Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים. קיימת אצלי תוכנת הפעלה מסוג ווינדוס XP SP2 באנגלית, ובכניסה הוא מבקש סיסמת משתמש, מסתבר שישנם שני משתמים רשומים אחד הוא ADMINISTRATOR והשני הוא אני עם הרשאות של מנהל (בדיוק כמו ה-administrator) שאלתי היא האם ניתן לאחד בין המשתמשים הפעילים ולבטל את בקשת הסיסמא בכניסה? או שצריך למחוק אחד מהם (עדיפות למחוק את ה-administrator ולא את שלי) ולבטל את הסיסמא בכניסה? כיצד מבטלים את הסיסמא בכניסה?? תודה. לירן
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס XP וכשאני מעלה את המחשב הוא מעלה לי מסך שחור עם אפשרויות של LAST GOOD CONFIGURATION NORMAL BOOT SAFE MODE ניסית להיכנס לנורמל מוד אבל הוא עושה כאילו הוא טוען את ה-XP ובשלב של ה- מסך הכחול של הברוכים הבאים הוא עושה מסך שחור ולא מגיב ניסיתי לעשות גם את ה-LAST GOOD CONFIGURATION וזה עושה את אותו דבר רק ה-SAFE MODE עולה איך אני מתקן את הבעיה כדי שיעלה לי הווינדוס תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חברה איך אני יודע אם הגירסה שברשותיי היא הגרסה האחרונה של הויסטה? בתודה lidor_Abo
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס לווינדוס המחשב עושה AUTO CHACK בגלל שהקובץ XMNT 2002 לא נמצא מה זה? ואיך לבטל את זה?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שמעתי שוויסטה לא תומכת בחיבורי ה-COM בלוחות אם. האם זה נכון? אם כן זאת הולכת להיות בעייה כי יש לא מעט דברים שמתחברים ב-COM תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אנשים אני חייב עזרה רצינית ! דוד שלי רוצה שאני יפרמט לו את המחשב .. יש דיסק של WIN XP PRO + SP2 וכל זה .. אני מסודר מבחינת זה הבעיה שאין לי מושג איך מתעסקים שם בביוס .. צריך איזה מדריך או הסבר בקצרה מה אני עושה שם בביוס והכל ואיך מגדירים משהו עם הכונן דיסקטים קיצור אתם מבינים כבר .. בתחילה מתעסקים קודם כל בביוס מגדירים הכל שם - על זה אני צריך הסברים מה צריך לעשות שם ! אחרי זה כבר זה לא בעיה אני מאמין תודה למי שיעזור זה ממש דחוף ! !
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין וינדוס 2000 אבל בלי דיסקת רוצה להתקין דריך המחשב. אם אתם יודעם אתם יכולים לצלם ולסים את התמונה ולארות לי דרקו הוא לרשום לי איך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין Server, הכולל: FTP, שיתוף קבצים. DHCP, חלוקת IP . POP3, פרוטוקול דואר. ובעתיד הלא רחוק אתר ניסיוני שישב על השרת. אם יש למישהו נסיון ממשי שיצור קשר פה או במייל: eladangel@hotmail.com יש כבר microsoft server 2003 מותקן על השרת. ואין בעייה עם ה- FTP, המחשבים מזהים את הספריות, וה- DHCP מחלק כתובות כמו שצריך. הבעייה היא שהמחשבים שמחוברים לשרת לא מסוגלים לגלוש (למרות שיש שיתוף קבצים וזיהוי). צריך מישהו שידריך אותי כמו שצריך או שיש לו מדריך טוב או ספר שהוא רוצה למכור... תודה. אלעד
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ממ ישלי windows xp professional אבל הווינדוס כולו באנגלית. עכשיו אני רוצה לשנות אותו לעברית ואני יודע שיש איזו תונה בשם MUI, מישהוא יכול להסביר לי עליה ומאיפה אפשר להוריד?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום חברים. לחבר שלי יש בעייה במחשב. למה המטמון מערכת שלו עומד על 780 מגה מתוך 1024 בזמן שקובץ ההחלפה מוגדר על 1.5 ג'יגה... הוא מנצל ממנו רק 200 מגה. איך משנים את זה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני יכול לפקח בעצמי על כל הבלאגן שהולך במחשב שלו ? האם יש שינוי בהגדרות של windows ריג'סטרי משהו... ???? נמאס לי כבר הוא לא זז ואני חייב לעזור לו בזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בשומר מסך, השמור מסך מתחיל לעבוד לאחר פרק הזמן שהגדרתי וכדקה לערך אחרי שהוא פועל הוא פתאום מפסיק וחוזר לWIN (כמובן שלא נגתי בכלום) והדבר חוזר שוב ורק בפעם השלישית שזה קורה המוניטור (המסך כבה - כי ככה הגדרתי את זה) אבל למה הדבר קורה שהשומר מסך מפסיק לעבוד?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום . לאחרונה צצה בעיה חדשה במחשב החדש שלי (למרות כל הבעיות האחרות שיש איתו) . הבעיה היא שקובץ כלשהוא בווינדוס נמחק , ואז הווינדוס פשוט לא עולה . זה קרה בפעם הראשונה אחרי שעשיתי בדיקה של MEMTEST (לא יודע אם זה קשור...) , אז התקנתי ווינדוס חדש . וזה קרה שוב אחרי משהו כמו יומיים . אין לי מושג מה הבעיה ומה זה יכול להיות... משהו יכול לשער מה הבעיה? * אם זה נחוץ , אז המפרט הוא: AMD 3800 X2 DFI LanParty UT nf4 Ultra-D GSKILL 1GBx2 400mhz 2-3-2-5 תודה לכולם .
