Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום אני הגדרתי GMAIL של גוגל בחשבון דואר באאוטלוק 2019. ואח"כ אני יוצר כמה תיקיות אנשים מיילים באנשי קשר שלי. ואח"כ אני מנסה לישלוח מייל למישהו, באאוטולק אני לוחץ "דואר אלקטרוני חדש". בשורה "אל..." רושם שם לדוגמא "רפי" הוא לא נותן לי אוטומטי ליראות רשימה מיילים קיימים באנשי קשר שלי. איך עושים בשורה "אל..." אני רושם שם "רפי" יראה ויופיע לי כמה רשימה אנשי קשר קיימים שלי ? בתודה מראש! חג שמח
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי לאחותי הקטנה מחשב ומערכת הפעלה (VISTA ULTIMATE) באנגלית והתקנתי עליה גם SP1. עכשיו אחותי רוצה שהממשק יהיה בעברית ואני יודע שיש קובץ שהופך את הממשק לעברית (אני מקווה שאני לא מדבר על דברים לא חוקיים,אני מזכיר שיש לי מערכת הפעלה חוקית). אם אני מתקין על הויסטה עם ה-SP1 את הקובץ שהופך אותה לעברית אמורים להיות בעיות עקב העובדה שעדיין לא יצא SP1 בעברית או שזה לא קשור כי כבר התקנתי SP1 באנגלית ועכשיו אני רק הופך את השפה ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה הביזארית הזו, איך הופכים את הכל בחזרה ולא לצד תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
לכל מי שיכול לעזור. ברשותי מחשב חדש עם WINDOWSXP ובכל פעם שאני מכניס מתקן כמו DISK ON KEY או כל דבר אחר המערכת לא נותנת לנתקו דרך SAFELY REMOVE. המערכת מודיעה ש "A PROGRAM IS TRYING TO ACCESS IT". לא משנה אם שום אפליקציה אינה פועלת דרך ה- TASK MANAGER ויצאתי מתוכנות האנטי-וירוס, שום דבר לא עוזר. הורדתי את תכנת UNLOCKER בשביל לנסות לנתק את מתקן אך התכנה שאמורה לנתק תיקיות ומתקנים מודיעה לי שאין מה לנתק. אשמח אם למישהו יש רעיון שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חברה פירמטתי והתקנתי את החבילה שהופכת לעברית ומשום מה לא כל המחשב הפך לעברית .. תמונה:
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום אחריי שהווינדוס עולה המנורה של ההרדיסק לא מפסיקה לדלוק במשך 10 דקות הראשונות אני שומע את ההרדיסק נטחן ואחריי 10 דקות המחשב עובד טוב מישהו יודע למה? האם יש תהליך שגורם לכך? ועוד משהו שמתי לב שבויסטה יש מלא תליכים מישהו יודע מה אפשר לבטל מה לא? תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן האם משהו יודע להעלים את הודעת השגיאה הזאת? אני מצרף תמונה של התקלה, וכן קישור לאתר שמסביר איך אמורים לטפל בזה(בתגובה השלישית)- אולם זה כנראה למביני עניין (ואני ככל הנראה לא מהם) http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=327951&SiteID=1 אודה לכם/ן אם תעזרו לי! תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כאשר אני משתמש בדוס מסך מלא (alt+enter) אם אני עוזב רגע את הדוס על ידי Alt+Tab כאשר אני חוזר אל הדוס המסך לא נדלק והנורית הכתומה נדלקת. כרטיס המסך שלי ג'יפורס 6600 אם מישהו שמע על בעיה דומה נא לענות ולהסביר. אני נוטה להניח שהבעיה קבורה בדריבר של כרטיס המסך אבל הורדתי והתקנתי את העדכון האחרון ולא הועיל. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום הכונן הקשיח שמריץ את מערכת ההפעלה שלי הוא IDE, לאחרונה הוא התחיל לנקוש באופן חשוד וקניתי כונן SATA כדי להחליפו. האם אוכל פשוט לבצע GHOST מהכונן הישן לחדש ולחבר את הכל, או שמערכת ההפעלה [WIN XP] לא תהיה במיטבה ואצטרך הלתקין הכל מחדש? רון.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מישום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא דורש ממני סיסמה !!! איו שום סיסמה ואני חייב שהמחשב יעבוד ישר איך שהוא נידלק ! איך אני מבטל את זה ??
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני משתמש ב-IE7 ורוב הפעמים שאני מחליף בין טאבים הסימן של העכבר משתנה למין לוגו של "אין גישה" או משהו כמו זה ואני חייב ללחוץ סתם לחיצה אחת בשביל שזה יעלם ושאני יוכל לחזור לפעילות רגילה עם העכבר. אני חושב שזה בגלל שאני לוחץ על טאב מסוים וגם בטעות גורר אותו קצת, יש דרך לבטל את הדבר הזה? (אני יודע שזה מנוסח בצורה דפוקה אבל אני זה לא ממש קל להסביר את השטות הזאת. אם אתם לא מבינים רק תגידו ואני ינסה לנסח את זה אחרת)
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס לווינדוס המחשב עושה AUTO CHACK בגלל שהקובץ XMNT 2002 לא נמצא מה זה? ואיך לבטל את זה?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אם IE אני רוצה להוריד קבצי ZIP אבל משום מה זה הפסיק לשאול אותי אם אני רוצה לפתוח או להוריד את הקבצים וזה אוטומתית פותח לי אותם מישהו יודע איפה משנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כל יומיים שלושה פתאום ללא כל הודעה מוקדמת מע' ההפעלה הזאת פשוט נתקעת לחלוטין ,העכבר והמקלדת פשוט נתקעים למרות שמקש ה NumLock עובד שום מקש אחר לא מתפקד. ב Event Logs פשוט לא רואים מה הבעיה. עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. אודה לעזרה לפחות לכיוון בדיקה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן כשהייתי לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו אז היה נפתח לי דף אינטרנט עם מס' שורות פקודה, ופשוט הייתי לוחץ על שורת הכתובת (העתק הדבק) ומעביר אותה לתוכנה rss שיש לי. היום,כשאני לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו זה נשמר לי כקובץ במחשב. למה זה ככה,ואיך אני יכול עכשיו להעביר אותו לתוכנה ? עריכה - אוקיי הצלחתי אני פשוט לוחץ על הקישור של הrss קליק ימני והעתק קיצור דרך. אבל בכל מקרה מישהו יודע איך אני מבטל כל פעם שאני לוחץ על rss את האפשרות שישמור אותו למחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום, למרות שקראתי כאן בפורומים, לא הצלחתי לקבל תאריך מדוייק שבו אני יוכל להוריד את העידכון החדש הזה מ- Windows Updates ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט הדסקטופ והסטארט מנוי נתקעים, זאת אומרת, קופאים כך שאי אפשר להפעיל כלום. רק אחרי 10 -15 דקות הכל חוזר לעצמו... האם זוהי בעיה נפוצה? מה גורם לכך?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האפשרות של לבחור משהו אחר ב-SCREEN SAVER במחשב בעבודה שלי נעולה ויש רק את האפשרות של הלוגו של החברה (הכל כזה באפור ז"א אני לא יכול לשנות ולבחור בתפריט) האם יש אפשרות לשנות את זה ? (XP) תודה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב בעל מעבד כפול ליבה שיכול להריץ ויסטה האם כדאי לי עכשיו להתקין ויסטה או לחכות ולהתקין XP, ומה תיהיה ההשפעה של ויסטה על המשחקים שלי והתוכנות שלי ועל חומרה במחשב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ווינדוס וויסטה ויש לי בעיה כשאני מבצע כיבוי: המערכת נכנסת למצב של כיבוי, אבל נתקעת על המסך System is Shutting Down. פעם אחת גם הלכתי לכמה שעות וחזרתי, כדי לוודא שאני לא חסר סבלנות ובאמת המערכת נתקעת, והמערכת באמת נשארה תקועה... מה אפשר לעשות? אם זה יעזור, אז יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-s3. תודה לעוזרים, יניר
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי את המחשב שלי זה מה שאני רואה כשאני לוחץ על המחשב שלי (אגב נרו מותקן אצלי ומקודם לפני הפירמוט זה לא היה) נראה לי שמקודם זה היה DVD-RW ,זה צורב פיוניר 107.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מפעיל סרט בויסטה בעזרת אחד הנגנים אפילו המדיה פלייר אז אחרי זמן קצוב השומר מסך מתעורר למרות שלא מסומן לו לעבוד אם אותם צוכנות מישהוא יודע משהוא בנוגע לבעיה זו
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב וויסטה לא נותנן לי לשים אותה עם יותר מ25 הרץ שזה ממש פוגע באיכות של הסרטים יש לי 8600 עידכנתי את הדרייברים וכלום זה לא עוזר למישהו היתה אולי אותה בעיה ויכול לעזור לי?? אני כבר ממש לא יודע מה לעשות והפתרון היחידי שנראה לי זה פשוט לשים שוב xp וזהו
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, משום מה נעלמו לי כל תפריטי הצד ב-my computer, my network וכו'.... מעבר לזה שזה מעצבן יש פעולות שרק שם ניתן לבצע כמו לראות ולהתחבר למחשבים אחרים ברשת הביתית. מישהו יודע איפה ניתן להחזיר אותם?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם W7 עליו, עכשיו רציתי למחוק אותו ונכנסתי לPARTITION MAGIC דרך בוט ופתאום זה נתן לי כמה שגיאות ואחרי זה זה לא הראה לי שיש לי כונן בכלל. עכשיו זה לא מפעיל לי את הוינדוס בכלל יש מסך כחול לשנייה והמחשב עושה ריסט. אני מנסה להתקין וינדוס XP וזה נותן לי מסך כחול עם שגיאה pci.sys. עכשיו יוצא שאני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בכלל! מה אני עושה במצב הזה?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-