עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dududs,

שלום רב, לא מזמן כשהייתי לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו אז היה נפתח לי דף אינטרנט עם מס' שורות פקודה, ופשוט הייתי לוחץ על שורת הכתובת (העתק הדבק) ומעביר אותה לתוכנה rss שיש לי. היום,כשאני לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו זה נשמר לי כקובץ במחשב. למה זה ככה,ואיך אני יכול עכשיו להעביר אותו לתוכנה ? עריכה - אוקיי הצלחתי אני פשוט לוחץ על הקישור של הrss קליק ימני והעתק קיצור דרך. אבל בכל מקרה מישהו יודע איך אני מבטל כל פעם שאני לוחץ על rss את האפשרות שישמור אותו למחשב שלי ?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  2. Started by talevi,

שלום הזמן של מסך הפתיחה של הווינדוס ממש ארוך משו כמו 3 דקות איך אני מבטל את המסך פתיחה? ואיך אולי גם אני עושה שזה יהיה יותר מהיר? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  3. יש לי דיסק של ויינדוס xp והמחשב מקרטע לי ואני חייב דחוף לפרמט ואני לא כול כך בטוח איך אז בבקשה מישהו יכול לתת לי הסבר קטן?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  4. Started by mokisho,

יש לי בעיה כאשר אני מפעיל סרט בויסטה בעזרת אחד הנגנים אפילו המדיה פלייר אז אחרי זמן קצוב השומר מסך מתעורר למרות שלא מסומן לו לעבוד אם אותם צוכנות מישהוא יודע משהוא בנוגע לבעיה זו

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  5. יש עוד איזה חבילת הרחבה שיצאה אחרי SP2 שכדאי לדעת עליה?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  6. Started by bluemail,

1 ) תוך כמה זמן מיקרוסופט תובעים טכנאי שהתקין וינדוס לא חוקי ? ( בשביל למסור לו דרישת שלום ממני . הנה הקישור למי שלא מבין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204337.0) 2 ) קיבלתי היום הודעה על שהוינדוס שלי לא חוקי בגלל שאני לא יכול להתקין על (המנייק התקין פרו ויש לי ביתי ) הישן . כמה זמן אני יכול לעקב את זה ? פשוט איני רוצה לפרמט לפני ויסטה יצא

7. אז ככה...אני רוצה לשנות את העיצוב של הסידבר עצמו שיראה ככה: כאילו אתם מבינים את ההבדל...שיש חצי שקיפות כזאת...ולא כמו עכשיו שיש לי מלבן שחור...

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by oev israel,

תודה לעונים: כיצד אפשר לשלוט על התכונות שמציג העכבר הימני (קליק ימני)?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  9. Started by LIOR42,

היתה לי לא מזמן נפילה של הווינדוס והייתי צריך לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש אחרי שהתקנתי הכל נתבקשתי ע"י התוכנה להיתקשר למספר כל שהוא ולקבל מזהה ותקנה ומישום מה אני רושם הכל כמו שצריך אבל הוא אומר לי "מזהה ההתקנה לא התיקבל" מה אני עושה כדי לקבל את מזהה ההתקנה

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by HeaT-SinK,

שלום העכבר שלי התחיל לזייף, סתם ככה פתאום. כשהווינדוס בפעילות (רגילה - גלישה באתרים) כל המערכות עובדות טוב אך העכבר משתתק לכמה שניות (אי אפשר להזיז אותו, החץ הימני והשמאלי לא עובדים) הווינדוס עצמו לא משתתק עם העכבר, רק הוא, וזה חוזר חלילה בפרקי זמן מאוד קצרים. פתרון הבעיה הוא 100% להחליף את העכבר ?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by sheff2k1,

אני רוצה להוסיף אפשרות למסך שנפתח כאשר אני לוחץ קליק ימני על קבצי תמונות. למי שלא מבין על מה אני מדבר, הוספתי תמונה. אני לא רוצה שזה יופיע בopen with , אלא במסך המידי. אני פשוט רוצה שתהיה אפשרות לפתוח את זה עם פוטושופ CS3, שמשום מה לא מוסיף את האפשרות הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  12. האם כאשר אני מפרמט גם הרג'יסטרי נמחק??? תודה

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  13. אם אני משאיר את המחשב במשך יותר מ3 שע' במצב הזה אני חייב להפעיל מחדש את המחשב כי שום כפתור במקלדת או הוזזת העכבר לא מדליקה לי את המסך לעומת זאת אם אני משאיר את המחשב במצב הזה במשך פחות מ3 שע' אז אם אני לוחץ על כפתור מסויים במקלדת או מוזיז את העכבר ואז המסך נדלק ואפשר לחזור לעבוד עם המחשב נכון לעכשיו הגדרתי את שומר המסך שיעבוד אחרי 10 דק' והכיבוי מסך יהיה אחרי 20 דק'

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  14. או קיי זה הולך ככה היום ניסיתי להיתחבר מהעבודה ברמוט למחשב בבית היתחבר אבל בסיסמא הוא אומר לי שהיא לא נכונה ואין מצב שהיא לא נכונה אני בטוח ב 100% שזאת הסיסמא. 1. מה יכול להיות הבעיה של הסיסמא? 2. אם נגיד ומישהו שינה לי אותה איך אני יכול לפרוץ אותה?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by baraksar,

שאני ניכנס לעידכון כדי לעדכן תווינדוס מופעיה לי הודעת שגיעה עם מספר שגיאה 0x800A01AE בבקשה עזרה מה לעשות?? כדי לתקן את זה אני לא מצליח להוריד עדכונים יש לי ווינדוס אקס פי באנגלית הגרסא של העידכון היא 5 מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by ofir667,

אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות? אז איך כתבתי עכשיו? כתבתי בוורד והעתקתי

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by shaharZur,

יש לי מחשב חדש וכשהתקנתי את הווינדוס הכנסתי את הדיסקט של הדרייבר של ה SATA2 למרות שבביוס הוא מזהה אותו אבל משום מה הוא אמר שיש לו בעיה אז המשכתי את ההתקנה. בעיקרון הכל עובד עכשיו אבל משום מה הארדיסק מזוהה כמו דיסק נשלף(אייקון קטן ירוק בתחתית במסך) שניתן להסיר (אי אפשר באמת להסיר אבל זה נראה בדיוק כמו דיסק נשלף) אז עכשיו אני שואל מה עושים??? הורדתי דרייברים בהאתר של הדיסק קשיח אבל לא הבנתי איך מפעילים אותו. הארדיסק הוא של WD 160GB JS הלוח אם ASUS M2N-E. מה עושים???

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  18. שלום הכונן הקשיח שמריץ את מערכת ההפעלה שלי הוא IDE, לאחרונה הוא התחיל לנקוש באופן חשוד וקניתי כונן SATA כדי להחליפו. האם אוכל פשוט לבצע GHOST מהכונן הישן לחדש ולחבר את הכל, או שמערכת ההפעלה [WIN XP] לא תהיה במיטבה ואצטרך הלתקין הכל מחדש? רון.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  19. שלום ברצוני לקנות מחשב נייד של TOSHIBA דגם A200-13O והמחשב מגיע עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA HOME BASIC . רציתי לדעת אם זוהי מערכת הפעלה טובה לצפיה בסרטים או עדיף לשדרג לפרימיום?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by yotep,

התקנתי את ויסטה על כונן D ועל כונן C מותקן XP וכל פעם שאני מנסה למחוק את תקיית הויסטה אני מקבל הודעה שאי אפשר למחוק את התקייה ופרמוט לא בא בחשבון...מה עושים?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  21. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=367587&sid=127 תהנו :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by pop300,

יש לי שאלה איך אני מתקין WINDOWS 98 על וינדוס XP יש לי את הדיסק של WINDOWS 98 תחזירו תשובה.

23. אורח
    Started by אורח,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם W7 עליו, עכשיו רציתי למחוק אותו ונכנסתי לPARTITION MAGIC דרך בוט ופתאום זה נתן לי כמה שגיאות ואחרי זה זה לא הראה לי שיש לי כונן בכלל. עכשיו זה לא מפעיל לי את הוינדוס בכלל יש מסך כחול לשנייה והמחשב עושה ריסט. אני מנסה להתקין וינדוס XP וזה נותן לי מסך כחול עם שגיאה pci.sys. עכשיו יוצא שאני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בכלל! מה אני עושה במצב הזה?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by בזיק2,

במחשב שלי מופיעה כתמונת רקע תמונה של עמית מהעבודה שלי. אין לי מושג איך, אני גם לא מוצא אותה במחשב שלי מה מקורה ואיך אני מעלים אותה? יכול להיות שזה הגיע דרך הonedrive? היו תמונות מהמחשב שלי שעלו כרקע במחשבי מקום העבודה ותמונת העמית ההוא גם עלתה במחשבי העבודה. אז מה קורה כאן? עוד נתון: התמונה הנ"ל מופיעה כאשר בבחירת תמונת הרקע אני על אפשרות של picture/

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  25. היי, אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מצב בטוח ולא מצליח.. למרות שאני בוחר: "safe more with networking" מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו \ אם בכלל זה אפשרי ? גרסא : Windows Xp + Sp2 תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.