עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by GameGems,

Trine הוא משחק פלטפורמה פאזלים נחמד, שנותן לכם לשחק 3 דמויות באחד, ותצטרכו להשתמש בכל דמות ברגע הנכון כדי לעבור את השלבים. המשחק מאפשר גם מצב משחק עם חברים, שמוסיף אתגר לשלבים. מחירו בסטים עומד על 0.99$ בזמן סיילים, כך שאם אתם חובבי משחקי פלטפורמה, כדאי להשיג לכם עותק.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  2. Kyphosis-Kazzak, הגילדה הישראלית מגייסת! לקראת ההרחבה החדשה Warlords Of Draenor התקבלה החלטה בקרב הקהילה הישראלית לאחד מספר גילדות קטנות ושחקנים בודדים לקהילה ישראלית אחת גדולה ומגובשת. קצת על הגילדה: 1.הגילדה הינה גילדה ישראלית עם דגש חברתי בנוסף להיותה גילדת ריידים מובילה ובעלת הישגים. 2.מטרת הגילדה: כל ישראלי באשר הוא מוזמן להצטרף לגילדה ולהנות מחווית משחק ישראלית ומהנה, מטרת הגילדה היא לאגד את הישראלים ביחד בכדי שאלו יוכלו להקים קבוצות Raiding, קבוצות PvP, לעשות Questing וAchievements ביחד, וכן להריץ גם תוכן אחר בכיף ובאווירה טובה, הרבה שחקנים טובים (חלקם גם מאוד מוכשרים) כבר הצטרפו אלינו ואלו מחפשים אחרים כמוכם בכדי לקחת את המשחק שלהם קדימה, או סתם להעביר את חווי…

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  3. Started by Daniel Balilti,

http://www.twitch.tv/archangelsc2:bounce::bounce:

4. Started by Pilp3l,

היי חברים , המחשב שלי עבר לאחרונה שדרוג רציני המטרה שלי שהוא יוכל להריץ פיפא 15 וג'יטיאיי. המפרט שלי הוא כדלקמן: מעבד core i7 860 כרטיס מסך r9 280x זיכרון 8gb ran. כשאני נכנס לדמו של פיפא 15 המשחק מתחיל לצלוע לי , הכוונה שאי אפשר בכלל לעשות משחק כל הזמן יש תקיעות קטנות כאלה שמטריפות את השכל ): התקנתי את כל הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך ללוח אם ולdirect x וגם עשיתי את כל העדכונים הדרושים של הווינדוס אני ממש לא יודע מה עוד אפשר לעשות כרגע.. אשמח אם למישהו כאן תהיה איזו הברקה בנדון תודה רבה מראש (:

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. אז ככה אני לאחרונה לא בדקתי עם FRAPS, רק יודע שGTA IV הרגיל עובד דיי חלק אבל הEpisodes from Liberty City עובד גרוע ויש נפילו כל פעם ,לפתע המשחק בתקיעות .. הכרטיס מסך שלי מוגדר שהוא יריץ את המשחק דרכו . יש לי פאצ' אחרון , לא התקנתי , אבל בדקתי עכשיו ואני רואה שיש לי 1.1.2.0 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by anDee,

אז ככה, החלפנו ל6740U ומאז או שהמשחק קורס באמצע שרת או שבכלל לא מתחבר עם אותה הודעה בשני המיקרים - could not connect to ea online. מישהו כתב ברשת שצריך לפתוח פורט 3659 לבטלפילד עם התוכנה smart port forwarding. אז לפעמים כשבכלל לא מתחבר לי המשחק אני פותח את התוכנה עושה לפורט start (כדי לפתוח אותו או משהו) ואז המשחק כן מתחבר, רק שאחרי 20-30 דקות משחק אני שוב נבעט עם ההודעה הזאת. זו ההודעה שאני מקבל: http://i.imgur.com/hUMXZyd.jpg זה מקרה ידוע עם הראוטר הזה? מה עושים?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. יש בפורום סטיקי עם קישורים שימושיים, אבל הוא לא מאוד עדכני וחסר בו די הרבה מידע. אני מקווה שבדיון הזה אנשים יישתפו מידע לגבי תוכנות ואתרים שימושיים שבסופו של דבר אפשר יהיה למזג את המידע אל הסטיקי. הנה כמה מהמומלצים שלי: אתרים מבצעים והשוואת מחירים cheapshark.com - אתר שמאפשר להשוות מחירים של משחקים באתרים שונים וכולל אופציה נוחה להרשמה להתראות כשהמחיר של משחק יורד מתחת לרף שהמשתמש מגדיר. isthereanydeal.com - אתר נוסף להשוואת מחירים. בודק מחירים באתרים נוספים ומאפשר אינטגרציה עם ה-wishlist שלכם ב-Steam. GameDeals ב-reddit.com - רשימה מבצעים שמתעדכנת לעיתים קרובות allkeyshop.com - אתר למכירת מפתחות למשחקים. המחירים בד"כ נמוכים, אבל המוכרים פחות…

