עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by asmy999,

רציתי לדעת האם קיימת גרסת תוכנה בעברית/אנגלית win xp pro בארץ עבור מחשבי כף היד הבאים (לפי אתר היצרן הם תומכים בwin xp pro באנגלית): HP I-MATE XDA-II 02 POCKET PC NEC MobilePro 900 Sony CLIE PEG NX73V sony clie peg nx 80v sony clie peg ux 50 sony NX70VDS_A5b (טלפון משולב)hp gsm ipaq h63430 היכן ניתן לרכוש אותה בארץ? האם זוהי גרסה מיוחדת או חלק מ win xp pro עבור מחשב שולחני ? אודה לכם אם מישהו יודע גם את טווח המחירים. תודה מראש אסף

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by PCguy,

קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG ומערכת אקס פי פרו בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן מכל סוג שהוא{ווינדוס-משחק-או סתם של מדיה}אני מקבל הודעה במסך כחול!!!{והמחשב ניתקע} שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות ועולה כרגיל מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by izbat,

שלום. איך אני יכול לבטל את הסקריפטים בהפעלת WIN2000? אני מדליק את המחשב ומגיע לWINDOWS נפתח החלון שכתוב בו מחיל מדיניות אבטחה ואז באותו חלון כתוב "מפעיל קבצי SCRIPT להפעלת המערכת" יש איזושהיא דרך לדלג על שלב זה של ההפעלה? ממה שאני יודע שדרך הרשת המחשב מקבל את הסקריפטים, יש דרך למנוע זאת חוץ מלנתק את הכבל?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by p_q,

התקנתי WINDOWS XP באנגלית ואז את קובץ התירגום לעברית (MUI), ושיניתי את ההגדרות של: "אפשרויות אזור ושפה" שנימצא ב"לוח הבקרה" של הWINDOWS. אחרי ההפעלה מחדש הWINDOWS תורגם אבל לא הכל, ה"התחל" ה"לוח בקרה"...תורגמו אבל התפריטים של הלחצן הימני לא תורגמו... מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by nirgilad1,

הגיע לי מחשב חדש עם windows xp pro התקנתי את כל עדכוני WINDOWS כולל כמובן את SP2 יש לי בעייה כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל נורטון אנטי וירוס או דמון טולס במהלך ההתקנה מופיע מסך כחול שכתוב בו על בעייה כלשהי שהתרחשה ולאחר מספר שניות המחשב עושה רסטרט זאת הסיבה גם שאני לא כותב את השגיאה כי אני לא מספיק לקרוא מה כתוב יש למשהו מושג מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה תודה רבה ניר גלעד

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. בד"כ יש שם את הציור הזה של צ'וק שחור שאפשר לראות את המעבד...למה אני לא רואה את המעבד שלי....? :

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. קיבלתי מייל דיי חשוב מקודד לגיבריש, ניסיתי הרבה מאוד קידודים שונים אך לא הצלחתי להגיע לשפת הקודש. יש אפליקציה מסויימת שמזהה את הפונט? בכל אופן הנה שתי מילים מתחילת המייל : ...äéé äéé אם מישהו הצליח שיעדכנני.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  8. ועוד שאלה: איך ניתן להגדיר טיימר ככה שתוכנה מסויימת תתחיל לפעול רק לאחר פרק זמן מסויים (נניח אחרי שכל התוכנות בSTARTUP עלו)?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. שלום יש לי מערכת הפעלה אקס פי וזה עושה לי כמה בעיות בין היתר עם הכרטיס מסך(בעיות שידועות עם האקס פי), ורציתי להחליף ל2000 הקטע שממש אבל ממש לא בא לי לפרמט שוב.. רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך\תוכנה\פאץ' משהו שיאפשר לי להתקין את ווינדווס 2000 בלי לפרמט. תודה, שי

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. המחשב שלי עומד לעבור לאחותי ורציתי להתייעץ- כיצד ניתן לדרוש בעת ניסיון גישה לקבצים/תיקיות סיסמא? תודה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by Dante_9,

יש למישהו מושג למה אין לי את האפשרות בספרייה שכולה MP3 לסדר את הקבצים ע"פ MODIFIED?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  12. יש לי מערכת הפעלה XP PRO + SP2 והאייקונים ניטענים באיטיות ואם לפעמים אני ממזער חלון גם כן זה ניטען באטיול ויש לי מחשב מהיר ג'יגה ראם ו-3.06 ג'יגה הרץ והמחשב שלי נקי הוא מריץ בלבד אנטיוירוס ודרייבר כרטיס מסך ככה שלא ניטען כלום (בדקתי גם במנהל המשימות) מה אני עושה ? תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  13. Started by blackcoma,

למי שלא יודע, שילוב הכפתורים Windows Key + E פותחת את חלון My Computer. אבל מאז לפני כמה חודשים זה לא פועל עוד וזה מביא לי הודעה This Operation Has Been Cacelled Due To Restrictions in effect on this computer. עכשיו, אני לא יודע למה זה קורה, אני האדמיניסטרטור במחשב. וזה מעצבן אותי, הפתרונות היחידים שמצאתי ב - Knowledge Base של מיקרוסופט זה היה רק ל - Windows 2000 ומה שהיה כתוב שם לא פעל ב - XP. מישהו יודע איך פותרים את זה ?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by LRa,

