Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כמו שרשמתי בכותרת ההוינדוס הפסיק לזהות את קספרסקי למרות שהוא עובד ימה עושים?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
עברו הרבה שנים מאז פעם אחרונה שהתקנתי במהלך ההתקנה הוא מבקש להכניס פלופי עם לייבל של windows 98 startup disk אני לא זוכר שבעבר זה התבקש אי אפשר בכלל לתת label כ"כ ארוך לפלופי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום. שאני מעתיק קובץ מכונן ה- DVD שלי ל- HD המתשב מאתחל את עצמו לאחר שהוא מראה לי מסך כחול לשנייה. אני מצרף קובץ MiniDump. אודה לכם על פענוחו. (יש לשנות את הסיומת TXT ל- DMP) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
גם כאשר אני לוחץ START וגם בMY DOCUMENTS.. איך אני משחזר את התמונה? תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי מחשב חדש , התקנתי מערכת הפעלה והכל רץ מעולה. שיניתי את האייקונים של שתי תיקיות במחשב ומאז כמעט כל האייקונים שיש ב "לוח בקרה" נעלמו לי. חשבתי על זה שאולי הקובץ שמכיל את האייקונים (נדמה לי shell32.dll) נפגע אבל לא הייתה לי אפשרות להחליף אותו כי המערכת תמיד עושה בו שימוש. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? צרפתי תמונה להמחשת הבעיה. תודה! עריכה: הבעיה נפתרה בעזרת TweakUI [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז ככה ,אחרי כל פעם שאני קורא לחברים שיפרמטו לי תמחשב .. אני רוצה ללמוד לבד איך לפרמט מחשב .. מישהו יכול להסביר לי איך אתם התחלתם לפרמט לבד? תנו טיפים דרכים ? מאמרים שקל להבין אותם לזכור אותם ...אשמח לעזרה ..
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כל פעם כשלוחצים דרך התחל כיבוי ->כיבוי המחשב מבצע RESET תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקספי, ופתאום הוא הפסיק לזהות התקני USB מסויימים שכן עובדים על מחשבים אחרים כגון: IPOD מצלמה.. ניסיתי לחבר גם לפורטים אחרים אבל שום דבר לא עוזר. מישהו יודכ\ע איך לסדר את זה???
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP באנגלית, ואני רוצה להפוך אותו לעברית בעזרת Windows XP Multilingual Interface Pack אבל בפועל, חוץ מלהפוך את ה "START" ל "התחל", החבילה הזאת לא שינתה שום דבר... עדיין כל התפריטים באנגלית.... איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן נייד שאני מחבר אתו ב-USB למחשב, בד"כ המחשב מזהה אותו בתור כונן E משום מה הוא החל לזהות אותו בתור כונן F, מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר אותו חזרה לכונן E? תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז ככה...אני רוצה לשנות את העיצוב של הסידבר עצמו שיראה ככה: כאילו אתם מבינים את ההבדל...שיש חצי שקיפות כזאת...ולא כמו עכשיו שיש לי מלבן שחור...
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, תגידו כשאני מתקין VISTA אני חייב שקודם יהייה לי מותקן XP? כי אני קניתי מחשב חדש ואני לא יודע אם אני חייב קודם XP בשביל להתקין עליו VISTA. אפשר פשוט להתקין את ה- VISTA על מערכת ריקה, כלומר, אין מערכת הפעלה מותקנת?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ב-XP שהשעון חול ליד הסמן של העכבר כל הזמן מהבהב פעם ראשונה שאני רואה את זה וזה מרגיז רצח מה עושים ??? בכדיי להוריד את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אם IE אני רוצה להוריד קבצי ZIP אבל משום מה זה הפסיק לשאול אותי אם אני רוצה לפתוח או להוריד את הקבצים וזה אוטומתית פותח לי אותם מישהו יודע איפה משנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב 4 גיג'ה זיכרון בביאוס וגם בהעלה של המחשב הוא מזהה 4 כמו שיש באופן פיזי הבעיה היא שהווינדוס (XP) מזהה לי רק 3 גיגה מתוך ה4 האם יש איזה פאק בווינדוס שלא מצליח לזהות יותר מ3? תודה, משה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית מאז שקיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו את הויסטה ULTIMATE 32BIT . התקנתי את המסנג'ר וכל פעם שאני פותח אותו הוא מראה את השמות בשפה כזאת מוזרה (ראו תמונה). התקנתי כל מיני גרסאות של הMSN MESSENGER שום דבר לא עוזר זה אותו הדבר. גם בICQ קורה לי משהו מוזר, בסוף ההתקנה נותן לי שגיאה שלא הצלחתי למצוא שום דבר עוזר ברשת (ראו תמונה). הוא מסיים את ההתקנה למרות השגיאה אך כשמפעילים את התוכנה זה נותן בדיוק את אותה השגיאה (ראו תמונה). מקווה שמישהו יוכל לעזור לי פה בפורום לפתור את הבעיות הנ''ל אחרת אצטרך לחזור לXP כי אני לא יכול להיות בלי המסנג'ר והICQ. תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שאלה שבטח תישמע טיפשית פה למומחים אבל אני לא הצלחתי למצוא לה פיתרון. איך אני מגדיר שמצב החלפת המשתמשים יעלה אוט' במצב המתנה (לאחר פרק זמן מסויים).והאם אני יכול גם להגדיר לאחר כמה זמן זה יעלה. אני משתמש בויסטה אולטימט ועוד שאלה קטנטנה אם אני יכול (סליחה מראש אם זה אסור) שאני נכנס למאפיינים של המחשב אני רואה שיש שם ציון למערכת שלי,מה הציון המקסימלי ? תודה מראש ולילה טוב
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
אז ככה התחלתי לפרמט תמחשב ובטעות בהתקנה ששאל אותי איזה שפה אני רוצה סימנתי גם את האפשרות של east languages אחרי שזה מגיע לקטע שזה מתקין את הווינדוס קופצץ לי הודעה שמחפשת את הFILE ניסיתי לחפש אותו בדיסק בתיקייה i386 ולא מצאתי את הFiLE שהם ביקשו וזה גם לא נותן לי להמשיך את ההתקנה בלי זה , וכשאני מנסה לעשות ריסט זה חוזר לי להתקנה . אז חברה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך אני יוצא מההתקנה בכלל וכשאני יעשה ריסט זה לא יחזור לי להתקנה?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אם אני משאיר את המחשב במשך יותר מ3 שע' במצב הזה אני חייב להפעיל מחדש את המחשב כי שום כפתור במקלדת או הוזזת העכבר לא מדליקה לי את המסך לעומת זאת אם אני משאיר את המחשב במצב הזה במשך פחות מ3 שע' אז אם אני לוחץ על כפתור מסויים במקלדת או מוזיז את העכבר ואז המסך נדלק ואפשר לחזור לעבוד עם המחשב נכון לעכשיו הגדרתי את שומר המסך שיעבוד אחרי 10 דק' והכיבוי מסך יהיה אחרי 20 דק'
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3.2 1GB זיכרון , Windows XP Professional sp2 תוך כדי פעילות במחשב מופיעה לי ההודעה הזאת , בדרך כלל באיי סי קיו, וברגע שמופיעה ההודעה האיי סי קיו לא פועל בגלל ההדעה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
איך ניתן להתקין ווינדוס כאשר הקובץ מקובץ winrar ולהפוך אותו שהיה דיסק bootable?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר ....... שאני לוחת CTRL +ALT +DEL ואז תהליכים אז יש הרבה תהליכים אני רוצה להוריד הרבה תהליכים שהמחשב יהיה יותר מהיר מי (MSCONFIG..) איזה תהליכים לא לבטל?יש לי SP 2..
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני לא רוצה לקנות עכבר שלא יתמוך מבחינת דרייברים...וסמסונג לא תומכים בדרייברים של 64 ביט...אז זה או מיקרוסופט, או לוגי'טק...
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-