Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי הורדתי מאתר מיקרוסופט את הקובץ המלא של SP2 למערכת עברית והפעלתי אותו, לקראת סוף פריסת הקבצים לספריה הייעודית התקבלה הודעה שקובץ SP2.CAB הנמצא תחת I386 (בערך כ-19 מגה) פגום. בדקתי בעזרת WINRAR ואכן הוא פגום, ניסיתי גם להשתמש באופצית תיקון של WINRAR ולא עזר. 1. איך פותרים את הבעיה הזאת? 2. בהנחה שיציעו לי כאן להוריד את SP2.CAB שוב, אז מהיכן יש להוריד אותו? נ.ב. נראה לי שהקובץ הנ"ל הגיע מאתר של מיקרוסופט ב-WINDOWS UPDATE מפני שבתחילה ניסיתי להוריד אותו משם בדרך המקובלת אך בגלל בעיות תקשורת במהלך הפעולה (לאחר שסיים להוריד ובניסיון להתקין) החלטתי לוותר על הרעיון ולהוריד את כל הקובץ (הענק 259 מגה) מאתר מיקרוסופט ולהתקין ישירות מהדיסק הקשיח וכאן בשלב זה נתקלתי בבעיה. אודה…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום אנשים אני חייב עזרה רצינית ! דוד שלי רוצה שאני יפרמט לו את המחשב .. יש דיסק של WIN XP PRO + SP2 וכל זה .. אני מסודר מבחינת זה הבעיה שאין לי מושג איך מתעסקים שם בביוס .. צריך איזה מדריך או הסבר בקצרה מה אני עושה שם בביוס והכל ואיך מגדירים משהו עם הכונן דיסקטים קיצור אתם מבינים כבר .. בתחילה מתעסקים קודם כל בביוס מגדירים הכל שם - על זה אני צריך הסברים מה צריך לעשות שם ! אחרי זה כבר זה לא בעיה אני מאמין תודה למי שיעזור זה ממש דחוף ! !
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני לא רוצה לקנות עכבר שלא יתמוך מבחינת דרייברים...וסמסונג לא תומכים בדרייברים של 64 ביט...אז זה או מיקרוסופט, או לוגי'טק...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
התקנתי קספרסקי 7.0 שהעיף לי המון וירוסים מהמחשב. עכשיו כשאני מנסה להסיר אותו וזה מגיע ל windows installer זה נותן לי שגיאה :\ עכשיו כל מה שמשתמש באינסטולר הזה (כמו כל תוכנה בעולם) זה מציג לי שגיאה וסוגר את הישום זה שגיאת: msiExec.exe איך אני מסדר את הגיאה הזאת אני ממש מתחרפן :'( הנה צילום של המסך: http://img236.imageshack.us/img236/77/errorba2.jpg
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות? אז איך כתבתי עכשיו? כתבתי בוורד והעתקתי
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב השבוע עם הכרטיס הגרפי המוזכר בכותרת, מעבד E6750 ושני ג'יגה זיכרון. התקנתי עליו חלונות Vista Home PREMIUM. אני יודע שבגירסה הזו יש את הממשק Aero. אבל הוא לא מופיע לי ברשימת ה - Themes. מחיפושיי בגוגל עולה, שאם הממשק הזה לא מופיע ברשימה, זה אומר שהכרטיס הגרפי לא תומך בו. אבל איך זה ייתכן??? הרי זה כרטיס חדש מאד ועדכנתי את הדרייברים לאחרונים! אה, כן ועל הקופסא רשום "Certified for Windows Vista" למישהו יש הסבר/פתרון?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה , אני לא יכול להיכנס לשום מקום עד שהוא לא פותח אחרי חצי שנה איזה אתר אינטרנט (נענע) ורק אז אני כבר יכול להמשיך לעבוד ולהיכנס לאן שאני רוצה. איך אני מבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כרגע יש לי שתי windows מותקנים אחד פועל אבל השני תמיד נתקע בשלבי התיקון ,היתי צריך לעשות לו תיקון בגלל כמה בעיות אבל הוא תמיד נתקע בחלק אחד של התיקון ולא ממשיך עכשיו לא כל כך אכפת לי מאותו הווינדוס כי התקנתי אחר והוא פועל אבל אני רוצה להעביר את כל מאפיינים שלו לחדש כי כל התוכנות ויש הרבה שהתקנתי לא מתיחסות לחדש כלומר הwindows אומר שהם לא מותקנות בכלל (הרוב) ולאחרים הוא אומר שאני לא עשיתי להם register למרות שעשיתי להם בwindows הקום מישהו יודע איך אני יכול להעביר את זה לwindows החדש או דרך אחרת להמשיך את התיקון שכל הזמן נתקע ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב לא מתכבה כאשר אני מכבה אותו... כלומר START>>TURN OFF COMPUTER>>TURN OFF הוא פשוט לא עושה כלום. מתנהג כאילו לא לחצתי על כיבוי. עשיתי סריקת וירוסים עם NOD ו ובדקתי SPYWARES ועדיין כלום... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אני משתמש בחלונות SE 98, אני רוצה תוכנה קטנה שמאפשר לי לראות כל מחיצות בצורה ב- NTFS. ולהיסתכל קבצים ותיקיות ולשמור קבצים בתוך המחיצות האלה.ולעתיק אותם. ולעשות הכל. פעם שאלתי בפורום איפה יש תוכנה כזאת. אבל הם נתנו לי תשובה קישור לאתר של התוכנה. אבל התוכנה עובדת בדוס זה לא עזר לי. אני רוצה לעבוד בחלונות 98 ולא בדוס. אפילו להכניס פקודות קבצים של מערכת הפעלה שעובדת תחת דוס. לא עוזר. אני מעדיף בדרך חלונות 98. איפה אוכל לימצוא תוכנה טובה מאוד שמאפשרת לי לראות ב- NTFS בחלונות 98? מיקי
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אחרי שאני מוחק אותם הם חוזרים לתקייה ושאני מנסה למחוק שוב זה אומר לי שהקובץ בשימוש ואי אפשר למחוק מה שכן בדקתי אחרי שאני מאתחל את המחשב אני יכול למחוק אותם, ושוב אם אני רוצה למחוק קבצים אחרים הוא לא נותן לי ושוב אותו סרט... מה לעשות תודה..
