Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתלבט עם להישאר עם 7 או לעבור ל8 על מחשב שולחני שמיועד להכל (עבודה משרדית, עריכת תמונות ווידאו, מוסיקה, סרטים, משחקים (דיי כבדים) כרגע אני עם Windows 7 64Bit Ultimate ושוקל לעבור ל windows 8 בגרסה המקבילה (64Bit Ultimate). הבנתי שיש בעיה עם משחקים שהם רצים פחות טוב או משהו ולכן חשבתי על התקנה במקביל אבל אני לא הבנתי עם לשניהם יש גישה לאותם נתונים. מישהו שיודע יכול להגיד לי מה ההבדלים בביצועים? והאם זה שווה שדרוג? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לפתוח דפי אינטרנט מסויימים שאני יודע שמשתמשים ב ACTIVEX למטה הוא כותב לי ERROR ON PAGE. כמו כן יש דפים בעיקר בפורומים שאני מנסה להתחבר לפורום והוא פשוט חוזר לי למסך שלפני ההתחברות כלומר לא נכנס לי לדף ההתחברות בכלל.. החלונות שלי מעודכנים הכי שיש והורדתי את הגדרות האבטחה למינימום... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, מישהו נתקל באיזושהן בעיות בשימוש בדפדפן של Windows 7;כמו בעיות בתצוגה ו/או שהדפדפן לא מגיב/מפסיק לפעול/נתקע? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא האם ניתן להתקין windows XP על HD שכבר קיימת בו התקנה של windows XP ולאחר מכן להסיר את ההתקנה הישנה של windows.. כמובן כל זה מבלי לעשות format לHD או לpartion. תודה
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הווינדוס עולה מאוד לאט לאחר 10 דקות בערך וגם אז הוא מראה לי שעון חול ולא מגיב לשום דבר מה עושים? יש לי ווינדוס XP SP3 מחשב חדש וטוב עם מעבד DUAL CORE 2 E6400 וכרטיס מסך RADEON 1950XTX תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השיטה האחרונה שעוד נותרה לקבלת שדרוג חינמי של מערכת חלונות 7 או חלונות 8 שלכם אל הגירסה העדכנית ביותר עומדת להיעלם בסוף החודש. לכאורה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מסויימת וחשבתי להשתמש ב System Restore כדי לפתור אותה, אבל יש לי חששות שהמצב רק יחמיר. אני אספר את הסיפור בקצרה.. (הסיפור לא עלי אלא על מכר שלי). מעשה באיש אחד שרצה להתקין חבילת הרחבה למשחק מסויים, אך לא היה לא מספיק מקום בכונן C. מה עשה האיש? העביר כל מה שיכל לכונן D. כל תיקיה שעברה בדרכו ויכל להעתיקה - העביר. לאחר שסיים את מלאכתו ראה שהתפנה לו מספיק מקום כדי להתקין את חבילת ההרחבה, וכך עשה. האיש בא שמח ומפעיל את המשחק, אך אבוי, השמירות נעלמו? ולאן הם נעלמו? הרגע הוא העביר אותן לכונן D בלי ידיעתו. לא רק שהשמירות נעלמו, אלא שגם כמה תוכנות חדלו מלעבוד. השאלה שלי היא, אם האיש יריץ System Restore ליום לפני שכל הסיפור הזה התחיל (במחשבה שיש לו נקודת שחזור שם…
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בוקר טוב אני עומד לפרמט את המחשב ולהתקין win xp pro sp2 heb אני רוצה לשמור ולהחזיר את כל העדכוניים האוטומטיים שירדו מ windows update כדי לחסוך את התהליך של הורדה מחדש האם וכיצד ניתן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי אתר ואני רוצה להפעיל אותו ובשביל זה צריך להכניס אותו לתיקיה WWROOT ומשהו כזה ואז יהיה אפשר לפתוך את האתר דרך הכתובת 127.0.0.1. צריך להתקין IIS או ISS, איך אני עושה את זה? ומאיפה להוריד (אם זה חוקי)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס ויסטה אחריי שאני מדליק את המחשב אני משתמש בו קצת ואז הוא נתקע ולא יכול לעשות כלום חוץ מלהזיזי את העכבר וניסיתי הכל! מה אני עושה בששביל לפתור תא הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
בתוך תקיית היוזר שלי היו כמה תיקיות ברירת מחדל של הווינדוס כמו my music, my pictures וכו' באותה תקייה הייתה גם התקייה desktop ומחקתי אותה. עכשיו אני לא יכול לעשות כלום ברקע! האקספלורר חושב ונתקע ומעלה את ההודעה server execution failed אני גם לא יכול להכנס ללוח הבקרה כי זה כאילו אמור לפוח חלון אקספלורר שדפקתי אותו. אני יכול לפתוח תוכנות (ולגלוש) וכל מה שקשור לtask bar מה אני צריך לעשות כדי לתקן? על זה נאמר... אופס![br]פורסם בתאריך: 10.03.2011 בשעה 00:25:51 סודרחיפשתי באינטרנט ומצאתי את הפתרון הבא למי שיצטרך להכנס לרג'יטרי ול- *ציטוט של אחד אנשים מפורום בחו"ל* Hello people, I just today had this same problem in my Windows 7 profile. The solution is to go to regedit, and cha…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נוצרה לי בעיה קלה. כנראה שהתקנתי משהו לא מוצלח. לא זוכר מה גם. והגדרות של אינטרנט אקספולר נעלה האפשרות של שימוש בדף ריק. איך ניתן להחזיר את הדף הריק. במקום לחצן השתמש בדף ריק מופיעה use new tab איך להחזיר את האפשרות השתמש בדף ריק. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לפני יומיים עשית פורמט כאשר ההרד דיסק שלי מחולק ל3 : C : איפה שנמצה הווינדוס.10g D : 96g E : 5g אחרי הפורמט לא יודע למה בדיוק, הווינדוס הותקן לי על d שהוא נהיה בעל 10G וC ו Eהתחלפו.. בקיצור לא נוח במיוחד.. חשבתי אולי אני יכול להחליף את האותיות, כלומר שאיפה שמותקן הווינדוס הוא יהיה C והכל יחזור לאיך שאני רגיל. אבל כאשר אני מנסה להחליף את האותיות (דרך הmanagement של הווינדוס) זה אומר לי שאני לא יכול להחליף אותן מפני שאי אפשר לשנות את האות של d לc כי שם מותקן הווידוס. מישהו יודע במקרה מה לעשות.. השתמשתי בתוכנה בשם Partition Magic 8.0 אבל גם זה לא עזר.. אמרו לי שאם אני ישתמש בה דרך הדוס זה אולי יעבוד, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
היי,אני חייב את עזרתכם התקנתי אתמול ויסטה 64 ביט אולטימייט (רק בגלל ה4 ג'יגה זיכרון שיש לי ) לאחר ההתקנה יש להתקין דריברים ולעדכן את הויסטה אז התקנתי ועידכנתי. לאחר כל התקנת דריבר או כל עדכון לויסטה הויסטה לא עולה, המחשב נדלק כרגיל וחושב מראה את המסך השחור של הויסטה שהוא כאילו עולה ואז כשהוא צריך להראות ברוכים הבאים הוא לא מראה את זה הוא מראה מסך שחור והמחשב פשוט לא מגיב אלא רק עם הכפתור של הרסט וכמו כן אין קול זאת אומרת שהוא לא הצליח להיכנס אפילו למערכת הפעלה. מה יש לעשות אני נואש כבר ניסיתי שחזור פעם אחת לא עבד פעם שנייה עבד אבל לאחר התקנה של תוכנה (אלכוהול 120%) שוב הופיעה הבעייה וניסיתי להיכנס גם באפשרות של "כנס בהגדרות האחרונות הטובות"(משהו כזה לא זוכר אך קוראים לאפ…
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