• 24 תגובות
    • 16.4k צפיות
  8. Started by Monte,

לאחרונה אנו חשים בקהילה שישנה אוירת משחק סרק, לא חשוב, ולא תחרותי. המון מיקסים מתפוצצים בגלל התקלויות בין שחקנים, בין קבוצות, החלפות מילים לא יפות, וככלל אני מרגיש שהשאיפות שלנו לקידום המשחק התחרותי נעלמות. בנוסף לבאנים, מעתה, יוכלו אדמינים לפסול (כלומר, להטיל וטו) על שחקן שגם במהלך הWarmup או בטיאס לפני המשחק (וכמובן במהלכו) מפריע או משדר אוירה לא תחרותית. כלומר, אין יותר "אבל זה היה בוורמאפ" ואין יותר "אבל זה סתם בטיאס". המיקסים שלנו הם משחק תחרותי לכל דבר, לא הבמה לטרולים וצחוקים של אף אחד. יש לנו צוות מלא אנרגיה, ולצערי גם תסכול, משחקנים שמפריעים בצורה שחוזרת על עצמה למהלך של משחקים. וטו משמעו ששחקן מושעה ממשחק אחד, או שניים בהתאם לחומרת מעשיו. וטו חוזר יגרום לבאן. אנ…

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by Qwizza,

שיחקנו בסבבה שלנו PU, הבאתי שחקנים למשחק שיחקנו כולנו עם חברים, אפילו עשינו שידור בכדי שהקהילה הישראלית תראה שיש משחקים ואנשים משחקים והכל פורח לאט לאט. סיימנו את המשחק והכל היה טוב ישבנו בטים ספיק ועשינו סיכום כזה מה היה וקטעים מהמשחק, היה כיף. אמרנו טוב, נעשה עוד אחד, בא אדון מנהל cortex, ילד שאני לא כל כך אוהב, שמתי עין על זה, לא דיברתי אליו והוא לא דיבר אלי. שיחקנו בWARMPUP טיפה, הרגתי אותו, זרקתי לו מילה בצחוק : "איזה אימר אתה cortex" והוא זורק לי, קוויזה, אתה לא שחקן אתה, אתה לא זה ואתה לא זה, מתחיל לגדף אותי עם הקול המוזר שלו. לא נשארתי שקט והתחלתי לחקות אותו, התחיל לקלל אותי והמשיך והמשיך, פתאום היה שקט, שמתי לב שהוא העביר אותי לסאב רום ונתן לי קיק מהשרת. אני לא …

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by elibugi12,

שלום המחשב שלי intel core i5-4690 LGA 1150 tray hynix orginal 8gb ddr1600 sapphire radeon r9 280x bulk oc 3gb windows 8.1 הבעיה שלי היא שכשאני מפעיל משחקים יחסית כבדים לפעמים המסך מתמלא קווים שמפסיקים רק אחרי שאני יוצא מהמשחק זה קרה לי בskyrim ובfifa 15 demo היום זה קרה לי בfifa 14 [אחרי שבהגדרות של המשחק עשיתי uncheck לאופציה של wait for vsync אבל לא בטוח שזה קשור] והפעם המסך נתקע ככה ושמעתי רק סאונד ונאלצתי לכבות את המחשב פיזית [חשוב לציין שיש לי בעיות במסך עצמו ואמרים להחליף לי אותו בקרוב השאלה אם זה קשור]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by GameGems,

אז מה שזה קצת באיחור, אני משחקת במשחקים בזמן שלי

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by shapin,

סוף סוף GTA 5 קיבל תאריך ועוד כמה עדכונים, לכתבה המלאה: http://www.pcgamer.com/2014/09/12/gta-5-pc-release-date-announced-new-features-revealed/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. על פי דיווחים מהרשת, מיקרוסופט מתקרבת לסיום מגעים בכדי לקנות את Mojang AB, חברת האם של המשחק הפופולארי מיינקראפט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a2%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%a7%d7%a8%d7%90/

