Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בהתקנה של כל תוכנה, מזוהה ולא מזוהה, קופץ לי החלון הזה. אני מסיר את הוי- אך זה שוב יקפוץ עם תוכנה אחרת. התקנתי כבר כמה פעמים ווינדוס עם SP2 ולפי מה שזכור לי הדבר הזה קפץ רק פעם אחת, הייתי מבטל את זה ומעולם זה לא היה מופיע שוב. אחרי ההתקנה הנוכחית, משום מה זה שואל ספציפית לגבי כל קובץ. אציין שהדבר היחיד ששונה בהתקנה הזאת מההתקנות הקודמות זה שהפעם פירמטתי בNTFS במקום FAT32 כמו שהייתי עושה פעם.....................ואני לא ממש לא מבין מה הקשר, ומה עוד יכול לגרום פתאום לשינוי המוזר הזה? איך אני מעיף את החלון הארור הזה?????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לצורך ניסוי התקנתי windows xp home לצידו של ה xp pro, איך אני מסיר את ה-home ?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בווינדווס. עד עכשיו תמיד הייתי מחליף בין המשתמשים במחשב שלי בלי שום בעיה, ולאחרונה, כל פעם שאני עושה החלף משתמש, אז המחשב נתקע. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכם. אני עובד במערכת הפעלה של XP. יש לי HD של 80 GB שכחצי ממנו בשימוש. מחיצה אחת! אני צריך לעבוד תחת WIN98 לזמן קצר. (כמה ימים) מה אני עושה בלי לפגוע במה שיש לי עכשיו על ה HD? ניתן לעשות מחיצה נוספת בלי לפרמט את הדיסק ואז להתקין על המחיצה השנייה 98? אשמח להסברים קצרים או מדריך כלשהו. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש והיום הוא הגיע, חיברתי והכל, התחלתי להתקין את הווינדוס XP והבעיה שבגלל שזה מחשב חדש, הוא אומר שהוא לא יכול לבצע את ה"שדרוג" שהוא אמור לבצע כי אין לי מערכת הפעלה ישנה יותר כגון ווינדוס 95 \ 98 ... ולכן הוא לא נותן לי להתקין... אז חשבתי אולי להוריד ווינדוס 95 \ 98 או משהו אחר ופשוט להתקין אותה על המחשב החדש, ואז להתקין את הווינדוס... אולי יש דרך אחרת? או אם אני צודק אפשר בבקשה הורדה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה יותר טוב?ואם שווה לי לעבור ל2000 כי אני ממש לא מרוצה מי XP.. מה יתרונות של 2000 ומה החסרונות..כנל לXP? ומה יותר טוב בעיקרון חח ?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המחשב שלי ניכבע היום בבוקר אחרי שקפץ החשמל בבית מאז הווינדוס לא עולה והוא אומר לי לנסות לעשות ריפייר בהתקנה של ווינדוס ניסיתי ואני מקבל שגיאה במסך כחול של BAD_POOL_CALLER ניסיתי גם להתקין ווינדוס כרגיל אבל אחרי שאני לוחץ F8 שאני מאשר התקנה הוא מביא לי את אותו מסך כחול עם השגיאה הזאת מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS חדש ומשום מה הפונטים בחדשים בכל הWINDOWS לא נראים טוב. איך משנים אותם?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 98 ואני רוצה למחוק את האפשרות "find" מתפריט התחלה איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן, אני חדש פה. מצטער שככה אני מצטרף עם בעיה פשוט הבעיה הזו דחופה לי להיום והמליצו לי על הפורום הזה לתמיכה טכנית. אז ככה: כל קובץ - ואני ממש מתכוון שכל קובץ במחשב של אחותי לא ניתן לצריבה. אני מנסה כל דבר אפשרי אבל אי אפשר לעשות כלום! אני מנסה לצרוב דיסק עם התוכנת דיפולט של המחשב (מה שמקבלים עם הווינדוס) - אבל זה מראה לי את השגיאה הזו: וברגע שאני פשוט צורב את זה עם נרו (במקום להשתמש בתוכנת הדיפולט של המחשב), אני מצליח לצרוב אך שאני מנסה לקרוא את הדיסק אני מקבל שגיאת מערכת. הבעיה מתרחשת בכל קובץ קיים במחשב, יש פתרון לזה?! אני באמת חייב תשובה לזה כי אני צריך לצרוב משהו דיי דחוף להיום ודווקא שאני צריך זה פשוט לא עובד! תודה ענקית מראש לכל העוזרים --עריכה: זה צורב…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום אנשים, החלטתי שאני קונה ויסטה חוקי, עזבו למה כמה ולשכנע אותי לרדת מזה אבל החלטתי על ויסטה. עכשיו השאלה... 