עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חבר'ה אני באימונים של AA עם ה M16 צולף כמו תותח בכל מה שזז אולי מחטיא פעם פעמיים ובכל זאת המפקד השמוק הזה אומר לי שאני לא מספיק מוכן ושולח אותי לאימון חוזר!!! אז התעצבנתי יריתי בו ... שמו אותי טיפה בכלא ;D אבל איך עוברים את הקקה הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by דניאל52,

אני משחק על הכל HIGH רק בלי SHADOWS וכש אני בפטח פתוח ההרים ומה שלפני הוא מרוח כזה... בלי פרטים הכל מרוח מרחוק למה זה ככה? אה וגם הורדתי את ה PATCH הכי חדש וזה אומר שזה אמרו לקחת 20 דקות לעדכן ככה זה אמור להיות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Cryptonite,

שלום,חבר שלי קנה משחק של EA וגילה שהסידיקי קצר מדי(יש 4 קופסאות לבנות למלא במחשב וחסרים אותיות ומספרים) מה זה אמור להיות? ועוד בעיה קטנה-אם יש משחק שדורש 3GHZ מהירות מעבד הוא יכול לרוץ ב2.8 כפול? תודה ויום טוב

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by lmlm,

המשחק פשוט מושלם. גרפיקה מדהימה מכוניות מגניבות/מטוסים. משחקיות חדשה .פשוט מדהים אבל הוא יוצא ב2006 מתי? אנחנו כבר בחודש ה4 תודה לאלה שיודעים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ccc,

ראיתי שיצא הספר על המשחק העתידי של בליזרד האם המשחק כבר בתכנון? באיזה שלב הוא? מתי יצא? מה המצב? מה נסגר? אני מצפה לו 100 שנה כבר..

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by אביחי,

כאשר אני מפעיל את המחשק במחשבו של אבי.התפריט לבחירת שפות (שמופיע בתחילת הכניסה למשחק).מעביר כל שניה אפשרות בחירת שפה אוטומטית . כאשר אני לוחץ Enter (בזמן, שהמחשב מגיע לשפה הרצויה),אני נכנס למשחק. בתפריט בחירת הקבוצות הוא שוב מעביר אוטומטית את הקבוצות ואי אפשר להכנס למשחק. כרטיס המסך הוא: GeForce fx 5200 מערכת הפעלה: windows xp Professional

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by MishaK,

נראה מבטיח מאוד.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by GameGems,

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by BarM,

http://world.ign.com/ מהאתר של IGN^ יש להם עמוד בפייסבוק,ומפורסם שם תאריך בענק-10.11.2014,יום שני הזה. https://www.facebook.com/pages/IGN-Israel/361372130690570?ref=br_tf לפי האתר של IGN העולמית האתר יופעל ע"י BrandStorm Media,באתר הרשמי שלהם אין כלום חוץ מכתובית שאומרת שהאתר ייפתח בקרוב, למישהו יש מושג אם החברה הזאת חדשה או שזה רק שם אחר לחברה קיימת?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by IG,

אני בערך ב66%, ספונסר רביעי, ואין לי שום תחרות על המפה! מה אני עושה הלאה? אגב, האיוו מגעילה! סתם ביזבזתי עליה איזה 90000. יש אפשרות למכור אותה ולקבל את הכסף חזרה לצורך שיפוצים של המיאטה הבלתי מנוצחת והTT שפשוט נראת טוב ואין עליה בפתיחות?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. CDKEY כמו בCS וכו'? או שאני פשוט יכול לקנות את המשחק ולשחק בMP?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Armageddon26,

אני צריך את המשחקים הכי פשוטים שיש שיראו נחמד והעיקר שיהיו כיפיים תודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by demonshlomo,

סוף סוף קיבלתי את ה6800GT שלי ואני מתקין DOOM 3 ואחרי 20 דקות משחק ככה מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת של ווינדוס (NOT RESPONDING......) מה לעשות.?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך GeFORCE 2 MX/400 32 MB" NVIDIA" וגם WINDOWS XP אז רציתי המלצות למשחקי פעולה, משחקי אסטרטגיה ומשחקי תפקידים טובים שיעבדו על המחשב שלי. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. עכשיו סיימתי אותו, ופשוט אני חייב לציין, שזה אחד המשחקים הגאונים שיצא לי לשחק לאחרונה.. פשוט גאוני ! מה אתם גם אומרים?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. מאז העידכון של 4 ג'יגה יש לי בעיה לפעמים בין משחק למשחק, פעם יותר פעם פחות. במעבר מפות הוא נתקע על LOADIN כל המסך שחור ואני שומע גם שכל המחשב מפסיק את המאמץ כאילו יצאתי מהמשחק. אבל בפועל הוא לא אומר שנתקעתי או משהו כזה לפי TM. ברגע שאני לוחץ לסגור את החלון של המשחק אז פתאום מופיע עוד למעלה את ה- SAVING ויוצא. למישהו עוד קורה דבר כזה ויודע לפתור? GTX470 עם דרייברים בטא החדשים.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. עכשיו זה רשמי, Titan Quest הועבר בשני לחודש ליצור המוני. המשחק אמור להיות סטייל דיאבלו ויכלול מצב משחק COOP בנוסף למשחק לשחקן יחיד. הדמו כבר זמין להורדה: http://www.gamershell.com/download_13703.shtml הרגע התחלתי להוריד את הדמו, רשמים בקרוב

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by overload,

האם זה נכון שבמשחקים לא חוקיים שמורידים מהרשת אין אפשרות למולטי פלייר? למה? אני מקווה שהדיון לא נוגד את חוקי הפורום. :saint:

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by pc student,

חברה אני נתקעתי בחלק השלישי נראה לי ואני חייב למצוא את מייכלי החמצן של הטיל של הסנאית. אובכן חיפשתי הייטב אבל לא מצאתי. למישהו יש מושג איפו נמצאים המייכלים הארורים האלו?!?!?!?!?!?!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ^DaRk-MiNd^,

כולם מכירים שטויות כאלה שיש במשחקים: לפעמים בכוונה ולפעמים כבאג. במקס פיין במסך לפני אחרון יש 2 אויבים שאפשר לשמוע מעבר לקיר מדברים משהו בסגנון "אתה מכיר את הסרטים המגניבים האלה שכאשר הגיבור נמצא בקטע אקשן רואים הכל בהילוך איטי? איזה מעניין אם היה אפשר לעשות את זה באמת" וכמובן בת'ארד נוורהוד הזכרנו את גראפס ה53 שניות וסרטוני הסיום. ישנם גם דברים מצחיקים שלא אמורים להיות כמו למשל במשחק מאפיה (בו אני משחק עכשיו, בתקופתו זילזלתי בו) שבו (*ספויילר לכאלה שמתחילים*) יש מסך בו נמצאים באוניה וצריך למצוא נשק בשירותים ואחר כך לירות במישהו ולברוח. אני עד כמה שחיפשתי הכי קרוב לנשק שהיה בשירותים היה דלי וכבר נגמר הזמן אז באתי אל האיש (שהיה באמצע נאום) והתנקשתי בו בעזרת מכות עם דלי…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by אוריפ,

שלום! הגיע הזמן לקנות משחק חדש (כן, כן, לקנות, עדיין קיימים אנשים שעושים את זה ), ואני מחפש משחק טוב שיענה על הדרישות הבאות: משחק פעולה מגוף ראשון, כמו: Raven Shield. מאוד נהנתי מ-Raven Shield, ואני מחפש משחקים על עיקרון של אתה זה שיורה (מסתכל דרך העיניים של היורה) עדיף משחק של אנשים ולא אנשים נגד חייזרים או משהו בסגנון... אין לי שום הגבלה כספית או הגבלה בעוצמת המחשב שלי (הוא ירץ הכל ). מחכה לתגובות...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by djelectric,

http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/08/11/ea-looking-to-revive-classic-bullfrog-games/1 יצרנית המשחקים EA הודיעה כי תחפש להחיות את הקלאסיקות של Bullfrog לקהל המעריצים שצברה החברה במהלך שנות פעילותה. אני אישית הופתעתי כי חיכיתי כל כך הרבה זמן לכותר Dungeon Keeper 3 אך בסוף אכלתי את הכובע כשהסתבר שהוא לא ייצא ובולפרוג פשוט הולכת לעולמה, כי 2 היה כל כך מושלם. אולי מהלך חלקלק של EA למשוך עוד מכירות?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Fallen Angel,

מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI פיפא יפעל עליו לדעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מה המחיר שלה לעכשיו? ואם יש איזה אתר שאפשר להזמין עכשיו?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. עם תמיכה במערכות הפעלה ורזולוציות מודרניות, ללא מיקרו-עסקאות בכסף אמיתי וללא שינויים מיותרים למשחקיות (אנחנו מקווים) - ה-Remaster של משחקי האסטרטגיה מבית Westwood מתקרב לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.