עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nehmia,

אני צריך משחקי rpg בסגנון muonline ו diablo וכו'.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. טוב, לא יודע למי מכם אני עומד לחדש משו, אבל אישית הפתרון עליו עליתי הבוקר די הפליא אותי. בהגדרות הגבוהות ביותר של המשחק ופילטרים מכובדים (A.A X4 A.F X8), הצלחתי להשיג משחקיות מעולה, שלא יורדת מה 80 FPS. הכיצד?... פשוט מאוד. שימוש ברזולוציה של 800x600. ההבדל באיכות התמונה לא כזה נוראי (ואני עוד על 19"), אבל מבחינת ביצועים, שמים וארץ, לא חושב שצריך יותר מזה בשביל להינות ממשחק Multi. נסו ותראו.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by e-r-a-n,

ניגש ישר לעניין באתי לשחק אתמול בערב במשחק, קודם כל המערכת שלי היא epox 8k3a+ , amd 1600+, crucial 256mb 2100, ti4600, 41.09 , win2k, dx8.1, via 4in1 אני מפעיל את המשחק בלי שום סינונים מסויימים או AA וכו' - הכל מכובה. על רזולוציה של 1152x864 המשחק מקרטע לי, Fraps מראה כ 20פריימים. לא הבנתי מה הולך פה, אז החלטתי להוריד רזולוציה ל 1024x768, אבל עדיין ממש אותה כמות פריימים לשניה, 20. על 800x600, גם כן, כאילו משהו אחר פה מפריע, ולא שהכרטיס לא סוחב או משהו כזה.. יש למישהו פתרון? כי זה רץ באותה צורה על כל רזולוציה אפשרית..

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם אני טל. לפני שבוע קניתי רדאון 9800 פרו. ואני מחפש משחיקם כבדים מבחינה גרפית ומענינים. אשמח לקבל המלצות למשחקים .

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by mrraz,

קשה לי לחכות !!!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by YoShow,

באופן חד פעמי החלטתי לקנות משחק ולא להוריד. החלטתי שblack and white 2 שווה את זה. אבל מתי זה יוצא בישראל? לפי מה שהבנתי זה יצא באירופה לפני שבוע... אבל זה לא עוזר... דרך אגב אם מישהו מכיר חנות שכבר מתחילה למכור שימסור לי את שמה בבקשה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן, תהיתי אם יש כאן מישהו שיידע להסביר מה ההבדלים הין כל שלל סוגי הצ'יפים השונים שיש ל playstation 2... אני בסך הכל רוצה לקנות פלייסטיישן חדש ולהוסיף לו צ'יפ שיהיה מסוגל לקרוא כל משחק שאני מוריד בשבילו מהאינטרנט.. מישהו יכול להמליץ לי אגב על צ'יפ כזה? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. איזה קונסולה כיכב כהקונסולה הכי טובה לדעתכם.... תצביעו!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by WarMachine,

סוף סוף השתחררו תמונות למשחק המצופה הזה שלא ידעתי איף הוא ייראה בכלל, נראה די טוב!!!

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

http://forums.firingsquad.com/firingsquad/board/message?board.id=pc&message.id=36144 Call of Duty 4 minimum requirements OS: XP or Vista Processor: 2.6ghz Pentium IV or equivalent (3.2ghz recommended for Vista) RAM: 1024mb (1536mb recommended for Vista) Video Card: DirectX 9-compliant Shader 3.0 card with 128 MB of DDR Video Memory (256 MB recommended) AGP 8x or PCI-Express x16 Sound Card: 16-bit DirectX 9-compliant sound card DirectX9 for XP and 10 for Vista, 8 gigs HD space + 600mb for swap file. Supported chipsets: Nvidia Geforce 6/7/8 series ATi X800 or higher בעלי WIN VISTA ממש מקבלים בעיטה הגונה בתחת בדרישות המערכת

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אין לי מושג למה זה קורה, יש לי את הדרייברים הכי עדכניים שיש.......... יש לי כרטיס מסך msi geforce 3 ti200 128mb והוא אמור להריץ את המשחק הזה יופי יופי......... ככה אני רואה כשאני משחק ברשת, אבל גם במשחק רגיל כל מה שקשור למים במשחק אני רואה ככה......... מוזר.... מישהו יכול לעזור? זה מבאס לאללה........

