משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום. לפני שבוע ראיתי שיש שרת לאנריל טורנמנט של ווגיימס. יש לי אינטרנט איטי (56) וזה השרת היחידי שנותן לי פינגים נורמלים. עד עכשיו שיחקתי רק נגד המחשב אבל עכשיו שאני משחק נגד אנשים אני רואה שזה שונה בהרבה. המבוטים בכלל לא משתמשים בנשק מספר 4 בזמן שבאינטרנט משתמשים בו כל הזמן , לכן אני ישמח לשמוע עצות איך להשתפר בנשק הזה -אני לא ממש מצליח לירות יריה מישנית , לקפ]וץ הצידה ואז לפגוע ביריה המישנית. האם יש איזה שהוא מוד שעוזר להתאמן על הנשק הזה? ועו ד2 שאלות אחרונות. ראיתי שאנשים יכולים לעשות סלטות. לפי ההגיון שלי , סלטה מבוצעת כאשר אני לוחץ פעמים על חץ ימין , שמאל וכו. הבעיה היא שמתי שאני עושה את זה אני רואה שאניקופץ רק קצת שמאלה מתי שהיריבים שלי שעושים את זה מגיעים לצד השני…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניגש ישר לעניין באתי לשחק אתמול בערב במשחק, קודם כל המערכת שלי היא epox 8k3a+ , amd 1600+, crucial 256mb 2100, ti4600, 41.09 , win2k, dx8.1, via 4in1 אני מפעיל את המשחק בלי שום סינונים מסויימים או AA וכו' - הכל מכובה. על רזולוציה של 1152x864 המשחק מקרטע לי, Fraps מראה כ 20פריימים. לא הבנתי מה הולך פה, אז החלטתי להוריד רזולוציה ל 1024x768, אבל עדיין ממש אותה כמות פריימים לשניה, 20. על 800x600, גם כן, כאילו משהו אחר פה מפריע, ולא שהכרטיס לא סוחב או משהו כזה.. יש למישהו פתרון? כי זה רץ באותה צורה על כל רזולוציה אפשרית..
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כולם מכירים שטויות כאלה שיש במשחקים: לפעמים בכוונה ולפעמים כבאג. במקס פיין במסך לפני אחרון יש 2 אויבים שאפשר לשמוע מעבר לקיר מדברים משהו בסגנון "אתה מכיר את הסרטים המגניבים האלה שכאשר הגיבור נמצא בקטע אקשן רואים הכל בהילוך איטי? איזה מעניין אם היה אפשר לעשות את זה באמת" וכמובן בת'ארד נוורהוד הזכרנו את גראפס ה53 שניות וסרטוני הסיום. ישנם גם דברים מצחיקים שלא אמורים להיות כמו למשל במשחק מאפיה (בו אני משחק עכשיו, בתקופתו זילזלתי בו) שבו (*ספויילר לכאלה שמתחילים*) יש מסך בו נמצאים באוניה וצריך למצוא נשק בשירותים ואחר כך לירות במישהו ולברוח. אני עד כמה שחיפשתי הכי קרוב לנשק שהיה בשירותים היה דלי וכבר נגמר הזמן אז באתי אל האיש (שהיה באמצע נאום) והתנקשתי בו בעזרת מכות עם דלי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
סוף סוף השתחררו תמונות למשחק המצופה הזה שלא ידעתי איף הוא ייראה בכלל, נראה די טוב!!!
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
האם זה נכון שבמשחקים לא חוקיים שמורידים מהרשת אין אפשרות למולטי פלייר? למה? אני מקווה שהדיון לא נוגד את חוקי הפורום. :saint:
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי, במקום ה-R9000 PRO שימו GF2 MX 40, יפה מאוד ! קיבלתם את המפרט שלי לפני כמה חודשים ספורים, ככה שבמשך שנה וחצי לא שיחקתי במחשב ! (גם עם המפרט הנוכחי לא ממש ניתן לשחק בצורה נורמלית), עכשיו בעוד זמן קצר מאוד אני קונה מחשב חדש ! ואחרי שנה וחצי שלא שיחקתי אני בטוח שיש לי די הרבה להשלים ! אז יאללה תמליצו על המשחקים המומלצים ביותר לטעמכם בכל ז'אנר שהוא שיצא בזמן האחרון. ד"א הנה רשימת המשחקים שכן יצא לי לשחק בהם זמן קצר בזמן האחרון: Unreal 2003 NFS 6 NBA live 2003 gta3 - לפני הרבה זמן Hitman 2 וזהו ! אל תחמיצו דברים טובים ! ותודה רבה לכולכם :remybussi:
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי משעמם אותי!!! אני מת למשחקים חדשים...אבל....כפי שאפשר לראות במפרט מחשב שלי המחשב שלי הוא לא מכונת המשחקים האולטימטיבית וגם אין לי כסף לאחד כזה. אז אם תועילו בטובכם להמליץ לי על משחקים נחמדים שכן יעבדו אצלי (פנטיום 3 800) אז תודה רבה למי שעונה!
