עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by falxori,

שאלה קצת מוזרה, אבל... אני בונה מחשב חדש, והחלטתי להיות אזרח טוב ולקנות ויסטה 64 home prmium , אבל... במספר חנויות שבדקתי, לא מוכנים למכור את זה בלי שקניתי מהם מחשב קומפלט (מה לעשות, קניתי חלקים מכל מני מקומות) אני יודע שיש את כל נושא ה OEM אבל לא נכנסתי יותר מדי לפרטים. בקיצור אני מחפש את האופציה הכי טובה וזולה לקניית ויסטה למחשב חדש בלי שקניתי מחשב חדש... תודה אורי

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  2. Started by tommy_g,

אהלן חברים! בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחשב, לפני שהווינדוס עולה, מופיע לי תיבת דו שיח כזאת שבה אני אמור לבחור משתמש ולהקיש את הססמא. כמובן שזה די מיותר מכיוון שיש לי רק משתמש אחד (ADMIN). איך אני בדיוק מעלים את התיבה הזאת בכל פעם שהמחשב עולה מחדש? תודה לכם מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  3. Started by JHONLEV,

איזה תוכנה הכי מומלצת ואמינה כדאי להתקין ואם בכלל... מה לגבי Vista Transformation Pack? היא טובה? משהו ניסה? תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  4. Started by talisman,

היי כשרק מתקינים XP, האם יש איזשהם אופטימיזציות שכדאי לעשות בשביל להפוך אותו למהיר יותר או יציב יותר? (המחשב עצמו הוא מחשב חדש ומאוד חזק)

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  5. שלום יש לי בעיית מסכים כחולים באחד המחשבים בבית. זה קורה לא בהכרח בזמן פעולה מסוימת כמו משחק אלא יכול להיות גם סתם ככה בעבודה בוינדוס. צירפתי להודעה זו קובץ טקסט המכיל את ניתוח המידע של הminidump שיצרתי לאחר שימוש בdebugging tools for windows. מפרט מחשב: AMD Athlon 3500+ GA-K8N51GMF-9 GeForce 8800 GTS 2*1GB RAM WinXP SP2 תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by ceyal,

מע' הפעלה XP. אפשרות ה"חיפוש" נעלמה לגמרי מהמערכת. כלומר, אין את האיקון בתפריט ההפעלה (התחל), אין אותו באפשרויות של תפריט ההפעלה ולחיצה על F3 לא עושה כלום באף מקום. יש למישהו רעיון? תודה רבה אייל

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by boogie,

אז ככה ...התקנתי Windows Xp Sp2 באנגלית.....ועשיתי 2 משתמשים עכשיו השאלה שלי היא....אם אפשר לעשות משתמש אחד שהמחשב שלו יהיה בעברית...שהתחל יהיה בעברית והמחשב שלי יהיה כתוב בעברית ושאר הדברים...... והמשתמש השני ישאר באנגלית......אפשרי דבר כזה ?! ואם כן איך אני עושה את זה ..

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by miki1024,

שלום חלונות 11 עכשיו גירסה 24H2 האם זה נכון יקרה חלונות 11 יצא עדכון גירסה 25H2 ? תודה!

9. Started by Ferrari599,

אני צריך gadget שיכול להציג לי מצלמת רשת שנמצאת במקום כלשהו ושהתמונה מתעדכנת אחת לדקה. תודה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  10. מה ההבדל בין הגירסאות הבאות: Windows XP Professional Corporate SP2 Windows XP Professional OEM SP2 Windows XP Professional N Corporate SP2 Corporate זה מה שיש לי וזה תמיד מה שהשתמשתי לאחרונה אני רואה גם N Corporate ו- OEM אפשר לדעת מה ההבדל ביניהן ? ועוד שאלה, יש לי סידיקי מקורי שפועל לי עם הגירסא של ה-Corporate ... זה יעבוד לי גם עם ה-2 האחרות האלו ?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  11. Started by ehad36,

?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  12. Started by YOAV28,

שלום יש לי מחשב עם מערכת קימת של וינדוס אקס פי ואני רוצה לפרמט את הדיסק ולבצע חילוק שלו ל2 על מנת שעל כונן אחד יהיה אקס פי ועל השני 98 השאלה שלי היא האם זה אפשר ואם כן אך מבצעים את זה תודה מראש יואב

13. Started by tidan,

שלום! אני משתמש במערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום וכל כמה זמן אני נכנס ליישום כלשהו והמחשב נתקע וקופץ לי מסך כחול כיצד ניתן לפתור את הבעיה הזאת?...

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  14. Started by moo2004,

רציתי לדעת מה הם ה- Tweakים הכי אהובים עליכם ל Windows XP??? אני למשל אוהב לשנות את ה Default screen Saver: HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop - SCRNSAVE.EXE

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  15. Started by bennnn,

שלום יש לי ויסטה והורדתי את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך 6800 גי טי ואין בו לוח בקרה קלאסי אמרו לי בפורום תצוגה וגרפיקה שיש דרייבר לויסטה עם לוח בקרה קלאסי לנבידיה מישהו יודע מה השם המלא שלו עם המספר? ויש לי 32 ביט תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by idang,

כשאני הולך לכיבוי ועושה פעולת RESTART אז המחשב באמת מראה לי שהוא סוגר את כל התהליכים או את מה שהוא אמור לעשות בזמן כיבוי/הפעלה מחדש אבל בסוף הוא נתקע ולא מתבצע הההפעלה מחדש גם אחרי פרק זמן של המתנה מצידי .. . . מה אפשר לעשות כדי לפתור בעיה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

במחשב של חבר שלי לפני שהווינדוס עולה יש מסך כחול די מפחיד עם הרבה דברים עם ו CHKDSK /F או משהוא כזה יעני לעשות סריקה וכאלה יש דרך אולי שתאפשר לי לכנס לווינדוס הזה כי אני ממש לא רוצה לפרמט יש עוד ווינדוס מותקן על המחשב אבל הוא צריך את הראשון מה לעשות??

18. .?????????????????????????????????

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  19. יש לי ויסטה אולטימיט 64 ביט. זה התקין לי תדריבר של הכרטיס מסך אוטומטי אכשיו אני רוצה לשחק בקאוטנר softwere מוד וזה לא נותן זה אומר שזה לא תמוך מה לעשות לפני כן באקספי זה עבד מה עושים?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  20. Started by Singularity,

מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לרשום בשורת ה-run כדי להגיע למקום בו אני בוחר איזה תוכנות יעלו לי עם ה-windows ואיזה לא? אני אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שבו יהיו את כל האפליקציות של ה-run

21. Started by Goolip,

אז ככה ,אתמול קניתי מחשב נייד HP שמגיעה איתו מערכת הפעלה מסוג ויסטה. אמרו לי בחנות שאני אמור להפעיל את המחשב ולתת להתקנה (שרצה אוטומטית)להתקין את עצמה. אחרי שראיתי שההתקנה רצה שמתי את המחשב בצד וסגרתי את המסך ("קיפלתי" אותו) כשפתחתי אותו הופיעה לי מסך כחול והודעה שההתקנה נעצרה ושהיא צריכה לעשות ריסטרט. המחשב איתחל את עצמו אבל לא חזר להתקין את שאר התוכנה. כרגע אני דיי בבעיה כי המערכת לא הותקנה עד הסוף והאפשריות שלי לעשות משהו הן דיי מוגבלות. אני מניח שאפשר לפרמט אבל חבל לי בגלל שאז זה אומר ש'התבזבזה' לי מערכת ההפעלה המקורית. למי יש עצה מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by Gilo2005,

אהלן,ניסתי להתקין ויסטה על המחשב שלי ואין לא הולך. כול פעם יש בעיה בדריבר אחר. כנראה שהלוח אם שלי לא נתמך על ידי ויסטה ולמרות זאת האם יש דרך כולשהי לטפל בבעיה? מעבד AMD SEMPRON 2800+ עבודה במהירות 2 גיגההרץ לוח אם גיגה ביט GA-7N400-L 1 giga ram 250 gB geforce 6600gt בדקתי באתר של גיגה בייט ואין שם דריבר מעודכן ל VISTA

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  23. Started by מאור247,

רציתי להתקין על המחשב שלי Windows XP Pro Black Edition USA .... ורציתי לשמוע ממכם כמה דברים על הונידוס הזה....אם הוא טוב/רע מועיל או סתם לא כדאי ועדיף ת'vista

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  24. שלום יש לי הארד דיסק חיצוני עם סיסמה,,,,,הוינדוס זוכר את הסיסמה ופותח גישה להארד דיסק בלי לדרוש סיסמה. איך מבטלים את זה?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  25. Started by NiL,

שלום האם זה נכון שמיקרוסופט החלה לתבוע בארץ אנשים שמשתמשים בגרסא פירטית של XP? לפני כמה ימים הופיעה לי הודעה שהוינדוס שלי לא חוקי(למרות שהוא כן! קניתי עם המחשב!) ואני מפחד שיתבעו אותי עכשיו איך אני יכול להוכיח עכשיו שהוינדוס חוקי? זה נכון שמיקרוסופט יכולים לאסוף עלי פרטים ולתבוע אותי? תודה

• 3 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.