפשוט נראת טוב ואין עליה בפתיחות?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהם מחדשים עוד הפעם לא כתוב כלום בעידכונים???זה ממש עכשיו עושה לי ככה כבר יש לי דטמצ'... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והתקנתי קאונטר סטרייק...ואין לי שמץ של מושג למה, אבל כל כמה שניות המשחק ניתקע לכמה שניות וממשיך כרגיל זה קורא לי בעיקר שאני פוגש אנשים הנה תמונה:
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז אני פותח תרד חדש בלי הקפצות... למרות שקודם לא ניסיתי להקפיץ פשוט לא השתמשתי בעריכה... אני הייתי רוצה לדעת מהן שיטות השידור של הפליי סטיישן והאקס בוקס לפי היצרנים אם משהו יודע איפה אני יוכול למצוא את זה אני אודה לו. כמו כן הייתי רוצה לקבל ממכם רשמים מה עדיף ולמה? והאם אתם מכירים מכשיר שממיר שיטות שידור מאמריקאית לאירופאית? הנה אפילו וידאתי שאני יכול לערוך...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש גם ב-500 שקל אבל ה-630 זה המשופר. האם זה מחיר סביר?
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום!!! ההורים שלי קנו לי בדיוטי פרי ps2 הדק עם זיכרון 8mb 2 ג'יסטיקים רוטטים אם חיבור usb ויצאות לשחק עם עוד מכשיר. הלכתי לחנות ששם מוכרים את המכשירים האלו ושאלתי אם אפשר להרכיב ציפ הם אמרו שלא שאין עוד למכשיר החדש את הציפ הוא אמר לי לחכות עוד חצי שנה!!!!! וגם הוא אומר שעל המכשיר הדק אי אפשר להוסיף דיסק קשיח ושעדיף את הישן!!! מה אתה אומרים להחליף את המכשיר או להשאיר אותו (על תשכחו שכל משחק עולה 300 ש"ח) ומה אתה אומרים על המכשיר שקניתי אם הוא טוב?? ואם כן להחליף אז איפה כי אני לא מצאתי ואם אפשר אז תתנו לי את הכץובץ של החניות אני מאוד ישמח!!! שירן (בת)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר יפה..? מזמן היה לי דיאבלו 2 וזה נראה לי קצת דפוק אבל מחר מביאים לי עוד פעם דיאבלו 2... ולא יודעת אורמים זה מאוווד יפה.. מה דעתכם? מה יותר ממכר וכיף??
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם יש הרבה חפצים נשקים? יש עולמות או שלבים? יש הרבה אנשים שמשחקים אותו? אם אתם יכולים לתת לי קצת אינפורמציה עליו אני ממש אשמח...
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.lanharbor.com/photopost/showgallery.php/cat/510/password/ לא יודע מה איתכם אני פשוט אוהב את הסדרה הזאת , והגרפיקה כאן נראת מאוד מאוד טובה ומפורטת מאוד אבל עדיין קשה לדעת מתמונות סרוקות (ניתן ללחוץ פעמיים ולהגדיל את התמונה עוד כדי שיהיה אפשר לקרוא את הטקסט)
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה שלי שאני מתקין והכל בסדר אבל אחרי שאני מתקין אז אני מפעיל את המשחק והמשחק לא עולה אני רואה רק את מסך הפתיחה וזהו זה לא עולה לי כתוב לי שתריך להוציא ולהכניס את הדיסק מחדש אני עושה את זה וזה גם לא עוזר
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-