משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
כבר כתבתי הודעה בתראד אחר של mass effect אבל לא הצליחו לעזור לי ועכשיו עוד משחק לא עובד אז הנחתי שאני יכול פשוט לכתוב כאן. קיצר גם mass effect ןגם mirror's edge לא ועבדים ופשוט נופלים אחרי שלוחצים play. זה ממש מתסכל ניסיתי להתקין מחדש וניסיתי לעשוצ פאטצים וכלום לא עוזר.. מישהו יכול להציל אותי? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, הודעה ראשונה פה. בשנים האחרונות כבר הספקתי לעבור על מספיק מהם.. אני מחפש המלצות למשחקים בסגנון של Baldur's Gate : :xyxthumbs: NWN IWD אני לא כ"כ מעוניין בהמלצות לגבי סגנון של Final Fantasy Star Ocean וכו', לא כרגע משחקים נוספים שהספקתי לעבור עליהם : morrowind gothic world of warcraft ויש עוד רבים. אני בספק אם איכשהו פסחתי על משחק מוצלח שיצא.. אבל ליתר ביטחון אשאל את המבינים מפה. המון תודה לעוזרים !
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו את המפרט בצד. השינויים היחידים שעשיתי אצלו FX5200, 1.5GB DDR400 איזה משחקים אני יכול לשחק עליו? אפשר לגרום למשחקים מודרניים לרוץ עליו בצורה סבירה (1280X1024/1024X768) ע"י החלפת כרטיס המסך?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תגידו לי למה הצללים במשחק כל כך מגעילים? אפילו על HIGH :[ תמונה:http://img264.imageshack.us/img264/2037/relic00000ra1.jpg
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לפרוץ לאיזשהו בית, אבל נגמרו לי הLOCKPICS. יש לי את הכישוף שפותח מנעולים ברמה הכי קלה, אבל זה מנעול ברמה קלה... איך אני יכול ללמוד איזשהו כישוף או משהו בשביל שאני יוכל לפרוץ את המנעול?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו את זה. http://www.fileflyer.com/view/DXEJ0Bi
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שסיימתי את המשחק בפעם השלישית השבוע וכבר חרשתי עליו מכל כיוון אפשרי בסקירמיש.. החלטתי לנסות משהו יותר מאתגר - להשיג את כל המדליות. חסרות לי בעקרון 3 מדליות.. ואתמול החלטתי להשיג אותן בכל מחיר. הבעיה היא שלא ידעתי שהמחיר הוא כל כך כבד !! זה פשוט קשה ברמות ואת חלקן אף הגדרתי כבר שלא אפשריות .. יש כאן מישהו שהשיג את כולן ?? ומה יוצא מזה בעצם חוץ מלסגור מעגל ולהשיג שלמות ? ושאלה יותר ספציפית לגבי השלב הרביעי - (השלב בו שומרים על העיר קרנטיין ועל הכנסייה שיש שם ומנסים להדוף התקפה של הגרמנים משלושה גשרים) 1) אני לא מצליח להרוג שם 250 גרמנים ! (זה מה שמביא לי את המדליה) ניסיתי שלוש פעמים ותמיד אני מגיע גג לאזור המאתיים !! אני משמיד כל גרמני שיש במפה ועדיין…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני תקוע באיזה משימה ואם יש פה מישהו שבאמת משחק אני אביא צילום מסך אני חייב עזרה.. אז מישו פה משחק בזה?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חזרתי לשחק במשחק ושכחתי איך שמים את החתול על הM16... מישהו זוכר? תודה ;D
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שמעו אני רואה בSTEAM התחילה מכירה מוקדמת של ORANGE BOX. בתוך החבילה נכנסים המשחקים הבאים: HF2 HF2:EP1 HF2:EP2 TEAM FORTRESS 2 PORTAL מחיר החבילה 45$ (בסביבות ה180 שקל). לי המחיר הזה נראה מאוד מושך לעין במיוחד כי מקבלים את כל המשחקים האלה ובמיוחד כי רשום שEP2 לבדו עולה 30$ (RIPOFF...). בקיצור השאלה שלי האם אתם חושבים שכדאי לקנות עכשיו או שאתם חושבים תצא חבילה יותר מוצלחת ומשתלמת בסופו של דבר? (אני בינתיים נוטה לכיוון הקנייה עכשיו...) אה ומה לגבי TEAM FORTRESS 2, מה אומרים על המשחק? הוא יהיה טוב? לפי התמונות הוא נראה ממש כיפי.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אחים שלי, הגעתי למתמודד הראשון מהרשימה השחורה ואחרי שסיימתי להתמודד איתו רודפים אחרי מלא משטרות ואני עם הBMW שמתחילים איתה ... מה אני צריך לעשות עכשיו???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! רכשתי בית בAnvil מאיזה אדם אחד שסבא שלו מת או משהו כזה... סיפור עצוב, אבל הסיפור היותר עצוב הוא שהבית ממש חורבה - ענקי - אבל חורבה. לפי מה שהבנתי, צריך לקנות מין מגילות כאלה, ואז זה משפץ את הבית. מישהו יודע מאיפה קונים ? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב חברה אז החלטתי לספר בקצרה על מה שאני יודע על BiA Hell's Highway המשחק BiA 3 יתרחש גם מן הסתם במלחמה"ע 2 בשנת 1944 על הפלישה מצפון הולנד עד לגרמניה כנראה את האמת אני לא אכתוב כל כך הרבה אלא תקציר על המשחק לפי מקורות. קודם כל אנחנו לא יודעים עדיין את מי אנחנו מגלמים די צפוי שזה יהייה עוד פעם איזשהו סמל לא יודעים איזה. מה שאני כן יודע ורציתי לספר זה הפיצ'רים החדשים: לפי מקורות שבדקתי תוכלו לפקד גם על Mortar Team Anti Tank ועוד סוף סוף כנראה אנחנו נוכל לפקד על עוד קבוצה שבאמת תוכל לשגר מהעמדות של הMortar! נקווה שזה הולך להיות כיף עכשיו לעומת המשחקים הקודמים כאן לא תצטרכו שרמן(Sharman) כדי להשמיד את הטנק האחר אלא יהייה כנראה צוות של Anti Tank. מן הסתם תוכלו לתת הו…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי אתמול את הדמו הנ"ל אחרי פיקפוק רב במשחק בעל שם כזה (היה נשמע לי כמו נסיון עלוב ליצור משחק עם שם שיהיה דומה לCALL OF DUTY..) ומה אני אגיד לכם, אני כבר מת לשחק במשחק המלא. המשחק (סגנון FIRST PERSOON SHOTER) לוקח אותנו אל איזה אגדה עתיקה לגבי זהב שנקבר באיזה מקום קדום וכל אדם המנסה לחפש אותו מוצא עצמו בסוף מטורף לגמרי.. המשחק מתרחש בתקופת אמריקה הישנה כאשר היו גם אינדיינים בשטח והאמת? לא ממש הבנתי את עניין הדמויות שם כי פעם שחקתי בתור איזה כומר שרודף אחרי הרעים שמנסים להשתלט על העיירה ולשחרר את הפושעים ובאותו זמן גם רודף אחרי בחור ושמו בילי ובמסך אחר שחקתי את אותו בילי (אינדייני) שבורח מהכומר ומחפש איזה בחור/ה ששמו מולי כדי לספר לו את הסיפור.. בשורה תחתונה, נראה משחק …
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
רציתי לשתף אותכם באתר שאתם בוחרים משחק ואז הוא בוחן את המחשב שלכם ואומר לכם אם הוא מספיק טוב ואם צריך לשפר אז הוא מראה מה צריך והכל http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
-
- 17 תגובות
- 20.9k צפיות
-
-
מאיפו אני יכול להוריד GTA SANANDREAS?? כשהמשחק גמור 100%? הורדתי 100_percent_checklist.pdf אבל אני לא יודע איפו לשים אותו :_
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צוות ההנהלה של UT החליט לפתוח בגיוסים על מנת להעצים את גודלו ואת כוחו של הקלאן, בואו לגלות את כישרונכם ב-TMN (אם יש לכם כמובן) ואולי נגלה שיש בישראל עוד איזה Ti, Stin או Burn. על מנת לנסות ולהיבחן אתם צריכים ראנק עולמי מתחת ל-50,000, זהו התנאי היחידי חוץ מלהישמע לחוקים של הקלאן שזה חובה!!! יש לכם אפשרות לקבוע מועד לבחינה, הבוחנים הם: Patron - ICQ - 249137899 Nvidia - ICQ - 251582160 (אני) יש אפשרות להיבחן כבר במשחק אתם רק צריכים לומר לאחד מהבוחנים שהינכם רוצים להיבחן תודה, ובהצלחה לנבחנים!! (שאלות לשאול ב-ICQ)
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו המשחק הולך לעבוד על xp נכון?(עם אפקטים של דיירקס 9 לא 10).
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש משחק כבד שהגרפיקה שלו הכי מתקרבת למציאות ומעניין....!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלןן.. ממצב? טוב אז אני רוצה לדעת איזה קונפיג הכי טוב לשחק בו בCSS אז תמליצו.. ;D
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=9791&Itemid=2 איזה כיף שיש לי עותק של ה CE במצב של preorder .
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי מה יש חוץ THE WITCHER ,DUNGEON SEIGE, SILVER FALL,FABLE,TITAN QUEST ו NEVER WINTER NIGHT ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הרבה פעמים חברים באים אליי ושאנחנו משחקים במחשב, זה לא כיף, כי כל פעם צריך לעשות תורות. אני רוצה משחקים שיהיה אפשר לפצל את המסך לשניים ושאחד ישחק בשלט (XBOX360 אלחוטי) ואחד במקלדת, או שניים בשני שלטים(עדיף על האופצייה הראשונה) אגב משחקים שהם לא SPLITSCREEN אבל אפשר לשחק שניים על מחשב אחד גם יהיו מצויינים. אה כן ושיהיו משחקים טובים. ועוד שאלה- היום השגתי PES2008 למטרה זו, כי חשבתי שיש בו אופצייה לזה- אך לא הצלחתי למצוא אותה. מישהו יכול לכוון אותי איך לשחק SPLIT SCREEN ב PES2008? או אפילו לא SPLITSCREEN, העיקר שני שחקנים על מחשב אחד. על GOW אפשר לעשות זאת? כי לא מצאתי שם אפשרות לזה.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-