עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני יוצר שתי מחיצות ממחיצה אחת בcomputer managment, אני רוצה לפצל ( לא את C ) לשתי מחיצות. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by benma,

יש לי WIN XP. התקנתי WIN 2003 ונוצר BOOT לשתי מערכות ההפעלה. WIN XP נמצא בכונן אחד ו WIN 2003 בכונן פיזי SLAVE. מחקתי את WIN 2003. אתחלתי את המחשב עם דיסק התקנה של WIN XP. בחרתי Repair. בחרתי 1 = מספר ברשימה של מערכות WIN המותקנות. יש רק אחת. נשאלתי לססמת ADMIN. לחצתי ENTER (לא הזנתי ססמא אי פעם). הקשתי FIXMBR. ואח"כ EXIT. המחשב אותחל. שום שינוי. עדיין מופיע אופציות ל WIN XP וגם WIN 2003. חזרתי על הנ"ל והקשתי: FIXBOOT. עדיין שום שינוי. אז איך אני יכול לאתחל את ה MBR?! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. מה הערך ברגיסטרי שמעלים את האייקונים משולחן העבודה? מצאתי את הערך הבא: Hive: HKEY_CURRENT_USER Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced Name: HideIcons Type: REG_DWORD Value: 1 אבל כשאני משנה אותו, כלום לא קורה. אני לוחץ F5 בשביל ריפרש, וכלום לא קורה. האייקונים נעלמים (או מופיעים) רק כשאני לוחץ עכבר ימיני -> ריפרש. בעיה במחשב שלי, או שיש ערך אחר שמעלים את האייקונים?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by ed1,

לשכפול תקליטורים מכונן ה-CD לצורב מבלי להשתמש בתהליך הארוך והמייגע של העתקת התקליטורים לדיסק הקשיח כשלב ראשון ואז שליחתם לצריבה כשלב שני..? (גם עבור תקליטורי שמע וגם נתונים) זה פשוט, הופך את תהליך השכפול של דיסקים קיימים למסורבל וארוך... ואלי יש דרך פשוטה יותר?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. Started by fenigst,

שני מחשבים מחוברים בראוטר.הxp לא מזהה קבצים הנמצאים בכונן המוגדר כshare למרות שמזהה תיקיות האם קשור לאבטחה של ה xp?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by PhoenixBoy,

כשאני נכנס לאתרים ואז אני נכנס לאתר עם פלאש אז הוא כל הזמן נעצר לכמה שניות והוא תוקע ככה גם את החלונות האחרים של האינטרנט אקספלורר.. Win XP Pro SP2

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  7. וגם ראיתי שהווינדוס עולה אז הסרגל כלים ניתקע כשהווינדוס אפדייט עולה והווינדוס אפדיייט לא עובד בכלל ביטלתי אותו בעליה וזה הסדר אבל המסר נישאר WTF [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  8. הווינדוס הוא בעיברית ויש עליו רק יוסר 1 עכשיו האלה שלי עם אני מוסיף יוסר נוסף, אני יכול רק ביוסר הזה לשנות את הממשק הווינדוס והשפה לגמרי(רוסית)? ובכלל נגיד הווינדוס בעברית איך אני משנה אותו לגמרי לרוסית?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by dillen,

אנשים יש לי בעיה במחשב הוא איטי רצח..בכלל לא זז והוא לא היה ככה. יש לי פנטיום 4 לא הכי חדש ואין לי הרבה תוכנות מותקנות. במנהל המשימות הוא מראה לי מלא דברים שאני בכלל לא יודע מה הם אולי תוכלו להגיד לי מה זה..ואם זה אמור להיות ככה.. יכול להיות שזה וירוסים או משהו כי אין לי מושג איך להסיר את זה. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by erjerjerj,

כאשר אני נמצא תחת משתמש השייך לקבוצת users (כלומר משתמש מוגבל) המסך לא נכבה כעבור הזמן שהוקצב לו להכבות. כאשר אני עובד במשתמש admin המסך נכבה, כמו כן תחת המשתמש המוגבל אין גישה לשינוי הזמן עד כיבוי המסך, וניתן רק לצפות בהגדרה בלי לשנות אותה. עידכנתי דרייברים של הלוח אם ושל הכרטיס מסך, ובטלתי את כל התוכנות הפועלות ברקע. אם לא ניתן לתקן את הבעיה, האם קיימת תוכנה שמכבה את המסך כעבור זמן מסויים שתוכל לרוץ ברקע? חשוב שלתוכנה יהיה הגדרה של זמן לפני כיבוי המסך ושזו לא תהיה תוכנה שמכבה את המסך רק כאשר נותנים לה פקודה ישירה לכבות אותו. בתודה מראש, ערן.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by Lirux,

מותקנת אצלי ויסטה ושמתי לב שהמערכת הקצתה לכרטיס מסך שלי עוד 256 מגה של זיכרון "משותף" בנוסף ל256 הפיזים שיש לו... המערכת גם ככה צורכת כמות דיי נכבדת של זיכרון ואני רוצה לבטל את הזיכרון המשותף לכרטיס מסך, איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. שלום אני חושב שזה קורה בד"כ אחרי הרבה זמן בלי ריסט אבל לא בטוח.. בכל מקרה הכוונה שלי היא שנגיד אני לוחץ על תוכנית פתוחה שנמצאת בשורה ההתחלה היא פשוט לא עולה, רק מהבהבת כמו חלונות שמהבהבים בתוכנות IM שמקבלים הודעה ואז האופציות שלי זה: להשתמש ב-alt+tab או אם החלון ברקע ללחוץ עליו או ללחוץ 3 פעמים על התוכנית- הבהוב מזעור והגדלה (והאופציה השלישית לא תמיד עובדת ) חשבתי אולי סתם לוקח זמן אבל חיכיתי כמה פעמים ולא עזר וגם בכלל בטאסק מנג'ר המערכת לא משתמשת בכלל במשאבים.. איך פותרים את הבעיה .? תודה מראש לעוזרים.

13. שלום, רכשתי מחשב חדש והיום הוא הגיע, חיברתי והכל, התחלתי להתקין את הווינדוס XP והבעיה שבגלל שזה מחשב חדש, הוא אומר שהוא לא יכול לבצע את ה"שדרוג" שהוא אמור לבצע כי אין לי מערכת הפעלה ישנה יותר כגון ווינדוס 95 \ 98 ... ולכן הוא לא נותן לי להתקין... אז חשבתי אולי להוריד ווינדוס 95 \ 98 או משהו אחר ופשוט להתקין אותה על המחשב החדש, ואז להתקין את הווינדוס... אולי יש דרך אחרת? או אם אני צודק אפשר בבקשה הורדה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by apelzig,

אני נמצא במצב של חוסר מקום קריטי בכונן. יש לי בספריית הווינדויס המוןתיקיות מוסתרות שכולן נקראות כמו: $NtUninstallKB821253_RTM$ $NtServicePackUninstall$ $hf_mig$ $NtUninstallKB833330$ $NtUninstallKB834707$ וכ"ו... 900 מגה כאלה... האם אני יכול למחוק אותם, או את חלקם?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  15. היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזו בעסק של חבר שלי יש כמה מחשבים שמחוברים זה לזה ברשת במצב של Workgroup (לא דומיין). אני מחפש איזשהי דרך שאני אוכל להעביר קבצים ממחשב אחד לשאר המחשבים מבלי שאני אצטרך לגשת אליהם פיזית. אני גם לא רוצה להתחבר אליהם מרחוק (ע"י תוכנת שליטה מרחוק או ע"י התחברות לשיתוף). אני מעוניין לשים את הקובץ על מחשב אחד וושאר המחשבים יקחו את הקובץ ושימו אותו בתיקייה מסויימת (לפי קביעה שלי). מישהו יכול לחשוב על רעיונות???

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by th£»Light,

אז ככה... לא יודע מה קרה... אני מדליק היום תמחשב פתאום הוא מתחיל להקפיץ לי את החלון "חיפוש" עשרות פעמים,וזה לא מפסיק ואני לא יודע מה לעשות... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by finish,

המחשב שלי ניכבע היום בבוקר אחרי שקפץ החשמל בבית מאז הווינדוס לא עולה והוא אומר לי לנסות לעשות ריפייר בהתקנה של ווינדוס ניסיתי ואני מקבל שגיאה במסך כחול של BAD_POOL_CALLER ניסיתי גם להתקין ווינדוס כרגיל אבל אחרי שאני לוחץ F8 שאני מאשר התקנה הוא מביא לי את אותו מסך כחול עם השגיאה הזאת מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. שלום אנשים... התקנתי אתמול בלילה את גירסאת הULTIMATE והכל עובד כמו שצפיתי חוץ ממצב SLEEP ו HIBERNATE. כשהוא עובר למצב הזה הוא מכבה רק חלק מהרכיבים (לפטופ) אך נשאר דולק והדרך היחידה להדליק אותו היא ע"י כיבוי חזק. נא עצתכם... אני נואש עדכון... הבעיה היא לא בכניסה לSLEEP אלא ביציאה ממנו... כשאני לוחץ על ההפעלה אחרי שהוא ישן הוא לא מתעורר לי... בבקשה!!!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. שלום רב! עיקר ההתעסקות שלי עם המחשב היא לצורך משחקים, ולכן חשבתי שאולי הגיע הזמן לעבור לויסטה בעקבות ה-directx10 רק שאני לא יודע איזה מכל הגרסאות מתאימה לי? ... והאם כדאי 64 או 32? יש לי מחשב חדש ברמה גבוהה כולל Nvidia 8800 640Mb התומך בdirectx 10. אז מה אתם אומרים? ואגב, יצא כבר SP1 לויסטה כך שכבר הגענו לעידן בו כן משתלם להשתמש בויסטה? בתודה מראש אופיר

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה ULTIMATE 64 BIT. במנהל המשימות של הווינדוס שמתי לב ליישום מסוים שצורך לי כמות גבוהה מאוד של זיכרון. שם היישום הוא:audiolog.exe ובעמודת התיאור כתוב: windows audio device graph isolation אם אני סוגר את היישום אז אין לי כלל קול במחשב. שאני פותח את המחשב היישום צורך 20MB אבל ככל שהמחשב נשאר פתוח אז כמות צריכת הזיכרון שלו עולה עולה,למשל עכשיו הוא צורך קרוב ל700MB זיכרון. מה ניתן לעשות בקשר לזה? יש לי מחשב חזק מאוד וזיכרון של 4GB אבל בכל זאת זה נראה לי מוגזם מאוד שיישום ככה צורך זיכרון גדול. תודה לעוזרים וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by dandy,

שלום לכולם אני קונה מחשב ואין לי מושג לגבי המערכת הפעלה ומה זה 64 BIT וכל הלאה אבל אמרו לי שVISTA עדיין לא שווה ושכדאי לי להישאר עם XP. אחרים אמרו לי גם שאנשים סתם מחפשים בעיות עם המערכת ושהיא כן טובה... הבעיה היא שאני לא רוצה לקנות עכשיו XP ועוד חצי שנה לקנות עוד פעם VISTA. תמיד עלה 500 ש"ח?!??! אז יש לי כמה שאלות שאלה דבילית אבל אני חייב לשאול. אם אני קונה עכשיו XP אז אני יכול לעשות UPGRADE לVISTA או יש איזו הנחה או שהן שתי מערכות לא קשורות? עברתי על הסטיקים ולא מצאתי איפה אני יכול לקרוא מה מתאים למפרט ולדרישות שלי, לא אם אפשר להריץ, מה כדאי לי? חשבתי להתקין את XP הישן שלי אבל הוא עדיין פעיל במחשב הישן ואמרו לי פה שזה לא עובד. אז מה לעשות?!?! אשמח לכל המלצה או הסבר או …

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by moranicohen,

שלום לכולם אני נכנסת לתקייה ''המסמכים שלי'' ומופיע לי הסרגל המציק הזה שאני לוחצת על הx כדיי לסגור את הסרגל של התקיות,הוא נסגר ושאני יוצאת ונכנסת שוב לתקייה,הסרגל חוזר גם שחזור מערכת לא עזר מה אני אמורה לעשות במצב הזה? תודה חברים

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  23. אך אני מקליט או שומר את מה שאני רואה ב-MEDIA PLAYER מיקרוסופט ?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  24. Started by uriya,

יש לי בבית דיסק של windows ואני רוצה להתקין אותו, אך יש לי בעיה קטנה, האם ייתכן שיהיה לי מסך כחול בזמן ההתקנה?, ואם כן מדוע הוא קורה?, כי כבר התקנתי את הגירסה הזו וזה פעל לי יופי, אבל בגלל סיבות כאלו ואחרות הייתי צריך לפרמט, לא חושב, בכל מקרה, מדוע קורה לי מסך כחול בזמן ההתקנה, הרי פירמטתי את כל הדיסק לפני שהתקנתי את הwindows, מדוע זה קורה תודה לעוזרים עוזרות אוריה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים