Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
קודם כול סליחה על הדאבל פסט אבל אלו שני שאלות שונות שאני נאלץ לשאול בפרק זמן קצר... יש שני מערכות הפעלה על המחשב אחת XP HOME ואחת XP PRO וכשמדליקים את המחשב מופיע המסך לבחור את התוכנית הפעלה..אני רוצה לבטל אחת מהמערכות הפעלה כדי שהוא ייכנס ישירות לXP HOME נגיד ולא יהיה צורך לבחור...איך אני מבטל את זה??
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הדוס הוא כותב לי: The Command Prompt Has Been Disabled By The Administrator איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חברה פירמטתי והתקנתי את החבילה שהופכת לעברית ומשום מה לא כל המחשב הפך לעברית .. תמונה:
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלטם לכולם, מישהו מכיר תוכנה \ מערכת שיודעת לבצע הכנת imag-ים והפצתם מרחוק (משהו בסגנון ה BDD של מיקרוסופט)? :s05: תודהץ
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מישום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא דורש ממני סיסמה !!! איו שום סיסמה ואני חייב שהמחשב יעבוד ישר איך שהוא נידלק ! איך אני מבטל את זה ??
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום,אחי הוריד תוכנה שמסירה קבצים מהמחשב ובטעות מחק קובץ מערכת שקשור לפתיחת קבצים מסוג EXE עכשיו אני לא יכול לפתוח שום קובץ בעל סיומת EXE ברגע שאני מנסה לפתוח זה נכנס לי לאפשרות "פתיחה באמצעות"... וממש לא בא לי לפרמט את המחשב כי הדיסקים וכל התוכנות לא אצלי אז אם מישהו יודע אני מבקש בבקשה עזרה דחוף תודה רבה רבה לכל העוזרים ולמגיבים! לילה טוב...
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כי MSCONFIG לא עובד פה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
1)מה ההבדל בינה לxp pro או לxp home edition? 2)האם ניתן לשדרג אותה ישירות לvista או שצריך להתקין גרסה אחרת של xp ורק אז להתקין vista? 3)האם איכשהו אפשר להוסיף את שלל הפיצרים של media center edition לwindows xp pro או home (אני מתכוון להתקין איזשהו פאץ או תוכנה כזאת או אחרת)? תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר ג'נרי והגלגלת הפסיקה לעבוד לאחר העדכונים האחרונים. הוא לא משהה את העכבר, למרות שהעכבר עצו עובד...כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר הישן כמתואר בתמונה הוא נכשל... עשיתי system restore והכל חזר לעבוד אבל שכחתי שהעדכונים אוטומטיים ולכן כשהדלקתי מחדש את המחשב הגלגלת שוב לא עובדת... למישהו יש רעיון מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט הדסקטופ והסטארט מנוי נתקעים, זאת אומרת, קופאים כך שאי אפשר להפעיל כלום. רק אחרי 10 -15 דקות הכל חוזר לעצמו... האם זוהי בעיה נפוצה? מה גורם לכך?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לאחרונה החל המחשב שלי , ללא התראה מוקדמת, להגיע למצב של 100% CPU USAGE. הדבר קורה בצורה אקראית, כלומר, אין דפוס עבודה מסויים שלי על המחשב שבו הבחנתי שזה קורה. יחד עם עליית ה-CPU USAGE גם טמפ' המעבד והכ. מסך שלי נוסקות להן אל-על, לכן אני לא בטוח אם זו בעיית חומרה או תוכנה :s05: הנה כמה נתונים: מערכת הפעלה: WINDOWS XP. מעבד: P4 2.8GHZ NORTHWOOD. כ. מסך: RADEON 9600XT. אני אוסיף שלאחרונה פירקתי את כל המחשב והתקנתי BIG TYPHOON לקירור המעבד ותוך כדי גם פירקתי את הכ. מסך ונתתי לו ניקוי טוב. אולי זה מסביר את הבעייה ושולח אותי בחזרה לפורום תוכנה, אך כרגע אם מישהו יכול לנסות לעזור לי פה אני אודה לו רבות. נ.ב. זה לא קשור ל-SYSTEM IDLE PROCESS. קראתי לגבי זה וזאת לא הבעייה שלי. נ.נ.…
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני יודע שיש מספר SP2 הSP2 שהרבה אנשים הורידו כאשר הוא רק הופיע , הIT ואני יודע שיש את זה שמורידים דרך הUPDATE מה ההבדלים ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
האם למחשבי HTPC עדיף ווינדוס MCE או ווינדוס XP מה ההבדל ביניהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האפשרות של לבחור משהו אחר ב-SCREEN SAVER במחשב בעבודה שלי נעולה ויש רק את האפשרות של הלוגו של החברה (הכל כזה באפור ז"א אני לא יכול לשנות ולבחור בתפריט) האם יש אפשרות לשנות את זה ? (XP) תודה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
התקנתי את ויסטה על כונן D ועל כונן C מותקן XP וכל פעם שאני מנסה למחוק את תקיית הויסטה אני מקבל הודעה שאי אפשר למחוק את התקייה ופרמוט לא בא בחשבון...מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם 4 גיגה ראם, וכשאני פותח את המאפיינים של המחשב שלי זה מראה לי שיש רק 2.74 מה יכולה להיות הבעיה? ??? זה הדגם של הזיכרונות: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI אודה מאוד על העזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי חברה, אני מעוניין ליצור ב-XP שלי 2 יוזרים כאשר אחד הוא "תקין" ועובד עם כל הSERVICES כרגיל - default של המערכת. והשני הוא יוזר שרשימה גדולה מאוד של SERVICES הם מכובים ולא עובדים - לשם שימוש מינימאלי בזיכרון ומשאבי מערכת להאצת מערכת ההפעלה לטובת משחקים . הבעיה היא כזו - כאשר אני משנה את הSERVICE( הופך את ה-SERVICE מ-auto ל-disable ) או עושה כל שינוי אחר - השינוי הזה חל גם אצל היוזר השני !!! :s05: התוכלו לעזור לי למצוא פתרון לבעייתי ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה לי בעיה באקספלורר ועברתי לפיירפוקס, הבעיה שהייתה הסתדרה אבל הפיירפוקס לא טוב,חלק מהדפים מוצגים חלקית(חלק קטן מוסתר!!!) איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם W7 עליו, עכשיו רציתי למחוק אותו ונכנסתי לPARTITION MAGIC דרך בוט ופתאום זה נתן לי כמה שגיאות ואחרי זה זה לא הראה לי שיש לי כונן בכלל. עכשיו זה לא מפעיל לי את הוינדוס בכלל יש מסך כחול לשנייה והמחשב עושה ריסט. אני מנסה להתקין וינדוס XP וזה נותן לי מסך כחול עם שגיאה pci.sys. עכשיו יוצא שאני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בכלל! מה אני עושה במצב הזה?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי ולומר היכן נמצא רובץ ההתקנה של sp2 ושל עידכונים אחרים לאחר שהורדתי והתקנתי אותם (ממזמן אגב) במחשב ע"י עדכונים אוטומטיים?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בויסטה אולטימט, עשיתי OC למעבד והמחשב קרס, מאז יש אינטרנט אבל המחשב לא זוכר כלום, כלומר הנורטון לא מצליח להתחבר הווינדוס אפדייט לא עובד הדף שלי בIGOOGLE נעלם וכל ה"זכרונות אינטרנט" נעלמו מה עושים? חשוב להגיד שהאינטרנט עצמו עובד
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
השתמשתי ב-partitionmagic ליצירת partion חדש, לא כיביתי את האנטיוירוס ולכן כנראה נדפק התהליך, נוצר חדש אבל c: נהפך לי ללא נגיש - לא מעלה ווינדוס ולא ניתן לקרוא נתונים, האם יש רעיון כיצד להחלץ מהמצב (כשאני נכנס עם recovery console ועושה map הוא מראה לי את c ללא filesystem מוגדר ו-d נראה תקין) .
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
1. במסך הראשי אין את ספר הכתובות , איך מחזירים אותו 2. איך שומרים את ספר הכתובות , משום מה האפשרות לעשות export היא אפורה , כלומר אי אפשר לבחור בה 3. אני מתקין פה למחשב windows98 יש לו הארד דיסק אחד עם שתי מחיצות , האם בבטחון מוחלט בעת ההקתנה המידע במחיצה השניה ישמר?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מחשב כף יד ipaq של hp. ומותקנת עליו מערכת ההפעלה windows mobile. וישם שמה כמה דברים ממש מעצבנים ולא נוכים שלא הצלחתי לשנות. שהם: המסך הראשי - אם 4 אייקונים של מולטימדיה התפרטי start והשאלה שלי היא האם אפשר לעשות את הדברים הבאים ואיך: המסך הראשי - לעשות כמו במחשב שיהייה לי תמונת רקע כלשהי ואייקונים שאני יגדיר מראש. התפריט start - התפריט מחולק ל-3 חלקים. רשימה של תוכנות שמוגדרת מראש. רשימה של התוכנות האחרונת בהם השתמשתי. והרשימה האחרונה הכוללת את programs ו-settings. האם אפשר בתפריט זה להעיף את את הרשימה של התונכנות האחרונת שהשתמשתי בהן? תודה מראש לכל העזורים.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני יודע שניתן למפות כפתורים מיוחדים (וגם רגילים של המקלדת....) יש לי כמה כפתורים למעשה 3 ... למחשבון,דואר,וFIREFOX ....ברצוני להחליף אחד למצב של SLEEP ... כתובת ה REG כמו שיודיע לי הוא ... יש לי את זה.... http://www.usnetizen.com/fix_capslock.php משהו מכיר את זה ..
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-