Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לאחרונה מחדש את WIN XP PRO SP 2 ולאחר ההתקנה הייתה לי בעיה עם העברית בכמה תוכנות. לאחר חיפוש שעשיתי בפורום מצאתי פיתרון לבעיה והוספתי את כל הקודים הקשורים לעברית בהגדרות האזור והשפה שבלוח הבקרה. הבעיה כמעט נפתרה - ובכל המקומות (כמעט...) במחשב שבהם ראיתי סימני שאלה במקום עברית המצב תוקן. המקום היחיד בו הבעיה נשארה היא בכותרות של המכתבים ב-Outlook Express - שם אני עדיין מקבל סימני שאלה. אני רוצה לציין שבמקומות אחרים ב-Outlook Express כמו בספר הכתובות או במכתבים עצמם - אין לי בעיה. מה עושים? יש לכם רעיון?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב WIN98 (אני יודע, אני יודע, זה ישן ענתיקה, אבל זה מה יש למחשב ישן ענתיקה ) כשאני לוחץ קליק ימני במקום ריק כלשהו, נפתח מעין תפריט כזה שכולכם מכירים עם מאפיינים וכו'. בתפריט הזה הייתה לי עד לא מזמן את האופציה 'חדש' שנעלמה כליל. לא הצלחתי למצוא פתרון ולכן רציתי לדעת האם מישהו מכם יודע אותו.. כל עזרה תתקבל בברכה . עריכה: הסתדרתי, תודה. (הפתרון פשוט, להתקין את IE 6 בשנית.)
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN XP + SP2 כשאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב הוא סוגר תוכנות וכל פעם (כל תוכנה.) הוא סוגר את התוכנית בליווי פסי התקדמות כחולים כאלה ואף פעם הוא לא מצליח לסגור את התוכנה..תמיד אני צריך לעשות לו END NOW, בסוף...המחשב חזק (P4 3000 1024) וזה קורה כל פעם כשאני מכבה בלי יוצא מן הכלל.. לחבר שלי יש מחשב חלש יותר והוא סוגר לו את כל התוכניות בקלות.. יש משהו שאני יכול לעשות? תודה לעונים..
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
יש קבצים שאני רוצה לפתוח ומופיעה לי הודעת שגיאה שרשום בה משהו שלא ניתן לפתוח את הקובץ במצב WIN32, מה זה אומר? איך מבטלים אם אפשר?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וכל פעם שהוא עולה שהוא מגיע לקטע של המסך WELCOME הוא מבקש שאני אלחץ על היוזר שלי כדי שהוא יכנס ואני רוצה לשנות שהוא יכנס ליוזר הזה מיד אבל אני לא זוכר איך לעשות את זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי פעם ראשונה שיש בעייה שאני לא מצליח לפתור הקיצר יש לי SP2 לווינדוס אקס פי בעברית...הקטע שלפעמים אני מנסה להוריד סתם קבצים מאתרים מוכרים ולא מוכרים וזה רושם לי שההגדרות האבטחה שלי אינן מאפשרות לי להוריד קובץ זה. אוקיי, נכנסתי להגדרות של האקספלורר ולהגדרות אבטחה, סידרתי את הכל בדיוק כמו אצל חבר שלי שאצלו אפשר להוריד הכל, אבל במדוייק. זה עדיין לא נותן להוריד. מה לעזאזל הSP2 הזה רוצה ממני???????? למה הוא חוסם לי ישר קבצים כל קובץ שאני מוריד מבלי לשאול אותי אפילו??????? מה הוא דפוק? אפילו הורדות מ DOWNLOADS.COM ואפילו הורדות מפה.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי חבר שאני מתקין לו במחשב ווינדוס 98 SE. השאלה שלי היא כיצד ניתן לעדכן לו את הווינדוס ללא חיבור לאינטרנט? אני יודע שה-SP1 פועל גם על ווינדוס 98 SE, האם זה נכון? אם כן, איפה אפשר להוריד הורדה מלאה שלו ולא פאטץ' של חיבור לאינטרנט אח"כ תוך כדי התקנה? ד"א אין אפשרות חיבור לאינטרנט או לרשת בכל מקרה. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בהתקנה של כל תוכנה, מזוהה ולא מזוהה, קופץ לי החלון הזה. אני מסיר את הוי- אך זה שוב יקפוץ עם תוכנה אחרת. התקנתי כבר כמה פעמים ווינדוס עם SP2 ולפי מה שזכור לי הדבר הזה קפץ רק פעם אחת, הייתי מבטל את זה ומעולם זה לא היה מופיע שוב. אחרי ההתקנה הנוכחית, משום מה זה שואל ספציפית לגבי כל קובץ. אציין שהדבר היחיד ששונה בהתקנה הזאת מההתקנות הקודמות זה שהפעם פירמטתי בNTFS במקום FAT32 כמו שהייתי עושה פעם.....................ואני לא ממש לא מבין מה הקשר, ומה עוד יכול לגרום פתאום לשינוי המוזר הזה? איך אני מעיף את החלון הארור הזה?????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
hay everybody מאז שהיתקנתי sp2 אני אוכל קש ניסיתי לבטל את הפס הצהוב המעצבן של ה-pop-up blocker ואת הציפצופים המאפנים שהוא עושה אולם ללא הצלחה כשהתיאשתי ניסיתי לבטל אותו לגמרי tools --pop-up blocker---turn off pop-up blocker אולם זה לא הצליח מה לעשות? האם הדרך היחידה להסיר את service pack 2 ולהתקין מחדש? הערה:מדובר ב-xp home edition חוקית + service pack 2 שנישלח אלי ב-cd מ- מיקרוסופט ישראל בעייה אחרת: יש לי חשבון מוגבל limited account שאני מישתמש בו לגלישה בילבד הבעייה היא שאני רוצה לבטל באופן קבוע את ברירת המחדל שלו לגבי סידור הקבצים שהיא סידור אוטמטי לפי שם arrange icons by name + auto arrange אני יכול להפוך את החשבון המוגבל לחשבון administrator אבל איך אני גורם לכך שה…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לאבא שלי מחשב ישן של קומפק (מעבד סלרון 766 מגה הרץ ו128MB ראם) עם מערכת הפעלה WINDOWS ME שבאה עם המחשב כשאר הוא נקנה. בעקבות הקמת הרשת האלחוטית בבית, המחשב עבר לשליטה טכנית שלי. אחד הדברים הראשונים שעשיתי אחרי התקנה הרשת, הוא לבדוק עדכונים למערכת ההפעלה. להפתעתי האתר אמר לי ACCESS DENIED ולא אפשר לי להכנס ולעדכן את הווינדוז. למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה ואיך פותרים אותה? פשוט ממש אין לי כוח להוריד את כל עידכוני האבטחה שיש ידנית... תודה!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://download.microsoft.com/download/7/a/f/7af62a47-5020-42ec-9eb3-0b146bfd7501/srv03sp1_usa_1069_amd64fre_pro.iso Serial:M4676-2VW7F-6BCVH-9QPBF-QBRBM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני מחשבים מחוברים בראוטר.הxp לא מזהה קבצים הנמצאים בכונן המוגדר כshare למרות שמזהה תיקיות האם קשור לאבטחה של ה xp?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני כבר יודע שפתחתי על זה ת'רד לפני כמה זמן אבל הבעיה לא נפתרה כול התוכנות שיתוף שלי מורידות לי על 20 K גג יש לי SP2 פתחתי את כול הפורטים ב FIREWALL והורדתי איזה PATCH שמישהו נתן לי פה שאמור לפתור תבעיה וזה לא פתר יש אולי איזה פאטצ אחר שיכול לפתור תבעיה בבקשה תעזרו תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, יש הרבה תוכנות עיצוב לXP למשל Aston,Customizer XP,Style XP ועוד אז איזה מהן הכי טובה הכי נוחה ולא מאטה את הביצועים של המחשב... תודה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי רשת של כמה מחשבים (XP) ואני מעוניין שכשאר משתמש יבצע LOGOUT יופעל קובץ BATCH. כיצד אני עושה זאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