כאשר לוחצים על כפתור ווינדוס + E, למשל, windows explorer עולה. האם יש דרך לשנות את התוכנה שמופעלת בלחיצה על צירוף כלשהוא?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום, התקנתי אתמול ווינדוס מחדש. לפני זה גיבית את הקבצים שלי בתוך כונן. אחרי ההתקנה כשהחזרתי את הכונן עם הקבצים המגובים, ניסיתי לפתוח קובץ mp3 והוא כתב לי access is denied, ניסית לפתוח כל סוג אחר של קובץ והוא כותב על שגיאה. גם תמונות שיש להם preview קטן שרואים, לא רואים אותם ב-preview הגדול. בקיצור שום קובץ נפתח. מערכת הקבצים היא ntfs, עשיתי מה שמייקרוסופט אמרו לי (לתת ליוסר שלי רשיון להשתמש דרך "folder options", ולסמן איפהשהו ב-וי attributes). לא עבד. אני לא מצליח לא להעתיק, לשמוע, להציג כתמונה, או למחוק. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  16. כל פעם שאני מוציא ומחזיר את הEXPLORER.EXE או לחלופין עושה ריסטרט למערכת הקוויק לאנצ' לא נשארררר הוא יוצא..מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by yfman,

עזרה!!! התקלקל לי הwindows ולמרות שהתקנתי מחדש(על תיקיה אחרת) יש בעייה-אין לי גישה לתיקיית המשתמש הקודמת(שבה היו לי דברים חשובים) ,מכיוון שעשיתי סיסמה ו MAKE PRYVATE מישהו יודע אם ואיך ניתן לגשת לשם?? לא יודע אם זה חשוב אבל עשיתי OVERRITE על התיקיה SYSTEM32 של הwindows הקודם(בניסיון לתקן) וגם לא הצלחתי לעשות UPGRADE תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by assaf8888,

ה XP PRO בעברית היא עם ההתקנה של ה MUI? של עברית? ואם כן.. אז זה זה הופך הכל לעברית? גם את ההתחל שם בימין וכו? תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  19. Started by asmon,

כשהפיירוול לא פעיל אז שורת המשימות למטה פשוט נתקעת כעבור 5 דקות שאני מתחבר לאינטרנט. מה הכוונה נתקעת? אי אפשר ללחוץ שם על כלום. אבל בחלון הנוכחי שאני נמצא בו אני יכול להמשיך לפעול. אבל כשאני מפעיל את הפיירוול של וינדווס אז הכל בסדר. למישהו יש מושג מה זה? אולי וירוס כלשהוא?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by itzik562,

יש לי בעייה. למרות שגופנים מסויימים מותקנים ב windows, ב office הם לא מופיעים (למשל euclid italic). מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. השאלה שלי נחלקת לשתים. אולי החלק השני לא מתאים לכאן. מצטער מראש. אני צריך רק דיעה בנושא: 1. אני רוצה להתקין WIN 2000 כי שמעתי שהוא ממש טוב ואני רוצה "להקל" על המערכת במחשב השולחני שלי כדי שכל כולה תשמש לאימיול. האם שווה בכלל? [מי מכיר מי יודע...תודה מראש. ):]. 2. כשאני מנסה להתקין (גירסת הפרו\SP4) אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows 2000 is incompatible with this version of Windows. For more information, contact Microsoft. בנוסף אני לא מצליח ליצור קובץ iso (אפשרות שיש ו"כאילו" עובדת אבל לא עושה דבר). וזה מה שיש לי בדיסק: AUTORUN\ ROOT\ W2KA\ W2KP\ (זו הגירסה שאני רוצה) W2KS\ W2KD\ בתיקייה הראשית, מלבד המחיצות למעלה, יש לה קובץ DAT לכל אחת מהמחיצות (שכל אחת מהם היא מערכת הפעל…

22. Started by assaf990,

נדמה לי שהצ'ט לא קשור ל-JAVA מצ"ב הודעות השגיאה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by mzini,

שלום. יש לי בעייה במחשב עם הרצת תוכנות שמשתמשות בעברית כמו כפתורים בויז'ואל וכו'. מה אני צריך לשנות ואיפה בשביל שיראו את זה רגיל ולא בג'יבריש. יש לי מערכת הפעלה windows XP pro תודה לעוזרים....................... :s05: :s05: :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. יש לי מחשב חדש שעליו אני מתקין WIN XP PRO SP2. אני מתכנן להגדיר שני משתמשים על המחשב - כאשר רק לאחד מהם תיהיה גישה לאינטרנט (רק עליו אני מגדיר את החייגן). במשתמש עם הגישה לרשת אני גם מתקין FIREWALL. רציתי לשאול האם יש צורך להתקים את ה-FIREWALL גם במשתמש השני ללא הגישה לרשת. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.