עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yotam360,

יש את העידכונים שלא מופיעים בהגדרה המומלצת, האם כדאי להתקין אותם?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  2. מה קורה אנשים. אני עומד להתקין Vista ב Dual Boot, ורציתי להפריד את התוכן של Program Files ב C:\ משאר התכנים בפרטישן (Root Directory, NVIDIA folder, etc), וליצור פרטישן נפרד לתוכן של Program Files (חחח היה הרבה יותר פשוט לכתוב את כל המשפט באנגלית ) כל זה במטרה ליצור Recovery Point עם Norton Ghost 12... רוב מה שיש לי ב Program Files זה eMule/Incoming עם 160GB בפנים... יש לי Acronis Disk Director, Norton Ghost 12... יש דרך כלשהי לעשות את זה בלי לפגוע בשום דבר?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  3. Started by sofix4,

האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא, בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. קראתי שזו מין הגנת סיסמא כזאת ואפשר לבטל אותה. יש למישהו רעיון??

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  4. קניתי כרטיס 8800GT ואני רוצה לנצל את הDX10, ולשחק בהרבה משחקים חדשים וגם ישנים יותר (אובליביון, MTW 2) , איזו גירסאת ויסטה עליי להתקין כדי להנות מהביצועים הטובים ביותר, לא אכפת לי ממראה מערכת ההפעלה, גאדג'טים בפנים ושטויות כאלה, על מנת לקבל את הביצועים והמהירויות הגבוהות ביותר האם עליי להתקין X64, X86 ? ואיזו גירסא מהגירסאות שמייקרוסופט שיווקה, אולטימייט? הום? הום פרמיום? תודה.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by kobibo,

מישהו התנסה ?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  6. Started by finish,

המחשב שלי ניכבע היום בבוקר אחרי שקפץ החשמל בבית מאז הווינדוס לא עולה והוא אומר לי לנסות לעשות ריפייר בהתקנה של ווינדוס ניסיתי ואני מקבל שגיאה במסך כחול של BAD_POOL_CALLER ניסיתי גם להתקין ווינדוס כרגיל אבל אחרי שאני לוחץ F8 שאני מאשר התקנה הוא מביא לי את אותו מסך כחול עם השגיאה הזאת מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by BloodFist,

שלום לכם היה לי עד עכשיו שתי מערכות הפעלה אחת ויסטה ואחת XP. כל אחת הייתה מותקנת על כונן בנפרד, עשיתי אתחול לכונן של הויסטה ועדין הוא מעלה לי את המסך של ה BOT שאני מדליק את המחשב, איך מבטלים את זה? שהמחשב יעלה ישר ל XP. עוד שאלה, יש לי OFFICE 2007 מותקן ומשום מה הוא נדפק שאני רוצה להסיר הוא אומר שחסרים קבצים, ושאני מפעיל התקנה הוא אומר להפעיל את ההתקנה מהמיקום המקורי. מה קורה פה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. איך שאני מדליק את הנייד (TOSHIBA Satellite M30) ישר יש את המסך טעינה של הווינדוס. אני לוחץ DELETE עלמנת להדגיר BOOT מה-CD-ROM והוא לא ניכנס לי לביוס. איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  9. אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב עם ויסטה ולהתקין בעצמי... האם אפשר לחלק את ההארד דיסק לשלוש מחיצות בהתקנה, פשוט ע"י לחיצה על ה-new בשלב הזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by snaidis,

שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב לא מתכבה כאשר אני מכבה אותו... כלומר START>>TURN OFF COMPUTER>>TURN OFF הוא פשוט לא עושה כלום. מתנהג כאילו לא לחצתי על כיבוי. עשיתי סריקת וירוסים עם NOD ו ובדקתי SPYWARES ועדיין כלום... למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. אז אני רוצה שברגע שהווינדוס יעלה הוא אוטומטית יתחבר לאינטרט.... יש אפשרות??

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  12. Started by badmama,

ערב טוב. ברשותי עותק מקורי של XP PRO SBE (מהדורה לעסקים קטנים). לפני כחודש פירמטתי את המחשב ומהשבוע האחרון, בכל פעם שאני עושה RESTART, רואים היטב את פס ההרצה של המערכת, אבל מיד לאחר מכן - נאדה. המסך עדיין דולק, המחשב שקט. לא קורא כלום מההארדיסק. כלום! את המערכת אני מצליח לעלות רק במצב SAFE MODE. כל ניסיון לשחזר מערכת מימים קודמים כשלו כעת, והיא ממשיכה להתקע בכל פעם שמעלים אותה רגיל. לפרמט שוב?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by ראובן,

הרצתי חיפוש ולא מצאתי.... אולי למישהו יש מושג.....?? תודה מראש!~!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  14. שלום ! איך אני קובע אפשרות שכל מסמך שאדפיס בסוף המסמך יהיה כתוב היכן הוא קיים על המחשב ? לתשובתכם אודה !

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  15. Started by IzikDude,

יש לי כמה בעיות עם ווינדוס.... עכשיו קיבלתי מחשב נייד ישן ממש מעפן וחלש שמותקן עליו וינדוס 98, יכול להיות שעדיף לי להתקין עליו וינדוס XP ??? כי הוא אולי יותר קל עם פחות בעיות או שעדיף לשמור את המצב הנוכחי ?? אם כן, איך אני מזהה איזה דרייברים אני צריך לאחרי הפרמוט ? וגם, יש לי מעבד Athlon X2 64 bit (במחשב אחר) יש הבדל משמעותי בין 32BIT ל - 64 ???

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  16. Started by gal-tt,

מישהו יודע להשים פה תמונה לפני שפרמטי היה פה תמונה של החנות שקנתי ממנה את המחשב [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by I T Z I King,

בשעה טובה קיבלתי מחשב חדש , התקנתי מערכת הפעלה והכל רץ מעולה. שיניתי את האייקונים של שתי תיקיות במחשב ומאז כמעט כל האייקונים שיש ב "לוח בקרה" נעלמו לי. חשבתי על זה שאולי הקובץ שמכיל את האייקונים (נדמה לי shell32.dll) נפגע אבל לא הייתה לי אפשרות להחליף אותו כי המערכת תמיד עושה בו שימוש. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? צרפתי תמונה להמחשת הבעיה. תודה! עריכה: הבעיה נפתרה בעזרת TweakUI [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by moo2004,

היי, יש לי ערך ב Registry שעשיתי לו Export מהמחשב שלי ואני רוצה לייבא אותו לשאר המחשבים. (בערך 10 מחשבים) את כל המחשבים הללו אני התקנתי מאותו Image, בכולם מערכת ההפעלה היא XP+SP1. לכל המשתמשים אין הרשאות Administartor על המחשבים. בשמונה מחשבים הצלחתי לייבא את הערך של ה Registry אבל בשניים קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: Cannot import <file name>.reg Not all data was successfully written to the registry. Some keys are open by the system or other processes. כשאני נכנס עם משתמש בעל הרשאות Admin לאותן שתי תחנות אני יכול לייבא את הערך הזה ב Registry. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי שאותם משתמשים יוכלו לייבא את הערכים ב Registry מבלי שיקבלו הרשאות Admin. (המחשבים לא מחו…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. לפני שמדפיסים ב XP, הוא נותן preview של התמונה (עם יתר התמונות\מסמכים שהדפסתי בעבר... אלו שצריך לסמן ב V), מאיפה מוחקים את כל התמונות האלו?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by Xonic,

בזמן כניסה לתיקיה כלשהי במחשב.. :s05: כיצד? תודה

21. כאשר אני מנסה להתקין את המשחק או את הDIRECTX9C שיש על הדיסק אני מקבל שגיאה שלא מאפשרת לי להתקין: מישהו יכול לעזור לי? אגב יש לי windows xp sp2 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by FatallChill,

כרגע יש לי שתי windows מותקנים אחד פועל אבל השני תמיד נתקע בשלבי התיקון ,היתי צריך לעשות לו תיקון בגלל כמה בעיות אבל הוא תמיד נתקע בחלק אחד של התיקון ולא ממשיך עכשיו לא כל כך אכפת לי מאותו הווינדוס כי התקנתי אחר והוא פועל אבל אני רוצה להעביר את כל מאפיינים שלו לחדש כי כל התוכנות ויש הרבה שהתקנתי לא מתיחסות לחדש כלומר הwindows אומר שהם לא מותקנות בכלל (הרוב) ולאחרים הוא אומר שאני לא עשיתי להם register למרות שעשיתי להם בwindows הקום מישהו יודע איך אני יכול להעביר את זה לwindows החדש או דרך אחרת להמשיך את התיקון שכל הזמן נתקע ?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. במחשב של חבר שלי(מה שאומר שאני לא יכול בידיוק לאמר מה השגיאות) כשמפעילים אותו... אז כמופיע המסך הזה עם הטבלה(מסך 1 לפני שהווינדוס אמור לעלות) הוא נתקע שם ואומר שצריך להתקין מחדש את הווינדוס וגם אומר שנמחק לו משהו מהדיסק קשיח השאל שלי היא: האם אם אני ינסה להתקין מחדש את הווינדוס הב עיה תיפתר? או שאם המחשב מציין בעיה שנמחק משהו מהדסיק קשיח זה בעיה רצינית יותר מאשר להתקין ווינדוס מחדש? והשאלה השניה איך אני מתקין את הווינדוס (יש לי כמובן את הדיסק) אבל איך אני מפעיל אותו כי אם הווינדוס לא עולה אני לא מוצא דרך להפעיל את ההתקנה תודה רבה

24. Started by momi2004,

יש לי מחשב נייד ישן שאין לו אפשרות לכונן תקליטורים או דיסקטים. יש אפשרות לחיבור רשת או ל USB KEY. אין אפשרות לאתחל מה USB KEY. במחשב יש שתי מחיצות, אחת עם XP. אני מעוניין להתקין בשנייה 2000. איך אפשר לעשות זאת? יש צורך להפעיל את המחשב בדוס ואז להריץ את ההתקנה של 2000, ואני לא מצליח למצוא דרך שתאפשר לי לעשות זאת. כמובן שההתקנה של XP צריכה להשאר. במקרה הגרוע ביותר צריך להדפק האתחול שלה אחרי ההתקנה של ה 2000, אבל זה ניתן לתיקון. כל רעיון יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  25. הוא מציג לי חלון ב shut down, אני רוצה לבטל אותו ולא יכול בגלל זה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.