התקנתי את XP PRO ומשום מה עם כל כניסה למערכת אני מקבל "found new hardware", אבל הרצה של אשף ההתקנה נכשלת ובמנהל ההתקנים נוסף לי כל פעם "unknown device" לקטגוריית ה-"other devices". זה מאד מעצבן ואין לי מושג איזה התקן מזוהה כביכול כי לא חיברתי שום דבר חדש. אם יש למישהו עצה, אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה במחשב עם הרצת תוכנות שמשתמשות בעברית כמו כפתורים בויז'ואל וכו'. מה אני צריך לשנות ואיפה בשביל שיראו את זה רגיל ולא בג'יבריש. יש לי מערכת הפעלה windows 2000 pro תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
טוב מדובר פה במחשב של חבר שלי. windows could not start because th following file is missing or corrupt: >windows root\system32\hal.dll please reinstall a copy of the above file. מזה אני מבין שקובץ hal.dll חסר, חבר שלי אמר שהוא העביר את הקובץ ממחשב אחר שלו למחשב החדש בדוס. עדיין זה לא עזר. מה שגרם לזה זה שהייתה הפסקת חשמל ??? אפשר לתקן את המצב? משהו נתקל בבעיה. עריכה: טוב אני חושב הסתדר, אני אעדכן אם תהיה בעיה. הוא אמר שיש בHD בC קבצים חשובים, ולכן הוא לא רוצה לפרמט. אמרתי לו שיעביר את הHD למחשב השני שלו ומשם ישמור את הקבצים, הבעיה שהוא לא מבין בSlave וMaster. אני אמרתי לו לחבר את הHD הבעייתי לSecndery Master כי זה הMaster שפנוי לו. הHD של המחשב השני מחובר לPrimary Mas…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב, יש לי WinXP Pro SP2 מותקן עם רישיון מורשה והכל, ולאחר שהייתה לי בעיה עם הרג'יסטרי, הייתי צריך להתקין Recovery Console קודם. אז השגתי דיסק מקורי של WinXPHome כדי לעשות בוט מה- Recovery Console. הבעיה שכל פעם שאני כותב פקודה כלשהי שקשורה במערכת (כמו copy c:/... del c:/...) כתוב לי Access Denied... איך אני עוקף את זה ומהי הבעיה, אם בכלל? תודה מראש! :-*
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא זו... בתמונה למעלה אתם רואים את ההודעה שאני מקבל מידי פעם על הצג... אם אני לוחץ על OK אז פתאום הוא עובר לספירה לאחור לפני שהמחשב עושה לעצמו ריסט בדיוק כמו בבלסטר... עשיתי אלף ואחד בדיקות ועשיתי UPDATE לאנטיוירוס שלי... "פנדה" והוא לא מוצא כלום.... מה לעשות??? בתודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מחשב חדש, XP+SP2, כונן SATA חדש וכונן ATA ישן. הSATA עובד מצויין, הATA לא מופיע במחשב שלי, אלא רק ב Administrative Tools -> Computer Management -> Disk management. הדגם שלו מופיע שם נכון, וכתוב לידו unreadable ו-dynamic. בתפריט לחיצה ימנית מופיעה האפשרות convert to basic. מה אני צריך לעשות כדי לעבוד עם הכונן מבלי לאבד את המידע שעליו? כל המידע מהמחשב הישן שם. עריכה: בדקתי את הכונן על מחשב אחר, אותה בעיה...
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-