עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי כונן נייד שאני מחבר אתו ב-USB למחשב, בד"כ המחשב מזהה אותו בתור כונן E משום מה הוא החל לזהות אותו בתור כונן F, מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר אותו חזרה לכונן E? תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. תאמת שלא ידעתי בדיוק איפה לשים את הת'ראד אבל החלטתי לבסוף לשים אותו פה.. אז ככה הווינדוס שלי ווינדוס הום חבילת שרות 1 לא מזמן פורמט עובד חלק רץ מצויין כל הזמן נסרק עם אנטיוירוסים ואנטיספייוורים והכל תקין וטוב.. אבל יש לי בעיה עם משחקים לא משנה איזה גם לא כבדים... אחרי שאני מפעיל תמחשב ונכנס אליהם הם רצים מצויין אבל לפעמים אחרי הרבה זמן שהמחשב יכול להיות אפילו סתם על idle אני נכנס ויש מלא תקיעות וזה קורה לי במלא משחקים המפרט שלי אגב - amd 1800+ ati r9600xt 512 sam קיצוור המערכת יכולה להחזיק משחקים ואני לא מדבר איתכם פה על שיא הטכנולוגיה וכמעט כל מחשק שאני מריץ עובד מצויין אבל אחרי זמן מה במחשב פשוט יש המון תקיעות ואז אני עושה ריסטרט והכל מסתדר.. זה איזה בעיה …

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. Started by Xonic,

בזמן כניסה לתיקיה כלשהי במחשב.. :s05: כיצד? תודה

4. Started by poltergeits,

היי אתם מכירים את הקובץ הזה שמופיע בסרגל ההפעלה המהירה מיד עם ההתקנה של ווינדוס - "SHOW DESKTOP" לפני כמה זמן התקנתי איזה יישום שהעלים לי אותו ואני לא מצליח לשחזר את הקובץ האם מישהו יוכל לומר לי איך להחזיר אותו כי זה ייתרון עצום כשיש אותו בסרגל ההפעלה בתודה מראש ניר

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. יש לי בעיה רצינית מאז שקיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו את הויסטה ULTIMATE 32BIT . התקנתי את המסנג'ר וכל פעם שאני פותח אותו הוא מראה את השמות בשפה כזאת מוזרה (ראו תמונה). התקנתי כל מיני גרסאות של הMSN MESSENGER שום דבר לא עוזר זה אותו הדבר. גם בICQ קורה לי משהו מוזר, בסוף ההתקנה נותן לי שגיאה שלא הצלחתי למצוא שום דבר עוזר ברשת (ראו תמונה). הוא מסיים את ההתקנה למרות השגיאה אך כשמפעילים את התוכנה זה נותן בדיוק את אותה השגיאה (ראו תמונה). מקווה שמישהו יוכל לעזור לי פה בפורום לפתור את הבעיות הנ''ל אחרת אצטרך לחזור לXP כי אני לא יכול להיות בלי המסנג'ר והICQ. תודה מראש לכל העוזרים .

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by galr52,

שלום קודם כל אני מתנצל אם זה לא לפה. טוב אז ככה כל פעם שאני מכניס דיסק למחשב או דיסק און קי שאני מחבר את המצלמה אז פעם היה קופץ לי חלון כזה של איך אני רוצה לפתוח את זה, ואם זה הדיסק און קי אז היה נפתח לי ישר ה U3. עכשיו זה כבר לא ככה. איך אני מחזיר את זה? בברכה, גל

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  7. Started by fffSSS,

אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר ....... שאני לוחת CTRL +ALT +DEL ואז תהליכים אז יש הרבה תהליכים אני רוצה להוריד הרבה תהליכים שהמחשב יהיה יותר מהיר מי (MSCONFIG..) איזה תהליכים לא לבטל?יש לי SP 2..

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. Started by badmama,

ערב טוב. ברשותי עותק מקורי של XP PRO SBE (מהדורה לעסקים קטנים). לפני כחודש פירמטתי את המחשב ומהשבוע האחרון, בכל פעם שאני עושה RESTART, רואים היטב את פס ההרצה של המערכת, אבל מיד לאחר מכן - נאדה. המסך עדיין דולק, המחשב שקט. לא קורא כלום מההארדיסק. כלום! את המערכת אני מצליח לעלות רק במצב SAFE MODE. כל ניסיון לשחזר מערכת מימים קודמים כשלו כעת, והיא ממשיכה להתקע בכל פעם שמעלים אותה רגיל. לפרמט שוב?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by bob24,

קניתי את גרסת הupgrade של windows vista במחיר מוזל מהסתדרות המורים אם למישהו יש מדריך או שהוא יודע איך מתקינים את זה על מחשב עם xp לא חוקי או על מחשב בלי מערכת הפעלה שיעזור לי בבקשה תודה!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. קניתי כרטיס 8800GT ואני רוצה לנצל את הDX10, ולשחק בהרבה משחקים חדשים וגם ישנים יותר (אובליביון, MTW 2) , איזו גירסאת ויסטה עליי להתקין כדי להנות מהביצועים הטובים ביותר, לא אכפת לי ממראה מערכת ההפעלה, גאדג'טים בפנים ושטויות כאלה, על מנת לקבל את הביצועים והמהירויות הגבוהות ביותר האם עליי להתקין X64, X86 ? ואיזו גירסא מהגירסאות שמייקרוסופט שיווקה, אולטימייט? הום? הום פרמיום? תודה.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by sheff2k1,

בתמונה המצרופת שימו לב שכמות הזיכרון הפנוי והתפוס שווה, וביחד עוברת בהרבה את כמות הזיכרון הכוללת........לא מובן לי איך זה ייתכן- או שיש כאן טעות של ווינדוס, או שיש משהו שאני לא מבין פה. מה אתם אומרים? מדובר בamd 3000 עם ג'יגה זכרון, רק אתמול התקנתי אותו. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. כמו שרשמתי בכותרת ההוינדוס הפסיק לזהות את קספרסקי למרות שהוא עובד ימה עושים?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  13. במחשב של חבר שלי(מה שאומר שאני לא יכול בידיוק לאמר מה השגיאות) כשמפעילים אותו... אז כמופיע המסך הזה עם הטבלה(מסך 1 לפני שהווינדוס אמור לעלות) הוא נתקע שם ואומר שצריך להתקין מחדש את הווינדוס וגם אומר שנמחק לו משהו מהדיסק קשיח השאל שלי היא: האם אם אני ינסה להתקין מחדש את הווינדוס הב עיה תיפתר? או שאם המחשב מציין בעיה שנמחק משהו מהדסיק קשיח זה בעיה רצינית יותר מאשר להתקין ווינדוס מחדש? והשאלה השניה איך אני מתקין את הווינדוס (יש לי כמובן את הדיסק) אבל איך אני מפעיל אותו כי אם הווינדוס לא עולה אני לא מוצא דרך להפעיל את ההתקנה תודה רבה

14. Started by First Squad,

Temporary internet files בויסטה? אני פשוט לא יכול למצוא את הקבצים שנגן הפלש מוריד למחשב.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. יש לי דיסק של ויינדוס xp והמחשב מקרטע לי ואני חייב דחוף לפרמט ואני לא כול כך בטוח איך אז בבקשה מישהו יכול לתת לי הסבר קטן?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  16. היי, מותקנים אצלי על המחשב שתי מערכות , XP הרגיל וXP 64, הייתה לי שגיאה חמורה עם קובץ הREG במערכת של הXP הרגיל והיא לא עולה יותר, נתקעת באמצע, למזלי ממש לפני השגיאה עשיתי נקודת שמירה בSystem Restore, אז אני מעוניין לדעת לאיפה הSystem Restore שומר את כול הניתונים כדי שאני אוכל, בעזרת המערכת השניה שעדין עובדת, ליבא את קובץ הREG השמור ולהחליפו עם הקובץ המקולקל. תודה מראש לעוזרם.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  17. אהלן. פתאום כשאני מעלה את המחשב אני מקבל שתי הודעות שגיאה. צירפתי תמונה. עשיתי סריקת spyware ולא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]

18. שלום,יש לי windows xp ובעת שאני עובר בין משתמש אחד לשני,למרות שאני לא מתנתק מהמשתמש הראשון,רק עובר, אחרי דקה או שתיים הוא מתנתק מהאינטרנט שהמשתמש הראשון היה מחובר,יצוין שהמשתמש השני לא מתחבר לאינטרנט ואני גם לא מעונין שהוא יתחבר. בתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by FatallChill,

כרגע יש לי שתי windows מותקנים אחד פועל אבל השני תמיד נתקע בשלבי התיקון ,היתי צריך לעשות לו תיקון בגלל כמה בעיות אבל הוא תמיד נתקע בחלק אחד של התיקון ולא ממשיך עכשיו לא כל כך אכפת לי מאותו הווינדוס כי התקנתי אחר והוא פועל אבל אני רוצה להעביר את כל מאפיינים שלו לחדש כי כל התוכנות ויש הרבה שהתקנתי לא מתיחסות לחדש כלומר הwindows אומר שהם לא מותקנות בכלל (הרוב) ולאחרים הוא אומר שאני לא עשיתי להם register למרות שעשיתי להם בwindows הקום מישהו יודע איך אני יכול להעביר את זה לwindows החדש או דרך אחרת להמשיך את התיקון שכל הזמן נתקע ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  20. Started by kinggil,

ויסטה יפעל רק עם מעבדיי 64?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי xp pro sp2 , הוא בעברית , ופתאום היום שאני מדליק אותו ראיתי שגם הכל עברית כרגיל חוץ משאם פותחים תקייה כלשהי , אז במקום שיהיה כתוב בסרגל למעלה "קובץ,כלים,תצוגה,עזרה" וכו'.... זה רשום פתאום באנגלית file,tools וכו'... בדקתי בלוח בקרה והכל על עברית כרגיל . ליתר ביטחון העברתי הכל לאנגלית עשיתי ריסט , והחזרתי הכל לעברית ועשיתי שוב ריסט .... התוצאה הייתה בדיוק כמו קודם -כלומר הכל עברית חוץ מהסרגל הזה עם ה"קובץ,כלים.." וכו'... שעדיין באנגלית. זה מוזר כי זה הופיע רק היום פתאום ,ואני לא מוצא כיצד לסדר זאת. כרגע בלוח בקרה בדקתי שוב -והכל על עברית בהגדרות וזה עדיין כך. מה עושים ? אשמח לעזרה. תודה מראש והמשך יום נעים לכולם.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by gigi,

שלום איך אני מקליט חצי שיר מהווינאמפ? זאת אומרת אני רוצה לקצר שיר רגיל ואחר כך לשמור אותו... האם יש דרך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  23. Started by kobibo,

יש לי כנראה בעיה ב Mobile Center ,אני מצליח לראות את התיקיות שב PPC שלי וכמו כן לסנכרן ביניהם אבל משום מה אנני מצליח לצאת לאינטרנט דרך ה PPC . במחשב אחר (לא ויסטה) שהתקנתי את ה Active Sync 4.5 אין בעיה וכאשר במכשיר מסונכרן אני גם מצליח לצאת החוצה לאינטרנט. הדבר גורם לי בעיות בעיקר כשאני רוצה לעדכן את המפות של FreeMap ולאו דווקא בגלישה עצמה.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by mazoneli,

אני מקבל את ההודעה המצ"ב תוך ניסיונות כיבוי, מה היא אומרת ?. כל האפליקציות סגורות

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by alonkl,

להתקין ווינדוס אני ידוע לא בעיה. אבל איך אני מפרט כולל מחיקה טוטאלית של כל המידע?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.