Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
גירסה חדשה? מה מייחד אותה? שווה משהו? תפרטו קצת
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חברה של בן דוד שלי קיבלה את המחשב שהזמינה לפני מספר ימים בהמלצתי. במחשב קיים מעבד 3800 X2 של AMD כמובן... עד היום מעולם לא עבדתי עם XP64BIT אבל חשבתי שאולי כדאי כבר להתקין לה את הגרסא הזאת על המחשב כדי שתנצל יותר מהמהערכת שקנתה... היות ואני לא מעודכן כבר ממש ממזמן, רציתי לשאול פה, עדיין יש בעיות תמיכה עם המון תוכנות בXP64BIT? יש גרסא עברית לגרסא הזו של מערכת ההפעלה? מבחינת תפעול המחשב, הגרסא זהה לגרסא הרגילה? אם לא, מה שונה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הגדרות לזיכרון. אני יודע שיש אפשרות להגדיר את הזיכרון כדי "שילך" ליישומים מסוימים, יש גם אפשרות הגדרת זיכרון ב-BIOS ל-AGP. אם אפשר לקבל טיפים בנושא הזה אני אשמח. לדוגמא: בביוס אני צריך להגדיר 256MB זיכרון ל-AGP אם כרטיס המסך שלי הוא 256MB? אלו אולי שאלות מפגרות אבל יעזרו לי מאוד, אז תודה רבה. *איך המחשב מגיע למצב ש100% זיכרון תפוס ב-Task Manager, כאשר יש לי המון המון זיכרון? זה לא קורה תמיד אבל זה עדין קורה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218389.new#new
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מצב בטוח ולא מצליח.. למרות שאני בוחר: "safe more with networking" מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו \ אם בכלל זה אפשרי ? גרסא : Windows Xp + Sp2 תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות את האות של הכונן וקיבלתי בהתחלה שגיאה שהפיירוול חוסם איזה פורט 135. פתחתי אותו ועכשיו אני מקבל את השגיאה שבתמונה. מה הבעייה? -----עריכה----- הצלחתי אפשר לנעול תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס בעברית על מחשב שבו כבר מותקן ווינדוס באנגלית. האם עלי לבצע פירמוט, או שהתקנה מחדש עם הגרסא העברית היא אפשרית, ואמורה לעבור בלי בעיות? חוץ מזה, אני רוצה להבין מה ההבדל בין quick format, full format ופשוט התקנה מחדש של ווינדוס. ברור לי שפירמוט מלא מתבצע ממש ברמה הפיזית ולכן כל פיסת מידע נמחקת, אבל מה בעצם נעשה בquick format? ומה ההבדל בין quick הזה לבין "התקנה מחדש" של ווינדוס? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לשים ווינדוס חלש על מחשב חלש .. XP חלש יש דבר כזה ? מה לשים על המחשב הזה : 900 MHז 512 RAM אבל XP חלש .. או XP SP1? עדיף ? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 19:23:17 לא רוצה לשים 98 או 2000רק XP חלשש
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איך אני נמנע מזהה? זה קופץ לפעמים מתי שבא לו אחרי שהוא מסיים הוא מתקין לי כמה קיצורי דרך בסטארט מניו (ובטח עושה עוד כמה דברים שאני לא רואה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם 4 גיגה ראם, וכשאני פותח את המאפיינים של המחשב שלי זה מראה לי שיש רק 2.74 מה יכולה להיות הבעיה? ??? זה הדגם של הזיכרונות: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI אודה מאוד על העזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי חברה, אני מעוניין ליצור ב-XP שלי 2 יוזרים כאשר אחד הוא "תקין" ועובד עם כל הSERVICES כרגיל - default של המערכת. והשני הוא יוזר שרשימה גדולה מאוד של SERVICES הם מכובים ולא עובדים - לשם שימוש מינימאלי בזיכרון ומשאבי מערכת להאצת מערכת ההפעלה לטובת משחקים . הבעיה היא כזו - כאשר אני משנה את הSERVICE( הופך את ה-SERVICE מ-auto ל-disable ) או עושה כל שינוי אחר - השינוי הזה חל גם אצל היוזר השני !!! :s05: התוכלו לעזור לי למצוא פתרון לבעייתי ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי דיסק xp ואני רוצה הוא יעלה דרך הבוט אבל כנראה שאין בדיסק בוט האים יש איזה קובץ או משהו כדאי להפוך תדיסק הקיים שיהיה דיסק שעולה דרך הבוט נ.ב שיניתי את הגדרות בביוס שיעלה מהסידי למי ששואל ותודה על העזרה שתגיע
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנה דרך בויסטה להסיר את ה IE7 או WMP11 כוון שלא מצאתי מאמרים בנושא???
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם כאשר אני מפרמט גם הרג'יסטרי נמחק??? תודה
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
עברו הרבה שנים מאז פעם אחרונה שהתקנתי במהלך ההתקנה הוא מבקש להכניס פלופי עם לייבל של windows 98 startup disk אני לא זוכר שבעבר זה התבקש אי אפשר בכלל לתת label כ"כ ארוך לפלופי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! חבר סיפר לי שבעצם החבילה השלישית של XP אחת המטרות היא שימוש במעבד הנוסף של CORE 2 DUO כאילו שעד עכשיו המערכת הפעלה לא יודעת מה זה מעבד כפול ועובד כאילו יש מעבד אחד ולאחר ההתקנה של החבילה השלישית של XP המערכת תכיר במעבד הנוסף והמחשב יהיה יותר מהיר כי היא תזהה שבעצם יש שני מעבדים האם זה נכון?,כדאי להתקין אותה? תודה רבה ליאור
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום . לאחרונה צצה בעיה חדשה במחשב החדש שלי (למרות כל הבעיות האחרות שיש איתו) . הבעיה היא שקובץ כלשהוא בווינדוס נמחק , ואז הווינדוס פשוט לא עולה . זה קרה בפעם הראשונה אחרי שעשיתי בדיקה של MEMTEST (לא יודע אם זה קשור...) , אז התקנתי ווינדוס חדש . וזה קרה שוב אחרי משהו כמו יומיים . אין לי מושג מה הבעיה ומה זה יכול להיות... משהו יכול לשער מה הבעיה? * אם זה נחוץ , אז המפרט הוא: AMD 3800 X2 DFI LanParty UT nf4 Ultra-D GSKILL 1GBx2 400mhz 2-3-2-5 תודה לכולם .
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשחזר קובץ שהיה בשולחן עבודה,ומחקתי אותו. כאשר אני נמצא בתוכנת השחזור ,נותן לו את המחיצה של השולחן עבודה שזו C רציתי לדעת לאן אני אמור להוביל את התוכנה כדי לראות את הקובץ שלי? תוכנת השחזור היא R-Studio NTFS תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הדוס הוא כותב לי: The Command Prompt Has Been Disabled By The Administrator איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את הויסטה, כשהשארתי את המחשב דולק בלילה זה היה מתנתק מהאינטרנט מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=367587&sid=127 תהנו :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום הזמן של מסך הפתיחה של הווינדוס ממש ארוך משו כמו 3 דקות איך אני מבטל את המסך פתיחה? ואיך אולי גם אני עושה שזה יהיה יותר מהיר? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כי MSCONFIG לא עובד פה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
1)מה ההבדל בינה לxp pro או לxp home edition? 2)האם ניתן לשדרג אותה ישירות לvista או שצריך להתקין גרסה אחרת של xp ורק אז להתקין vista? 3)האם איכשהו אפשר להוסיף את שלל הפיצרים של media center edition לwindows xp pro או home (אני מתכוון להתקין איזשהו פאץ או תוכנה כזאת או אחרת)? תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
i've upgraded from win XP sp2 to windows vista beta 2, now i want to get my XP back, How can i do that without installing a new and fresh windows XP SP2????? Eli
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט הדסקטופ והסטארט מנוי נתקעים, זאת אומרת, קופאים כך שאי אפשר להפעיל כלום. רק אחרי 10 -15 דקות הכל חוזר לעצמו... האם זוהי בעיה נפוצה? מה גורם לכך?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-