עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=367587&sid=127 תהנו :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by Imtheman,

מישום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא דורש ממני סיסמה !!! איו שום סיסמה ואני חייב שהמחשב יעבוד ישר איך שהוא נידלק ! איך אני מבטל את זה ??

3. כי MSCONFIG לא עובד פה. תודה.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט ורציתי לשאול האם זה הגיוני שרצים לי בסביבות 60 פרוססים ובזמן מנוחה יש לי בן 35 45 אחוז של ניצול זכרון??? יש לי 2 גיגה ראם מעבד 3ג ולוח 865 עם רדאון 9600 פרו [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  5. Started by liav12,

שלום אנשים, זה נכון ש SP2 גורמת להאטה באינטרנט בכלליות? שההבדל מ SP1 ל- 2 היא איטיות בגלישה והורדה לחסרונה של סרביס פאק 2? את האמת, לדעתי זה נכון כי עד לפני חודשיים הייתי משתמש בSP1 וההורדה באימיול וטורנטים הייתה הרבה יותר מהירה מעכשיו. את הנושא המוזר הזה שמעתי מבן דוד שלי שלומד בנושא מחשבים באוניברסיטה..רציתי לשאול אם כאן שמעתם על זה במקרה? בתאבון ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by NightElf,

איני יודע אם הבעיה היא חומרתית או תוכנתית... אבל, בשביל זה אתם כאן... אז טוב, הבעיה היא שתוכנות ומשחקים נסגרים ע"י הוינדוס (ביצעה פעולה לא חוקית ולכן תסגר..) קורה באופן אקראי. פירמטתי את המחשב. התקנתי גרסאות שונות של וינדוס. והבעיה המשיכה... החלפתי זיכרון והבעיה עדיין המשיכה... מהו גורם הבעיה... תודה!!!!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by פיני1805,

שלום יש לי וינדוס XP והקובץ של WIN 32 נגוע בוירוס. האם יש דרך להסיר את הוירוס? האם אנטי וירוס יעזור פה או שצריך לפרמט את המחשב? אשמח אם תייצעו לי פה בעניין. תודה.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  8. שלום, נתקלתי בבעיה חמורה בwindows 98 SE Hebrew Enabled לאחר התקנת client של תוכנת Priority SQL 11.1 כל המילים בעברית בשולחן העבודה הופכות לתמונת ראי של עצמן, ואין גישה כלל ל office ן- internet explorer אפילו לאחר התקנה מחדש. אותה תקלה קרתה בתחנות רבות. אם מישהו נתקל בתופעה ויודע איך לצאת ממנה, אנא פרסמו תגובה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  9. Started by pop300,

יש לי שאלה איך אני מתקין WINDOWS 98 על וינדוס XP יש לי את הדיסק של WINDOWS 98 תחזירו תשובה.

10. Started by The Man123,

יש לי בעיה רצינית בפונטים של הוינדוס אני התקנתי לא מזמן ונדיוס Home אבל לא שמתי את הרשין בשלושים ימים הראשונים ואז נתקע לי הוינדוס אז אני התקנתי במקום וינדוס Xp פרו והתחלתי להתקין תוכנות על המחשב שלי אבל נתקלתי בבעיה כול העברית במחשב שלי נתקעה ולא יכלתי לראות עברית אלא רק סימני שאלה או גיבריש בתוכנות כמו Emule או Icq ראיתי את ההעיה הזאת אני חייב שתגידו לי מה לעשות וגם מתי שאני מחפש בIcq אז זה כתוב גיבריש תלי להבין מה הבעיה ותגידו לי איך לתקן אותה כי זה ממש חשוב לי אז בבקשה תעזרו לי !!!!!!!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by gun007,

