Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
זהו בערך, תוכנה טובה ומפורטת... קניתי מחשב חדש ואני רוצה לראות מה בדיוק קיבלתי פה...
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בצער רב קרסה לי מערכת ההפעלה יש לי כיום מערכת הפעלה נקיה יפה ומתפקדת על דיסק אחר רק מה ... יש לי קבצים אי שם על הדיסק הישן ושאני מנסה לגשת אליהם אני מקבל הודעות נבזיות על מחסור בהרשאות איך אני ניגש לקבצים שלי ? נסיונות לשחזר את מערכת ההפעלה ולהעלות בוט דרך ההרדיסק הישן כשלו סו פאר ... מישהו (: ?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מותקן לי במחשב חלונות 98 והתקנתי עליו חלונות xp. במקביל מחקתי את רוב מרכיכי חלונות 98. התקלה: הדלקתי את המחשב מחדש והוא אינו פותח את החלונות ועל המסך השחור כתוב באנגלית שהוא לא מוצא את החלונות. מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
בניתי התקנת XP משלי עם NLITED, ובלי לחשוב פעמיים מחקתי לגמרי את ה TERMINAL SERVICE, משום מה.. הכוונה שהוא מחוק לגמרי, לא על DISABLED. ואז גיליתי שכן יש לי צורך בו.. למישהו יש מושג איך ניתן להחזירו? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסיקים על המחשב, אחד IDE ואחד SATA. כאשר התקנתי מחדש את ווינדוס המחשב זיהה את ה IDE כדיסק 0 ואת ה SATA כ דיסק 1. מה שגרם לאותיות של המחיצות להתחיל מה IDE ואני רוצה שב SATA ישב מחיצה C כבר סידרתי בבוט שה SATA ראשון אבל למקרה שלא עשיתי את זה נכון אנא ספרו בדיוק איך למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה, (רק לא לנתק את הדיסק השני בזמן התקנת הווינדוס, אני מכירה את זה כבר ולא בא לי לפתוח את המחשב אם אני לא חייבת) תודה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום .. יש ברשותי מחשב נייד נכנסתי לביוס שם יש 4 אפשרויות: 1. DISKETTE DRIVE 2. INTERNAL HDD 3 USB STORAGE DEVICE 4 CD/DVD/CD-RW DRIVE אני רוצה שהאפשרות הרביעית(אני מניח שככה צריך לעשות) שזה פשוט יהיה אוטומטי וככה הדיסק יקלט ואני יוכל להתקין את הווינדוס.. קיצור הבעיה אני לא יודע איך ואני לא מצליח להפוך את זה שבעצם הדיסק יקלט לא בתור דיסקט או משהו כזה =/ יש פה גם אפשרות F12 = BOOT MENU.. לחצתי שם אנטר על ה-CD/DVD/וכו' וכו'.. ואחרי זה ישר זה מפעיל תווינדוס אני לא מבין מה הבעיה !! בבקשה אם אפשר עזרה אני יודה לכם מאוד..מסובך לי פה המחשב נייד :-[
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום! מישהו יוכל לכתוב לי כיצד אני מעלים את הרגע לתיקיית המוזיקה שלי בווינדוס? מצורפת תמונה להמחשה. תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
ערב טוב (בדיוק בהפסקה של הכדורגל) יש לי בעיה עם הסרת power dvd 6 מהויסטה.שאני מנסה להביר את התוכנה אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה מצורפת) יש לציין שההתקנה עברה לי ללא כל בעיה אך עם זאת אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את התוכנה שהיא לא תואמת לווינדוס הזה (לא יכלו לומר על ההתחלה?) בכל מקרה לא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי להסיר את התוכנה.ניסיתי גם להריץ ולהסיר את התוכנה דרך שינוי התיאמות שלה לxp תודה מראש ובהצלחה לליברפול אחסון תמונות חינם
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש לי מדיה פלייר 11 במחשב ואני מעוניין להסיר אותו דרך לוח בקרה הסרה/הוספה אני לא מצליח זה זורק אותי מהוינזרד האם יש דרך אחרת להסיר את התוכנה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את windows xp pro servicepak1 בגירסא העברית.. רציתי לדעת איפה אני יכול למצא עדכון ל servicepack2 לגירסא העברית שלי.. כי באתר של מיקרסופט אני לא מצליח למצוא לגירסא העברית.. הגרסא שהורדתי אומרת שאין לי את הגירסא המתאימה של ווינדוס כדי להתיק את ה servicepakc2 בתודה, שבו.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מדובר על WIN98 אם אני מפעיל תוכנית בתיזמון משימות אז זה עובד (למשל bsplayer) אבל אם אני רוצה להריץ רשימת שירים (היינו שהנגן מייד יתחיל בניגוד השירים) זה לא פועל בכלל כי זה לא EXE (למרות שאם לוחצים דאבל קליל על רשימת שירים היא לבד מפעילה את BSPLAYER ומתנגנת) קיצר, יש אופציה להפעיל משימות שאינן EXE?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
קורה מדי פעם שאני מעלה דף אינרטרנט או כל דבר אחר בעצם וישר זה מכפיל את עצמו כמו בתמונה שצירפתי מישהו יודע למה זה קורה ואיך מסדרים את זה,זה דיי מציק..????? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
generic host process for win32 services מה עושים? הרצתי בגוגל שלחו אותי לאתר של מיקרוסופט להוריד עדכון והוא לא עזר....
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
כשאני מריץ NETSTAT בחלונות אני מקבל תמיד (לא משנה מה אני עושה או מריץ ברשת) את שתי השורות הבאות שלא מוצאות חן בעייני Proto Local Address Foreign Address State PID TCP x-xxxxxxxxxxxxxxx:epmap 123spywar.com:0 LISTENING 1008 TCP x-xxxxxxxxxxxxxxx:microsoft-ds 123spywar.com:0 LISTENING 4 החלפתי את הכתובת שלי בXXX איך אני יכול להפטר מזה? ידוע לי ש123spywar.com הוא לא דבר טוב, העניין הוא שאף שהרצתי תוכנות אנטי וירוס כמו NOD32 וכו' וגם תוכנות SPYWARE כמו ADWARE וכו' עדיין לא מצליח להפטר מן השורות האלו יש למישהו רעיון? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול מה הבדל בין win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם יש הבדל גדול? האם כדיי להתקין אותו? ואיזה מחשב צריך בשביל זה? נ.ב וכמה זיכרון אני יכול לשים על xp 64 bit אוו שאין הבדל בזיכרון ל- 32bit? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין אצל אח שלי ווינדוס XP PRO(הארד דיסק שלו נקי נקי) וכשאני לוחץ על הפעל ומחכה שהוא יקרא את הדיסק אז הוא רושם לי NTLDR is missing ועוד משהו ניסיתי אם הדיסק וגם בלי הדיסק וזה אותו הדבר והדיסק עובד אני פירמטי את המחשב שלי איתו מה אני צריך לעשות עכשיו? ותודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה אך קוראים לתוכנה שהופכת את WINDOWS שלי שהוא באנגלית הופך אותו ל WINDOWS בעברית מלא תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש = מערכת הפעלה של XP פרופשיונאל ו2G זיכרון אז הרשתי לעצמי להתקין WindowBlinds ...סקין של ויסטה שהוא מאוד יפה! הנקודה היא שהפונטים של התיקיות עצמם >>> בעיברית >> רק בעיברית הם קטנים מידי או של שורת ההודעות שקיבלתי / או התיקיות באוטלוק אקספרס או אפילו שורת ההודעות בדף הפורום כולם מאוד קטנטנים...הרבה יותר מקודם וגם כן פונט מכוער! ( מיריים או משהו כזה) הסקין יפה ואני לא רוצה לוותר עליו....מה עושים? חוץ מיזה שתידעו שיש לי מסך 19" ואני עובד ברזולוצייה של 1280 על 1024
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אצלי יש מיספר מחשבים לפעמים יש שיתוף מיפוי דיסקים בניהם הבעיה שלפעמים בזמן כתיבה לדיסק מקומי ממחשב שעל הרשת ואני שוכח מיכך ומכבה או עושה רסט למחשב האם יש דרך כלשהי לקבל הודעה כמו שהיתה ב WINDOWS 98 " האם אתה רוצה להתנתק כי כרגע מישהו מחובר אליך" או משהו כזה לא זוכר בדיוק
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק או מכבה את המחשב מופיע לי משתמש בשם אדמינסטרטור אני מעוניין שהמחשב יעלה אוטומטית ללא אישורים למיניהם..יש לי WIN XP PRO SP2. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
בקרוב אני ארצה לפרמט מחשב שכבר מותקן עליו XP ואני פשוט ארצה מחדש להתקין עליו את הXP, אתם יודע.. ככה שכל הדברים ככה שאיכשהו לא נמחקו או דבריםש תוקעים תמחשב יעופו ושזה יזוז חלק.. בקיצור.. מה עושים? כאילו.. לא צריך איכשהו למחוק תXP הקיים ורק אז להתקין תXP מחדש? או שפשוט שמים תדיסק התקנה ואז איכשהו עולה לי מן אופצייה כזאת של "התקן מחדש"? ו..שאלה קצת פחות קשורה, אם אני מחבר למחשב שכבר יש בו כונן קשיח, זה לא אמור להיות בעייתי פשוט להעביר אליו כונן קשיח נוסף? כאילו..אני פשוט מדליק תמחשב אחרי והכל זז כרגיל? שומדבר לא נמחק לי מאף כונן? ואם אני מחבר למחשב כונן שכבר השתמשתי בו ומחולק ל2 מחיצות, אז רק המחיצה שהיה מותקן עליה הוווינדוז יימחקו ממנה דברים?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את הויסטה, כשהשארתי את המחשב דולק בלילה זה היה מתנתק מהאינטרנט מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם WINDOWS בשתי מחשבים: 1) WIN98 במחשב הישן כשאני מדליק את המחשב הWINDOWS עולה רק במצב בטוח. אם אני נותן לו נורמל הוא עובר ישר למסך "כעת ניתן לכבות את המחשב" איך אני פותר את הבעיה ? 2) קניתי מחשב חדש לוח של GYGABYTE K8NS9 NFORC4 X4 עם SATA HD התקנתי WINXP ולאחר שסיימתי עם ההתקנה והכל נראה בסדר הוצאתי את הדיסק מהכונן ועשיתי הפעלה מחדש ואז קיבלתי שגיאה שהבוט מהדיסק הקשיח נכשל ואני יכול לעשות בוט רק מהכונן עם דיסק ההפעלה המקורי. למי שיש הצעות אשמח לשמוע?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-