עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kobi_af,

אני חייב עזרה אי אפשר להשתמש כך במחשב זה נורא מרגיז אותי יש לי מסך כחול כל כמה שעות בבקשה 13 קבצי minidump בראר תודה רבה עם תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיות http://www.filefactory.com/get/g.php?f=586d4ab456a9b1bfefcb859c&c=141d8cb8bd52273c&b=8 סתכלו על הקבצים שהם בין התאריכים הכי חדשים מכולם כי אני מאמין שבכל כמה יש בעיה שונה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  2. Started by Watchdogger,

שלום זה כל הסיפור שלי עד לרגע זה.....כל הפרטים חשובים: לנקות מחשב מהיסוד עם יש לו וירוסים ב- MBR או בעיית סקטורים פגומים צריך לפרמט את המחשב ללא ההתקנה של וינדוס כי הוא לא באמת מוחק את המחשב לגמרי... עכשיו יש לי בעיה אחרת. אני הצלחתי לפרמט את המחשב בעזרת ה- *PARITION MAGIC . עכשיו הכנסתי את הדיסק של הוינדוס למחשב והתחלתי בתהליך הראשוני של ההתקנה. ברגע שהוא מגיע לנקודה שבוא הוא רוצה לפרמט או להתקין להעתיק את הקבצים הראשונים של הוינדוס למחשב המחשב מפעיל את עצמו מחדש... אין לי מושג מה הבעיה..ברגע שבדקתי את ההארד דיסק עם ה- PM * הוא מצא איזור פגום והוא "שם אותו בצד".... אין לי מושג מה קרה למחשב....אני חייב דחוף עזרה.....

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  3. Started by intel suck,

אז ככה שלשום פירמטתי תמחשב ע"י כונן C יש גם ת'רד למה עשיתי את זה ועכשיו יש לי תיקייה נוספת C://HALL.DLL שהיא מכילה את תיקיית הווינדוס ויש לי עוד תיקיית ווינדוס ואני לא מבין למה? מה אני צריך לעשות כי כרגע יש לי רק 43.8 ג'יגה פנויים וזה כונן אחרי פירמוט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311044.msg2714345#msg2714345

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  4. Started by tombraider,

שלום יש לי בעיה ב חלונות 2000 פרו כשהמערכת מתחילה לעלות לפני הלוגו עם ה מד טעינה הכחול הזה היא ניתקעת הוא רושם שיש לי אפשרות ללחוץ על F8 ואני מנסה ללחוץ וזה ניתקע לי איתחלתי את המחשב לתוך התפריט עם כל האפשריות לחצתי על LAST KNOW GOOD CONFIGURATION לא עוזר גם ניתקע לחצתי על מצב בטוח והוא ניתקע בשורה ה 4 של טעינת הדרייברים יש למשהו עוד רעיונות בבקשה תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  5. פשוט הייתה לי בעיה של וירוס ואני צריך לפרמט את הנייד (קניתי בחו"ל) וכבר לא מקבלים דיסק כשקונים אז אני יודע שיש איזה (נראה לי) פרטישן עם כל הדרייברים.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by lidor_abo,

חברה יש לי תהליך במנההל המשימות שתוקע לי את המחשב ואת האינטרנט הוא נקרא WLLoginProxy.exe איך אני מוחק את הדבר הזה ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by crovei,

היום בצהריים החלפתי את מסך המחשב שלי לאחר שהקודם נשרף. המסך החדש הוא L1970HR של LG. אחרי ההתקנה כל כמה זמן התחילו לי ריסטרטים ללא קשר לפעולות שביצעתי עם המחשב. המחשב לא באוברקלוקינג ולא הפעלתי איזה משחק/תוכנה כבדה במיוחד. גם המחשב וגם המסך מחוברים ל-UPS. גם המסך הקודם היה מחובר אליו אבל הוא היה מסך 15 אינ'ץ לעומת המסך החדש שהוא 19 אינץ'. יכול להיות שפשוט אין לאל-פסק מספיק כח? ואם כן האם כדאי לחבר את המסך ישירות לחשמל? האמת אני לא בטוח שזאת הבעיה.. אבל זה מה שנראה לי. המחשב פורט לפני חודש בערך ולא היו איתו בעיות מיוחדות. צירפתי קובץ מינידאמפ שלצערי אני לא יודע איך לקרוא אותו.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  8. ספריה במלואו אני משתמש ב VISTA וכאשר אני עומד ב VIEW במצב DETAIL אנני רואה את כל שם הקובץ כמו שהיה ב XP תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  9. הרבה פעמים בוינדוס שאני מופעיל תוכנה כלשהי מופיע לי הדבר הבא (במקרה הזה התוכנה firefox) מה זה? מה זה עושה? ומה אני צריך לעשות כדי שזה לא יופיע?

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  10. או שכן יענה אוטומטית אך רק לאחר 8 צילצולים

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  11. חברה מה מצב? לפני כמה ימים לחבר שלי היתה הפסקת חשמל (המחשב לא היה דלוק), אחר כך כשהוא הדליק את המחשב והכניס סיסמא וכו" אז אחרי 3 שניות המחשב שלו עושה ריסטרט, אז אתם יודעים אולי מה הבעיה אצלו? חשבתי אולי זה הביוס תודה רבה

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by d100,

איך ניתן להפוך את כל האתרים ששמורים בפבוריטס לכתובות אינטרנט? זאת אומרת, אני רוצה לראות את הכתובות שלהם ולא רק את שמות של אתרים. האם אפשר לבנות רשימה של כתובות כאלה?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by dan_l2,

המחשב לא מפעיל לי קבצים ובעיקר EXE כי אין חתימה שיגיטלית וזה ממש מעצבן.. המחשב חזר אחרי פירמוט איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  14. בוקר ורוד לכולם.. יש לי שאלה קטנה.. למה יש תופעה כזאת בווינדוס שבלי קשר כל חלון אקספלורר שאני סוגר יש לי send don't send בבקשה תשובות רלוונטיות ולא לרשום שאפשר לבטל את זה מה error Reporting אני פשוט רוצה לדעת האם יש דרך לתקן את זה.. :s05: תודה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  15. מערכת Windows XP. לדוגמא אם עכשיו אני משנה את תצורת View של האיקוני קבצים ל- List או כל אחד אחר ברשימה. ובאפשרות של Arrange Icon By ל- Type או כל אחד אחר ברשימה. כשאני מפעיל את המחשב Restart באופן מסודר כל המחשב חוזר לתצוגבה מבולגנת של קבצים לא ע"פ Type. ולתצוגת View של Icons. איך אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזו? שהתצוגה שאני שומר תשמר על כל התיקיות גם לאחר הפעלת המחשב מחדש. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  16. Started by ZaKeN17,

יש לי בעיה , כאשר אי רואה קובץ וידאו מסויים אני רואה אותו חשוך מאוד ובגווני צבע מוזרים (אדום מוזר וכו'..) ברשותי ווינדוס 2000 פרו, אציין כי הבעיה הופיעה לי לפני מספר ימים ולפני כן הכל עבדג כמו שצריך... למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  17. Started by sammy2107,

שלום לכולם יש לי בעיה קשה בתצוגה של המסך למשל אני נכנס לחלון שיחה במסן או לכל הדברים האחרים הוא לא פותח אותו על המסך אלא על שורת המשימות הוא פותח אותו ממוזער שאני עושה לו הגדל/שחזר הוא מראה את החלון מחוץ למסך או יותר נכון לא מראה את החלון אין זכר לחלון בכללכאילו הוא יצא מהמסך והלך לטייל אין שום מראה מהחלון כך שאפילו אי אפשר לגרור אותו מה עושים? תעזרו לי בבקשה תודה מראש

18. Started by 1900GT,

שלום, אני הולך לפרמט את המחשב. ויש לי שאלה. היום יש לי כונן של 160GB שמחולק לשני מחיצות. באחד יש את ווינדוס וכל התוכנות ובשני יש את כל שאר הקבצים שאני משאיר ולא מפרמט. השאלה היא אם כדי לחלק ל3 מחיצות? בראשונה יהיה רק הווינדוס. בשנייה יהיה רק התוכנות. ובשלישי כל שאר המסמכים והקבצים. והאם זה בכלל אפשרי נגיד לפרמט רק את המחיצה הראשונה והתוכנות יפעלו אחרי זה?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. שלום אני הגדרתי GMAIL של גוגל בחשבון דואר באאוטלוק 2019. ואח"כ אני יוצר כמה תיקיות אנשים מיילים באנשי קשר שלי. ואח"כ אני מנסה לישלוח מייל למישהו, באאוטולק אני לוחץ "דואר אלקטרוני חדש". בשורה "אל..." רושם שם לדוגמא "רפי" הוא לא נותן לי אוטומטי ליראות רשימה מיילים קיימים באנשי קשר שלי. איך עושים בשורה "אל..." אני רושם שם "רפי" יראה ויופיע לי כמה רשימה אנשי קשר קיימים שלי ? בתודה מראש! חג שמח

20. Started by Impreza,

התקנתי את קול אוף דיוטי חבילת ההרחבה והיא לא עובדת, שאני לוחת new game זה לא נכנס וגם שאני לוחץ quit אז עשיתי ctrl+alt+delete סגרתי את המשחק וכל המסך נהיה בהיר וגם שורת התפריטים עם כל האפשרויות שאני לוחץ ctrl alt delete נמחקה ועכשיו אני גם לא יכול לצאת מזה אפילו לאחר ריסט מה לעשות?? צירפתי תמונה אבל הקטנתי אותה בגלל שהיא שקלה הרבה אז תנסו להסתכל רק שאין אפשרויות או סרגל כלים או מה שזה לא יהיה שמה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by xbuka,

קודם כל שלום אנשים...אני חדש כאן . בעזרת התוכנה acdsee דיפדפתי בין התמונות שיש לי במחשב ועשיתי ככה שהתוכנה תראה לי את האיקון של התיקיה גדול ובתוך האיקון כמה תמונות מהתיקיה ככה שיהיה לי קל יותר לחפש ולהגיע לתמונות שאני רוצה. הבעיה זה שהתוכנה הציגה לי גם איקון של סל המיחזור באותו הכונן ובתוכו כמה תמונות....ניסיתי להיכנס לסל מיחזור וזה הראה לי שהוא ריק , כנראה שכבר מחקתי את התמונות האלה והם איך שהוא נשמרו בגיבוי של של החלונות , זאת לפחות התיאוריה שלי למה הוא מציג אותם....השאלה שלי היא אם יש דרך לשחזר את התמונות האלה...אם כן אז איך?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  22. הייתי לי בעיה בmbr בקיצור בטעות אנוש עשיתי בהתקנה של הוינדוס או יותר נכון בדיסק ריפייר לכל הוינדוס בקיצור אני נכנס לוינדוס אחרי שתיקנתי את הבעיה והוא פותח לי כאילו אני מתקין את הוינדוס מחדש והוינדוס הוא נשאר כמו פעם לא פירמטתי לא כלום האם אפשר לעשות משהו בנידון? להתחמק מזה איך שהוא

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by GAI2003,

שלום חברים. לחבר שלי יש בעייה במחשב. למה המטמון מערכת שלו עומד על 780 מגה מתוך 1024 בזמן שקובץ ההחלפה מוגדר על 1.5 ג'יגה... הוא מנצל ממנו רק 200 מגה. איך משנים את זה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני יכול לפקח בעצמי על כל הבלאגן שהולך במחשב שלו ? האם יש שינוי בהגדרות של windows ריג'סטרי משהו... ???? נמאס לי כבר הוא לא זז ואני חייב לעזור לו בזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by M7a,

ממש לא איכפת לי עם היא טובה יותר או באותה הרמה של האקספי.... וגם עניין הזיכרון לא ממש מפריע לי! אבל למישהו כאן יש אולי את גירסת הבטא שהוא יכול לשלוח לי או איזה לינק לתוכנה! 153270830 זה האיי סי קיו שלי תהיו גברים בא לי בטירוף להתקין אותה אני רוצה משהו חדששששששששששששש נמאס לי מהאקספי הזה1 תודה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  25. שלום רב, אתמול התחלתי להתקין ווינדוס ויסטה, אך בתחילת ההתקנה נתקלתי בבעיה. לאחר החלונות בהם אני בוחר את השפות בתחילת ההתקנה ואחרי שאני לוחץ על כפתור ההסכמה של רשיון השימוש, אני לוחץ על התקנה. אני מגיע לחלון בו רשום לי היכן אני רוצה להתקין את הווינדוס אך אין לי שם שם כוננים. כאשר אני לוחץ על BROWSE, קופצת לי ההודעה הבאה: Load Drive: to install the device driver needed to access your hard drive, insert the installation media containing the driver files, and then click OK. ואז מופיעות לי האופציות הבאות Browse, OK ו- Cancel. מה הבעיה? ניסיתי לשנות כל מיני דברים בביוס אך זה לא עזר, וזאת הפעם הראשונה שאני נתקל במשהו שמבקש את הדרייברים של ההארד דיסק. נ.ב. לפני ששיניתי משהו בבי…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.