משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אם כל הבאנדלים והסיילים הגעתי למצב שיש לי כל כך הרבה משחקים שאני לא רואה מתי אמצא זמן לשחק בהם. אני לא יכול להקדיש מעבר לשעה~שעתיים ביום למשחק, ובקצב הזה אין לי בעצם צורך לקנות אף משחק חדש בשנים הקרובות.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אנשים יש למישהו חדשות על המשחקים שבפיתוח אצל בליזארד? כבר חודשים מאז שיצאו פיסות מידע חדשות על המשחקים (דיאבלו 3 וסטארקראפט 2) אני חורש את הרשת ולא מוצא כלום =\ ואגב מישהו יודע מה נסגר עם המשחק הזה שהיה להם Ghost שבסוף לא יצא?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני משחק בדום כרגע כי אף פעם לא ממש יצא לי לשחק בו. רוב המשחק בחושך, ואני יורה במפלצות על עיוור, אני אפילו לא יכול לראות לאן אני רואה. מה שכן גם המשחק חשוך מדי וזה קצת מבאס. לכן רציתי לדעת אם ישנו איזשהו מוד שעושה את המשחק בעל יותר אור, ולא מוד של פנס על הנשק.. ואם אין ברירה, אז גם פנס. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי תקשיבו הזמנתי BC2 שעולה ב 18SHOPTO לירות שטרלינג שמתי את ישראל במשלוח ואת החשבון פיפל שלי... בחיוב חייבו אותי 21 לירות שטרלינג שזה 18+3 משלוח לישראל... אבל בקבלה ששלחו לי מפיפל כתוב ככה: סוחר ShopTo.net paypal@shopto.net הנחיות לסוחר לא הזנת הנחיות כלשהן. כתובת למשלוח - לא אושרה Iהמוכר טרם מסר פרטי משלוח כלשהם. יש סיבה לדאוג? תודה רבה לעוזרים אני ממש לא יודע מה לעשות...
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לפני שנה וחצי שיחקתי ת המשחק מאפיה וזאת הייתה חוויה לא נורמלית ומאז אני לא מסוגל לשחק יותר מכיון שכל המשחקים גרועים ביחס אליו.. לכן אני מעוניין לדעת אם יש גרסת המשך. אשמח לקבל תמונת הפניות לאתרים אחרים וכל מה שקשור.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכולם בבדיקה זה איטי?... פשוט הסירטונים נתקעים לי לפעמים וגם הPERFOMANCE TEST היא עובדת לאט... אבל אני מקבל 76 FPS 33 FPS MINUM.... על הגדרות מקסימום כולל AA ו TEXATURE DEATIL ULTRA... על 1280X1024... איך זה טוב ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/33227.html EA הכריזו על דמו למשחק זמין ברביעי לאוקטובר. אני אישית מאמין ששום משחק בסדר גודל כזה שסויים תוך שנה לא יכול להיות איכותי יותר מידי, זה פשוט נראה כמו עוד מוצר מדבקה של EA. לא ממש מצפה לרביעי..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר׳ה, עכשיו יש לי את המחשב שלי שהוא למשחקים והוא כבר ישן ואני רוצה להחליף אותו ולקנות חדש...עכשיו הסטים שיש לי עכשיו במחשב שאני כותב ממנו הישן , איך אני פשוט מעביר את כולו את הסטים למחשב החדש? זאת אומרת כשאני אקנה מחשב חדש אני אתקין שם ווינדוס גם מקורי כמו פה ואיך אני יכול להתקין שם את הסטים בלי שיחשבו שאני עושה ריבוי משתתפים? הבנתם אותי?
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
*הורדה - http://www.bigdownload.com/games/james-camerons-avatar-the-game/pc/james-camerons-avatar-the-game-demo/ *סירטון - http://www.gametrailers.com/game/james-camerons-avatar-the/11526 http://www.youtube.com/watch?v=uU__ULnPB0k&feature=player_embedded# תהנו - [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חובב משחקי QUEST עוד מילדות ורציתי לקבל קצת המלצות לכמה טובים. שנת יציאה לא כל כך חשובה כמו כן גם גראפיקה זה לא גורם משפיע כל כך בQUEST. לאחרונה עברתי את AMNESIA - אחלה משחק מאוד מהנה.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כמי שבשנים האחרונות אין לו זמן למשחקים (גוזל משאבים אדירים = זמן) וכמי שהתמכר למשחק הנ"ל הייתי רוצה לדעת האם יש סיכוי שיוציאו המשך למשחק? מבלי להגזים, המשחק הזה גזל ממני יומיים שלמים רצופים של משחק!! אזהרה חמורה!!! מי שיצחק או ילגלג דמו בראשו! :2gunsfiring_v1: :AR15:
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב , זה המשחק Volfied http://www.old-games.org/game.php?game=volfied הוא לא עולה לי על הXP 64 וגם לה הוא לא עולה על הויסטה, ולא מצאתי גירסאת ONLINE היא מאוד תשמח אם תעשו קסמים (:
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים! התקנתי היום את הצשחק Oni הוותיק והמעולה וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי הערה כזאת מוזרה ומעצבנת ושמונעת ממני לשחק Blam!, oni crashed אז אם מישהו יודע למה זה לא עובד אני אשמח ד"א : הבנתי שהוא לא עובד בxp אז צריך לשנות בתאימות לwin98 כדי שזה יפעל ובצעתי את זה. תודה מראש ..ליאור
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים , לפני 3-4 חודשים קניתי את BF2 , שיחקתי קצת , מאז הפסקתי. היום התקנתי אותו שוב , התקנתי את ה 1.3. אלו הנתונים של המחשב שלי : Amd 3500 \ 512X2 \ X850 XT |\ MSI k8n platinium בכל מקרה , אני משחק על הגדרות של 1024\768 רוב הדברים שם נעים בין medium ו high את ה dynamic shadow הורדתי לגמרי. מה שמוזר לי , המשחק כאילו עובד חלק לרגעים מסויימים. אבל מידי פעם יש כמו תקיעה של חצי שניה כזה... כל כמה שניות יש את התקיעה הזאת , שמים לב לזה במיוחד אם מסתכלים על הריצפה תוך כדי ריצה , אז לפעמים רואים שממש לרגע קטן אחד יש את התקיעה הזאת , וזה קורה כל הזמן. הכרטיס מסך מגיע ל 70-75 מעלות , ועובד עם הדרייברים הכי חדשים. יש לכם רעיונות איפה הבעיה? דרכים לשיפור? זה ממש ממש מרגיז לשחק …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוץ מ CS:GO שמאוד פופלארי (אבל די מוגבל, אין רכבים, מפות קטנות וכו'). האם BF4 משתווה לפופלאריות של הקודמים ? האם אחרי התיקון האחרון הוא סוף סוף שווה קניה ? יש עוד משחקים פעילים שכאלו ?
