עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תמונות מסוג RAW הופיעו לי עד עכשיו כתמונה מוקטנת בתיקייה ועכשיו אחרי התקנת פוטושופ הן מופיעות כאייקון פוטושופ. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by rk666,

לינק לאתר TECH-CRITIC שבו יש תמונות אמינות מLONGHORN WINDOWS LONGHORN

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by Boomer,

מלפני כמה ימים הרבה פעמים תמונות קטנות כמו למשל המעויינים שמופיעים כאן לפני תיאור של כל פורום פשוט מופיעים כ-X עד הרגע שאני לוחץ - Show Picture ואז זה מראה מחדש את כולם. עכשיו נגיד פתחתי את הפורומים ויש מעויין רק לפני משחקים ו-Windows - אלו המעויינים השחורים שאומרים שאין חדש אני חושב והירוקים לא מופיעים עד שאני לוחץ Show Picture. לא ברור למה... מישהו יודע מה הסיבה? Win XP.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by הסולידי,

כאשר פותחים תמונה שנשלחה במייל ניתן לגלול ולראות תמונות קודמות שנראו במחשב לפני כן, וזאת למרות שדאגתי למחוק את ההיסטורי והקוקיס (בתיקיית TEMP). שאלתי היא: היכן ממוקמים קבצי תמונות אלו במחשב? ואיך ניתן למנוע ממשתמש אחר לראות את התמונות בהן צפיתי לפני כן? אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום זה ותודה על התשובות מראש... אם השאלה מתאימה לפורום אחר, אנא כוונו אותי. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. http://winsupersite.com/reviews/longhorn_5048_gallery_01.asp http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=1&shownews=12884

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by zik125,

שלום לכולם קרה לי משהו מזר לאחרונה-כשאני משתמש בתצוגה של תמונות בווינדוס התמונות מופיעות בגוון צהוב כזה להבדיל מלבן רגיל שהיה לי בעבר אין לי מושג איך זה קרה מישהו מכיר את התופעה ואיך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? יש לי ויסטה אוליטמייט תודה

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by VL,

נגיד אני מוריד תמונה...אני צריך לעשות עלייה לחצן ימני-->ערוך... בשביל שיפתח לי בצייר... אני לא יכול לפתוח ב-Windows Picture and Fax Viewer.... מישו יודע אולי למה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם. אני לא מצליח לפתוח את התמונות בעזרת win רק עם תוכנת הצייר. ממה זה יכול לקרות?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by no43189,

ניסתי היום לפתוח תמונה והיא לא נפתחת אני לא יכול לראות ולפתוח שום תמונה ....! איך אני פותר תבעיה ?

• 6 תגובות
    • 14.9k צפיות
  10. Started by yambtz,

זה המחשב של אחיות שלי. עשיתי restore לגרסה הקודמת כי היו בעיות ולא מצאתי איך למחוק את IE ואז תמונות הפסיקו לעלות. מדובר רק על תמונות, לא אנימציות פלאש או shockwave או כל דבר דומה לזה. אם אני עושה לחיצה ימנית ו show picture אז עולה. עדכון חזרה לגרסה הכי חדשה לא עוזר. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by blabla2002,

מיקרוסופט שיחררה כמה תמונות מתוך גירסת הבטא של vista http://www.microsoft.com/presspass/presskits/windowsvista/default.mspx אחת התמונת היותר מיוחדות זה שfolders החדשים כלומר תוכל לראות מה יש בתוך הfolder מבחינת תמונת וידיאו word וpowerpoint מדהים

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  12. יש לי שני חשבונות בחשבון אחד הכל עוד כמו שצריך בחשבון השני חלק מהתמונות מופיעות בירוק (שם הקובץ) וחלק מה"ירוקות" לא נפתחות. בחשבון הראשון כאמור , הכל בסדר.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  13. לא מראה לי תמונות ממוזערות של סרטונים...פתאום. לא מחקתי שום מקודדים או משהו אחר,אבל פתאום אין לי את האפשרות של-"רענן תמונה ממוזערת",ובכלל אין תמונות לסרטונים \= למה? ומה צריך לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, לפני כמה ימים נתתי לאחותי את המחשב לשעה... שעה אחת הספיקה לה... בקיצור לא רואים חלק מהתמונות באונליין ( כמו בתמונה ) משהו יודע מה הבעיה? בתודה מראש, בן.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. היי, האם מישהו נתקל בתופעה דומה? התמונות שאמורות להופיע בגאדג'טים מוצגות כאיקס אדום. רצ"ב תמונה.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. כמעט כמעט כל תמונה שאני שומר במחשב נשמרת לי כ-BMP אני יודע שאפשר לבחור אם לשמור כ-JPEG או BMP אבל פשוט אין את האפשרות של של לשמור כ-JPEG !!! וזה תמונות שהם במקור JPG באתר שבו הם נמצאות שאני בא לשמור אותם אפשר רק BMP! זה ממש מעצבן, יש לי תמונות של 11 מגה! אגב אני על 64ביט כרגע אם זה משנה משהו... תודה!!