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. הטריילר כאן: http://www.gametrailers.com/player/31351.html קצת על המשחק: Left 4 Dead is an upcoming multiplayer co-operative survival horror game by Turtle Rock Studios which is... part of Valve Corporation. The game has been built using Valve's Source engine and will be available on PC and Xbox 360 Left 4 Dead pits four human playable or AI controlled survivors of an apocalyptic pandemic against hordes of Infected zombies. Regular Infected are controlled by the game AI, while human players can control up to four mutated Infected with special abilities. The goal of Left 4 Dead for the Survivors is to help each other make it through a level to safety. Infec…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. הפרק החדש בסדרת משחקי המכות הוותיקה ידרוש מערכת מודרנית ועוצמתית יחסית כתנאי סף מינימלי, לכאורה לכתבה: http://hwzone.co.il/קרבות-לא-לכולם-נחשפו-דרישות-המערכת-עבו/

14. אלהן, יש לי פה ושם זמן פנוי שאין לי מה לעשות בו ואני חובב משחקי RGP. אני מחפש אחד בסגנון Dungeon Siege שהיה משחק נהדר, משו כזה שצריך להרוג מפלצות (נראה לי קוראים לזה hack&slash) אבל לא רק להרוג אלה גם לאסוף חפצים (ואלי גם QUESTים יהיה נחמד), כמובן שיהיה STORY כל שהוא מאחורי כל זה. הכי חשוב שהמשחק לא יהיה מפוצץ מבחינת גרפיקה כי יש לי מחשב ישן (מפרט מלא בצד ימין), ככה שירוץ על גיגה זכרון כרטיס מסך של GEFORCE סדרה 6600 עם 256MB זכרון ומעבד P4 3.0GHZ. זהו אני חושב, תודה רבה לכולם מראש

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by gremlinx,

יש לי מחשב עם q6600, 2 gb ram, 8800gts 640mb כל זה על מסך של 22 אינטש ברזולוציה המקסימלית של המסך דריברים אחרונים של nvida ווינדוס xp גירסה 32 ביט המשחק משום מה מקרטע לי בימים האחרונים. עד עכשיו עבד בסדר, אבל בימים האחרונים אם אני במירוץ עם יותר מ 4-5 מכוניות אז המשחק עושה בעיות ומקרטע מידי פעם, באופן בלתי שחיק בעליל. בהתחלה הורדתי מעט את הרזולוציה ואת הפילטרים אבל כל זה לא עזר. הגעתי למצב שאני משחק בלי פילטרים ובלי שום תוספות לרזולוציה ועדיין עושה את אותה הבעיה, משחקים אחרים כגון nfs pro street, ghost recon 2, crysis,bioshock עובדים נפלא ורק ג'ויס 2 עושה לי בעיות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא אנשים עם אותה תקלה, אם למישהו מכם יש מושג אני ממש אשמח. (ניסיתי להתקין את הד…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. המפרט בפרופיל ואני על WINDOWS VISTA 32BIT אני מריץ את המשחק על הפאצ' 1.0.0.4 כל ההגדרות על HIGH רזולוציה 1280X1024 VIEW DETAIL 32 DETAIL DISTANCE 72 CAR DENSITY 67 SHADOW DENSITY 5 בבאנצ' מארק היה לי 49 FPS בממוצע וזה נחשב חלק במשחקים אחרים אני מריץ את המשחק עם GAME BOOSTER המשחק עובד חלק ב10 דקות הראשונות ואז הוא מתחיל לעבוד בתקיעות

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. ניכנסתי לסינגל פלייר שם אבל משום מה זה הכניס אותי לסרבר...(לא של אנשים - אני חושב של בוטים) בכל מקרה ראיתי שזה די יפה והחלטתי לשחק שם... (צריך להשתלט על איזה דגל - לא יודע מה עושים שם) משהו מוכן להסביר לי איך אני רואה את עצמי על המפה ונגד מי אני ??? למה אני לא מבין שם כלום! איך נותנים פקודות לחברים שלי ואיך אני יודע עם מי אני ?ועל מי מותר לי לירות?? סליחה על השאלות הרבות זה פשוט שאני פעם ראשונה שאני משחק בבטלפילד (למרות שזה 2) מקווה שתענו לי על כולם בהרחבה תודה ביי

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. יש לי את המשחק, אני Knight, סגרתי את השער של אובליביון, החזרתי את הטבעת האבודה של האיש המת, ואז יצאתי מהעיר וזהו אין יותר חץ לאן ללכת?! לאן אני הולך עכשיו? תמיד הייתי הולך אחרי החץ, עכשיו אני אבוד, הכל אפור, יורד גשם, אין שום חץ, אני אבוד ליד העיר שעולה באש. (סגרתי את השער שנפתח, הרגתי את כל המפלצות שנותרו בעיר, החזרתי את הטבעת, קבלתי הודעה שסיימתי את ה quest, יצאתי מהעיר שמח, ואין לי שום חץ לשום מקום! בכלל, אני לא מבין עד עכשיו מה אני עושה במשחק הזה, אני סתם הולך לפי החצים, מסיים משימות כמו שרוצים ממני, שוחט את כל האויבים, אבל על מה המשחק? מה אני אמור לעשות? אני שניה אחת בלי החץ האדם - ירוק ואני אבוד טוטאלית! עזרהההה

• 14 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by AK,

בעייה מ'ס 1:אין לי קול במשחק - ב options הוא אומר לי no hardware found בעייה מ'ס 2:כול פעם שאני מתנגש במשהו הוא נתקע לי ואני צריך לעשות restart c-media PCI audio legacy device - זהו כרטיס הקול שלי ונאמר בפורום שיש איזהשהו FIX,מאיפה אני יכול להוריד אותו?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eriksexy,

21. שלום לכולם,שמי רום וחבר שלי מפתח משחק FPS ישראלי.אני יפרסם בשבילו כי הוא לא יכול לפרסם בגלל "רווח אישי" אתר ביתבבניה יעלה לשרת איחסון חינמי) להורדת הדמו (1.0):בהעלאה... תאריך יציאה משוער:1-1-2012 מידע על המשחק: זוהי חבילה של 3 משחקי אינדי שהמחיר שלה היה מאוד נמוך. כל המשחקים יתמכו בDX11 באופן מלא. יתכן שיתווסף מנוע הרס על חלק מהמשחק (בתהליכי בדיקה). תמונות:

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Black Knight,

שלום. ביום שני יצא דמו למשחק Evil Genius, שזהו משחק אסטרטגיה / תפקידים, ובו אתם משחקים לראשונה (?) את האיש הרע!! איזה כיף אה? טוב יאללה לעניין. להוריד מכאן. בערך 200 מגה, ותגידו פה מה אתם חושבים עליו. על המשחק - Evil Genius יאפשר לנו לשחק את תפקיד הנבל המרושע שזומם להשתלט על העולם. במהלך המשחק נוכל לבנות בסיסים סודיים ולצייד אותם במיני מלכודות, במטרה להרוג את הסוכנים החשאיים המרגיזים שינסו לעצור אותנו. כמו כן נוכל לגייס סוכנים משלנו למשימות ברחבי העולם, כאשר השלמת כל משימה מוצלחת תזכה אותנו בסכום כסף, שבעזרתו נוכל לקנות כלי נשק משופרים להשמדת העולם. לקוח מגיימר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by wooper,

היי אני סיימתי את שני הכותרים הקודמים האם כדאי להתקין את המשחק למרות הבאגים שקראתי בביקורת שהמשחק יצא או שעכשיו יש עדכונים שתיקנו את הבאגים

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ניסיתי לשנות בהגדרות יש 2 מצבים שהוא לא עובד ומצב אחד שהוא עובד אבל בגרפיקה גרועה ביותר (יותר מאחור אני יעלה תמונה) מה אפשר לעשות בשביל שהמשחק יעבוד בצורה טובה ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. וכמה נחשב מחיר סביר ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.