משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש משחק מכות למחשב כמו טקן לסוני 2 משחק לא ישן (לא מורטאקומבאט) מישהו מכיר משהוא בסגנון?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק prototype וגם ב GTA IV בהגדרות המקשים מופיעים לי סימנים של ג'יבריש ועברית במקום אנגלית וגם בטיפים שנותנים ב GTA בשחור למעלה יש סימנים וכאלה במקום המקש שעליו אני אמור ללחוץ... בחיפוש יש לזה תשובה שהיא לשנות בהגדרות שפה- תכניות שאינן יוניקוד את אזור המערכת ל ארצות הברית, הבעיה שאם אני שם אנגלית אז המירק מופיע בג'יבריש במקום עברית וגם שאני שם על איזור המערכת USA אז שאני נכנס לפרוטוטייפ זה כותב לי שהכניסה למשחק מוגבלת לי בגלל הגיל שלי או משהו WTF... זה משהו עם parental control הבנתי... בקיצור איך אני עושה שלא יהיה לי את הג'יבריש במשחקים מבלי לפגוע במירק או מבלי שיתערב ה parental control (למרות שאני משתמש אדמיניסטרטורי והשירות הזה בכלל מכובה ועדיין איכשהו מג…
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
יש לי steam, ובתוכו כוללים משחקים כמו cs:s ו day of defeat עכשיו כשאני ניסיתי להתחבר לשרתים ב cs:s אז אני מתחבר לשניה כך שאני רואה רק לשניה את מהלך המשחק ואז זה ישר חוזר לי לרשימת שרתים וגם ככה ב day of defeat מה לעשות? (יש לי אינטרנט של 012)
-
- 14 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי LOGITECH RUMBLEPAD 2 ויש מספר משחקים שבהם הוא לא מתפקד טוב (הבקר הימני לא מגיב, הכפתורים לא מוגדרים אוטומטית נכון ובעיקר - אף משחק לא מזהה את הרטט שלו). הדרייברים של LOGITECH לא משנים כלום. רציתי לשאול האם יש EMULATOR כלשהו שמדמה אותו לבקר של הXBOX לדוגמא, כך שמשחקים יוכלו לזהות אותו בצורה טובה יותר? (נא לא להפוך את הת'רד לתר'ד "אמרנו לכם לקנות בקר XBOX")
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יצא לי במקרה לראות gameplay , נראה משחק תפקידים לא רע , מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המשחק שמשלב בין רוק כבד, פעולה, הומור ואסטרטגיה מוצע חינם למשך היומיים הקרובים בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אנא עזרתכם , הורדתי משחק (Monkeys) שבא בקובץ - cue ו- bin . איך אני יכול להפעיל משחק זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
המשחק הפופולרי ביותר בהיסטוריית שירות המשחקים למחשבים האישיים מסרב לעצור, ומצעיד אותנו אל שיא מדהים של שימוש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ... מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד משחקים קטנים כאלה שאפשר לשים לילדים קטנים במחשב החינמיים האלה כמו ( טרזן , גאז ) דברים כאלה .. תודהה
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אח שלי קנה את את C&C Kane Warth ושהוא מתקין ומנסה לעלות את זה הוא מקבל הודעה ש Tiberium Wars חייב להיות מותקן... מה שהוא קנה זה תוספת ? לא משחק בפני עצמו ?!
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לאחר כחודשיים של שקט ייחסי בהם היה נראה כי החברה אשר נאבקת בפיראטיות המשחקים חזרה אל מסלול הנצחונות - אנחנו מקבלים רצף של התפתחויות חדשות שעשויות לטרוף את הקלפים לכתבה
-
- 30 תגובות
- 5.5k צפיות
- 2 followers
-
-
בשעה טובה הגענו לשלב ההצבעות! לפניכם חמישה סיפורים שנבחרו על ידינו לעלות לשלב ההצבעות. כל שעליכם לעשות הוא לבחור את הסיפור היפה ביותר לדעתכם על ידי הסקר מעלה הדיון הזה. המנצח בתחרות יזכה בלוח אם MSI Z77A GD65 GAMING (לביקורת)! סיפור #1: סיפור #2: סיפור #3: סיפור #4: סיפור #5: לפניכם כל המתמודדים, Cast your vote!
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שאפשר להתקין אותו ברשת ביתית, ולשחק מחשב מול מחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
5vs5 ODC #4 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הנה המונטאג' השלישי שלי אז אם אהבתם תלחצו על LIKE ו SUB בתודה NoVaPrO6
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אלה לא הוראות מחייבות אך משפרות בצורה משמעותית את ההנאה במשחקי רשת ופותרת כמה מבעיות בעת המשחק 1.יש לנקות את המחשב מרוגלות למינהים ad-ware 2.יש למחוק את התיקיה prefetch שנמצאת בתיקיה של הwindows שם מתווספים כל מיני קבצי אגירה שלא נחוצים 3.יש להגדיר בתוכנת הפיירוול את קובץ המשחק ולתת הרשאה לחיבור תמידי לאינטרנט 4.יש למחוק את cookis עשו זאת לפני כל התחברות לשרת ותראו את ההבדל
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
W00T! W00T! W00T! יחי הערנב! סוף סוף זה יצא! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! עכשיו אני רק מחכה שחבר שלי יוריד את זה ויצרוב לי את זה ;D :smoke: :smoke: :smoke: עריכה: אולי הכותרת החדשה תמשוך יותר תשומת לב ;D
-
- 26 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני לא יודע מי זכה או יזכה אבל מה שאני יודע הוא ש-Half-Life 2 זכה למשחק השנה של 2004 ו-Battlefield 2 זכה למשחק השנה של 2005.... אז אם אתם יודעים תגידו לי....
-
- 50 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום הבת שלי משחקת במשחק League of Legends כשהיא משחקת המחשב שלה מתאמץ ל 100% אני כמעט בטוח שמדובר בכרית ביטקויין . השאלה האם אפשר למנוע את כריית מטבעות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המד חיים לא יורד לי בכלל בשום מצב. חיפשתי באינטרנט את כל ה-SAVE GAME כי הלך לי פעם ההאר דיסק ולא רציתי להתחיל מחדש את המשחק אז הורדתי את ה-SAVE GAME והתחלתי מהנק' שהפסקתי אז אבל אני לא יכול למות וזה די מעצבן לשחק ככה. מה אני יכול לעשות ? האם אני צריך להתחיל לשחק מחדש ?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שירות הגיימינג בענן מבית מיקרוסופט, xCloud, שיתחרה ב-Stadia של גוגל ויאפשר גיימינג כמעט על כל מסך עם חיבור לרשת ללא תלות בכוח העיבוד, מקבל פרטים טכניים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
-