עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Qded,

טוב הבעיה היא כזאת.. שמו סיסמא על המחשב, אבל הסיסמא לא בעברית (או אנגלית) לכן כשעולה המחשב, אי אפשר להכנס בגלל שלא ניתן לכתוב בשפה הזאת.. מקווה שיש לכם רעיון מה עושים, תודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  2. Started by rony1880r,

היי לכם ניכנסתי לאתר של AMD וראיתי שיש להורדה עידכון למעבד ליבה כפולה של AMD 3800+ שניקרא - AMD Dual-Core Optimizer Release Notes For Version 1.0.0 March 22, 2006 ---General Description--- AMD Dual-Core Optimizer utility synchronizes Time Stamp Counter (TSC) MSRs on AMD Dual-Core Processors. ---Improvement and Fixes--- Version 1.0.0 * This is the initial release רציתי לברר אם כדאי לי לעדכן אותו במחשב והאם הוא יכול להרוס לי פיזית את המעבד? לי יש מעבד עם ליבה כפולה בתודה רוני

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. זה התחיל אתמול לבד =\.. הוא מחכה שאני אלחץ על שם המשתמש שלי כדי להיכנס לוינדוס.. אבל יש לי רק משתמש אחד.. איך לעשות שזה יכנס לבד?.. נ"ב: זה תמיד נכנס ... פתאום אתמול זה התחיל לבקש ממני ללחוץ =\

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by zozoo,

יש לי ויסטה שבאה עם נייד HP חדש יש איתה בעיה שלפעמים לוקח לה 10 דקות או יותר לעלות ולפעמים צריך כמה ריסטרטים עד שהיא עולה יש לציין שהיא עובדת די טוב כשהיא מחליטה לעלות במצב שינה היא עולה ישר מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by lidor_abo,

חברה לא עולה לי ה boot בדיסק של הוינדוס אקספי איך אני יכול לתקן ולהעלות את ה boot?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by dillen,

אנשים יש לי בעיה במחשב הוא איטי רצח..בכלל לא זז והוא לא היה ככה. יש לי פנטיום 4 לא הכי חדש ואין לי הרבה תוכנות מותקנות. במנהל המשימות הוא מראה לי מלא דברים שאני בכלל לא יודע מה הם אולי תוכלו להגיד לי מה זה..ואם זה אמור להיות ככה.. יכול להיות שזה וירוסים או משהו כי אין לי מושג איך להסיר את זה. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. לפני שמדפיסים ב XP, הוא נותן preview של התמונה (עם יתר התמונות\מסמכים שהדפסתי בעבר... אלו שצריך לסמן ב V), מאיפה מוחקים את כל התמונות האלו?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  8. אני רוצה להתקין ויסטה במקביל ל-XP שמותקן לי כרגע איזה גירסה עדיף להתקין ? שלא תהיה כבדה ותוריד ביצועים ?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by ALE-XtaZi,

היי חברה כפי שראיתי מייקרוסופט תוציא שתיי סוגים של WINDOWS אחד PRO ואחד משהו לשרתים ... אני לא כולכך הבנתי את זה מי שיודע מה מהם מיועד לנו והכי מתאים לנו המשתמשים הבייתים וגיימרים כמו כן מה מספר הבילד של הוינדווס הזה הגירסא הכי אחרונה......

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. אני עושה חשבון משתמש נפרד למשחקים, הבעיה שלי היא שכשאני משתמש בmsconfig כדי להגיד אילו תוכנות יעלו ואילו לא בחשבון הזה הבחירה שלי משפיעה על החשבון השני ולהפך, מה שעוד יותר מתסכל הוא שלפני הפירמוט הצלחתי ליצור שתי חשבונות משתמשים עם הגדרות נפרדות לכל אחד בלי בעיה אני פשוט לא מצליח להבין מה קורה עכשיו. למישהו יש רעיונות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  11. Started by A.M,

אני מנסה להפעיל את הווינדוס ואז רשום לי insert system boot disk עכשיו אני לוחץ אנטר וזה חוזר על עצמו ועכשיו עוד בעיה שאני מנסה לפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הווינדוס המחשב נתקע ולא זז יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה ובשתי הכוננים(D,c יש ווינדוסים אחד 98 והשני xp טוב בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי הארד דיסק שמחולק לשני מחיצות,C ו-D. ב-C מותקן ה-XP. כשהתחלתי להתקין את ויסטה היא שאלה אותי איפה להתקין ובחרתי ב-D אבל אני רואה שיש לי תיקיה של WINDOS גם ב-C (אני לא מתכוון ל-XP שרשום בתור WINDOWS.OLD אלא תיקיה חדשה של WINDOS ששוקלת 7 ג'יגה בנוסף לזאת שיש לי ב-D ששוקלת ג'יגה ומשהו. בעיה שאולי נוצרת מכך היא אחרי שאני מתקין אנוי וירוס AVG שמתאים לויסטה אחרי כמה ריסטים אני מקבל הודעה שיש בעיה עם פתיחת התוכנה והיא לא עולה אוטומטית עם העליה של ה-WINDOS ואותה בעיה חוזרת על עצמה עם האנטי וירוס F-SECURE שגם היא גירסה חינמית שמותאמת לויסטה. עזרתכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  13. אני לא ממש זוכר איך זה קרה אבל בקיצור כשאני מדליק את המחשב יש לי שתי ווינדוסים לבחירה וכאילו רק אחד עובד כי בכונן D אין כלום.... אבל אני לא רוצה שיהיה שתיים אני רוצה שיעלה אוטומטי התקין... איך אני עושה את זה? תודה רבה למי שיעזור לי!!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by alonpartuk,

כשאני רוצהלהכנס להגדרות שלה הוינדואז רושם לי שגיאה" SMART UL 32-bits gateway error " Can't load SMARTUL libary(code 126) The specified module could not be found ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת דרך הדיסק התקנה ההתקנה לא מתחילה (הדיסק טוב.) ודרך הוינדואז ניסיתי ושוב הוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  15. Started by moshel7,

יש ברשותי אופיס 2007 ואני לא מצליח להתקין את התוכנה על xp באנגלית למרות קובץ mui בעיברית

16. Started by moranlevy80,

אני עובד עם כרטיס קול חיצוני (כרטיס FIREWIRE) ויש לי בעיה... יש לי ווינדוס XP PRO, ויש לי בעיה בחיבור והזיהוי שלו בווינדוס. באתר של הכרטיס הם אומרים שאם יש service pack 2 צריך להוריד אותו, ואני לא ממש מצליח... למישהו יש מושג איך עושים את זה? הוא לא מופיע לי בהוספה והסרה של תוכניות שזה מה שאומרים לי לעשות באתר של הכרטיס קול... בבקשה אני חייב עזרה... הווינדוס מקורי כמובן ועל העטיפה רשום שהוא ורסיה מ-2002...

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  17. יש לי xp black edition,ומקבלים עם המערכת גם את תוכנת הwindowsblinds. אז שמתי סקין של AERO וזה שינה לי גם את הרקע לרקע תואם,וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הרקע הזה חוזר! מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by moranb,

2180 או 2600 או בכלל משהוא אחר בבקשה תענו זה מאוד חשוב!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  19. שלום אנשים, החלטתי שאני קונה ויסטה חוקי, עזבו למה כמה ולשכנע אותי לרדת מזה אבל החלטתי על ויסטה. עכשיו השאלה... 32 או 64 ביט? יש לי מעבד CORE 2 DUO שתומך ב 64 ביט ואמור לעבוד איתו בצורה מעולה מה גם שיש לי 2 ג'יגה זכרון והויסטה תרוץ טוב. השאלה שלי היא לגבי התמיכה ב 64 ביט של דרייברים ותוכנות. זה שמשהו לא תומך ב 64 ביט זה אומר שפשוט הוא לא יודע לנצל את האיכויות שלו? או שיש דרייברים ותוכנות שפשוט לא יעבדו לי על המחשב לאחר שאני אתקין את הגירסא של ה 64 ביט? בעצם השאלה אם התוכנות שתומכות רק ב 32 ביט עדיין יוכלו לעבוד בצורה תקינה כ 32 ביט על המערכת של ה 64 ביט? או שאני יכול לשכוח מהן? תודה אנשים! זה מאוד חשוב לי. עופר

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  20. שלום רב, יש לי בעיה שכבר קרתה בעבר. אני מדליק את המחשב, ופתאום שזה מגיע לשולחן עבודה , אז הקבצצים שם מוצגים בתור קובץ שווינדוס לא יכול לפתוח, כמובן שזה פתאומי כי לפני הכל היה עובד כרגיל, והווינדוס זיהה יפה מאוד הכל... דבר כזה כבר קרה לי מספר פעמים בעבר.. באותן פעמים פשוטות עשיתי פירמוט ואני יודע שיש לזה פתרונות אחרים, בבקשה תעזרו לי. תודה. עוד דבר: win xp pro sp2

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. Started by X-It,

כדאי לי להתקין ויסטה 64 ביט? על המערכת שיש לי עכשיו.... לפי CPU-Z המעבד שלי תומך ב EM64T והאם הביצועים במשחקים צפויים לרדת? האם המערכת פשוט תעבוד יותר טוב מאשר XP 32? על המערכת שלי... שהיא לא ממש טובה... אז האם כדאי לי? ויש לי עוד שאלה.. אם התקנתי ווינדוס בG אני אוכל לשנות אותו אחר כך לC??? ASUS P5LD2-Deluxe Intel Pentium 4 641 3.2 With Stock Cooling Gainward 6600 GT 256MB 128BIT 2X1GB Kingston 667 Mhz DDR2 Hec 400W

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by assaf8888,

ה XP PRO בעברית היא עם ההתקנה של ה MUI? של עברית? ואם כן.. אז זה זה הופך הכל לעברית? גם את ההתחל שם בימין וכו? תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. שלום אני חושב שזה קורה בד"כ אחרי הרבה זמן בלי ריסט אבל לא בטוח.. בכל מקרה הכוונה שלי היא שנגיד אני לוחץ על תוכנית פתוחה שנמצאת בשורה ההתחלה היא פשוט לא עולה, רק מהבהבת כמו חלונות שמהבהבים בתוכנות IM שמקבלים הודעה ואז האופציות שלי זה: להשתמש ב-alt+tab או אם החלון ברקע ללחוץ עליו או ללחוץ 3 פעמים על התוכנית- הבהוב מזעור והגדלה (והאופציה השלישית לא תמיד עובדת ) חשבתי אולי סתם לוקח זמן אבל חיכיתי כמה פעמים ולא עזר וגם בכלל בטאסק מנג'ר המערכת לא משתמשת בכלל במשאבים.. איך פותרים את הבעיה .? תודה מראש לעוזרים.

24. Started by denzel12,

שלום אנשים, במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה winxp-sp2. היום כשהדלקתי את המחשב, מערכת הפעלה עלתה עד הרגע שהיא הייתה אמורה להיכנס ל- desktop, ושם נעצרה. ניסיתי לבחור באפשרות - Last Known Good Configuration אך נסיוני עלה בתוהו. האם ניתן להתגבר על בעיה זו בדרך אחרת?? תודה.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by Kidboy,

מעבד: 2.66 ספק:450W כרטיס מסך:GF7600GS זכרון:1.50 ג'יגה דיסק קשיח:250 ג'יגה ..

• 3 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים