עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by First Squad,

Temporary internet files בויסטה? אני פשוט לא יכול למצוא את הקבצים שנגן הפלש מוריד למחשב.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  2. PAKATNEWS ואינטרנט אקספלור רושם לי כזה דבר C:\DOCUME~1\OHAD\LOCALS~1\Temp\WER2E.tmp.dir00\appcompat.txt חתימת שגיאה MOD NAME:INCFIN~1.DLL OFFSET:00003B7A מה זה אומר עשיתי עדכוני אבטחה רק באתר הזה זה עושה לי תבעיה הזאת

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  3. Started by alice in chains,

יש לי בעיה עם לוג אין בXP PRO פשוט שכחתי את הסיסמה שלי ואני לא מצליח להכנס לWINDOS אני משתמש יחיד שנכנס דרך אדמינסטר. תודה AIC

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by sahargt,

היי התקנתי על המחשב שלי את חלונות הגירסה השני ושמתי שם סיסמא של מנהל החשב כול פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך להקיש את הסיסמא איך אני מבטל את זה

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by dannygnh,

איך ניתן להתקין ווינדוס כאשר הקובץ מקובץ winrar ולהפוך אותו שהיה דיסק bootable?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  6. Started by theguy,

קניתי לאחרונה מחשב בעל מעבד כפול ליבה שיכול להריץ ויסטה האם כדאי לי עכשיו להתקין ויסטה או לחכות ולהתקין XP, ומה תיהיה ההשפעה של ויסטה על המשחקים שלי והתוכנות שלי ועל חומרה במחשב שלי ?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  7. Started by sdyanir,

שלום לכולם, יש לי ווינדוס וויסטה ויש לי בעיה כשאני מבצע כיבוי: המערכת נכנסת למצב של כיבוי, אבל נתקעת על המסך System is Shutting Down. פעם אחת גם הלכתי לכמה שעות וחזרתי, כדי לוודא שאני לא חסר סבלנות ובאמת המערכת נתקעת, והמערכת באמת נשארה תקועה... מה אפשר לעשות? אם זה יעזור, אז יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-s3. תודה לעוזרים, יניר

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by -Stolen,

או קיי אני עוד מעט קונה מחשב חדש אז יש לי כמה שאלות.. א.עכשיו יש לי במחשב הישן windows home edition מה ההבדל בינו לבין ה-pro ? ב. אם אני יתקין את ה-home שיש לי כבר במחשב אחד על המחשב השני, אני לא יוכל לעשות איתו עידכיונים כי יש אותו על מחשב אחר? תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  9. Started by m.l,

קודם כול סליחה על הדאבל פסט אבל אלו שני שאלות שונות שאני נאלץ לשאול בפרק זמן קצר... יש שני מערכות הפעלה על המחשב אחת XP HOME ואחת XP PRO וכשמדליקים את המחשב מופיע המסך לבחור את התוכנית הפעלה..אני רוצה לבטל אחת מהמערכות הפעלה כדי שהוא ייכנס ישירות לXP HOME נגיד ולא יהיה צורך לבחור...איך אני מבטל את זה??

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by d_v,

אהלן האם משהו יודע להעלים את הודעת השגיאה הזאת? אני מצרף תמונה של התקלה, וכן קישור לאתר שמסביר איך אמורים לטפל בזה(בתגובה השלישית)- אולם זה כנראה למביני עניין (ואני ככל הנראה לא מהם) http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=327951&SiteID=1 אודה לכם/ן אם תעזרו לי! תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by M-a-T-a-N,

איך נפתרים מהבעיה הזאת ? וגם בקול הוא פוגע לי

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  12. סתם לצורך הידע התקנתי היום ויסטה הכל טוב ויפה ויש לי עכשיו 2 מערכות הפעלה של אקס פי אחת מפוצצת וירוסים השניה חטפה תבעיה (היא תקינה) קיצר אחרי ההתקנה הכל טוב ויפה חזרתי לXP כדי לגבות דרייברים וכ'ו פתאום אני מגלה שאני לוחץ נגיד על קרייסיס הוא מחפש לי תקובץ הפעלה שלו ואני לא רואה אותו בתקיה שהוא אמור להיות וכל שאר המשחקים ישנם אבל אני לא מצליח לפתוח קבצי MP3 עם וינמאפ אני זוכר שיש איזה כלי שמסיר את הוירוס הזה או ש..?[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 17:53:14 טוב הצלחתי לשחזר חלק מהדברים על יד כניסה ממצב בטוח אבל עדין נעלמו חלק תודה בכל זאת

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  13. Started by alfus73,

שלום. שאני מעתיק קובץ מכונן ה- DVD שלי ל- HD המתשב מאתחל את עצמו לאחר שהוא מראה לי מסך כחול לשנייה. אני מצרף קובץ MiniDump. אודה לכם על פענוחו. (יש לשנות את הסיומת TXT ל- DMP) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  14. Started by DT Tunong,

שלום לכולם, רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף או לשנות שורה במאפייני משתמשים ב- AD 2003 (לדוגמא טלפון נוסף או שורת הערה כלשהי) בעזרת AD Schema. תודה לעוזרים ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by SuBeX,

לאחרונה החל המחשב שלי , ללא התראה מוקדמת, להגיע למצב של 100% CPU USAGE. הדבר קורה בצורה אקראית, כלומר, אין דפוס עבודה מסויים שלי על המחשב שבו הבחנתי שזה קורה. יחד עם עליית ה-CPU USAGE גם טמפ' המעבד והכ. מסך שלי נוסקות להן אל-על, לכן אני לא בטוח אם זו בעיית חומרה או תוכנה :s05: הנה כמה נתונים: מערכת הפעלה: WINDOWS XP. מעבד: P4 2.8GHZ NORTHWOOD. כ. מסך: RADEON 9600XT. אני אוסיף שלאחרונה פירקתי את כל המחשב והתקנתי BIG TYPHOON לקירור המעבד ותוך כדי גם פירקתי את הכ. מסך ונתתי לו ניקוי טוב. אולי זה מסביר את הבעייה ושולח אותי בחזרה לפורום תוכנה, אך כרגע אם מישהו יכול לנסות לעזור לי פה אני אודה לו רבות. נ.ב. זה לא קשור ל-SYSTEM IDLE PROCESS. קראתי לגבי זה וזאת לא הבעייה שלי. נ.נ.…

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by sheff2k1,

בתמונה המצרופת שימו לב שכמות הזיכרון הפנוי והתפוס שווה, וביחד עוברת בהרבה את כמות הזיכרון הכוללת........לא מובן לי איך זה ייתכן- או שיש כאן טעות של ווינדוס, או שיש משהו שאני לא מבין פה. מה אתם אומרים? מדובר בamd 3000 עם ג'יגה זכרון, רק אתמול התקנתי אותו. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by חיימקה,

כאשר אני משתמש בדוס מסך מלא (alt+enter) אם אני עוזב רגע את הדוס על ידי Alt+Tab כאשר אני חוזר אל הדוס המסך לא נדלק והנורית הכתומה נדלקת. כרטיס המסך שלי ג'יפורס 6600 אם מישהו שמע על בעיה דומה נא לענות ולהסביר. אני נוטה להניח שהבעיה קבורה בדריבר של כרטיס המסך אבל הורדתי והתקנתי את העדכון האחרון ולא הועיל. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  18. Started by parker8,

ה-BOOT SCREEN שיש בויסטה הוא נורא משעמם, יש רק LOADING עלוב כזה, אפילו בלי סמל כמו ב-XP. אני מעוניין לשנות את זה, יש למישהו כמה יפים כאלה? אם אין, אשמח גם לתוכנה שיוצרת קבצים כאלה. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי xp pro sp2 , הוא בעברית , ופתאום היום שאני מדליק אותו ראיתי שגם הכל עברית כרגיל חוץ משאם פותחים תקייה כלשהי , אז במקום שיהיה כתוב בסרגל למעלה "קובץ,כלים,תצוגה,עזרה" וכו'.... זה רשום פתאום באנגלית file,tools וכו'... בדקתי בלוח בקרה והכל על עברית כרגיל . ליתר ביטחון העברתי הכל לאנגלית עשיתי ריסט , והחזרתי הכל לעברית ועשיתי שוב ריסט .... התוצאה הייתה בדיוק כמו קודם -כלומר הכל עברית חוץ מהסרגל הזה עם ה"קובץ,כלים.." וכו'... שעדיין באנגלית. זה מוזר כי זה הופיע רק היום פתאום ,ואני לא מוצא כיצד לסדר זאת. כרגע בלוח בקרה בדקתי שוב -והכל על עברית בהגדרות וזה עדיין כך. מה עושים ? אשמח לעזרה. תודה מראש והמשך יום נעים לכולם.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by intel suck,

בכל פעם שאני נכנס לווינדוס המחשב עושה AUTO CHACK בגלל שהקובץ XMNT 2002 לא נמצא מה זה? ואיך לבטל את זה?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by erjerjerj,

כאשר אני נמצא תחת משתמש השייך לקבוצת users (כלומר משתמש מוגבל) המסך לא נכבה כעבור הזמן שהוקצב לו להכבות. כאשר אני עובד במשתמש admin המסך נכבה, כמו כן תחת המשתמש המוגבל אין גישה לשינוי הזמן עד כיבוי המסך, וניתן רק לצפות בהגדרה בלי לשנות אותה. עידכנתי דרייברים של הלוח אם ושל הכרטיס מסך, ובטלתי את כל התוכנות הפועלות ברקע. אם לא ניתן לתקן את הבעיה, האם קיימת תוכנה שמכבה את המסך כעבור זמן מסויים שתוכל לרוץ ברקע? חשוב שלתוכנה יהיה הגדרה של זמן לפני כיבוי המסך ושזו לא תהיה תוכנה שמכבה את המסך רק כאשר נותנים לה פקודה ישירה לכבות אותו. בתודה מראש, ערן.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by aviran_n,

חברה של בן דוד שלי קיבלה את המחשב שהזמינה לפני מספר ימים בהמלצתי. במחשב קיים מעבד 3800 X2 של AMD כמובן... עד היום מעולם לא עבדתי עם XP64BIT אבל חשבתי שאולי כדאי כבר להתקין לה את הגרסא הזאת על המחשב כדי שתנצל יותר מהמהערכת שקנתה... היות ואני לא מעודכן כבר ממש ממזמן, רציתי לשאול פה, עדיין יש בעיות תמיכה עם המון תוכנות בXP64BIT? יש גרסא עברית לגרסא הזו של מערכת ההפעלה? מבחינת תפעול המחשב, הגרסא זהה לגרסא הרגילה? אם לא, מה שונה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  23. שלום, רכשתי מחשב חדש והיום הוא הגיע, חיברתי והכל, התחלתי להתקין את הווינדוס XP והבעיה שבגלל שזה מחשב חדש, הוא אומר שהוא לא יכול לבצע את ה"שדרוג" שהוא אמור לבצע כי אין לי מערכת הפעלה ישנה יותר כגון ווינדוס 95 \ 98 ... ולכן הוא לא נותן לי להתקין... אז חשבתי אולי להוריד ווינדוס 95 \ 98 או משהו אחר ופשוט להתקין אותה על המחשב החדש, ואז להתקין את הווינדוס... אולי יש דרך אחרת? או אם אני צודק אפשר בבקשה הורדה?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  24. לכל מי שיכול לעזור. ברשותי מחשב חדש עם WINDOWSXP ובכל פעם שאני מכניס מתקן כמו DISK ON KEY או כל דבר אחר המערכת לא נותנת לנתקו דרך SAFELY REMOVE. המערכת מודיעה ש "A PROGRAM IS TRYING TO ACCESS IT". לא משנה אם שום אפליקציה אינה פועלת דרך ה- TASK MANAGER ויצאתי מתוכנות האנטי-וירוס, שום דבר לא עוזר. הורדתי את תכנת UNLOCKER בשביל לנסות לנתק את מתקן אך התכנה שאמורה לנתק תיקיות ומתקנים מודיעה לי שאין מה לנתק. אשמח אם למישהו יש רעיון שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.