http://lifehacker.com/5361566/get-eight-windows-7-licenses-for-19-if-youre-a-student-anywhere לכל הסטודנטים שלא מקבלים ממקום הלימודים בחינם, יש אפשרות להצטרף לארגון שיתן לכם בכל זאת. רק לסטודנטים למדעים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן החראון המחשב שלי הופך כמעט כל קובף קיים בהדרגתיות לכחול משמע הוא דוחס אותו ניסיתי להיכנס ל-C פרופרטיז ושם להוריד את הוי של הדחיסה בכדי לחזור המצב הקודם אך לא קימת אפשרות כזאת. אני כמובן אדמיניסטרטור במחשב,היחיד. איך אני מכיל את עניין החזרת הקבצים לצבע הרגיל על כל הפרטישן???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחיי כבר השתגעתי מהעיניין הזה - המערכת WIN7 64BIT לא מצליחה למצוא לבד את הדרייבר למדפסת זירוקס 3150 שלי > למרות שהיא מזהה אותה (מופיעה ברשימה של ההתקנים אבל בלי דרייבר...??? !!!) ניסיתי ידנית - גם לא הצלחתי למצוא שום דבר שעובד מתאים גם לא באתר החברה...גם לא לויסטה? מי עוזר לי תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום . בזמן האחרון יש לי מסך כחול כול פעם שאני משחק ב BAD COMPANY 2 ואני לא יודע איך סדר את זה .... ניסיתי כול מה שאפשר .... הנה הקוד שרשום לי במסך: 0x00000124(0x0000000000000000,0xfffffa8004824028,0x00000000b6000000,0x 00000000002001) תודה רבה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש עם התוכנה קאספירסקי(KASPERSKY) אז ראיתי PACKES FILES : 20 זה אומר שייש לי ווירוסים? איך אני מוחק אותם עם התוכנה אזות? פעם שהייתה לי התוכנה ANTIVIRUS 2003 אז שהתוכנה מצאה לי ווירוסים אז זה הייה קל לימחוק זה הייה מוצא את הווירוסים והייה לאנטי ווירוס הזה איזה כופסא.. ושאני נכנס לכפוסא רושם שם איזה ווירוסים הוא מצא ויש לי אפשרות לעשות איקס(לימחוק) איך אני מוחק עם התוכנה אזות ווירוסים? קאספירסקי(KASPERSKY)
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שימו לב! השתדלו להשאיר את כל השאלות והתשובות על SP2 בדיון הזה! דיונים שונים שנפתחים על SP2 מאוחדים לתוכו. איחוד הדיונים יוצר לפעמים בלבול קטן בסדר ההודעות. כדי להבדיל בין דיון לדיון ומי בדיוק עונה למי, אפשר להסתכל על הכותרות המודגשות של כל הודעה. עדכון 30.9.04: את ההסבר למה אי אפשר עדיין להוריד את SP2 בעברית דרך Windows Update אפשר למצוא כאן. תודה ל-americium על הקישור. עדכון 21.9.04: אפשר להוריד את SP2 בגרסה העברית כאן. תודה ל-yefet על הקישור. עדכון 12.9.04: תודה ל- Wolfboy על הקישור הזה להורדה של ה"תיקון" שמאפשר את הגדלת מספר החיבורים בו"ז ב-SP2 מ-10 ל-50. שימו לב! זהו אינו תיקון רשמי של מיקרוסופט והוא אינו נתמך על- ידם! כמה לינקים באדיבות americium: אפשר להזמין כאן דיס…
-
- 401 תגובות
- 54.5k צפיות
-
-
PAKATNEWS ואינטרנט אקספלור רושם לי כזה דבר C:\DOCUME~1\OHAD\LOCALS~1\Temp\WER2E.tmp.dir00\appcompat.txt חתימת שגיאה MOD NAME:INCFIN~1.DLL OFFSET:00003B7A מה זה אומר עשיתי עדכוני אבטחה רק באתר הזה זה עושה לי תבעיה הזאת
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני חייב דוס מלא ולא הדוס המובנה שמגיע בווינדוס XP. ניסיתי להפעיל עם דיסקט איתחול של 98 אבל אין אפשרות לדוס שם, יש רק התקנת ווינדוס ועזרה. שאלה נוספת, הם יש אפשרות להגדיל את גודל החלון של הדוס הקיים בווינדוס XP כך שיהיה במסך מלא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מדובר בvista 64 bit לאחר בדיקה גיליתי שבמאפיני התיקיה מסומנת האופציה read only לאחר שאני מוריד את הוי המערכת מנסה לבצע את הפעולה, מופיעה הודעת השגיאה שבתמונה, אני עושה ignore ולאחר מכן הפעולה מסתיימת אבל כשאני נכנס מחדש למאפייני התיקיה אני לא רואה שום שינוי והאופציה read only עדיין מסומנת. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה(: [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-