עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Idanp,

הורדתי אותו ואני רוצה להתקין .. עכשיו אפשר לעשות שיהיה שתי ווינדוזים הרגיל וה64? יעני ששלא ימחק לי כל המידע מהמחשב??

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. נכנסתי ל-windows update ולא מופיעה לי האפשרות לשדרג ל-SP1. הבנתי שבמצב שמותקנים במערכת דרייברים שלא תואמים ל-SP1, לא תופיע אפשרות השדרוג עד לעדכון לדרייברים המעודכנים. אין לי שום דרייברים שלא מעודכנים לגרסה האחרונה. איך אפשר לדעת איזה דרייבר הוא הבעייתי?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by idobh2,

לפני כמה ימים קניתי נייד חדש של HP שהגיע עם ויסטה.. המחשב בא עם הארד דיסק של 160 ג'יגה שאחרי מחיצה של 5 ג'יגה והתקנות של וינדוס וHP קיבלתי את המחשב עם 143 ג'יגה פנויים.. היום שמתי לב (כמובן אחרי שהתקנתי תוכנות וכל מה שאני צריך) שכשאני עושה right click>properties על האייקון של ההארד דיסק הוא טוען ל78.8 ג'יגה בשימוש... כשאני נכנס לכונן עצמו ובודק את גודל סך כל הקבצים (כולל מוסתרים) אני רואה שהגודל הוא כ-60 ג'יגה... איפה 18.8 ג'יגה נעלמו?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. שלום נראה לי שזה לא קשור ממש לפה לכן אני ישמח שתעבירו ותגידו לאן זה כן מתאים, תודה. כעת לשאלה שלי יש לי שתי משתמשים במחשב אחד מנהל המחשב עם סיסמא ואחד חשבון מוגבל יש לי 160 גיגה בכמה כוננים, יצרתי כונן ממנהל המחשב שנקרא לו f ששוקל 50 גיגה אני רוצה שהמשתמש המוגבל כאשר הוא יכנס למחשב שלי הוא יראה רק אותו ואת כונן הוינדוס ואת יתר הכוננים הוא לא יראה ולא יוכל לגשת אליהם. זה אפשרי? תודה לעוזרים

5. Started by eins,

שלום התקנתי מחדש את המחשב ועשיתי שני יוזרים, ואחרי זמן מסויים שאינ לא נוגע במחשב, זה יוצא אוטומתי למסך WELCOME ואז שאני חזור אני רואה שכל ההגדרות התאפסו האיטנרנט התנתק וכו'? איך אני מבטל את זה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  6. Started by skywalker13,

יצא סרוויס פאק 2 לאקספי לפני חצי שנה בערך. גם לאופיס יש סרוויס פאק, כאילו יש אופיס אקספי סרוויס פאק 2? ו2003 סרווי ספאק 2?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  7. זה התחיל אתמול לבד =\.. הוא מחכה שאני אלחץ על שם המשתמש שלי כדי להיכנס לוינדוס.. אבל יש לי רק משתמש אחד.. איך לעשות שזה יכנס לבד?.. נ"ב: זה תמיד נכנס ... פתאום אתמול זה התחיל לבקש ממני ללחוץ =\

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  8. שלום ברצוני לקנות מחשב נייד של TOSHIBA דגם A200-13O והמחשב מגיע עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA HOME BASIC . רציתי לדעת אם זוהי מערכת הפעלה טובה לצפיה בסרטים או עדיף לשדרג לפרימיום?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by tmn,

שלום רב לפני כמה שעות מחקתי את הויסטה והתקנתי מערכת הפעלה חדשה שגם היא ויסיטה הבעיה שבמערכת הקודמת היה לי קובץ של כ400 תמונות מאוד חשובות השאלה שלי האם אני יכול לשחזר את הקובץ לאחר הפירמוט תודה רבה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  10. Started by zaroor,

האם אפשרי להתקין XP על ויסטה בלי לפרמט במחשב נייח ?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  11. Started by blackbimer,

האם ווינדוס אקס פי למחשב הרגיל זה אותו דבר כמו לנייד? יענטו אפשר להתקין את אותו דיסק נכון?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by Lirux,

מותקנת אצלי ויסטה ושמתי לב שהמערכת הקצתה לכרטיס מסך שלי עוד 256 מגה של זיכרון "משותף" בנוסף ל256 הפיזים שיש לו... המערכת גם ככה צורכת כמות דיי נכבדת של זיכרון ואני רוצה לבטל את הזיכרון המשותף לכרטיס מסך, איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by t_g_m_i,

שלום שלום.. אני רץ על Windows Vista Home Premium על נייד של לנובו -- intel core dual proc. מזה מספר חודשים (!!) אני מנסה להריץ DEFRAG בתוכנת הDISKEEPER שהגיעה עם המחשב. הדיסקיפר הוא 9.0.545.0 HOME EDITION . הבעיה היא: אני מפעיל את התוכנה בוחר דיסק "לדפרג" לוחץ PLAY ו.... כלום!!! שום פעולה לא מתרחשת או אפילו רומזת על איזה שהוא רצון קל שבקלים להתחיל לשקול אולי לפעול... המחשב רץ מאפריל בלי DEF פעם אחת, וכמויות המידע שאני מעלה ומוחק וחוזר חלילה ע-צ-ו-מ-ו-ת. כמובן שניסיתי את מזלי מול תמיכות טכניות של MS ו DISKEEPER ואפילו LENOVO (שאמרו לי "לך חפש..." אינעל אחותם...) מה יש שם בתוכנה שאני מפספס? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  14. לתמיכה טכנית שלום המחשב שלי פנטיום 4, זיכרון קינסון 512MBX2 .במצב טוב ואין בעיות. אני היתקנתי חלונות XP מחדש. ושניתי מאפייני תצוגה בתוך --> themes --> ובחרתי Windows Classic. ורואה שולחן עבודה הישתנה. אחרי כמה ימים פתאום הישתנה השולחן עבודה חזר לתצוגה Windows XP. עשיתי שוב הפעלה מחדש במחשב ואז שולחן עבודה חזר ל- Windows Classic. למה זה קורה לי תופעה כזאת? איך פותרים את הבעיה? מזמן כתבתי בפורום מיקרוסופט שאלה דומה. והם ענו לי להיסתכל ב-"יומן רישום". וראיתי ביומן רישום. וניכנסתי Event Viewer ---> Application וראיתי שיש סימן משולש צהוב עם סימן קריאה. לחצתי עליו פעמיים ניפתח לי חלון שבו רואים מה הבעיה התקלה ברישום. Type: Warning Event ID: 1517 Source: Userenv Time:…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  15. שמתי לב, שכל מה שתחת ספריית PROGRAM FILES ו PROGRAM FILES X86 נמצא ב READ ONLY וכל פעם שאני מוריד את ה READ ONLY הVISTA מחזיר את זה חזרה. זה יוצר בעייה בכל מני אפליקציות שאני שומר שם. (אי אפשר לשמות הגדרות וכו) משהו יודע דרך לפתור את הבעייה? (חוץ מלהתקין את התוכנות לא ב PROGRAM FILES)

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by kfirson,

שלום פרמטתי את המחשב שלי ו בעמצה שהוא כאילו מעתיק קבצים הוא אמר שחסרים לו הקבצים הבאים: sp2.cab ks.sys netkrpamp.exe ועכשיו אחרי שהמחשב עלה הוא לא מזאה לי את הקוננן דיסקים ולא את ה usb (עכשיו המחשב הוא חדש הם התקינו אליו xp באנגלית אני הכנסתי דיסק xp בעיברית לפרמט אותו זה קשור ?) מי שהו יכול לעזור לי ליפתור את הבעיה הזו? עכשיו חשבתי ש אני יעביר את הקבצים מהמחשב הזה אל השני אבל הוא לא מזאה לי את ה דיק און קי אז מה אני יעשה איך אני יכול להעביר אותם ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  17. Started by apelzig,

אני נמצא במצב של חוסר מקום קריטי בכונן. יש לי בספריית הווינדויס המוןתיקיות מוסתרות שכולן נקראות כמו: $NtUninstallKB821253_RTM$ $NtServicePackUninstall$ $hf_mig$ $NtUninstallKB833330$ $NtUninstallKB834707$ וכ"ו... 900 מגה כאלה... האם אני יכול למחוק אותם, או את חלקם?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by mena,

בעיה ראשונה :אני רומצה לסנכרן את הנגן שלי אם ווינדאוס מדיה פלייר ושאני מחבר את הנגן ומפעיל את המדיה פליר הוא עולה חצי כזה ואז יוצא בעיה שניה :שפת הכתיבה במסן הפכה להיות האנלית וכל משפט חדש זה באנגלית מישהו יוגע איך להפול לעברית?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by IME3,

אם אני עוזב את המחשב לזמן ממושך שאני חוזר המסך מחפש סימן חיים מהמערכת לא מוצא ונסגר ואני צריך ללחוץ על כפתור הריסט הפיזי פתרון? הגעתי בקונטרול פאנל ושמתי לו לכבות מסך אחרי 20 דקות והארד דיסק NEVER

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by th£»Light,

אז ככה... לא יודע מה קרה... אני מדליק היום תמחשב פתאום הוא מתחיל להקפיץ לי את החלון "חיפוש" עשרות פעמים,וזה לא מפסיק ואני לא יודע מה לעשות... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by YRP99,

בעיה שהתחילה אצלי בשבועיים האחרונים זה שאחרי זמן מסויים שאני גולש באינטרנט או עובד עם המחשב (בד"כ זה אחרי יום+-) הווינדוס סוגר את עצמו מבחינת התחברות לכל מקם אני לא יכול להתחבר לשום מקום, לשום פורט, לא משנה איזו תוכנה ואני גם לא יכול להתחבר לעצמי אבל מה שכן אם אני מחובר כבר למקום מסויים (ICQ/MIRC) אני עדיין מסוגל להעביר נתונים אבל אם אני מתנתק אני לא יכול להתחבר מחדש למשל בMIRC הסיבה שאני מקבל היא שאני מנסה להתיחבר היא: "permission denied" הבעיה היא רק במחשב פה כי המחשב בסלון שמחובר דרך המחשב הזה לרשת עובד בלי בעיה בזמן שהבעיה קוראת אצלי. ניסיתי לסגור תוכנות כולל אנטי וירוס (קספרסקי) ושום דבר לא עוזר המחשב כאילו חסום להתחברות. ניסיתי לעדכן את הווינדוס גם אבל עדיין למישהו…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. Started by computer_freak,

שלום כשאני נכנס למקום שבוחרים רקעים מופיעים לי כל התמונות שיש בתיקיה התמונות שלי רציתי לדעת איך אפשר שרק התמונות הבסיסיות של הווינדוס יופיעו ד.א. אם אני מעביר את התמונות מהתיקייה התמונות שלי למקום אחר הם לא מופיעות שם אבל אני מחפש פתרון אחר תודה

23. Started by alonpartuk,

כשאני רוצהלהכנס להגדרות שלה הוינדואז רושם לי שגיאה" SMART UL 32-bits gateway error " Can't load SMARTUL libary(code 126) The specified module could not be found ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת דרך הדיסק התקנה ההתקנה לא מתחילה (הדיסק טוב.) ודרך הוינדואז ניסיתי ושוב הוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  25. אח שלי עשה בטעות עדכון לוינדוס ונעשה רסטרט לוינדוס והופיע לי הדבר שזה לא חוקי וזה אז חפשתי באינטרנט לפתרון ומצאתי הכל טוב ושמח חזרתי לשחק ואה.. הפלא ופלא המשחקים לא עולים לי יותר הם נתקעים אז החלטתי לעשות פרמוט מהיר והבעיה עדיין לא נפתרה מה עושים במקרה כזה עזרה בבקשה!!!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים