עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום בניתי אתר על סידרת המשחקים need for speed ויש שם הורדות טרילרים ותמונות מהמשחקים ואני חושב גם לבנות ליגה שבה יתחרו חברי האתר אחד נגד השני רציתי לדעת מה דעתכם על הרעיון ולקבל הצעות לשיפור האתר זותי הכתובת www.needforspeed.coo.co.il נ.ב אני מקווה שזה בסדר שרשמתי פה ולא בפורם כללי פשוט זה נראה לי יותר מתאים לפה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Shadowman,

ראיתי שזה יצא המשחק שווה משהוא? אחרי COD2 נראה לי זה סבבה לא?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by composite,

טוב, אני מחפש לקנות את אחד משני המשחקים. יש לי כמה שאלות: 1. האם שניהם באים בגרסאות למחשב האישי ול- PS2? 2. כשמדברים על כל משחק בנפרד, לאיזה פלטפורמה הגרסא היותר מוצלחת? (לדוגמה - האם PES4 יותר טוב על מחשב, או על PS2?) 3. אנו נוטה לכוון משחק מחשב, ולא לפס2, איזה משחק אני צריך לקנות? 4. אם 90% מהמשחק יהיה מולטיפלייר, איזה משחק לקנות? 5. ........ מי יותר טוב? תודה רבה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הגרסה העדכנית והמתוחכמת ביותר עד כה של הגנת ה-Denuvo נפלה גם היא, לאחר פרק זמן שאיפשר למשחק הטרי לרשום את הפתיחה הטובה ביותר בתולדות המותג לכתבה

5. Started by צליל שר,

mass effect andromeda יש מישהו שלא חושב שזה משחק גרוע אפילו מאוד גרוע אני קניתי אותו ב60 יורו ואני מאוד מצטער על זה. אני לא ממליץ לאף אחד לקנות את המשחק הזה בזבזו זמן וכסף אם מישהו חושב שאני טועה ?

6. Started by urib,

צוות חוקרים בקנדה, הגיע למסקנה שמשחקי מחשב מחדדים את המוח מעניין אולי הם פאן-בויס של ATI http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=224067&sid=10

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by עמוס ז,

כן כן. סוף סוף יש שרת מדורג ל2142 ואתם מוזמנים להתעדכן בכל הפרטים. כנסו לכאן - http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1032047

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הוספתי את הקובץ שצריך לשחק באניטרנט והפעלתי את המחשק דרך התיקיה של הסיסטם, עכשיו כשאני מנסה להתחבר אני לא מצליח ואני בטוח ב1000 אחוז שכל הפרטים נכונים. למנהלים: זה משחק חוקי וחינמי אז לא לנעול...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אחח... supreme commander... חלומו הרטוב של כל חובב RTS

10. Started by NOSTREDAMUS,

המשחק MOBILE FORCES משחק הלוחמה בשטח פתוח ובנוי שוחרר היום לחנויות באירופה ולרשת המשחק בנוי על המנוע הגראפי של אנריל 2 שעבר שיפור ומתייחד בתכנון הפיזיקלי שלו שתוכנן לפרטי פרטים כך שהתנועות התגובות וכל מכניקת התנועה במשחק תהיה ריאליסטית ככל האפשר המשחק מיועד בעיקר למשחקי רשת אך ניתן לשחק גם כשחקן יחיד על מנת לרכוש מיומנות. אני מחכה למשחק הזה בקוצר רוח ;D תמונות מהמשחק ניתן לראות כאן וכאן הכתבה ב GAMESPOT

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. http://www.shacknews.com/onearticle.x/46449 ההוכחות נראות חותכות למדי... וככל הנראה הדבר נעשה ללא רשות ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by STRENGTH,

אני משחק במשחק POSTAL 2 ואני לא ממ הבנתי איך משחקים לאיפה אני צריך ללכת? הלכתי לקנות חלב והוא לא רוצה להביא לי חלב אז הלכתי לדלת אחת ושם היו אישות משוגעות שצורחות ''לולולו'' אתה יודעים כמו המרוקאים חחח אבל לא יכלתי להרוג את כולם כי אין לי רובה.. בקיצור מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by oorlevi,

אני רואה שלא יהיה MU ישראל שוב פעם אז האם יש משחק חינמי דומה ואפילו טוב יותר ואם יש לו קהילה ישראלית עוד יותר טוב! תנו המלצות ממשחקים ששיחקתם/משחקים וכמובן שיפעלו לי על המחשב (מפרט בצד). תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by verynoti,

התקנתי את המשחק והורדתי את העדכון האחרון 1.08 אבל משום מה המשחק לא זז לי הוא כאילו עושה טובה שאני מריץ את הבדיקה הוא נותן מקסימום 10FPS מה אני יכול לעשות? מישהו בכלל נתקע בבעיה הזאת? וכמו שאתם רואים אני חושב שיש לי מערכת מספיק חזקה להריץ את המשחק

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by BrolySaiyan,

למי שלא עובד: עושים שטויות בלילה פרק: 8 עם BrolySaiyan ToTa_MaPsoTa MkoPeLeT like comment and subscribe **היה בעיה ברינדור אז המסך יצא ככה**

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי את המשחק הזה קצת פחות משבוע והוא ענק! the hulk משחק לינארי אבל מאוד מאוד מהנה - הרבה יותר כיפי מ ETM אני יודע שהדיון הזה אולי ינעל אבל הייתי חייב לומר את זה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. בהגדרות תצוגה במשחק מסוים היה לי אפשרות של ANTI ALIAING מה זה? היה שלא יהיה בכלל או 1 או 2 או 3 מה לבחור? ומה זה בכלל?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Or ei,

התקשרתי לפריק אמרו מחר בלילה 12-1 יש מכירה מוקדמת מחיר הם לא נתנו סוף סוף!! :jump1: :bigok: ולכל אלה שהורידו\השיגו בדרכים לא חוקית את UT אני לא מבין איך בן אדם יכול להוריד את המשחק הזה בדרך לא חוקית ולהסתכל על עצמו בראי בבוקר בכבוד !

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by IlanF,

משום מה PRINCE OF PERSIA WARRIOR WITHIN החליט לקרטע על המחשב החדש שלי (AMD 2.6 X2, 8500GT, 2GB RAM) על המחשב הישן (AMD 1.8, 5200FX, 512MB RAM) זה אף פעם לא קרה... מה יכול לגרום לו לקרטע? צריך עזרה דחוף... ד"א זה רק אני לא הצלחתי להיכנס לאתר באיזה שעתיים - שלוש האחרונות או שהיתה איזה בעיה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by smulikon,

שלחו לי מייל שנבחרתי מכל אלו שהמתינו להרשמה. עכשיו הם נתנו לי שנה חינם, אבל הם רוצים את כרטיס האשראי שלי על מנת לוודא שאני מעל גיל 18. האם האתר הזה אמין? שווה לתת להם מספר כרטיס?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by IPIP,

שמתי את כל ההגדרות על הכי גבוהה שאני שם את ההגדרה Reflection Resolution על הכי גבוהה זה נראה ככה: http://www.fastup.co.il/images/69746975.jpg ושאני עושה OFF הגרפיקה על הפנים. בקיצור אני רוצה שהמשחק יהיה על הההגדרות הכי גבוהות מה אני צריך לעשות? המחשב שלי: Windows Xp Professional Sp3 Intel Core i3-2100 @ 3.10GHz 3.0 Ram Amd Radeon hd 6800

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Bagheera,

זקוק להמלצה למשחקים שיתאימו למסיבה קטנה של 10-12 מחשבים. מנסיון קודם CS:S תמיד מוצלח, UT2004, Quake3 Instagib ונעשה גם ניסיון לשחק CrashDay בלי הרבה הצלחה. אני אשמח לקבל המלצות.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by IlanF,

מה כדאי לי לקנות? מה אתם חושבים שיותר שווה? שיחקתי כבר בOB, אז אני לא יודע אם זה יוצא שווה לקנות או לא. בCOD עוד לא יצא לי לשחק ולפי מה שקראתי המולטיפלייר שלו מטורף. אבל אני לא משחק הרבה במולטי ויותר בסינגל. אז לא ממש יודע מה יותר שווה. לHL2 יש מלא מודים של סינגל ומולטי... אז כבר אין לי מושג מה יותר כדאי

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by segevgabay,

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas לא תומך WS ופעם ראיתי שנתנו כמה קבצים שיאפשרו שהוא כן יתמוך. מי שהוא יודע איפה אני מוצא את הקבצים האלו?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. נראה שקם מתחרה לHIB, בשם Indie Royale. הרעיון פשוט - כל שבועיים הם יציעו ארבעה משחקי אינדי במחיר התחלתי של $1.99 כאשר המחיר עולה בהדרגה עם המכירות. אז מי שקונה מוקדם משלם פחות. מי שקונה מעל סכום מסויים, מוריד את המחיר לכל השאר. לדוגמא קניה מעל 10$ מורידה את המחיר המינימלי לקניה של האוסף בסנט אחד. טריק יפה מאוד כרגע הם מציעים את: A.R.E.S. Extinction Agenda Gemini Rue Sanctum Nimbus כל הארבעה זמינים להורדה דרך סטים. על Gemini Rue שמעתי כבר בתחילת השנה - מדובר בקווסט (שזוכה לציונים מעולים) שפותח למעשה לבד(!) על ידי סטודנט בUCLA

• 15 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.