משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מאות לקוחות CompUSA (ארה"ב) שהזמינו PreOrder של המשחק Half Life 2 קיבלו היום אי מייל שבו כתוב שההזמנה שלהם אושרה, ושהם יחוייבו על כרטיס האשראי שלהם. כמו כן, הם גם קיבלו אי מייל שבו יש להם את מספר החבילה, ואת מועד הגעתה המשואר: Expected Ship Date: Tuesday, March 30, 2004. הם זה נכון? האלף לייף הזדהב? ללא שום הכרזות ענקיות? רק הזמן יגיד. מקור לדיון שבו מספרים האנשים שקיבלו את המיילים: http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?threadid=23146
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אצלי הוא לא עובד משהו...יש לי geforce 4 ti 4200 128mb, 512MB DDR 333, מעבד AMD 1800+.. המשחק יורד מתחת ל30 פריימים גם ב 1280X1024, למרות שהוא לא משחק חדש ולא כל כך כבד. וגם ראיתי אצל חבר שלי בזמנו עם הgeforce 2mx 400 שלו הריץ על 1024X768 על HIGH כמעט כמוני :-X איך אצלכם עובד למי שיש?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני גר בחולון. יש לי עותק **** מקורי וחוקי **** של Driv3r לפלייסטיישן 2 !!! אבל אין לי איפה לשחק אותו (אין לי מכשיר) !! מישהו רוצה ביקור ? המשחק עלי הקולה עליכם ... צרו קשר כאן, דחוף. HF
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק 1.5 ואמרו לי שעוד חודש וחצי בערך לא יהיה עוד 1.5 הכל יעבור ל1.6 זה נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה החדשה... 2 חבל שהשרתים שלהם נפלו אז אני לא מצליח להירשם... בכל מיקרה... למישהוא יש דיעה ליפני שאני מתחיל לשחק בזה????.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עקב כל הויכוחים הנעילות והדיונים מה עושים רוב הגולשים בפורום הנכבד
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואם מישהו יודע גם מה הדרישות מערכת של המשחקים אז אשמח תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים,התקנתי Far Cry ויש לי בעייה איתו..המשחק עולה מגיע לתפריט,אני בוחר במשחק חדש...יש את הסרטון ומיד אחרי הסרטון יש מסך שחור...אני לוחץ ENTER לראות אם המשחק מגיב בכלל והוא יוצא לי לווינדוס.. אם אני מנסה לדלק על הסרט ע"י לחיצה על ESC אז הסרט נתקע עד שאני לוחץ ESC ואז הוא מגיע בחזרה לווינדוס..מישהו יודע אוליי מה יכולה להיות הבעייה? אני משתמש בדרייברים הכי חדשים של אומגה,WinXP Pro SP2 ,ואת המפרט אתם יכולים לראות בחתימה שלי...תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אחותי קבלה מחשב חדש (או ליתר דיוק את הישן שלי).. היא רוצה 'לקנות' משחקים... משהו מכיר משחקים לילדה בגיל 10 בערך? חשבתי על סימס 2 למישהו יש עוד הצעות? בקשה לא להתחכם,תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, כמו שאתם רואים את המפרט שלי בצד אתם מבינים שאין לי בעיה להריץ את המשחק על מקסימום בכיף, הקטע הוא שהמשחק כיאילו כל הזמן על משהו כמו 15FPS ולא משנה אם אני על ההגדרות הכי נמוכות או הכי גבוהות! בדקתי אם ההארדיסקים חושבים בלי הפסקה, אבל הם ממש לא... גם עשיתי איחוי "וטיפול" למחשב בתקווה שזה ישנה משהו וכלום... :-X חיפשתי בהגדרות אופציות כמו V-SYNC ושוב לא נמצא כלום... בקיצור זה חייב להיות עניין של הגדרות במשחק, אז אם למישהו יש מושג או ניסיון עם זה אני יודה לו מאוד! תודה רבה! (צירפתי תמונה של ההגדרות עכשיו) [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין דמו של משחק OPEN SEASON אבל אני מקבל הודעה שהמשחק דורש PIXEL SHADER 1.1 האם ישנה דרך להתגבר על הבעיה? כרטיס המסך שלי הוא NVIDIA GFORCE MX2 תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך איזה משהו להעביר את הזמן ככה שלא דורש אבל שעות על גבי שעות, עדיף דווקא לא עם מולטי...אבל משהו מגניב סטייל מקס פיין אולי, אלה מה ששיחקתי כבר: 1.HALF LIFE 2 +EP1 2. FARCRY 3. DOOM 3 4. PREY(רק את הדמו אבל לא ממש אהבתי) לא זוכר אבל תזרקו המלצות חופשי...לא חייב עם עלילה מדהימה פשוט שהמשחק עצמו יהיה כיף ועם גרפיקה משגעת ושלא יהיה שם צבא או משהו..
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://vgames.co.il/website/vgames_article_page.asp?platform=main&seqArticleId=1731&seqArticleTypeID=16&numberOfPages=1 http://ps3.qj.net/Bound-to-happen-WinXP-on-Linux-QEMU-ified-PS3/pg/49/aid/74021
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שלום, התקדמתי 40 ומשהו אחוזים במשחק במצב קריירה עכשיו אני סיימתי עם קנג'י ועם וולף והתחלתי לאכול שטחים של הקבוצה שנקראת 21ST שיש את הבחורה שמנהיגה אותם הבעיה היא שיש איזה מסלול מסויים שמופיע בכמה מירוצים שם בצורות שונות שגורם למשחק לקרוס לשולחן עבודה. יש דרך לתקן את זה?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאוד אהבתי את האקשן, זמן הקליע ובעיקר את העלילה האפלה. יש עוד משחקים בסגנון? (לא חייבים להיות חדשים)
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הנה התטריל למשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 המשחק אמור לצאת לXBOX360 לPC ולPS3 הPC אמור לצאת בסוף מרץ 2007[] והגירסה לXBOX ב9 למרץ יש פה עוד מידע uתמונות אני אישית מאוד מאוד מחכה למשחק! הGRAW היה משחק מעולה אבל היה בו הרבה מה לשפר!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתם הולכים לקנות את המשחק:Command & Conquer 3: Tiberian Wars? מתי הוא אמור לצאת בארץ? ראיתי סרטונים,נראה מדהים!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6164380.html?tag=latestnews;title;1 בטח ישמח מישהו פה, אני בכלל לא מחכה למשחק הזה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה באסה אני בא היום לשחק WAR ROCK וזהו נגמר הבטא אי אפשר לשחק יותר !!!! עד שהגעתי לשלב 10 ..... יש כאן עוד אנשים ששיחקו ? לאיזה שלב הגעתם ? אני משחק בערך חודש
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מניח שיש פה הרבה כמוני שמחכים בחוסר סבלנות לצאת crysis- משחק ה-dx10 הראשון . ברור לי שאף אחד פה לא נביא ,אבל גם שמועה שהגיעה אליכם בעניין מועד ההפצה של המשחק עשוייה להקל על יסורי ההמתנה. שתפו מידע בבקשה ,אם יש לכם
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דודים שלי כרגע שם והם יביאו לי בעזרת השם את המערכת... השאלה היא האם אפשר לקנות בשידור PAL או שיש רק NTSC ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש משהו מוזר כי בדקתי בגימספוט והמישחק אמור לצאת רק בספטמבר... http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/index.html?q=Devil%20May%20Cry%203 ככה שיכול להיות שיפתרו בעיות עד אז טוב אז בואו נתחיל מהבעיות 1-הידית לא זוהתה לגמרי והיה בילבול בידית האנלוגית וגם ששמתי ידית רגילה של PS2 היתה אותה בעיה 2-הרטט לא ניתמך 3-התפריט דפוק בישביל PC 4-אני לא משחק אם עכבר במישחקים כאלה אבל לפי מה שהבנתי גם הוא לא ניתמך טוב הבעיות שצינתי הם בעיות חמורות ואני שיחקתי בשילוב של הליכה אם המקלדת והתנועות אם הכפתורים של הידית אני גם ישתמשתי בציטים כי אין סיכוי שאני יסבול סתם ביגלל שליטה גרועה וככה יכלתי לעבור תמישחק בזמן נורמלי בכל מיקרה המישחק עצמו מאוד מגניב ויש כ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה- היום אני התקנתי את הבטא של המשחק... בלי לחשוב פעמיים ישר כווננתי את כל ההגדרות על מקסימום ... ואז ראיתי שכל פעם שאני משנה את הגדרת MODEL QUALITY ואת SHADOW QUALITY להכי גבוהה.... ההגדרה מתאפסת - כלומר - לא כתוב כלום טוב אז כל ההגדרות גבוהות חוץ מאלה. אני התחלתי לשחק במשחק, ואז אני רואה שחלק מהטקסטורות לא חדות מספיק - אפשר לאמר שנראות פשוט רע... וגם יש משהו ממש מוזר שפתאות קופצים להם באמצע המשחק אובייקטים לא קשורים לכלום יש לי גם בעיה דומה לזאת בFAR CRY.... הטקסטורות פשוט מגעילות ...העצים נראים רע.... וגם...ההגדרות שם על אולטרה אם יש לכם רעיונות לסיבה שזה קורה אז תגיבו תודה [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-