עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sd1,

תגידו המשחק GTR2 הוא משחק מירוצים טוב?

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by Pease Brother,

יש לי בעיה שם בשרת ISRAELI RANKED SERVER היום בבוקר ובצהרים הצלחתי לשחק אבל אכשיו? הוא נעלם לי מה FEVORITS או שהו מופיע באדום ואני לא יכול להכנס למה זה? :'(

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by sd1,

יש לי קרבון 6 דיסקים עכשיו פתחתי את הדיסק הראשון יש שם מלא קבצים ואני לא יודע מה לעשות עם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו בבקשה שמישהו יעזור לי

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by FatherBoard,

האם המשחק Halo יצא כבר או מתוכנן לצאת למחשב?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by EagleX2,

בימים האחרונים כל המשחקים הפסיקו לעבוד לי בפתאומיות של כל החברות(מה קשור?!) המדריך מלמעלה לא עזר.... וזה לא בעיה בדיירקט איקס ולא בדרייברים כי הכל בסדר איתם והום מעודכנים וגם עד לפני כמה ימים זה עבד בעעע עשיתי עידכון לגנרלס, רנג'יד ורד אלרט שתיים ובשלושתם קיבלתי את ההודעה הבאה old file not found however, a file of the same name..... וכאמור זה לא עזר....

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. משהו בסגנון גולדן אקס הנוסטלגי, כאשר שניים נחלמים ביחד נגד הרעים תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by OR2OOO,

איך אני מעדכן את ה-punkbuster ב-BF3. הוא התחיל לזרוק אותי מכל שרת אחרי כמה דקה-שתיים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by D@nny,

שלום אני מעוניין לשחק נגד חבר במשחק טופ ספין.... המשחק מפנה אותי להשתמש ב GameSpy Arcade יצרתי חשבון חדש, הכל טוב ויפה... עכשיו, איך אני משחק נגד משתמש אחר?... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  9. תודה לעזורים! (אין לי כסף לשלם להם כל חודש וגם לא כרטיס אשראי בין-לאומי)

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by BEN903,

שיחקתי עכשיו בדמו של בלאיזינג אנגלס וזה משחק פצצה :yelclap: אני מחפש משחקים בסגנון מלחמת העולם השנייה אבל אם גרפיקה טובה אפשר גם עתידני אם יש

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by itayassa,

מתי אמור לצאת? ראיתי באשכול כאן שזה ב26 ליוני שזה היום... אבל זה לא הגיוני http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=429270.0 יש תאריך יציאה מוכרז?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. נארוטו מלחמת השינובים נפתח בגרסא המלאה, משחק דפדפן איכותי לנארוטו קישור: http://narutowar.co.il

13. פרטים נוספים כאן: http://www.psp-hacks.com/2006/07/01/working-26-downgrader-beta/ שימו לב: Remember, this is still a BETA and could possibly brick your PSP! There are a lot of reported successions though! Use this downgrader at your own risk!

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by klayton,

Minimum System Requirements for Mass Effect on the PC Operating System: Windows XP or Vista Processor: 2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ AMD Memory: 1 Gigabyte Ram (XP) 2 Gigabyte Ram (Vista) Video Card: NVIDIA GeForce 6 series(6800GT or better) ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements) Hard Drive Space: 12 Gigabytes Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card and drivers ---------- Recommended System Requirements for Mass Effect on the PC Operating System: Windows XP or Vista Processor: 2.6+GHZ Intel or 2.4+GHZ AMD Memory: 2 Gigabyte Ram Video Card: NVIDIA GeForce 7900 GTX or higher. ATI X1800 XL series or higher Hard Drive Space:…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by stone cold,

כמו TOR לפני שנותן עד רמה 15 עכשיו WOW חינמי עד רמה 20 אני אף פעם לא שיחקתי בWOW אז זה יזדמנות לא בדקתי עם זה תקף לישראל אבל זה בלינק הזה למי שמעונין https://us.battle.net/account/creation/wow/signup/;jsessionid=7D9F5D0EF3C7B375EED6907E0377CC23.blade34_04_bnet-mgmt

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. קניתי את הכרטיס וקיבלתי עימו 2 משחקים. ברצוני לדעת אם Ghost Recon Advanced Warfighter נותן לי שם אפשרות לשחק ברשת או פשוט חשבון מוגבל? אני פשוט לא מצליח ליצור שם חשבון או כאשר אני יוצר חשבון דרך game spy אין לי אפשרות להכניס אותו במשחק, תמיד רשום שאני צריך שם משתמש לא פחות מ-3 אותיות ולא יותר מ-20 בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by UrielZ,

כאשר אני מסתכל על שרת מבחוץ כלומר מהרשימה של השרתים במשחק או דרך הXFIRE אני רואה פינג מסוים, וכאשר אני נכנס הפינג שלי הוא בערך ב-30 יותר. כשאני משחק בשרתים גרמנים למשל אני מקבל פינג 100-110 כשמבחוץ אני רואה 75-80 וחברים שלי אפילו מקבלים 65-75 גג. אם אני עושה בדיקת מהירות דרך speedtest לגרמניה אני רואה פינג 70. מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש וזה לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  18. Started by yellow acid,

בעודי משחק לי לתומי כנוב מתחיל בחבילה החינמית של SC2, עליתי מול שחקן מליגת יהלום, רק מרוב הלחץ הAPM שלי ירד בחצי, אבל זאת לא הנקודה, הוא שיחק נגדי רק עם reapers וקרע אותי (למרות שעצרתי לו גל אחד בהצלחה ואני גאה בזה). הוא אמר לי שאני משודר עכשיו בלייב באיזה ערוץ שלו שנקרא mtv, והמשדר נקרא ashton kutcher. ושצריך לחפש משהו בשם PUNK'd עכשיו עשיתי על זה חיפוש בגוגל ומצאתי כמה מקומות שמזכירים את השם שלו בהקשר לסטארקראפט2, אבל לא מצאתי שום ערוץ שמשדר. אם מישהו מכיר\יכול למצוא\יכול להפנות אותי למקום שבו אפשר למצוא את הערוץ המדובר, אני אודה לו מאד. תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  19. המפיצה Bethesda והסטודיו שהביא לנו את Dishonored חושפים גירסה חדשה לגמרי למשחק הפעולה משנת 2006 כפי שהבטיחו לנו השמועות המקדימות – Bethesda אכן חשפה כותר Prey חדש, אך כזה שרחוק מאוד גם מ-Prey 2 שנחשף לו לפני כמה שנים, וגם מ-Prey המקורי שהגיע אלינו בשנת 2006. הכותר החדש מפותח בידי אנשיו המוכשרים של Arkane Studios הצרפתי, שהביאו לנו את Dishonored, Arx Fatalis ו-Dark Messiah of Might and Magic (וכמובן יביא לנו את Dishonored 2 לקראת סוף השנה הנוכחית), ומיועד להגיע אל החנויות במהלך השנה הבאה עבור המחשבים האישיים והקונסולות הנוכחיות של סוני ומיקרוסופט, בהתבסס על נגזרת של מנוע ה-id Tech 5 שמכונה Void Engine, ומשמש גם ב-Dishonored 2. אנשי המפתחת מבהירים כי לא מדובר…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. האם יפסיקו מתיישהו לקדם את הגרפיקה???? שכבר לא ינסו לעשות את הגראפיקה יותר ויותר חזקה ואמיתית....?? יש סוף לזה???

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by redti,

שלום אני רוצה לדעת איך פותחים חדר בניד פור ספיד החדש? ואיך מגדירים כמה שחקנים יהיו בוא איזה מפה? סוג משחק?(DRAG,CIRCUT,SPRINT,DRIFT,)

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. הכוונה היא לעוד חלק שמורידים בעדכונים או לחלק השני של המשחק? כי אם זה זה לא נראה לי הגיוני שיש רק עוד חלק אחד... מישהו? נ.ב: כבר יצא החלק השני של המשחק?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  23. הקיצר רציתי לדעת אם אתם יודעים על המקום הזה. פה , באיזה דלת למעלה , כל ערב ב 8 נפתח מקום שהוא או CROSS עם אופנוע : או מירוץ מכוניות : טוב אני בטוח שמישהו יודע על זה , אבל בכל זאת.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by penny1,

שלום לכולם אני יודע שבאוקטובר הקרוב activision עומדים להוציא את המשחק Marvel: Ultimate Alliance (כמו הרחבה של X-MEN LEGENDS) זה נראה כמו משחק ממש ממש מגניב (במיוחד לאוהבי הקומיקסים כמוני) רציתי לדעת האם יש מישהוא שבמקרה מכיר את הדרישות מערכת בשביל המשחק??? חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי :-(

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  25. זוכרים את Titan Quest הנהדר? הוא חוגג עשור וזמין עתה בפלטפורמת הגיימינג בגירסה מעודכנת ובמחיר מבצע לכתבה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.