Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי על המחשב win 7 לפני כמה ימים, עבד קצת לאט עשה בעיות אז החלטתי להתקין win xp בחזרה. באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה במסך הכחול: the bios in this system is not fully acpi compliant . הודעה שאומרת שצריך לעדכן את הביוס. השתמשתי בתוכנה שאמורה למחוק כל מה שיש על המחשב אבל היא מחקה רק את המערכת הפעלה, והביוס נשאר באותה גרסא. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס, זה איפס את ההגדרות של הביוס אבל עדיין אני מקבל את המסך הכחול. מצאתי פיתרון שאומר שבתחילת ההתקנה במקום ללחוץ f6 ללחוץ f7, אבל אני לא מצליח לחזור למסך הראשון של ההתקנה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס כבר לשלב "מתקין את windows" ואחרי דקה מופיעה הודעת השגיאה. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי שני מערכות הפעלה ווינדוס 7 מותקנות בשני מחיצות, ובהפעלה המחשב מציג מסך בחירה בין שניהם עד שמפעיל אוטומטית כעבור 30 שניות את המערכת המוגדת לו כעדיפה. ברצוני שהמחשב לא יציג את האפשרות למערכת הפעלה שניה אלא שאם אני ארצה אוכל להפעיל את המערכת השניה דרך אמצעי שלישי כל שהוא 1. אופן שבו אצטרך לפני היציאה ממערכת א' להגדיר שתעלה בהפעלה שלאחר מכן מערכת ב' - מה שכמובן לא עדיף [glow=red,2,300] 2. אופן שבו אוכל דרך א: הביוס ב:תוכנת איתחול שתחליף את מערכת האיתחול של ווינדוס - להפעיל את המערכת השניה. 3. אופן שבו אוכל להכין usb שיכיל את קבצי הboot שמפעילים את המערכת השניה - מה שנראה לי תיאורטי מאד סביר שאפשרי (אולי דרך התקנה של מערכת איתחול כמו "grub4do"). אודה מאד למי שיוכל לעז…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לדעת מהו Kernel Memory? ממה משפיע על גודלו הכללי , ועל גודלו המנוצל? וכיצד ניתן להגדילו? שמתי לב שלעיתים המחשב שלי קופא לשתי שניות ואז חוזר לפעולה. כאשר הוספתי את האפשרות show Kernel time בגרף ב Windows Task Manager אז ראיתי שכאשר המערכת הפעלה קואפת לכמה שניות ה Kernel time מגיע ל 100%. אז מכאן הגעתי למסקנה שאולי קיים צורך להגדיל אותו או משהו כזה. אשמח לתשובות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.inbarhovav.com/2009/02/blog-post.html החלפת כפתורים במקלדת (תמונה): http://www.inbarhovav.com/2009/02/blog-post_06.html החלפת כפתורים בעכבר: http://www.inbarhovav.com/2011/09/back-forward.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי זמן מה שמשתמש מחובר לסרבר ללא שימוש הסרבק מנתק אותו. בעקבות כך אני מחוייב לעשות Restart ורק אז ניתן להתחבר לFileServer אין לה הגבלה בUsers של Idle Disconnection Time. מישהו אולי יודע איך לתקן את הבעיה או אולי מכיר כלים מתקדמים לטיפול בסרבר (יותר מאלה שבאים עם מערכת ההפעלה) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התקנת XP על דיסק חיצוני (מחובר בUSB לנייד)-אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
תאור המשרה: תפקיד מהנדס IT האחראי על מתן פתרונות ותמיכה יעודית ללקוחות ומערכות. המשרה מצריכה מוערבות במספר פרוייקטים מקביליים הכוללים עבודה אל מול מערכות תשתית של Windows*, פלטפורמות משתמשי קצה, הגדרות חיבוריות רשת הכוללות פתרון בעיות והתאמה לצרכי המעבדה. דרישות התפקיד: עלייך להחזיק בתואר מהנדס מחשבים או בתואר מקביל, להיות בעל לפחות 5 שנות נסיון בסביבת Microsoft Windows* הכוללות הבנה מעמיקה של system internals ויכולות אדמיניסטרציה מוכחות. נדרשת הכרה והבנה של TCP/IP, Active Directory. כמו כן, שליטה בשפות סקריפטים נפוצות כמו VBScript, WMI היא יתרון. נדרשת יכולת הובלה של פרוייקטים טכניים ועבודה יעילה מול ספקים חיצוניים כמו גם מול שותפים פנים אירגוניים. כמו כן דרישת התפקיד …
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בפינה השמאלית של סרגל המשימות מופיע דגל של הפתירת בעיות במחשב. בדגל מופיע "הפעלת שירות מרכז האבטחה של windows (חשוב)". כשאני מנסה להפעיל אני מקבל את הודעת השגיאה המופיעה בכותרת. ניסיתי להפעיל את השירות דרך "שירותים" (הפיכה מלא זמין לאוטמטי) אך הוא חוזר להיות לא זמין. עיינתי בפורומים על מנת לחפש את הפתרון לבעיה וקראתי את כל האשכול הנ"ל:http://social.technet.microsoft.com/Forums/he-IL/windowshomeusershe/thread/9d5c6099-1eb1-4857-bf96-5463adfcc89f/ מהאשכול הבנתי כי זוהי בעיה שמצריכה התערבות של מומחים, משום שההבנה שלי בנושא זה לא מספיקה. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהנחות אותי לפתרון. מערכת ההפעלה שלי היא windows 7 ultimate X64 ושפת הממשק היא עברית. תודה מראש לעוזרים! נ.ב מה הנז…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כיביתי את המחשב לחלוטין כולל מתג חשמל (בגלל תופעה שהמחשב התחיל לפעול מעצמו במצב שינה). כשהדלקתי עלה פתאום עם Kali שלעולם לא הותקן במחשב. ריסטרט* החזיר את חלונות. *לפני הריסטרט הוצאתי דיסק נשלף שהיה נעוץ, אבל לא מצאתי בו התקנת Kali. איך נכון לפעול במצב כזה? **יצרתי דיון חלופי בפורום תמיכה, ניתן למחוק (איך?)
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מבקש להתקין על פלטפורמת win2000 שרת apache. מהיכן אפשר להוריד שרת לווינדוס ? מצאתי ברשת חבילות התקנה ל "לינוקס" אך כאמור אני מחפש עבור "חלונות".
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים העלתי את הנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=202781.0 התקנתי מחדש את ווינדוס לפני מספר ימים ואחרי שהתקנו העידכונים חזרה גם המסגרת מסביב למוצגי פלאש... העידכונים שאמרו לי להסיר בנושא הקודם אינם מופיעים ברשימה הפעם ואני תוהה את מי מהם אני צריך להסיר כדי להיפתר מהבעיה הזו! דרך אגב, למי עוד מופיעה המסגרת הזו?? כי לא ראיתי אותה אצל אחרים וגם לא שמעתי אחרים מתלוננים עליה... וגם האם יש דרך אחרת להיפתר מהבעיה הזו שלא דרך ווינדוס?? אולי לעדכן את תוכנת הפלאש או משהו...
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
חלונות 7 אמורה לחסוך 12-15% מחיי הסוללה במחשב נייד. מישהו ניסה את זה?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 על מחשב נייח שכולו חדש אבל הארדיסקים קצת ישנם ועם אותו דיסק התקנתי אותו על מחשב נייד יש לי חבילה של תוכנות שאני מתקין על כל מחשב חדש ככה שיש אותם גם על הנייד וגם על הנייח יש לי בעיה ממש מוזרה עם המחשב הנייח...מה שעוד יותר מוזר זה שהיא הייתה קודם והיא חזרה גם אחרי פירמוט נגיד גוגל כרום נפתח רגיל ועובד ממש מהר אבל לפעמים במעבר בין טאבים כאילו אני רואה את השולחן עבודה או את סאפארי שפתוח מאחורה ובעבודה נגיד עם קיואימולטר [אימולטור של מחשב מאוד קל] החלון של המחשב הוירטואלי כאילו קופץ טיפה ימינה ולמטה וכתוב עליו "לא מגיב" אבל זה כאילו בקפיצות ממש מהירות בין מגיב ללא מגיב ואפשר בערך לעבוד ככה...זה קורה בעוד יישומים... עוד בעיה מוזרה זה כשאני פותח תדיסק און ק…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להקליט קטע מתוכנית הרדיו שמשודרת דרך הדפדפן (באתר של גלי צה"ל)יש לי ווינדוס 7, נכנסתי להגדרות של הכרטיס קול, ושיניתי את ברירת המחדל בהקלטות ל stereo mix. ואני לא מקבל סיגנל מהמערכת. אני לא יכול להקליט.. מה אני עושה לא נכון? איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב הבעיה שלי היא שאני לא יכול לכתוב בעברית דרך הדפדפן כרום. אני משנה את שפת הכתיבה לעברית והמערכת הפעלה מתעלמת. למטה בצד יש את האייקון שמראה לי HE , אני כותב והאייקון נשאר על עברית אבל הטקסט נכתב באנגלית. למשל את הפוסט הזה אני לא מצליח לכתוב בעברית, אז כתבתי אותו בוורד והדבקתי לכאן. לא משנה באיזה אתר אני נמצא – אני לא מצליח לכתוב בעברית (ג'מייל, פייסבוק או סתם תגובה במאקו). אגב, באקספלורר אני כן מצליח לכתוב בעברית. בתודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ של ה 400 KB אני מחלץ מישם 3 קבצים ומשם אני ניתקע אני לא יודע מה לעשות אחרי זה משהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, בנסיון לפתור בעיה בווינדוז ויסטה אולטימייט שיש לי, ניסיתי לנטרל את "חוסם התכניות בזמן איתחול". יש לזה אייקון קטן שעולה תמיד עם הווינדוז. המחשב עשה ריסטרט ואחרי שהוא עלה שום דבר הוא לא מזהה - לא כרטיס קול, לא כרטיס רשת וכו. אם אני בא לעשות שחזור מערכת - הוא אומר שהתוכנה לא אקטיבית כי ניטרלתי אותה. בקיצור - כל דבר שאני מנסה לעשות - הוא אומר לי שזה לא זמין. מישהו יכול לומר לי איך אני מגיע שוב לאותו "חוסם התכניות בזמן איתחול" כדי לאפשר את כל אותן התכניות שניטרלתי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב, בכל פעם שויסטה חוזרת מ-SLEEP הגלילה נעשית מאוד מאוד איטית (דרך הגלגלת של העכבר) ורק הפעלה מחדש של המחשב פותרת את הבעייה. אני יודע שאני אמור לשנות הגדרות צריכת אנרגיה של בקר USB אבל אני לא יודע היכן משנים את ההגדרה. האם מישהו מכיר את ה-BUG הזה? תודה על העזרה .... (יש לי vista ultimate וסט עכבר מקלדת אלחוטי של מיקרוסופט...)
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הורדתי מהסטיקי את 4 הקבצים שמשנים את המראה לויסטה כאילו. התקנתי את הטרנספורמיישן פאק והתקנתי אותה ועכשיו יש את הממשק של ויסטה הכל רואים יפה ומסודר, ויש לי עכשיו שני קבצי RAR של האייקונים, מה אני צריך לעשות איתם? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה : כשאני מתחבר ממשתמש מנהל מחשב ומנסה להתקין לו תוכנה כל שהיא הוא כותב לי את הארור הזה:Please rerun installation from the administrator אבל המשתמש אמור להיות עם הרשאות של אדמין כי הוא מנהל מחשב. התוכנה היא ICQ וגם בשאר התוכנות הוא כתב לי שאין לי גישה ל HKEY_CURRENT_USER מה לעשות?רק אתמול פירמטטי.אני עובד בלי עידכונים ביכלל..
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, אצל אחותי הקטנה מדפסת הזרקת דיו מחוברת למחשב שלה באופן רגיל ( USB). המחשב רץ עם וויסטה. תקלה שחוזרת על עצמה פעמים רבות היא שהקבצים נתקעים ברשימת המתנה ולא ניתן למחוק אותם. בדומה למדריך שהתפרסם באתר, יצרתי קובץ BAT שמפסיק את השירות של המדפסת, מנקה את התיקייה הנחוצה ומחזיר את השירות לעבוד. זה קצת מקל על העניינים שכן כל פעם ביצעתי זאת ידנית. הבעיה היא שזה לא מספיק - לאחר הפעולה הזו, המדפסת בשימוש offline. ניסיתי לחפש ולא מצאתי, האם יש דרך שבה אבטל את ה offline ? מדובר בילדה קטנה שנוטה להסתבך בדברים הללו ולכן אני מחפש להוסיף ל BAT גם את הדברים הקטנים.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שיעזור עכשיו הבעיה הורדתי 3DMARK2006 וכשאני מפעיל את הקובץ הוא שם לי שעון חול לשניה (סמן העכבר) ולאחר מכן לא קורה כלום. קרה לי בעבר רק שאני לא זוכר איך פתרתי את זה. מישהו יודע איך? עריכה: הורדתי את הקובץ ממקור אחר והבעיה נפתרה. תודה בכל זאת :]
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי. לאחרונה עזרתי לחברים ופירמטנו 3 מחשבים לווינדוס 98 SE . אח"כ החל הנוהל המתיש כל כך של הורדת העדכונים כולל IE6 . שאלתי: האם יש אפשרות להוריד את כל העדכונים האלו (עברית ואנגלית), לצרוב, ולהתקין אותם מיד אחרי הפירמוט ? ההתקנות כולן חוקיות למהדרין. אני בטוחה שיש אפשרות כזו באתר מייקרוסופט (בטח למנהלי רשתות וכו). אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעשות התקנת וינדוס אוטומטי אחרי שאני יוצר את קובץ התשובות דרך ה setupmgr איך אני מעביר את קובץ התשובות ל i386 ... מהשלב הזה אני לא מבין אם אפשר עזרה תודההה ...
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-