Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב אני לא מצליח לבדוק אם המחשב יכול לשדרג עצמו ל ווינדווס 7 כי התוכנה Windows 7 Upgrade Advisor כותבת שהיא לא מזהה את החומרה במחשב אני יודע שיש במחשב ג'יגה 1 זיכרון ומקום להתקנה של ווינדווס ומעבד 2.6 הכרטיס מסך הוא 5500FX ואני לא יודע אם זה מגביל כמו שזה מגביל משחקים וכאלה.. אפשרי להריץ על כזה מחשב ווינדוס 7? תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג HP PAVILION דגם 2129. שדרגתי לויסטה ULTIMATE . לאחר ההתקנה אין לי סאונד. במנהל ההתקנים הכ.קול מותקן היטב ולא מראה שיש בעיה. העדכון האוטומאטי של הויסטה מראה שהדרייבר שברשותי הוא הכי עדכני. למרות זאת הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אולם כאשר הוא ניסה להתקין התוצאה הייתה FAILURE ללא הסבר מדוע. באתר של HP רשום שהתמיכה היא בגרסאות הבייתית והעסקית,יכול להיות שדרייבר שתומך בגרסאות הללו לא יתמוך בגרסאת ULTIMATE ? יש למשהו פתרון בשבילי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אם תלחצו לחיצה ימנית על קובץ גופן ומהתפריט שיפתח לכם תבחרו ב'מאפיינים' > 'פרטים', תיתקלו בשדה 'אפשרויות שיבוץ גופן'. בכל הגופנים שנמצאים ברשותי, נתקלתי ב- 4 אפשרויות שיבוץ: * ניתן להתקנה * תצוגה מקדימה/הדפסה * מוגבלת * ניתן לעריכה מה המשמעות של כל אחת מהאפשרויות האלה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלפטופ שלי יש XP ובטעות מחקתי את הTHEME ההוא עם הצבעים כחול, ירוק, תכלת אם מישהו יכול בבקשה לעשות לי RAR ולהעלות אותו, או להפנות אותי לאתר שמימנו ניתן להוריד את הTHEME (נמצא בתיקייה system32>resources>themes) אגב, גם יש לי את הדיסק התקנה המקורי אבל לא הצלחתי לחלץ משם את הקבצים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי אימיול והפיירוול של ה widwonds xp. איך אני מאשר את הפורטים של האימיול בפיירוול תודה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
השתדרגתי שבוע שעבר מויסטה לווינדוס 7 (ULTIMATE). אני עושה שימוש בגרסאות PORTABLE רבות של ADOBE. ומעתה כל גירסאות ה-PORTABLE שלי לא מצליחות לעלות. בפלאש לדוג' הוא מקפיץ הודעה שהתוכנה הפסיקה לעבוד. את פוטושופ הוא בכלל לא פותח...(ב-task manager אני רואה שהוא פותח proccess ואז נעלם אחרי כמה שניות) באילוסטרייטור זה בכלל מעניין- הוא נפתח אך ה-SAVE לא מגיב. בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הויסטה יכלתי להשתמש בדיסק של אולטימט בשביל להתקין כל גירסה אחרת, האם זה גם במקרה בוינדוס 7 או שהפעם כל דיסק שונה?[br]פורסם בתאריך: 5.02.2010 בשעה 00:54:07 טוב, לאחר ניסיון התקנה הבנתי שזה לא אותו דבר, באסה, עכשיו צריך לגלות רק איזה גירסה נתנו לי ולהשיג דיסק
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט הורדתי את כל התוכנות החדשות ביותר של כרטיס המסך דריוור 7.2 יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT עכשיו ברגע שאני מתקין את הדריוור מופיע לי במנהל התקנים בהתקנים נוספים עוד התקן שקשור לכרטיס מסך והוא NTativrv01 וכאשר אני רוצא לעדכן אותו אני לא מצליח כי אין לי את הדרייור שלו מה עושים תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התקנתי היום ויסטה (כן כן חרא אבל מה לעשות......XP לא עובד עם 8GB) בקיצור עשיתי BOOT מהDVD ובמסך הראשון שהוא נותן להכניס נתונים הוא שאל על ה KEYBOARD INPUT אז שמתי עברית עכשיו כל פעם שאני נכנס לחשבון משתמש שלי (LOGG IN) בשדה של הסיסמה השפה היא עברית כברירת מחדל איך אני משנה את זה שיהיה DEFAULT באנגלית?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד dell קבלתי איתו דיסק מקורי של ווינדוס 10 ..אני רוצה לבצע לו פורמט אבל משום מה הוא מראה לי בעיה כזו "אירעה בעיה בעת איפוס המחשב שלך" מישהו יודע מה צריך לעשות ? אני מנסה לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב החדש שקניתי יש 250GB. אני רוצה לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולהתקין על מחיצה אחת xp pro ועל מחיצה אחרת Vista Ultimate. מה הגדול הממולץ לכל מחיצה? (בכל מחיצה יתקנו רק העדכונים\התוכנות של המערכת) כאשר אני אתקין את שתי מערכות ההפעלה תיהיה אפשרות לבחור בין 2 המערכות אוטומטית עם הפעלת המחשב או שצריך להגדיר הגדרה במחשב?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בחיפוש של WUNDOWS 7 בעברית פעם הייתי כותב טקסט בחלונית שמופיעה בעת לחיצה על START והוא היה מראה לי רשימה של קבצים שיש בהם את אותו טקסט. אבל עכשיו לא מופיעה רשימה של קבצים, יש את הסוג כלומר בתוצאות מופיע למשל: תמונות וקבצים אבל לא את שם הקובץ וכשאני לוחץ על קבצים יש שגיאה: אין אפשרות לפתוח קבצים אלה. ניסיתי לשחק קצת עם INDEXSING אבל זה לא עזר. רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כידוע יש מספר בעיות תאימות עם תוכנות מסויימות כאשר עובדים בXP Application Compatibility Toolkit 2.0 שמעכשיו נקרא לה ACT2 יש יכולת מסויימת להעלות אותם על בכל זאת( לא תומך 3D חומרה) בעיה: רק בתור אדמיניסטרטור אני יכול להשתמש בACT2, ועובד שאלה: איך אפשר לשמור את השינויים ליוזרים? ACT2 קיים בדיסק של XP X:\Support\Tools או למי שמתעצל להכניס דיסק: http://msdn.microsoft.com/downloads/default.asp?URL=/downloads/sample.asp?url=/msdn-files/027/001/685/msdncompositedoc.xml יש באתר של microsoft מבוא בנושא ACT http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/techinfo/administration/QFixApp/default.asp תודה
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב (חלונות 7), ברגע שהחייגן שלי אמור להתחיל לפעול אוטומטית, מופיעה לי הודעת שגיאה של חיבורי רשת, והוא מסרב בכל תוקף להפעיל את החייגן, עד שאני מעיף את ההודעה. מה הגורם לכך?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לידידה שלי התחילה להופיע הודעה של ERROR כשהיא נכנסת לאתר של MSN. יש תמונה מצורפת. מה אפשר לעשות על מנת להעלים את הERROR הזה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
התקנתי WIN7 Ultimate 64Bit, וכונני הDVD לא מזוהים. הם מופיעים במנהל ההתקנים, עם סימן קריאה צהוב עליהם, ובDevice status כתוב: לאחר שיטוט קצר ברשת גיליתי שזו תופעה די מוכרת, אך לא הצלחתי לסדר את זה. גם כשביטלתי את חתימת הדרייברים ע"י: בשורת הפקודה. יש פיתרון? עריכה: הבעיה נפתרה !! הסרתי את התוכנה Any DVD, כי ראיתי שחלק מהדרייברים בלי החתימות באים משם, הסרתי את הכוננים ממנהל ההתקנים וסרקתי חומרה מחדש. הם הותקנו כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום! אני לא מצליח להפעיל את התוכנה מפני שאני מקבל שגיאת Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error מה עליי לעשות? לפני יומיים התוכנה עבדה. לא עזר גם פירמוט אם זה לא קשור לווינדוס אז תעבירו בבקשה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עקב Autoclicker נפתח לי בSIDERBAR המון המון המון תאריכונים...וכל פעם שאני מוחק אחד ניתקע המחשב עד למצב של שומר מסך ואז שוב אני יכול למחוק אחד... האם יש דרך פשוט למחוק בבת אחת את כל הגדגטים של הSIDEBAR במכה אחת (יש לי עשרות פתוחים אם לא מאה לפחות) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלוםלום לכולם בעיה קטנה. הפכתי לבעליו החדשים של המפלצת , Enermax FS710B . הכל טוב ויפה, פרט לבעיה אחת - עכשיו , בכל פעם שהביוס מגלה את הכוננים, הוא נתקע על הכונן האחרון מעט יותר משהיה עושה בפעמים אחרות, והדבר הכי קטלני - WIN XP משתהה למשך שתי דקות לפני שהוא מתחיל ת'כלס להעלות את עצמו . בדקתי בביוס הכל תקין. בדקתי את הווינדוס - שום דבר לא השתנה. עשיתי איפוס להתקני ה PNP דרך הביוס - כלום. הגדרתי כוננים לבד במקום לתת לביוס למצוא אותם בכל פעם מחדש - כלום.שום דבר לא עובד. הכוננים כולם זמינים ותקינים, ועובדים בצורה טובה, כך ששללתי תקלה באחד הכוננים, או חיבור הפוך. WIN98 עובד מצוין בקונפיגורציה הזו. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? הצילו !?מישהו חושב שהוא יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהסרתי את התוכנה היא עשתה "ריסט" לכל מה ש קשור למראה של הוינדוס הכל נראה תקין חוץ מזה שהאייקון של Microsoft Office Outlook בתפריט ההתחלה (זה שמתחת ל IE) הוא אותו אייקון של ה Outlook Express ולא האייקון המקורי שלו איך אפשר לתקן את זה ??
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם נוצרה אצלי בעיה במחשב יום בהיר אחד, קודם כל אומר שהמחשב מעודכן עד הגג גם ב win וגם בנורטון וגם כל הדרייברים למחשב,כרטיס מסך וכו'. זה נוגע לצפיה בסרטים, כל פעם שאני רוצה לראות סרט במחשב לא משנה באיזה פורמט - אני מקבל מסך כחול!! מוסיקה אין בעיה לשמוע הכל עובד מצויין , רק סרטים אי אפשר לראות - לא עזר לי שהתקנתי נגנים אחרים (winamp,bsplayer ) עכשיו אם אני מוריד את כל הדרייברים של לוח האם וכרטיס המסך - הסרט רץ רק ללא תמונה - צריך קודק - התקנתי קודק : קיבלתי מסך כחול!! מה עושים ? בהודעה של המסך כתוב שיש לי בעיית זיכרון : irql not less or equal stop:0x0000007f (0x00000000 לא ברור לי איך להעתיק את המסך. רק אומר שכבר פירמטתי את המחשב, פירקתי את הזיכרונות (256X2) ניקית…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד I7 8700K לוח asus z370 prime-a כונן NVME 1TB של סמסונג שמחולק לכונן C ולכונן D עכשיו הווינדוס מותקן בצורה של legacy עכשיו אני רוצה לשנות את הBOOT לUEFI וראיתי פה מדריך ביוטיוב לזה גג השאלה שלי האם זה יעבוד בלי בעיות או שיש סיכוי שהמערכת הפעלה לא תעלה? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם ניקיתי היום את המקלדת וכשסימתי שמתי לב שכול הטפריטים\הודעות במסן\הכפתורים למעלה וכול השאר השתנה לגודל קטן ומעיק (ממתי יש לזה קיצורי מקלדת?) יש איזה אפשרות להחזיר את זה לdefult? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר דרך תוכנות TWEAK אבל האחרונה סתם עשתה לי המון בעיות יש איזה פקודה שם ברגיסטרי ??..משהו ?...... תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP וה TASKBAR פשוט קופא לעיתים קרובות מאוד למספר שניות(כ-10 שניות) דבר שהופך לבלתי נסבל בכלל! לפרטים על הבעייה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=1633;start=0 מישהו כבר פתר את הבעייה או יודע איך לפתור אותה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-