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news_BMaxPayne2Bofficiallyann.shtml
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המשחק הזה קצת פחות משבוע והוא ענק! the hulk משחק לינארי אבל מאוד מאוד מהנה - הרבה יותר כיפי מ ETM אני יודע שהדיון הזה אולי ינעל אבל הייתי חייב לומר את זה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני טל. לפני שבוע קניתי רדאון 9800 פרו. ואני מחפש משחיקם כבדים מבחינה גרפית ומענינים. אשמח לקבל המלצות למשחקים .
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לשאול אנשים שיש להם את המשחק , איך הגרפיקה ב-Midnight Club 2 , אצלי רואים ממש מגעיל. אני רואה תמונות מהאינטרנט והמשחק נראה שם סביר...אבל הרבה יותר טוב מאצלי... זה אמור להיות ככה ? :
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל מי שחושב לחכות עוד שנה לדום3 בשורות משמחות, הדמו מולטי פלייר של דום3 יוצא ב14 באוגוסט השנה!!!! אז יש למה לצפות (לפחות לפי שיש לו כרטיס HIGH END). יאיר.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מה המחיר שלה לעכשיו? ואם יש איזה אתר שאפשר להזמין עכשיו?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה המשחק הטוב ביותר לשנת 2003
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
MEDAL OF HONOR ALLIED ASSULT (או בקיצור MOHAA), זהו משחק אשר לוקח אתכם דרך קרבות שונים נגד הצבא הגרמני במלחמת העולם השניה. אתם תתפקדו בתור לוטננט פאול, חייל צרפתי בצבא הברית נגד הגרמנים, אשר נשלח, ולעיתים גם נקלע למשימות שונות במהלך מלחמת העולם הראשונה. בין משימותיכם תלחמו פנים מול פנים בחיילים גרמנים, תהלכו בינהם בתור חייל משלהם, תפציצו בניינים מתוך טנק וגם תקראו לעזרה אוירות להרוס את הטנקים שלהם. דרך המשחק היא די פשוטה ומוכרת לגיימרים המשחקים בדרך כלל במשחקי גוף ראשון: תנועה על ידי המקלדת וכיוון הנשק/ההליכה על ידי העכבר. החלפת נשקים וכדומה נעשית דרך המקלדת. תנועת השחקן היא מאוד ריאליסטית ובעלת קצב הגיוני. אפשר לשמוע את הצעדים בבירור (דבר שלעיתים יסגיר אתכם לאויבכם), …
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, ניטרלתי את כל הפצצות בתחנת כח, ועכשיו אני צריך לחזור לספינה שלי, אבל הבעיה שכאשר אני מגיע לדלת שנכנסתי ממנה, היא נעולה ותקועה. אני לא מצליח למצוא שום דרך אחרת להגיע לשם, סרקתי את כל החדר עם ה-Sense ועדיין לא מצאתי כלום... מישהו הצליח לעבור את זה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראו הוזהרתם...הצפייה באחריותכם בלבד http://www.videogamebible.com/Videos/insane.mpeg מומלץ לשמור קודם להארד .
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קשה לי לחכות !!!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אז תתחשבו בי כמו בנהג חדש [נהג חדש] אני מחפש אתרים אם דמואים או משחקים מלאים רוב האתרים שאני נכנס אליהם ממה שהמחשב נותן רוב הלינקים של הדמואים לא עובדים מי יכול להמליץ על אתר שיש בו את רוב הדמואים של המשחקים החדשים והלינקים עובדים תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את ה6800GT שלי ואני מתקין DOOM 3 ואחרי 20 דקות משחק ככה מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת של ווינדוס (NOT RESPONDING......) מה לעשות.?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שיצא הספר על המשחק העתידי של בליזרד האם המשחק כבר בתכנון? באיזה שלב הוא? מתי יצא? מה המצב? מה נסגר? אני מצפה לו 100 שנה כבר..
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שיחקתי בדמו של הPS 2 דרך BURNOUT3 (אחלה משחק) וזה יותר מדי MIDNIGHT CLUB 2 שדי לא אהבתי וגם יש ירידות פריימים קטלניות (בוא נקווה שלמחשב זה יהיה יותר כיף)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-