Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהתקנתי את הויסטה, כשהשארתי את המחשב דולק בלילה זה היה מתנתק מהאינטרנט מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הנה יש תמונה מצורפת... ככה הוא מציג לי תמונות וסרטים פשוט........ תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את ווינדוס אקס פי ושאני נכנס להתקנה דרך הדיסק של ווינודס זה רושם לי : setup did not find any hard disk drivers installed in your comupter. make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturer-supplied diagostic or setup program. והסדי רום שלי קצת דפוק אז אני משתמש בצורב כסידי רום זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
התקנתי במחשב xp בנוסף על חלונות 98 למניעת כפילויות מחקתי את מירב מרכיבי חלונות 98 עכשיו שאני פותח את המחשב כתוב באנגלית שהמחשב אינו מזהה את החלונות (זה כתוב על מסך שחור)
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום . לאחרונה צצה בעיה חדשה במחשב החדש שלי (למרות כל הבעיות האחרות שיש איתו) . הבעיה היא שקובץ כלשהוא בווינדוס נמחק , ואז הווינדוס פשוט לא עולה . זה קרה בפעם הראשונה אחרי שעשיתי בדיקה של MEMTEST (לא יודע אם זה קשור...) , אז התקנתי ווינדוס חדש . וזה קרה שוב אחרי משהו כמו יומיים . אין לי מושג מה הבעיה ומה זה יכול להיות... משהו יכול לשער מה הבעיה? * אם זה נחוץ , אז המפרט הוא: AMD 3800 X2 DFI LanParty UT nf4 Ultra-D GSKILL 1GBx2 400mhz 2-3-2-5 תודה לכולם .
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ערב טוב (בדיוק בהפסקה של הכדורגל) יש לי בעיה עם הסרת power dvd 6 מהויסטה.שאני מנסה להביר את התוכנה אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה מצורפת) יש לציין שההתקנה עברה לי ללא כל בעיה אך עם זאת אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את התוכנה שהיא לא תואמת לווינדוס הזה (לא יכלו לומר על ההתחלה?) בכל מקרה לא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי להסיר את התוכנה.ניסיתי גם להריץ ולהסיר את התוכנה דרך שינוי התיאמות שלה לxp תודה מראש ובהצלחה לליברפול אחסון תמונות חינם
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום . לפני כמה ימים ניסיתי להתקין תוכנה בשם StyleXP על ה Vista הצלחתי להתקין את התוכנה , אבל התונה הראתה חוסר תאימות ולא רצת לעבוד, לאחר שהסרתי את התוכנה גיליתי ,שכל האייקונים של הכוננים והתקיות נעלמו ( הם קיימים אבל ללא הציור ) מה שזה עושה זה שחלק מהתוכנות לא מצחיחות לעשות כלום משום שהם לא מזהות את האייקונים וככה הם פשוט נתקעות . ניסיתי לעשות כל מני דברים , כמו להתקין מחדש את התוכנה ולראות אולי אפשר להחזיר משם , ניסיתי גם להתקין כל מני תוכנות אחרות וכלום לא למצליח . הבעייה מאד מאד מרגיזה ואני כבר חושב להתקין מחדש את ה vista למרות שלא ממש מתחשק לי , כי כל השאר עובד דיי בסדר אם יש למשהו הצעה מה לעשות מאד אשמח תודה !
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ב חלונות 2000 פרו כשהמערכת מתחילה לעלות לפני הלוגו עם ה מד טעינה הכחול הזה היא ניתקעת הוא רושם שיש לי אפשרות ללחוץ על F8 ואני מנסה ללחוץ וזה ניתקע לי איתחלתי את המחשב לתוך התפריט עם כל האפשריות לחצתי על LAST KNOW GOOD CONFIGURATION לא עוזר גם ניתקע לחצתי על מצב בטוח והוא ניתקע בשורה ה 4 של טעינת הדרייברים יש למשהו עוד רעיונות בבקשה תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
עשיתי איחוי בכונן D,המחשב נתקע הפעלתי את המחשב מחדש והחומר שהיה לי שם נעלם.לאן? היה לי רק רק מסמכי וורד והרבה... לאן לעזעזל הם נעלמו? יש מצב שהם נמחקו?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
generic host process for win32 services מה עושים? הרצתי בגוגל שלחו אותי לאתר של מיקרוסופט להוריד עדכון והוא לא עזר....
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP PRO + SP2 והאייקונים ניטענים באיטיות ואם לפעמים אני ממזער חלון גם כן זה ניטען באטיול ויש לי מחשב מהיר ג'יגה ראם ו-3.06 ג'יגה הרץ והמחשב שלי נקי הוא מריץ בלבד אנטיוירוס ודרייבר כרטיס מסך ככה שלא ניטען כלום (בדקתי גם במנהל המשימות) מה אני עושה ? תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול לגרום לווינדוס להשהות פתיחה של תפריט כאשר העכבר מונח על פריט שאמור להפתח לתת תפריט? הבעיה היא כזו: המחשב שלי קצת איטי, לכן במעבר עכבר על פריט בתפריט (למשל "תוכניות" בתפריט ההתחלה), לוקח קצת זמן לתפריט להפתח, למרות שאפילו לא רציתי שייפתח... התוצאה היא שאני צריך לחכות עד שהתפריט ייפתח וייסגר שוב, ואז אוכל לגשת עם העכבר ללחצן שבאמת רציתי. מה שאני רוצה זה שווינדוס לא ינסה לפתוח תפריט מיד במעבר העכבר, אלא ימתין מעט... אני יודע שיש אפשרות כזו, כי במחשב אחר שיש לי, יש את זה. עוד בעיה שצצה לאחרונה: מדי פעם קופצת הודעה במה שנראה אופן אקראי לגמרי: The service 'Print Spooler' is preventing the machine from entering standby. Try stopping this srvice and try ag…
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נתקל בבעיה הבאה: בכל הפעלת מחשב, windows explore עולה אוטומטית. נסיתי למצוא היכן נמצאת הפקודה המפעילה אותו, (ב-msconfig: startup, win.ini, system.ini) ואני לא מוצא. האם יש למישהו רעיון היכן עוד יכולה להסתתר הפקודה להפעלתו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, עד לפני יומיים היה מותקן לי על המחשב XP ו VISTA , לפני יומיים הלך ה PARTITION עם ה XP , מאז התקנתי את ה XP שוב פעם. הבעיה היא שעכשיו אין לי את האפשרות לבחור מבין VISTA לXP כפי שהיה לי מקודם ואני לא יכול להעלות את ה VISTA למרות שהוא עדיין מותקן. מישהו יודע אם יש פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את windows xp pro servicepak1 בגירסא העברית.. רציתי לדעת איפה אני יכול למצא עדכון ל servicepack2 לגירסא העברית שלי.. כי באתר של מיקרסופט אני לא מצליח למצוא לגירסא העברית.. הגרסא שהורדתי אומרת שאין לי את הגירסא המתאימה של ווינדוס כדי להתיק את ה servicepakc2 בתודה, שבו.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
קורה מדי פעם שאני מעלה דף אינרטרנט או כל דבר אחר בעצם וישר זה מכפיל את עצמו כמו בתמונה שצירפתי מישהו יודע למה זה קורה ואיך מסדרים את זה,זה דיי מציק..????? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מעלה את הוינדווס, עולות לי באופן אוטומטי אין ספור (כ-40) תוכנות שונות. המחשב חדש ולא פוצצתי אותו בתכנות סתמיות מותקנות עליו תוכנות גרפיות של אדובה, אוטוקאד, מקס וכ"ו האם תוכלו להמליץ לי לגבי תוכנות 'שירותים' שניתן לוותר על הרצה אוטומטית שלהם? כל זאת, כמובן, כדי לזרז על עגלת הויסטה תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני צריך פתרון לשגיאת Generic Host Process שמופיעה לי בווינדוס http://bobbysullivan.com/wp-content/uploads/2007/02/generic%20host%20process%20for%20win32%20services.jpg הורדתי מהאתר של microsoft את העידכון של השגיאה הזאת כדי לטפל בה וזה עדין לא עוזר http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=A87B44B9-7A6A-49B6-BD89-AFAD4E049C48&displaylang=he מישהו יכול לתת לי עוד פתרון?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול מה הבדל בין win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם יש הבדל גדול? האם כדיי להתקין אותו? ואיזה מחשב צריך בשביל זה? נ.ב וכמה זיכרון אני יכול לשים על xp 64 bit אוו שאין הבדל בזיכרון ל- 32bit? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
או שזו עדיין גרסת בטא, ועדיף להישאר עם SP2? תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
זהו בערך, תוכנה טובה ומפורטת... קניתי מחשב חדש ואני רוצה לראות מה בדיוק קיבלתי פה...
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום.. כאשר אני מפעיל משחקים אני מקבל את ההודעה הבא: http://www.nfo.co.il/Upload/out.php?i=453_001.jpg ( זוהי הודעה מסך ) ניסיתי לשנות ריזולוציה וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך מחדש אוו משהו .. כלום לא עזר.. ( יש לי מסך LCD של DAEWOO מדגם EF1701 ) רק שתדעו שהמשחקים פעלו לי לפני הפירמוט כך שהמסך אכן תומך בריזולוציה שלא תגידו לי משהו כזה.. אני חייב עזרה דחוף... תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שךום לכולם אני באמת אוהב את WINDOWS DESKTOP SEARCH אבל הבעיה העיקרית שלי איתו זה שאני מסמן לו במאפיינים גם את ההארדיסקים שלי לחיפוש ואחרי ריסטרט זה חוזר לדיפולט מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה אך קוראים לתוכנה שהופכת את WINDOWS שלי שהוא באנגלית הופך אותו ל WINDOWS בעברית מלא תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-