Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני פותח איזושהיא תיקייה הוא נותן לי הודעה שהוא לא מגיב ושאל אם אני רוצה לשלוח דיווח על התקלה ואז כל המחשב ניתקה הרצתי אנטי וירוס והוא לא מצא כלום מה אני עושה ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני אתן דוגמא : למשל בmsconfig אני מסמן לו שלא יפעיל תוכנות מסוימות, אחרי ריסט או שתיים הן מופעלות שוב. או שאני מבטל את הfirewall בwindows, אחרי ריסט הוא חוזר ושואל אותי אם לחסום או לא לחסום תוכנות מסוימות [כאלה שכבר הגדרתי אותן בפיירוול, זה כאילו שהוא התקין את הפיירוול המובנה מחדש] מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לשים ווינדוס חלש על מחשב חלש .. XP חלש יש דבר כזה ? מה לשים על המחשב הזה : 900 MHז 512 RAM אבל XP חלש .. או XP SP1? עדיף ? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 19:23:17 לא רוצה לשים 98 או 2000רק XP חלשש
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איך אני נמנע מזהה? זה קופץ לפעמים מתי שבא לו אחרי שהוא מסיים הוא מתקין לי כמה קיצורי דרך בסטארט מניו (ובטח עושה עוד כמה דברים שאני לא רואה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אז ככה הפלוס עם הVC מותקן ויש מיקרופון אבל בלוח בקרה שאני בא לקרוא את הקטע הזה שהוא רוצה שאני יקרא כדי ללמוד ת'קול שלי אז הוא לא קיים יש שם רק את הmicrosoft sam המעצבן הזה מישו יודע איפה אני קורא לו את הטקסט הזה ויכול להסביר לי איך אני מגדיר את הווייס קומנד למדיה פלייר בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד E8400 כדאי לשים VISTA? רק עכשיו ניכנסתי ךדיון של VISTA שאסור לפתוח סליחה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
ממ ישלי windows xp professional אבל הווינדוס כולו באנגלית. עכשיו אני רוצה לשנות אותו לעברית ואני יודע שיש איזו תונה בשם MUI, מישהוא יכול להסביר לי עליה ומאיפה אפשר להוריד?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד LENOVO ומותקן עליו XP אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו XP מחדש שמתי דיסק XP BOOT ועולה לי הדוס, איך אני ממשיך מפה?? הבנתי שאולי אני צריך למחוק קודם את הווינדואס מהמחשב לפני שאני מתקין אותו שוב, איך לעשות זאת? ניסיתי כבר לרשום FORMAT C: וזה לא עובד
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי ולומר היכן נמצא רובץ ההתקנה של sp2 ושל עידכונים אחרים לאחר שהורדתי והתקנתי אותם (ממזמן אגב) במחשב ע"י עדכונים אוטומטיים?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שאני ניכנס לעידכון כדי לעדכן תווינדוס מופעיה לי הודעת שגיעה עם מספר שגיאה 0x800A01AE בבקשה עזרה מה לעשות?? כדי לתקן את זה אני לא מצליח להוריד עדכונים יש לי ווינדוס אקס פי באנגלית הגרסא של העידכון היא 5 מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ואם לא, האם יש לויסטה בעיה לקרוא כוננים חיצוניים שמפורמטים ב- FAT32? תודה!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בויסטה אולטימט, עשיתי OC למעבד והמחשב קרס, מאז יש אינטרנט אבל המחשב לא זוכר כלום, כלומר הנורטון לא מצליח להתחבר הווינדוס אפדייט לא עובד הדף שלי בIGOOGLE נעלם וכל ה"זכרונות אינטרנט" נעלמו מה עושים? חשוב להגיד שהאינטרנט עצמו עובד
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. מערכת הפעלה WINDOWS98 SE יש לי בעיה בכיבוי המחשב.כאשר אני נכנס ל KAZZA ואח'כ מנסה לכבות את המחשב באופן הרגיל: התחל,כיבוי וכו',למרות שאני יוצא מה-KAZZA וגם סוגר את התוכנית בשורת המשימות ,אני מקבל מסך כחול עם ההודעה הבאה,והמחשב נתקע,ואז צריך ללחוץ על RESSET לחכות שהמחשב יעלה מחדש ואז לכבות שוב בצורה הרגילה. התקנה מחדש של ה KAZZA לא פותרת את הבעיה ,גם הEMULE יוצר את אותה בעיה. כנראה שהWINDOWS לא מצליח לסגור את התוכנית לפני כיבוי. יש למישהו רעיון איך לטפל בזה. ההודעה שמתקבלת: WINDOWS AFTER EXCEPTION 06 HAS OCCURED AT 9F9E:0000A624 .THE CURRENT APPLICATION WILL BE TERMINATED PRESS ANY KEK........................................... תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
1. במסך הראשי אין את ספר הכתובות , איך מחזירים אותו 2. איך שומרים את ספר הכתובות , משום מה האפשרות לעשות export היא אפורה , כלומר אי אפשר לבחור בה 3. אני מתקין פה למחשב windows98 יש לו הארד דיסק אחד עם שתי מחיצות , האם בבטחון מוחלט בעת ההקתנה המידע במחיצה השניה ישמר?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
לכל מי שיכול לעזור. ברשותי מחשב חדש עם WINDOWSXP ובכל פעם שאני מכניס מתקן כמו DISK ON KEY או כל דבר אחר המערכת לא נותנת לנתקו דרך SAFELY REMOVE. המערכת מודיעה ש "A PROGRAM IS TRYING TO ACCESS IT". לא משנה אם שום אפליקציה אינה פועלת דרך ה- TASK MANAGER ויצאתי מתוכנות האנטי-וירוס, שום דבר לא עוזר. הורדתי את תכנת UNLOCKER בשביל לנסות לנתק את מתקן אך התכנה שאמורה לנתק תיקיות ומתקנים מודיעה לי שאין מה לנתק. אשמח אם למישהו יש רעיון שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה למנוע מתוכנות זדוניות לנסות ולהוציא שיחות פקס מהמחשב שלי. חשבתי על רעיון: להגדיר למחשב שיעשה עוד איזה פרוצדורה לפני שהוא מאשר לחייג, וכך אולי למנוע גניבת שיחות. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם כשמערכת ההפעלה שלי הותקנה היא הותקנה מגרסה שכבר כללה את SP2 מובנית. האם יש דרך לבטל את הSP2 ולחזור אחורה לSP1? היא מאיטה באופן משמעותי את יכולות ההורדה של המחשב שלי וזה מאוד מתסכל. ניסיתי להסיר דרך מנהל ההתקנות אבל הSP2 לא מופיע שם. האם יש דרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איך אני מראה את סוף הנתיב של קובץ בשורת המשימות ולא את ההתחלה, כלומר שבמקום D:\C\FUCKU\.. זה יראה ...\FUCKU\XXX\silvia.mpg תודה זה דחוף אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שכולכם מכירים את הקטע המעצבן הזה שנתקע לכם צבע שתמיד נמצא ברקע של הכיתוב על האייקונים בשלוחן העבודה. איך אני עושה את זה שקוף? כרגע זה לבן אצלי, אני יודע שאחרי פרמוט זה תמיד שקוף... לא מצאתי כלום בחיפוש. תודה מראש לעונים, אדם
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי יש לי חלונות חוקי PRO SP2 עם כל העידכונים כשאני רוצה לצאת ממשתמש כלשהוא או לסגור אני נדרש לעשות זאת פעמיים כדי שיבצע כאילו מישהוא חוסם את הבקשה הראשונה. מה זה יכול להיות? תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט ורציתי לשאול האם זה הגיוני שרצים לי בסביבות 60 פרוססים ובזמן מנוחה יש לי בן 35 45 אחוז של ניצול זכרון??? יש לי 2 גיגה ראם מעבד 3ג ולוח 865 עם רדאון 9600 פרו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שמעתי שוויסטה לא תומכת בחיבורי ה-COM בלוחות אם. האם זה נכון? אם כן זאת הולכת להיות בעייה כי יש לא מעט דברים שמתחברים ב-COM תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איני יודע אם הבעיה היא חומרתית או תוכנתית... אבל, בשביל זה אתם כאן... אז טוב, הבעיה היא שתוכנות ומשחקים נסגרים ע"י הוינדוס (ביצעה פעולה לא חוקית ולכן תסגר..) קורה באופן אקראי. פירמטתי את המחשב. התקנתי גרסאות שונות של וינדוס. והבעיה המשיכה... החלפתי זיכרון והבעיה עדיין המשיכה... מהו גורם הבעיה... תודה!!!!
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס XP והקובץ של WIN 32 נגוע בוירוס. האם יש דרך להסיר את הוירוס? האם אנטי וירוס יעזור פה או שצריך לפרמט את המחשב? אשמח אם תייצעו לי פה בעניין. תודה.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב של נייד של טושיבה והוא מגיע עם ויסטה פרמיום. התקנתי XP PRO בנוסף על כונן D. עכשיו שאני מעלה את המחשב כתוב רק ה XP מה צריך לשנות ב BOOT.INI? או לעשות משהו אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-