14. Started by Roeebaeloha,

שלום נכנסתי היום לאתר וקיבלתי את ההודעה הזאת: [ATTACH=CONFIG]6803[/ATTACH] מישהו יכול להסביר לי מה עשיתי רע שגרם להרחקתי מהאתר

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אולי זה יעניין פה מישהו. http://www.gog.com/news/birthday_promo_2014

16. Started by Snake_Eater,

השבוע צפויים לצאת Destiny, הפרוייקט החדש של יוצרי Halo ו-Call of Duty, ופרק נוסף של סדרת משחקי המכות המבוססת על מותג האנימה נארוטו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-destiny-%d7%95%d7%a0%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%95-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Snake_Eater,

ריידן, סקורפיון וכל החבורה יחזרו לביקור ב-14 לאפריל במשחק חדש עם הדמויות הישנות והאהובות לכתבה: http://hwzone.co.il/mortal-kombat-x-%d7%99%d7%a6%d7%90-%d7%91%d7%90%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. חוץ מאליפות הארץ שהתקיימה לא מכבר, המשחק Hearthstone יקבל עוד מאה קלפים ובדרך הופך לתופעה לכתבה: http://hwzone.co.il/hearthstone-%d7%9e%d7%90%d7%94-%d7%a7%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%91-%d7%a6%d7%a4%d7%99%d7%94/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. מעניין אותיאיזה תוספות למשחק החברים פה בפורום ירצו לראות בהרחבה הבאה בין עם זה רכבים,נשקים,גאדטים,סוג מפות (שלג,מדבר,יער לדוגמא),leveltion (קשור במובן מסוים למפה),מצב משחק וכדי שזה יהיה יותר מעניין אז גם איזה מפה תירצו לראות משוחזרת לבאטלפיד-4

• 19 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. Started by GameGems,

אם היה לכם PlayStation 1 בילדות, רוב הסיכויים שהכרתם את משחקי Crash Bandicoot. לפניכם הסיפור מאחורי המשחקים שלו והסטודיו Naughty Dog שאחראי ליצירתו.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Zbbabir,

היי, מישהו מכיר משחק אסטרטגייה טוב של כיבוש העולם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Frungy,

מה נשמע? בשנתיים האחרונות אני מקדיש את כל הזמן המועט שיש לי לשחק בפיפא על ה-360, בדגש על FUT. אני מתלבט לאחרונה האם לרכוש XBONE או במקומו מחשב חדש (שכן פיפא 15 על המחשב אמור להיות זהה לגרסה של הקונסולות החדשות). הבעיה היא ששמעתי משחקני פאט במחשב שיש לא מעט צ'יטרים או שחקנים שעושקים את השוק. האם זה נכון? איך קוד הרשת על הפיסי באופן כללי? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by Menuval,

היי, במידה ושכחתם את אחד המשחקים הטובים שהיו כאן אי פעם.. שרת ליינאיג' שמיועד אך ורק למזרח תיכון... יהיה מעניין לראות קלאן ישראלי נלחם בכל הבני דודים (-: ממה שאני יודע החבר'ה שמקימים את השרת רציניים מאוד. מדובר בשרת Low Rate X10 בלי קאסטומים ובלי דברים משוגעים, לשחקנים שאוהבים חווית משחק ארוכה ומהנה. הנה חלק מהמפרט באתר שלהם: L2OFF Interlude C6, Retail Like Rates - Experience (XP): x10 - Skill Points (SP): x10 - Drop (Adena): x10 - Drop (Items): x10 - Spoil Chance: x10 - Spoil Amount: x3 - Seal Stones: x10 - Drop (Raidboss): x1 Quests - Drop Chance (Quest Item): x10 - Quest Reward Amount: x3 Enchant Rates Enchant Max: +16 Enchant Safe: +3 Simple Enchant Rates: 70% B…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שימו לב שאפשר להצביע לכמה אפשרויות. אצלי אגב התשובה פשוטה: PC עם חלונות בלבד. על הסמארטפון והטאבלט לא מותקן אצלי אפילו משחק אחד.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Monte,

ליגת HWzone הראשונה מסוגה תמה ועימה הזוכים הגדולים: The Oprah Show הזוכים בפרסים הם: 1. MVP - prenN 2. ofir 3. seanJ (Parallax) 4. instanz 5. ah sheli/Shimi Hsartan/Punish/tal צפו לבאות שתהיה שנת לימודים פוריה ומוצלחת לכל שחקני HWzone CS:GO הצעירים, ולבוגרים המשך שנה טובה ומוצלחת.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים