עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, מכירים את תיבת הדו-שיח שמופיעה כשרוצים להוריד משהו מהרשת,כן , אתם יודעים זו ששואלת האם "לפתוח" את הקובץ או "לשמור" אותו במחשב... ובכן, נראה לי שמאוד העלבתי אותה כי השבוע היא הפסיקה להופיע לי!!! אין לי מושג מה לעשות, אני לא יכולה להוריד שום דבר מהאינטרנט, לא קבצים (גם כאלה שהגיעו מה-email), לא תמונות, כלום... ??? אני לוחצת על הקישור להורדה, ואין עונה, מה עושים? אני לא מבינה גדולה במחשבים (אני חושבת שיש לי win98, אם זה עוזר) אז אשמח לקבל תשובה בלי מילים מסובכות מדיי... :-\ תודה רבה מראש. המיואשת... עריכת המודר: שני הת'רדים אוחדו.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Kak,

יש לי כמה תיקיות גדולות מלאות בקבצים שאני מעוניין לארגן בצורה יעילה יותר. ניקח לדוגמא את התקיה של הסרטים: כרגע זרוקים לי המון סרטים בתקיה כשהם מסודרים ע"פ שם. אני רוצה לסווג אותם ע"פ קטגוריות (סרטי אקשן, סרטי קומדיה וכ"ו). הבעיה היא שישנם סרטים שאני מעוניין לתת להם שני סיווגים שונים במקביל, כך שלפתוח תת תיקיות בתוך התיקיה הראשית אינה אופציה מספיק טובה. חשבתי על לצור מספר תת תקיות ולשים את הקבצים בסוג שהכי מתאים להם, ובשאר התיקיות שגם מתאימות להם לשים קיצורי דרך לקובץ. השאלה היא האם ישנה אופציה מובנת בווינדוס (או איזו שהיא תוכנה) שיכולה לפתור לי את הבעיה בצורה טיפה יותר אלגנטית?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by .Joseph M,

השאלה/בעיה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  4. שלום! האם יש דרך לבצע תיזמון עתידי של MUTE (השתקה של הרמקולים), נניח לשישים דקות, על ידי שורת פקודה בחלונות? או אולי על ידי תוכנה יעודית שמבצעת את הפעולה הזו?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  5. מצאתי תיקייה בשם INSTALLER בתוך הספריה של ווינדווס ששוקלת 10.5 ג'יגה בייט ובתוכה יש קבצי התקנה שאין לי מושג למה הם שייכים. האם אפשר למחוק את התיקייה, למישהו יש מושג למה היא נועדה?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by wow,

אני יודע שיש אפשרות לתכנת את הרגיסטרי ככה שהמחשב יעבוד הרבה יותר טוב. מישהו יכול לתת לי על זה עוד פרטים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by wow,

אני רוצה לעשות תיכנות לרגיסטרי בעזרת המדריך הזה http://www.pc-spot.co.il/guides/tweaks1.php האם הוא יתאים לי גם לגירסה של ה-WIN 64 BIT?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  8. Started by SpazaM,

פרסמתי בציוד הקפי אבל כנראה לא מתאים לשם יש לי מקלדת k200 Logitech ולמעלה יש לי מקשי favorites , החלטתי לשנות את הmail והcalc למקשי multimedia כי אין לי מקשים של "להעביר לשיר הבא" , "שיר קודם" . קצת חקרתי על הנושא והגעתי לפה : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\AppKey\מספר המקשהעניין הוא שלמדתי איך לשנות את התנהגות המקש ע"י ShellExecute לwmplayer.exe וגם לפתוח ישר את הג'ימייל, אבל אני לא מצליח בכל האינטרנט הזה למצוא מה הפקודה ל next track, מצאתי שהקוד הHEX שלו הוא E0 19 אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה שם, ניסיתי גם בשיטה בינארית Scancode map אבל הוא בכלל לא קולט שום תו. בסופו של דבר , האם יש למישהו מושג איך לעשות את זה בלי שום תוכנות עז…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by at,

רציתי לדעת איך אני יכול לדעת באיזה שעות (עדיף כמה שיותר מדוייקות) המחשב שלי היה פעיל בתאריך מסויים? (אגב מדובר במ"ה win xp pro) בתודה, טל נ.ב. מקווה שזה המקום המתאים לשאול? אם לא תעבירו.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  10. שלום. רציתי לדעת האם ואיפה יש אפשרות לראות את תאריך ההתקנה של מערכת ההפעלה בכל מחשב. וכן אם אפשר - גם לגבי שאר התוכנות. האם יש איזשהו לוג מסודר לזה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  11. Started by Aviram,

רציתי לדעת אם יש קובץ log או משהו שמתועדים בו תאריכים שהמחשב הודלק ונכבה או משהו דומה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by idov,

היי האם בווינדוס יש קובץ שמתעד את הזמנים שבהם הווינדוס הופעל או נכבה? אם לא, האם יש תוכנה פשוטה שיכולה לתעד את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. הקובץ הזה יאפשר לכם להריץ יישומי DOS בעברית, במסך מלא בWindows XP! פשוט כנסו לcmd, הגדילו למסך מלא (ALT + ENTER) ופתחו את הקובץ המצורף!! (אחרי שחילצתם אותו כמובן...) זה עובד כמו גדול במסך מלא!

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by PCguy,

אני צריך לתקן את הboot של ה xp שלי. עד כמה שאני זוכר צריך לאתחל מהדיסק של ווינדוס ולבחור R לתיקון שם צריך לתת את פקודת fixboot אבל יש פקודה נוספת לתיקון הMBR ושכחתי אותה מה היא???????? והאם יש לי שגיאות בדרך הפעולה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by susuFOX,

האם אפשר לתקן את התקנת האקספולרר ב WindowsXP? משום שלאחרונה צצה לי בעייה שכאשר המחשב פועל שולחן העבודה לא מופיע (רק הטפט ללא האייקונים) וגם שורת המשימות + תפריט התחל לא מופיע... ואני חושב שבעזרת תיקון של האקספלורר זה ייתוקן... ולמה שאני מבקש תיקון על ידי sfc/ scannow הוא מבקש את הדיסק של winXP pro שההתקנה על המחשב שלי התבצעה על-ידי winXP Home edition?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by henz12345,

אז ככה , בעת הפעלת המחשב הופיע שחסר קובץ SYSTEM כלשהו , הוא אמר לי להכניס תדיסק ללחוץ על R ולתקן , ניסיתי להריץ chkdsk , chkdsk /r , fixboot & fixmbr זה כבר לא מראה לי תהודעה של החסר קובץ וטוען תווינדוס , אך משום מה הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס , עוד לפני שמציג את הכחול הוא מראה לי רק מסך שחור , העכבר [לד אדום למטה דולק] (לא רואים תעכבר על המסך) , ונשאר תקוע . ניסיתי להכנס לSAFE MOD ושמה הוא נטען די הרבה ואז הLOADING WINDOWS זה נתקע [מסך כחול של WELCOME] . מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את זה ? להכניס אולי תדיסק ולעשות משהו שהוא יחליף קבצים פגומים של ווינדוס וישים חדשים דרך הדיסק ? בטוח יש עוד דרך חוץ מפרמוט

17. אני צריך לעשות תיקון לwinxp home אבל שכחתי את הסיסמה (לא זכרתי בכלל ששמתי בכלל) ראיתי אלפי מדריכים כדי למצא סיסמאות לחשבונות משתמשים אבל אף אחד בשביל ההתקנה. יש דרך למצא או לאפס את הסיסמה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by arik100,

אהלן אני מריץ WIN10 INSIDER הכי מעודכן עם OFFICE 2013 64BIT SP1 והתיקון אוטומטי ומזהה שגיאות פשוט לא עובד ניסיתי להוריד מהלינק שהוא מביא זה לא עובד [ATTACH=CONFIG]9432[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9433[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אחרי עריכת מערכת ההפעלה באנלייט אני חש שהמערכת לא מתפקדת כמו שצריך.מדי פעם המחשב קופא.וינאמפ ו VLC עובדים יחסית לאט והמחשב מאתחל את עצמו לפעמים לבד.השאלה שלי האם אפשר לשחזר את הטוויקים שעשיתי בעריכה של האנלייט בתוכנה כלשהי או שעליי לבצע התקנה נקיה מחדש? חשוב לציין שהטוויקים שעשיתי הם הוספת איקונים במחשב שלי לחיבורי הרשת והוספת פונקציות מנהל (אדמיניסטרטור טולס) מעבר לכך לא נגעת בדברים ממש לעומק. אני אציין ואומר שכל זה נעשה על מנת לשלב את הדרייברים של הבקר שעליו יושב המערך של המערכת הפעלה כי אם לא אעשה זאת אני איהיה חייב להתקין אותו עם דיסקט (מעצבן קצת )

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by Nihility,

אם התקנתם את המסנג'ר החדש בחלונות 7 בוודאי שמתם לב למספר דברים: 1. הוא לא מתמזער, במקום זה הוא נשאר תקוע בשורת המשימות ותופס מלא מקום. 2. הוא כאילו פתוח על 2 חלונות כל הזמן ככה שאי אפשר למזער אותו בלחיצה על האייקון שלו בשורת משימות. 3. הוא כל הזמן קופץ גם אם הוא ממוזער כשממזערים את פיירפוקס. יש לזה פתרון די פשוט. ניתן להריץ את Live Messenger בcompatibility mode לחלונות vista. זה מאפשר למזער אותו כרגיל ופותר את כל הבעיות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי התקנה של XP על כונן C וחלונות VISTA על D עכשיו העניין הוא שלא נגעתי בXP כבר כמה חודשים והיא 'דעכה' משום מה המערכת לא מזהה כבר את המקלדת והעכבר שלי למרות שהיא זיהתה בעבר וגם אם אני מחבר ומנתק היא עדיין לא קולטת אותם בלעדיהם אי אפשר לעשות כלום מה אני יכול לעשות למישהו יש מושג?.. ועוד שאלה בקטנה, אני יכול להתקין את הXP מחדש בזמן שויסטה פועלת? כי פעם זה היה משתק את המערכת הפעלה החדשה יותר (התקנתי 98 אחרי שכבר היה לי XP) תודה לכל המגיבים

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by cupidil,

אחרי נפילת מתח המחשב בקושי זז (CPU 100% כמעט כל הזמן). אני רוצה לעשות REPAIR ל WINDOWS XP HOME. הבעיה היא שיש לי מחשב של חברת NEC (מחשב ישן) שהגיע עם WINDOWS מותקן חוקי ולא קיבלתי תקליטור התקנה של מיקרוסופט. מה שקיבלתי זה 2 תקליטורי שיחזור של SST, היבואן של מחשבי NEC. בדרך כלל אפשר לבצע REPAIR בלי למחוק נתונים, אבל על התקליטורים של SST רשום שהם מוחקים את המידע מהדיסק הקשיח. למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  23. https://wccftech.com/windows-11-build-22000-282-is-out-for-beta-and-release-preview-channels/ https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/10/15/releasing-windows-11-build-22000-282-to-beta-and-release-preview-channels/ בקרוב נקבל גרסה יותר יציבה... ואולי אעבור בקרוב גם

24. Started by coorva,

על מנת לתקן קבצים פגומים ב- WIN XP מכניסים את דיסק מערכת ההפעלה ומקישים פקודה : SFC\SCANNOW אבל ב- WIN 98 זה לא עובד. איזו דרך יש לתקן קובץ DLL פגום בחלונות 98 (מהדורה שנייה)? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by matizami,

קראתי בדביק על תיקון קבצי מערכת בויסטה ע"י הרצת הפקודה sfc /scannow. לאחר סיום, היה כתוב שהוא מצא שגיאה ויתקן אותה אחרי ריסט. האם אחרי הריסט אני צריך עדיין להשאיר את הדיסק של הוינדוס בפנים, כלומר בוט מהדיסק, או להוציא את הדיסק ולעשות ריסט רגיל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.