Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
בטעות מחקתי כמה קבצי מערכת ועכשיו הקול לא עובד... ניסיתי להתקין את הדרייבר וזה לא עוזר , ככה שזה קשור למערכת... מישהו יודע איך אפשר לנסות לתקן את זה ? (שחזור מערכת לא עובד)
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום. אני עובד על לפטופ שבו מותקנת מערכת ההפעלה Windows XP. לאחרונה נתקלתי בבעיה, שאחרי שהמחשב חוזר מ-Hibernation האינטרנט אקספלורר לא עובד (לא מתחבר לאתרים). מישהו יודע מה הסיבה לבעיה זו ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם כשמערכת ההפעלה שלי הותקנה היא הותקנה מגרסה שכבר כללה את SP2 מובנית. האם יש דרך לבטל את הSP2 ולחזור אחורה לSP1? היא מאיטה באופן משמעותי את יכולות ההורדה של המחשב שלי וזה מאוד מתסכל. ניסיתי להסיר דרך מנהל ההתקנות אבל הSP2 לא מופיע שם. האם יש דרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שמעתי שוויסטה לא תומכת בחיבורי ה-COM בלוחות אם. האם זה נכון? אם כן זאת הולכת להיות בעייה כי יש לא מעט דברים שמתחברים ב-COM תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היתה לי לא מזמן נפילה של הווינדוס והייתי צריך לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש אחרי שהתקנתי הכל נתבקשתי ע"י התוכנה להיתקשר למספר כל שהוא ולקבל מזהה ותקנה ומישום מה אני רושם הכל כמו שצריך אבל הוא אומר לי "מזהה ההתקנה לא התיקבל" מה אני עושה כדי לקבל את מזהה ההתקנה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בזכותכם. עכשיו אני לוקח את ה-HD מהמחשב הזה למחשב החדש אז יש לי כמה שאלות 1. כל המידע לא נמחק כמובן ? שאני מעביר ממחשב מחשב 2. במחשב החדש איך אני עושה שה-HD הזה שאני לוקח יהיה מחולק לכמה חלקים (אני רוצה שה-HD הזה יתחלק ל-3 חלקים) איך אני עושה את זה? ואז על אחד החלקים להתקין את הווינדוס כמובן.
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה לשים ווינדוס חלש על מחשב חלש .. XP חלש יש דבר כזה ? מה לשים על המחשב הזה : 900 MHז 512 RAM אבל XP חלש .. או XP SP1? עדיף ? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 19:23:17 לא רוצה לשים 98 או 2000רק XP חלשש
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מצאתי תוכנה של "טאו פתרונות מחשוב" שמאפשרת לעבוד עם תוכנות DOS על ה-Vista החדש. אני מריץ בעסק חשבשבת על VISTA עם פלאג LPT ישן, עובד מצוין. לידעתכם.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי את המחשב שלי זה מה שאני רואה כשאני לוחץ על המחשב שלי (אגב נרו מותקן אצלי ומקודם לפני הפירמוט זה לא היה) נראה לי שמקודם זה היה DVD-RW ,זה צורב פיוניר 107.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד E8400 כדאי לשים VISTA? רק עכשיו ניכנסתי ךדיון של VISTA שאסור לפתוח סליחה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות שיהיה עם הlogin הרגיל שכתוב ברך הבא אבל זה רק מראה לי לשים סיסימה ומעליו יש את שם המשתמש אני לא יכול לשנות את זה לא יודע למה הנה תמונה: http://img243.imageshack.us/my.php?image=problemhl8.png
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע XP ורציתי להתקין ויסטה אך כשהמחשב עולה הוא לא קורא אותו דרך ה BOOT אבל כבשמחשב עולה הוא כן קורא אותו. שמתי דיסק של XP ואותו הוא כן קורא דרך ה BOOT . מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מצב בטוח ולא מצליח.. למרות שאני בוחר: "safe more with networking" מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו \ אם בכלל זה אפשרי ? גרסא : Windows Xp + Sp2 תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם זה נכון שעל כל דיסק של ויסטה לא משנה מאיזו גרסה יש בעצם את כל הפיצ'רים של שאר הגרסאות ובעזרת קוד מתאים ניתן לשדרג מגירסה לגירסה מבלי רכוש דיסק נוסף?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום אנשים, זה נכון ש SP2 גורמת להאטה באינטרנט בכלליות? שההבדל מ SP1 ל- 2 היא איטיות בגלישה והורדה לחסרונה של סרביס פאק 2? את האמת, לדעתי זה נכון כי עד לפני חודשיים הייתי משתמש בSP1 וההורדה באימיול וטורנטים הייתה הרבה יותר מהירה מעכשיו. את הנושא המוזר הזה שמעתי מבן דוד שלי שלומד בנושא מחשבים באוניברסיטה..רציתי לשאול אם כאן שמעתם על זה במקרה? בתאבון ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בהתקנה של כל תוכנה, מזוהה ולא מזוהה, קופץ לי החלון הזה. אני מסיר את הוי- אך זה שוב יקפוץ עם תוכנה אחרת. התקנתי כבר כמה פעמים ווינדוס עם SP2 ולפי מה שזכור לי הדבר הזה קפץ רק פעם אחת, הייתי מבטל את זה ומעולם זה לא היה מופיע שוב. אחרי ההתקנה הנוכחית, משום מה זה שואל ספציפית לגבי כל קובץ. אציין שהדבר היחיד ששונה בהתקנה הזאת מההתקנות הקודמות זה שהפעם פירמטתי בNTFS במקום FAT32 כמו שהייתי עושה פעם.....................ואני לא ממש לא מבין מה הקשר, ומה עוד יכול לגרום פתאום לשינוי המוזר הזה? איך אני מעיף את החלון הארור הזה?????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לווינדוס ואופיס באנלגית יכול להיות S.N שיתאים גם לעיברית? או שכל שפה S.N משלה?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? ה Windows הותקן רק אתמול
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני בהתלבטות איזה מערכת הפעלה להתקין. Windows Vista או Xp? חשוב לציין שקניתי מחשב חזק למשחקים כבדים, ואני מעונין במקסימום ביצועים ממערכת ההפעלה. הרצת משחקים ב VISTA תוריד את ה FPS מאשר הרצת משחקים ב XP? תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הוינדוס XP שלי לאחד אחר דרך דיסק (חשוב לציין ששניהם מקוריים כמובן) אבל מה שיש לי עכשיו על המחשב הוא באנגלית ומה שאני רוצה להתקין הוא בעיברית והא כותב לי שגיאה שהוא יכול רק ליצור התקנה חדשה ולא לעדכן ומשום מה הדיסק לא פועל בבוט מדיסק איך אני יכול לפתור את זה בבקשה בבקשה תעזרו לי אני מתכנן אני חייב את זה תודה מראש s_b54
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי שתי תוכנות של וינדווס מותקנות באותו מחשב ותמיד התחלה כשהמחשב עולה יש לי שני אופציות של וינדווס לבחור.. אני רוצה לבטל את זה שישר יגיע לי לוינדווס שאני התקנתי בכונן C בינתיים מחקתי את תוכנת הוינדווס שהייתה מותקנת בכונן D אבל עדיין מופיעות לי שתי אופציות בחירה.. איך אני מבטל אחת מהם..?? תודה מראשש
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על מעבר מוינדוס XP לvista ורציתי להתייעץ איתכם האם המחשב שלי חזק מספיק. המפרט של המחשב שלי: זכרון ceon 2GB DDR-2 667MHZ (הוא ישודרג ל3 או 4 לקראת המעבר) לוח אם MSI V2 945GCM5-F 1333 מעבד intel PENTIUM D.CORE E2160 דיסק קשיח 250GB 16MB S2 SEGATE תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
לאחר התקנת SP2 אני לא מצליח להתקין את אופצית הפאקס (שבעבר כן היתה) מתחילה ההתקנה ובתהליך מתחיל להופיע האייקון של הפאקס אבל נעלם ולא מותקן כלום אציין שחיפשתי במאמרים של מיקרוסופט פתרונות ויש כמה עם קונסולת MMC ועדכון מסד נתוני האבטחה אבל ללא הועיל... גם שלחו לי עדכון ממיקרוסופט לאחר שביקשתי וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי בדיסק הקשיח 3 מחיצות c,d,e כאשר ב-d אני מאחסן כמות גדולה של קבצי mp3. לאחרונה רציתי להגדיל את השטח ב-e על חשבון השטח ב-c והשתמשתי לצורך כך בתוכנה Paragon Partition Manager. המחשב דרש אתחול והתחיל לבצע את התהליך. באמצע התהליך התברר לי שאני צריך לבדוק משהו דחוף באינטרנט אז ביטלתי את התהליך והפעלתי מחדש. כש-windows עלה ראיתי שאין לי גישה לכונן d. נכנסתי לParagon Partition Manager והשלמתי את התהליך מההתחלה (הפעם הוא לא דרש אתחול כי נלקח שטח מ-c והוא נהפך לא לשטח לא מוקצה בסמוך ל-e). עדיין לא הייתה גישה ל-d אז ביצעתי ריסטרט ואיפשרתי לבדיקה של ה-windows לעלות ולבצע סריקה של d ותיקון שגיאות כמו שהומלץ במסך. הבדיקה הסתיימה וה-windows עלה והייתה גישה לכונן d וחשבתי שהבעייה נ…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-