עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Dante_9,

יש למישהו מושג למה אין לי את האפשרות בספרייה שכולה MP3 לסדר את הקבצים ע"פ MODIFIED?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by prhing,

הורדתי WINDOWS XP BLACK EDITION, וכשאני נכנס להתקנה היא מוזרה מאוד.. מישהו שהתקין יכול הסביר בקשה ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  3. לתמיכה טכנית שלום המחשב שלי פנטיום 4, זיכרון קינסון 512MBX2 .במצב טוב ואין בעיות. אני היתקנתי חלונות XP מחדש. ושניתי מאפייני תצוגה בתוך --> themes --> ובחרתי Windows Classic. ורואה שולחן עבודה הישתנה. אחרי כמה ימים פתאום הישתנה השולחן עבודה חזר לתצוגה Windows XP. עשיתי שוב הפעלה מחדש במחשב ואז שולחן עבודה חזר ל- Windows Classic. למה זה קורה לי תופעה כזאת? איך פותרים את הבעיה? מזמן כתבתי בפורום מיקרוסופט שאלה דומה. והם ענו לי להיסתכל ב-"יומן רישום". וראיתי ביומן רישום. וניכנסתי Event Viewer ---> Application וראיתי שיש סימן משולש צהוב עם סימן קריאה. לחצתי עליו פעמיים ניפתח לי חלון שבו רואים מה הבעיה התקלה ברישום. Type: Warning Event ID: 1517 Source: Userenv Time:…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  4. אחרי שפירמטתי את המחשב שלי זה מה שאני רואה כשאני לוחץ על המחשב שלי (אגב נרו מותקן אצלי ומקודם לפני הפירמוט זה לא היה) נראה לי שמקודם זה היה DVD-RW ,זה צורב פיוניר 107.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by Time_Is_Money,

שלום, אני מעוניין להתקין Server, הכולל: FTP, שיתוף קבצים. DHCP, חלוקת IP . POP3, פרוטוקול דואר. ובעתיד הלא רחוק אתר ניסיוני שישב על השרת. אם יש למישהו נסיון ממשי שיצור קשר פה או במייל: eladangel@hotmail.com יש כבר microsoft server 2003 מותקן על השרת. ואין בעייה עם ה- FTP, המחשבים מזהים את הספריות, וה- DHCP מחלק כתובות כמו שצריך. הבעייה היא שהמחשבים שמחוברים לשרת לא מסוגלים לגלוש (למרות שיש שיתוף קבצים וזיהוי). צריך מישהו שידריך אותי כמו שצריך או שיש לו מדריך טוב או ספר שהוא רוצה למכור... תודה. אלעד

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by AZANKOT,

האם יש אפשרות לשדרג מערכת XP PRO מאנגלית לעברית ללא פירמוט והתקנה מחדש. הכוונה שכל התצוגה של מערכת ההפעלה תופיע בעברית

7. Started by elaa56,
    • 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. שלום לכולם, אני גולש באינטרנט ולעיתים אני מנסה להיכנס לקישור ואני לא מצליח אני מקבל הודעה קטנה בתחתית המסך בצד ימין- pop up window blocked משהו יודע איך אני מפסיק את זה ומתחיל לגלוש בצורה נורמלית. כי ממש כל קישור הוא רושם לי את ההודעה הזאת.. תודה מראש.. אתם אחלה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  9. Started by sahargt,

היי התקנתי על המחשב שלי את חלונות הגירסה השני ושמתי שם סיסמא של מנהל החשב כול פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך להקיש את הסיסמא איך אני מבטל את זה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by DS,

כשאני מפעיל את הדוס הוא כותב לי: The Command Prompt Has Been Disabled By The Administrator איך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by FinaLMakeRr,

הגדרות לזיכרון. אני יודע שיש אפשרות להגדיר את הזיכרון כדי "שילך" ליישומים מסוימים, יש גם אפשרות הגדרת זיכרון ב-BIOS ל-AGP. אם אפשר לקבל טיפים בנושא הזה אני אשמח. לדוגמא: בביוס אני צריך להגדיר 256MB זיכרון ל-AGP אם כרטיס המסך שלי הוא 256MB? אלו אולי שאלות מפגרות אבל יעזרו לי מאוד, אז תודה רבה. *איך המחשב מגיע למצב ש100% זיכרון תפוס ב-Task Manager, כאשר יש לי המון המון זיכרון? זה לא קורה תמיד אבל זה עדין קורה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218389.new#new

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by חיימקה,

כאשר אני משתמש בדוס מסך מלא (alt+enter) אם אני עוזב רגע את הדוס על ידי Alt+Tab כאשר אני חוזר אל הדוס המסך לא נדלק והנורית הכתומה נדלקת. כרטיס המסך שלי ג'יפורס 6600 אם מישהו שמע על בעיה דומה נא לענות ולהסביר. אני נוטה להניח שהבעיה קבורה בדריבר של כרטיס המסך אבל הורדתי והתקנתי את העדכון האחרון ולא הועיל. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by Eden 6600,

אני משתמש ב-IE7 ורוב הפעמים שאני מחליף בין טאבים הסימן של העכבר משתנה למין לוגו של "אין גישה" או משהו כמו זה ואני חייב ללחוץ סתם לחיצה אחת בשביל שזה יעלם ושאני יוכל לחזור לפעילות רגילה עם העכבר. אני חושב שזה בגלל שאני לוחץ על טאב מסוים וגם בטעות גורר אותו קצת, יש דרך לבטל את הדבר הזה? (אני יודע שזה מנוסח בצורה דפוקה אבל אני זה לא ממש קל להסביר את השטות הזאת. אם אתם לא מבינים רק תגידו ואני ינסה לנסח את זה אחרת)

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של דל בארה"ב שמגיע עם vista basic באנגלית בלבד. האם יש אפשרות להתקין תמיכה בעברית? יש לי דיסק שדרוג ל vista ultimate בעברית - האם אפשר לשדרג? הייתי מעדיף להתקין תמיכה בלבד ולא לשדרג. תודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  15. Started by satlan1,

ניסיתי לשנות את האות של הכונן וקיבלתי בהתחלה שגיאה שהפיירוול חוסם איזה פורט 135. פתחתי אותו ועכשיו אני מקבל את השגיאה שבתמונה. מה הבעייה? -----עריכה----- הצלחתי אפשר לנעול תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by B166ER,

שמעתי שוויסטה לא תומכת בחיבורי ה-COM בלוחות אם. האם זה נכון? אם כן זאת הולכת להיות בעייה כי יש לא מעט דברים שמתחברים ב-COM תודה מראש

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  17. כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט הדסקטופ והסטארט מנוי נתקעים, זאת אומרת, קופאים כך שאי אפשר להפעיל כלום. רק אחרי 10 -15 דקות הכל חוזר לעצמו... האם זוהי בעיה נפוצה? מה גורם לכך?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by iakovl,

אני יודע שיש מספר SP2 הSP2 שהרבה אנשים הורידו כאשר הוא רק הופיע , הIT ואני יודע שיש את זה שמורידים דרך הUPDATE מה ההבדלים ביניהם?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  19. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוריד לי את ההתקנה של כל העידכונים של WINDOWS התקנתי מערכת חדשה נקייה ואני רוצה להוריד לה את כהל העידכונים ולאחר מכן יש לי עוד מחשב שאין לו אינטרנט ולכן אני רוצה את ההתקנה של כל העידקונים כדי שאוכל להתכין אותם בצורה מסודרת במחשב השני. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. Started by yotep,

התקנתי את ויסטה על כונן D ועל כונן C מותקן XP וכל פעם שאני מנסה למחוק את תקיית הויסטה אני מקבל הודעה שאי אפשר למחוק את התקייה ופרמוט לא בא בחשבון...מה עושים?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. Started by theguy,

קניתי לאחרונה מחשב בעל מעבד כפול ליבה שיכול להריץ ויסטה האם כדאי לי עכשיו להתקין ויסטה או לחכות ולהתקין XP, ומה תיהיה ההשפעה של ויסטה על המשחקים שלי והתוכנות שלי ועל חומרה במחשב שלי ?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  22. התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  23. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה. בכונן C יש לי 38 ג'יגה וכאשר אני עושה מקש ימני על הכונן - מאפיינים רשום ש 36 ג'יגה בשימוש. כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים (כולל מוסתרים) רשום 30 ג'יגה בשימוש. כלומר 6 ג'יגה נעלמו או משהו בסגנון. מה עושים?

24. שלום לכולם. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלות, אך זה נראה לי הפורום הקרוב ביותר לנושא. 1. האם יש השפעה שלילית למספר המחיצות על הדיסק הקשיח? לדוגמה: האם דיסק קשיח עם 2 מחיצות יפעל יותר טוב מדיסק קשיח עם 4 מחיצות? 2. האם התקנת משחק כבד (מבחינה גרפית למשל) על מחיצה שהיא לא C (מחיצת מערכת ההפעלה) תשפיע לרעה על ביצועיו? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים