עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה ישלי ויסטה64 באנגלית... אני לא יוכל לראות את כל התוכן שמופיע הארץ (במדיה מקוונת)...משמע את כל השידורי קשת וכאלה...(בטלויזה לייב..)... איך אני יכול להוסיף את זה כביכול..

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  2. כל פעם שאני מדליק את חלונות 10 אני מקבל את ההודעה הזאת מישהו יודע למה זה קורה ואיך מבטלים אותה? כמו כן משום מה גם ללא הפעלת פיירפוקס הפיירפוקס עולה בעת הפעלה. ניסיתי לראות אם הוא ברשימת התוכנות להפעלה עם אתחול אבל נראה לי שזה לא ברשימה אשמח לסיוע מכם עם הדברים תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by DJO,

אהלן, אני ידעתי שהשילוב של ALT+TAB פותח את האפשרות של מעבר בין תוכנות, ואצלי במחשב לחיצה על הפתור האמצעי עושה סימן של גלילה שאני יכול לגלול למטה ולמעלה עם הזזת העכבר. אם אני לוחץ ALT+MOUSE3 (עכבר אמצעי) זה לא עושה כלום, בדיוק אותו דבר כמו שאני עושה CTRL+MOUSE3 או כל דבר אחר. אבל הפלא ופלא שלחצתי ALT+MOUSE3 בתוך קאונטרסטרייק זה עשה אותו דבר כמו ש ALT+TAB עושה. קינפגתי את זה ככה ש ALT+MOUSE3 יעשה פקודה כל שהי אבל אני לא יכול להשתמש בה כי זה פותח את הדבר שעובר בין תוכנות. שוה תחתונה מישהו יודע איפה אני יכול להגיד לווינדוס ש לא יעשה שום דבר מיוחד אם לוחצים ALT + MOUSE3?

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by p_q,

התקנתי WINDOWS XP באנגלית ואז את קובץ התירגום לעברית (MUI), ושיניתי את ההגדרות של: "אפשרויות אזור ושפה" שנימצא ב"לוח הבקרה" של הWINDOWS. אחרי ההפעלה מחדש הWINDOWS תורגם אבל לא הכל, ה"התחל" ה"לוח בקרה"...תורגמו אבל התפריטים של הלחצן הימני לא תורגמו... מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by dinsh,

התקנתי ויסטה אולטימט 32 (ריטייל מקורי) כבר בהתחלה הוא לא רצה להתקין דרך BOOT נקי והודיע שחסר לו דרייבר לDVD או ל CD אז התקנתי XP ומהXP התקנתי את הויסטה. הכל הלך חלק וכרגע הכל עובד טוב פרט לזה ששני כונני הCD שלי (אחד LG GSA H12L והשני צורב יש כלשהו) מזוהים אך לא עובדים כלל!!! אם שמים דיסק באחד מהם הוינדוס פשוט מנסה לקרוא אותו שעות ולא מזהה דבר...... ניסיתי לשחק עם הג'ימפור של המאסטר וסלייב, ניסיתי להתקין דרייברים של הצ'יפסט, עדכנתי FW לצורב של LG (שגם אמר שהעדכון יתמוך בויסטה) וגם ניסיתי לעדכן את הדרייברים של שני בקרי ה RAID וה IDE שיש על הלוח (ראו מפרט מחשב). כרגע דיי נגמרו לי הרעיונות.............. מישהו שמע על משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  6. לאחר החלק הראשון בהתקנה של XP, המחשב מבצע ריסט ולאחר מכן אמור לחזור להתקנה ולהמשיכה. בדיוק בקטע שהוא אמור להגיע בחזרה להתקנה לאחר הריסט, אני מקבל את השגיאה הבאה: ניסיתי להתקין מ2 דיסקים שונים של XP שעם שניהם התקנתי בהצלחה פעמים רבות במחשבים אחרים. הייתי מעוניין שתעזרו לי למצוא כיוון לבעיה. תודה רבה לעוזרים. ***עריכה: לא חשוב, הסתדרתי.. כבל IDE דפוק...***

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by Laydeejane,

לאחרונה התתקנתי שרת לינוקס עם Squid שעושה לי caching לקבצי אינטרנט. אבל וינדוס עדיין ממשיך לעשות chaching למרות שהגבלתי אותו למגה אחד הוא לוקח יותר יש אפשר לבטל לגמרי את ה caching ?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by integral,

