עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by QQQ,

יש לי במחשב שני HDD, אני צריך להעביר קובץ מסויים מHD אחד לשני, הקובץ שוקל 4.3G, ובתוך הHD שאני רוצה להעביר את הקובץ אליו יש 7 ג'יגה פנויים, כשאני מנסה להעביר את הקובץ הWINDOWS אומר שאין לי מספיק מקום, ויש לי מספיק... עשיתי ריסט למחשב וזה לא תיקן את זה אגב, אני משתמש בWIN XP SP2 תודה. ועוד משהו קטן: הקובץ הוא קובץ RAR, אם במקום להעתיק אותו אני לוחץ עליו קליק ימני, וגורר לHD השני, ואז לוחץ EXTRACT HERE זה כן עובד

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  2. Started by liloli,

אהלן אנשים. קיימת אצלי תוכנת הפעלה מסוג ווינדוס XP SP2 באנגלית, ובכניסה הוא מבקש סיסמת משתמש, מסתבר שישנם שני משתמים רשומים אחד הוא ADMINISTRATOR והשני הוא אני עם הרשאות של מנהל (בדיוק כמו ה-administrator) שאלתי היא האם ניתן לאחד בין המשתמשים הפעילים ולבטל את בקשת הסיסמא בכניסה? או שצריך למחוק אחד מהם (עדיפות למחוק את ה-administrator ולא את שלי) ולבטל את הסיסמא בכניסה? כיצד מבטלים את הסיסמא בכניסה?? תודה. לירן

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  3. כמו שרשמתי בכותרת ההוינדוס הפסיק לזהות את קספרסקי למרות שהוא עובד ימה עושים?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by fuck off,

אז ככה. שאלה ראשונה ואם היא תענה אז אין טעם לשניה. 1. בזמן האחרון המחשב שלי עושה דברים מוזרים. רסטרטים בלי שום קשר נגיד מתי שאני מעביר שירים מהאייטיונז לאייפוד, או אם אני לא נוגע בו כמה זמן. הוא גם נתקע מידי פעם מתי שאני למשל מדליק את הSTEAM. אבל מתי שהוא עושה רסטארט יש 2 סוגים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) אחד שיש הבהוב של מסך כחול ואז ישר מתכבה ועולה מחדש או שסתם יש פס אדום כזה למעלה במסך וגם אז זה מתכבה ועולה מחדש. זה דיי מפריע לי כי אני לא יכול להוריד כלום וגם למשל אני מקבל הודעה ממשיהו בתוכנות המרים המיידיים ואני לא יודע שקיבלתי ויכול להיות היה משהו חשוב. איך אני מתקן את זה? 2. אני רוצה שהוא יתחבר אוטומתית לאינטרנט איך שהוא עולה בלי שאני אלחץ על החייגן. שזה יהיה בסטארט אפ.…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  5. הנה : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by uriya,

יש לי בבית דיסק של windows ואני רוצה להתקין אותו, אך יש לי בעיה קטנה, האם ייתכן שיהיה לי מסך כחול בזמן ההתקנה?, ואם כן מדוע הוא קורה?, כי כבר התקנתי את הגירסה הזו וזה פעל לי יופי, אבל בגלל סיבות כאלו ואחרות הייתי צריך לפרמט, לא חושב, בכל מקרה, מדוע קורה לי מסך כחול בזמן ההתקנה, הרי פירמטתי את כל הדיסק לפני שהתקנתי את הwindows, מדוע זה קורה תודה לעוזרים עוזרות אוריה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by Raz20,

יש לי מחשב פנטיום 4 3.2 1GB זיכרון , Windows XP Professional sp2 תוך כדי פעילות במחשב מופיעה לי ההודעה הזאת , בדרך כלל באיי סי קיו, וברגע שמופיעה ההודעה האיי סי קיו לא פועל בגלל ההדעה הזו [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  8. Started by Dawn,

הבעיה היא כזו אני לא רואה את התמונה זזה ... למשל זה לא זז ותקוע על הפריים הראשון שלו. איך בבקשה אפשר לטפל בבעיה. עריכה: לא משנה כבר.. הצלחתי.. עד שעונים פה אם בבכלל אפשר למות

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by NewRig,

שלום, בחיפוש לא מצאתי מידע קונקרטי; איך ניתן לשנות את מיקום ספריית ה-"Documents and Settings"? חיפשתי ב-Environment settings, היכן שניתן לקבוע את מיקום ספריית ה-Temp, אבל לא מצאתי שם מידע רלוונטי.

10. אני פירמטתי את המחשב שלשום, ועכשיו שאני נכנס לכתבות עם תמונות, לפעמים אני לא רואה את התמונה אלא ריבוע לבן עם איקס אדום קטן בצד למעלה. גם ניסיתי להכנס לכספת וראיתי בראש בראש גם אותו דבר, ורשום שאם לא רואים את הסמל של הכספת אז צריך להוריד פלאש. הורדתי פלאש והתקנתי ושום דבר לא השתנה. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by davidcohen,

שלום ! אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 10.0 כדי לעשות שיחזור למערכת שלי. אני דיי בטוח שעכשיו יש לי וירוס או טרויאני על המחשב אם אני עושה שיחזור לכונן C הוירוס הזה לא יהיה יותר ? (כמובן שאני משחזר מצב שלא היה לי בו את הוירוס) תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. התוכנה הזו שאיני יודע איך נכנסה למחשב מציירת מלבן נקודות צמוד לעכבר. סרקתי את המחשב עם גירסת ניסיון של norton 360 ולא גילה כלום. התקנתי את התוכנה של adawre, וסרקתי איתה גם זה ללא הצלחה. ב- safe mode הבעייה לא קוראת. האם מישהוא נתקל בבעיה דומה? למישהוא יש רעיון איך לפתור את הבעייה?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by KF,

רציתי לדעת אם יש יתרונות כלשהם ל-WIN11 על פני WIN10 מבחינת גיימיניג? האם כדאי לשדרג את מערכת ההפעלה?

14. שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה ULTIMATE 64 BIT. במנהל המשימות של הווינדוס שמתי לב ליישום מסוים שצורך לי כמות גבוהה מאוד של זיכרון. שם היישום הוא:audiolog.exe ובעמודת התיאור כתוב: windows audio device graph isolation אם אני סוגר את היישום אז אין לי כלל קול במחשב. שאני פותח את המחשב היישום צורך 20MB אבל ככל שהמחשב נשאר פתוח אז כמות צריכת הזיכרון שלו עולה עולה,למשל עכשיו הוא צורך קרוב ל700MB זיכרון. מה ניתן לעשות בקשר לזה? יש לי מחשב חזק מאוד וזיכרון של 4GB אבל בכל זאת זה נראה לי מוגזם מאוד שיישום ככה צורך זיכרון גדול. תודה לעוזרים וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by galr52,

אני עומד לקנות מחשב נייד אבל הוא בא בלי מערכת הפעלה ותהיתי אם יש איזושהי בעיה להתיקן XP? כלומר מתקינית XP על נייד בדיוק כמו שמתקינים XP על מחשב נייח?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  16. Started by galr52,

שלום קודם כל אני מתנצל אם זה לא לפה. טוב אז ככה כל פעם שאני מכניס דיסק למחשב או דיסק און קי שאני מחבר את המצלמה אז פעם היה קופץ לי חלון כזה של איך אני רוצה לפתוח את זה, ואם זה הדיסק און קי אז היה נפתח לי ישר ה U3. עכשיו זה כבר לא ככה. איך אני מחזיר את זה? בברכה, גל

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  17. Started by IME3,

אם אני עוזב את המחשב לזמן ממושך שאני חוזר המסך מחפש סימן חיים מהמערכת לא מוצא ונסגר ואני צריך ללחוץ על כפתור הריסט הפיזי פתרון? הגעתי בקונטרול פאנל ושמתי לו לכבות מסך אחרי 20 דקות והארד דיסק NEVER

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. There is nothing left to say, this is a very wired problem, PLEASE HELP ! Thanx, Happy Holiday !

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by PCguy,

הפעלתי את המחשב ויש לי הודעה ntdlr is missing מה עושים?? ניתן לפתור זאת מבלי להתקין שוב? דרך אגב ההודעה מופיעה מיד לאחר מסך האיתחול ---לפני עלית המערכת!! תעזרו לי פליז

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. Started by keypod,

יש לי עותק אבל אני צריך את ה - CD Label כדי שאוכל לצרוב כ - Bootable CD תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by eXtReMeHaLo,

אני רוצה לדעת לפני שאני מתקין את ה SP2 שהורדתי מ microsoft.com צריך לזה סי די קי או קראק של משהו או משהו או אפילו יש עם זה בעיות לפני שאני מתקין ונדפק תודה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. תאמת שלא ידעתי בדיוק איפה לשים את הת'ראד אבל החלטתי לבסוף לשים אותו פה.. אז ככה הווינדוס שלי ווינדוס הום חבילת שרות 1 לא מזמן פורמט עובד חלק רץ מצויין כל הזמן נסרק עם אנטיוירוסים ואנטיספייוורים והכל תקין וטוב.. אבל יש לי בעיה עם משחקים לא משנה איזה גם לא כבדים... אחרי שאני מפעיל תמחשב ונכנס אליהם הם רצים מצויין אבל לפעמים אחרי הרבה זמן שהמחשב יכול להיות אפילו סתם על idle אני נכנס ויש מלא תקיעות וזה קורה לי במלא משחקים המפרט שלי אגב - amd 1800+ ati r9600xt 512 sam קיצוור המערכת יכולה להחזיק משחקים ואני לא מדבר איתכם פה על שיא הטכנולוגיה וכמעט כל מחשק שאני מריץ עובד מצויין אבל אחרי זמן מה במחשב פשוט יש המון תקיעות ואז אני עושה ריסטרט והכל מסתדר.. זה איזה בעיה …

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  23. מה קורה אנשים. אני עומד להתקין Vista ב Dual Boot, ורציתי להפריד את התוכן של Program Files ב C:\ משאר התכנים בפרטישן (Root Directory, NVIDIA folder, etc), וליצור פרטישן נפרד לתוכן של Program Files (חחח היה הרבה יותר פשוט לכתוב את כל המשפט באנגלית ) כל זה במטרה ליצור Recovery Point עם Norton Ghost 12... רוב מה שיש לי ב Program Files זה eMule/Incoming עם 160GB בפנים... יש לי Acronis Disk Director, Norton Ghost 12... יש דרך כלשהי לעשות את זה בלי לפגוע בשום דבר?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  24. Started by sofix4,

האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא, בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. קראתי שזו מין הגנת סיסמא כזאת ואפשר לבטל אותה. יש למישהו רעיון??

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by I T Z I King,

בשעה טובה קיבלתי מחשב חדש , התקנתי מערכת הפעלה והכל רץ מעולה. שיניתי את האייקונים של שתי תיקיות במחשב ומאז כמעט כל האייקונים שיש ב "לוח בקרה" נעלמו לי. חשבתי על זה שאולי הקובץ שמכיל את האייקונים (נדמה לי shell32.dll) נפגע אבל לא הייתה לי אפשרות להחליף אותו כי המערכת תמיד עושה בו שימוש. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? צרפתי תמונה להמחשת הבעיה. תודה! עריכה: הבעיה נפתרה בעזרת TweakUI [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.