Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי עכבר ג'נרי והגלגלת הפסיקה לעבוד לאחר העדכונים האחרונים. הוא לא משהה את העכבר, למרות שהעכבר עצו עובד...כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר הישן כמתואר בתמונה הוא נכשל... עשיתי system restore והכל חזר לעבוד אבל שכחתי שהעדכונים אוטומטיים ולכן כשהדלקתי מחדש את המחשב הגלגלת שוב לא עובדת... למישהו יש רעיון מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? ה Windows הותקן רק אתמול
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלחו לי כמה תמונות שהסתירו בהם פנים של אנשים או דברים אחרים (עשו איזה קשקוש בצייר ושמרו) אבל כשבוחרים באפשרות- תצוגה >תמונות ממוזערות אפשר לראות (בקטן אמנם) את התמונה המקורית ללא הקשקוש. בדקתי עם עוד כמה תמונות כאלה ששלחו לי וזה ככה בכולם. מישהו מכיר את התופעה? ואם כבר דנים בזה אז יש איזה תוכנה שתראה לי את התמונה המקורית בגדול?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
גירסה חדשה? מה מייחד אותה? שווה משהו? תפרטו קצת
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי ולומר היכן נמצא רובץ ההתקנה של sp2 ושל עידכונים אחרים לאחר שהורדתי והתקנתי אותם (ממזמן אגב) במחשב ע"י עדכונים אוטומטיים?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שאני ניכנס לעידכון כדי לעדכן תווינדוס מופעיה לי הודעת שגיעה עם מספר שגיאה 0x800A01AE בבקשה עזרה מה לעשות?? כדי לתקן את זה אני לא מצליח להוריד עדכונים יש לי ווינדוס אקס פי באנגלית הגרסא של העידכון היא 5 מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מחפש מדריך רצוי בעברית ל Tweaking לחלונות אקספי או 98 או כל דבר בנדון ומדריך לגיבוי קובץ הרישום אם אפשר. תודה מקרב לב .
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשחזר קובץ שהיה בשולחן עבודה,ומחקתי אותו. כאשר אני נמצא בתוכנת השחזור ,נותן לו את המחיצה של השולחן עבודה שזו C רציתי לדעת לאן אני אמור להוביל את התוכנה כדי לראות את הקובץ שלי? תוכנת השחזור היא R-Studio NTFS תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש עוד איזה חבילת הרחבה שיצאה אחרי SP2 שכדאי לדעת עליה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
איך אני עושה שכול פעם שאני נכנס לויינדוס לא יהיה לי חלון שאני צריך ללחוץ עליו enter ורק אז זה נכנס חשבתי משו פה אולי http://www.2send.us/picture.php?file=80726bbe13.JPG אבל אי אפשר לשנות את זה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ערכתי את BOOT וזה חוזר על עצמו ההיסטוריה: התקנתי מ-C ל-D את WINXP ומחקתי התקנתי מ-E ל-D את WINXP והשארתי (לצערי, כונן ה-SLAVE קיבל את האות C והמסטר קיבל D ו-E) הקובץ: [boot loader] timeout=3 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect C:\="Previous Operating System on C:" מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איך אני מראה את סוף הנתיב של קובץ בשורת המשימות ולא את ההתחלה, כלומר שבמקום D:\C\FUCKU\.. זה יראה ...\FUCKU\XXX\silvia.mpg תודה זה דחוף אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
1 ) תוך כמה זמן מיקרוסופט תובעים טכנאי שהתקין וינדוס לא חוקי ? ( בשביל למסור לו דרישת שלום ממני . הנה הקישור למי שלא מבין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204337.0) 2 ) קיבלתי היום הודעה על שהוינדוס שלי לא חוקי בגלל שאני לא יכול להתקין על (המנייק התקין פרו ויש לי ביתי ) הישן . כמה זמן אני יכול לעקב את זה ? פשוט איני רוצה לפרמט לפני ויסטה יצא
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שמעתי שיש עידכונים שמהווים תחליף ל Windows update ומתקינים הכל בפעם אחת.. מאיפה ניתן להשיג כאלו ? והאם זה יכול להיות קריטי למערכת הפעלה ?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כי MSCONFIG לא עובד פה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב של נייד של טושיבה והוא מגיע עם ויסטה פרמיום. התקנתי XP PRO בנוסף על כונן D. עכשיו שאני מעלה את המחשב כתוב רק ה XP מה צריך לשנות ב BOOT.INI? או לעשות משהו אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה לשים ווינדוס חלש על מחשב חלש .. XP חלש יש דבר כזה ? מה לשים על המחשב הזה : 900 MHז 512 RAM אבל XP חלש .. או XP SP1? עדיף ? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 19:23:17 לא רוצה לשים 98 או 2000רק XP חלשש
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש למישהו מושג למה אין לי את האפשרות בספרייה שכולה MP3 לסדר את הקבצים ע"פ MODIFIED?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הוינדוס XP שלי לאחד אחר דרך דיסק (חשוב לציין ששניהם מקוריים כמובן) אבל מה שיש לי עכשיו על המחשב הוא באנגלית ומה שאני רוצה להתקין הוא בעיברית והא כותב לי שגיאה שהוא יכול רק ליצור התקנה חדשה ולא לעדכן ומשום מה הדיסק לא פועל בבוט מדיסק איך אני יכול לפתור את זה בבקשה בבקשה תעזרו לי אני מתכנן אני חייב את זה תודה מראש s_b54
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מצאתי תוכנה של "טאו פתרונות מחשוב" שמאפשרת לעבוד עם תוכנות DOS על ה-Vista החדש. אני מריץ בעסק חשבשבת על VISTA עם פלאג LPT ישן, עובד מצוין. לידעתכם.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף אפשרות למסך שנפתח כאשר אני לוחץ קליק ימני על קבצי תמונות. למי שלא מבין על מה אני מדבר, הוספתי תמונה. אני לא רוצה שזה יופיע בopen with , אלא במסך המידי. אני פשוט רוצה שתהיה אפשרות לפתוח את זה עם פוטושופ CS3, שמשום מה לא מוסיף את האפשרות הזאת.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן, כבר מספר ימים מנסה להעתיק חומרים שנמצאים על מספר תקליטורי dvd לwindows 10 אך ללא הצלחה. troubleshoter מוצא שתי בעיות : 1)hevc codec not installed 2)cant play 4k videos הורדתי אפליקציה שנקראת hevc extensions אך עדיין המחשב לא מזהה או מגיב לדיסקים שאני מכניסה . מישהו יכול או יודע לאמר לי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום. אני עובד על לפטופ שבו מותקנת מערכת ההפעלה Windows XP. לאחרונה נתקלתי בבעיה, שאחרי שהמחשב חוזר מ-Hibernation האינטרנט אקספלורר לא עובד (לא מתחבר לאתרים). מישהו יודע מה הסיבה לבעיה זו ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי בדיסק הקשיח 3 מחיצות c,d,e כאשר ב-d אני מאחסן כמות גדולה של קבצי mp3. לאחרונה רציתי להגדיל את השטח ב-e על חשבון השטח ב-c והשתמשתי לצורך כך בתוכנה Paragon Partition Manager. המחשב דרש אתחול והתחיל לבצע את התהליך. באמצע התהליך התברר לי שאני צריך לבדוק משהו דחוף באינטרנט אז ביטלתי את התהליך והפעלתי מחדש. כש-windows עלה ראיתי שאין לי גישה לכונן d. נכנסתי לParagon Partition Manager והשלמתי את התהליך מההתחלה (הפעם הוא לא דרש אתחול כי נלקח שטח מ-c והוא נהפך לא לשטח לא מוקצה בסמוך ל-e). עדיין לא הייתה גישה ל-d אז ביצעתי ריסטרט ואיפשרתי לבדיקה של ה-windows לעלות ולבצע סריקה של d ותיקון שגיאות כמו שהומלץ במסך. הבדיקה הסתיימה וה-windows עלה והייתה גישה לכונן d וחשבתי שהבעייה נ…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-