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by dor444,

היי, בעיקרון עד לפני כמה זמן היו לי תמונות וסרגל על כל דף, פתאום קרה משהו בלי שום התראה מוקדמת ופוף... ככה זה נראה: איך אני מחזיר את התמונות כמו שהיא לפני זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SpLiNtEr,

http://wepokers.blogspot.com/2008/05/microsoft-confirms-windows-7-for-2010.html וינה,מערכת ההפעלה הצפויה לצאת ב-2010,ולהחליף את ויסטה,הנוכחית. רק אני חושב שמייקרוסופט מתחילה לעצב את החלונות שלה באופן דוחה למדי? MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by ShayGTi,

אם זכרוני אינו מטעני, בWIN98 היה אפשר לבחור רקע לכל תיקייה. השאלה היא, האם הדבר אפשרי גם בXP ואיך?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  20. שלום במחשב ה xp של חברה שלי יש תקלה מוזרה. שהיא צופה בדף עם מספר תיקיות בתצוגת "thumbnails" רואים בתוך אותן תיקיות תמונות שלא קיימות באותן תיקיות ומעולם גם לא היו שם. גם אותן תמונות מעולם לא היו במחשב שלה. לפעמים התמונה ממש בזמן אמת פתאום מופיעה. סרקנו לוירוסים ו spy וכד' הכל נקי 0 תוצאות יש למישהו מושג מה קורה כאן ? תודה!

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by Aviram,

יש לי את התוכנה StyleXP, ואני שמתי מסך Logon של Longhorn. הבעיה היא, שהווינדוס הופך את הכל לצד של העברית, התמונה של לונגהורן נהפכת לתמונת מראה, והכל באנגלית. נכנסתי אל הקובץ שנמצא בתקייה Resources, פתחתי אותו ע"י התוכנה: ResHack, ושיניתי בו את התמונה, הפכתי אותה, וכרגע אני רואה אותה בצורה שהיא אמורה להיות. הלכתי אל String Table ושניתי את המשפטים שם לעברית. ומעליהם שניתי את השורה של השפה, וכתבתי: LANGUAGE LANG_HEBREW, 0x1 עידכנתי הכל, ועכשיו התמונה בצד הנכון, אבל עברית אני לא רואה. כאילו זה משום מה לא תומך לי בעברית, אני רואה רק מקף תחתון כזה. מישהו יודע איך אני יכול שיהיה כתוב בעברית הכל?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by Dmoney,

יש לי WinXP Pro ו-Windows Media Player 9. יש לי איזה קליפ כלשהו שאני מצליח להריץ אותו בעזרת התוכנה והכל בסדר....אבל יש חלק מסויים בקליפ שאני רוצה לבצע עליו Print Screen, ולאחר מכן לערוך את התמונה בצייר. ביצעתי את הפעולה אך כאשר אני מדביק את התמונה בצייר כל מה שאני רואה בתוך החלון של המדיה פלייר זה מסך שחור :-\ (ניסיתי להשתמש גם בתוכנה Paint Shop Pro, וגם שם קיימת אותה הבעיה....) איך בכל זאת אני יכול לעשות את זה? 10x

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by ofirrjd,

היי, מקווה שזה המקום הנכון... העניין הוא שהיתה לי תמונה מסויימת לחשבון ג'ימייל ואז נרשמתי ל גוגל+ ובחרתי תמונה אחרת. כמובן שזה שינה גם את התמונה של החשבון שלי המופיעה בג'ימייל. הבעיה היא שכשאני שולח מייל, התמונה המופיעה אצלי במכשיר האנדרואיד (נקסוס 5) בתמונת השולח, היא אותה תמונה של פעם. נא עזרתכם, תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by בזיק2,

במחשב שלי מופיעה כתמונת רקע תמונה של עמית מהעבודה שלי. אין לי מושג איך, אני גם לא מוצא אותה במחשב שלי מה מקורה ואיך אני מעלים אותה? יכול להיות שזה הגיע דרך הonedrive? היו תמונות מהמחשב שלי שעלו כרקע במחשבי מקום העבודה ותמונת העמית ההוא גם עלתה במחשבי העבודה. אז מה קורה כאן? עוד נתון: התמונה הנ"ל מופיעה כאשר בבחירת תמונת הרקע אני על אפשרות של picture/

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  25. צילמתי מסך כדי שיהיה לי יותר קל להסביר http://www.siz.co.il/my.php?i=mjhznkgd3jmz.jpg אממ מה לעשות? להגדיר גיבוי? ואם כן, למה? ואם אני לא אגדיר גיבוי, מה ההשלכות של זה? לתת ל Windows Defender לסרוק לי תמחשב? קחו בחשבון שאין לי ווינדוס חוקי.. (ווינדוס 7) אשמח לעזרה מהמבינים שפה.. ולא חסר P:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.