Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לפרמט את כל הכוננים במחשב אז ממה שהבנתי אני צריך לפרמט את כונן C ששם נמצא הווינדווז על ידי הדיסק של הווינדווז ואת הכוננים האחרים לפרמט דרך הווינדווז עצמו שזה הרבה יותר פשוט אז איך אני מפרמט כוננים רגילים (כוננים שלא מותקנת בהם מערכת ההפעלה) ? תודה לעזורים.
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הדוס הוא כותב לי: The Command Prompt Has Been Disabled By The Administrator איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
האם למחשבי HTPC עדיף ווינדוס MCE או ווינדוס XP מה ההבדל ביניהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני יודע שניתן למפות כפתורים מיוחדים (וגם רגילים של המקלדת....) יש לי כמה כפתורים למעשה 3 ... למחשבון,דואר,וFIREFOX ....ברצוני להחליף אחד למצב של SLEEP ... כתובת ה REG כמו שיודיע לי הוא ... יש לי את זה.... http://www.usnetizen.com/fix_capslock.php משהו מכיר את זה ..
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לבת דודה שלי מערכת הפעלה של ויסטה והיא רוצה לעשות את החלונות שלה בתלת-מימד איך עושים צריך תוכנה או משהו..?? תודה לעוזרים..!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
יש לי כנראה בעיה ב Mobile Center ,אני מצליח לראות את התיקיות שב PPC שלי וכמו כן לסנכרן ביניהם אבל משום מה אנני מצליח לצאת לאינטרנט דרך ה PPC . במחשב אחר (לא ויסטה) שהתקנתי את ה Active Sync 4.5 אין בעיה וכאשר במכשיר מסונכרן אני גם מצליח לצאת החוצה לאינטרנט. הדבר גורם לי בעיות בעיקר כשאני רוצה לעדכן את המפות של FreeMap ולאו דווקא בגלישה עצמה.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כל יומיים שלושה פתאום ללא כל הודעה מוקדמת מע' ההפעלה הזאת פשוט נתקעת לחלוטין ,העכבר והמקלדת פשוט נתקעים למרות שמקש ה NumLock עובד שום מקש אחר לא מתפקד. ב Event Logs פשוט לא רואים מה הבעיה. עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. אודה לעזרה לפחות לכיוון בדיקה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה למנוע מתוכנות זדוניות לנסות ולהוציא שיחות פקס מהמחשב שלי. חשבתי על רעיון: להגדיר למחשב שיעשה עוד איזה פרוצדורה לפני שהוא מאשר לחייג, וכך אולי למנוע גניבת שיחות. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני משתמש ב-IE7 ורוב הפעמים שאני מחליף בין טאבים הסימן של העכבר משתנה למין לוגו של "אין גישה" או משהו כמו זה ואני חייב ללחוץ סתם לחיצה אחת בשביל שזה יעלם ושאני יוכל לחזור לפעילות רגילה עם העכבר. אני חושב שזה בגלל שאני לוחץ על טאב מסוים וגם בטעות גורר אותו קצת, יש דרך לבטל את הדבר הזה? (אני יודע שזה מנוסח בצורה דפוקה אבל אני זה לא ממש קל להסביר את השטות הזאת. אם אתם לא מבינים רק תגידו ואני ינסה לנסח את זה אחרת)
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
זה אפשרי להתקין גירסה של דריבר לויסטה בלי למחוק את הגירסה הקודמת שהייתה לxp? או שזה אותם דריברים?(פשוט באתר של ATI זה דריברים נפרדים)
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
היי חברה, אני מעוניין ליצור ב-XP שלי 2 יוזרים כאשר אחד הוא "תקין" ועובד עם כל הSERVICES כרגיל - default של המערכת. והשני הוא יוזר שרשימה גדולה מאוד של SERVICES הם מכובים ולא עובדים - לשם שימוש מינימאלי בזיכרון ומשאבי מערכת להאצת מערכת ההפעלה לטובת משחקים . הבעיה היא כזו - כאשר אני משנה את הSERVICE( הופך את ה-SERVICE מ-auto ל-disable ) או עושה כל שינוי אחר - השינוי הזה חל גם אצל היוזר השני !!! :s05: התוכלו לעזור לי למצוא פתרון לבעייתי ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלחו לי כמה תמונות שהסתירו בהם פנים של אנשים או דברים אחרים (עשו איזה קשקוש בצייר ושמרו) אבל כשבוחרים באפשרות- תצוגה >תמונות ממוזערות אפשר לראות (בקטן אמנם) את התמונה המקורית ללא הקשקוש. בדקתי עם עוד כמה תמונות כאלה ששלחו לי וזה ככה בכולם. מישהו מכיר את התופעה? ואם כבר דנים בזה אז יש איזה תוכנה שתראה לי את התמונה המקורית בגדול?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, משום מה נעלמו לי כל תפריטי הצד ב-my computer, my network וכו'.... מעבר לזה שזה מעצבן יש פעולות שרק שם ניתן לבצע כמו לראות ולהתחבר למחשבים אחרים ברשת הביתית. מישהו יודע איפה ניתן להחזיר אותם?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בשומר מסך, השמור מסך מתחיל לעבוד לאחר פרק הזמן שהגדרתי וכדקה לערך אחרי שהוא פועל הוא פתאום מפסיק וחוזר לWIN (כמובן שלא נגתי בכלום) והדבר חוזר שוב ורק בפעם השלישית שזה קורה המוניטור (המסך כבה - כי ככה הגדרתי את זה) אבל למה הדבר קורה שהשומר מסך מפסיק לעבוד?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יום אחד שחקיתי במשחק והמשחק עצר וזה עשה לי מסך לבן עם מלא קווים עשיתי ריסט ואחרי הלוגו של ה וינדוס (שכתוב וינדוס אומי דיזן וזה טוען למטה) זה עושה לי מסך כזה בצבע כחול (כתוב למעלה וינדוס XP) זה נותן לי איזה 10-15 שניות ללחוץ ENTER עם אני לא לוחץ זה עושה איזה משהו (אני לא יודע כל כך אנגלית) עם 3 שלאבים דוגמא: --פה זה כותב משהו באנגלית--- (1 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית --פה זה כותב משהו באנגלית--- (2 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית --פה זה כותב משהו באנגלית--- (3 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית שזה מסים תשלאבים האלו זה לא עושה כ…
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
קניתי את גרסת הupgrade של windows vista במחיר מוזל מהסתדרות המורים אם למישהו יש מדריך או שהוא יודע איך מתקינים את זה על מחשב עם xp לא חוקי או על מחשב בלי מערכת הפעלה שיעזור לי בבקשה תודה!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
מישום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא דורש ממני סיסמה !!! איו שום סיסמה ואני חייב שהמחשב יעבוד ישר איך שהוא נידלק ! איך אני מבטל את זה ??
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום רב: יש לי מערכת הפעלה מסוג win 2003 server . אני רוצה להתקין תוכנת אנטי ווירוס טובה, מי יכול להמליץ לי על אנטי ווירוס על מנת שאוכל להתקין על הסרבר בהקדם. אודה לכם על תשובתכם בהקדם
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום,אחי הוריד תוכנה שמסירה קבצים מהמחשב ובטעות מחק קובץ מערכת שקשור לפתיחת קבצים מסוג EXE עכשיו אני לא יכול לפתוח שום קובץ בעל סיומת EXE ברגע שאני מנסה לפתוח זה נכנס לי לאפשרות "פתיחה באמצעות"... וממש לא בא לי לפרמט את המחשב כי הדיסקים וכל התוכנות לא אצלי אז אם מישהו יודע אני מבקש בבקשה עזרה דחוף תודה רבה רבה לכל העוזרים ולמגיבים! לילה טוב...
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ואם לא, האם יש לויסטה בעיה לקרוא כוננים חיצוניים שמפורמטים ב- FAT32? תודה!
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בויסטה אולטימט, עשיתי OC למעבד והמחשב קרס, מאז יש אינטרנט אבל המחשב לא זוכר כלום, כלומר הנורטון לא מצליח להתחבר הווינדוס אפדייט לא עובד הדף שלי בIGOOGLE נעלם וכל ה"זכרונות אינטרנט" נעלמו מה עושים? חשוב להגיד שהאינטרנט עצמו עובד
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין XP על הנייד SATELLITE L40-17T, וכמו רוב המחשבים היום, בזמן שאני מתקין את XP מתקבלת הודעה שהכונן הקשיח לא זוהה. כבר מכיר את הפרוצדורה של הורדת הדרייבר המתאים לזיהוי הכונן הקשיח מאתר הבית של הנייד, ולשלב אותו בדיסק של XP או על דיסקט נפרד (עשיתי את זה עם המחשב הישן). הדרייבר למחשב הנוכחי הוא בגודל 20MB, ויש בו תיקייה שנקראת: "AHCI HDD drivers ICH8M_32bit". זאת בעיקרון התיקייה שאני צריך לשלב עם הדיסק של XP? פשוט לא הגיוני לי שכל הדרייבר הוא 20MB, בדרך כלל זה לא עובר את המגה.... ועוד בקשה, שכחתי איך קוראים לתוכנה שאיתה משלבים דברים לדיסק של XP . תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר ג'נרי והגלגלת הפסיקה לעבוד לאחר העדכונים האחרונים. הוא לא משהה את העכבר, למרות שהעכבר עצו עובד...כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר הישן כמתואר בתמונה הוא נכשל... עשיתי system restore והכל חזר לעבוד אבל שכחתי שהעדכונים אוטומטיים ולכן כשהדלקתי מחדש את המחשב הגלגלת שוב לא עובדת... למישהו יש רעיון מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן כשהייתי לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו אז היה נפתח לי דף אינטרנט עם מס' שורות פקודה, ופשוט הייתי לוחץ על שורת הכתובת (העתק הדבק) ומעביר אותה לתוכנה rss שיש לי. היום,כשאני לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו זה נשמר לי כקובץ במחשב. למה זה ככה,ואיך אני יכול עכשיו להעביר אותו לתוכנה ? עריכה - אוקיי הצלחתי אני פשוט לוחץ על הקישור של הrss קליק ימני והעתק קיצור דרך. אבל בכל מקרה מישהו יודע איך אני מבטל כל פעם שאני לוחץ על rss את האפשרות שישמור אותו למחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום הזמן של מסך הפתיחה של הווינדוס ממש ארוך משו כמו 3 דקות איך אני מבטל את המסך פתיחה? ואיך אולי גם אני עושה שזה יהיה יותר מהיר? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-