Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר של החברה ושאני רוצה להיכנס אליו מופיעה לי הבעיה הבאה: משהו מכיר את הבעיה? איך פותרים מה עושים? תודה לכולם! נ.ב אני לא בטוח אם זה מתאים לפה או לתוכנה לשיקול המנהלים
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו : אני צריך שהמשתמש שלי יזוהה כAdministor , למרות שבלוח בקרה אני מסומן כך כשאני מנסה להריץ תוכנות מסויימות / משחקים הוא מבקש ממני להתחבר כאדמין . לדוגמא שאני מנסה לעשות אקטבישן שופ הוא מבקש שאני יתחבר כאדמין למרות שאני משתמש יחיד , הPB מעיף אותי ממשחקים ורושם RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges (הודעה זו מופיע כאשר המשתמש הוא אינו אדמין . מה אני יכול לעשות ??? תודה .
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות שיהיה עם הlogin הרגיל שכתוב ברך הבא אבל זה רק מראה לי לשים סיסימה ומעליו יש את שם המשתמש אני לא יכול לשנות את זה לא יודע למה הנה תמונה: http://img243.imageshack.us/my.php?image=problemhl8.png
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
האם זה נכון שעל כל דיסק של ויסטה לא משנה מאיזו גרסה יש בעצם את כל הפיצ'רים של שאר הגרסאות ובעזרת קוד מתאים ניתן לשדרג מגירסה לגירסה מבלי רכוש דיסק נוסף?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום . לפני כמה ימים ניסיתי להתקין תוכנה בשם StyleXP על ה Vista הצלחתי להתקין את התוכנה , אבל התונה הראתה חוסר תאימות ולא רצת לעבוד, לאחר שהסרתי את התוכנה גיליתי ,שכל האייקונים של הכוננים והתקיות נעלמו ( הם קיימים אבל ללא הציור ) מה שזה עושה זה שחלק מהתוכנות לא מצחיחות לעשות כלום משום שהם לא מזהות את האייקונים וככה הם פשוט נתקעות . ניסיתי לעשות כל מני דברים , כמו להתקין מחדש את התוכנה ולראות אולי אפשר להחזיר משם , ניסיתי גם להתקין כל מני תוכנות אחרות וכלום לא למצליח . הבעייה מאד מאד מרגיזה ואני כבר חושב להתקין מחדש את ה vista למרות שלא ממש מתחשק לי , כי כל השאר עובד דיי בסדר אם יש למשהו הצעה מה לעשות מאד אשמח תודה !
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
זה ככה לכל קובץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש למישהו מושג למה אין לי את האפשרות בספרייה שכולה MP3 לסדר את הקבצים ע"פ MODIFIED?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בזכותכם. עכשיו אני לוקח את ה-HD מהמחשב הזה למחשב החדש אז יש לי כמה שאלות 1. כל המידע לא נמחק כמובן ? שאני מעביר ממחשב מחשב 2. במחשב החדש איך אני עושה שה-HD הזה שאני לוקח יהיה מחולק לכמה חלקים (אני רוצה שה-HD הזה יתחלק ל-3 חלקים) איך אני עושה את זה? ואז על אחד החלקים להתקין את הווינדוס כמובן.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתקנת שני מערכות הפעלה Windows XP Home Edition על מחשב אחד (כמובן על מחיצות שונות)?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שמעתי שוויסטה לא תומכת בחיבורי ה-COM בלוחות אם. האם זה נכון? אם כן זאת הולכת להיות בעייה כי יש לא מעט דברים שמתחברים ב-COM תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
לאחר התקנת וויסטה אולטימייט אני שם לב שצריכת הזיכרון עולה באופן קבוע זה מתחיל ב-400mb ועולה עד ל-1.14 gb האים זה תקין ? הזיכרונות אצלי הם: KINGSTON 2X1024 667 MHZ האים אפשר לבטל תהליכים שרצים בווינדוס שלא נחוצים? ביטלתי את כל התהליכים שעולים עים הדלקת המחשב שלא נחוצים לי למעט האנטי-ווירוס הטים יש עוד משהו שניתן לעשות? לחזור ל-xp למשל
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנה דרך בויסטה להסיר את ה IE7 או WMP11 כוון שלא מצאתי מאמרים בנושא???
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי האם בווינדוס יש קובץ שמתעד את הזמנים שבהם הווינדוס הופעל או נכבה? אם לא, האם יש תוכנה פשוטה שיכולה לתעד את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה ליצור התקנת ווינדווס ישירות מהדיסק הקשיח. אני מתכוון בזה שאני אעתיק את קבצי התקנת הווינדווס (XP) להארדיסק ריק האם יש אפשרות לעשות אפשרות להתקנה משם? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד E8400 כדאי לשים VISTA? רק עכשיו ניכנסתי ךדיון של VISTA שאסור לפתוח סליחה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי כאשר אני לוחץ בוינדוס אקס פי על מאפינים ב"מחשב שלי" ואז לוחץ על "מתקדם" ואז בביצועים לוחץ על הגדרות ואז שום על "מתקדם אז יש שם שתי אפשרויות: 1 תזמון המעבד יש או אפציה להפעלת תכנית רקע או תכנית רגילה 2 כוונון ביצועים לזיכרון מטמון או לתכניות ורשום שאם זה שרת מומלץ לשים על מטמון. לא הבנתי מה זה אומר 2 האופציות האלה ואשמח אם מישהו ירחיב ויסביר בפירוט. תודה. אה ודבר אחרון.. בזיכרון וירטואלי יש המלצה של כמה מומלץ לשים. לפי מה נקבע כמה מומלץ? לא עדיף לתת לו כמה שיותר?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס XP והקובץ של WIN 32 נגוע בוירוס. האם יש דרך להסיר את הוירוס? האם אנטי וירוס יעזור פה או שצריך לפרמט את המחשב? אשמח אם תייצעו לי פה בעניין. תודה.
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
התקנתי במחשב xp בנוסף על חלונות 98 למניעת כפילויות מחקתי את מירב מרכיבי חלונות 98 עכשיו שאני פותח את המחשב כתוב באנגלית שהמחשב אינו מזהה את החלונות (זה כתוב על מסך שחור)
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
1) בעת הפעלת המחשב, כמה דקות לאחר מכן ה-Auto protect מפסיק לעבוד. מגדירים אותו - ועד ל-Restart הבא הכל תקין. 2) לחלק מהאתרים אני לא יכול להכנס - אין הודעת שגיאה, רק עמוד לבן. אם אני נכנס ל-כלים-אפשרויות אינטרנט-מתקדם-שחזר ברירות מחדל, הכל בא על מקומו בשלום, הבעיה היא שאם אני סוגר את ה-Internet Explorer ופותח אותו מחדש, שוב פעם חלק מהאתרים לא עובדים. אין לי סימן מסוים על אתר זה שעובד ואתר אחר שלא עובד. משום מה יש לי הרגשה שהבעיות קשורה אחת בשניה. הרצתי סריקת ספייוורים ולא עזר לי כלום! די דחוף, אשמח לקבל פתרון. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
איך אני נמנע מזהה? זה קופץ לפעמים מתי שבא לו אחרי שהוא מסיים הוא מתקין לי כמה קיצורי דרך בסטארט מניו (ובטח עושה עוד כמה דברים שאני לא רואה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אז ככה הפלוס עם הVC מותקן ויש מיקרופון אבל בלוח בקרה שאני בא לקרוא את הקטע הזה שהוא רוצה שאני יקרא כדי ללמוד ת'קול שלי אז הוא לא קיים יש שם רק את הmicrosoft sam המעצבן הזה מישו יודע איפה אני קורא לו את הטקסט הזה ויכול להסביר לי איך אני מגדיר את הווייס קומנד למדיה פלייר בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-