עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לכל מי שיכול לעזור. ברשותי מחשב חדש עם WINDOWSXP ובכל פעם שאני מכניס מתקן כמו DISK ON KEY או כל דבר אחר המערכת לא נותנת לנתקו דרך SAFELY REMOVE. המערכת מודיעה ש "A PROGRAM IS TRYING TO ACCESS IT". לא משנה אם שום אפליקציה אינה פועלת דרך ה- TASK MANAGER ויצאתי מתוכנות האנטי-וירוס, שום דבר לא עוזר. הורדתי את תכנת UNLOCKER בשביל לנסות לנתק את מתקן אך התכנה שאמורה לנתק תיקיות ומתקנים מודיעה לי שאין מה לנתק. אשמח אם למישהו יש רעיון שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. אני מדבר מהמחשב נייד,פתחתי את המחשב אתמול וזה נעצר בביוס וזה אומר שישנו קובץ שנפגם ויש צורך ללחוץ R בBOOT CD של הXP,עכשיו אני עושה R אבל אז נפתח לי כזה כמו CMD ו C:,אני לא יודע מה לרשום,ואני חייב לדעת עם ישנה דרך לסדר את זה כי אני ממש חייב לגבות דברים,ואז ישר אחרי זה אני אפרמט... תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by אברהם2,

שלום כאשר אני מעלה את הוינדווס, עולות לי באופן אוטומטי אין ספור (כ-40) תוכנות שונות. המחשב חדש ולא פוצצתי אותו בתכנות סתמיות מותקנות עליו תוכנות גרפיות של אדובה, אוטוקאד, מקס וכ"ו האם תוכלו להמליץ לי לגבי תוכנות 'שירותים' שניתן לוותר על הרצה אוטומטית שלהם? כל זאת, כמובן, כדי לזרז על עגלת הויסטה תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  4. משהו לא בסדר,ניסיתי להתקין את הxp‏ ‏כרגיל,אחרי ההתקנה מפעילים מחדש את המחשב ויש הודעה שהקובץ לא תקין,ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים, גם גירסה אחת של עיברית וגירסה נוספת שבה התקנתי תוספת של השפה,לא עוזר,חיברתי את הכונן הקשיח למחשב אחר,עשיתי מספר פעמים אתחול בצורות שונות,לדוגמא עם פרטישן מגיק,התקנתי מחדש, כמובן שגם ניסיתי להחליף את הקובץ עם אחד חדש מהתיקייה של התיקון,לא עוזר,עשיתי אפילו עדכון של ביוס אולי הsata‏ לא עובד כמו שצריך,לא עוזר,אני לא יודע מה עוד לנסות הקובץ הוא c:‎\windows‎\system32‎\config‎\system‏ לפי מה שאני יודע זהו קובץ של הרישום שהוא לא תקין ‎(reg‎)‎‏ ‏מישהו אולי נתקל בעיה כזו? תודה אנשים ושבת שלום!

5. Started by zvika.e,

או שזו עדיין גרסת בטא, ועדיף להישאר עם SP2? תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  6. Started by crovei,

היום בצהריים החלפתי את מסך המחשב שלי לאחר שהקודם נשרף. המסך החדש הוא L1970HR של LG. אחרי ההתקנה כל כמה זמן התחילו לי ריסטרטים ללא קשר לפעולות שביצעתי עם המחשב. המחשב לא באוברקלוקינג ולא הפעלתי איזה משחק/תוכנה כבדה במיוחד. גם המחשב וגם המסך מחוברים ל-UPS. גם המסך הקודם היה מחובר אליו אבל הוא היה מסך 15 אינ'ץ לעומת המסך החדש שהוא 19 אינץ'. יכול להיות שפשוט אין לאל-פסק מספיק כח? ואם כן האם כדאי לחבר את המסך ישירות לחשמל? האמת אני לא בטוח שזאת הבעיה.. אבל זה מה שנראה לי. המחשב פורט לפני חודש בערך ולא היו איתו בעיות מיוחדות. צירפתי קובץ מינידאמפ שלצערי אני לא יודע איך לקרוא אותו.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by Singularity,

מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לרשום בשורת ה-run כדי להגיע למקום בו אני בוחר איזה תוכנות יעלו לי עם ה-windows ואיזה לא? אני אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שבו יהיו את כל האפליקציות של ה-run

8. כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שכל הזמן הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף איך אפשר לסדר את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by omered,

אני מנסה להתקין את ווינדוס אקס פי ושאני נכנס להתקנה דרך הדיסק של ווינודס זה רושם לי : setup did not find any hard disk drivers installed in your comupter. make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturer-supplied diagostic or setup program. והסדי רום שלי קצת דפוק אז אני משתמש בצורב כסידי רום זה משנה?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  10. יש לי מערכת הפעלה XP PRO + SP2 והאייקונים ניטענים באיטיות ואם לפעמים אני ממזער חלון גם כן זה ניטען באטיול ויש לי מחשב מהיר ג'יגה ראם ו-3.06 ג'יגה הרץ והמחשב שלי נקי הוא מריץ בלבד אנטיוירוס ודרייבר כרטיס מסך ככה שלא ניטען כלום (בדקתי גם במנהל המשימות) מה אני עושה ? תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by אריאלקה,

התקנתי במחשב xp בנוסף על חלונות 98 למניעת כפילויות מחקתי את מירב מרכיבי חלונות 98 עכשיו שאני פותח את המחשב כתוב באנגלית שהמחשב אינו מזהה את החלונות (זה כתוב על מסך שחור)

12. אני זוכר שפעם התעסקתי עם קובץ ששומר log של כל הפעילות במחשב כמו איזה קבצים נפתחו איזה URL הוזנו בדפדפן וכו'. אני לא מצליח למצוא אותו, מישהו יכול להזכיר לי איפה לחפש ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by alex125,

שלום חברים יש לי שאלה אך קוראים לתוכנה שהופכת את WINDOWS שלי שהוא באנגלית הופך אותו ל WINDOWS בעברית מלא תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. Started by hutcruchi,

אהלן כולם! תראו אני צריך עזרה בשלושה נושאים בקשר לווינדוס.. זה חשוב ותודה =) 1. לא יודע מה התעסקתי אם הוסגי קבצים או אפשרויות תיקיה או משהו אבל עכשיו כל פעם שאני עושה דאבל קליק עם העכבר על כונן סי או די שלי זה לא נכנס אליהם לתוכם אלה זה נכנס לחיפוש.. וגם אם אני עושה עליהם מקש ימני של העכבר אז בתפריט שפתח האפשרות של חיפוש היא הראשונה ולא של הפתיחה.. וזה קורה לי רק בשני אלה.. שאר התיקיות וזה עובד לי טוב.. 2. באחת ההתקנות שעברתי מאקס פי לויסטה ומויסטה לאקס פי הפכתי בטעות את כונן די לכונן עם החלונות וכונן סי לכונן עם הגיבוי והדברים.. אבל עכשיו שאני נכנס לפרטישן מג'יק 8 הוא לא נותן לי להיכנס והוא אומר שיש שגיאה שהוא לא הצליח לדעת מה האות של הכונן.. כאילו יש שם בעיה עם האותיות …

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. Started by d1a1n0,

אהלן, אח שלי הקטן הצליח לדפוק את המחשב הוא הצליח להכניס ווירוס שכל הנראה גם מחק את האנטי ווירוס למה פתאום הוא נעלם, עכשיו אני לא יכול להתקין כלום.. אני מנסה להתקין אנטי ווירוס וזה נתקע, לא עובד, המחשב לא זז ורצות מלא מלא תוכניות שבחיים שלי לא יצא לי להכיר. הוא טוען שהוא הוריד משחק מסויים שלא פעל ומאז זה נדפק (ווירוס), עכשיו יש תוכניות כמו: rtvscan וכדומה, שאני יודע שזה ווירוס או פריצה למחשב. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את זה? איזה תוכנה נגד ריגול אני יכול להפעיל ללא התקנה? עזרה דחופה !

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. Started by IL ORANGE,

שלום! יש לי כרגע XP ורציתי להתקין ויסטה אך כשהמחשב עולה הוא לא קורא אותו דרך ה BOOT אבל כבשמחשב עולה הוא כן קורא אותו. שמתי דיסק של XP ואותו הוא כן קורא דרך ה BOOT . מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by aviaderi,

שלום לכולם, קראתי פה : http://unattended.msfn.org/unattended.xp/view/web/28/ איך להכין דיסק התקנה אוטמטי, אשר יתקין את חלונות כולל כל התוכנות שלי בפעם אחת. הכנתי כבר את הספרייה עם כל התוכנות, הכנתי את ההתקנה האוטומטית של רובן, ועכשיו אני תקוע בקט של הדריוורים. כתוב שם שצריך קבצי INF ו-CAB, ולחלק המחומרה שלי מצאתי אותם, למרות זאת יש מספר רכיבי חומרה אשר בדיסק ההתקנה שקיבלתי יש רק קובץ EXE ללא קבצים נוספים. איך אני מחלץ/משיג את הקבצים שאני צריך? עוד שאלות: האם יש אפשרות להתקין את הFF עם כל התוספים שלי, המועדפים שלי והסקינים שלי? כנ"ל לגבי ThunderBird? האם יש עוד דרים שחשוב לשים אליהם לב כשאני מכין דיסק כזה? האם יש דרך לבטל את תהליך האקיטביציה של חלונות לאחר העליה הראשונה …

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by barlevi321,

שלום לכם. רציתי לשאול מה הבדל בין win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם יש הבדל גדול? האם כדיי להתקין אותו? ואיזה מחשב צריך בשביל זה? נ.ב וכמה זיכרון אני יכול לשים על xp 64 bit אוו שאין הבדל בזיכרון ל- 32bit? בתודה מראש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. ברשת ביתית, פיצלתי מסד של אקסס ל frontend וטבלאות ב backend. כרגע יש שני מחשבים עם win xp pro, כאשר המחשב המשני ניגש עם מסכי ה frontend שלו, אל ה backend של המחשב הראשי שנמצא בכתובת הלוגית: /MainComputer/my documents// כעת אני מעוניין לחבר לשני המחשבים, מחשב משני נוסף (נייד) שיגיע עם מערכת ויסטה OEM המותקנת מראש. השאלה: איזו מערכת ויסטה תתמוך בהתקנת ה access frontend על הנייד ותאפשר גישה ממנו למחשב הראשי באמצעות הכתובת: /MainComputer/my documents// הפתרון הפשוט, אבל יקר, הוא התקנת xp pro על הנייד (תדרוש רכישת מחשב נייד יקר עם vista business שיעבור שנמוך ל xp pro) תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. עכשיו אף תוכנה לא עובדת לי מישהו נתקל בבעיה כזו ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by yosisharaby,

שלום מופיעה לי ההודעת שגיאה הזאת מדי פעם. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  22. זהו בערך, תוכנה טובה ומפורטת... קניתי מחשב חדש ואני רוצה לראות מה בדיוק קיבלתי פה...

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  23. רכשתי מחשב חדש והתקנתי אקס פי והבעיה היא שהווינדוס לא רוצה להתכבות אוטומטית כאשר לוחצים על כיבוי... כלומר הוא מראה הודעה שצריך לכבות את המחשב.... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  24. שלום, איך אני יכול לגרום לווינדוס להשהות פתיחה של תפריט כאשר העכבר מונח על פריט שאמור להפתח לתת תפריט? הבעיה היא כזו: המחשב שלי קצת איטי, לכן במעבר עכבר על פריט בתפריט (למשל "תוכניות" בתפריט ההתחלה), לוקח קצת זמן לתפריט להפתח, למרות שאפילו לא רציתי שייפתח... התוצאה היא שאני צריך לחכות עד שהתפריט ייפתח וייסגר שוב, ואז אוכל לגשת עם העכבר ללחצן שבאמת רציתי. מה שאני רוצה זה שווינדוס לא ינסה לפתוח תפריט מיד במעבר העכבר, אלא ימתין מעט... אני יודע שיש אפשרות כזו, כי במחשב אחר שיש לי, יש את זה. עוד בעיה שצצה לאחרונה: מדי פעם קופצת הודעה במה שנראה אופן אקראי לגמרי: The service 'Print Spooler' is preventing the machine from entering standby. Try stopping this srvice and try ag…

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by bennnn,

שלום יש לי ויסטה והורדתי את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך 6800 גי טי ואין בו לוח בקרה קלאסי אמרו לי בפורום תצוגה וגרפיקה שיש דרייבר לויסטה עם לוח בקרה קלאסי לנבידיה מישהו יודע מה השם המלא שלו עם המספר? ויש לי 32 ביט תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים