Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, נתקלתי בבעיה חמורה בwindows 98 SE Hebrew Enabled לאחר התקנת client של תוכנת Priority SQL 11.1 כל המילים בעברית בשולחן העבודה הופכות לתמונת ראי של עצמן, ואין גישה כלל ל office ן- internet explorer אפילו לאחר התקנה מחדש. אותה תקלה קרתה בתחנות רבות. אם מישהו נתקל בתופעה ויודע איך לצאת ממנה, אנא פרסמו תגובה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח איזושהיא תיקייה הוא נותן לי הודעה שהוא לא מגיב ושאל אם אני רוצה לשלוח דיווח על התקלה ואז כל המחשב ניתקה הרצתי אנטי וירוס והוא לא מצא כלום מה אני עושה ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
הורדתי WINDOWS XP BLACK EDITION, וכשאני נכנס להתקנה היא מוזרה מאוד.. מישהו שהתקין יכול הסביר בקשה ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מה הכוונה Microsoft Windows Vista Ultimate x86 מה זה ה x86??
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני נכנס למשתמש מסוים ואז אני רוצה לעבור למשתמש אחר (בלי להתנתק) אז כאשר אני לוחץ על המשתמש השני, המסך נכבה והמחשב לא מגיב לכלום רק אם אני מפעיל אותו מחדש. בהתחלה חשבתי שיש לי בעיה בוינדוס אז פרמטי את המחשב ובכול זאת זה לא עזר תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
לא וידע אם זה בדיוק קשור לפה אבל זה בעיה בWINDOWS אני עם בעיה כבר איזה שבועיים שאני לא מצליח לראות את הכוננים שלי {של הדיסקים} ליפני 3 ימים גיליתי שיש לי ורוס {RUNDLL32} והצלחתי להיתגבר עליו אבל עדים אני לא מצליח לראות את הכוננים מה שאומר שזה לא קשור איך פותרים את זה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מחפש מדריך רצוי בעברית ל Tweaking לחלונות אקספי או 98 או כל דבר בנדון ומדריך לגיבוי קובץ הרישום אם אפשר. תודה מקרב לב .
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי לאחותי הקטנה מחשב ומערכת הפעלה (VISTA ULTIMATE) באנגלית והתקנתי עליה גם SP1. עכשיו אחותי רוצה שהממשק יהיה בעברית ואני יודע שיש קובץ שהופך את הממשק לעברית (אני מקווה שאני לא מדבר על דברים לא חוקיים,אני מזכיר שיש לי מערכת הפעלה חוקית). אם אני מתקין על הויסטה עם ה-SP1 את הקובץ שהופך אותה לעברית אמורים להיות בעיות עקב העובדה שעדיין לא יצא SP1 בעברית או שזה לא קשור כי כבר התקנתי SP1 באנגלית ועכשיו אני רק הופך את השפה ?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
1)מה ההבדל בינה לxp pro או לxp home edition? 2)האם ניתן לשדרג אותה ישירות לvista או שצריך להתקין גרסה אחרת של xp ורק אז להתקין vista? 3)האם איכשהו אפשר להוסיף את שלל הפיצרים של media center edition לwindows xp pro או home (אני מתכוון להתקין איזשהו פאץ או תוכנה כזאת או אחרת)? תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב של נייד של טושיבה והוא מגיע עם ויסטה פרמיום. התקנתי XP PRO בנוסף על כונן D. עכשיו שאני מעלה את המחשב כתוב רק ה XP מה צריך לשנות ב BOOT.INI? או לעשות משהו אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האפשרות של לבחור משהו אחר ב-SCREEN SAVER במחשב בעבודה שלי נעולה ויש רק את האפשרות של הלוגו של החברה (הכל כזה באפור ז"א אני לא יכול לשנות ולבחור בתפריט) האם יש אפשרות לשנות את זה ? (XP) תודה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם 4 גיגה ראם, וכשאני פותח את המאפיינים של המחשב שלי זה מראה לי שיש רק 2.74 מה יכולה להיות הבעיה? ??? זה הדגם של הזיכרונות: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI אודה מאוד על העזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
גירסה חדשה? מה מייחד אותה? שווה משהו? תפרטו קצת
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה אך קוראים לתוכנה שהופכת את WINDOWS שלי שהוא באנגלית הופך אותו ל WINDOWS בעברית מלא תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה לי בעיה באקספלורר ועברתי לפיירפוקס, הבעיה שהייתה הסתדרה אבל הפיירפוקס לא טוב,חלק מהדפים מוצגים חלקית(חלק קטן מוסתר!!!) איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי ולומר היכן נמצא רובץ ההתקנה של sp2 ושל עידכונים אחרים לאחר שהורדתי והתקנתי אותם (ממזמן אגב) במחשב ע"י עדכונים אוטומטיים?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
עברו הרבה שנים מאז פעם אחרונה שהתקנתי במהלך ההתקנה הוא מבקש להכניס פלופי עם לייבל של windows 98 startup disk אני לא זוכר שבעבר זה התבקש אי אפשר בכלל לתת label כ"כ ארוך לפלופי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום! היום התקנתי וינדוז חדש , הורדתי את הדרייבר של הקול מאתר HP , ובמהלך ההתקנה , אומר שלא נמצא חומרה עבור התקן זה מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
1. במסך הראשי אין את ספר הכתובות , איך מחזירים אותו 2. איך שומרים את ספר הכתובות , משום מה האפשרות לעשות export היא אפורה , כלומר אי אפשר לבחור בה 3. אני מתקין פה למחשב windows98 יש לו הארד דיסק אחד עם שתי מחיצות , האם בבטחון מוחלט בעת ההקתנה המידע במחיצה השניה ישמר?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
איך אני עושה שכול פעם שאני נכנס לויינדוס לא יהיה לי חלון שאני צריך ללחוץ עליו enter ורק אז זה נכנס חשבתי משו פה אולי http://www.2send.us/picture.php?file=80726bbe13.JPG אבל אי אפשר לשנות את זה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מדובר על WIN98 אם אני מפעיל תוכנית בתיזמון משימות אז זה עובד (למשל bsplayer) אבל אם אני רוצה להריץ רשימת שירים (היינו שהנגן מייד יתחיל בניגוד השירים) זה לא פועל בכלל כי זה לא EXE (למרות שאם לוחצים דאבל קליל על רשימת שירים היא לבד מפעילה את BSPLAYER ומתנגנת) קיצר, יש אופציה להפעיל משימות שאינן EXE?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
1 ) תוך כמה זמן מיקרוסופט תובעים טכנאי שהתקין וינדוס לא חוקי ? ( בשביל למסור לו דרישת שלום ממני . הנה הקישור למי שלא מבין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204337.0) 2 ) קיבלתי היום הודעה על שהוינדוס שלי לא חוקי בגלל שאני לא יכול להתקין על (המנייק התקין פרו ויש לי ביתי ) הישן . כמה זמן אני יכול לעקב את זה ? פשוט איני רוצה לפרמט לפני ויסטה יצא
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
חברה יש לי תהליך במנההל המשימות שתוקע לי את המחשב ואת האינטרנט הוא נקרא WLLoginProxy.exe איך אני מוחק את הדבר הזה ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-