Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
איך שאני מדליק את הנייד (TOSHIBA Satellite M30) ישר יש את המסך טעינה של הווינדוס. אני לוחץ DELETE עלמנת להדגיר BOOT מה-CD-ROM והוא לא ניכנס לי לביוס. איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב שלשום, ועכשיו שאני נכנס לכתבות עם תמונות, לפעמים אני לא רואה את התמונה אלא ריבוע לבן עם איקס אדום קטן בצד למעלה. גם ניסיתי להכנס לכספת וראיתי בראש בראש גם אותו דבר, ורשום שאם לא רואים את הסמל של הכספת אז צריך להוריד פלאש. הורדתי פלאש והתקנתי ושום דבר לא השתנה. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
התקנתי IIS והכל טוב ויפה... עכשיו אחרי כמה חודשים הוא עושה כמה בעיות: 1. אני לא יכול ליצור אובייקט FSO. השגיאה שאני מקבל היא: invalid class string
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
There is nothing left to say, this is a very wired problem, PLEASE HELP ! Thanx, Happy Holiday !
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מערכת הפעלה xp בעברית pro. אחי גולש באתרים של כדורגל וכל מיני אתרים אחרים. לפני בערך חצי שנה חסמתי לו את זה דרך הwindows עצמו יש איזה קובץ טקטס שאני רושם שם אתרים ושומר , ואחרי זה אפשר להכנס אליהם. אני לא זוכר איפה נמצא הקובץ הזה. אם תוכלו לעזור לי בעיניין הזה אני מאוד יודה לכם. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי xp black edition,ומקבלים עם המערכת גם את תוכנת הwindowsblinds. אז שמתי סקין של AERO וזה שינה לי גם את הרקע לרקע תואם,וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הרקע הזה חוזר! מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 98 ואני רוצה למחוק את האפשרות "find" מתפריט התחלה איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
תמיד שהייתי לוחץ על תפריט ההתחל שלי היה מופיע תמונה ולידה רשום טקסט והיום שאני לוחץ על התפריט ההתחל לא מופיע תמונה רק הטקסט למה זה..? אני צריך עזרה תודה מראש....!!!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום, מותקנת אצלי במחשב מערכת הפעלה windows vista ultimate באנגלית. ישנו דבר שנורא מפריע לי - תמיד ההארד דיסק "עובד" ונמצא בפעולה ויש לי הרגשה שתמיד משהו פועל ברקע, גם כשלא פתוחה אצלי שום תוכנה או דפדפן. לפי דעתי זה משהו שפועל תמיד ברקע בגלל תזמון מראש של משימות (schedule tasks). למישהו יש אולי מושג איך אני מבטל משימות כאלו שהוגדרו מראש והאם זה בטוח? (אני מצד שני לא רוצה להגיע למצב שביטלתי משהו בטעות). תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בזמן כניסה לתיקיה כלשהי במחשב.. :s05: כיצד? תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא תוכנת הפעלה(קיבלתי מחו"ל ) לפני ההתקנה רציתי להתייעץ איך עושים את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס גירסה חדשה Professional Retail SP2 והאינטרנט אקספלורר ניתקע לי כל הזמן - אי אפשר להפעיל אותו יש פתרון לבעיה? גם, אין לי רשת למרות שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני מתנצל אם זה לא לפה. טוב אז ככה כל פעם שאני מכניס דיסק למחשב או דיסק און קי שאני מחבר את המצלמה אז פעם היה קופץ לי חלון כזה של איך אני רוצה לפתוח את זה, ואם זה הדיסק און קי אז היה נפתח לי ישר ה U3. עכשיו זה כבר לא ככה. איך אני מחזיר את זה? בברכה, גל
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
-
היי הורדתי מאתר מיקרוסופט את הקובץ המלא של SP2 למערכת עברית והפעלתי אותו, לקראת סוף פריסת הקבצים לספריה הייעודית התקבלה הודעה שקובץ SP2.CAB הנמצא תחת I386 (בערך כ-19 מגה) פגום. בדקתי בעזרת WINRAR ואכן הוא פגום, ניסיתי גם להשתמש באופצית תיקון של WINRAR ולא עזר. 1. איך פותרים את הבעיה הזאת? 2. בהנחה שיציעו לי כאן להוריד את SP2.CAB שוב, אז מהיכן יש להוריד אותו? נ.ב. נראה לי שהקובץ הנ"ל הגיע מאתר של מיקרוסופט ב-WINDOWS UPDATE מפני שבתחילה ניסיתי להוריד אותו משם בדרך המקובלת אך בגלל בעיות תקשורת במהלך הפעולה (לאחר שסיים להוריד ובניסיון להתקין) החלטתי לוותר על הרעיון ולהוריד את כל הקובץ (הענק 259 מגה) מאתר מיקרוסופט ולהתקין ישירות מהדיסק הקשיח וכאן בשלב זה נתקלתי בבעיה. אודה…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אז ככה מה שקרה זה, התקנתי מס' תוכנות רלוונטיות למחשב אחרי פרמוט והכול היה מצוין, ואז פיצלתי את הדיסק הקשיח (80GB) ל2 מחיצות 30 ו-50 ע"י פרטישן מג'יק 8. ואז הסרתי את התוכנה מכיוון שאין לי עוד שימוש בה. ולבסוף רציתי ליצור אימג' של כונן C ע"י תוכנת GOST שעולה מה-BOOT. ביצעתי את כל הפעולות הנדרשות. במהלך היצירה המחשב (נייד) נכנס למצב שינה, ואחרי כמה דקות לחצתי על הכפתור "שמעיר אותו" וראיתי שהוא סיים את האימג'. ועכשיו באתי להפעיל אותו מחדש ומה שאני רואה זה כך: המסך הראשוני של IBM ואז הוינדוס XP מעלה את המסך הראשוני שלו ופתאום קופץ המסך הכחול ל- 3 שניות ואז המחשב מבצע ריסט וחוזר חלילה. הנתונים של מסך זה הם: STOP: 0x00000024 (0x00190203,0x866C9EF0,0Xc0000032,0x00000000) ניסיתי ל…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי בבית דיסק של windows ואני רוצה להתקין אותו, אך יש לי בעיה קטנה, האם ייתכן שיהיה לי מסך כחול בזמן ההתקנה?, ואם כן מדוע הוא קורה?, כי כבר התקנתי את הגירסה הזו וזה פעל לי יופי, אבל בגלל סיבות כאלו ואחרות הייתי צריך לפרמט, לא חושב, בכל מקרה, מדוע קורה לי מסך כחול בזמן ההתקנה, הרי פירמטתי את כל הדיסק לפני שהתקנתי את הwindows, מדוע זה קורה תודה לעוזרים עוזרות אוריה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לנהל משתמשים כשאני מחובר ליוזר שהוא לא שייך לקבוצת Admin? ואיך בדיוק אני יכול לתת הרשאות של כתיבה,קריאה, מחיקה וכל שאר האופציות למשתמשים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני עושה חשבון משתמש נפרד למשחקים, הבעיה שלי היא שכשאני משתמש בmsconfig כדי להגיד אילו תוכנות יעלו ואילו לא בחשבון הזה הבחירה שלי משפיעה על החשבון השני ולהפך, מה שעוד יותר מתסכל הוא שלפני הפירמוט הצלחתי ליצור שתי חשבונות משתמשים עם הגדרות נפרדות לכל אחד בלי בעיה אני פשוט לא מצליח להבין מה קורה עכשיו. למישהו יש רעיונות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי נייד חדש ברוך ה'. אני מעוניין להתקין עליו XP אבל שאני מתחיל את ההתקנה הוא לא מזהה את ההארד דיסק ויוצא מההתקנה. ניסיתי להתקין דרך לחיצה על F6 בהתחלה לRAID וזה לא עבד. בנוסך ניסיתי לשנות הגדרות בביוס ללא הועיל. האם ניתן לעשות משהו בנידון?? בתודה מראש חברים.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
נגיד שאני בא לפרמט מחשב ויש כמה כוננים כאילו C וD איך אני מפרמט ? כולל למחוק הכל
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם כידוע לכם ישנם אתרים מסויימים אשר עם הכנסתם לתפריט המועדפים הם מופיעים כשלצידם האייקון שלהם, וזאת בניגוד לאתרים אחרים אשר פשוט נשמרים עם האייקון הכללי של האקספלורר. האייקונים שהי לי נעלמו עם כיבוי והדלקת המחשב ולא נשמרו. שאלתי היא- האם עליי לשנות משהו בהגדרות האינטרנט או הדפדפן שלי שימנעו את מחיקת האאיקונים לאחר כיבוי המחשב? האתרים נשמרים בתפריט המועדפים טולם ללא האייקונים שלהם ובמקומם מופיע האייקון הקבוע של האקספלורר. תודה על תשומת הלב alphaseeker
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אנשים... התקנתי אתמול בלילה את גירסאת הULTIMATE והכל עובד כמו שצפיתי חוץ ממצב SLEEP ו HIBERNATE. כשהוא עובר למצב הזה הוא מכבה רק חלק מהרכיבים (לפטופ) אך נשאר דולק והדרך היחידה להדליק אותו היא ע"י כיבוי חזק. נא עצתכם... אני נואש עדכון... הבעיה היא לא בכניסה לSLEEP אלא ביציאה ממנו... כשאני לוחץ על ההפעלה אחרי שהוא ישן הוא לא מתעורר לי... בבקשה!!!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-