Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בוקר ורוד לכולם.. יש לי שאלה קטנה.. למה יש תופעה כזאת בווינדוס שבלי קשר כל חלון אקספלורר שאני סוגר יש לי send don't send בבקשה תשובות רלוונטיות ולא לרשום שאפשר לבטל את זה מה error Reporting אני פשוט רוצה לדעת האם יש דרך לתקן את זה.. :s05: תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום זה כל הסיפור שלי עד לרגע זה.....כל הפרטים חשובים: לנקות מחשב מהיסוד עם יש לו וירוסים ב- MBR או בעיית סקטורים פגומים צריך לפרמט את המחשב ללא ההתקנה של וינדוס כי הוא לא באמת מוחק את המחשב לגמרי... עכשיו יש לי בעיה אחרת. אני הצלחתי לפרמט את המחשב בעזרת ה- *PARITION MAGIC . עכשיו הכנסתי את הדיסק של הוינדוס למחשב והתחלתי בתהליך הראשוני של ההתקנה. ברגע שהוא מגיע לנקודה שבוא הוא רוצה לפרמט או להתקין להעתיק את הקבצים הראשונים של הוינדוס למחשב המחשב מפעיל את עצמו מחדש... אין לי מושג מה הבעיה..ברגע שבדקתי את ההארד דיסק עם ה- PM * הוא מצא איזור פגום והוא "שם אותו בצד".... אין לי מושג מה קרה למחשב....אני חייב דחוף עזרה.....
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
עושה logging off,saving ur setting קופץ מהר חלון כזה של end now ו cancel (כשתוכנה נתקעת בדרך כלל זה קורה) אבל אם אני משחק במשחק כבד ואחרי זה מרסט או מכבה תמחשב אז החלון עולה ליותר זמן וזה מה שהספקתי לקלוט שרשום בכותרת בערך שהוא סוגר את הישום -net broadcast eventviewerwindow ואחרי זה כמה מספרים כמו של תאריך למה זה קורה? לא היה לי את זה עד עכשיו הדבר היחידי שעשיתי זה לעדכן דרייברים של ATI לחדשים לעוד מישו זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כמה שחיפשתי דרך בAppaerance לא מצאתי אפשרות. אני רוצה לשנות את זה לשחור במקום לבן
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה STYLE XP .. קודם כל, היא חינמית.. נכון? היא לא הולכת לפוג בקרוב ולתקוע לי את המחשב או משו כזה.. נכון??.. אממ.. ואיך משנים איתה את האייקונים? איך מעלים אליה "חבלות" אייקונים חדשות?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני צריך gadget שיכול להציג לי מצלמת רשת שנמצאת במקום כלשהו ושהתמונה מתעדכנת אחת לדקה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי בעיה , כאשר אי רואה קובץ וידאו מסויים אני רואה אותו חשוך מאוד ובגווני צבע מוזרים (אדום מוזר וכו'..) ברשותי ווינדוס 2000 פרו, אציין כי הבעיה הופיעה לי לפני מספר ימים ולפני כן הכל עבדג כמו שצריך... למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הייתי לי בעיה בmbr בקיצור בטעות אנוש עשיתי בהתקנה של הוינדוס או יותר נכון בדיסק ריפייר לכל הוינדוס בקיצור אני נכנס לוינדוס אחרי שתיקנתי את הבעיה והוא פותח לי כאילו אני מתקין את הוינדוס מחדש והוינדוס הוא נשאר כמו פעם לא פירמטתי לא כלום האם אפשר לעשות משהו בנידון? להתחמק מזה איך שהוא
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימיט 64 ביט. זה התקין לי תדריבר של הכרטיס מסך אוטומטי אכשיו אני רוצה לשחק בקאוטנר softwere מוד וזה לא נותן זה אומר שזה לא תמוך מה לעשות לפני כן באקספי זה עבד מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
תראו זה העניין,אני רוצה לפרמט,מחשב של חבר.. אבל כשאני מכניס את הדיסק ועושה RESTART כדי שהוא יזהה את הדיסק,בפתיחה של הWINDOWS הוא לא מזהה את הכונן.. עכשיו זה בעיה בBIOS או משהו נכון? איך אני יכול לעשות כדי שמתי שאני יפתח את הWINDOWS הוא יזהה את הCD-ROM בפתיחה ואת הדיסק שבו (הCD-ROM עובד בסדר גמור)
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אהלן חברים! בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחשב, לפני שהווינדוס עולה, מופיע לי תיבת דו שיח כזאת שבה אני אמור לבחור משתמש ולהקיש את הססמא. כמובן שזה די מיותר מכיוון שיש לי רק משתמש אחד (ADMIN). איך אני בדיוק מעלים את התיבה הזאת בכל פעם שהמחשב עולה מחדש? תודה לכם מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
היי יש לי מערכת הפעלה windows 98 se ,וכל האייקונים בשולחן העבודה מופיעים גדולים, הדבר משפיע על כל חלון שאני פותח גם כן, באינטרנט כל התצוגה גדלה באופן משמעותי, ניסיתי לשנות רזולוציה אך לשווא (כעת זה 640 על 480 pixles ) אשמח לעזרתכם המהירה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי xp. משום מה יש לי בעיה עם העברית, לדוגמא כאשר אני מנסה להתקין תוכנות (כגון icq) במהלך ההתקנה מופיע ג'יבריש במקום עברית. איך מתקנים זאת...
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
היי יש לי WINDOWS XP SP2 מותקן על המחשב. אבל כשהתקנתי את המחשב משום מה נדפקה לי ההתקנה ואז שניסיתי לסדר את ההתקנה, בטעות התקנתי את כל הwindows שוב. ועכשיו יש לי שתי התקנות אחת שעובדת ואחת שלא. הוא מציג לי שעליית המחשב שיש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות על המחשב, דבר שהוא לא נכון מכיוון שההתקנה הראשונה לא עובדת. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה שאני אבטל את ההתקנה הדפוקה ולא אצטרך כל פעם לחכות 30 שניות או לבחור מערכת הפעלה כאשר המחשב עולה.. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המחשב זז לאט.. יש לי מתוך 512 זיכרון רק 70 פנוי ואני מפעיל רק אי סי קיו במנהל משימות יש קובץ שנקרא system idle שמראה שמנצל לי 95 אחוז מהמעבד וזה בערך גם זז ככה.. אי אפשר לסגור את הקובץ הנ"ל ואני שומע את המעבד עובד כל הזמן.. כמו שמפעילים משחק כבד ושומעים את הקריאה של המעבד
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ממש לא איכפת לי עם היא טובה יותר או באותה הרמה של האקספי.... וגם עניין הזיכרון לא ממש מפריע לי! אבל למישהו כאן יש אולי את גירסת הבטא שהוא יכול לשלוח לי או איזה לינק לתוכנה! 153270830 זה האיי סי קיו שלי תהיו גברים בא לי בטירוף להתקין אותה אני רוצה משהו חדששששששששששששש נמאס לי מהאקספי הזה1 תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש = מערכת הפעלה של XP פרופשיונאל ו2G זיכרון אז הרשתי לעצמי להתקין WindowBlinds ...סקין של ויסטה שהוא מאוד יפה! הנקודה היא שהפונטים של התיקיות עצמם >>> בעיברית >> רק בעיברית הם קטנים מידי או של שורת ההודעות שקיבלתי / או התיקיות באוטלוק אקספרס או אפילו שורת ההודעות בדף הפורום כולם מאוד קטנטנים...הרבה יותר מקודם וגם כן פונט מכוער! ( מיריים או משהו כזה) הסקין יפה ואני לא רוצה לוותר עליו....מה עושים? חוץ מיזה שתידעו שיש לי מסך 19" ואני עובד ברזולוצייה של 1280 על 1024
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי 2 כוננים אחד קורא DVD והשני צורב DVD...הבעיה בפעם האחרונה היתקנתי תוכנה והיא הוסיפה לי כונן ויראטואלי DVD...ואני מנסה לצרוב דיסק בצורב DVD ולא מצליח לצרוב. אני הבנתי שהכונן ויראטואלי מונע ממני לצרוב. והצורב לא קורא דיסק ריק צריבה, בדרך כלל XP מזהה אותו דיסק ריק ואז אוטומטי ניפתח חלון קטן שבו בוחרים תוכנות למשל נרו או תיקייה וכו'.... בתוכנה נרו לא מצליח לראות צורב DVD. אני היסרתי נרו והתקנתי שוב ולא מצליח.ולא מזהה צורב DVD. אני נסיתי בתוכנה שהיתקנתי אותה ובדקתי בהגדרות לבטל כונן DVD ויראטואלי. ולא מצאתי כלום לבטל. אני בדקתי בכל מקום בהגדרות ולא נמצא אופציה לבטל אותה. בסוף היסרתי תוכנה. אני חסר אונים זקוק לעזרה מימכם. שימו לב בצורף תמונה רואים דרך חומרה מחשב …
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגירסאות הבאות: Windows XP Professional Corporate SP2 Windows XP Professional OEM SP2 Windows XP Professional N Corporate SP2 Corporate זה מה שיש לי וזה תמיד מה שהשתמשתי לאחרונה אני רואה גם N Corporate ו- OEM אפשר לדעת מה ההבדל ביניהן ? ועוד שאלה, יש לי סידיקי מקורי שפועל לי עם הגירסא של ה-Corporate ... זה יעבוד לי גם עם ה-2 האחרות האלו ?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי לפני שהווינדוס עולה יש מסך כחול די מפחיד עם הרבה דברים עם ו CHKDSK /F או משהוא כזה יעני לעשות סריקה וכאלה יש דרך אולי שתאפשר לי לכנס לווינדוס הזה כי אני ממש לא רוצה לפרמט יש עוד ווינדוס מותקן על המחשב אבל הוא צריך את הראשון מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה, אבל... אני בונה מחשב חדש, והחלטתי להיות אזרח טוב ולקנות ויסטה 64 home prmium , אבל... במספר חנויות שבדקתי, לא מוכנים למכור את זה בלי שקניתי מהם מחשב קומפלט (מה לעשות, קניתי חלקים מכל מני מקומות) אני יודע שיש את כל נושא ה OEM אבל לא נכנסתי יותר מדי לפרטים. בקיצור אני מחפש את האופציה הכי טובה וזולה לקניית ויסטה למחשב חדש בלי שקניתי מחשב חדש... תודה אורי
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
.?????????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם מזה כמה ימים אני סובל מהבעיה קשה במחשב. המחשב נורא כבד ואיטי והכי גרוע כשאני גולש באינטרנט הדפדפן שלי כל הזמן נתקע. היה לי אקספלורר 7 כל הזמן היה נתקע לי הדפדפן והדרך היחידה לצאת ממנו היה דרך CTL+ALT+DETE וככה הייתי סוגר. אמרתי אוקי אולי הבעיה הוא בדפדפן ואני יסיר אותו ויתקין מחדש או שהגרסה 6 תעבוד לי מצויין, אבל לא הבעיה לא נפתרה. הרצתי סריקת אנטיוירוס ואנטיספאם והוא לא מצא לי כלום. יש לי נוד 32 גרסת 3+ וXSOFTSPY. מצ"ב מנהל המשימות שלי: אולי מישהו יוכל לזהות את הבעיה. פרטים כללים נוספים: וינדוס XP SP2 - עברית. זכרון 768 מגה. כונן 120 ג'גיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני חלונות הפעלה מסוג XP PRO במחשב אחד ותהיתי האם אפשר להעביר קבצים ממערכת הפעלה אחת לשנייה ללא צורך בדיסקים אלה העברה ישירה?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-