Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי אחלה מחשב עם כרטיס מסך שתומך בDX10 של ווינדוס ויסטה (8800)... השאלה שלי היא, מכיוון שאני מבין שישנן עדיין בעיות עם ווינדוס ויסטה, האם ניתן להתקין בנוסף לווינדוס xp שמותקן לי כרגע גם ווינדוס VISTA שאקנס אליו רק כדי לשחק משחקים תומכי DX10? ואם כן, אז איזו גירסת ויסטה מומלצת למשחקים בלבד, ואל תגידו גירסה קלה... אני צריך שם גירסה... והאם מומלץ ויסטה 64 ביט למשחקים? ...וכן החומרה שלי תומכת 64 ביט... בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
נכנסתי ל-windows update ולא מופיעה לי האפשרות לשדרג ל-SP1. הבנתי שבמצב שמותקנים במערכת דרייברים שלא תואמים ל-SP1, לא תופיע אפשרות השדרוג עד לעדכון לדרייברים המעודכנים. אין לי שום דרייברים שלא מעודכנים לגרסה האחרונה. איך אפשר לדעת איזה דרייבר הוא הבעייתי?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בכמה ימים אחרונים יש לי את הודעות הבאות והדפדפן לא ממש עובד טוב התקנתי WINFIX אבל זה לא ממש שינה משהו
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם ווינדוס.... עכשיו קיבלתי מחשב נייד ישן ממש מעפן וחלש שמותקן עליו וינדוס 98, יכול להיות שעדיף לי להתקין עליו וינדוס XP ??? כי הוא אולי יותר קל עם פחות בעיות או שעדיף לשמור את המצב הנוכחי ?? אם כן, איך אני מזהה איזה דרייברים אני צריך לאחרי הפרמוט ? וגם, יש לי מעבד Athlon X2 64 bit (במחשב אחר) יש הבדל משמעותי בין 32BIT ל - 64 ???
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב לא מתכבה כאשר אני מכבה אותו... כלומר START>>TURN OFF COMPUTER>>TURN OFF הוא פשוט לא עושה כלום. מתנהג כאילו לא לחצתי על כיבוי. עשיתי סריקת וירוסים עם NOD ו ובדקתי SPYWARES ועדיין כלום... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איך שאני מדליק את הנייד (TOSHIBA Satellite M30) ישר יש את המסך טעינה של הווינדוס. אני לוחץ DELETE עלמנת להדגיר BOOT מה-CD-ROM והוא לא ניכנס לי לביוס. איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
There is nothing left to say, this is a very wired problem, PLEASE HELP ! Thanx, Happy Holiday !
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן, אני חדש פה. מצטער שככה אני מצטרף עם בעיה פשוט הבעיה הזו דחופה לי להיום והמליצו לי על הפורום הזה לתמיכה טכנית. אז ככה: כל קובץ - ואני ממש מתכוון שכל קובץ במחשב של אחותי לא ניתן לצריבה. אני מנסה כל דבר אפשרי אבל אי אפשר לעשות כלום! אני מנסה לצרוב דיסק עם התוכנת דיפולט של המחשב (מה שמקבלים עם הווינדוס) - אבל זה מראה לי את השגיאה הזו: וברגע שאני פשוט צורב את זה עם נרו (במקום להשתמש בתוכנת הדיפולט של המחשב), אני מצליח לצרוב אך שאני מנסה לקרוא את הדיסק אני מקבל שגיאת מערכת. הבעיה מתרחשת בכל קובץ קיים במחשב, יש פתרון לזה?! אני באמת חייב תשובה לזה כי אני צריך לצרוב משהו דיי דחוף להיום ודווקא שאני צריך זה פשוט לא עובד! תודה ענקית מראש לכל העוזרים --עריכה: זה צורב…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שני מחשבים מחוברים בראוטר.הxp לא מזהה קבצים הנמצאים בכונן המוגדר כshare למרות שמזהה תיקיות האם קשור לאבטחה של ה xp?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שלפעמים הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS (שב FOLDER OPTIONS) אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף למה זה קורה ? ואיך אפשר לסדר את הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כונני, כונן C ו-כונן D. המטרה להעביר חלק מהג'יגה בייט מכונן C לכונן D עשיתי Resize בכונן C ופיניתי 20 ג'יגה בייט, הפכתי אותם לכונן Logical על מנת שאוכל לעשות מיזוג עם כונן D שגם מוגדר כ- Logical . ברגע שעשיתי מיזוג עם תוכנת Paragon אז הוא מאחד לי את הכונן החדש עם כונן D אבל הוא בעצם מוחק לי את המידע!!!!! בקיצור איך אפשר לעשות מיזוג מבלי שיפגע לי חומר ? ? ? ??
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי VISTA 64BIT ויש לי פתאם בעיה מוזרה יש לי סקין שאני איתו תמיד, וכל התיקיות בדסקטופ עם אייקונים שאני שם כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש המחשב כאילו "שוכח" מה היה ומדליק את זה עם הסקין הראשוני " WINDOWS CLASSIC" אין לי בעיה כל פעם לשים את הסקין ואת התיקיות מחדש אבל עדיף לפתור את זה כי זה די מציק.. זה לא היה תמיד זה התחיל רק אתמול .. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות? אז איך כתבתי עכשיו? כתבתי בוורד והעתקתי
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב המחשב עושה RESTART . שאני מגיע לשולחן עבודה יש error משהו של הווינדווס. מישהו יודע איך לתקן ?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה תמיד ואני לא מצליח לפתור אותה... כל הזמן .. לפעמים זה נהיה ממש כל כמה שניות וזה מעצבן... הוינדווס נתקע ואי אפשר ללחוץ על כלום .. צריך ללחוץ CTRL+ALT+DEL ואחרי שהחלון נפתח לסגור אותו ורק אז אפשר ללחוץ שוב פעם על כל מה שאני רוצה בוינדווס.... לפרמט את המחשב לא עוזר... כבר פירמטתי אותו כמה פעמים וזה לא עזר.... יכול להיות זה בעיה בהארד דיסק עצמו ?? תגידו מה אתם אומרים ואם מישהו יודע מה הגורם לבעיה הזאת... תודב מראש..
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכם היה לי עד עכשיו שתי מערכות הפעלה אחת ויסטה ואחת XP. כל אחת הייתה מותקנת על כונן בנפרד, עשיתי אתחול לכונן של הויסטה ועדין הוא מעלה לי את המסך של ה BOT שאני מדליק את המחשב, איך מבטלים את זה? שהמחשב יעלה ישר ל XP. עוד שאלה, יש לי OFFICE 2007 מותקן ומשום מה הוא נדפק שאני רוצה להסיר הוא אומר שחסרים קבצים, ושאני מפעיל התקנה הוא אומר להפעיל את ההתקנה מהמיקום המקורי. מה קורה פה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת לפני שאני מתקין את ה SP2 שהורדתי מ microsoft.com צריך לזה סי די קי או קראק של משהו או משהו או אפילו יש עם זה בעיות לפני שאני מתקין ונדפק תודה
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
סירטונים ברשת אני רואה בכל מיני צבעים ולא ברור, סרטים מהמחשב שאני מוריד את רמת ה-3D והצבעים אני אורה טוב! התקנתי ועידכנתי דרייברים אבל לא עזר מישהו מכיר תבעייה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
בעיקרון השאלה בכותרת אני לא מתכוון לקיצור דרך רגיל אני מתכוון לכזה שבXP הייתי עושה מההגדרות של התצוגה של השולחן עבודה שמהקיצור הזה אפשר להיכנס ישר למאפייני אינטרנט תודה לעוזרים! ofeky1
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם כידוע לכם ישנם אתרים מסויימים אשר עם הכנסתם לתפריט המועדפים הם מופיעים כשלצידם האייקון שלהם, וזאת בניגוד לאתרים אחרים אשר פשוט נשמרים עם האייקון הכללי של האקספלורר. האייקונים שהי לי נעלמו עם כיבוי והדלקת המחשב ולא נשמרו. שאלתי היא- האם עליי לשנות משהו בהגדרות האינטרנט או הדפדפן שלי שימנעו את מחיקת האאיקונים לאחר כיבוי המחשב? האתרים נשמרים בתפריט המועדפים טולם ללא האייקונים שלהם ובמקומם מופיע האייקון הקבוע של האקספלורר. תודה על תשומת הלב alphaseeker
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
התוכנה הזו שאיני יודע איך נכנסה למחשב מציירת מלבן נקודות צמוד לעכבר. סרקתי את המחשב עם גירסת ניסיון של norton 360 ולא גילה כלום. התקנתי את התוכנה של adawre, וסרקתי איתה גם זה ללא הצלחה. ב- safe mode הבעייה לא קוראת. האם מישהוא נתקל בבעיה דומה? למישהוא יש רעיון איך לפתור את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות SE 98, אני רוצה תוכנה קטנה שמאפשר לי לראות כל מחיצות בצורה ב- NTFS. ולהיסתכל קבצים ותיקיות ולשמור קבצים בתוך המחיצות האלה.ולעתיק אותם. ולעשות הכל. פעם שאלתי בפורום איפה יש תוכנה כזאת. אבל הם נתנו לי תשובה קישור לאתר של התוכנה. אבל התוכנה עובדת בדוס זה לא עזר לי. אני רוצה לעבוד בחלונות 98 ולא בדוס. אפילו להכניס פקודות קבצים של מערכת הפעלה שעובדת תחת דוס. לא עוזר. אני מעדיף בדרך חלונות 98. איפה אוכל לימצוא תוכנה טובה מאוד שמאפשרת לי לראות ב- NTFS בחלונות 98? מיקי
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מגיע לתיקיית הסרטים שלי רק אני לוחץ לחיצה אחת על סרט והאיקפלורר קורס בנוסף אני לא יכול לפתוח שום סרט במחשב ..כל תוכנה שאני מנסה להפעיל בה סרט קורסת :BSPLAYER ,media player classic,media player התוכנה היחידה שאני מצליח להפעיל בה היא נירו העניין הוא שרק בתיקייה של הסרטים כאשר אני לוחץ לחיצה אחת האקספלורר קורס כאשר אני מנסה להפעיל סרט שנמצא בתיקיה אחרת האקס' לא קורס אלא רק התוכנה שמפעילה את הסרט תודה לעוזרים !!
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, מותקנת אצלי במחשב מערכת הפעלה windows vista ultimate באנגלית. ישנו דבר שנורא מפריע לי - תמיד ההארד דיסק "עובד" ונמצא בפעולה ויש לי הרגשה שתמיד משהו פועל ברקע, גם כשלא פתוחה אצלי שום תוכנה או דפדפן. לפי דעתי זה משהו שפועל תמיד ברקע בגלל תזמון מראש של משימות (schedule tasks). למישהו יש אולי מושג איך אני מבטל משימות כאלו שהוגדרו מראש והאם זה בטוח? (אני מצד שני לא רוצה להגיע למצב שביטלתי משהו בטעות). תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-