עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by the kon,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון אוקי לפני איזה שעה גיליתי שפתאום נעלם לי מהמחשב כל התוכנות שבתקיית בידור בעזרים אני מתכוון למדיה פליר למקליט וכו' וכשאני אומר נעלמו אז אין זכר לתוכנות מה זה יכול להיות ואיך אני מחזיר אותם? תודה עריכה קודם כל תודה שכבר העברתם את זה לפורום הזה כי זה מה שבדיוק רציתי לבקש שנית גם המשחקים ועוד תיקיה בעזרים נמחקה אז אני ישר ניתקתי את האינטרנט והפעלתי כל תוכנה להגנה אבל הווינדוס גם ביקש שאני ישים דיסק להשלמת תוכנות שחסרות אז לפני שאני מטפל בזה אני רוצה לדעת מה גרם לזה ואיך אני מטפל האם זה היה מישהו שפרץ לי או וירוס וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by dog_foot,

ראיתי את התמונות האלו באינטרנט: http://img496.imageshack.us/img496/6411/23aj8ss.jpg וחיפשתי לגבי הגירסא הזו ברשת אבל לא מצאתי.. מישהו מכיר את הגירסא הזו? ויכול להעלות לפה לינק עם סיקור שלה??

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. שלום. אני יודע שלכולם בוינדוס יש בתיקיית המסמכים שלי כל מיני תקייות כמו המוסיקה שלי וכאלה... שאם מוחקים אותם הם מופיעים אוטומטית עוד פעם. איך אני יכול לעשות שהם לא יופיעו לי אחרי מחיקה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לגבות את הקובץ של ההפעלה של הווינדוס (לאחר שהפעלתי אותו,אני רוצה לשמור אותו ע"מ להשתמש בו באותו מחשב בפעמים הבאות שאני מתקין את הווינדוס). אני מעוניין לעשות זאת בגלל שקרה לי כבר שהווינדוס לא איפשר הפעלה של העותק לאחר פירמוט והצטרכתי CD-key חדש.. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by dolev-r,

יש לי מחשב חדש שעובד על מעבד AMD 64bit איזה windows כדי לי להתקין windows XP 64 bit או windows XP הרגיל אם זה משנה בכלל איזה אני אתקין תודה דולב

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. כנראה משעמם לו, הינה קישור למלחמה תהנו... http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=16553&smsMsg=

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by benor,

קניתי מדפסת חדשה , Xerox. שאני מדפיס מתוך אתרים מסויימים אז נחתכים השוליים מצד ימין ונחתכות אותיות ומילים. יש משהו שאפשר לעשות בעניין? ניסיתי לעשות הגדרת עמוד אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by uda,

התקנתי לצערי MESSENGER PLUS והוא שתל לי מועדפים באקספלורר ואני לא מצליח למחוק אותם!!! צריך דחוף פיתרון !!!!

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by gilza,

מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO בממשק רוסית.איך אני עובר לממשק בעיברית? תודה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by slimshady21,

לא יודע למה, אבל כשאני רוצה לשחזר למצב קודם, ואני נכנס ל- התחל>תוכניות>עזרים>כלי מערכת>שחזור מערכת, ומשחזר למועד מוקדם יותר- אני לוחץ "הבא" והכל, הוא מסיים, מאתחל את המחשב, ואז בפתיחה של הוינדוס הוא רושם לי שלא הייתה אפשרות לשחזר את המערכת כי לא נקבעה נקודת שיחזור לתאריך זה. וזה קורה גם אם אני משחזר לתאריך שהמחשב קובע (כל פעם שיש שינוי מהותי בוינדוס) או נקודות שיחזור שאני יצרתי... מה לעשות?? זה קרה לי גם לפני שפירמטתי, וגם עכשיו...

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by yotep,

השאלה בגוף ההודעה. לפני כמה ימים שמתי לב שהמון קבצים במחשב שלי לא שמישים כמו מוזיקה וידאו ועוד כל מיני יש למישהו פיתרון לזה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  12. ראו קישור : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215046,00.html

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by UltraWaveMUSA,

אני עושה מצגת על מרתין לותר קינג ב powerpoint. רציתי בסוף המצגת לשים חלק מהנאום המפורסם שלו "יש לי חלום" ועם זאת להוסיף את הכתוביות באנגלית שבאות והולכות באפקטים עדינים. גזרתי עם תוכנה את קובץ הקול של החלק שאני צריך ויש לי את הטקסט שחילקתי לפסקאות. הבעיה היא עכשיו לתזמן את הטקסט בזמן ב POWERPOINT. ייקח לי לפחות שעה אם לא יותר לעשות את זה בתוכנה הזאת ורציתי לדעת אם יש דרך טובה ומהירה יותר? חשבתי להדביק את זה פשוט כמו סרט אבל לא יהיו שם אותם אפקטים שהטקסט בא מרחוק ומתקרב ואז מתפוגג וכך הלאה לשאר הטקסט... תודה מראש. אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.

