עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום הכונן הקשיח שמריץ את מערכת ההפעלה שלי הוא IDE, לאחרונה הוא התחיל לנקוש באופן חשוד וקניתי כונן SATA כדי להחליפו. האם אוכל פשוט לבצע GHOST מהכונן הישן לחדש ולחבר את הכל, או שמערכת ההפעלה [WIN XP] לא תהיה במיטבה ואצטרך הלתקין הכל מחדש? רון.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. איך אני מראה את סוף הנתיב של קובץ בשורת המשימות ולא את ההתחלה, כלומר שבמקום D:\C\FUCKU\.. זה יראה ...\FUCKU\XXX\silvia.mpg תודה זה דחוף אם אפשר

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. היום הדלקתי את המחשב אחרי שאתמול הוא עבד בלי בעיות ומה שראיתי זה שכלום לא עולה בעצם,רק יש את התמונה של הדסקטופ והסמן של העכבר שאפשר להזיז אותו וזהו אין את ההתחל ואת כל התיקיות,בעצם האקספלורר לא עובד מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה??

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש לבת דודה שלי מערכת הפעלה של ויסטה והיא רוצה לעשות את החלונות שלה בתלת-מימד איך עושים צריך תוכנה או משהו..?? תודה לעוזרים..!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין לגבות את הקובץ של ההפעלה של הווינדוס (לאחר שהפעלתי אותו,אני רוצה לשמור אותו ע"מ להשתמש בו באותו מחשב בפעמים הבאות שאני מתקין את הווינדוס). אני מעוניין לעשות זאת בגלל שקרה לי כבר שהווינדוס לא איפשר הפעלה של העותק לאחר פירמוט והצטרכתי CD-key חדש.. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

שלום העכבר שלי התחיל לזייף, סתם ככה פתאום. כשהווינדוס בפעילות (רגילה - גלישה באתרים) כל המערכות עובדות טוב אך העכבר משתתק לכמה שניות (אי אפשר להזיז אותו, החץ הימני והשמאלי לא עובדים) הווינדוס עצמו לא משתתק עם העכבר, רק הוא, וזה חוזר חלילה בפרקי זמן מאוד קצרים. פתרון הבעיה הוא 100% להחליף את העכבר ?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by intel suck,

בכל פעם שאני נכנס לווינדוס המחשב עושה AUTO CHACK בגלל שהקובץ XMNT 2002 לא נמצא מה זה? ואיך לבטל את זה?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by whodosntlikeomri,

שלום יש לי בעיה אם IE אני רוצה להוריד קבצי ZIP אבל משום מה זה הפסיק לשאול אותי אם אני רוצה לפתוח או להוריד את הקבצים וזה אוטומתית פותח לי אותם מישהו יודע איפה משנים את זה?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  9. אני רוצה להתקין ווינדוס בעברית על מחשב שבו כבר מותקן ווינדוס באנגלית. האם עלי לבצע פירמוט, או שהתקנה מחדש עם הגרסא העברית היא אפשרית, ואמורה לעבור בלי בעיות? חוץ מזה, אני רוצה להבין מה ההבדל בין quick format, full format ופשוט התקנה מחדש של ווינדוס. ברור לי שפירמוט מלא מתבצע ממש ברמה הפיזית ולכן כל פיסת מידע נמחקת, אבל מה בעצם נעשה בquick format? ומה ההבדל בין quick הזה לבין "התקנה מחדש" של ווינדוס? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by kobibo,

כל יומיים שלושה פתאום ללא כל הודעה מוקדמת מע' ההפעלה הזאת פשוט נתקעת לחלוטין ,העכבר והמקלדת פשוט נתקעים למרות שמקש ה NumLock עובד שום מקש אחר לא מתפקד. ב Event Logs פשוט לא רואים מה הבעיה. עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. אודה לעזרה לפחות לכיוון בדיקה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. i've upgraded from win XP sp2 to windows vista beta 2, now i want to get my XP back, How can i do that without installing a new and fresh windows XP SP2????? Eli

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by dududs,

שלום רב, לא מזמן כשהייתי לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו אז היה נפתח לי דף אינטרנט עם מס' שורות פקודה, ופשוט הייתי לוחץ על שורת הכתובת (העתק הדבק) ומעביר אותה לתוכנה rss שיש לי. היום,כשאני לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו זה נשמר לי כקובץ במחשב. למה זה ככה,ואיך אני יכול עכשיו להעביר אותו לתוכנה ? עריכה - אוקיי הצלחתי אני פשוט לוחץ על הקישור של הrss קליק ימני והעתק קיצור דרך. אבל בכל מקרה מישהו יודע איך אני מבטל כל פעם שאני לוחץ על rss את האפשרות שישמור אותו למחשב שלי ?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  13. שלום, נתקלתי בבעיה חמורה בwindows 98 SE Hebrew Enabled לאחר התקנת client של תוכנת Priority SQL 11.1 כל המילים בעברית בשולחן העבודה הופכות לתמונת ראי של עצמן, ואין גישה כלל ל office ן- internet explorer אפילו לאחר התקנה מחדש. אותה תקלה קרתה בתחנות רבות. אם מישהו נתקל בתופעה ויודע איך לצאת ממנה, אנא פרסמו תגובה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  14. Started by dor444,
    • 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by mazoneli,

יש לי בעייה שהתחילה ב WMP ועכשיו עברה ל outlook express שאני פותח אותם הם פעילים ועובדים אבל לא נראים על המסך. רק בtaskbar שאני מקליק עליהם יש אנימציית חלון שעף לצד ימין של המסך ו.......................... כלום. אם אני עובר פרופיל הבעייה נפתרת, אבל נשבר לי להחליף כל חודשיים פרופיל משתמש. בבקשה עזרה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by shaharZur,

יש לי מחשב חדש וכשהתקנתי את הווינדוס הכנסתי את הדיסקט של הדרייבר של ה SATA2 למרות שבביוס הוא מזהה אותו אבל משום מה הוא אמר שיש לו בעיה אז המשכתי את ההתקנה. בעיקרון הכל עובד עכשיו אבל משום מה הארדיסק מזוהה כמו דיסק נשלף(אייקון קטן ירוק בתחתית במסך) שניתן להסיר (אי אפשר באמת להסיר אבל זה נראה בדיוק כמו דיסק נשלף) אז עכשיו אני שואל מה עושים??? הורדתי דרייברים בהאתר של הדיסק קשיח אבל לא הבנתי איך מפעילים אותו. הארדיסק הוא של WD 160GB JS הלוח אם ASUS M2N-E. מה עושים???

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by ~oren~,

שלום לכולם, כאשר אני נכנס למשתמש מסוים ואז אני רוצה לעבור למשתמש אחר (בלי להתנתק) אז כאשר אני לוחץ על המשתמש השני, המסך נכבה והמחשב לא מגיב לכלום רק אם אני מפעיל אותו מחדש. בהתחלה חשבתי שיש לי בעיה בוינדוס אז פרמטי את המחשב ובכול זאת זה לא עזר תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  18. Started by sheff2k1,

אני רוצה להוסיף אפשרות למסך שנפתח כאשר אני לוחץ קליק ימני על קבצי תמונות. למי שלא מבין על מה אני מדבר, הוספתי תמונה. אני לא רוצה שזה יופיע בopen with , אלא במסך המידי. אני פשוט רוצה שתהיה אפשרות לפתוח את זה עם פוטושופ CS3, שמשום מה לא מוסיף את האפשרות הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  19. שלום עקב סוסים אני מתקין את המחשב מחדש. יש לי דיסק המחולק ל-D ו-C ודיסק G 1) האם אני יכול לדאוג שרק C יותקן ולא יעלם לי כלום מ-D ו-G? 2) פרט למועדפים, מה עוד עלי לשמור מ-C 3) העותק שברשותי חוקי אך היום שבת. האם יש אקטיבצה אנושית גם בשבת 1-800 או דומה (לא מצאתי) תודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  20. אז כמו שרשמתי בכותרת יש לי דיסק של וינדוס ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש כל פעם שאני עושה איתחול הוא מגיע למצב שהוא אומר לי לבחור בין מצב בטוח או תצורה אחרונה שפעלה או להתחיל כרגיל ובעצם לא קורא את הדיסק בשביל ההתקנה מישהו יכול לנסות לתת לי הסבר מדוע זה קורא ואיך אני יכול להתקין את הוינדוס.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. האם כאשר אני מפרמט גם הרג'יסטרי נמחק??? תודה

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  22. יום אחד שחקיתי במשחק והמשחק עצר וזה עשה לי מסך לבן עם מלא קווים עשיתי ריסט ואחרי הלוגו של ה וינדוס (שכתוב וינדוס אומי דיזן וזה טוען למטה) זה עושה לי מסך כזה בצבע כחול (כתוב למעלה וינדוס XP) זה נותן לי איזה 10-15 שניות ללחוץ ENTER עם אני לא לוחץ זה עושה איזה משהו (אני לא יודע כל כך אנגלית) עם 3 שלאבים דוגמא: --פה זה כותב משהו באנגלית--- (1 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית --פה זה כותב משהו באנגלית--- (2 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית --פה זה כותב משהו באנגלית--- (3 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית שזה מסים תשלאבים האלו זה לא עושה כ…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by oev israel,

תודה לעונים: כיצד אפשר לשלוט על התכונות שמציג העכבר הימני (קליק ימני)?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. Started by d pro,

נא למחוק

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  25. אני מתכוון להתקין XP על הנייד SATELLITE L40-17T, וכמו רוב המחשבים היום, בזמן שאני מתקין את XP מתקבלת הודעה שהכונן הקשיח לא זוהה. כבר מכיר את הפרוצדורה של הורדת הדרייבר המתאים לזיהוי הכונן הקשיח מאתר הבית של הנייד, ולשלב אותו בדיסק של XP או על דיסקט נפרד (עשיתי את זה עם המחשב הישן). הדרייבר למחשב הנוכחי הוא בגודל 20MB, ויש בו תיקייה שנקראת: "AHCI HDD drivers ICH8M_32bit". זאת בעיקרון התיקייה שאני צריך לשלב עם הדיסק של XP? פשוט לא הגיוני לי שכל הדרייבר הוא 20MB, בדרך כלל זה לא עובר את המגה.... ועוד בקשה, שכחתי איך קוראים לתוכנה שאיתה משלבים דברים לדיסק של XP . תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.