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן אנשים. קיימת אצלי תוכנת הפעלה מסוג ווינדוס XP SP2 באנגלית, ובכניסה הוא מבקש סיסמת משתמש, מסתבר שישנם שני משתמים רשומים אחד הוא ADMINISTRATOR והשני הוא אני עם הרשאות של מנהל (בדיוק כמו ה-administrator) שאלתי היא האם ניתן לאחד בין המשתמשים הפעילים ולבטל את בקשת הסיסמא בכניסה? או שצריך למחוק אחד מהם (עדיפות למחוק את ה-administrator ולא את שלי) ולבטל את הסיסמא בכניסה? כיצד מבטלים את הסיסמא בכניסה?? תודה. לירן
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקספי, ופתאום הוא הפסיק לזהות התקני USB מסויימים שכן עובדים על מחשבים אחרים כגון: IPOD מצלמה.. ניסיתי לחבר גם לפורטים אחרים אבל שום דבר לא עוזר. מישהו יודכ\ע איך לסדר את זה???
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, מותקנת אצלי במחשב מערכת הפעלה windows vista ultimate באנגלית. ישנו דבר שנורא מפריע לי - תמיד ההארד דיסק "עובד" ונמצא בפעולה ויש לי הרגשה שתמיד משהו פועל ברקע, גם כשלא פתוחה אצלי שום תוכנה או דפדפן. לפי דעתי זה משהו שפועל תמיד ברקע בגלל תזמון מראש של משימות (schedule tasks). למישהו יש אולי מושג איך אני מבטל משימות כאלו שהוגדרו מראש והאם זה בטוח? (אני מצד שני לא רוצה להגיע למצב שביטלתי משהו בטעות). תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP באנגלית, ואני רוצה להפוך אותו לעברית בעזרת Windows XP Multilingual Interface Pack אבל בפועל, חוץ מלהפוך את ה "START" ל "התחל", החבילה הזאת לא שינתה שום דבר... עדיין כל התפריטים באנגלית.... איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בזמן כניסה לתיקיה כלשהי במחשב.. :s05: כיצד? תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אם אני משאיר את המחשב במשך יותר מ3 שע' במצב הזה אני חייב להפעיל מחדש את המחשב כי שום כפתור במקלדת או הוזזת העכבר לא מדליקה לי את המסך לעומת זאת אם אני משאיר את המחשב במצב הזה במשך פחות מ3 שע' אז אם אני לוחץ על כפתור מסויים במקלדת או מוזיז את העכבר ואז המסך נדלק ואפשר לחזור לעבוד עם המחשב נכון לעכשיו הגדרתי את שומר המסך שיעבוד אחרי 10 דק' והכיבוי מסך יהיה אחרי 20 דק'
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
היה לי וירוס על המחשב שמחק לי את התהליך WINLOGON.EXE אז החלטתי לפרמט את המחשב הכנסתי את הדיסק של XP והופיע הודאה שהיא אפשר להתקין כיוון שאין דרייברים לכונן הקשיח האם יש משהו שפיספסתי?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, משום מה נעלמו לי כל תפריטי הצד ב-my computer, my network וכו'.... מעבר לזה שזה מעצבן יש פעולות שרק שם ניתן לבצע כמו לראות ולהתחבר למחשבים אחרים ברשת הביתית. מישהו יודע איפה ניתן להחזיר אותם?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסיקים על המחשב, אחד IDE ואחד SATA. כאשר התקנתי מחדש את ווינדוס המחשב זיהה את ה IDE כדיסק 0 ואת ה SATA כ דיסק 1. מה שגרם לאותיות של המחיצות להתחיל מה IDE ואני רוצה שב SATA ישב מחיצה C כבר סידרתי בבוט שה SATA ראשון אבל למקרה שלא עשיתי את זה נכון אנא ספרו בדיוק איך למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה, (רק לא לנתק את הדיסק השני בזמן התקנת הווינדוס, אני מכירה את זה כבר ולא בא לי לפתוח את המחשב אם אני לא חייבת) תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יום אחד שחקיתי במשחק והמשחק עצר וזה עשה לי מסך לבן עם מלא קווים עשיתי ריסט ואחרי הלוגו של ה וינדוס (שכתוב וינדוס אומי דיזן וזה טוען למטה) זה עושה לי מסך כזה בצבע כחול (כתוב למעלה וינדוס XP) זה נותן לי איזה 10-15 שניות ללחוץ ENTER עם אני לא לוחץ זה עושה איזה משהו (אני לא יודע כל כך אנגלית) עם 3 שלאבים דוגמא: --פה זה כותב משהו באנגלית--- (1 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית --פה זה כותב משהו באנגלית--- (2 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית --פה זה כותב משהו באנגלית--- (3 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית שזה מסים תשלאבים האלו זה לא עושה כ…
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-