עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מערכת הפעלה XP PRO + SP2 והאייקונים ניטענים באיטיות ואם לפעמים אני ממזער חלון גם כן זה ניטען באטיול ויש לי מחשב מהיר ג'יגה ראם ו-3.06 ג'יגה הרץ והמחשב שלי נקי הוא מריץ בלבד אנטיוירוס ודרייבר כרטיס מסך ככה שלא ניטען כלום (בדקתי גם במנהל המשימות) מה אני עושה ? תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by quala,

שלום רב ביומיים האחרונים נתקלתי בבעייה חדשה,כאשר בסרגל כלים למטה מופיע אייקון (סמל) לב אדום עם X באמצע (התראת אבטחה בWINDOWS ). במחשב מותקן תוכנה אנטי וירוס חוקית של AVG גרסה 8.0 ולדיעתי המחשב מוגן היטב. בהגדרות אבטחה במרכז אבטחה של WINDOWS מופיע : חומת אש - פעיל / עידכונים אוטומטיים - פעיל / הגנה בפני וירוס - רשום לא נמצא . כ-אמור מותקן תוכנה אנטי וירוס . אבקש פתרון בנושא תודה QUALA

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  3. Started by blitz,

אני מקבל שגיאה קובץ DLL. חיוני PSAPI.DLL לא נמצא השגיאה מתקבלת כשאני מריץ את השורה: Z:\SP2\i386\update\update.exe /s:Z:\WinXP מישהו יודע למה ?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  4. Started by blitz,

שלום לכולם יש לי בעיה עם WINDOWS בשתי מחשבים: 1) WIN98 במחשב הישן כשאני מדליק את המחשב הWINDOWS עולה רק במצב בטוח. אם אני נותן לו נורמל הוא עובר ישר למסך "כעת ניתן לכבות את המחשב" איך אני פותר את הבעיה ? 2) קניתי מחשב חדש לוח של GYGABYTE K8NS9 NFORC4 X4 עם SATA HD התקנתי WINXP ולאחר שסיימתי עם ההתקנה והכל נראה בסדר הוצאתי את הדיסק מהכונן ועשיתי הפעלה מחדש ואז קיבלתי שגיאה שהבוט מהדיסק הקשיח נכשל ואני יכול לעשות בוט רק מהכונן עם דיסק ההפעלה המקורי. למי שיש הצעות אשמח לשמוע?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. עושה logging off,saving ur setting קופץ מהר חלון כזה של end now ו cancel (כשתוכנה נתקעת בדרך כלל זה קורה) אבל אם אני משחק במשחק כבד ואחרי זה מרסט או מכבה תמחשב אז החלון עולה ליותר זמן וזה מה שהספקתי לקלוט שרשום בכותרת בערך שהוא סוגר את הישום -net broadcast eventviewerwindow ואחרי זה כמה מספרים כמו של תאריך למה זה קורה? לא היה לי את זה עד עכשיו הדבר היחידי שעשיתי זה לעדכן דרייברים של ATI לחדשים לעוד מישו זה קורה?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by alonpartuk,

יש לי מדיה פלייר 11 במחשב ואני מעוניין להסיר אותו דרך לוח בקרה הסרה/הוספה אני לא מצליח זה זורק אותי מהוינזרד האם יש דרך אחרת להסיר את התוכנה?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by prigat_a,

generic host process for win32 services מה עושים? הרצתי בגוגל שלחו אותי לאתר של מיקרוסופט להוריד עדכון והוא לא עזר....

8. בצער רב קרסה לי מערכת ההפעלה יש לי כיום מערכת הפעלה נקיה יפה ומתפקדת על דיסק אחר רק מה ... יש לי קבצים אי שם על הדיסק הישן ושאני מנסה לגשת אליהם אני מקבל הודעות נבזיות על מחסור בהרשאות איך אני ניגש לקבצים שלי ? נסיונות לשחזר את מערכת ההפעלה ולהעלות בוט דרך ההרדיסק הישן כשלו סו פאר ... מישהו (: ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  9. שלום, איך אני יכול לגרום לווינדוס להשהות פתיחה של תפריט כאשר העכבר מונח על פריט שאמור להפתח לתת תפריט? הבעיה היא כזו: המחשב שלי קצת איטי, לכן במעבר עכבר על פריט בתפריט (למשל "תוכניות" בתפריט ההתחלה), לוקח קצת זמן לתפריט להפתח, למרות שאפילו לא רציתי שייפתח... התוצאה היא שאני צריך לחכות עד שהתפריט ייפתח וייסגר שוב, ואז אוכל לגשת עם העכבר ללחצן שבאמת רציתי. מה שאני רוצה זה שווינדוס לא ינסה לפתוח תפריט מיד במעבר העכבר, אלא ימתין מעט... אני יודע שיש אפשרות כזו, כי במחשב אחר שיש לי, יש את זה. עוד בעיה שצצה לאחרונה: מדי פעם קופצת הודעה במה שנראה אופן אקראי לגמרי: The service 'Print Spooler' is preventing the machine from entering standby. Try stopping this srvice and try ag…

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  10. Started by a-gold,

קורה מדי פעם שאני מעלה דף אינרטרנט או כל דבר אחר בעצם וישר זה מכפיל את עצמו כמו בתמונה שצירפתי מישהו יודע למה זה קורה ואיך מסדרים את זה,זה דיי מציק..????? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by mzyl1,

יש לי ויסטה ויש לי בעייה בלבצע את הההפעלה שלה ( אין לי רשיון חוקי ) מישהו יכול לעזור לי בפרטי לתת לי לינק או משהו לפריצה שעובדת אני אשמח maorlbr@walla.com

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  12. Started by Konst1988,

בניתי התקנת XP משלי עם NLITED, ובלי לחשוב פעמיים מחקתי לגמרי את ה TERMINAL SERVICE, משום מה.. הכוונה שהוא מחוק לגמרי, לא על DISABLED. ואז גיליתי שכן יש לי צורך בו.. למישהו יש מושג איך ניתן להחזירו? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  13. אהלן, ביומיים האחרונים נתקלתי בתקלה מעצבנת ביותר, ברגע שאני נכנס לכל אתר שהוא, הדפדפן פשוט מפסיק להגיב ונתקע, והסמן של העכבר הופך להיות עם שעון חול כאילו הוא חושב..ברגע שאני לוחץ כמה פעמים על הדפדפן הוא פשוט מראה "לא מגיב" במנהל המשימות. לאחר כמה דק' או במקרה הטוב דקה המערכת חוזרת לפעילות רגילה והתקיעה מפסיקה, אבל זה כמעט קורה בכל אתר ובכל דפדפן! מישהו מכיר את הבעיה? הפעלתי Window Washer, ואני לא מכיר עוד תוכנות שיכולות לנקות את המערכת... אם יש לכם משהו שיכול לעזור לי, בשמחה!

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by אברהם2,

שלום כאשר אני מעלה את הוינדווס, עולות לי באופן אוטומטי אין ספור (כ-40) תוכנות שונות. המחשב חדש ולא פוצצתי אותו בתכנות סתמיות מותקנות עליו תוכנות גרפיות של אדובה, אוטוקאד, מקס וכ"ו האם תוכלו להמליץ לי לגבי תוכנות 'שירותים' שניתן לוותר על הרצה אוטומטית שלהם? כל זאת, כמובן, כדי לזרז על עגלת הויסטה תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  15. Started by BlackBird71,

אני מנסה להתקין אצל אח שלי ווינדוס XP PRO(הארד דיסק שלו נקי נקי) וכשאני לוחץ על הפעל ומחכה שהוא יקרא את הדיסק אז הוא רושם לי NTLDR is missing ועוד משהו ניסיתי אם הדיסק וגם בלי הדיסק וזה אותו הדבר והדיסק עובד אני פירמטי את המחשב שלי איתו מה אני צריך לעשות עכשיו? ותודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  16. Started by idani1983,

שלום, עד לפני יומיים היה מותקן לי על המחשב XP ו VISTA , לפני יומיים הלך ה PARTITION עם ה XP , מאז התקנתי את ה XP שוב פעם. הבעיה היא שעכשיו אין לי את האפשרות לבחור מבין VISTA לXP כפי שהיה לי מקודם ואני לא יכול להעלות את ה VISTA למרות שהוא עדיין מותקן. מישהו יודע אם יש פתרון ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  17. יש לי מחשב חדש = מערכת הפעלה של XP פרופשיונאל ו2G זיכרון אז הרשתי לעצמי להתקין WindowBlinds ...סקין של ויסטה שהוא מאוד יפה! הנקודה היא שהפונטים של התיקיות עצמם >>> בעיברית >> רק בעיברית הם קטנים מידי או של שורת ההודעות שקיבלתי / או התיקיות באוטלוק אקספרס או אפילו שורת ההודעות בדף הפורום כולם מאוד קטנטנים...הרבה יותר מקודם וגם כן פונט מכוער! ( מיריים או משהו כזה) הסקין יפה ואני לא רוצה לוותר עליו....מה עושים? חוץ מיזה שתידעו שיש לי מסך 19" ואני עובד ברזולוצייה של 1280 על 1024

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  18. היי לכולם מבקש את עזרתכם כיצד ניתן לבטל את האופציה של מילוי המילה לאחר הקלדת האות הראשונה בלבד. בעיקר באינטרנט. ואולי בכלל במערכת ההפעלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  19. כשאני מבצע ניתוח לכונן אז הוא מראה לי שיש קבצים מפוצלים וכמה מהם הם הורדות שלי, אז השאלה שלי היא מה הוא יעשה איתם? האם הוא יעביר אותם או ימחק אותם? כי אלה קבצים חשובים שלי.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by I21I21,

לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אני בwin11 ויש לי בעיה עם notepad שאני פותח מסמך טקסט הטקסט נמצא בצד שמאל אני רוצה שהוא יהיה בצד ימין לחצתי לחצן ימני בעכבר ,right to left reading order והטקסט עובר לצד ימין ,אבל שאני יוצא ונכנס זה שוב פעם חוזר לצד שמאל זה לא נשמר

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. הרבה פעמים בוינדוס שאני מופעיל תוכנה כלשהי מופיע לי הדבר הבא (במקרה הזה התוכנה firefox) מה זה? מה זה עושה? ומה אני צריך לעשות כדי שזה לא יופיע?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by tombraider,

שלום יש לי בעיה ב חלונות 2000 פרו כשהמערכת מתחילה לעלות לפני הלוגו עם ה מד טעינה הכחול הזה היא ניתקעת הוא רושם שיש לי אפשרות ללחוץ על F8 ואני מנסה ללחוץ וזה ניתקע לי איתחלתי את המחשב לתוך התפריט עם כל האפשריות לחצתי על LAST KNOW GOOD CONFIGURATION לא עוזר גם ניתקע לחצתי על מצב בטוח והוא ניתקע בשורה ה 4 של טעינת הדרייברים יש למשהו עוד רעיונות בבקשה תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  23. אז ככה: לכל תוכנית מלבד כמה תוכניות מסוימות אני פשוט לא יכול להיכנס כאילו אני לוחץ על תוכנית מסוימת ואני מקבל הודעה שווינדוס לא יכול להפעיל את הקובץ ואז אני נשאל אם אני רוצה להעזר באינטרנט ככלי עזר או לבחור תוכנית שבעזרת אני אפתח את הקובץ כמובן זה לא עוזר זה מאוד מעצבן כי אני כמעט ולא יכול לעשול כלום במחשב וחיפשתי בחיפוש אנא עיזרו לי :s05:

• 2 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.