משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל קהילת COD HWZONE אני חשבתי ביחד עם מנהלינו אלדור וקובי על רעיון נחמד של get-together של הקהילה, כמובן מי שלא רוצה לא חייב. אני רוצה לדעת מה הקהל מעדיף ולפי כך אדע מתי אפשרי לקבוע ומי יכול בדרך כלל בשביל לסדר מחיר טוב לכולם! יאללה להצביע!
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש תחושה שרוב המשחקים בשוק עושים "העתק-הדבק" כשזה מגיע לסביבות שבהם מתרחש המשחק, האווירה והעלילה. אני מחפש משחקים שנותנים ערך מוסף מבחינת "אווירה" וכמובן העלילה. כמה דוגמאות למשחקים שבהם סביבת המשחק והאווירה שהוא משרה ייחודית: 1. סדרת ביושוק. 2. ALAN WAKE. 3. DEAD SPACE. 4. מקס פיין 1+2 (השלישי פספס בגדול בקטע הזה ולכן לא התלהבתי ממנו). 5. SLEEPING DOGS - הסביבה של המזרח הרחוק שוברת את השגרה. אשמח להמלצות על משחקים נוספים (לא משנה הז'אנר) שהסביבה והאווירה בהם מושקעות כמו במשחקים הנ"ל. כרגע אני משחק בBRUTAL LEGEND - משחקיות על הפנים אבל אווירה מצויינת.
-
- 64 תגובות
- 18.2k צפיות
-
-
-
פשוט קיבלתי הרגשה שכמעט כל המפות של 3 מרגישות לי כמו מחנה אימונים מת מבחינת עיצוב מראה ועיצוב טקטי..משהו מלאכותי במיוחד במפות שיצאו עם המשחק עצמו ולא משתייכות לפרימיום חוץ מAK ששיעמם אותי מהרגע הראשון למוות, אין גיוון במראה ואין גיוון טקטי. מרגיש שסתם בזבזתי על המשחק הזה מלא כסף וזמן
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מי שלא קיבל מפתח לבטא, כנסו לפה, דברו בצט או שלחו אימייל ותגידו שקיבלתם קוד בטא והוא לא עובד. תדביקו אחד מהקודים האלה בבקשה: https://twitter.com/Titanfallgame/status/434894493997752321/photo/1 אם אתם בצ'ט, יביאו לכם קוד במקום. שלחתי בקשה באימייל וקיבלתי את המשחק ישר לאוריגין.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום וברוכים הבאים, סקר קצרצר על הקפיצה המשמעותית שעלולה לקרות עקב יציאתה של ההרחבה השנייה במספר לכותר החדש בסדר BF, הרחבת Second Assault הינה ההרחבה המצופה ביותר מפעת העובדה שהיא מביאה אלינו חזרה את מפות המשחק BF3: Gulf Of Oman - Caspian Border- Operation Metro- Operation Firestorm- ההרחבה יוצאת לאוויר ב 18.02.2014 ותגיע בסביבות שעות הצהריים לישראל להורדה, עקב צפי גבוה והרבה עומס אני ממליץ לכם לחכות עם ההתרגשות עוד קצת ולתת לכל הדברים לרדת למקומם כמו שצריך. החלטתי לקחת פרוייקט ענפי כולל לפורום בעדכונים השוטפים של ההרחבה, היא תכלול בין היתר כלי נשק ורכבים המחזירים אותנו אחורנית אל המשחק BF3, כלי נשק כגון: PDW- AS-VAL SHOTGUN-DAO12-str…
-
- 50 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לבצע הזמנה מוקדמת של המשחק אבל אני מעונין לדעת האם יש אפשרות להזמין את המשחק בדולרים ולא ב יורו !? אשמח לשמוע אם מישהו הצליח להזמין בדולרים א לפחו ניסה אני יודע שאפשר לנסות להזמין דרך מזון אה"ב לתת כתובת של BUY2USA אבל אני מעדיף שלא תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
החלטתי לשחק עד שיצא הMMO אז בינתיים התקנתי כמה מודים יחד עם ENB הנה כמה תמונות + 18 (חלקן אינן מתאימות לילדים)
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום בתאריך 27.11.13 קניתי באטלפילד 4 דלוקס אדישן(עותק פיזי שלושה דיסקים) התקנתי את הבאטלפילד על המחשב של אחי ולאחרונה רכשתי מחשב שאליו אני רוצה להעביר את הבאטלפילד רציתי לשאול איך אני עושה זאת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
סוף סוף חדשות טובות מצד ACTIVISION! מפיצת הענק הודיעה שהסדרה תעבור למחזורי פיתוח של 3 שנים מה שאומר שלכל אחת מהמפתחות יהיה שנה נוספת לסיים את הפיתוח של המשחק. אם מתחשבים בזה ש MW3 ו GHOSTS היו אסון אין לי כל כך אמון ב IW או Sledgehammer (ניתן להם עוד הזדמנות, בכל זאת IW היו אשמים גם ב MW3) אבל לפחות ל Treyarch יהיה מספיק זמן להוציא משחק טוב ששווה קניה. http://www.vg247.com/2014/02/06/call-of-duty-ghosts-top-seller-earner-in-na-and-eu-activision-q1/ נכון להיום יש ל ACTIVISION 3 מפתחות שמתמקדות ב COD ובנוסף עוד 2-3 מפתחות שתומכות (RAVEN, RADICAL ונראה לי שיש עוד אחת). חדשות מאוד טובות אם מתחבים ש GHOSTS פשוט מזעזע.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחלה אתר שמרכז דילים פחות או יותר מכל האתרים שיש. מומלץ בחום. http://isthereanydeal.com/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו כבר רכש? הרבה מאוד שנים לא התרגשתי ממשחק כמו זה , זה מחזיר אותי אחורה לימי ה- Wing Commander העליזים. זה פרוייקט שאתם חייבים לבדוק! https://robertsspaceindustries.com/about-the-game
-
- 147 תגובות
- 59.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז אם אתם ילדים של שנות ה-90 מוקדמות , אתם חייבים לנסות את המשחק הזה. ואם אתם לא ילדים של שנות ה-90 המוקדמות , אתם חייבים לנסות את המשחק הזה. מי שיחק?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי. עם העדכון של התכנה שלי, GamepadTV, הוספתי פרופיל שמאפשר לכם לשחק בElder Scrolls Online. עובד מעולה ונבדק בClass melee וגם בMage LS - תזוזת השחקן Dpad - למעלה: 1 ימינה: 2 למעטה: 3 שמאלה: 4 (הפעלת spells) A - פעולה (כפתור E) X - לקיחת חפצים (כפתור R) Y - קפיצה A - כפתור ESC (יציאה מפתריטים) BACK - מפה START - כניסה לחפצים ומשם אפשר לנווט לכל דבר אחר עם הג'ויסטיק הימני, ואז לחיצה על משהו עם RT (סקילים, קווסטים ועוד) RT - מתפקה פשוטה LT - הגנה RB (החזיקו) על מנת לשחרר מתפקה חזקה (עם הקוסם, החזיקו עד הסוף מספר שניות על מנת לתת נזק עצום לאויב) LB - הסתרת נשקים לחיצה על RS - שינוי מצלמה לחיצה על LS - ריצה הפרופיל כבר קיים בגרסה העדכנית של התכנה. 2 דרכים להפעלת המק…
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המשחק לא עובד במחשב שלי, כשאני מנסה להכנס למשחק הוא מקפיץ לי את ההודעה שבתמונה ולא נכנס למשחק בכלל, מה לעשות? הוינדוס שלי זה: windows 7 home 64 bit http://www.israup.net/images/791b0d4226510b5d6fa064258373c797.jpg' alt='791b0d4226510b5d6fa064258373c797.jpg'> בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-