עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ערב טוב (בדיוק בהפסקה של הכדורגל) יש לי בעיה עם הסרת power dvd 6 מהויסטה.שאני מנסה להביר את התוכנה אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה מצורפת) יש לציין שההתקנה עברה לי ללא כל בעיה אך עם זאת אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את התוכנה שהיא לא תואמת לווינדוס הזה (לא יכלו לומר על ההתחלה?) בכל מקרה לא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי להסיר את התוכנה.ניסיתי גם להריץ ולהסיר את התוכנה דרך שינוי התיאמות שלה לxp תודה מראש ובהצלחה לליברפול אחסון תמונות חינם

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  2. Started by solidus,

עוד מעט המחשב החדש אמור להגיע ואני מתלבט מה לעשות. ההארדיסק הוא 320GB ואני לא יודע אם לחלק אותו למחיצות או לא. אתם מוכנים להסביר לי את היתרונות\חסרונות של חילוק למחיצות? כי אם זה לא משפיע על הביצועים של windows אז לא נראה לי ששווה לעשות את זה... נ.ב. - אני מתכנן להתקין XP בינתיים (לפחות עד שCRYSIS ייצא), אם זה משנה משהו :פ

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by avihy,

אני מנסה לעדכן משחקים (דרך התוכנה של המשחק) שרכשתי אך מתקבלת שגיאה. השגיאה: המשחקים הם: Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth The Lord of the Rings The Rise of the Witch-king הערות: יש לי Vista Ultimate בעברית. יש לי רק חשבון משתמש אחד והוא מנהל בלי סיסמה.

4. Started by a-gold,

קורה מדי פעם שאני מעלה דף אינרטרנט או כל דבר אחר בעצם וישר זה מכפיל את עצמו כמו בתמונה שצירפתי מישהו יודע למה זה קורה ואיך מסדרים את זה,זה דיי מציק..????? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by prigat_a,

generic host process for win32 services מה עושים? הרצתי בגוגל שלחו אותי לאתר של מיקרוסופט להוריד עדכון והוא לא עזר....

6. Started by idov,

היי האם בווינדוס יש קובץ שמתעד את הזמנים שבהם הווינדוס הופעל או נכבה? אם לא, האם יש תוכנה פשוטה שיכולה לתעד את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  7. אני צריך פתרון לשגיאת Generic Host Process שמופיעה לי בווינדוס http://bobbysullivan.com/wp-content/uploads/2007/02/generic%20host%20process%20for%20win32%20services.jpg הורדתי מהאתר של microsoft את העידכון של השגיאה הזאת כדי לטפל בה וזה עדין לא עוזר http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=A87B44B9-7A6A-49B6-BD89-AFAD4E049C48&displaylang=he מישהו יכול לתת לי עוד פתרון?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by EAD,

כשאני מריץ NETSTAT בחלונות אני מקבל תמיד (לא משנה מה אני עושה או מריץ ברשת) את שתי השורות הבאות שלא מוצאות חן בעייני Proto Local Address Foreign Address State PID TCP x-xxxxxxxxxxxxxxx:epmap 123spywar.com:0 LISTENING 1008 TCP x-xxxxxxxxxxxxxxx:microsoft-ds 123spywar.com:0 LISTENING 4 החלפתי את הכתובת שלי בXXX איך אני יכול להפטר מזה? ידוע לי ש123spywar.com הוא לא דבר טוב, העניין הוא שאף שהרצתי תוכנות אנטי וירוס כמו NOD32 וכו' וגם תוכנות SPYWARE כמו ADWARE וכו' עדיין לא מצליח להפטר מן השורות האלו יש למישהו רעיון? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by hanokh,

לא במקש ימני על שולחן העבודה ולא דרך לוח הבקרה . WIN XP GEFORCE 6600 עדכנתי דרייברים לכרטיס ועדיין אין שינוי (ברגע שמסירים את הדרייברים מהמערכת ניתן להכנס למאפיינים...) תעלומה תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by ehad36,

?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  11. זהו בערך, תוכנה טובה ומפורטת... קניתי מחשב חדש ואני רוצה לראות מה בדיוק קיבלתי פה...

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by Adirz0,

שלום לכל חברי הפורום . לאחרונה צצה בעיה חדשה במחשב החדש שלי (למרות כל הבעיות האחרות שיש איתו) . הבעיה היא שקובץ כלשהוא בווינדוס נמחק , ואז הווינדוס פשוט לא עולה . זה קרה בפעם הראשונה אחרי שעשיתי בדיקה של MEMTEST (לא יודע אם זה קשור...) , אז התקנתי ווינדוס חדש . וזה קרה שוב אחרי משהו כמו יומיים . אין לי מושג מה הבעיה ומה זה יכול להיות... משהו יכול לשער מה הבעיה? * אם זה נחוץ , אז המפרט הוא: AMD 3800 X2 DFI LanParty UT nf4 Ultra-D GSKILL 1GBx2 400mhz 2-3-2-5 תודה לכולם .

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by tommy_g,

שלום! מישהו יוכל לכתוב לי כיצד אני מעלים את הרגע לתיקיית המוזיקה שלי בווינדוס? מצורפת תמונה להמחשה. תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  14. שלום לכולם הביאו לי ווינדוס ויסטה בעברית ושאני בא להתקין אחריי שאני בוחר איזה כונן הוא רושם לי שהוא מעתיק קבצים ובערך ב50 אחוז זה נתקע פירסמתי תמונה למטה מישהו יודע למה זה קורה ומה הבעיה? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by idani1983,

שלום, עד לפני יומיים היה מותקן לי על המחשב XP ו VISTA , לפני יומיים הלך ה PARTITION עם ה XP , מאז התקנתי את ה XP שוב פעם. הבעיה היא שעכשיו אין לי את האפשרות לבחור מבין VISTA לXP כפי שהיה לי מקודם ואני לא יכול להעלות את ה VISTA למרות שהוא עדיין מותקן. מישהו יודע אם יש פתרון ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by shabo,

שלום, יש ברשותי את windows xp pro servicepak1 בגירסא העברית.. רציתי לדעת איפה אני יכול למצא עדכון ל servicepack2 לגירסא העברית שלי.. כי באתר של מיקרסופט אני לא מצליח למצוא לגירסא העברית.. הגרסא שהורדתי אומרת שאין לי את הגירסא המתאימה של ווינדוס כדי להתיק את ה servicepakc2 בתודה, שבו.

17. Started by drbrain,

שלום אני קונה מערכת חדשה עם מעבד 6320 של אינטל רציתי לשאול איזו גרסת XP אני צריך או מומלצת 32 BIT או 64 BIT עבור המעבד הנ"ל מה ההבדלים ביניהם אם אתקין גרסה זו או אחרת מבחינת תוכנות משחקים וכו

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by nitayc1,

לאחר שהתקנתי את הויסטה, כשהשארתי את המחשב דולק בלילה זה היה מתנתק מהאינטרנט מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. אני מתכוון לגירסת ה-windows VISTA Ultimate שבאה עם 2 דיסקים גם 32BIT וגם 64BIT. הבן אדם טועין שהיא כבר לא מותקנת על אף מחשב ואפשר לעשות לה שוב אקטיבציה. האם זה נכון ? איך אני יכול לדעת ? מה אני צריך לבדוק ? האם בהנחה שלשנינו יש חומרה שונה גם זה משנה ? אני פשוט רוצה לקנות אותה ואין לי מושג מה אני צריך לבדוק. תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. שלום, לאחר התקנת הויסטה , צצות כל מיני הודעות מנהלתיות מציקות על כל חצי דבר שאני מפעיל, נכנסתי למרכז האבטחה ביטלתי את הפיצ'ר הזה , אבל צץ למטה הסמל X האדום , איך נפטר ממנו? מנטרל אותו? שאלה שנייה: אני עובד עם ממשק AERO , יש לי כרטיס מסך לא רע בכלל והוא רץ מעולה , אך משהו מוזר.... כשאני מפעיל את המחשב ( ורק כשאני מפעיל אותו) עם עליית שולחן העבודה , בא מסך שחור לשניה אחת.. עם קצת ,"שלג" , איך נפטרים מזה? תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by אברהם2,

שלום כאשר אני מעלה את הוינדווס, עולות לי באופן אוטומטי אין ספור (כ-40) תוכנות שונות. המחשב חדש ולא פוצצתי אותו בתכנות סתמיות מותקנות עליו תוכנות גרפיות של אדובה, אוטוקאד, מקס וכ"ו האם תוכלו להמליץ לי לגבי תוכנות 'שירותים' שניתן לוותר על הרצה אוטומטית שלהם? כל זאת, כמובן, כדי לזרז על עגלת הויסטה תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  22. הנה יש תמונה מצורפת... ככה הוא מציג לי תמונות וסרטים פשוט........ תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by omered,

אני מנסה להתקין את ווינדוס אקס פי ושאני נכנס להתקנה דרך הדיסק של ווינודס זה רושם לי : setup did not find any hard disk drivers installed in your comupter. make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturer-supplied diagostic or setup program. והסדי רום שלי קצת דפוק אז אני משתמש בצורב כסידי רום זה משנה?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  24. רכשתי מחשב חדש והתקנתי אקס פי והבעיה היא שהווינדוס לא רוצה להתכבות אוטומטית כאשר לוחצים על כיבוי... כלומר הוא מראה הודעה שצריך לכבות את המחשב.... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by adir2112,

שלום.. כאשר אני מפעיל משחקים אני מקבל את ההודעה הבא: http://www.nfo.co.il/Upload/out.php?i=453_001.jpg ( זוהי הודעה מסך ) ניסיתי לשנות ריזולוציה וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך מחדש אוו משהו .. כלום לא עזר.. ( יש לי מסך LCD של DAEWOO מדגם EF1701 ) רק שתדעו שהמשחקים פעלו לי לפני הפירמוט כך שהמסך אכן תומך בריזולוציה שלא תגידו לי משהו כזה.. אני חייב עזרה דחוף... תודה מראש..

דיונים חדשים בפורומים