נשבר ה**ן. ההרדיסק לא עולה על UDMA5 בווינדוס. הוא עולה על UDMA5 ב SAFE MODE לאחר UNINSTALL לדרייברים אבל חוזר ל PIO בווינדוס. אין IDE מעודכנים באתר הרלוונטי של סוני. לא מצאתי IDE מעודכנים באתר של אינטל. מישהו נתקל בבעיה הזאת? כמה שעות עוד אפשר לשבת על הדרעק הזה?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by lev-27,

לפני מספר ימים התחילה בעית אתחול מעצבנת מאד בויסטה. יום בהיר אחד אני מדליק את המחשב, מחכה... כלום לא קורה. מוזר. המערכת מתחילה לעלות וכאילו מפסיקה ממש לקראת סיום ה-BOOT. (מסך שחור). אני נכנס ל-Safe mode המערכת עולה בלי בעיה. אני לא משנה דבר. אני פשוט עושה Reset, והמערכת עולה מהר כאילו כלום לא קרה. אני מכבה את המחשב, מדליק מחדש ואותו סיפור. עוד הפעם Safe mode ואז המחשב עולה. מה נסגר? מישהו נתקל בתופעה דומה? לא התקנתי שום דבר חדש.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by oranShoshany,

האם למחשבי HTPC עדיף ווינדוס MCE או ווינדוס XP מה ההבדל ביניהם? תודה.

11. Started by DAN,

למישהו יש דRויברים ל XP עבור TERRATVVALUE של TERRATEC גרסת חלונות 2000 לא עובדת כמו שצריך ב XP אך פותרים את הבעיה ? דחוף

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by domuzy,

מאז שעשיתי ghost ל- xp שלי, חלק מהדיסקים (בעיקר divx) לא עולים לי, ועולה לי שורה שיש בעיה של cdstart.exe . מה זה?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by avi1231231900,

בעקבות בעיה במצב שינה בצ'אט דל הציעו לי להוסיף משהו לריסטרי-לרכזת USB השאלה שלי האם פירמוט מבטל שינויים ברגיסטרי,והאם ניתן לבטל שינוי ברגיסטרי אם לעשות חזרה להגדרות יצרן? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  14. http://download.microsoft.com/download/7/a/f/7af62a47-5020-42ec-9eb3-0b146bfd7501/srv03sp1_usa_1069_amd64fre_pro.iso Serial:M4676-2VW7F-6BCVH-9QPBF-QBRBM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dfearless83,

שלום רב לאחי יש מחשב נייד, לאחרונה הוא נתקע בכניסה לווינדוס. הוא נותן רק שתי אפשרויות PIN או טביעת אצבע. את טביעת האצבע הוא לא מקבל, ואחי לא זוכר את הPIN נסיתי ללחוץ על שכחתי קוד פין אבל זה רק חוזר אחרי שנייה למסך הנעילה. כמו כן אם אני סתם מכניס קודי פין זה נועל את המערכת לכמה דקות. האם יש פיתרון לתקלה? תודה רבה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  16. אני רוצה למחוק את VISTA שנמצאת על כונן D ואיתה נמצאים עוד הרבה דברים חשובים שלי.. איך ניתן למחוק אותה ידנית? מבלי לפרמט..

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by nirgilad1,

הגיע לי מחשב חדש עם windows xp pro התקנתי את כל עדכוני WINDOWS כולל כמובן את SP2 יש לי בעייה כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל נורטון אנטי וירוס או דמון טולס במהלך ההתקנה מופיע מסך כחול שכתוב בו על בעייה כלשהי שהתרחשה ולאחר מספר שניות המחשב עושה רסטרט זאת הסיבה גם שאני לא כותב את השגיאה כי אני לא מספיק לקרוא מה כתוב יש למשהו מושג מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה תודה רבה ניר גלעד

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by Dimka,

שלום כולם, זו שאלה לא סטנדרטית קצת, אבל בטוח שכולם נתקלו במצב הבא: הרמקולים בעוצמה מסויימת ופתאום מדליקים קול ונבהלים מהעוצמה - קורה לאחרונה בסרטי יוטיוב, מעבר מסרטון שקט לקולני וכו' (שלא נדבר על הפרסומות). לבעיה הזו יש פתרון והיא נירמול, אפשר להפעיל אותה לדוגמה ב-MPC למי שמשתמש, אבל האם יש תוכנה או פתרון משוכלל וכללי יותר? מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב (ושאני בפורום הנכון...) עריכה: מצאתי משהו מעניין מובנה בחלונות, הולך לנסות... - לא עובד :-( http://anderwald.info/windows/normalize-all-sound-output-in-windows-vista-and-higher/ עריכה 2: האפשרות הזו עוזרת קצת, מישהו מכיר משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by asiasi,

אהלן אחרי התקנת תוכנה כלשהי בגרסאת בטא, המחשב שלי קצת נדפק וקרה מצב שעשיתי כמה ריסטים, שיניתי את מיקום הכרטיס קול שלי בפי סי אי (יש לציין שהמחשב הוא מחשב אולפן מוזיקה) בכל מקרה שפתחתי את הפרוייקט האחרון שלי בקיובייס קיבלתי 2 הודעות HFC ERROR - FAILED TO ALLCATE MEOMRy FAILD TO CREATE OFFSCREEN BITMAP והפרוייקט תקוע, אני צריך לעשות ריסט, ואחרי כמה פעמים כאלה שוב המחשב לא מזהה את הכרטיס קול שלי ואני צריך להתקין אותו מחדש.. מישהו יודע מה עשיתי שם?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  20. כתבתי אפליקצית web בשפת ++c המציגה את השעה. קראתי לתכנית בשם t5.cgi והצבתי אותה במחיצה: c:\inetpub\wwwroot\cgi-bin. המחשב שלי הוא win xp. קראתי לתכנית באמצעות ie בכתובת הבאה: http://localhost/cgi-bin/t5.cgi וקיבלתי בדפדפן את הכיתוב הבא: אח"כ העברתי את אותו הקובץ לשרת מארח (win 2003) האמור לתמוך בקבצי cgi וקראתי לקובץ באמצעות הדפדפן וקיבלתי: נכנסתי לשרת האיכסון ולחצתי במקש ימני על שם הקובץ וב properties סימנתי וי ל execute אך התוספת לא התקבלה. מישהו יכול להסביר לי מדוע לא עולה בידי להריץ את קובץ ה cgi ? תודה !

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by Sargon,

נראה קצת מגוכך שלמרות שהחומרה של המחשבים כל הזמן מתקדמת אנחנו עדיין מתמודדים עם דברים כמו מערכות הפעלה איטיות או שצריך לעשות איתחול מחדש בשביל "לתקן איטיות" יש לי מחשבים ישנים, אז השאלה שלי היא האם עם מחשב חדש ועוצמתי יש עוד בעיות מגוכחות של איטיות? לפעמים איטיות היא בלתי נמנעת בגלל פעולה כבדה, אבל נניח לא מבצעים חישובים יוצאי דופן במאטלב, האם ווינדוס 10 עדיין נהיית איטית לפעמים גם בשימוש השותף?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, עשיתי UPGRADE למערכת ההפעלה ובכל פעם שאני מגיע לקראת סוף הקטע שהוא כותב מתקין התקנים הוא עושה ריסט בדיוק באותו מקום. איך נין בכל זאת להתקין אותו? יש לי דיסק קשיח SATA 2 אם זה משנה. אגב המפרט Amd sempron 3000+ לוח: gigabyte ka-k8n51g עם כרטיס מסך מובנה, כך שכל מה שמחובר זה רק הארד דיסק וצורב DVD של NEC. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by snaidis,

ה scheduled tasks שלי לא פועל. ניסיתי לעשות המון דברים כמו להפעיל דרך הSERVICES ועשיתי בדיקה עם HIJACKTHIS והגעתי למצב של פורמט. אחרי הפורמט הכל היה בסדר, אך לאחר כמה חודשים הבעיה שוב חזרה וזה די מפריע לי כי הנורטון עושה את העידכונים שלו בתיזמון עם ה scheduled tasks ואם הוא לא מופעל אז אני צריך כל הזמן להפעיל עדכונים בעצמי ואני שוכח. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by udi,

שלום יש לי בעיה כאשר אני מנסה להיכנס לאתר מסויים לייתר דיוק אתר של אוניברסיטת באר שבע כל פעם שאני מנסה להיכנס ללינק שם כתוב לי בצד השמאלי למטה של ה explirer pop- up window blocked עכשיו אז נכנסתי להגדרות ועשיתי לתוכנה POP UP לא לעבוד ועדיין אני לא מצליח לפתוח לינקים מה אפשר לעשות גם הפיירוול של WINDOWS מכובה תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by IG,

אהלן. אני צריך לעשות עידכון למערכת ולפני זה אני רוצה לגבות אותה... הבעייה שעבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שעשיתי גיבוי ואני לא ממש זוכר איך עושים את זה HELP :-[ תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.