Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי. נתקלתי לאחרונה בבעיה מציקה. שאני מקבל קבצים דרך תוכנת ממסרים כגון MSN MESSENGER מופיע לי בתוכנת המסנר ההודעה שהקובץ הגיע. אולם שאני בא לפתוח אותו ע"י לחיצה על הקישור שהתוכנה מציגה --- אזי קופץ לו ה security center של SP2 של ה- WINDOWS ומתריע לפני כי הקובץ מסוכן (מדובר בקובץ של AVI -- סרטון שמישהו שלח לי). הדבר הבא שקורא הוא שאני לוחץ על OK --- אין כלל אופציה אחרת --- המע' הפעלה מוחקת לי את הקובץ פיזית מהדיסק. לא מעבירה אותו לאיזור שמור או משהו כזה. שחיפשתי בHELP של ה-WIN הוא מתאר שם כיצד לעשות UNBLOCK CONTENT עבור קובץ שכזה: הוא אומר לגשת לקובץ וללחוץ על כפתור ימין של העכבר, וללחוץ UNBLOCK... וזה ישחרר את הנעילה של הקובץ. הנקודה הטיפשית הינה שזה לא ניתן לביצוע כיוון…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=207241&sid=10 גם פה ראיתי שאנשים נתקלו בבעיות עם העדכון הזה.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כשעושים SWITCH USER בווינדוס XP, נגן המדיה (אצלי זה REAL PLAYER) מפסיק לנגן. איך מבטלים את זה? משני מאמרים שמצאתי אני מניח שניתן לעשות שינוי ברג'יסטרי - איך עושים את זה? המאמרים: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;294855 http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/apcompat/apcompat/test_your_application_with_fast_user_switching.asp ???
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה. כשאני עושה עדכון של הווינדוס הוא מבקש לעשות ריסט בסיום.. אני אומר לו כן וכשהוא עושה את הריסט עולה הווינדוס עם מסך כחול שאומר ש ntdll חסר.... יש למישהו עצות? |(חוץ מלא לעשות עדכון לווינדוס חהחהחה =\ )
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם! אבקש את עזרתכם בבעייה חמורה שנוצרה לי : אני משתמש באאוטלוק אקספרס 6 בעברית כבר המון זמן . היום אחרי שמשיהו מהמשפחה שלי נגע באאוטלוק עלה לו חלון שאומר שהתיבה מלאה וצריך לדחוס את הקבצים , הוא רשם O.K והמחשב דחס את הקבצים . הגעתי הביתה וראיתי שקיבלתי את המכתבים של היום אבל אין בתיבת דואר נכנס את המכתבים של 4 החודשים האחרונים . הם לא נמצאים גם בפריטים שנמחקו וגם לא בתיקיית גיבוי שלי . בדקתי וראיתי שגודל התיבה עכשיו הוא רק 84 מגה בייט . אני ממש חייב את המכתבים הללו לעבודה , איפה אני מוצא אותם ? לאיפה המחשב המקולל דחס אותם ? באיזה תיקייה ? איפה? איפה?! איפה?!?!?! עוד נתון על המחשב, אין כל כך הרבה מקום על ההארד דיסק אז כל שבוע מגיעה הודעה שאומרת שצריך לדחוס קבצים…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני כל יום מקבל תמונות במסנג'ר, היום קיבלתי תמונה שכנראה בגלל השם שלה או לא יודע למה שאני באתי לפתוח אותה קיבלתי הודעה ממרכז האבטחה של הווינדוס SP2 שהוא חסם אותה כי זה יכול להיות וירוס. כתוב שם מה לעשות כדי לבטל את החסימה - שזה להעתיק את הנתיב של התמונה החסומה למחשב שלי ואז ללחוץ קליק ימני עליה ועל בטל חסימה. שמתי לב שיש לי בטל חסימה על כל קובץ במחשב שאני לוחץ עליו - זה העדכון האחרון של הוינדוס? מטומטם... בקיצור, עשיתי את זה והוא לא פותח לי. ושאני נכנס ידני לתוך המקום שבו נמצאת התמונה אני בכלל לא רואה אותה למרות שבאפשרויות תיקיה מוגדרים להראות קבצים מוסתרים.. בקיצור איך אני מבטל את זה שלא יהיה את הדבר הזה בכלל שהוא חוסם לי את הקבצים, לא צריך את השטות הזאת
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם! אבקש את עזרתכם בבעייה חמורה שנוצרה לי : אני משתמש באאוטלוק אקספרס 6 בעברית כבר המון זמן . היום אחרי שמשיהו מהמשפחה שלי נגע באאוטלוק עלה לו חלון שאומר שהתיבה מלאה וצריך לדחוס את הקבצים , הוא רשם O.K והמחשב דחס את הקבצים . הגעתי הביתה וראיתי שקיבלתי את המכתבים של היום אבל אין בתיבת דואר נכנס את המכתבים של 4 החודשים האחרונים . הם לא נמצאים גם בפריטים שנמחקו וגם לא בתיקיית גיבוי שלי . בדקתי וראיתי שגודל התיבה עכשיו הוא רק 84 מגה בייט . אני ממש חייב את המכתבים הללו לעבודה , איפה אני מוצא אותם ? לאיפה המחשב המקולל דחס אותם ? באיזה תיקייה ? איפה? איפה?! איפה?!?!?! עוד נתון על המחשב, אין כל כך הרבה מקום על ההארד דיסק אז כל שבוע מגיעה הודעה שאומרת שצריך לדחוס קבצים…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
התקנתי במחשב xp בנוסף על חלונות 98 למניעת כפילויות מחקתי את מירב מרכיבי חלונות 98 עכשיו שאני פותח את המחשב כתוב באנגלית שהמחשב אינו מזהה את החלונות (זה כתוב על מסך שחור)
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מאמר בעברית המתאר את תהליך ההתקנה של Vista: http://www.ben-shushan.net/install_windows_vista.htm
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה במחשב. אין לי אפשרות ליצור תיקייה חדשה - לא בשולחן עבודה ולא בכל מיקום אחר בhd שלי. כשאני לוחץ קליל ימני בשולחן העבודה או בכל מיקום אחר בhd. אין לי new או חדש . בנוסף לכך, גם בסייר של האקספלורר שאני לוחץ make new folder אין מענה. לדעתי ההגדרות של זה נמצאות ברגיסטרי,במפתח הזה HKEY_CLASSES_ROOT\Applications\explorer.exe. מישהו יכול להעתיק לי את התכולה של המפתח הזה או למישהו יש פיתרון אחר לתופעה הזאת ?? הוספתי 2 קבצים שתוכלו לראות למה אני מתכוון. תודה, דודו. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן חיברתי התקן למחשב ויצא לי חלון להתקנת הדרייבר להתקן. הוא לא מצא את הדרייבר ואני בטעות סימנתי שלא יראה לי את ההודעה הזאת שנית. עכשיו יש לי את הדרייברים אבל אני לא מוצא את ההתקן. איפה אני יכול ליראות את כל ההתקנים שלא הותקנו כראוי בוינדוס? תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! היתה לי בעיה באווטלוק אקספרס שכל ההודעות שישבו בתוכנת הדואר נמחקו איך שיצאתי מהתוכנה בעיה מוזרה שנפתרה רק לאחר שהרצתי תוכנת אנטי ריגול שסידרה את הבעיה (sqybot) אבל... עדיין,כל הדואר עם מכתבים מאוד חשובים נמחקו (הכתובות דואר לא נמחקו) מה שנשאר זה התקיות של הדואר שיושבות ב WINDOWS וכל החומר נמצא שם,הבעייה שכשאני נכנס לתקיות הכל שם נראה כג'בריש ואני לא יכול לקרא כלום השאלה היא-האם אפשר לשחזר מהתקיות האלה משהו??? ואיך? אני מקווה שהייתי ברור מספיק. בתודה מראש אלי
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס למקום שבוחרים רקעים מופיעים לי כל התמונות שיש בתיקיה התמונות שלי רציתי לדעת איך אפשר שרק התמונות הבסיסיות של הווינדוס יופיעו ד.א. אם אני מעביר את התמונות מהתיקייה התמונות שלי למקום אחר הם לא מופיעות שם אבל אני מחפש פתרון אחר תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, התקנתי MUI למ"ה שלי שהיא באנגלית והתפריטים השתנו לעברית. האם לאחר התקנת MUI לOffice באנגלית חשתנו כם התפריטים של Office לעברית?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלובזמן שאני לא משתמש במחשב אני רוצה שהוא יצרוך חשמל בצורה המינימלית האפשרית. לפי WIN XP אם אני רוצה שהמחשב יצרוך פחות חשמל לתקופה קצרה כמו למשך הלילה או קצת יותר עדיף לי מצב שינה שבו הזיכרון של המחשב נשמר בהארד דיסק (האם באמת כל הזיכרון נשמר או שפשוט עדיף להשאיר את המחשב דלוק?) או שעדיף מצב המתנה?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
התקנתי IIS והכל טוב ויפה... עכשיו אחרי כמה חודשים הוא עושה כמה בעיות: 1. אני לא יכול ליצור אובייקט FSO. השגיאה שאני מקבל היא: invalid class string
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ייתכן שקבצי DBX inbox.dbx sent items.dbx לא באמת מייצגים את הגודל של הדוא"לים בתיבות כי מחקתי הרבה דוא"לים והגודל של הקבצים רק גדל
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כבר פתחתי אשכול בקשר לבעיה שלי.. אבל עכשיו אני די סגור על משהו, והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להתקין גירסת חלונות ישנה על חדשה, אבל בלי למחוק את הגרסה הקיימת. ליתר דיוק יש לי וינדוס ויסטה בטא 1 עכשיו ואני רוצה להתקין בנוסף אקס פי . כשאני מפעיל את ההתקנה המחשב לא נותן לי להתקין בגלל שיש מערכת חדשה יותר מותקנת. חשוב לי שהיו לי שני מערכות מותקנות ותיהיה אפשרות לבחור בניהם באתחול המחשב. (כמו שכל מי שמתקים אקס פי על 98, יכול לבחור באפשרות של שני מערכות) תודה לכל מי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כאשר אני מנסה להיכנס לאתר מסויים לייתר דיוק אתר של אוניברסיטת באר שבע כל פעם שאני מנסה להיכנס ללינק שם כתוב לי בצד השמאלי למטה של ה explirer pop- up window blocked עכשיו אז נכנסתי להגדרות ועשיתי לתוכנה POP UP לא לעבוד ועדיין אני לא מצליח לפתוח לינקים מה אפשר לעשות גם הפיירוול של WINDOWS מכובה תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP עם SP2 . אני מנסה להתקין Quake 4 וממש בתחילת ההתקנה כאשר הוא כותב Configuring Windows Installer מיד לאחר מכן מוצגת שגיאה בנוסח הבא : Error -1607 Unable to Install InstallShield Scripting Run Time אחרי חיפוש בגוגל וכאלה, הגעתי למס' לינקים כגון - http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q108340 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315346 עקבתי אחר ההוראות ושום דבר לא עזר, באחת מהפעמים קראתי שיש להריץ פקודה ב"התחל--הפעלה" בשם msiexec /regserver . ניסיתי להריץ אותה וקיבלתי את השגיאה שמצורפת כתמונה. חיפוש על השגיאה הזו העלה גם כמה תוצאות, אך הן לא סייעו . אשמח אם תוכלו לסייע לי, מכיוון שאחרי שבירת ראש של שעתיים אני לא מצליח . במחשבי…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ! עד שחזרתי מהצבא אתמול באתי הייתי שניה על המחשב ואז פתאום קפץ הכפתור אז המחשב נכבה אז הדלקתי אותו בחזרה והכל עבד טוב אבל אז זה קרה עוד פעם והפעם זה לא עבר טוב מתי שהווינדווס בא לעלות הוא אומר לי שחסר קובץ ב windows/config/system משהו כזה והוא אומר לי להכניס את הדיסק של הווינדווס וללחוץ על r בשביל לעשות restore עשיתי את זה ומתי שאני בא לעשות את ה restore פשוט הכל קופא ולא קורה כלום חיכיתי איזה חצי שעה ולא קורה כלום...בבקשה עזרה ! תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
התקנתי משחק ישן אחד ואז ראיתי ש WIN דורש MAC98 בשביל להפעיל את המשחק. איפה אפשר להשיג אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
תאור המשרה: תפקיד מהנדס IT האחראי על מתן פתרונות ותמיכה יעודית ללקוחות ומערכות. המשרה מצריכה מוערבות במספר פרוייקטים מקביליים הכוללים עבודה אל מול מערכות תשתית של Windows*, פלטפורמות משתמשי קצה, הגדרות חיבוריות רשת הכוללות פתרון בעיות והתאמה לצרכי המעבדה. דרישות התפקיד: עלייך להחזיק בתואר מהנדס מחשבים או בתואר מקביל, להיות בעל לפחות 5 שנות נסיון בסביבת Microsoft Windows* הכוללות הבנה מעמיקה של system internals ויכולות אדמיניסטרציה מוכחות. נדרשת הכרה והבנה של TCP/IP, Active Directory. כמו כן, שליטה בשפות סקריפטים נפוצות כמו VBScript, WMI היא יתרון. נדרשת יכולת הובלה של פרוייקטים טכניים ועבודה יעילה מול ספקים חיצוניים כמו גם מול שותפים פנים אירגוניים. כמו כן דרישת התפקיד …
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
hello, I formated my pc yes. I go to control panel, "regional and language options", advanced. i check all the hebrew box, but when i try to change the language at the top of the box.. it doesn't let me change the english to hebrew and writes: "setup was unable to install the chosen local. please contact your system administrator".. any ideas? thx
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נתקל בבעיה הבאה: בכל הפעלת מחשב, windows explore עולה אוטומטית. נסיתי למצוא היכן נמצאת הפקודה המפעילה אותו, (ב-msconfig: startup, win.ini, system.ini) ואני לא מוצא. האם יש למישהו רעיון היכן עוד יכולה להסתתר הפקודה להפעלתו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-