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי, יש לי ערך ב Registry שעשיתי לו Export מהמחשב שלי ואני רוצה לייבא אותו לשאר המחשבים. (בערך 10 מחשבים) את כל המחשבים הללו אני התקנתי מאותו Image, בכולם מערכת ההפעלה היא XP+SP1. לכל המשתמשים אין הרשאות Administartor על המחשבים. בשמונה מחשבים הצלחתי לייבא את הערך של ה Registry אבל בשניים קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: Cannot import <file name>.reg Not all data was successfully written to the registry. Some keys are open by the system or other processes. כשאני נכנס עם משתמש בעל הרשאות Admin לאותן שתי תחנות אני יכול לייבא את הערך הזה ב Registry. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי שאותם משתמשים יוכלו לייבא את הערכים ב Registry מבלי שיקבלו הרשאות Admin. (המחשבים לא מחו…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את הויסטה, כשהשארתי את המחשב דולק בלילה זה היה מתנתק מהאינטרנט מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם כשמערכת ההפעלה שלי הותקנה היא הותקנה מגרסה שכבר כללה את SP2 מובנית. האם יש דרך לבטל את הSP2 ולחזור אחורה לSP1? היא מאיטה באופן משמעותי את יכולות ההורדה של המחשב שלי וזה מאוד מתסכל. ניסיתי להסיר דרך מנהל ההתקנות אבל הSP2 לא מופיע שם. האם יש דרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלטם לכולם, מישהו מכיר תוכנה \ מערכת שיודעת לבצע הכנת imag-ים והפצתם מרחוק (משהו בסגנון ה BDD של מיקרוסופט)? :s05: תודהץ
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עם מערכת ווינדוס אקס פי ועשיתי איחוי ואחריי שהפעלתי את המחשב מחדש הוא לא עולה לווינדוס ויש מסר שחור ורשום opertion system not found מישהו יודע מה הפירוש של זה? והאם ניתן לפתור את הבעיה וממה זה קרה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
איך אני מראה את סוף הנתיב של קובץ בשורת המשימות ולא את ההתחלה, כלומר שבמקום D:\C\FUCKU\.. זה יראה ...\FUCKU\XXX\silvia.mpg תודה זה דחוף אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ורק אחרי כמה שניות מעלה תתמונה (זה עם התוכנה לצפיית תמונות של הווינדוס XP) למה זה ככה? זה רק לאחרונה קרה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP באנגלית, ואני רוצה להפוך אותו לעברית בעזרת Windows XP Multilingual Interface Pack אבל בפועל, חוץ מלהפוך את ה "START" ל "התחל", החבילה הזאת לא שינתה שום דבר... עדיין כל התפריטים באנגלית.... איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום רב: יש לי מערכת הפעלה מסוג win 2003 server . אני רוצה להתקין תוכנת אנטי ווירוס טובה, מי יכול להמליץ לי על אנטי ווירוס על מנת שאוכל להתקין על הסרבר בהקדם. אודה לכם על תשובתכם בהקדם
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, תגידו כשאני מתקין VISTA אני חייב שקודם יהייה לי מותקן XP? כי אני קניתי מחשב חדש ואני לא יודע אם אני חייב קודם XP בשביל להתקין עליו VISTA. אפשר פשוט להתקין את ה- VISTA על מערכת ריקה, כלומר, אין מערכת הפעלה מותקנת?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שכולכם מכירים את הקטע המעצבן הזה שנתקע לכם צבע שתמיד נמצא ברקע של הכיתוב על האייקונים בשלוחן העבודה. איך אני עושה את זה שקוף? כרגע זה לבן אצלי, אני יודע שאחרי פרמוט זה תמיד שקוף... לא מצאתי כלום בחיפוש. תודה מראש לעונים, אדם
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם.. תאמת שלא ידעתי בדיוק איפה לשים את הת'ראד אבל החלטתי לבסוף לשים אותו פה.. אז ככה הווינדוס שלי ווינדוס הום חבילת שרות 1 לא מזמן פורמט עובד חלק רץ מצויין כל הזמן נסרק עם אנטיוירוסים ואנטיספייוורים והכל תקין וטוב.. אבל יש לי בעיה עם משחקים לא משנה איזה גם לא כבדים... אחרי שאני מפעיל תמחשב ונכנס אליהם הם רצים מצויין אבל לפעמים אחרי הרבה זמן שהמחשב יכול להיות אפילו סתם על idle אני נכנס ויש מלא תקיעות וזה קורה לי במלא משחקים המפרט שלי אגב - amd 1800+ ati r9600xt 512 sam קיצוור המערכת יכולה להחזיק משחקים ואני לא מדבר איתכם פה על שיא הטכנולוגיה וכמעט כל מחשק שאני מריץ עובד מצויין אבל אחרי זמן מה במחשב פשוט יש המון תקיעות ואז אני עושה ריסטרט והכל מסתדר.. זה איזה בעיה …
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות את האות של הכונן וקיבלתי בהתחלה שגיאה שהפיירוול חוסם איזה פורט 135. פתחתי אותו ועכשיו אני מקבל את השגיאה שבתמונה. מה הבעייה? -----עריכה----- הצלחתי אפשר לנעול תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-