Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה החל המחשב שלי , ללא התראה מוקדמת, להגיע למצב של 100% CPU USAGE. הדבר קורה בצורה אקראית, כלומר, אין דפוס עבודה מסויים שלי על המחשב שבו הבחנתי שזה קורה. יחד עם עליית ה-CPU USAGE גם טמפ' המעבד והכ. מסך שלי נוסקות להן אל-על, לכן אני לא בטוח אם זו בעיית חומרה או תוכנה :s05: הנה כמה נתונים: מערכת הפעלה: WINDOWS XP. מעבד: P4 2.8GHZ NORTHWOOD. כ. מסך: RADEON 9600XT. אני אוסיף שלאחרונה פירקתי את כל המחשב והתקנתי BIG TYPHOON לקירור המעבד ותוך כדי גם פירקתי את הכ. מסך ונתתי לו ניקוי טוב. אולי זה מסביר את הבעייה ושולח אותי בחזרה לפורום תוכנה, אך כרגע אם מישהו יכול לנסות לעזור לי פה אני אודה לו רבות. נ.ב. זה לא קשור ל-SYSTEM IDLE PROCESS. קראתי לגבי זה וזאת לא הבעייה שלי. נ.נ.…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כאשר אני נמצא תחת משתמש השייך לקבוצת users (כלומר משתמש מוגבל) המסך לא נכבה כעבור הזמן שהוקצב לו להכבות. כאשר אני עובד במשתמש admin המסך נכבה, כמו כן תחת המשתמש המוגבל אין גישה לשינוי הזמן עד כיבוי המסך, וניתן רק לצפות בהגדרה בלי לשנות אותה. עידכנתי דרייברים של הלוח אם ושל הכרטיס מסך, ובטלתי את כל התוכנות הפועלות ברקע. אם לא ניתן לתקן את הבעיה, האם קיימת תוכנה שמכבה את המסך כעבור זמן מסויים שתוכל לרוץ ברקע? חשוב שלתוכנה יהיה הגדרה של זמן לפני כיבוי המסך ושזו לא תהיה תוכנה שמכבה את המסך רק כאשר נותנים לה פקודה ישירה לכבות אותו. בתודה מראש, ערן.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP PRO בנייד,ויש לי בעייה אחרי שאני חוזר ממצב שינה או המתנה,המסך נתקע,הסמן של העכבר לא זז והוא לא חוזר למצב הרגיל. ניסיתי להסיר התקנים ולהחזיר וזה לא פותר את הבעייה. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לווינדוס ואופיס באנלגית יכול להיות S.N שיתאים גם לעיברית? או שכל שפה S.N משלה?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי בבית דיסק של windows ואני רוצה להתקין אותו, אך יש לי בעיה קטנה, האם ייתכן שיהיה לי מסך כחול בזמן ההתקנה?, ואם כן מדוע הוא קורה?, כי כבר התקנתי את הגירסה הזו וזה פעל לי יופי, אבל בגלל סיבות כאלו ואחרות הייתי צריך לפרמט, לא חושב, בכל מקרה, מדוע קורה לי מסך כחול בזמן ההתקנה, הרי פירמטתי את כל הדיסק לפני שהתקנתי את הwindows, מדוע זה קורה תודה לעוזרים עוזרות אוריה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימיט 64 ביט. זה התקין לי תדריבר של הכרטיס מסך אוטומטי אכשיו אני רוצה לשחק בקאוטנר softwere מוד וזה לא נותן זה אומר שזה לא תמוך מה לעשות לפני כן באקספי זה עבד מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
הרבה פעמים בוינדוס שאני מופעיל תוכנה כלשהי מופיע לי הדבר הבא (במקרה הזה התוכנה firefox) מה זה? מה זה עושה? ומה אני צריך לעשות כדי שזה לא יופיע?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הווינדוס ואז רשום לי insert system boot disk עכשיו אני לוחץ אנטר וזה חוזר על עצמו ועכשיו עוד בעיה שאני מנסה לפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הווינדוס המחשב נתקע ולא זז יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה ובשתי הכוננים(D,c יש ווינדוסים אחד 98 והשני xp טוב בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
נתקלתי כבר בכמה אתרים שדורשים הרשמה בחינם\בכסף\סתם אתרים שחסר בהם חצי מהEvents מישהו פה מכיר אתר טוב? תודה(:
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שאני ניכנס לעידכון כדי לעדכן תווינדוס מופעיה לי הודעת שגיעה עם מספר שגיאה 0x800A01AE בבקשה עזרה מה לעשות?? כדי לתקן את זה אני לא מצליח להוריד עדכונים יש לי ווינדוס אקס פי באנגלית הגרסא של העידכון היא 5 מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום! יש לי Windows XP 64-Bit אתם יכולים להביא לי קישור הורדה של Service Pack 2 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש באינטרנט ולעיתים אני מנסה להיכנס לקישור ואני לא מצליח אני מקבל הודעה קטנה בתחתית המסך בצד ימין- pop up window blocked משהו יודע איך אני מפסיק את זה ומתחיל לגלוש בצורה נורמלית. כי ממש כל קישור הוא רושם לי את ההודעה הזאת.. תודה מראש.. אתם אחלה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
-
יש לי חבר בן 30 והוא קנה מחשב חדש הוא רוצה להתקין SP2 דרך מיקרוסופט בעידכו8נים האוטומטים וכשהוא מתקין הכל.. בסוף המחשב עושה ריסט.. וכשהוא נידלק הוא מגיע למסך השחור שכתוב WINDOWS XP והוא ניתקע באמצע, כלום לא זז. אני לא מבין למה?! ואז כדי שאני יצליח להיכנס למחשב כיאלו בלי שהיתקע לי המחשב בהתחלה במסך השחור אני אפילו לא מגיע למסך הכחול של הברוך הבא אז אני צריך להיכנס דרך הסאפ מוד ומישם להסיר תSP2 וזהו. נישאר לי SP1 . תעזרו לי בבקשה אם יש פיתרון לזה אני אודה לכם מאוד!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
(אמנם זאת שאלה לפורום בנושא אופיס, אבל מכיוון שאין.. אני מקווה שאתם מבינים)
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן, אני חדש פה. מצטער שככה אני מצטרף עם בעיה פשוט הבעיה הזו דחופה לי להיום והמליצו לי על הפורום הזה לתמיכה טכנית. אז ככה: כל קובץ - ואני ממש מתכוון שכל קובץ במחשב של אחותי לא ניתן לצריבה. אני מנסה כל דבר אפשרי אבל אי אפשר לעשות כלום! אני מנסה לצרוב דיסק עם התוכנת דיפולט של המחשב (מה שמקבלים עם הווינדוס) - אבל זה מראה לי את השגיאה הזו: וברגע שאני פשוט צורב את זה עם נרו (במקום להשתמש בתוכנת הדיפולט של המחשב), אני מצליח לצרוב אך שאני מנסה לקרוא את הדיסק אני מקבל שגיאת מערכת. הבעיה מתרחשת בכל קובץ קיים במחשב, יש פתרון לזה?! אני באמת חייב תשובה לזה כי אני צריך לצרוב משהו דיי דחוף להיום ודווקא שאני צריך זה פשוט לא עובד! תודה ענקית מראש לכל העוזרים --עריכה: זה צורב…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
טוב הבעיה היא כזאת.. שמו סיסמא על המחשב, אבל הסיסמא לא בעברית (או אנגלית) לכן כשעולה המחשב, אי אפשר להכנס בגלל שלא ניתן לכתוב בשפה הזאת.. מקווה שיש לכם רעיון מה עושים, תודה מראש (:
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
זה לא נראה כמו SPYWARE וגם נעשתה סריקה. נעשה גם סריקה של ווירוסים, גם ב- MSCONFIG אין שום דבר שמרמז על זה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לכל מיני קישורים שמופיעים בתוך טקסטים ואז ששמים עליהם את הסמן נפתחת תיבה קטנה. איך מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים ואז אני נכנס לאתר עם פלאש אז הוא כל הזמן נעצר לכמה שניות והוא תוקע ככה גם את החלונות האחרים של האינטרנט אקספלורר.. Win XP Pro SP2
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=367587&sid=127 תהנו :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב 4 גיג'ה זיכרון בביאוס וגם בהעלה של המחשב הוא מזהה 4 כמו שיש באופן פיזי הבעיה היא שהווינדוס (XP) מזהה לי רק 3 גיגה מתוך ה4 האם יש איזה פאק בווינדוס שלא מצליח לזהות יותר מ3? תודה, משה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הווינדוס הוא בעיברית ויש עליו רק יוסר 1 עכשיו האלה שלי עם אני מוסיף יוסר נוסף, אני יכול רק ביוסר הזה לשנות את הממשק הווינדוס והשפה לגמרי(רוסית)? ובכלל נגיד הווינדוס בעברית איך אני משנה אותו לגמרי לרוסית?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התקנתי את ויסטה על כונן D ועל כונן C מותקן XP וכל פעם שאני מנסה למחוק את תקיית הויסטה אני מקבל הודעה שאי אפשר למחוק את התקייה ופרמוט לא בא בחשבון...מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-