עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sdyanir,

שלום לכולם, יש לי ווינדוס וויסטה ויש לי בעיה כשאני מבצע כיבוי: המערכת נכנסת למצב של כיבוי, אבל נתקעת על המסך System is Shutting Down. פעם אחת גם הלכתי לכמה שעות וחזרתי, כדי לוודא שאני לא חסר סבלנות ובאמת המערכת נתקעת, והמערכת באמת נשארה תקועה... מה אפשר לעשות? אם זה יעזור, אז יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-s3. תודה לעוזרים, יניר

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה. בכונן C יש לי 38 ג'יגה וכאשר אני עושה מקש ימני על הכונן - מאפיינים רשום ש 36 ג'יגה בשימוש. כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים (כולל מוסתרים) רשום 30 ג'יגה בשימוש. כלומר 6 ג'יגה נעלמו או משהו בסגנון. מה עושים?

3. חיברתי את הטלויזיה למחשב וויסטה לא נותנן לי לשים אותה עם יותר מ25 הרץ שזה ממש פוגע באיכות של הסרטים יש לי 8600 עידכנתי את הדרייברים וכלום זה לא עוזר למישהו היתה אולי אותה בעיה ויכול לעזור לי?? אני כבר ממש לא יודע מה לעשות והפתרון היחידי שנראה לי זה פשוט לשים שוב xp וזהו

4. Started by moshiko69,

יש לי בעיה מוזרה בשומר מסך, השמור מסך מתחיל לעבוד לאחר פרק הזמן שהגדרתי וכדקה לערך אחרי שהוא פועל הוא פתאום מפסיק וחוזר לWIN (כמובן שלא נגתי בכלום) והדבר חוזר שוב ורק בפעם השלישית שזה קורה המוניטור (המסך כבה - כי ככה הגדרתי את זה) אבל למה הדבר קורה שהשומר מסך מפסיק לעבוד?!?!?!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by slrr,

הזכרונות (4096) מגה מתמלאים עד הסוף וכשזה מסיים ואני יוצא מהתוכנה זה עדיין ככה... אז נסיתי לבדוק ב-task meneger ואין שם תהליך שלוקח את הראם וגם בתוכנה מיוחדת prosses explorer... בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש ויסטה למחשב HTPC שלי. אני מבין שיש שתי גירסאות מתאימות (ULTIMATE ו- PRIMIUM). ההבדל במחיר משמעותי ביותר. האם יש הבדל ביציבות של המערכות? השימוש במחשב הוא לצרכי HTPC בלבד.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by gooz,

שלום אנשים, רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה הביזארית הזו, איך הופכים את הכל בחזרה ולא לצד תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  8. Started by lidor_abo,

חברה פירמטתי והתקנתי את החבילה שהופכת לעברית ומשום מה לא כל המחשב הפך לעברית .. תמונה:

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  9. Started by halo,

אני רוצה לפרמט את כל הכוננים במחשב אז ממה שהבנתי אני צריך לפרמט את כונן C ששם נמצא הווינדווז על ידי הדיסק של הווינדווז ואת הכוננים האחרים לפרמט דרך הווינדווז עצמו שזה הרבה יותר פשוט אז איך אני מפרמט כוננים רגילים (כוננים שלא מותקנת בהם מערכת ההפעלה) ? תודה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by THX,

אני עובד עם XP ויש לי כרטיס קול של creative blaster live כל פעם שאני מגדיל חלון לפעמים או שאני עובר בין לינקים באתרים או סתם סוגר חלון כל שיר שאני שומע ברקע במדיה פלייר הסאונד נקטע לשנייה, מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  11. שלום הכונן הקשיח שמריץ את מערכת ההפעלה שלי הוא IDE, לאחרונה הוא התחיל לנקוש באופן חשוד וקניתי כונן SATA כדי להחליפו. האם אוכל פשוט לבצע GHOST מהכונן הישן לחדש ולחבר את הכל, או שמערכת ההפעלה [WIN XP] לא תהיה במיטבה ואצטרך הלתקין הכל מחדש? רון.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by whodosntlikeomri,

שלום יש לי בעיה אם IE אני רוצה להוריד קבצי ZIP אבל משום מה זה הפסיק לשאול אותי אם אני רוצה לפתוח או להוריד את הקבצים וזה אוטומתית פותח לי אותם מישהו יודע איפה משנים את זה?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by satlan1,

ניסיתי לשנות את האות של הכונן וקיבלתי בהתחלה שגיאה שהפיירוול חוסם איזה פורט 135. פתחתי אותו ועכשיו אני מקבל את השגיאה שבתמונה. מה הבעייה? -----עריכה----- הצלחתי אפשר לנעול תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. אני רוצה להתקין ווינדוס בעברית על מחשב שבו כבר מותקן ווינדוס באנגלית. האם עלי לבצע פירמוט, או שהתקנה מחדש עם הגרסא העברית היא אפשרית, ואמורה לעבור בלי בעיות? חוץ מזה, אני רוצה להבין מה ההבדל בין quick format, full format ופשוט התקנה מחדש של ווינדוס. ברור לי שפירמוט מלא מתבצע ממש ברמה הפיזית ולכן כל פיסת מידע נמחקת, אבל מה בעצם נעשה בquick format? ומה ההבדל בין quick הזה לבין "התקנה מחדש" של ווינדוס? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by kobibo,

כל יומיים שלושה פתאום ללא כל הודעה מוקדמת מע' ההפעלה הזאת פשוט נתקעת לחלוטין ,העכבר והמקלדת פשוט נתקעים למרות שמקש ה NumLock עובד שום מקש אחר לא מתפקד. ב Event Logs פשוט לא רואים מה הבעיה. עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. אודה לעזרה לפחות לכיוון בדיקה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by SuBeX,

לאחרונה החל המחשב שלי , ללא התראה מוקדמת, להגיע למצב של 100% CPU USAGE. הדבר קורה בצורה אקראית, כלומר, אין דפוס עבודה מסויים שלי על המחשב שבו הבחנתי שזה קורה. יחד עם עליית ה-CPU USAGE גם טמפ' המעבד והכ. מסך שלי נוסקות להן אל-על, לכן אני לא בטוח אם זו בעיית חומרה או תוכנה :s05: הנה כמה נתונים: מערכת הפעלה: WINDOWS XP. מעבד: P4 2.8GHZ NORTHWOOD. כ. מסך: RADEON 9600XT. אני אוסיף שלאחרונה פירקתי את כל המחשב והתקנתי BIG TYPHOON לקירור המעבד ותוך כדי גם פירקתי את הכ. מסך ונתתי לו ניקוי טוב. אולי זה מסביר את הבעייה ושולח אותי בחזרה לפורום תוכנה, אך כרגע אם מישהו יכול לנסות לעזור לי פה אני אודה לו רבות. נ.ב. זה לא קשור ל-SYSTEM IDLE PROCESS. קראתי לגבי זה וזאת לא הבעייה שלי. נ.נ.…

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  17. אם אני משאיר את המחשב במשך יותר מ3 שע' במצב הזה אני חייב להפעיל מחדש את המחשב כי שום כפתור במקלדת או הוזזת העכבר לא מדליקה לי את המסך לעומת זאת אם אני משאיר את המחשב במצב הזה במשך פחות מ3 שע' אז אם אני לוחץ על כפתור מסויים במקלדת או מוזיז את העכבר ואז המסך נדלק ואפשר לחזור לעבוד עם המחשב נכון לעכשיו הגדרתי את שומר המסך שיעבוד אחרי 10 דק' והכיבוי מסך יהיה אחרי 20 דק'

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by iakovl,

אני יודע שיש מספר SP2 הSP2 שהרבה אנשים הורידו כאשר הוא רק הופיע , הIT ואני יודע שיש את זה שמורידים דרך הUPDATE מה ההבדלים ביניהם?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  19. Started by oranShoshany,

האם למחשבי HTPC עדיף ווינדוס MCE או ווינדוס XP מה ההבדל ביניהם? תודה.

20. Started by yotep,

התקנתי את ויסטה על כונן D ועל כונן C מותקן XP וכל פעם שאני מנסה למחוק את תקיית הויסטה אני מקבל הודעה שאי אפשר למחוק את התקייה ופרמוט לא בא בחשבון...מה עושים?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  21. ערב טוב לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני בהתלבטות איזה מערכת הפעלה להתקין. Windows Vista או Xp? חשוב לציין שקניתי מחשב חזק למשחקים כבדים, ואני מעונין במקסימום ביצועים ממערכת ההפעלה. הרצת משחקים ב VISTA תוריד את ה FPS מאשר הרצת משחקים ב XP? תודה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  22. זה אפשרי להתקין גירסה של דריבר לויסטה בלי למחוק את הגירסה הקודמת שהייתה לxp? או שזה אותם דריברים?(פשוט באתר של ATI זה דריברים נפרדים)

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. Started by Tal14,

שלום לכולם, הייתה לי בעיה באקספלורר ועברתי לפיירפוקס, הבעיה שהייתה הסתדרה אבל הפיירפוקס לא טוב,חלק מהדפים מוצגים חלקית(חלק קטן מוסתר!!!) איך אפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. שלום עקב סוסים אני מתקין את המחשב מחדש. יש לי דיסק המחולק ל-D ו-C ודיסק G 1) האם אני יכול לדאוג שרק C יותקן ולא יעלם לי כלום מ-D ו-G? 2) פרט למועדפים, מה עוד עלי לשמור מ-C 3) העותק שברשותי חוקי אך היום שבת. האם יש אקטיבצה אנושית גם בשבת 1-800 או דומה (לא מצאתי) תודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  25. לאחר התקנת SP2 אני לא מצליח להתקין את אופצית הפאקס (שבעבר כן היתה) מתחילה ההתקנה ובתהליך מתחיל להופיע האייקון של הפאקס אבל נעלם ולא מותקן כלום אציין שחיפשתי במאמרים של מיקרוסופט פתרונות ויש כמה עם קונסולת MMC ועדכון מסד נתוני האבטחה אבל ללא הועיל... גם שלחו לי עדכון ממיקרוסופט לאחר שביקשתי וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.