Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אחרי כמה שעות שהמחשב שלי נשאר דולק... המחשב מתחיל לקרטע.. כלום לא זז טוב, המעבד מתאמץ קבוע !! ורשום בTASK MANAGER שזה ה System Idlle Process .. מה זה?? איך אפשר לעצור את זה או לגרום לזה לא להפריע בצורה כזאת???
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איך אני מוריד את זה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שנשרף לי כרטיס המסך היקר שלי... אני נאלץ לנסות להסתדר עם הג'יפורס 2 שלי... הבעיה היא שלאחר הסרת הדרייברים של ATI וניקויים על ידי Drivers Cleaner 3, אני מתקין את הדרייברים של nvidia (ה- forceware) ואז הווינדוז פשוט קורס אחרי הריסטרט. לא מוכן לעלות אפילו את מסך הלוגין. גם repair לווינדוז לא עזר ואפילו רק החמיר את המצב... למישהו יש הצעה איך אני יכול להציל את המצב? ואם אנחנו בעניין ואני אאלץ לפרמט, איך לעזאזל מגבים את מסד ההודעות של ה-outlook express?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי לוח חדש של asus p4p800-e אני רוצה להתקין על ההארד דיסק של sreial ata מערכת הפעלה איך אני עושה את זה שהמחשב עולה הוא מזהה אותו ואז שעולה לוינדוס דרך הדיסק הקשיח הרגיל ide אני לא רואה את הדיסק sata בוינדוס למרות שהתקנתי את הדרייבר של הבקר הנחוץ לכך זה דבר אחד דבר שני אני הלכתי לפי הוראות היצרך בכדי להתקין עליו מערכת הפעלה והתקנתי את ה promise על דיסקט 1.44 ושהמחשב עושה boot מה cd הוא מראה לי שיש לי רק ideו לא sata למרות שהוא התקין את הpromise כי צריךללחוץ על f6 ואז מתקין את הדרייבר של הוינדוס ואז צריך לראות בהתקנה את שני הדיסקים אני רואה רק את ה ide איך אני עושה את זה ?? אני לא מצליח בכלל כבר השתגעתי אולי מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת? תודה …
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הבנתי שיש אפשרות להוסיף סקינים בלי שום תוכנה איך עושים את זה? ולמה תמיד שאני משנה איקון של אחד הכוננים, זה עושה שבמקום שהכונן יפתח רגיל זה יפתח לי חלון חיפוש? וזה אפילו לא משנה תאיקון... אני מנסה לשנות מסוגי קבצים ואז אני צריך ללכת ברגיסטרי ל איזה מקום ולשנות שם משהו וזה מסתדר
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש אפשרות ב XP בעזרת תוכנה או אפילו חומרה לחבר שני משתמשים (עם שני מסכים,מקלדות ועכברים) למחשב אחד, כך שיכולו לעבוד בו זמנית ? אני יודע שהיה מוצר כזה ל WIN98 שנעלם מזמן, מישהו מכיר פתרון ב XP ?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש בעיה חמורה באינטרנט קספלורר כשאני ניכנס לאתרים אם הפנייה של לינקים לאתרים אחרים כשאני לוחץ על הבנר שום דבר לא קורה אותו אתר נישאר לדוגמא תגוהות של אנשים מאתר ynet החלון של התגובה לא נפתח אני לא מקבל שום הודעת שגיאה כנ"ל לגביי ה - outlook אני לא מצליח לראות את תצוגה מקדימה של ההודעה וגם שנכנסים אלה ההודעה רקה סרקתי את המחשב 1000 פעם לראות שאין לי וירוס גם באנטיוירוס kaspersky ןגם ב- ad - aware כנ"ל הבעיה באתר של windows update אני לא מצליח ללחוץ על סריקה של עידכונים חדשים בבקשה תעזרו לי נמאס לי לפרמט את המחשב כל פעם xp home edition serice pack 2 נ.ב הפיירוול של xp סגור
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
?? ?? י??ט?? י?א? ?אב? ??ך?? זה מה שרואים שאני מנסה לכתוב בעברית... לךא יודע למה ואיך יש לציין שאי סי קיו אני יכול לכתוב וגם בצא'טים ובכתבן ל ווינדוס... משום מה השפה פתאום נעלמה לי מה הבעיה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ???? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... :-\ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כמו שכתוב הכותרת... יש אתרים שמציגים גרפים שנגזרים בהתאם למה שלוחצים (לא תמונה של גרף) - כמו למשל תוצאות של סקרים וכו'. את הגרפים האלה אני לא מצליח לראות - ואני מקבל X אדום בפניה העליונה של המסגרת של הגרף. אני משתמש ב-WIN XP PRO SP2. יש לכם רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את התוכנה Diskeeper לאיחוי חד פעמי (שכבר עשיתי, ואת התוכנה כבר העפתי), החלון פתאום הופיע. עצות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות ALT+SHIFT והשפות לא מתחלפות לי... מישהו יודע אולי למה? מדובר בווינדוס XP בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני יודע שמריצים התקנה של ה XP ובוחרים REPAIR ואז שכחתי את הפקודה FIX משהו לא זוכר ....
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין Windows 64bit בנוסף לWinXP Home Edition שמותקן אצלי כרגע... אז אני מתקין אותו על פרטישן אחר באותו ההרדיסק של הוינדואוס הראשון. נתקלתי בבעיה כשההתקנה של הוינדואוס ביקשה את הדרייבר של הSATA. הדרייבר שהגיע עם לוח האם ישן מדי ולא פועל עם 64 ביט ניסיתי למצוא את הדרייבר הנכון אבל יש איזה אלף ואנלא יודע מה עובד מה לא עובד ואיך לשים את זה על דיסקט כמו שצריך! אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי הצ'יפסט שלי הוא Via K8T800 והצ'יפ שאליו מחובר ההרדיסק הוא Via VT8237. אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני מאד מבולבל. דרך על מנת למחוק את הוינדואוס אני פשוט מוחק את התיקייה שלו ואז הוא לא עושה ממנו בוט נכון? תודה לעוזרים הערה: ניסיתי לחפש בפורום לא מצאתי כלום :-\
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי על מנת לדבר עם המודם, ע"י המיקרופון והאוזניות. עד כמה שזכור לי יש תוסף בתוך הWINXP, אבל אם יש תוכנה חיצונית שעושה את העבודה - גם טוב. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש בעייה ... כל פעם שהוא מנסה לפתוח לינקים של אינטרנט זה רושם לו בווינדוס את השגיאה הבאה: "אין אפשרות להשלים את הפעולה, מכיוון שהתוכנית האחרת אינה פנויה. לחץ על "מעבר אל" כדי להפעיל את התוכנית שאינה פנויה ולפתור את הבעייה" כפתורים: מעבר אל נסה שנית ואי אפשר לסגור את זה זה לא נותן... איך פותרים? WindowsXP SP2 בעברית עם כל העידכונים הכי אחרונים.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי משהו מוזר קצת... שאני בודק כמה מקום נשאר לי אז רשום 2.40 GB ואני מסמן את כל הקבצים בכונן רשום שיש לי 30.4GB קבצים... אז בחישוב מהיר עשיתי 37.2-30.4=6.8 GB אז אני מעוניין לדעת איך אני מחזיר את ב GB החסרים שנעלמו לי?! ואני עשיתי לראות את כל הקבצים ככה שאין מוסתרים... תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כשהתקנתי win XP לא הוספתי עברית ולכן אני לא יכול לכתוב בעברית. אני חייב לפרמט ? או שאפשר להוסיפ ? ואיך ?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מפעיל את המחשב, התוכנות והאפליקציות שמופעלות אצלי ב STARTUP, לא מופיעות בTASKBAR חוץ מ2 בודדות: NETLIMITER ו ZONE ALARM, אבל התוכנות כן מופעלות הן רק לא מופיעות למטה. אם אני עושה LOG OFF ואז LOG IN ליוזר שלי (שהוא היחיד במחשב שלי - XP) אז הם כן מופיעות בTASKBAR.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני משתמש באקפלורר גרסא 6.0.2900 גרסא אחרונה, ובמוזילה. אבל בזמן האחרון ישנם דפים שהדפדפן שלי לא מצליח להכנס אליהם! מה שמוזר שדרך האוניברסיטה אני נכנס בקלות. למשל סתם לינק מגוגל אומר לי PAGE CAN NOT BE DISPLAYED, וממחשב אחר הוא עולה בטיל. בימים האחרונים העסק נעשה אפילו יותר גרוע, פתאום הוא לא מראה לי תמונות מוואלה, דף הבית שלי!! כלומר הוא מעלה את האתר, עם Xים במקום התמונות של הכתבות. מה קורה פה???
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להיות מסוגל (אולי ב DESKTOP.INI) לשמור תכונות של תיקייה כגון גודל החלון האחרון שסגרתי וסידור ה VIEW (LIST לדוגמא) מישהו יודע איפה ואיך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני זוכר כשהוא רק יצא אז למי שהיה מעבדי פרסקוט c-0 לא היה יכול להתקין כי זה היה נתקע בחלון הטעינה. ורק אחרי כמה זמן מייקרוסופט פרסמו קובץ עדכון למעבדי פרסקוט. אז אם אני מוריד עכשיו sp2 כקובץ אחד האם זה כולל כבר בתוכו את העדכון הזה לפרסקוט? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
עשיתי כמו שמיקרוסופט אמרו פה ולא עזר http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q315346 וגם פה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315353 (הבעיה עם האייקונים הלבנים הסתדרה) מה אני יכול לעשות? אני אובד עצות עריכה: נפתר
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עכשיו פירמטתי תמחשב ואני לא רואה את הכוננים שלי (דוד-רום, צורב) במחשב שלי הם מופיעים במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידם, ניסיתי למחוק אותם מהרשימה ואז לעשות "הוספת חומרה" אבל הוא שוב שם אותם בסימן קריאה וכתוב לי: ??ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)?? ניסיתי עוד הרבה דברים שלא הצליחו... מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים ועוד שאלה: יש לי 2 דפדפנים, פיירפוקס ואינטרנט אקספלורר. האקספלורר מוגדר כברירת המחדל שלי, איך אני הופך את הפיירפוקס לברירת מחדל?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-