Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשים ווינדוס חלש על מחשב חלש .. XP חלש יש דבר כזה ? מה לשים על המחשב הזה : 900 MHז 512 RAM אבל XP חלש .. או XP SP1? עדיף ? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 19:23:17 לא רוצה לשים 98 או 2000רק XP חלשש
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אנשים אני חייב עזרה רצינית ! דוד שלי רוצה שאני יפרמט לו את המחשב .. יש דיסק של WIN XP PRO + SP2 וכל זה .. אני מסודר מבחינת זה הבעיה שאין לי מושג איך מתעסקים שם בביוס .. צריך איזה מדריך או הסבר בקצרה מה אני עושה שם בביוס והכל ואיך מגדירים משהו עם הכונן דיסקטים קיצור אתם מבינים כבר .. בתחילה מתעסקים קודם כל בביוס מגדירים הכל שם - על זה אני צריך הסברים מה צריך לעשות שם ! אחרי זה כבר זה לא בעיה אני מאמין תודה למי שיעזור זה ממש דחוף ! !
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף אפשרות למסך שנפתח כאשר אני לוחץ קליק ימני על קבצי תמונות. למי שלא מבין על מה אני מדבר, הוספתי תמונה. אני לא רוצה שזה יופיע בopen with , אלא במסך המידי. אני פשוט רוצה שתהיה אפשרות לפתוח את זה עם פוטושופ CS3, שמשום מה לא מוסיף את האפשרות הזאת.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. אני עובד על לפטופ שבו מותקנת מערכת ההפעלה Windows XP. לאחרונה נתקלתי בבעיה, שאחרי שהמחשב חוזר מ-Hibernation האינטרנט אקספלורר לא עובד (לא מתחבר לאתרים). מישהו יודע מה הסיבה לבעיה זו ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
התקנתי את חלונות 7 עכשיו אני משתמש הרבה עם תוכנות ניידות portable כשאני מפעיל את התוכנות הניידות על החלונות 7 הוא תמיד סוגר אותם ומראה לי הודעה כזו.. נסיתי בכמה וכמה תוכנות ניידות הדבר חוזר על עצמו...
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשחזר קובץ שהיה בשולחן עבודה,ומחקתי אותו. כאשר אני נמצא בתוכנת השחזור ,נותן לו את המחיצה של השולחן עבודה שזו C רציתי לדעת לאן אני אמור להוביל את התוכנה כדי לראות את הקובץ שלי? תוכנת השחזור היא R-Studio NTFS תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש עוד איזה חבילת הרחבה שיצאה אחרי SP2 שכדאי לדעת עליה?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
איך אני עושה שכול פעם שאני נכנס לויינדוס לא יהיה לי חלון שאני צריך ללחוץ עליו enter ורק אז זה נכנס חשבתי משו פה אולי http://www.2send.us/picture.php?file=80726bbe13.JPG אבל אי אפשר לשנות את זה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ערכתי את BOOT וזה חוזר על עצמו ההיסטוריה: התקנתי מ-C ל-D את WINXP ומחקתי התקנתי מ-E ל-D את WINXP והשארתי (לצערי, כונן ה-SLAVE קיבל את האות C והמסטר קיבל D ו-E) הקובץ: [boot loader] timeout=3 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect C:\="Previous Operating System on C:" מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה ליצור התקנת ווינדווס ישירות מהדיסק הקשיח. אני מתכוון בזה שאני אעתיק את קבצי התקנת הווינדווס (XP) להארדיסק ריק האם יש אפשרות לעשות אפשרות להתקנה משם? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום רב לפני כמה שעות מחקתי את הויסטה והתקנתי מערכת הפעלה חדשה שגם היא ויסיטה הבעיה שבמערכת הקודמת היה לי קובץ של כ400 תמונות מאוד חשובות השאלה שלי האם אני יכול לשחזר את הקובץ לאחר הפירמוט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בזכותכם. עכשיו אני לוקח את ה-HD מהמחשב הזה למחשב החדש אז יש לי כמה שאלות 1. כל המידע לא נמחק כמובן ? שאני מעביר ממחשב מחשב 2. במחשב החדש איך אני עושה שה-HD הזה שאני לוקח יהיה מחולק לכמה חלקים (אני רוצה שה-HD הזה יתחלק ל-3 חלקים) איך אני עושה את זה? ואז על אחד החלקים להתקין את הווינדוס כמובן.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? ה Windows הותקן רק אתמול
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו : אני צריך שהמשתמש שלי יזוהה כAdministor , למרות שבלוח בקרה אני מסומן כך כשאני מנסה להריץ תוכנות מסויימות / משחקים הוא מבקש ממני להתחבר כאדמין . לדוגמא שאני מנסה לעשות אקטבישן שופ הוא מבקש שאני יתחבר כאדמין למרות שאני משתמש יחיד , הPB מעיף אותי ממשחקים ורושם RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges (הודעה זו מופיע כאשר המשתמש הוא אינו אדמין . מה אני יכול לעשות ??? תודה .
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי שתי תוכנות של וינדווס מותקנות באותו מחשב ותמיד התחלה כשהמחשב עולה יש לי שני אופציות של וינדווס לבחור.. אני רוצה לבטל את זה שישר יגיע לי לוינדווס שאני התקנתי בכונן C בינתיים מחקתי את תוכנת הוינדווס שהייתה מותקנת בכונן D אבל עדיין מופיעות לי שתי אופציות בחירה.. איך אני מבטל אחת מהם..?? תודה מראשש
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר של החברה ושאני רוצה להיכנס אליו מופיעה לי הבעיה הבאה: משהו מכיר את הבעיה? איך פותרים מה עושים? תודה לכולם! נ.ב אני לא בטוח אם זה מתאים לפה או לתוכנה לשיקול המנהלים
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום! היום התקנתי וינדוז חדש , הורדתי את הדרייבר של הקול מאתר HP , ובמהלך ההתקנה , אומר שלא נמצא חומרה עבור התקן זה מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי בדיסק הקשיח 3 מחיצות c,d,e כאשר ב-d אני מאחסן כמות גדולה של קבצי mp3. לאחרונה רציתי להגדיל את השטח ב-e על חשבון השטח ב-c והשתמשתי לצורך כך בתוכנה Paragon Partition Manager. המחשב דרש אתחול והתחיל לבצע את התהליך. באמצע התהליך התברר לי שאני צריך לבדוק משהו דחוף באינטרנט אז ביטלתי את התהליך והפעלתי מחדש. כש-windows עלה ראיתי שאין לי גישה לכונן d. נכנסתי לParagon Partition Manager והשלמתי את התהליך מההתחלה (הפעם הוא לא דרש אתחול כי נלקח שטח מ-c והוא נהפך לא לשטח לא מוקצה בסמוך ל-e). עדיין לא הייתה גישה ל-d אז ביצעתי ריסטרט ואיפשרתי לבדיקה של ה-windows לעלות ולבצע סריקה של d ותיקון שגיאות כמו שהומלץ במסך. הבדיקה הסתיימה וה-windows עלה והייתה גישה לכונן d וחשבתי שהבעייה נ…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין XP על הנייד SATELLITE L40-17T, וכמו רוב המחשבים היום, בזמן שאני מתקין את XP מתקבלת הודעה שהכונן הקשיח לא זוהה. כבר מכיר את הפרוצדורה של הורדת הדרייבר המתאים לזיהוי הכונן הקשיח מאתר הבית של הנייד, ולשלב אותו בדיסק של XP או על דיסקט נפרד (עשיתי את זה עם המחשב הישן). הדרייבר למחשב הנוכחי הוא בגודל 20MB, ויש בו תיקייה שנקראת: "AHCI HDD drivers ICH8M_32bit". זאת בעיקרון התיקייה שאני צריך לשלב עם הדיסק של XP? פשוט לא הגיוני לי שכל הדרייבר הוא 20MB, בדרך כלל זה לא עובר את המגה.... ועוד בקשה, שכחתי איך קוראים לתוכנה שאיתה משלבים דברים לדיסק של XP . תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
האם זה נכון שעל כל דיסק של ויסטה לא משנה מאיזו גרסה יש בעצם את כל הפיצ'רים של שאר הגרסאות ובעזרת קוד מתאים ניתן לשדרג מגירסה לגירסה מבלי רכוש דיסק נוסף?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב של נייד של טושיבה והוא מגיע עם ויסטה פרמיום. התקנתי XP PRO בנוסף על כונן D. עכשיו שאני מעלה את המחשב כתוב רק ה XP מה צריך לשנות ב BOOT.INI? או לעשות משהו אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי כאשר אני לוחץ בוינדוס אקס פי על מאפינים ב"מחשב שלי" ואז לוחץ על "מתקדם" ואז בביצועים לוחץ על הגדרות ואז שום על "מתקדם אז יש שם שתי אפשרויות: 1 תזמון המעבד יש או אפציה להפעלת תכנית רקע או תכנית רגילה 2 כוונון ביצועים לזיכרון מטמון או לתכניות ורשום שאם זה שרת מומלץ לשים על מטמון. לא הבנתי מה זה אומר 2 האופציות האלה ואשמח אם מישהו ירחיב ויסביר בפירוט. תודה. אה ודבר אחרון.. בזיכרון וירטואלי יש המלצה של כמה מומלץ לשים. לפי מה נקבע כמה מומלץ? לא עדיף לתת לו כמה שיותר?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי שאלה איך אני מתקין WINDOWS 98 על וינדוס XP יש לי את הדיסק של WINDOWS 98 תחזירו תשובה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית בפונטים של הוינדוס אני התקנתי לא מזמן ונדיוס Home אבל לא שמתי את הרשין בשלושים ימים הראשונים ואז נתקע לי הוינדוס אז אני התקנתי במקום וינדוס Xp פרו והתחלתי להתקין תוכנות על המחשב שלי אבל נתקלתי בבעיה כול העברית במחשב שלי נתקעה ולא יכלתי לראות עברית אלא רק סימני שאלה או גיבריש בתוכנות כמו Emule או Icq ראיתי את ההעיה הזאת אני חייב שתגידו לי מה לעשות וגם מתי שאני מחפש בIcq אז זה כתוב גיבריש תלי להבין מה הבעיה ותגידו לי איך לתקן אותה כי זה ממש חשוב לי אז בבקשה תעזרו לי !!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-