אני קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GT ומעבד 2 ליבות מהירות 2.6 MHZ קיצר רציתי לשאול עם יעבוד על ה direct X 10 על וינדוס אקס פי..? וכרגע ויסטה מסוגל להריץ כל משחק? או שעדין יש איתו כמה באגים שעושים בעיות?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  12. אני אתן דוגמא : למשל בmsconfig אני מסמן לו שלא יפעיל תוכנות מסוימות, אחרי ריסט או שתיים הן מופעלות שוב. או שאני מבטל את הfirewall בwindows, אחרי ריסט הוא חוזר ושואל אותי אם לחסום או לא לחסום תוכנות מסוימות [כאלה שכבר הגדרתי אותן בפיירוול, זה כאילו שהוא התקין את הפיירוול המובנה מחדש] מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. איך אני נמנע מזהה? זה קופץ לפעמים מתי שבא לו אחרי שהוא מסיים הוא מתקין לי כמה קיצורי דרך בסטארט מניו (ובטח עושה עוד כמה דברים שאני לא רואה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. Started by bivrahm,

קניתי מחשב חדש עם 4 גיגה ראם, וכשאני פותח את המאפיינים של המחשב שלי זה מראה לי שיש רק 2.74 מה יכולה להיות הבעיה? ??? זה הדגם של הזיכרונות: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI אודה מאוד על העזרה תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. גירסה חדשה? מה מייחד אותה? שווה משהו? תפרטו קצת

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by joniar,

לא וידע אם זה בדיוק קשור לפה אבל זה בעיה בWINDOWS אני עם בעיה כבר איזה שבועיים שאני לא מצליח לראות את הכוננים שלי {של הדיסקים} ליפני 3 ימים גיליתי שיש לי ורוס {RUNDLL32} והצלחתי להיתגבר עליו אבל עדים אני לא מצליח לראות את הכוננים מה שאומר שזה לא קשור איך פותרים את זה

17. זה אפשרי להתקין גירסה של דריבר לויסטה בלי למחוק את הגירסה הקודמת שהייתה לxp? או שזה אותם דריברים?(פשוט באתר של ATI זה דריברים נפרדים)

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. Started by sheff2k1,

אני רוצה להוסיף אפשרות למסך שנפתח כאשר אני לוחץ קליק ימני על קבצי תמונות. למי שלא מבין על מה אני מדבר, הוספתי תמונה. אני לא רוצה שזה יופיע בopen with , אלא במסך המידי. אני פשוט רוצה שתהיה אפשרות לפתוח את זה עם פוטושופ CS3, שמשום מה לא מוסיף את האפשרות הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by Tal14,

שלום לכולם, הייתה לי בעיה באקספלורר ועברתי לפיירפוקס, הבעיה שהייתה הסתדרה אבל הפיירפוקס לא טוב,חלק מהדפים מוצגים חלקית(חלק קטן מוסתר!!!) איך אפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  20. שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנה דרך בויסטה להסיר את ה IE7 או WMP11 כוון שלא מצאתי מאמרים בנושא???

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  21. בויסטה עושים פחות ריסטרטים מXP אחרי התקנות/הסרות למיניהם?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. הורדתי את הדרייבר מהאתר של החברה ושאני רוצה להיכנס אליו מופיעה לי הבעיה הבאה: משהו מכיר את הבעיה? איך פותרים מה עושים? תודה לכולם! נ.ב אני לא בטוח אם זה מתאים לפה או לתוכנה לשיקול המנהלים

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  23. האם כאשר אני מפרמט גם הרג'יסטרי נמחק??? תודה

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  24. ואם לא, האם יש לויסטה בעיה לקרוא כוננים חיצוניים שמפורמטים ב- FAT32? תודה!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  25. Started by zolder,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי לאחותי הקטנה מחשב ומערכת הפעלה (VISTA ULTIMATE) באנגלית והתקנתי עליה גם SP1. עכשיו אחותי רוצה שהממשק יהיה בעברית ואני יודע שיש קובץ שהופך את הממשק לעברית (אני מקווה שאני לא מדבר על דברים לא חוקיים,אני מזכיר שיש לי מערכת הפעלה חוקית). אם אני מתקין על הויסטה עם ה-SP1 את הקובץ שהופך אותה לעברית אמורים להיות בעיות עקב העובדה שעדיין לא יצא SP1 בעברית או שזה לא קשור כי כבר התקנתי SP1 באנגלית ועכשיו אני רק הופך את השפה ?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים