Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני אתן דוגמא : למשל בmsconfig אני מסמן לו שלא יפעיל תוכנות מסוימות, אחרי ריסט או שתיים הן מופעלות שוב. או שאני מבטל את הfirewall בwindows, אחרי ריסט הוא חוזר ושואל אותי אם לחסום או לא לחסום תוכנות מסוימות [כאלה שכבר הגדרתי אותן בפיירוול, זה כאילו שהוא התקין את הפיירוול המובנה מחדש] מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
השבוע לצערי נשרף לי הספק כוח במחשב (פנטיום 4 2.66GHZ). החלפתי אותו. מההפעלה הראשונה אחרי שהחלפתי את הספק (הספק מתאים למחשב והמחשב מקבל חשמל כראוי) ה-BOOT SCREEN של הווינדוס (XP PRO כאמור) נתקע. ז"א האנימציה של הטוען ומעליה האייקון של הווינדוס אקספי נתקעת ולוקח לה חצי שעה להטעין את הווינדוס. טוב, לא נורא. פירמטתיי וגם אחרי הפירמוט (וגם אחרי השניים אחריו) זה לא עבד. מה שמוזר פה זה שתחת Windows Vista זה לא קורה (אני עכשיו תחת ויסטה) ההתקנה רצה טוב והבוט סקרין לא נתקע בכלל. למישהו יש דרך לתקן את זה? אני ממש סובל תחת ויסטה. גם לא נוחה וגם המחשב שלי מקרטע תחתיה =\
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה והורדתי את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך 6800 גי טי ואין בו לוח בקרה קלאסי אמרו לי בפורום תצוגה וגרפיקה שיש דרייבר לויסטה עם לוח בקרה קלאסי לנבידיה מישהו יודע מה השם המלא שלו עם המספר? ויש לי 32 ביט תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, יש לי תופעה מאוד מוזרה בווינדוס. בהתחלה הכול עבד אצלי כרגע, ופתאום, בלי שום סיבה הגיונית, התצורה בה הווינדוס פועל השתנתה: כשאני לוחץ CTRL ALT DEL זה מגיע לחלון עם כל מיני אופציות ביניהן Task Manager, במקום להגיע ישירות ל-Task Manager כמו שזה תמיד עשה ועושה אצל כולם! וגם כשהווינדוס עולה אז זה מבקש ממני ללחוץ אנטר בכניסה למשתמש, למרות שיש לי רק משתמש אחד בווינדוס הזה, וגם לו אין סיסמה, אז למה זה לא מעלה מיד את הווינדוס אלא מחכה שאני אלחץ אנטר? בקיצור, זה כמו במחשבים בצבא. פעם זה לא היה ככה, אצל כל החברים שלי זה לא ככה, ואני מת לדעת מה גורם את השינוי הזה בווינדוס ואיך מחזירים אותו חזרה. שאלתי כבר עשרות אנשים, אני מקווה שהישועה תבוא מפה. לא יכול להיות שזה קורה אצלי כל פע…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שאומרים ווינדוס XP PRO הכוונה ל XP professional ? או שזה שני windows שונים?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום. שאני מעתיק קובץ מכונן ה- DVD שלי ל- HD המתשב מאתחל את עצמו לאחר שהוא מראה לי מסך כחול לשנייה. אני מצרף קובץ MiniDump. אודה לכם על פענוחו. (יש לשנות את הסיומת TXT ל- DMP) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
לא רוצים לינוקס? אפשר גם אחרת. Valve החלה לשחרר כלים המסייעים להתקנת מערכת חלונות 10 על הקונסולה המהפכנית החדשה שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 98 ואני רוצה למחוק את האפשרות "find" מתפריט התחלה איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שאלה חשובה! יש לי ויסטה מותקן בכונן C ויש לי אקספי מותקן בכונן D השאלה שלי היא איך אני יכול לעלות את וינדוס ויסטה?? רק אקספי עולה לי תודה לעוזירם!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי הרבה תהליכי SVCHOST.EXE במחשב, קראתי קצת על התהליך והבנתי שבנוסף לזה שמערכת ההפעלה מפעילה דרכו dllים על המחשב גם אנשים מסוימים יכולים להריץ dllים על אותו המחשב בעזרת התהליך. וזה קשור למשהו שרשום ברג'יסטרי, הפעלתי registry booster על המחשב וניקיתי מלא בעיות ברג'יסטרי, לא בהכרח קשורות... מאז ויש לי את התהליך הזה כל כך הרבה פעמים המחשב שלי נהייה איטי מאוד וכשזה קורה אני מנסה להכנס לproperties של חיבור האנטרנט ורשום לי שבעיה לא ידוע עלתה. מישהו יודע (אני בטוח) איך אני מתקן את המצב? אני לא בטוח שפה אני צריך לשים את ההודעה, אבל זה נראה לי המקום האופטימלי ביותר.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה עם כל מיני דברים של הויסטה שקופצים לי.... כל שניה קופצות לי הודעות האם לאשר התקנה זה ושימוש זה, גם כששיניתי את השמות של הכוננים הקשיחים הוא רשם שצריך אישור של ה-administrator והקפיץ הודעה אישרתי ועשה. יש דרך לבטל את הבקשה לאישור כל חצי שניה??? אני חדש עם ויסטה.... רחמים.... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלחו לי כמה תמונות שהסתירו בהם פנים של אנשים או דברים אחרים (עשו איזה קשקוש בצייר ושמרו) אבל כשבוחרים באפשרות- תצוגה >תמונות ממוזערות אפשר לראות (בקטן אמנם) את התמונה המקורית ללא הקשקוש. בדקתי עם עוד כמה תמונות כאלה ששלחו לי וזה ככה בכולם. מישהו מכיר את התופעה? ואם כבר דנים בזה אז יש איזה תוכנה שתראה לי את התמונה המקורית בגדול?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש למישהו מושג למה אין לי את האפשרות בספרייה שכולה MP3 לסדר את הקבצים ע"פ MODIFIED?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אז ככה הפלוס עם הVC מותקן ויש מיקרופון אבל בלוח בקרה שאני בא לקרוא את הקטע הזה שהוא רוצה שאני יקרא כדי ללמוד ת'קול שלי אז הוא לא קיים יש שם רק את הmicrosoft sam המעצבן הזה מישו יודע איפה אני קורא לו את הטקסט הזה ויכול להסביר לי איך אני מגדיר את הווייס קומנד למדיה פלייר בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הוינדוס XP שלי לאחד אחר דרך דיסק (חשוב לציין ששניהם מקוריים כמובן) אבל מה שיש לי עכשיו על המחשב הוא באנגלית ומה שאני רוצה להתקין הוא בעיברית והא כותב לי שגיאה שהוא יכול רק ליצור התקנה חדשה ולא לעדכן ומשום מה הדיסק לא פועל בבוט מדיסק איך אני יכול לפתור את זה בבקשה בבקשה תעזרו לי אני מתכנן אני חייב את זה תודה מראש s_b54
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני הבנתי ש WIN 2000 על שלל הגרסאות שלה ,הייתיה מערכת הפעלה לשרתים ולא לשוק הביתי ,חברים שלי טוענים שהיא גם הייתיה מערכת הפעלה לשוק הביתי מי צודק ? ואפשר להביא קישור לאתר כלשהו שמוכיח את זה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות? אז איך כתבתי עכשיו? כתבתי בוורד והעתקתי
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היה לי וירוס על המחשב שמחק לי את התהליך WINLOGON.EXE אז החלטתי לפרמט את המחשב הכנסתי את הדיסק של XP והופיע הודאה שהיא אפשר להתקין כיוון שאין דרייברים לכונן הקשיח האם יש משהו שפיספסתי?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה משהו , או דרך הווינדוס עצמו איכשהו..? תודה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי בדיסק הקשיח 3 מחיצות c,d,e כאשר ב-d אני מאחסן כמות גדולה של קבצי mp3. לאחרונה רציתי להגדיל את השטח ב-e על חשבון השטח ב-c והשתמשתי לצורך כך בתוכנה Paragon Partition Manager. המחשב דרש אתחול והתחיל לבצע את התהליך. באמצע התהליך התברר לי שאני צריך לבדוק משהו דחוף באינטרנט אז ביטלתי את התהליך והפעלתי מחדש. כש-windows עלה ראיתי שאין לי גישה לכונן d. נכנסתי לParagon Partition Manager והשלמתי את התהליך מההתחלה (הפעם הוא לא דרש אתחול כי נלקח שטח מ-c והוא נהפך לא לשטח לא מוקצה בסמוך ל-e). עדיין לא הייתה גישה ל-d אז ביצעתי ריסטרט ואיפשרתי לבדיקה של ה-windows לעלות ולבצע סריקה של d ותיקון שגיאות כמו שהומלץ במסך. הבדיקה הסתיימה וה-windows עלה והייתה גישה לכונן d וחשבתי שהבעייה נ…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום איך אני מקליט חצי שיר מהווינאמפ? זאת אומרת אני רוצה לקצר שיר רגיל ואחר כך לשמור אותו... האם יש דרך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
התקנתי IIS והכל טוב ויפה... עכשיו אחרי כמה חודשים הוא עושה כמה בעיות: 1. אני לא יכול ליצור אובייקט FSO. השגיאה שאני מקבל היא: invalid class string
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדווס ויסטה, אך בו זמנית לשמור על XP. כבר ידוע לי שניתן להתקין את הויסטה בכונן אחר- או במחיצה אחרת, ותהיה לי אפשרות הבחירה בזמן הפעלת המחשב. השאלה שלי היא- האם אפשר להתקין את הויסטה על כונן C שבו נמצא XP בלי למחוק את XP, ובלי לפגוע במערכת? הסיבה לכך היא שאני לא רוצה לבזבז מקום בD על ויסטה, כשיש לי די והותר מקום פנוי בC. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-