14. Started by ofsher,

שלום לכולם יש לי בעיה - קניתי מחשב חדש לא מזמן - המפקט נמצא בקישור "המפרט שלי" התקנתי ווינדוס XP חוקי והכל עובד חלק... אבל לאחרונה צצו שתי בעיות: 1. כאשר המחשב נכנס למצב סטנד ביי (שהגדרתי שייכנס לפעולה אחרי 20 דקות ללא שימוש) אז המחשב נתקע במסך שאומר preparing to stand by ואז הדרך היחישה לחדש את פעילות המחשב היא ללחוץ על הריסטרט (ctrl alt del לא עוזר) 2. כאשר אני רוצה לאתחל את המחשב - התחל - הפעלה מחדש, אז המחשב תקע במסך דומה שאומר שהמחשב מתכונן לאתחול או משהו כזה... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by Evil_Mind,

שלום! ראיתי פעם אצל מישהו תוכנה שיכולה להתקין וינדוס על כונן קשיח (של מחשב אחר) שמחובר למחשב ללא פעולת האשף הארוך והמייגע של הווינדוס(XP) היא מעתיקה את ההתקנה למחשב ובפעם הראשונה שהוא עולה הוא משלים את ההגדרות של ההתקנה... ניסיתי לחפש אותה, ללא הצלחה מרובה... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by רוני1,

מה זה בעצם sp2 ומה היא מכילה ומה בדיוק תפקידו של הפירוול והאם הוא הכרחי.....???? הסתכלתי כבר בחיפוש ואשמח אם תענו ל בכל זאת.. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by SHAY951,

שיניתי את המראה של ה WINDOWS (החלונות, שורת ההתחל...), עכשיו הכל היה טוב ויפה....עד שלא מזמן כל פעם שהוינדוס עולה אני רואה שהמראה השתנה לברירת מחדל של הוינדוס, ורק לאחר כמה שניות יש הודעה: "נא המתן", המסך הופך שחור לבן, ואז המראה משתנה (כמו שמחליפים מראה במאפייני תצוגה).... אני לא מבין ....למה זה קורה? פעם המחשב היה עולה ישר עם המראה ששיניתי והכל היה טוב....יש איזה אפשרות שמסדרת את זה? זה מציק לי, כי לוקח ל WINDOWS יותר זמן לעלות..... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by 8-Ball,

היו לי בעיות עם הכפתור הימני בעכבר (כשהייתי לוחץ על הפתור הימני על איזה תיקיה נגיד אז זה היה קורס..) אז נכנסתי ל REGEDIT ומחקתי את הדברים מהתפריט של הכפתור הימני ועכשיו נעלמה לי האפשרות : OPEN WITH... איך אני יכול לשחזר את זה?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. קניתי דיסק חדש 40g והתקנתי עליו מערכת הפעלה xp, בדיסק הקודם שלי 13g שעדיין עובד יש מערכת הפעלה win 2000 אני רוצה שתהייה לי אפשרות לבחור במערכת הפעלה באתחול המחשב, האם יש אפשרות כזו?, הדיסק הישן מלא בתוכנות והגדרות חשבות ואני לא מעוניין להתקין מחדש שתי מערכות חדשות אחת ליד השניה, אלא להתשמש במערכת הישנה שנמצאת על דיסק נפרד ובדיסק החדש שיש עליו xp. חדש בתודה מראש, אודה על פתרון מפורט אם יש כזה . ביי מיקי.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by alfred3,

שלום לכל החברים יש לאחי בעיה ואבקש את עזרתכם האדיבה במתן סיוע . לאחר בעיה של אי התחברות לאינטרנט וכתוצאה של הדרכה שגויה של התמיכה הטכנית של חברת האינטרנט . לא ניתן היה להעלות את וינדוס לאחר כיבוי המחשב נסינו להעלות את המחשב דרך הפעלת הוינדוס מהנקודה האחרונה שפעלה טוב .ואכן המחשב עלה אבל עכשיו לא ניתן לפתוח את המחשב שלי לוח בקרה או כל תיקיה אחרת.ניסינו גם את אופציית הREPAIR אך גם זה לא עזר ומופיעה הודעת שגיאה. appname explorer.exe appver: 6.0.2600.0 modname 62191a.dll modver : 1.2.0.5 offset: 0001e77f אודה לכם על מתן עזרה בהקדם תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by Booobb,

שלום, עד עכשיו, כדי לשמור את רמת הבהירות בסרטים, הייתי מגדיר את הבהירות ב BSPlayer והרמה היתה משתנה גם ל Windows Media Player 10. אבל פתאום רמת הבהירות ב WMP חזרה לברירת המחדל למרות שב BSP הרמה נשארה אותו דבר. ניסיתי גם להתקין מחדש את BSP ולהגדיר מחדש אבל לשווא. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב ש WMP כבר לא עובד באותו רמה של BSP היא עקב התקנה של דרייבים מעודכנים יותר - Catalyst 4.10 כשמקודם היה לי 4.8 אם אני לא טועה. (כרטיס המסך הוא Radeon 9700 not pro). אז עכשיו כל פעם שאני רואה סרט בWMP אני צריך לשנות את הבהירות כל פעם מחדש כי משום מה ההגדרות שם לא נשמרות, אני עושה את זה דרך View >> Enhancements >> Video Settings אולי יש דרך אחרת לשנות את הבהירות אך גם תשמור את…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  22. משום מה , בכל פעם שאני עושה BOOT בWIN XP הגדרות הצבע והבהירות של המסך לא חוזרות למה שכיוונתי לפני וגם הרקע לא חוזר . איך מתקנים בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by BuNKeR,

שלום לכולם התקנתי במחשב גירסה של WINDOWS SP2 בעברית מלאה יש דרך להפוך אותה לאנגלית? כמו שאפשר להפוך גירסה אנגלית לעברית

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by FooBar,

במחשב שלי יש 1024mb DDR. כברירת מחדל של הwindows הpage file בגודל 1535mb (פי 1.5). זה כמובן מיותר ואני רציתי להקטין אותו. קודם בחרתי no page file ואיתחלתי כדי שהwindows ימחק את הpage file. אח"כ לא משנה איזה ערכים אני שם (גם גודל התחלתי וגם גודל מקסימלי) אחרי איתחול הוא חוזר לגודל 1535mb. לא הצלחתי לאתר את הבעיה. יש למישהו רעיון? עריכה: ד"א מערכת ההפעלה היא win XP pro SP1.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים