Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אז אני רוצה שברגע שהווינדוס יעלה הוא אוטומטית יתחבר לאינטרט.... יש אפשרות??
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום הבעיה היא כזאת : יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב אחת ME והשניה XP PRO לפני כמה זמן ההחלטתי לעבור לXP רציתי לעשות לה תקופת ניסיון אצלי לפני שאני מוחק את מערכת ההפעלה הישנה החלקם קוראים לה "מערכת הבלהות" שהיא ME כמה בעיות היא עשתה לי במשך 3 שנים חבל על הזמן אבל איך שהוא היסתדרתי איתה.התקנתי את הXP באחת המחיצות מתוך 3 שעל אחת מהן מותקנת המערכת השניה . בכל מקרה הבעיה שנוצרה לי בXP היא שאחרי תקופה של יום יומיים של עבודה אחרי שאני מתקין כמה תוכנות בסיסיות וכדומה זה קורה אני לא יכול להיכנס לTASK MANAGER אני כמעט לא יכול להפעיל שום דבר והכי מטורף זה שאני נכנס לתיקיית המחשב שלי זה עושה את פנס החיפוש וכאילו לא מוצא כלום עשיתי כבר פירמוט 4 פעמיים חח כמובן רק למחיצה ש…
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואחרי שהתקנתי את הXP כל תיקייה שאני פותח נהיית לקריאה בלבד, ואני לא יכול לשנות את זה. כל פעם שאני משנה, זה חוזר שנייה אחרי זה. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני פשוט לא מאמין עד שיש לי ווינדוס חוקי, נכנסתי לאתר של מייקרוסופט להוריד את העדכון הקריטי הנ"ל, והכלי של ה Validation נפל X_X מישהו יכול בבקשה לדאוג לי להורדדה ישירה לקובץ KB940104 לווינדוס ויסטה הום פרימיום 32 ביט באנגלית? תודה לכל מי שמוכן לעזור קרייסיס צולע בלי העדכון הזה ]:
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. קודם כל תסלחו לי אם במהלך הכתיבה שלי אני יטעה קצת כי אני לחוץ בטירוף.. אז ככה בניתי מערכת לבד(זו הפעם ה3 שאני עושה את זה לבד..) במהלך ההתקנה של החומרה לא נתקלתי בבעיות מיוחדות חוץ מזה שבעת הרכבת הקירור למעבד נתקלתי לא פעם ולא פעמיים בסירוב של הקירור להיכנס לחורים בלוח והפעלתי עליו לחץ ולבסוף הוא נכנס עכשיו אני חושש שגרמתי נזק למעבד(יכול להיות?)..איך אני יודע שהמעבד עובד טוב ושאין בעיות איתו? יש איזו תוכנה שבודקת את זה? חוץ מזה הכל הלך טוב חוץ מהסידור של החוטים במארז(זה באלגן רציני לסדר את זה) אז המערכת שלי היא כזאת: E8400 A-Data 4GB 800mhz HD4870 EP-43ds3l Segate 250GB Sata2 Thermaltake thoghpower 600W מערכת מוכרת לכל הדעות.. עכשיו לשאלות העיקריות שלי.…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לתמיכה טכנית שלום המחשב שלי פנטיום 4, זיכרון קינסון 512MBX2 .במצב טוב ואין בעיות. אני היתקנתי חלונות XP מחדש. ושניתי מאפייני תצוגה בתוך --> themes --> ובחרתי Windows Classic. ורואה שולחן עבודה הישתנה. אחרי כמה ימים פתאום הישתנה השולחן עבודה חזר לתצוגה Windows XP. עשיתי שוב הפעלה מחדש במחשב ואז שולחן עבודה חזר ל- Windows Classic. למה זה קורה לי תופעה כזאת? איך פותרים את הבעיה? מזמן כתבתי בפורום מיקרוסופט שאלה דומה. והם ענו לי להיסתכל ב-"יומן רישום". וראיתי ביומן רישום. וניכנסתי Event Viewer ---> Application וראיתי שיש סימן משולש צהוב עם סימן קריאה. לחצתי עליו פעמיים ניפתח לי חלון שבו רואים מה הבעיה התקלה ברישום. Type: Warning Event ID: 1517 Source: Userenv Time:…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב לוקח לו מלא זמן עד שהוא יוצא מהמסך שכתוב עליו Wellcome והוא מגיע לווינדוס עצמו. אין אייקונים, ואין את הTaskBar שלמטה. רק כשאני לוחץ פעמיים ctrl-alt-del הכל עולה. מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אם מישהו יוכל להסביר לי מה הפעולה הזאת? היא מנסה להוריד לי גם לפעמים דברים מהאינטרנט [אני רואה תעבורה בnet limiter] נראה לי שהיא מתחילה כשהאימיול מוריד אז יכול להיות שזה קשור הקטע הוא שבפעם האחרונה שאישרתי אותה פתאום נכבה לי המסך כאילו מישהו השטלת לי על המחשב והכונן של הדיסקים פתאום התחיל להסתובב ... בקיצור נראה חשוד... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מחפש דחוף קוד ל windows98 בבקשה מאיפה אפשר להשיג?
-
אז ככה, אני רוצה להתקין מחדש וינדואוס 7. כשאני ניכנס להתקנה אני בוחר ב custom installation ובשלב שאני צריך לבחור מחיצה ובוחר ב "C" הוא כותב לי שהמחיצה מלאה ואני לא יכול להתקין עלייה. איך אני מפרמט את המחיצה ומהתקין את הוינדואוס מחדש? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חברה התקנתי אתמול windows millennium ואחר כך win xp והכל עבד טוב עכשיו היתי מחובר כל הלילה לאינטרנט ובבוקר ריציתי לעשות ריסיט וזה לו עבד עד עכשיו אני צריך כל הזמן לילחוץ על הריסט של המארז כדי שזה יעשה לי ריסט חברה אני משתגע מה אני עושה :-\ ???
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
נשבע לכם פעם ראשונה אני רואה קבצים כאלה ועוד הכתוב בהם בכחול, מה זה בכלל?! הנה תמונה : מישהו יודע אולי מה זה הקבצים האלה?
-
בלוח הבקרה שלי נעלמו לי כמה אייקונים משום מה ואני לא מוצא דרך להחזיר אותם. מישהו יודע מה עושים וממה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
או רק הויסטה 64 מזהה 4 גיגה זכרון ?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החלפתי לוח אם ועוד כמה דברים ואני צריך להתקין ווינדוס מחדש. זה אומר שכל המידע שלי חייב ללכת? או שאם אני יתקין בלי למחוק זה ישאר או מה?? כי אין לי מושג בדברים האלה. תודה מראש נ.ב אם לפי דעת המנהלים זה לא מתאים לפורום הזה מצטער פשוט לא הייתי בטוח
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי חברים, קניתי מחשב נייד של אסוס עם ווינדוס 8.1 לפני כמה ימים ורציתי לדעת אם יש איזשהי רשימה של אפליקציות ותכונות "safe to remove" מהווינדוס. תוכנות יישומים או תהליכים שפועלים ברקע ואני לא באמת אשתמש בהם מתישהו ואפשר למחוק\לעצור בלי בעיה.. אני יודע שבאנדרואיד יש רשימה של לפחות 30 יישומים שאפשר למחוק בלי בעיה.. השאלה אם גם בווינדוס.. תודה רבה חברים ושנה טובה!
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב-netmeeting ב-xp . ברגע שאני מפעיל אותו המסך הופך לשחור לכמה שניות ואז חוזר למצבו הקודם (לעיתים קרובות הוא נתקע). כמו כן אני לא מקבל שיחות בנטמיטינג אלא יכול רק לחייג... אם אוכל לקבל הדרכה או פתרון לבעיה אשמח...
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של דל עם ווינדוס ויסטה 32 bit לאחרונה שאני מכניס את המחשב למצב של hibernate הוא נכבה אבל אחרי 5 דקות מדליק את עצמו מחדש למשהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
התנקתי אתמול ווינודס על ההארד דיסק החדש שלי (W.D 80G) אם הקוד FCKGW.... אני בא לעשות עדכון לווינודס והוא אומר שאין עידכונים (וזה לא יכול להיות !) הלכתי להוספה הסרה וראיתי שגם שם אין את הסעיפים של העדכונים (אני יודע, אולי זה עידכן בהתקנה) עכשיו החלפתי את הסריאל לקוד הזה: M74XB-7K8Y4-YT6MY-B6XX4-PWBF4 וזה עדיין אומר שאין מה לעדכן (וזה ממש לא הגיוני !) מה לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
סתם שאלות!! למי שיש וינדוס לא חוקי יכול להוריד SP2??? ומה עם סתם עדכונים קרטיים?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קודם כל ברצוני לומר שהיה לי WinXP Pro והתקנתי עליו WinXP Corp+SP1, ב-WinXP Pro, כשהוא היה נתקע והיה את המסך הכחול ואז הוא ביצע Restart אוטומטי, הוא פשוט הראה לי את המסך החכול לשניה או 2 ואז ביצע את ה-Restart. לעומת זאת, ב-WinXP Corp+SP1, הוא מראה לי את המסך הכחול ורשום למטה משהו בסגנון Dumping Physical Memory ואז הוא סופר עד 100 ומבצע את ה-Restart. כל שברצוני לדעת הוא מה זה ה-Dumping Physical Memory הזה?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קניתי לגיס שלי מחשב dual core והוא צריך לעבוד עם ווינדווס 98 בשביל תוכנה מסויימת... השאלה שלי האם יש תאימות מלאה עם המעבד?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי מחשב סלוני - קטן - NUC של אינטל עם 4GB זיכרון ו-500GB HD יש לו כניסות של USB.... כיצד הכי טוב להתקין עליו WINDOWS? ואיזה גרסא עדיף? 8.1 או 7? 64ביט או 32ביט? תודה!
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה, פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו כל פעם שאני נכנס לאתר שיש בו משהו טיפה מסוך (משהו של JAVA) מופיע לי ההודע שאני צריך להתקין את Java virual machine ובכדי להתקין את זה אני צריך ללחוץ על DOWNLOAD כאשר אני לוחץ על DOWNLOAD הוא שולח אותי לאתר של WIN ומתחיל להתקין לי כל מיני דברים, התקנתי את הכל אבל ההודעה ממשיכה להופיע לי ואני לא יכול לראות כל מיני דברים, לדוג' - נכנסתי לאתר של ORANGE בכדי להוריד צלצול לפלאפון שלי וכשרציתי לשמוע את הצלצול לחצתי על "השמעה" וההודעה הרשומה למעלה הופיע לי, מישהו יכול לעזור לי? אמרו לי שאני צריך להוריד משהו, אז מה אני צריך להוריד ??? ??? תודה מראש Some Thing... ;D
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לאקספלוררר להפסיק לשמור כל קובץ תמונה שהוא רואה בתור קובץ אינטרנט זמני?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-