Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
לא בטוח שקשור לכאן, אבל הכי היה נראה לי מתאים פה.... שהייתי עם XP עברי שלחצתי CTRL+ENTER כשכתבתי כתובת של אתר בשורת הכתובת התווסף לי אוטומטית http://www.XXX.co.il.... עכשיו על ויסטה בעברית זה מוסיף לי COM במקום CO.IL.... איך אני יכול לשנות את זה ?? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מוזר. סימנתי את ה-"אפשר חיבור מרחוק למחשב זה" במחשב של ה WIN7 ושלטתי עליו דרך RDP ממחשב XP אחר. הבעייה היא שכשאני מבטל את ה-FW במחשב ה-WIN7 עליו אני שולט (זה מפריע לתוכנה מסויימת) אז חיבור ה-Remote Desktop-RDP מתבטל פתאום ומתנתק הקשר למחשב ה-7. *הפעלה מחודשת של ה-FW (ידנית) ממחשב ה-7 מאפשר RDP מחדש... ** אני חייב לעבוד עם FW כבוי אחרת אני לא יכול להתחבר לשרתים שמותקנים ב-VMWARE במחשב זה. מה קורה פה ? הגיוני לחשוב שהפעלת חומת אש תגרום לניתוק RDP, לא ביטולו. כאן הביטול גורם לניתוק הקשר. מה כבר הנפיצו ב-7 ?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היום הייתי במן השתלמות מהביצפר בנושא טכנאות מחשבים (שנה הבאה אני עושה תפקיד של נאמן מחשב כמחויבות אישית). בקיצור, לימדו אותנו כל מיני שטויות, בלי דברים קשים או מסובכים, אבל אז הגענו לחלק של הWindows 2000. הוא הסביר לנו קצת על הליבה של NT שזה היה די מעניין, והוא אמר שיש אפשרות לשחזור מערכת (מכיר את זה) אבל אז הוא אמר שיש גם ב98 אפשרות כזו שלא הרבה מכירים.... אז בקיצור שאלתי פה אם מישהו מכיר את זה, ובמקביל החלטתי לעשות מחקר בנושא. אף אחד לא ענה ובינתיים מצאתי שחזור קבצי מערכת בווינדווס 98 (אני חושב שיש את זה גם ביותר מתקדמים). מי היה מאמין? בכל מקרה פשוט תיכנסו לעזרה ותקישו באינדקס: "קבצי מערכת" או "System Files" ומתחת יש שחזור, יש שם הוראות עם מן "לינק" לתוכנה....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני רוצה לבצע שדרוג מויסטה לWINDOWS 7 ורציתי לשאול האם ניתן לבצע זאת מהגירסה המלאה, דבר נוסף , במידה ואני משדרג ויסטה בעברית לווינדוס 7 באנגלית תהיה לי מערכת באנגלית? תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן ליצור באיזושהי דרך קבוצות עם הרשאות מסויימות ולשייך אליהן משתמשים מסויימים ? (לדוגמא ,אי אפשר להכנס ללוח בקרה,לשנות הגדרות וכו' ?) ובמשתמשים אחרים אפשר ?.. אני לא מעוניין בחשבון מוגדר או אורח כי זה לא פותר לי כלום . ניסיתי דרך הGropu Policy וזה שם ממש מוגבל בנוגע לקבוצות ולמשתמשים . ואם אני משנה הגדרות שם זה חל על המשתמש שלי מה שאני לא רוצה . אשמח לעזרה ולתשובה .
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי דף שלא עולה, מה אני צריך להתקין כדי שהוא יעלה? להלן: http://www.iritrushin.com/irit_cards/cards.html בנוסף גם רוב אתר ONE לא רוצה לעלות(90% בערך מסרב לעלות). להלן: WWW.ONE.CO.IL בנוסף גם האתר zappa לא עולה. להלן: http://www.zappa.com/splash.html תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי! בכונן F אצלי במחשב יש בגודל הכולל 232 ג'יגה . 190 ג'יגה פנוי 42 יש חומר בשימוש זה מה שהוא מראה במאפיינים. העניין הוא שהחומר 42 ג'יגה אינו מוצג, יש דרך להציג אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, ברשותי Dell E6410 עם4GB זיכרון. לא מזמן התקנתי עליו Windows 7 32BIT (כן אני יודע שזה קורא רק 3). עכשיו הבעייה היא אחרת, כשאני מדליק את המחשב וזה מגיע לשלב שבו אני מכניס את הסיסמא ב Login או מעביר טביעת אצבע, זה עושה איזה 3 תקיעות קטנות כאלו שמקפיאות ותוקעות את הצליל של הכניסה. מה אפשר לעשות?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בארגון שאני נמצא בו כרקע מופעל רקע על כל המחשבים ע"י החלת GPO. אני לא מצליח להחליף רקע מהתפריט של ווינדוס (הקליק ימני על שולחן העבודה וכו') ולא ע"י שינוי ערכים ברגיסטרי. מה שכן הצליח לשנות את הרקע אם פתחתי את התמונה שרציתי בIE ואז קליק ימני על התמונה (בתוך הדפדפן) ולחיצה על להפוף אותה לרקע של שולחן העבודה. אבל זה תמיד מתחלף חזרה כשאני מתנתק ומתחבר חזרה. רציתי לדעת איך בדיוק הדפדפן הופך את הרקע בשולחן העבודה כדי לחקור קצת את הנושא לעומק.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. דבר ראשון תודה לכל מי שיעזור.. אז ככה יש לי מחשב נייד toshiba l300 כשאני מתקין את הוידוס הכל הולך חלק עד שהוא מגיה ל ''משלים התקנה'' ואז הוא ניתקע לי שם... ניסיתי כל מיני פיתרונות כמו לנתק את כל ה usb שמחוברים למחשב.. ועדיין לא עוזר לי חשוב לי לציין שהמערכת הפעלה הקודמת שלי היתה ויסטה ניסיתי להתקין וידנוס xp והיה לי כל מיני בעיות אז חזרתי לויסטה ואז התרוצצה לי הבעיה הזאת... שוב פעם תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איך אני מבטל את המסך שמבקש שם משתמש וסיסמא בכניסה ל XP[br]פורסם בתאריך: 1.01.2007 בשעה 21:55:03 מצאתי לזה פתרון באשכול אחר עקיף.מתנצל. אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 2.5 ומאז שהתקנתי את הWIN7 עשיתי בדיקת הורדה וקיבלתי תוצאה של בסביבות ה100kb/s עם הXP הייתי מקבל 312 בממוצע מקווה שזה מתאים לפורום הזה... אשמח לעזרה תודה 8)
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב, אחד הלבטים שלי האם לעבור כרגע לwindows 7 ,היא בתמיכת המערכת של 7 בתוכנות מסוימות, בינהם rivatuner.. האם התוכנה הנ"ל עובדת ב-windows 7? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני לא מבחין בכלל בכל אתרי מיקרוסופט בעברית וא באנגלית לאפשרות כי לא מופיע לי ברשימה לעדכון את האפשרות הזאת , ברשותי ויסטה 64 עברית אולטימט מחשב גיימרי ציון הכי נמוך 5.6 אבל לא רואה בשום מקום את האפשרות להתקין . אולי מישהו ממכם מצא דרך להעדיכן קובץ במרחבי הכפר הגלולבלי שיתאים לי למערכת האמורה או שימצא איזה שהוא התיחסות במאמרים לאפשרות שלא מופיע וכיצד ניתן להתגבר על הבעיה . רציתי להוסיף כי אני גם לא מקבל בעדכון את התקנת משחק הפוקר כשאחרים כבר קיבלו מזמן תודה -- dov
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
השאלה שלי נחלקת לשתים. אולי החלק השני לא מתאים לכאן. מצטער מראש. אני צריך רק דיעה בנושא: 1. אני רוצה להתקין WIN 2000 כי שמעתי שהוא ממש טוב ואני רוצה "להקל" על המערכת במחשב השולחני שלי כדי שכל כולה תשמש לאימיול. האם שווה בכלל? [מי מכיר מי יודע...תודה מראש. ):]. 2. כשאני מנסה להתקין (גירסת הפרו\SP4) אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows 2000 is incompatible with this version of Windows. For more information, contact Microsoft. בנוסף אני לא מצליח ליצור קובץ iso (אפשרות שיש ו"כאילו" עובדת אבל לא עושה דבר). וזה מה שיש לי בדיסק: AUTORUN\ ROOT\ W2KA\ W2KP\ (זו הגירסה שאני רוצה) W2KS\ W2KD\ בתיקייה הראשית, מלבד המחיצות למעלה, יש לה קובץ DAT לכל אחת מהמחיצות (שכל אחת מהם היא מערכת הפעל…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד בWindows 7, כשאני לוחץ על התחל ואז לוחץ על אחת התיקיות בצד ימין למעלה (Documents, Pictures, Music וכו') אז נפתחת מימין רשימה של כל התיקיות בסדר גמור, אם אני מעביר את העכבר לתיקיה אחרת אז לא נפתחת רשימה ובמקום יש מין ריבוע שקוף כזה איפה שהרשימה של התיקיות צריכה להיות. אחרי שאני "יוצא" מהתפריט התחל וחוזר אליו שוב התיקיה הראשונה שאני אלחץ עליה היא זאת שתופיע כמו שצריך, התיקיות שאני אלחץ אח"כ לא יופיעו כמו שצריך. **יש תמונה למטה** מה עושים? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה , אני מפעיל תמחשב , יש לי windows xp pro hebrew ואחרי מספר שניות זה פשוט נתקע יש לי amd 64 5600 x2 asus m2n-e 2x1024 memory GEFORCE 8800gts 640mb מסך L.G L1953TR תודה מראש לפעמים גם מספר שניות אחריי שהוא נתקע ,עולה מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט חשוב לציין שהכרטיס מסך הוחלף לאחר ההתקנה של המערכת הפעלה , כי הקודם פשוט נשרף , ובעצם הכרטיס החדש עובד על מערכת הפעלה חדשה ללא FORMAT
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מחיפוש בגוגל מסתבר שהתופעה נפוצה מאוד, ולרוב נגרמת מכמה סיבות עיקריות. הבעיה: החלון טוען בלי סוף וההתקנים לא מופיעים. בSAFE MODE זה עולה, ומופיעים בו רק כמה התקנים פשוטים מיקרוסופט. כל הדריוורים עודכנו. ניסיתי מספר פתרונות שמצאתי בגוגל ללא הצלחה. כולל הפעלת הSERVICE של הBLUETOOTH. ניסיתי לנתק את כל ההתקנים הלא הכרחיים. הגורם עדיין לא ידוע. מקלל את מיקרוסופט.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
התקנתי SP2 לפני כשבוע, אחרי ההתקנה הוא התקין לי איזה עדכון לתוכנה של ה360 במחשב ומאז הוא מסרב בתוקף לזהות את השלט (יש לי אלחוטי דרך אגב). ניסיתי להסיר את הXBOX 360 ACCESSORIES 1.1 להורידו מהאתר של MS ולהתקינו מחדש וכלום!! אנא עזרה אני כבר שבוע בלי השלט ולא מצליח לפתור זאת.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה אבל יש לי על המחשב את ההתקנה של ויסטה ששוקל 2.43 ג'יגה. עכשיו שאלתי היא אם זה שדרוג מויינדוס XP לויסטה (והאם יש אפשרות חזרה ל-XP).
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
ברגע שאני נכנס לתיקיה מסוימת , וקובע שאני רוצה לראות את התוכן שמופיע בה כתמונות ממוזערות , ולאחר מכן אני יוצא שוב וחוזר חזרה לאותה תיקיה אז אני נוכח לדעת שמאפייני התצוגה חוזרים לעצמם שוב ושוב למרות שאני משנה אותם , במילים אחרות המאפיינים לא נשמרים ! כנ"ל לגבי סידור קיצורי הדרך בשורת המשימות בד"כ אני אוהב לסדר את זה בסדר מסוים , בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז הסדר משתנה שוב ושוב יש למישהו מושג מה זה ?? יש לי אנטי וירוס + פיירוול + אנטי ספיוור .. :s05: ישבתי על זה כמה דקות , הגעתי למצבים שחשבתי על פורמט אפילו שיחזורי המערכת לא עזרו .. בקיצור חפרתי קצת באפשרויות של הנורטון סיסטם וורקס ומצאתי שם תכונה שנקראת SYSTEM OPTIMIZER והיה מסומן שם DONT…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בזמנו חסמתי לבן שלי את המחשב עם סיסמא של administrator שלי כדי שלא יתקין כל מיני שטויות מהאינטרנט ונצטרך לפרמט שוב את המחשב, ועכשיו אני רוצה להתקין תוכנה חדשה ושכחתי את הסיסמא. איך אני יכול לשחזר, לדעת או אפילו לשנות את הסיסמא לחדשה? תודה מראש, דן
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה תערוך מסיבת עיתונאים ב-3 באוקטובר, בה היא עתידה להדגים לנו את הגישה שלה אל אחד מהטרנדים החמים ביותר בשוק - במסגרת חלונות 10, כמובן לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעיה בויסטה אני לא יכול להחליף שפה במקלדת מאנגלית לעברית בICQ זה אוטומטית מוגדר לעברית ובכל שאר המחשב זה הכול אנגלית ואני לא יכול להחליף שפה לא משנה מה אני עושה וגםם נעלם לי ה LANGBAR אם אני ניכנס ללוח בקרה עושה שהוא יופיעה הוא עדיין לא מופיעה מה אני עושה תצילו אותי!!
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב של אחי הקטן, שנורא אוהב להתקין דברים על המחשב כאמור כמה דקות אחרי שהווינדוס עולה, עושה רושם שהאקספלורר קופא, כי כל שורת המשימות לא מגיבה, והעכבר הופך לעיגול חושב כשמצביעים עליו. כשמנסים להפעיל את הTASK MANAGER אז גם הוא קופא, ואי אפשר לדעת מי אחראי על זה, ואי אפשר לסגור כלום. נכנסתי לסייף מוד, ומחקתי כל דבר שלא נראה לי קשור. בדקתי בMSCONFIG בדברים שעולים, ואין שם דבר חריג. כרגע אני מריץ סריקה עם AVAST במחשב ההוא. יש עוד משהו שאפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-