עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. במשחק החתול והעכבר , של חברות שמייצרות את תוכנות האנטי וירוס ושל ההאקרים , עושה רושם שההאקרים תמיד מקדימים בכמה צעדים את החברות . לכן נישאלת השאלה בכותרת לגביי מירווח הזמן המינימלי שכדאי להמתין ,כדי שהעידכונים של החברות יספיקו להדביק את קצב התפשטות הוירוסים החדשים ?

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by R0ck,

תמונות חדשות מהבטא של Cs : Source, קאונטר סטרייק העושה שימוש במנוע הגרפי החדש של Valve, בקרוב יהיה זמין להורדה ב STEAM, לכל אלה שרכשו את Condition Zero ובעלי הקופונים השונים.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מסנה להפעיל את המשחק עשיתי את כל הדברים שצריך ושאני מעלה את המשחק הוא מנסה להעלות אותו ואז אחרי כמה שניות זה רושם לי שיש תקלה וזה צריך ליסגר אני לא יודע מה יש לו מי שהו יכול לעזור לי??

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן , המשחק BF2 ייצא והוא עם דרישות גבוההות בהחלט , רציתי לעשות בדיקה לראות את ההגדרות של כול אחד מכם + המפרט + איך המשחק רץ , נתחיל , לי עדיין יש P4 1.7 512 עם ATI PRO 9800 לצערי רץ על הכי נמוך חלק, ואם אני מעלה את הרמה הטעינה שלו לוקחת המוווןןן זמן וזה מייאש, , , אני אחליף את המעבד ל AMD3000+64 וזכרון ל 1G ...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Or94,

האם יש חנות בארץ שמוכרת את המשחק כבר במחיר סביר של 200 שקל? אם כן תנו לי בבקשה לינק לאתר. לPCGAMES המשחק עדיין לא הגיע. האם הוא אמור להגיע לשם בזמן הקרוב?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by רוני1,

חיפשתי איפה אפשר להוריד מספר משחקים קלאסיים כמו אלאדין וגולדןאקס וכדומה ולא הצלחתי להוריד.. אני אודה לכם אם מישהו יתן איזה לינק או קישור או כל דבר אחר ששיעזור לי להוריד אותם ... תודה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by STRENGTH,

אני קניתי מלא בתים ויש בית אחד של מועדון חושפנות(נדמה לי) יש עשן ירוק כזה אז אני בטוח שיש שם משימות אבל אני לא יודע איפה הם ??? מישהו יכול לעזור לי?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24980

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by שלוימי,

יש לי את המשחק IAF (חיל אויר), ואני צריך שתענו לי בבקשה על כמה שאלות; 1. אם אני סגרתי על מישהו את המכ"ם, אין אני משחרר את הטיל שהוא יעוף אליו? 2. אותו דבר כמו באחד, אבל פשוט איך אני פוגע בטיל באיזה מקום באדמה? 3. אחרי שנחתתי, לאיזה צריך אני צריך להפנות את המטוס? (אמרו לי פעם "האחרון" אבל איזה "אחרון"???) סליחה על הניסוח, כי אני לא הכי טוב בזה. תודה מראש על התשובות

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Kobi Harosh,

" HwZone Bo 2 Summer Cup " 3Vs3 שלום לכל קהילת שחקני BO 2 . בעקבות הקיץ החם בחוץ אנחנו , בקהילת HWZONE נהפוך אותו ללוהט עם Summer Cup . ה - Summer Cup יתנהל בשיטה של ליגה ושלביי בתים ממש כמו בשיטת " ליגת האלופות " ... שלבי הטורניר : ניצחון - 3 נקודות , תיקו - נקודה אחת , הפסד - 0 נקודות. כל הנקודות נספרות בכל שלב בנפרד (זאת אומרת קבוצה שעולה שלב מתחילה את ספירת הנקודות שלה מההתחלה .‬‎ שלב א' : 16 הקבוצות הרשומות יחולקו ל4 בתים באופן רנדומלי , בכל בית יש 4 קבוצות וכל קבוצה תשחק נגד כל אחת משלושת הקבוצות האחרות שנמצאות אצלה בבית - 2 הקבוצות שקיבלו את הכי הרבה ניקוד באותו בית יעלו לשלב הבא. שלב ב' : 8 הקבוצות שההפילו לשלב ב' יחולקו ל2 בתים באופן רנדומלי , בכל בית יש 4 …

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. עדיין יקר, אבל כבר לא השלוש וחצי אלף שרוב החנויות רוצות עליו http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=111 אם אני משיג במחיר הזה, גרסת פירימיום קורא צרובים אני לוקח! אם מישהו יודע אם אפשר להשיג, אני אשמח

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by nore0,

יש גרסאות שונות ? קבלו ת'תמונה הזאת ואת זאת

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. האם יצא או ייצא HL2 ? מה זה UT ? אני כל הזמן שומע על המשחקים האלה ואני מאוד מבולבל ??? תודה רבה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by e.t,

http://www.half-life2.com/ אז עכשיו כשיש אתר, נשאר רק לחכות למשחק. נקווה שנראה אותו עוד השנה... :

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מה נסגר עם המשחק הזה איזה מערכת יכולה להריץ אותו חלק ויש את הפא'צ ששוקל 200 MB הוא עוזר ? או שהמשחק דפוק (מוזר כי ל-atari יש משחקים יפים )

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ספציפית אני מחפש את המשחקים No One Lives Forever (הראשון והשני). לא ניתן למצוא אותם בסטים או GOG, כנראה בגלל בעיית זכויות יוצרים. מצאתי עותקים באיביי, אבל אני לא יודע אם ההתקנה תלויה באקטיבציה ולא בא לי לגלות את זה אחרי הקניה. תודה!

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

הנה התטריל למשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 המשחק אמור לצאת לXBOX360 לPC ולPS3 הPC אמור לצאת בסוף מרץ 2007[] והגירסה לXBOX ב9 למרץ יש פה עוד מידע uתמונות אני אישית מאוד מאוד מחכה למשחק! הGRAW היה משחק מעולה אבל היה בו הרבה מה לשפר!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by naki,

התחדשתי במשחק, ומקווה שעברו כל הבאגים שלו... אני מקבל 80 fps בערך על המפרט שלי על הגדרות high עם פילטר fxaa על הגדרות ultra high עם פילטר txaa אני מקבל סביביות 40 50 fps זה תקין ביחס לשאר? אני רוצה למחוק את השמירה ולהתחיל את המשחק מחדש אחרי שסיימתי להתעסק עם כל ההתאמות. במשחק הקודם היו כמו פרופילים של שמירה.. בזה אין. איך מאתחלים את המשחק כדי שיתחיל מחדש? תודה רבה!

19. Started by tombraider2003,

יש לי כ.מסך G-FORCE 4 TI4800 SE P4 2.53 512 DDR 400 MHZ כשאני מפעיל את המישחק הזה אני שם בANTI ALAISING X2 OR 4 1280x1024 עדיין רואים קווים שבורים יש לי את הדרייבר האחרון של NVIDIA מה לעשות כדי שיהיה חלק???????????.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by matan007,

אנשים אתם חייבים לעזור למצוא משחק להעביר את הזמן. לא יודע אם רק אני מרגיש ככה, אבל לא יוצא כלום כבר תקופה. אני אוהב משחקי FPS כמו BF, COD וכ"ו וגם משחקי גוף שלישי כמו DEAD SPACE, גוסט ריקון וכ"ו. שחקתי בכל משחק כזה נדמה לי בשנה וחצי האחרונות! בכל זאת תנו המלצות למשחקים מהסגנון שאולי פספסתי ולא זכו לפרסום. גם משחקי פלטפורמה כמו LIMBO וכאלה אני ממש אוהב...המלצות

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. משחק האסטרטגיה האגדי של חברת בליזארד זוכה לכבוד הראוי לו עם גירסה מודרנית ומלוטשת לכתבה

22. Started by DivineS,

לפני כמה ימים או שבועות לא יודע לא אכפת לי התחיל קאפ ארופאי ב MW3 אני משער שהיה שם פרס כספי כי אחרת קבוצות לא היו סתם נרשמות ונרשמו שתי קבוצות ישראליות או משהו כזה בקיצור ישראלים נרשמו ומי נתפס על ציטים? MALAWAH מזל טוב http://uac.ac/#player/id=273639 אני מציע לתת לו באן מהטים ספיק ומהקהילה.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by DORAZABI,

קניתי שני בקרים לפרו במחשב .. הבעיה היא שכשאני מחבר את שניהם רק אחד עובד..מה לעשות כדי ששניהם יעבדו?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Headspin,

למי יש ? איך אני משיג אוכל ? כל הזמן מהבהב לי הבתים ואיך אני שולח את העובדים SERF לנוח ? אגב משחק מדהים ! גרפיקה ממשק סיפור משחק טוב!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אז ככה ,יש לי מחשב ישן יחסית במרפסאת עכשיו ,ואני פשוט מתבשל בבית ורוצה לצאת החוצא למרפסאת (אני כולה מוציא עכבר מקלדת וחיבור אינטרנט והכל עובד ) . אבל המחשב ישן ,(בן 4 בערך ) ולא מריץ הכי טוב הכל (כן הוא מריץ cod4 והכל ,אבל לא באה לי עכשיו משחקי fps ) ,לכן אני רוצה איזה משחק הרפתקאות כיפי וקליל (סטייל mini ninjas ) ,לכן אני שואל אם יש לכם המלצות למשחקים מהסוג הזה . תודה .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.