Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
תמיד שהייתי לוחץ על תפריט ההתחל שלי היה מופיע תמונה ולידה רשום טקסט והיום שאני לוחץ על התפריט ההתחל לא מופיע תמונה רק הטקסט למה זה..? אני צריך עזרה תודה מראש....!!!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב ואין לי מושג לגבי המערכת הפעלה ומה זה 64 BIT וכל הלאה אבל אמרו לי שVISTA עדיין לא שווה ושכדאי לי להישאר עם XP. אחרים אמרו לי גם שאנשים סתם מחפשים בעיות עם המערכת ושהיא כן טובה... הבעיה היא שאני לא רוצה לקנות עכשיו XP ועוד חצי שנה לקנות עוד פעם VISTA. תמיד עלה 500 ש"ח?!??! אז יש לי כמה שאלות שאלה דבילית אבל אני חייב לשאול. אם אני קונה עכשיו XP אז אני יכול לעשות UPGRADE לVISTA או יש איזו הנחה או שהן שתי מערכות לא קשורות? עברתי על הסטיקים ולא מצאתי איפה אני יכול לקרוא מה מתאים למפרט ולדרישות שלי, לא אם אפשר להריץ, מה כדאי לי? חשבתי להתקין את XP הישן שלי אבל הוא עדיין פעיל במחשב הישן ואמרו לי פה שזה לא עובד. אז מה לעשות?!?! אשמח לכל המלצה או הסבר או …
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שאלה שבטח תישמע טיפשית פה למומחים אבל אני לא הצלחתי למצוא לה פיתרון. איך אני מגדיר שמצב החלפת המשתמשים יעלה אוט' במצב המתנה (לאחר פרק זמן מסויים).והאם אני יכול גם להגדיר לאחר כמה זמן זה יעלה. אני משתמש בויסטה אולטימט ועוד שאלה קטנטנה אם אני יכול (סליחה מראש אם זה אסור) שאני נכנס למאפיינים של המחשב אני רואה שיש שם ציון למערכת שלי,מה הציון המקסימלי ? תודה מראש ולילה טוב
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט הדסקטופ והסטארט מנוי נתקעים, זאת אומרת, קופאים כך שאי אפשר להפעיל כלום. רק אחרי 10 -15 דקות הכל חוזר לעצמו... האם זוהי בעיה נפוצה? מה גורם לכך?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי כאשר אני לוחץ בוינדוס אקס פי על מאפינים ב"מחשב שלי" ואז לוחץ על "מתקדם" ואז בביצועים לוחץ על הגדרות ואז שום על "מתקדם אז יש שם שתי אפשרויות: 1 תזמון המעבד יש או אפציה להפעלת תכנית רקע או תכנית רגילה 2 כוונון ביצועים לזיכרון מטמון או לתכניות ורשום שאם זה שרת מומלץ לשים על מטמון. לא הבנתי מה זה אומר 2 האופציות האלה ואשמח אם מישהו ירחיב ויסביר בפירוט. תודה. אה ודבר אחרון.. בזיכרון וירטואלי יש המלצה של כמה מומלץ לשים. לפי מה נקבע כמה מומלץ? לא עדיף לתת לו כמה שיותר?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
איך אני נמנע מזהה? זה קופץ לפעמים מתי שבא לו אחרי שהוא מסיים הוא מתקין לי כמה קיצורי דרך בסטארט מניו (ובטח עושה עוד כמה דברים שאני לא רואה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול לגרום לווינדוס להשהות פתיחה של תפריט כאשר העכבר מונח על פריט שאמור להפתח לתת תפריט? הבעיה היא כזו: המחשב שלי קצת איטי, לכן במעבר עכבר על פריט בתפריט (למשל "תוכניות" בתפריט ההתחלה), לוקח קצת זמן לתפריט להפתח, למרות שאפילו לא רציתי שייפתח... התוצאה היא שאני צריך לחכות עד שהתפריט ייפתח וייסגר שוב, ואז אוכל לגשת עם העכבר ללחצן שבאמת רציתי. מה שאני רוצה זה שווינדוס לא ינסה לפתוח תפריט מיד במעבר העכבר, אלא ימתין מעט... אני יודע שיש אפשרות כזו, כי במחשב אחר שיש לי, יש את זה. עוד בעיה שצצה לאחרונה: מדי פעם קופצת הודעה במה שנראה אופן אקראי לגמרי: The service 'Print Spooler' is preventing the machine from entering standby. Try stopping this srvice and try ag…
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, משום מה נעלמו לי כל תפריטי הצד ב-my computer, my network וכו'.... מעבר לזה שזה מעצבן יש פעולות שרק שם ניתן לבצע כמו לראות ולהתחבר למחשבים אחרים ברשת הביתית. מישהו יודע איפה ניתן להחזיר אותם?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! חבר סיפר לי שבעצם החבילה השלישית של XP אחת המטרות היא שימוש במעבד הנוסף של CORE 2 DUO כאילו שעד עכשיו המערכת הפעלה לא יודעת מה זה מעבד כפול ועובד כאילו יש מעבד אחד ולאחר ההתקנה של החבילה השלישית של XP המערכת תכיר במעבד הנוסף והמחשב יהיה יותר מהיר כי היא תזהה שבעצם יש שני מעבדים האם זה נכון?,כדאי להתקין אותה? תודה רבה ליאור
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום! לאחר שקיבלתי BLUE SCREEN, שלחתי ERROR REPORT והאבחנה (האוטומטית של מיקרוסופט) הייתה שלא ידוע מה בדיוק הבעיה אבל היא קשורה לאנטי-ווירוס (המליצו לבדוק שאין 2 תוכנות אנטי-ווירוס מותקנות וכו'). האם ניתן לסמוך על האבחנה הזאת או שזו יכולה להיות חארטה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ install באתר של מיקרוסופט, לא קורה כלום. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות SE 98, אני רוצה תוכנה קטנה שמאפשר לי לראות כל מחיצות בצורה ב- NTFS. ולהיסתכל קבצים ותיקיות ולשמור קבצים בתוך המחיצות האלה.ולעתיק אותם. ולעשות הכל. פעם שאלתי בפורום איפה יש תוכנה כזאת. אבל הם נתנו לי תשובה קישור לאתר של התוכנה. אבל התוכנה עובדת בדוס זה לא עזר לי. אני רוצה לעבוד בחלונות 98 ולא בדוס. אפילו להכניס פקודות קבצים של מערכת הפעלה שעובדת תחת דוס. לא עוזר. אני מעדיף בדרך חלונות 98. איפה אוכל לימצוא תוכנה טובה מאוד שמאפשרת לי לראות ב- NTFS בחלונות 98? מיקי
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לכל מי שיכול לעזור. ברשותי מחשב חדש עם WINDOWSXP ובכל פעם שאני מכניס מתקן כמו DISK ON KEY או כל דבר אחר המערכת לא נותנת לנתקו דרך SAFELY REMOVE. המערכת מודיעה ש "A PROGRAM IS TRYING TO ACCESS IT". לא משנה אם שום אפליקציה אינה פועלת דרך ה- TASK MANAGER ויצאתי מתוכנות האנטי-וירוס, שום דבר לא עוזר. הורדתי את תכנת UNLOCKER בשביל לנסות לנתק את מתקן אך התכנה שאמורה לנתק תיקיות ומתקנים מודיעה לי שאין מה לנתק. אשמח אם למישהו יש רעיון שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את כל הכוננים במחשב אז ממה שהבנתי אני צריך לפרמט את כונן C ששם נמצא הווינדווז על ידי הדיסק של הווינדווז ואת הכוננים האחרים לפרמט דרך הווינדווז עצמו שזה הרבה יותר פשוט אז איך אני מפרמט כוננים רגילים (כוננים שלא מותקנת בהם מערכת ההפעלה) ? תודה לעזורים.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מעלה את הוינדווס, עולות לי באופן אוטומטי אין ספור (כ-40) תוכנות שונות. המחשב חדש ולא פוצצתי אותו בתכנות סתמיות מותקנות עליו תוכנות גרפיות של אדובה, אוטוקאד, מקס וכ"ו האם תוכלו להמליץ לי לגבי תוכנות 'שירותים' שניתן לוותר על הרצה אוטומטית שלהם? כל זאת, כמובן, כדי לזרז על עגלת הויסטה תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן נייד שאני מחבר אתו ב-USB למחשב, בד"כ המחשב מזהה אותו בתור כונן E משום מה הוא החל לזהות אותו בתור כונן F, מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר אותו חזרה לכונן E? תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה...אני רוצה לשנות את העיצוב של הסידבר עצמו שיראה ככה: כאילו אתם מבינים את ההבדל...שיש חצי שקיפות כזאת...ולא כמו עכשיו שיש לי מלבן שחור...
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
בזמנו חסמתי לבן שלי את המחשב עם סיסמא של administrator שלי כדי שלא יתקין כל מיני שטויות מהאינטרנט ונצטרך לפרמט שוב את המחשב, ועכשיו אני רוצה להתקין תוכנה חדשה ושכחתי את הסיסמא. איך אני יכול לשחזר, לדעת או אפילו לשנות את הסיסמא לחדשה? תודה מראש, דן
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם למחשבי HTPC עדיף ווינדוס MCE או ווינדוס XP מה ההבדל ביניהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3.2 1GB זיכרון , Windows XP Professional sp2 תוך כדי פעילות במחשב מופיעה לי ההודעה הזאת , בדרך כלל באיי סי קיו, וברגע שמופיעה ההודעה האיי סי קיו לא פועל בגלל ההדעה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
איך ניתן להתקין ווינדוס כאשר הקובץ מקובץ winrar ולהפוך אותו שהיה דיסק bootable?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-