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
איך מתקינים את הבלק אדישן??? יש בו מכוניות ומסלולים חדשים שמעתי ואני לא יודע איך מתקינים את זה??
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה לדעתי אין מה להוסיף-כל מילה מיותרת... נ.ב שלא תבינו (בעיקר המנהלי)- אני לא רומז לכלום והמקור הוא מהאתר וי גיימס
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה (או שלא?) עם מערכת ה Steam של Valve . אתמול התקנתי שוב את ה HL2 המקורי שלי (אם יש בעיות אני יצלם בפלא ויעלה לפה תמונה של הקופסא) ולאחר ההתקנה הסטים ישר עושה לעצמו אפדייט.הבעיה היא שההורדה מהשרת הדפוק שלהם היא על 2קילובייט אם בכלל.אני כבר מאתמול בלילה עד עכשיו מוריד וזה על 31 אחוז..פעם זה היה בחצי שעה מגיע ל100%. יכול להיות שזה ממש איטי אצלי בגלל שיש לי כרגע בעיות עם בזק ואני גולש על מהירות הורדה של 750.אם למישהו יש את החבילה של העדכון בHTTP-תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
UT 2007 יוצא בקרוב מאוד, נכון ? אם כן: יש על זה כבר איזה ידיע על תאיריך מדויק?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בחופש ומשום מה כל המשחקים שניסיתי לשחק לא מצאו חן בעיני ופתאום נזכרתי בKOTOR2 שהזנחתי בזמנו. אני משחק בו עכשיו ונהנה מאוד. כרגע אני לקראת סיום ומחפש המלצה למשחק בסגנון, לאו דווקא מהשנים האחרונות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז הקרבון יצא משחק מכוניות ששווה משהו?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני בדילמה רצינית... לקנות כשיצא הCOD החדש או לחכות לBF ואז לקנות את הטוב מביניהם? בוא נאמר שההתלבטות העיקרית שלי היא בגלל שBF כמובן עדיפים במשחק רשת וזה יתרון עצום מבחינתי כי אחרי שאני אסיים את הSINGAL PLAYER של COD אני אצטרך אולי להסתפק במשחק רשת לא ברמה גבוה.... מה אתם אומרים? (ולא זה לא אפשרות לקנות את שניהם)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם הכרטיס x1950xt יריץ את המשחק על גרפיקה גבוהה. אני יודע שצריך מעבד מהיר וזיכרון רם גבוהה בשבילו וכרטיס מסך לבד לא מספיק.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יוצאים עדיין קווסטים? אם כן, אז יש לכם המלצות לקווסט? ובכלל - אני מחפש משחקים טובים אבל שיהיו גם ארוכים יחסית (ולא כמו המשחקים שיוצאים לאחרונה שמסיימים אותם תוך יומיים). לא חובה משחקים שייצאו לאחרונה, אפשר גם ישנים יותר (רק לא משחקי תפקידים). תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בזמן האחרון משחק בBilly Hatcher http://www.gamespot.com/gamecube/action/billyhatcherandgiantegg/review.html בגירסת הPC -יש לי ידית מישחק טובה ואני חיב להגיד המישחק ניראה קל בהתחלה ומאוד ילדותי אבל מהר מאוד המישחק ניהיה מאוד קשה ולמרות שיש דירוג בכל משימה אני לא מבין איך אנשים יכולים לקבל בזה ציון A אני מקבל D וC בדרך כלל ביגלל הקושי אני מישתמש בטרינר אבל רק לקבל אין סוף פסילות כי בלי זה יש משימות שמאוד מאוד קשה לעבור אותם פשוט נופלים הרבה במשימות מיתקדמות (אני עושה את כל המשימות בכל שלב) בקיצור למי שרוצה מישחק פלטפורמה מאוד מאתגר יש את Billy Hatcher תעברו תעולם הראשון ואת חלק מהמשימות בעולם השני ותבינו לבד גם יש את כל עינין הזמן למי שאוהב תוצאות גבוהות
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-