Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק xp ואני רוצה הוא יעלה דרך הבוט אבל כנראה שאין בדיסק בוט האים יש איזה קובץ או משהו כדאי להפוך תדיסק הקיים שיהיה דיסק שעולה דרך הבוט נ.ב שיניתי את הגדרות בביוס שיעלה מהסידי למי ששואל ותודה על העזרה שתגיע
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חברים אני זקוק לתוכנה שמתקנת כל מיני קבצים או שמסדרת את ה XP ישעבוד ללא פירמוט שמעתי על זה אבל אני לא יודע איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב למשל אני לא מצליח להכנס ל-MSCONFIG וכו' חוצמיזה ה- XP עובד נורמלי בלי תופעות מוזרות יותר מידי אז בבקשה עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, משום מה נעלמו לי כל תפריטי הצד ב-my computer, my network וכו'.... מעבר לזה שזה מעצבן יש פעולות שרק שם ניתן לבצע כמו לראות ולהתחבר למחשבים אחרים ברשת הביתית. מישהו יודע איפה ניתן להחזיר אותם?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בשומר מסך, השמור מסך מתחיל לעבוד לאחר פרק הזמן שהגדרתי וכדקה לערך אחרי שהוא פועל הוא פתאום מפסיק וחוזר לWIN (כמובן שלא נגתי בכלום) והדבר חוזר שוב ורק בפעם השלישית שזה קורה המוניטור (המסך כבה - כי ככה הגדרתי את זה) אבל למה הדבר קורה שהשומר מסך מפסיק לעבוד?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסיקים על המחשב, אחד IDE ואחד SATA. כאשר התקנתי מחדש את ווינדוס המחשב זיהה את ה IDE כדיסק 0 ואת ה SATA כ דיסק 1. מה שגרם לאותיות של המחיצות להתחיל מה IDE ואני רוצה שב SATA ישב מחיצה C כבר סידרתי בבוט שה SATA ראשון אבל למקרה שלא עשיתי את זה נכון אנא ספרו בדיוק איך למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה, (רק לא לנתק את הדיסק השני בזמן התקנת הווינדוס, אני מכירה את זה כבר ולא בא לי לפתוח את המחשב אם אני לא חייבת) תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם W7 עליו, עכשיו רציתי למחוק אותו ונכנסתי לPARTITION MAGIC דרך בוט ופתאום זה נתן לי כמה שגיאות ואחרי זה זה לא הראה לי שיש לי כונן בכלל. עכשיו זה לא מפעיל לי את הוינדוס בכלל יש מסך כחול לשנייה והמחשב עושה ריסט. אני מנסה להתקין וינדוס XP וזה נותן לי מסך כחול עם שגיאה pci.sys. עכשיו יוצא שאני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בכלל! מה אני עושה במצב הזה?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יום אחד שחקיתי במשחק והמשחק עצר וזה עשה לי מסך לבן עם מלא קווים עשיתי ריסט ואחרי הלוגו של ה וינדוס (שכתוב וינדוס אומי דיזן וזה טוען למטה) זה עושה לי מסך כזה בצבע כחול (כתוב למעלה וינדוס XP) זה נותן לי איזה 10-15 שניות ללחוץ ENTER עם אני לא לוחץ זה עושה איזה משהו (אני לא יודע כל כך אנגלית) עם 3 שלאבים דוגמא: --פה זה כותב משהו באנגלית--- (1 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית --פה זה כותב משהו באנגלית--- (2 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית --פה זה כותב משהו באנגלית--- (3 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית שזה מסים תשלאבים האלו זה לא עושה כ…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! חבר סיפר לי שבעצם החבילה השלישית של XP אחת המטרות היא שימוש במעבד הנוסף של CORE 2 DUO כאילו שעד עכשיו המערכת הפעלה לא יודעת מה זה מעבד כפול ועובד כאילו יש מעבד אחד ולאחר ההתקנה של החבילה השלישית של XP המערכת תכיר במעבד הנוסף והמחשב יהיה יותר מהיר כי היא תזהה שבעצם יש שני מעבדים האם זה נכון?,כדאי להתקין אותה? תודה רבה ליאור
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה הביזארית הזו, איך הופכים את הכל בחזרה ולא לצד תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדווס ויסטה, אך בו זמנית לשמור על XP. כבר ידוע לי שניתן להתקין את הויסטה בכונן אחר- או במחיצה אחרת, ותהיה לי אפשרות הבחירה בזמן הפעלת המחשב. השאלה שלי היא- האם אפשר להתקין את הויסטה על כונן C שבו נמצא XP בלי למחוק את XP, ובלי לפגוע במערכת? הסיבה לכך היא שאני לא רוצה לבזבז מקום בD על ויסטה, כשיש לי די והותר מקום פנוי בC. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום אחריי שהווינדוס עולה המנורה של ההרדיסק לא מפסיקה לדלוק במשך 10 דקות הראשונות אני שומע את ההרדיסק נטחן ואחריי 10 דקות המחשב עובד טוב מישהו יודע למה? האם יש תהליך שגורם לכך? ועוד משהו שמתי לב שבויסטה יש מלא תליכים מישהו יודע מה אפשר לבטל מה לא? תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן האם משהו יודע להעלים את הודעת השגיאה הזאת? אני מצרף תמונה של התקלה, וכן קישור לאתר שמסביר איך אמורים לטפל בזה(בתגובה השלישית)- אולם זה כנראה למביני עניין (ואני ככל הנראה לא מהם) http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=327951&SiteID=1 אודה לכם/ן אם תעזרו לי! תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום הזמן של מסך הפתיחה של הווינדוס ממש ארוך משו כמו 3 דקות איך אני מבטל את המסך פתיחה? ואיך אולי גם אני עושה שזה יהיה יותר מהיר? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ה-BOOT SCREEN שיש בויסטה הוא נורא משעמם, יש רק LOADING עלוב כזה, אפילו בלי סמל כמו ב-XP. אני מעוניין לשנות את זה, יש למישהו כמה יפים כאלה? אם אין, אשמח גם לתוכנה שיוצרת קבצים כאלה. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני משתמש ב-IE7 ורוב הפעמים שאני מחליף בין טאבים הסימן של העכבר משתנה למין לוגו של "אין גישה" או משהו כמו זה ואני חייב ללחוץ סתם לחיצה אחת בשביל שזה יעלם ושאני יוכל לחזור לפעילות רגילה עם העכבר. אני חושב שזה בגלל שאני לוחץ על טאב מסוים וגם בטעות גורר אותו קצת, יש דרך לבטל את הדבר הזה? (אני יודע שזה מנוסח בצורה דפוקה אבל אני זה לא ממש קל להסביר את השטות הזאת. אם אתם לא מבינים רק תגידו ואני ינסה לנסח את זה אחרת)
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
וגם ראיתי שהווינדוס עולה אז הסרגל כלים ניתקע כשהווינדוס אפדייט עולה והווינדוס אפדיייט לא עובד בכלל ביטלתי אותו בעליה וזה הסדר אבל המסר נישאר WTF [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס בעברית על מחשב שבו כבר מותקן ווינדוס באנגלית. האם עלי לבצע פירמוט, או שהתקנה מחדש עם הגרסא העברית היא אפשרית, ואמורה לעבור בלי בעיות? חוץ מזה, אני רוצה להבין מה ההבדל בין quick format, full format ופשוט התקנה מחדש של ווינדוס. ברור לי שפירמוט מלא מתבצע ממש ברמה הפיזית ולכן כל פיסת מידע נמחקת, אבל מה בעצם נעשה בquick format? ומה ההבדל בין quick הזה לבין "התקנה מחדש" של ווינדוס? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1)מה ההבדל בינה לxp pro או לxp home edition? 2)האם ניתן לשדרג אותה ישירות לvista או שצריך להתקין גרסה אחרת של xp ורק אז להתקין vista? 3)האם איכשהו אפשר להוסיף את שלל הפיצרים של media center edition לwindows xp pro או home (אני מתכוון להתקין איזשהו פאץ או תוכנה כזאת או אחרת)? תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כל יומיים שלושה פתאום ללא כל הודעה מוקדמת מע' ההפעלה הזאת פשוט נתקעת לחלוטין ,העכבר והמקלדת פשוט נתקעים למרות שמקש ה NumLock עובד שום מקש אחר לא מתפקד. ב Event Logs פשוט לא רואים מה הבעיה. עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. אודה לעזרה לפחות לכיוון בדיקה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס חדש על המחשב לאחר שהלך לי ההארדיסק.. והוינדוס הזה עושה לי בעיות מוזרות.. יש קבצים (כמו הקונטר סטרייק ומירנדה 3) שמתי שאני מנסה לפתוח אותם הם פשוט לא נפתחים.. בתהליכים רשום את התהליך של אותו קובץ אבל אני יכול ללחוץ גם 10 פעמים על הקיצור דרך ושום דבר לא יקרה.. למישהו יש פתרון לזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט הדסקטופ והסטארט מנוי נתקעים, זאת אומרת, קופאים כך שאי אפשר להפעיל כלום. רק אחרי 10 -15 דקות הכל חוזר לעצמו... האם זוהי בעיה נפוצה? מה גורם לכך?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לערוך את החלון הזה: 1.אני מעוניין לבטל את האפשרות של Create new folder 2.אני מעוניין לערוך את המועדפים. זה אפשרי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האפשרות של לבחור משהו אחר ב-SCREEN SAVER במחשב בעבודה שלי נעולה ויש רק את האפשרות של הלוגו של החברה (הכל כזה באפור ז"א אני לא יכול לשנות ולבחור בתפריט) האם יש אפשרות לשנות את זה ? (XP) תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
התקנתי את ויסטה על כונן D ועל כונן C מותקן XP וכל פעם שאני מנסה למחוק את תקיית הויסטה אני מקבל הודעה שאי אפשר למחוק את התקייה ופרמוט לא בא בחשבון...מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-