Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קונה מערכת חדשה עם מעבד 6320 של אינטל רציתי לשאול איזו גרסת XP אני צריך או מומלצת 32 BIT או 64 BIT עבור המעבד הנ"ל מה ההבדלים ביניהם אם אתקין גרסה זו או אחרת מבחינת תוכנות משחקים וכו
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
generic host process for win32 services מה עושים? הרצתי בגוגל שלחו אותי לאתר של מיקרוסופט להוריד עדכון והוא לא עזר....
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני מתכוון לגירסת ה-windows VISTA Ultimate שבאה עם 2 דיסקים גם 32BIT וגם 64BIT. הבן אדם טועין שהיא כבר לא מותקנת על אף מחשב ואפשר לעשות לה שוב אקטיבציה. האם זה נכון ? איך אני יכול לדעת ? מה אני צריך לבדוק ? האם בהנחה שלשנינו יש חומרה שונה גם זה משנה ? אני פשוט רוצה לקנות אותה ואין לי מושג מה אני צריך לבדוק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין חבילת שפות על ויסטה פרימיום באנגלית? כך שהממשק ישתנה לעיברית????
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
בצער רב קרסה לי מערכת ההפעלה יש לי כיום מערכת הפעלה נקיה יפה ומתפקדת על דיסק אחר רק מה ... יש לי קבצים אי שם על הדיסק הישן ושאני מנסה לגשת אליהם אני מקבל הודעות נבזיות על מחסור בהרשאות איך אני ניגש לקבצים שלי ? נסיונות לשחזר את מערכת ההפעלה ולהעלות בוט דרך ההרדיסק הישן כשלו סו פאר ... מישהו (: ?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב נייד עם מערכת WINXP גרסה ביתית... הבעיה היא כמו בכותרת....התחילה לי פתאום כך... כמו כן יצרתי לי חשבון משתמש עם סיסמה...איך אני מבטל אותו(אני לא רוצה להקיש את הסיסמה כל פעם שאני נכנס....) תודה לכל העונים!!!!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
ערב טוב (בדיוק בהפסקה של הכדורגל) יש לי בעיה עם הסרת power dvd 6 מהויסטה.שאני מנסה להביר את התוכנה אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה מצורפת) יש לציין שההתקנה עברה לי ללא כל בעיה אך עם זאת אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את התוכנה שהיא לא תואמת לווינדוס הזה (לא יכלו לומר על ההתחלה?) בכל מקרה לא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי להסיר את התוכנה.ניסיתי גם להריץ ולהסיר את התוכנה דרך שינוי התיאמות שלה לxp תודה מראש ובהצלחה לליברפול אחסון תמונות חינם
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם הביאו לי ווינדוס ויסטה בעברית ושאני בא להתקין אחריי שאני בוחר איזה כונן הוא רושם לי שהוא מעתיק קבצים ובערך ב50 אחוז זה נתקע פירסמתי תמונה למטה מישהו יודע למה זה קורה ומה הבעיה? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני צריך פתרון לשגיאת Generic Host Process שמופיעה לי בווינדוס http://bobbysullivan.com/wp-content/uploads/2007/02/generic%20host%20process%20for%20win32%20services.jpg הורדתי מהאתר של microsoft את העידכון של השגיאה הזאת כדי לטפל בה וזה עדין לא עוזר http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=A87B44B9-7A6A-49B6-BD89-AFAD4E049C48&displaylang=he מישהו יכול לתת לי עוד פתרון?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול מה הבדל בין win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם יש הבדל גדול? האם כדיי להתקין אותו? ואיזה מחשב צריך בשביל זה? נ.ב וכמה זיכרון אני יכול לשים על xp 64 bit אוו שאין הבדל בזיכרון ל- 32bit? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בזמנו חסמתי לבן שלי את המחשב עם סיסמא של administrator שלי כדי שלא יתקין כל מיני שטויות מהאינטרנט ונצטרך לפרמט שוב את המחשב, ועכשיו אני רוצה להתקין תוכנה חדשה ושכחתי את הסיסמא. איך אני יכול לשחזר, לדעת או אפילו לשנות את הסיסמא לחדשה? תודה מראש, דן
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אתמול הגיע הנייד שלי של טושיבה עם Windows Vista Home Premium לאחר מספר התקנות של תוכנות מסויימות המחשב הראה מסך כחול וציין שיש תקלה ועשה ריסטרט ונכנס ללוף כזה בכל הפעם שה-Windows עלה הופיע המסך הכחול.....ניסיתי להעלות את ה- Windows דרך ה- save mode וגם זה לא עזר!!! השאלה שלי היא האם יש דרך להעלות את ה-Windows בלי לפרמט את המחשב? יש לי כמה מסמכים חשובים ללא גיבוי!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה אך קוראים לתוכנה שהופכת את WINDOWS שלי שהוא באנגלית הופך אותו ל WINDOWS בעברית מלא תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
איזו מערכת הפעלה כדאי לשים על המחשב.... xp 32bit או xp 64bit ??? (יש לי מחשב ממש טוב)
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום .. יש ברשותי מחשב נייד נכנסתי לביוס שם יש 4 אפשרויות: 1. DISKETTE DRIVE 2. INTERNAL HDD 3 USB STORAGE DEVICE 4 CD/DVD/CD-RW DRIVE אני רוצה שהאפשרות הרביעית(אני מניח שככה צריך לעשות) שזה פשוט יהיה אוטומטי וככה הדיסק יקלט ואני יוכל להתקין את הווינדוס.. קיצור הבעיה אני לא יודע איך ואני לא מצליח להפוך את זה שבעצם הדיסק יקלט לא בתור דיסקט או משהו כזה =/ יש פה גם אפשרות F12 = BOOT MENU.. לחצתי שם אנטר על ה-CD/DVD/וכו' וכו'.. ואחרי זה ישר זה מפעיל תווינדוס אני לא מבין מה הבעיה !! בבקשה אם אפשר עזרה אני יודה לכם מאוד..מסובך לי פה המחשב נייד :-[
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה האם אני יכול להתקין את ווינדוז הקנוי של המחשב הקודם הישן שעדיין פעיל ומוריד עדכונים או שכל מערכת הפעלה היא למחשב אחד? יש דרך להתקין על שני המחשבים ולעדכן? או שזה אומר פחות מדי כסף לביל גייטס?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מקבל שגיאה קובץ DLL. חיוני PSAPI.DLL לא נמצא השגיאה מתקבלת כשאני מריץ את השורה: Z:\SP2\i386\update\update.exe /s:Z:\WinXP מישהו יודע למה ?
-
שלום, לאחר התקנת הויסטה , צצות כל מיני הודעות מנהלתיות מציקות על כל חצי דבר שאני מפעיל, נכנסתי למרכז האבטחה ביטלתי את הפיצ'ר הזה , אבל צץ למטה הסמל X האדום , איך נפטר ממנו? מנטרל אותו? שאלה שנייה: אני עובד עם ממשק AERO , יש לי כרטיס מסך לא רע בכלל והוא רץ מעולה , אך משהו מוזר.... כשאני מפעיל את המחשב ( ורק כשאני מפעיל אותו) עם עליית שולחן העבודה , בא מסך שחור לשניה אחת.. עם קצת ,"שלג" , איך נפטרים מזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
בפתיחת כונן ולחיצה על תקיה כל התקיות שמוצגות נצבעות בכחול ואם אני עושה דבל קליק כל התקיות נפתחות במכה.הוצאתי את המקלדת(חשבתי שאולי הSHIFT או CTRL תקועים) והבעיה נשארה.החלפתי עכבר USB וגם PS2 ונשארה הבעיה יש למשהו רעיון? חשבתי אולי וירוס והרצתי AVG ולא מצא כלום.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את ווינדוס אקס פי ושאני נכנס להתקנה דרך הדיסק של ווינודס זה רושם לי : setup did not find any hard disk drivers installed in your comupter. make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturer-supplied diagostic or setup program. והסדי רום שלי קצת דפוק אז אני משתמש בצורב כסידי רום זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול לגרום לווינדוס להשהות פתיחה של תפריט כאשר העכבר מונח על פריט שאמור להפתח לתת תפריט? הבעיה היא כזו: המחשב שלי קצת איטי, לכן במעבר עכבר על פריט בתפריט (למשל "תוכניות" בתפריט ההתחלה), לוקח קצת זמן לתפריט להפתח, למרות שאפילו לא רציתי שייפתח... התוצאה היא שאני צריך לחכות עד שהתפריט ייפתח וייסגר שוב, ואז אוכל לגשת עם העכבר ללחצן שבאמת רציתי. מה שאני רוצה זה שווינדוס לא ינסה לפתוח תפריט מיד במעבר העכבר, אלא ימתין מעט... אני יודע שיש אפשרות כזו, כי במחשב אחר שיש לי, יש את זה. עוד בעיה שצצה לאחרונה: מדי פעם קופצת הודעה במה שנראה אופן אקראי לגמרי: The service 'Print Spooler' is preventing the machine from entering standby. Try stopping this srvice and try ag…
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן משחקים (דרך התוכנה של המשחק) שרכשתי אך מתקבלת שגיאה. השגיאה: המשחקים הם: Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth The Lord of the Rings The Rise of the Witch-king הערות: יש לי Vista Ultimate בעברית. יש לי רק חשבון משתמש אחד והוא מנהל בלי סיסמה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק או מכבה את המחשב מופיע לי משתמש בשם אדמינסטרטור אני מעוניין שהמחשב יעלה אוטומטית ללא אישורים למיניהם..יש לי WIN XP PRO SP2. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מדובר על WIN98 אם אני מפעיל תוכנית בתיזמון משימות אז זה עובד (למשל bsplayer) אבל אם אני רוצה להריץ רשימת שירים (היינו שהנגן מייד יתחיל בניגוד השירים) זה לא פועל בכלל כי זה לא EXE (למרות שאם לוחצים דאבל קליל על רשימת שירים היא לבד מפעילה את BSPLAYER ומתנגנת) קיצר, יש אופציה להפעיל משימות שאינן EXE?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
בקרוב אני ארצה לפרמט מחשב שכבר מותקן עליו XP ואני פשוט ארצה מחדש להתקין עליו את הXP, אתם יודע.. ככה שכל הדברים ככה שאיכשהו לא נמחקו או דבריםש תוקעים תמחשב יעופו ושזה יזוז חלק.. בקיצור.. מה עושים? כאילו.. לא צריך איכשהו למחוק תXP הקיים ורק אז להתקין תXP מחדש? או שפשוט שמים תדיסק התקנה ואז איכשהו עולה לי מן אופצייה כזאת של "התקן מחדש"? ו..שאלה קצת פחות קשורה, אם אני מחבר למחשב שכבר יש בו כונן קשיח, זה לא אמור להיות בעייתי פשוט להעביר אליו כונן קשיח נוסף? כאילו..אני פשוט מדליק תמחשב אחרי והכל זז כרגיל? שומדבר לא נמחק לי מאף כונן? ואם אני מחבר למחשב כונן שכבר השתמשתי בו ומחולק ל2 מחיצות, אז רק המחיצה שהיה מותקן עליה הוווינדוז יימחקו ממנה דברים?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-