32 או 64 ביט? יש לי מעבד CORE 2 DUO שתומך ב 64 ביט ואמור לעבוד איתו בצורה מעולה מה גם שיש לי 2 ג'יגה זכרון והויסטה תרוץ טוב. השאלה שלי היא לגבי התמיכה ב 64 ביט של דרייברים ותוכנות. זה שמשהו לא תומך ב 64 ביט זה אומר שפשוט הוא לא יודע לנצל את האיכויות שלו? או שיש דרייברים ותוכנות שפשוט לא יעבדו לי על המחשב לאחר שאני אתקין את הגירסא של ה 64 ביט? בעצם השאלה אם התוכנות שתומכות רק ב 32 ביט עדיין יוכלו לעבוד בצורה תקינה כ 32 ביט על המערכת של ה 64 ביט? או שאני יכול לשכוח מהן? תודה אנשים! זה מאוד חשוב לי. עופר
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס גירסה חדשה Professional Retail SP2 והאינטרנט אקספלורר ניתקע לי כל הזמן - אי אפשר להפעיל אותו יש פתרון לבעיה? גם, אין לי רשת למרות שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה במחשב הוא איטי רצח..בכלל לא זז והוא לא היה ככה. יש לי פנטיום 4 לא הכי חדש ואין לי הרבה תוכנות מותקנות. במנהל המשימות הוא מראה לי מלא דברים שאני בכלל לא יודע מה הם אולי תוכלו להגיד לי מה זה..ואם זה אמור להיות ככה.. יכול להיות שזה וירוסים או משהו כי אין לי מושג איך להסיר את זה. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנסת לתקייה ''המסמכים שלי'' ומופיע לי הסרגל המציק הזה שאני לוחצת על הx כדיי לסגור את הסרגל של התקיות,הוא נסגר ושאני יוצאת ונכנסת שוב לתקייה,הסרגל חוזר גם שחזור מערכת לא עזר מה אני אמורה לעשות במצב הזה? תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כאשר אני נמצא תחת משתמש השייך לקבוצת users (כלומר משתמש מוגבל) המסך לא נכבה כעבור הזמן שהוקצב לו להכבות. כאשר אני עובד במשתמש admin המסך נכבה, כמו כן תחת המשתמש המוגבל אין גישה לשינוי הזמן עד כיבוי המסך, וניתן רק לצפות בהגדרה בלי לשנות אותה. עידכנתי דרייברים של הלוח אם ושל הכרטיס מסך, ובטלתי את כל התוכנות הפועלות ברקע. אם לא ניתן לתקן את הבעיה, האם קיימת תוכנה שמכבה את המסך כעבור זמן מסויים שתוכל לרוץ ברקע? חשוב שלתוכנה יהיה הגדרה של זמן לפני כיבוי המסך ושזו לא תהיה תוכנה שמכבה את המסך רק כאשר נותנים לה פקודה ישירה לכבות אותו. בתודה מראש, ערן.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקנתי קספרסקי 7.0 שהעיף לי המון וירוסים מהמחשב. עכשיו כשאני מנסה להסיר אותו וזה מגיע ל windows installer זה נותן לי שגיאה :\ עכשיו כל מה שמשתמש באינסטולר הזה (כמו כל תוכנה בעולם) זה מציג לי שגיאה וסוגר את הישום זה שגיאת: msiExec.exe איך אני מסדר את הגיאה הזאת אני ממש מתחרפן :'( הנה צילום של המסך: http://img236.imageshack.us/img236/77/errorba2.jpg
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי בבית דיסק של windows ואני רוצה להתקין אותו, אך יש לי בעיה קטנה, האם ייתכן שיהיה לי מסך כחול בזמן ההתקנה?, ואם כן מדוע הוא קורה?, כי כבר התקנתי את הגירסה הזו וזה פעל לי יופי, אבל בגלל סיבות כאלו ואחרות הייתי צריך לפרמט, לא חושב, בכל מקרה, מדוע קורה לי מסך כחול בזמן ההתקנה, הרי פירמטתי את כל הדיסק לפני שהתקנתי את הwindows, מדוע זה קורה תודה לעוזרים עוזרות אוריה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז אני רוצה שברגע שהווינדוס יעלה הוא אוטומטית יתחבר לאינטרט.... יש אפשרות??
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להקל על חייה של אישה מבוגרת שהתרגלה לכך שבכל פעם שלחצה על אייקון האקספלורר נפתח גם החייגן והיא פשוט לחצה על "התחבר". עכשיו אחרי פירמוט האפשרות הזו כבר לא קיימת והיא צריכה להתחבר קודם עם החייגן ורק אח"כ לפתוח דפדפן. איך מסדרים את זה ? הכוונה איננה לחיבור עם ההדלקה וכו - אלא לחיוג שעולה עם הדפדפן. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה תמיד ואני לא מצליח לפתור אותה... כל הזמן .. לפעמים זה נהיה ממש כל כמה שניות וזה מעצבן... הוינדווס נתקע ואי אפשר ללחוץ על כלום .. צריך ללחוץ CTRL+ALT+DEL ואחרי שהחלון נפתח לסגור אותו ורק אז אפשר ללחוץ שוב פעם על כל מה שאני רוצה בוינדווס.... לפרמט את המחשב לא עוזר... כבר פירמטתי אותו כמה פעמים וזה לא עזר.... יכול להיות זה בעיה בהארד דיסק עצמו ?? תגידו מה אתם אומרים ואם מישהו יודע מה הגורם לבעיה הזאת... תודב מראש..
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל עכשיו לאחר בדיקה מקיפה יותר שמתי לב שהויסטה פשוט וכמעט לא מזהה לי התקני Disks on Key. כבר שלושה שניסיתי לא מזוהים, יש פיתרון מלבד לפרמט ולהתקין מחדש?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסתי לרשום עוד מחשב על אותה מערכת של xp וקיבלתי הודעה מאד לא חברית מwindows שאין באפשרותי לרשום מחשב נוסף על אותה מערכת הפעלה לשאלתי: האמנם ? באם אני מחזיק שני מחשבים אני צריך לקנות שתי מערכות הפעלה ? האם יש דרך לעקוף את זה ? האם microsoft יכולים לאשר לי באיזו דרך ? אשמח לתשובה מהירה, כי בינתיים אי אפשר להפעיל את המחשב, רב תודות
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אז ככה... לא יודע מה קרה... אני מדליק היום תמחשב פתאום הוא מתחיל להקפיץ לי את החלון "חיפוש" עשרות פעמים,וזה לא מפסיק ואני לא יודע מה לעשות... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי אחלה מחשב עם כרטיס מסך שתומך בDX10 של ווינדוס ויסטה (8800)... השאלה שלי היא, מכיוון שאני מבין שישנן עדיין בעיות עם ווינדוס ויסטה, האם ניתן להתקין בנוסף לווינדוס xp שמותקן לי כרגע גם ווינדוס VISTA שאקנס אליו רק כדי לשחק משחקים תומכי DX10? ואם כן, אז איזו גירסת ויסטה מומלצת למשחקים בלבד, ואל תגידו גירסה קלה... אני צריך שם גירסה... והאם מומלץ ויסטה 64 ביט למשחקים? ...וכן החומרה שלי תומכת 64 ביט... בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-