עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ערב טוב לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני בהתלבטות איזה מערכת הפעלה להתקין. Windows Vista או Xp? חשוב לציין שקניתי מחשב חזק למשחקים כבדים, ואני מעונין במקסימום ביצועים ממערכת ההפעלה. הרצת משחקים ב VISTA תוריד את ה FPS מאשר הרצת משחקים ב XP? תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by shaharZur,

יש לי מחשב חדש וכשהתקנתי את הווינדוס הכנסתי את הדיסקט של הדרייבר של ה SATA2 למרות שבביוס הוא מזהה אותו אבל משום מה הוא אמר שיש לו בעיה אז המשכתי את ההתקנה. בעיקרון הכל עובד עכשיו אבל משום מה הארדיסק מזוהה כמו דיסק נשלף(אייקון קטן ירוק בתחתית במסך) שניתן להסיר (אי אפשר באמת להסיר אבל זה נראה בדיוק כמו דיסק נשלף) אז עכשיו אני שואל מה עושים??? הורדתי דרייברים בהאתר של הדיסק קשיח אבל לא הבנתי איך מפעילים אותו. הארדיסק הוא של WD 160GB JS הלוח אם ASUS M2N-E. מה עושים???

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  3. יש לי במחשב ווינדוס 2000 ואני צריך להחליפו לווינדוס 98 בגלל הדוס.אמרו לי כי העלאת מערכת הפעלה דרך סי.די.חיצוני היא שונה,מישהו יכול להסביר לי במה מדובר?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. Started by NYaiR,

השבוע לצערי נשרף לי הספק כוח במחשב (פנטיום 4 2.66GHZ). החלפתי אותו. מההפעלה הראשונה אחרי שהחלפתי את הספק (הספק מתאים למחשב והמחשב מקבל חשמל כראוי) ה-BOOT SCREEN של הווינדוס (XP PRO כאמור) נתקע. ז"א האנימציה של הטוען ומעליה האייקון של הווינדוס אקספי נתקעת ולוקח לה חצי שעה להטעין את הווינדוס. טוב, לא נורא. פירמטתיי וגם אחרי הפירמוט (וגם אחרי השניים אחריו) זה לא עבד. מה שמוזר פה זה שתחת Windows Vista זה לא קורה (אני עכשיו תחת ויסטה) ההתקנה רצה טוב והבוט סקרין לא נתקע בכלל. למישהו יש דרך לתקן את זה? אני ממש סובל תחת ויסטה. גם לא נוחה וגם המחשב שלי מקרטע תחתיה =\

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  5. זה אפשרי להתקין גירסה של דריבר לויסטה בלי למחוק את הגירסה הקודמת שהייתה לxp? או שזה אותם דריברים?(פשוט באתר של ATI זה דריברים נפרדים)

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  6. אחרי שפירמטתי את המחשב שלי זה מה שאני רואה כשאני לוחץ על המחשב שלי (אגב נרו מותקן אצלי ומקודם לפני הפירמוט זה לא היה) נראה לי שמקודם זה היה DVD-RW ,זה צורב פיוניר 107.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  7. שלום לכולם. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלות, אך זה נראה לי הפורום הקרוב ביותר לנושא. 1. האם יש השפעה שלילית למספר המחיצות על הדיסק הקשיח? לדוגמה: האם דיסק קשיח עם 2 מחיצות יפעל יותר טוב מדיסק קשיח עם 4 מחיצות? 2. האם התקנת משחק כבד (מבחינה גרפית למשל) על מחיצה שהיא לא C (מחיצת מערכת ההפעלה) תשפיע לרעה על ביצועיו? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  8. חיברתי את הטלויזיה למחשב וויסטה לא נותנן לי לשים אותה עם יותר מ25 הרץ שזה ממש פוגע באיכות של הסרטים יש לי 8600 עידכנתי את הדרייברים וכלום זה לא עוזר למישהו היתה אולי אותה בעיה ויכול לעזור לי?? אני כבר ממש לא יודע מה לעשות והפתרון היחידי שנראה לי זה פשוט לשים שוב xp וזהו

9. יש לי דיסק של ויינדוס xp והמחשב מקרטע לי ואני חייב דחוף לפרמט ואני לא כול כך בטוח איך אז בבקשה מישהו יכול לתת לי הסבר קטן?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  10. Started by Time_Is_Money,

שלום, אני מעוניין להתקין Server, הכולל: FTP, שיתוף קבצים. DHCP, חלוקת IP . POP3, פרוטוקול דואר. ובעתיד הלא רחוק אתר ניסיוני שישב על השרת. אם יש למישהו נסיון ממשי שיצור קשר פה או במייל: eladangel@hotmail.com יש כבר microsoft server 2003 מותקן על השרת. ואין בעייה עם ה- FTP, המחשבים מזהים את הספריות, וה- DHCP מחלק כתובות כמו שצריך. הבעייה היא שהמחשבים שמחוברים לשרת לא מסוגלים לגלוש (למרות שיש שיתוף קבצים וזיהוי). צריך מישהו שידריך אותי כמו שצריך או שיש לו מדריך טוב או ספר שהוא רוצה למכור... תודה. אלעד

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by elaa56,
    • 0 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by I T Z I King,

בשעה טובה קיבלתי מחשב חדש , התקנתי מערכת הפעלה והכל רץ מעולה. שיניתי את האייקונים של שתי תיקיות במחשב ומאז כמעט כל האייקונים שיש ב "לוח בקרה" נעלמו לי. חשבתי על זה שאולי הקובץ שמכיל את האייקונים (נדמה לי shell32.dll) נפגע אבל לא הייתה לי אפשרות להחליף אותו כי המערכת תמיד עושה בו שימוש. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? צרפתי תמונה להמחשת הבעיה. תודה! עריכה: הבעיה נפתרה בעזרת TweakUI [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by snaidis,

שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב לא מתכבה כאשר אני מכבה אותו... כלומר START>>TURN OFF COMPUTER>>TURN OFF הוא פשוט לא עושה כלום. מתנהג כאילו לא לחצתי על כיבוי. עשיתי סריקת וירוסים עם NOD ו ובדקתי SPYWARES ועדיין כלום... למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום אחריי שהווינדוס עולה המנורה של ההרדיסק לא מפסיקה לדלוק במשך 10 דקות הראשונות אני שומע את ההרדיסק נטחן ואחריי 10 דקות המחשב עובד טוב מישהו יודע למה? האם יש תהליך שגורם לכך? ועוד משהו שמתי לב שבויסטה יש מלא תליכים מישהו יודע מה אפשר לבטל מה לא? תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by geebor,

(אמנם זאת שאלה לפורום בנושא אופיס, אבל מכיוון שאין.. אני מקווה שאתם מבינים)

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. שלום לאחר שתי דקות שמערכת ההפעלה עולה, עולה לי מסך אזהרה כחול שבו רשום : driver irql not less or equal עקב כך איני יכול להשתמש במחשב יותר משתי דקות. ידוע לי שיש לי תולעת מסוג BAGEL אותה כמעט ניקיתי לחלוטין והיא משפיעה על מחשבי אך מסך זה התחיל לעלות רק לאחר כמה ימים של הדבקות לכן איני בטוח שזה כתוצאה מתולעת. האם למישהו יש ידע מה האזהרה אומרת?? האם זה קשור לתולעת??

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by alonn24,

יש לי הרבה תהליכי SVCHOST.EXE במחשב, קראתי קצת על התהליך והבנתי שבנוסף לזה שמערכת ההפעלה מפעילה דרכו dllים על המחשב גם אנשים מסוימים יכולים להריץ dllים על אותו המחשב בעזרת התהליך. וזה קשור למשהו שרשום ברג'יסטרי, הפעלתי registry booster על המחשב וניקיתי מלא בעיות ברג'יסטרי, לא בהכרח קשורות... מאז ויש לי את התהליך הזה כל כך הרבה פעמים המחשב שלי נהייה איטי מאוד וכשזה קורה אני מנסה להכנס לproperties של חיבור האנטרנט ורשום לי שבעיה לא ידוע עלתה. מישהו יודע (אני בטוח) איך אני מתקן את המצב? אני לא בטוח שפה אני צריך לשים את ההודעה, אבל זה נראה לי המקום האופטימלי ביותר.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by B166ER,

שמעתי שוויסטה לא תומכת בחיבורי ה-COM בלוחות אם. האם זה נכון? אם כן זאת הולכת להיות בעייה כי יש לא מעט דברים שמתחברים ב-COM תודה מראש

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוריד לי את ההתקנה של כל העידכונים של WINDOWS התקנתי מערכת חדשה נקייה ואני רוצה להוריד לה את כהל העידכונים ולאחר מכן יש לי עוד מחשב שאין לו אינטרנט ולכן אני רוצה את ההתקנה של כל העידקונים כדי שאוכל להתכין אותם בצורה מסודרת במחשב השני. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  20. Started by yotep,

התקנתי את ויסטה על כונן D ועל כונן C מותקן XP וכל פעם שאני מנסה למחוק את תקיית הויסטה אני מקבל הודעה שאי אפשר למחוק את התקייה ופרמוט לא בא בחשבון...מה עושים?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  21. Started by idofr,

אז ככה הפלוס עם הVC מותקן ויש מיקרופון אבל בלוח בקרה שאני בא לקרוא את הקטע הזה שהוא רוצה שאני יקרא כדי ללמוד ת'קול שלי אז הוא לא קיים יש שם רק את הmicrosoft sam המעצבן הזה מישו יודע איפה אני קורא לו את הטקסט הזה ויכול להסביר לי איך אני מגדיר את הווייס קומנד למדיה פלייר בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by needleboy,

מצאתי תוכנה של "טאו פתרונות מחשוב" שמאפשרת לעבוד עם תוכנות DOS על ה-Vista החדש. אני מריץ בעסק חשבשבת על VISTA עם פלאג LPT ישן, עובד מצוין. לידעתכם.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. לתמיכה טכנית שלום המחשב שלי פנטיום 4, זיכרון קינסון 512MBX2 .במצב טוב ואין בעיות. אני היתקנתי חלונות XP מחדש. ושניתי מאפייני תצוגה בתוך --> themes --> ובחרתי Windows Classic. ורואה שולחן עבודה הישתנה. אחרי כמה ימים פתאום הישתנה השולחן עבודה חזר לתצוגה Windows XP. עשיתי שוב הפעלה מחדש במחשב ואז שולחן עבודה חזר ל- Windows Classic. למה זה קורה לי תופעה כזאת? איך פותרים את הבעיה? מזמן כתבתי בפורום מיקרוסופט שאלה דומה. והם ענו לי להיסתכל ב-"יומן רישום". וראיתי ביומן רישום. וניכנסתי Event Viewer ---> Application וראיתי שיש סימן משולש צהוב עם סימן קריאה. לחצתי עליו פעמיים ניפתח לי חלון שבו רואים מה הבעיה התקלה ברישום. Type: Warning Event ID: 1517 Source: Userenv Time:…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by d pro,

בהתקנה בבחירת מחיצות לחצתי על דילייט במקום פירמוט יש הבדל? חיפשתי את הקבצים הקודמים או גודל דיסק והכל בסדר.. אז הדילייט גם עושה פירמוט ? המערכת בסדר חוץ מפעם אחת שהמחשב נכבה לבד וללא רישום באיוונט

• 2 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים