עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by fuck off,

אז ככה. שאלה ראשונה ואם היא תענה אז אין טעם לשניה. 1. בזמן האחרון המחשב שלי עושה דברים מוזרים. רסטרטים בלי שום קשר נגיד מתי שאני מעביר שירים מהאייטיונז לאייפוד, או אם אני לא נוגע בו כמה זמן. הוא גם נתקע מידי פעם מתי שאני למשל מדליק את הSTEAM. אבל מתי שהוא עושה רסטארט יש 2 סוגים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) אחד שיש הבהוב של מסך כחול ואז ישר מתכבה ועולה מחדש או שסתם יש פס אדום כזה למעלה במסך וגם אז זה מתכבה ועולה מחדש. זה דיי מפריע לי כי אני לא יכול להוריד כלום וגם למשל אני מקבל הודעה ממשיהו בתוכנות המרים המיידיים ואני לא יודע שקיבלתי ויכול להיות היה משהו חשוב. איך אני מתקן את זה? 2. אני רוצה שהוא יתחבר אוטומתית לאינטרנט איך שהוא עולה בלי שאני אלחץ על החייגן. שזה יהיה בסטארט אפ.…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by wow,

הבעיה בכותרת למרות שיש לי את הגירסה החינמית שעובעת עם ויסטה ולמרות שב-MSCONFIG התוכנה מסומנת שצריכה לעלות. אגב עם הפעלת הויסטה אני מקבל הודעה שאומרת לי שהפעלת התוכנה נכשלה. עזרתכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by kfirson,

שלום פרמטתי את המחשב שלי ו בעמצה שהוא כאילו מעתיק קבצים הוא אמר שחסרים לו הקבצים הבאים: sp2.cab ks.sys netkrpamp.exe ועכשיו אחרי שהמחשב עלה הוא לא מזאה לי את הקוננן דיסקים ולא את ה usb (עכשיו המחשב הוא חדש הם התקינו אליו xp באנגלית אני הכנסתי דיסק xp בעיברית לפרמט אותו זה קשור ?) מי שהו יכול לעזור לי ליפתור את הבעיה הזו? עכשיו חשבתי ש אני יעביר את הקבצים מהמחשב הזה אל השני אבל הוא לא מזאה לי את ה דיק און קי אז מה אני יעשה איך אני יכול להעביר אותם ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. Started by mataneli,

מה יותר טוב?ואם שווה לי לעבור ל2000 כי אני ממש לא מרוצה מי XP.. מה יתרונות של 2000 ומה החסרונות..כנל לXP? ומה יותר טוב בעיקרון חח ?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by apelzig,

אני נמצא במצב של חוסר מקום קריטי בכונן. יש לי בספריית הווינדויס המוןתיקיות מוסתרות שכולן נקראות כמו: $NtUninstallKB821253_RTM$ $NtServicePackUninstall$ $hf_mig$ $NtUninstallKB833330$ $NtUninstallKB834707$ וכ"ו... 900 מגה כאלה... האם אני יכול למחוק אותם, או את חלקם?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by lordgod,

אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב המחשב עושה RESTART . שאני מגיע לשולחן עבודה יש error משהו של הווינדווס. מישהו יודע איך לתקן ?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by gavriel_e,

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה תמיד ואני לא מצליח לפתור אותה... כל הזמן .. לפעמים זה נהיה ממש כל כמה שניות וזה מעצבן... הוינדווס נתקע ואי אפשר ללחוץ על כלום .. צריך ללחוץ CTRL+ALT+DEL ואחרי שהחלון נפתח לסגור אותו ורק אז אפשר ללחוץ שוב פעם על כל מה שאני רוצה בוינדווס.... לפרמט את המחשב לא עוזר... כבר פירמטתי אותו כמה פעמים וזה לא עזר.... יכול להיות זה בעיה בהארד דיסק עצמו ?? תגידו מה אתם אומרים ואם מישהו יודע מה הגורם לבעיה הזאת... תודב מראש..

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. Started by finish,

המחשב שלי ניכבע היום בבוקר אחרי שקפץ החשמל בבית מאז הווינדוס לא עולה והוא אומר לי לנסות לעשות ריפייר בהתקנה של ווינדוס ניסיתי ואני מקבל שגיאה במסך כחול של BAD_POOL_CALLER ניסיתי גם להתקין ווינדוס כרגיל אבל אחרי שאני לוחץ F8 שאני מאשר התקנה הוא מביא לי את אותו מסך כחול עם השגיאה הזאת מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by BloodFist,

שלום לכם היה לי עד עכשיו שתי מערכות הפעלה אחת ויסטה ואחת XP. כל אחת הייתה מותקנת על כונן בנפרד, עשיתי אתחול לכונן של הויסטה ועדין הוא מעלה לי את המסך של ה BOT שאני מדליק את המחשב, איך מבטלים את זה? שהמחשב יעלה ישר ל XP. עוד שאלה, יש לי OFFICE 2007 מותקן ומשום מה הוא נדפק שאני רוצה להסיר הוא אומר שחסרים קבצים, ושאני מפעיל התקנה הוא אומר להפעיל את ההתקנה מהמיקום המקורי. מה קורה פה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. יש לי אחלה מחשב עם כרטיס מסך שתומך בDX10 של ווינדוס ויסטה (8800)... השאלה שלי היא, מכיוון שאני מבין שישנן עדיין בעיות עם ווינדוס ויסטה, האם ניתן להתקין בנוסף לווינדוס xp שמותקן לי כרגע גם ווינדוס VISTA שאקנס אליו רק כדי לשחק משחקים תומכי DX10? ואם כן, אז איזו גירסת ויסטה מומלצת למשחקים בלבד, ואל תגידו גירסה קלה... אני צריך שם גירסה... והאם מומלץ ויסטה 64 ביט למשחקים? ...וכן החומרה שלי תומכת 64 ביט... בתודה מראש אופיר

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  11. Started by dj shay 30010,

בכמה ימים אחרונים יש לי את הודעות הבאות והדפדפן לא ממש עובד טוב התקנתי WINFIX אבל זה לא ממש שינה משהו

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. Started by IzikDude,

יש לי כמה בעיות עם ווינדוס.... עכשיו קיבלתי מחשב נייד ישן ממש מעפן וחלש שמותקן עליו וינדוס 98, יכול להיות שעדיף לי להתקין עליו וינדוס XP ??? כי הוא אולי יותר קל עם פחות בעיות או שעדיף לשמור את המצב הנוכחי ?? אם כן, איך אני מזהה איזה דרייברים אני צריך לאחרי הפרמוט ? וגם, יש לי מעבד Athlon X2 64 bit (במחשב אחר) יש הבדל משמעותי בין 32BIT ל - 64 ???

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  13. Started by snaidis,

שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב לא מתכבה כאשר אני מכבה אותו... כלומר START>>TURN OFF COMPUTER>>TURN OFF הוא פשוט לא עושה כלום. מתנהג כאילו לא לחצתי על כיבוי. עשיתי סריקת וירוסים עם NOD ו ובדקתי SPYWARES ועדיין כלום... למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by Shay17,

כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שלפעמים הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS (שב FOLDER OPTIONS) אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף למה זה קורה ? ואיך אפשר לסדר את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by Shiker,

היי חבר'ס אני מחפש את הפאטץ שפותח את הפורטים ב- TCP בויסטה ULTIMATE

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. שלום חברים , ברצוני להעיף את XP קליל ולשים במקומו ויסטה אולטימייט , אני גיימר ואני רוצה לנצל את יתרונות ה DX10 אזי זאת הסיבה שבגינה אני שם ויסטה. עכשיו רציתי לשאול אם אני יכול פשוט לשדרג את XP לויסטה וכל התוכנות וההתקנות של המשחקים יישארו לי עדיין ב VISTA כמו שהיה ב XP כי פשוט רוב ההתקנות של המשחקים והתוכנות הם ב PROGRAM FIELS ב C אז הם יישארו וייפעלו או שפשוט לפרמט וזהו?!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by Eviljelly,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל 915PCY ללוח אם יש כרטיס קול עליו של ריאלטק .. הבעיה זה שהוינדוס מסרב להתקין את הדרייברים הוא מציג שגיאה מוזרה : Microsoft bus driver must be loaded ??? ??? למישהו יש רעיון ??? , כל החומרה חוץ מהכרטיס קול הותקנה בהצלחה , בנוסף המחשב מזהה כרטיס שהוא לא מצליח להתקין ...

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  18. Started by אחויה,

קניתי מחשב חדש ואחרי שהתקנתי את הXP כל תיקייה שאני פותח נהיית לקריאה בלבד, ואני לא יכול לשנות את זה. כל פעם שאני משנה, זה חוזר שנייה אחרי זה. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by sofix4,

האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא, בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. קראתי שזו מין הגנת סיסמא כזאת ואפשר לבטל אותה. יש למישהו רעיון??

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  20. היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזו בעסק של חבר שלי יש כמה מחשבים שמחוברים זה לזה ברשת במצב של Workgroup (לא דומיין). אני מחפש איזשהי דרך שאני אוכל להעביר קבצים ממחשב אחד לשאר המחשבים מבלי שאני אצטרך לגשת אליהם פיזית. אני גם לא רוצה להתחבר אליהם מרחוק (ע"י תוכנת שליטה מרחוק או ע"י התחברות לשיתוף). אני מעוניין לשים את הקובץ על מחשב אחד וושאר המחשבים יקחו את הקובץ ושימו אותו בתיקייה מסויימת (לפי קביעה שלי). מישהו יכול לחשוב על רעיונות???

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by mena,

בעיה ראשונה :אני רומצה לסנכרן את הנגן שלי אם ווינדאוס מדיה פלייר ושאני מחבר את הנגן ומפעיל את המדיה פליר הוא עולה חצי כזה ואז יוצא בעיה שניה :שפת הכתיבה במסן הפכה להיות האנלית וכל משפט חדש זה באנגלית מישהו יוגע איך להפול לעברית?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by kobibo,

לא יודע למה אבל עכשיו לאחר בדיקה מקיפה יותר שמתי לב שהויסטה פשוט וכמעט לא מזהה לי התקני Disks on Key. כבר שלושה שניסיתי לא מזוהים, יש פיתרון מלבד לפרמט ולהתקין מחדש?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  23. Started by eXtReMeHaLo,

אני רוצה לדעת לפני שאני מתקין את ה SP2 שהורדתי מ microsoft.com צריך לזה סי די קי או קראק של משהו או משהו או אפילו יש עם זה בעיות לפני שאני מתקין ונדפק תודה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  24. סירטונים ברשת אני רואה בכל מיני צבעים ולא ברור, סרטים מהמחשב שאני מוריד את רמת ה-3D והצבעים אני אורה טוב! התקנתי ועידכנתי דרייברים אבל לא עזר מישהו מכיר תבעייה?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  25. Started by PCguy,

הפעלתי את המחשב ויש לי הודעה ntdlr is missing מה עושים?? ניתן לפתור זאת מבלי להתקין שוב? דרך אגב ההודעה מופיעה מיד לאחר מסך האיתחול ---לפני עלית המערכת!! תעזרו לי פליז

• 1 תגובה
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.