Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים התקנתי את הגירסה החדשה של Internet Explorer על WIN XP PRO, ומאז הוא לא עולה על חשבון משתמש שלא מוגדר כADMINISTRATOR. אני לא יכול להגדיר את כולם ADMIN כי אני לא סומך על אחיות שלי, הן עלולות לגרום לבעיות... מה אני יוכל לעשות?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP, לפעמים שמדליקים את המחשב הוא נתקע על החלון של הווינדוס ובקושי רואים תמונה, רק שעושים ריסטרט דרך המחשב המחשב עולה ולפני שהוא מגיע לחלון של הווינדוס, הוא מראה את השניות שנשאר עד שווינדוס עולה או שיש אפשרות לבחור עלייה של ווינדוס רגילה או משהו כזה, בשני המקרים המחשב עולה והכל בסדר. זה לא קורה בכל הדלקה של המחשב, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש על התשובות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את העיצוב VISTA לXP Vista Transformation Pack 5.5 והשעון בכתב לא ברור איך מסדרים שיהיה מספרים ?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום חברים אני מנסה להתקין xp על מחשב workstaion ומקבל את ההודעת שגיאה הבאה : installation failed :e:\i386\asms.error message עשיתי חיפוש בגוגל ושם רוב הפתרונות היו לנסות דיסק אחר - ניסיתי עדיין אותו דבר אפשר לבצע התקנה מכונן usb? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני נותן כל מה שאתם רוצים עים אתה רוצים תמורה -בבקשה תנו לי פרוקסי מהיר בארץ --לא מחול כי כאלה יש המון ----חייב להיות בארץ --תודה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי Office 2010 HEB אני מנסה להתקין אותו על Win Server 2008 Eng ומקבל הודעה: The language of this istallation package is not supported by your system יש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שם לב ששיש לי בעיה די מוזרה כשאני נכנס לחלק מהאתרים לדוגמא אני נכנס לאתר תפוז אני לוחץ על הבאנר של "פורמים" ואם אני מזיז את העכבר לפני שהדף מסיים להוריד את כל המידע (יש מעין פס למטה שמתמלא ומראה כמה הדף נטען..) אז החלון נסגר. אבל אם אני מחכה בערך 10 שניות והדף גמר להיטען אז החלון לא נסגר . מה שעוד יותר מוזר שזה קורה רק בחלק מאתרים. אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שפרמטתי את המחשב,האינטרנט נהיה יותר איטי,ושאני לחוץ מקש ימני בכדי להוריד משהו למחשב האפשרות של ה"שמירת יעד בשם" לא זמינה (זה באתרים שאני יודע בפרוש שזה צריך להיות זמין). עידכנתי את המחשב ואת ה"אינטרנט אקספלור" לא עזר אפילו הורדתי דפדפן אחר וזה לא עזר. ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי קובץ וורד ששמרתי לפני כשעה. עכשיו אני מנסה לפתוח אותו ואופיס לא מצליח בטענה שהקובץ פגום. מישהו מכיר איך ניתן לשחזר את המידע? לפחות את חלקו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן WIN 7 ואני מרוצה. חוץ מבעיה אחת, אם למשל אני נכנס לGTA SA אז המשחק עולה לשנייה וקופץ לשורת המשימות,שאני לוחץ על זה הוא עולה לשנייה וקופץ בחזרה. מצאתי פיתרון אחד,אני יוצא מהמערכת ונכנס שוב וזה פותר את הבעיה אבל אם אני עושה RESTART אז עדיין לא פועל. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של INTEL שדיי בסדר ובמסך 22. אבל בXP SP3 לא היה בעיות כאלה..
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון מלא בעיות של זכרון.. לדוגמא: כשאני עושה printscreen זה לא נותן לי להדביק את התמונה בצייר. בפרקים של סדרות קצרות (20) דק' לפעמים הוידאו נתקע והאודיו ממשיך. הרזולוציה קופצת לרזולוציה נמוכה. הורדות שמפסיקות באמצע כי "אין זכרון" או "שגיעה לא מוכרת". העברת קבצים בין תיקיות/חילוץ מRAR שעוצר באמצע כי אין זכרון (ויש שטח אחסון). המחשב סתם איטי ומנהל המשימות לא עולה.. גם כעושים ctrl+alt+delete שום דבר לא קורה. אני עם וינדוס 7 ו4gb זכרון וזה התחיל ממש לא מזמן. האנטיוירוס לא מוצא כלום וגם malware bytes anti-malware חשבתי לפרמט אבל אני מעדיף להמנע אם אפשר... הציעו לי את TweakNow PowerPack 2011 ובאמת ניקיתי את המחשב והוא נעשה יותר מהיר, התוכנה מצאה לי המון …
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה - לפעמים שאני מסמן על קובץ ווידאו אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: The instruction at "0x73e6827" referenced memory at "0x02b506bc". the memory could not be "read" click on OK to terminate thr program click on CANCEL to debug the program לאחר מזה יש לי הודעה של DR Watson Postmortem Debugger ומייד ריענון של ה WIN. רציתי לדעת למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כיצד ניתן לבצע שחזור מערכת עוד לפני שעלה הווינדוס???
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך מוחקים החלונות אומר לך שלא היה אפשרות למצוא במקום זה? דיאמונד טולס עולה לי בהדלקת המחשב, למרות שMSCONFIG מוגדר שלא יעלה, איך גורמים לו שלא יעלה עם הדלקת המחשב?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
תראו עד עכשיו חשבתי שזה קורה רק במשחק אחד ספציפי.. מה שהיה קורה זה שבאמצע המשחק הכל קופא לכמה שניות(2-5 שניות) ואז ממשיך. עד עכשיו חשבתי שזה המשחק שקופא, אבל לא מזמן בזמן שראיתי איזה סרטון בGAMESPOT אותו דבר קרה, כאילו הסרטון נתקע(ולא זה לא בגלל שהוא מוריד תסרט) אבל העכבר זז(דבר שאני לא יכול לראות במשחק כי אין סמן). בכל אופן נראה אני לא יודע מה זה וזה די מציק. שוב אבל אני לא ראיתי את הוינדוס עצמו קופא(בלא רואה הכוונה לזה שסמן של העכבר זז), אבל נראה לי שזה קשור לוינדוס, בגלל זה פרסמתי את זה פה(אם לא קשור אשמח אם תעבירו). כמובן שכל הדריוורים/פאטשים או כל דבר שקשור מעודכן.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בכל פעם שאני גולש באינטרנט, אני מקבל את הודעת השגיאה המוזרה הבאה שמשביתה את המחשב כל פעם מחדש ומותירה לי רק להפעיל את המחשב מחדש : svchost.exe-שגיאת מערכת ההוראה ב-"0X0AD3143" ביצעה הפניה לזיכרון ב-"0X0AD3143". לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "READ" (לפעמים נכתב גם WRRITEN). לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית. לאחר קבלת הודעה זו, לא משנה באיזה אפשרות אבחר, האינטרנט מתנתק והמחשב נתקע ולא נותר אלא להפעיל מחדש את המחשב. בחיבורי רשת בלוח הבקרה נראה כי אני עדיין מחובר לאינטרנט אבל בתת קטגוריה "פס רחב" נראה כי הפס הרחב מנותק. בפועל לא נייתןם כמובן לגלוש או להמשיך להשתמש במחשב כי ברוב הפעמים הוא נתקע לגמריי. הבעיה נמצאת בקובץ SVCHOST.EXE שב…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני למשל הקלטתי לו מילה בעברית וננתי לה את השם והוא יכל להיכנס , עכשיו השאלה היא אם אפשר להוריד לויסטה משהו שיהיה אפשר לדבר למחשב גם בעיברית-שאני יכול להיכנס לתיקיות שהשם שלהם בעברית.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל עזרה. היום התקנתי את הויסטה במחשב החדש. מאז אני מתמודד עם מסכים כחולים, בעיקר בזמן הורדת קבצים זו ההודעה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 8749F85F OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini072808-01.dmp C:\Users\AppData\Local\Temp\WER-50325-0.sysdata.xml C:\Users\AppData\Local\Temp\WERD73B.tmp.version.txt
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש שם את ה Address Book הזה נכון?? איך אני מבטל את האפשרות שבכל פעם שאני שולח אימייל לכתובת XXXXXX או כל כתובת אחרת,היא נשמרת שם??? אני רוצה שיהיו שם רק כתובות שאני מכניס לשם ידנית. זה די מעצבן. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום.. התקנתי את האנטי וירוס נוד, שמתי לו את ההגנה של anto theft וזה יצר לי עוד משתמש חדש בשם JOHN זה מה שבחרתי (מסתבר שזה היה טעות) אני בא להעלות את המחשב והוא לא נותן לי גישה להכל, אני נכנס לאדמין והוא פיתאום מבקש ממני סיסמא, אני יודע שהיוזר הקודם עדיין נמצא במחשב אני רואה אותו דרך התוכנה Reset Windows Password אבל שאני בא לנתק משתמש אני לא רואה אותו, מה אפשר לעשות? *אני מנסה ליצור דיסק לאיפוס הסיסמא אבל זה תמיד נכשל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלוהה, לפני ימים מספר קרתה למחשב שלי איזו "תאונה" והוא החליט לעלות את עצמו בקונפיגרציה חדשה כמעט לחלוטין ללא סיבה ברורה במיוחד. תחילה חשבתי שה"יוזר" הקודם שלי נמחק ואיתו גם הקבצים, אך כנראה שזה לא המצב. בתוך תיקיית Documents and Settings יש לי תיקייה בשם Judas(המכילה את קבצי היוזר הקודם) אך ישנה גם עוד תיקייה בשם Judas.JUDASPC.000 והיא היא, התיקייה של היוזר הנוכחי. שאלתי היא - האם וכיצד אני יכול לחזור ליוזר של "Judas"? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל התחילה לי בעיה מוזרה, בכול פעם שאני מנסה להעביר קבצים ה-explorer קורס (גם כשאני מנסה למחוק קבצים צצה לי הבעיה ). מערכת ההפעלה: WIN XP גירסה:SP3 אנטי וירוס: נורטון 2008 אם יש פיתרון שלא כולל פירמט אני אהיה מאושר כי אני לא יכול לפרמט את המחשב... תודה לעוזרים. יום טוב, שחר
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך אני מוריד את זה?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הקבצים לא מוסתרים. התיקיות מכילות קבצים ונראות בסדר במחשבים אחרים. מדובר בווינדוס 7. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי. מדובר בחומת אש של מערכת ההפעלה עצמה. אני רוצה שהיא תידלק חזרה גם אחרי כיבוי המחשב. המצב הזה שאני צריך להדליק אותה כל פעם מחדש, דיי מעצבן. אין לי חומת אש נוספת במחשב. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-