עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by denzel12,

שלום אנשים, במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה winxp-sp2. היום כשהדלקתי את המחשב, מערכת הפעלה עלתה עד הרגע שהיא הייתה אמורה להיכנס ל- desktop, ושם נעצרה. ניסיתי לבחור באפשרות - Last Known Good Configuration אך נסיוני עלה בתוהו. האם ניתן להתגבר על בעיה זו בדרך אחרת?? תודה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by momi2004,

יש לי מחשב נייד ישן שאין לו אפשרות לכונן תקליטורים או דיסקטים. יש אפשרות לחיבור רשת או ל USB KEY. אין אפשרות לאתחל מה USB KEY. במחשב יש שתי מחיצות, אחת עם XP. אני מעוניין להתקין בשנייה 2000. איך אפשר לעשות זאת? יש צורך להפעיל את המחשב בדוס ואז להריץ את ההתקנה של 2000, ואני לא מצליח למצוא דרך שתאפשר לי לעשות זאת. כמובן שההתקנה של XP צריכה להשאר. במקרה הגרוע ביותר צריך להדפק האתחול שלה אחרי ההתקנה של ה 2000, אבל זה ניתן לתיקון. כל רעיון יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. Started by eid101,

שלום . התקנתי ויסטה חדשה ויש דבר שמאוד מפריע לי ( חחח לא יודע למה ) . איך אני מסיר את הלוגו של חברת DELL כמו שאתם רואים בתמונה ?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by matityahoo,

יצא לי להשתמש ב כלי system restore בכדי לפתור בעיות שהיו לי עם ווינדווס לדוגמא לאחרונה התכנתי כמה תוכנות ושמתי לב שהמערכת מגמגמת באיתחול ואז ניסיתי לעשות דיפרגמת דיסק ו צק דיסק לאחר ששניהם לא פעלו עשיתי system restore ללפני כ חודש והכל הסתדר ובכל זאת ברצוני לשמוע ממבני ענין חוות דעת על פעולה זו

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  5. Started by kobibo,

לאחרונה יש לי בעיה דיי מעצבנת,מע' ההפעלה XP לעיתיים מסרבת לעלות ונתקעת כשסרגל ה XP הכחול נע לצדדים.לאחר פעם או פעמיים RESET המחשב עולה ומתפקד מצויין. בדקתי זיכרונות בדקתי את הדיסק והכל נראה תקין,כמו כן נסיתי לעלות אימג' ישן יותר וגם שם הבעיה לעיתים מתרחשת. אודה לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  6. התקנתי WINDOWS חדש ומשום מה הפונטים בחדשים בכל הWINDOWS לא נראים טוב. איך משנים אותם?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. Started by xTz,

נתקלתי כבר בכמה אתרים שדורשים הרשמה בחינם\בכסף\סתם אתרים שחסר בהם חצי מהEvents מישהו פה מכיר אתר טוב? תודה(:

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  8. התוכנה הזו שאיני יודע איך נכנסה למחשב מציירת מלבן נקודות צמוד לעכבר. סרקתי את המחשב עם גירסת ניסיון של norton 360 ולא גילה כלום. התקנתי את התוכנה של adawre, וסרקתי איתה גם זה ללא הצלחה. ב- safe mode הבעייה לא קוראת. האם מישהוא נתקל בבעיה דומה? למישהוא יש רעיון איך לפתור את הבעייה?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

בכמה ימים אחרונים יש לי את הודעות הבאות והדפדפן לא ממש עובד טוב התקנתי WINFIX אבל זה לא ממש שינה משהו

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  10. Started by Lurkers,

שלום אני חדש בפורום..... רציתי לשאול האם מישהו יודע אם יש כבר ממשק עברי לגירסאת ה64BIT....

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. Started by nimrods,

תמיד שהייתי לוחץ על תפריט ההתחל שלי היה מופיע תמונה ולידה רשום טקסט והיום שאני לוחץ על התפריט ההתחל לא מופיע תמונה רק הטקסט למה זה..? אני צריך עזרה תודה מראש....!!!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  12. Started by r0ck1t,

הורדתי את דרייבר הקול של לוח האם שלי(Asus P4P800S), ניסיתי להתקין, וזה פשוט עצר לי בשלב הזה - http://img96.imageshack.us/img96/3136/untitledea9.jpg, ולא המשיך. אשמח לקבל עזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by dudu26,

שתי שאלות: 1. במחשב החדש יש לי Samsung 250GB SATA2 ו- Maxtor 40GB IDE. המאקסטור התגלה ככונני C, D ו-E (הוא היה מחולק ממזמן) בביוס. על הסמסונג התקנתי ווינדוס וחילקתי אותו ל-3 (האותיות הבאות ברצף) בגדלים של: 15GB for XP, 35GB for Programs and the rest for storage. האם זה משנה שהווינדוס שלי מותקן על כונן G ? 2. לאחר הפיצול של ה-250GB (NTFS) גיליתי שהקבצים ב-G תופסים כ-3GB (ב"מאפיינים") אבל כתוב ב- my computer ש- Total Size - 14.6GB Free Space - 9.42GB --------------------------- לאן נעלמו יותר מ-2 ג'יגה? האם ה- pagefile כל כך גדול? או לדוגמה בכונן הגדול שנותר לאכסון (אין בו כלום כעת) כתוב שגודלו 134 ג'יגה ויש בו 133 ג'יגה פנויים (אין בו כלום!). מה קורה פה? תודה!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  14. סתם לצורך הידע התקנתי היום ויסטה הכל טוב ויפה ויש לי עכשיו 2 מערכות הפעלה של אקס פי אחת מפוצצת וירוסים השניה חטפה תבעיה (היא תקינה) קיצר אחרי ההתקנה הכל טוב ויפה חזרתי לXP כדי לגבות דרייברים וכ'ו פתאום אני מגלה שאני לוחץ נגיד על קרייסיס הוא מחפש לי תקובץ הפעלה שלו ואני לא רואה אותו בתקיה שהוא אמור להיות וכל שאר המשחקים ישנם אבל אני לא מצליח לפתוח קבצי MP3 עם וינמאפ אני זוכר שיש איזה כלי שמסיר את הוירוס הזה או ש..?[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 17:53:14 טוב הצלחתי לשחזר חלק מהדברים על יד כניסה ממצב בטוח אבל עדין נעלמו חלק תודה בכל זאת

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. Started by zozoo,

יש לי ויסטה שבאה עם נייד HP חדש יש איתה בעיה שלפעמים לוקח לה 10 דקות או יותר לעלות ולפעמים צריך כמה ריסטרטים עד שהיא עולה יש לציין שהיא עובדת די טוב כשהיא מחליטה לעלות במצב שינה היא עולה ישר מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  16. בהתקנה של כל תוכנה, מזוהה ולא מזוהה, קופץ לי החלון הזה. אני מסיר את הוי- אך זה שוב יקפוץ עם תוכנה אחרת. התקנתי כבר כמה פעמים ווינדוס עם SP2 ולפי מה שזכור לי הדבר הזה קפץ רק פעם אחת, הייתי מבטל את זה ומעולם זה לא היה מופיע שוב. אחרי ההתקנה הנוכחית, משום מה זה שואל ספציפית לגבי כל קובץ. אציין שהדבר היחיד ששונה בהתקנה הזאת מההתקנות הקודמות זה שהפעם פירמטתי בNTFS במקום FAT32 כמו שהייתי עושה פעם.....................ואני לא ממש לא מבין מה הקשר, ומה עוד יכול לגרום פתאום לשינוי המוזר הזה? איך אני מעיף את החלון הארור הזה?????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by hellyeahmofo,

לצורך ניסוי התקנתי windows xp home לצידו של ה xp pro, איך אני מסיר את ה-home ?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  18. שלום . אני מעוניין לנעול תקייה שלא יוכלו למחוק לי אותה מהמחשב בשום דרך , וגם לא להסתכל בתוכה ... אני אישית מעדיף שזה היה ללא כל תוכנה מחוץ ( כי אם אני לא טועה תוכנה אפשר למחוק עלידי הסרת תוכנה ואז אין סיסמא יותר ) ושנית אני מעוניין כדאי שיורידו משהוא למחשב לפני שהוא נשמר בדיסק קשיח שרק עם אישור סיסמא היה אפשר להוריד ... תודה רבה לכם ישמח לעזרה ...

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  19. אז אני רוצה שברגע שהווינדוס יעלה הוא אוטומטית יתחבר לאינטרט.... יש אפשרות??

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  20. Started by ALE-XtaZi,

היי חברה כפי שראיתי מייקרוסופט תוציא שתיי סוגים של WINDOWS אחד PRO ואחד משהו לשרתים ... אני לא כולכך הבנתי את זה מי שיודע מה מהם מיועד לנו והכי מתאים לנו המשתמשים הבייתים וגיימרים כמו כן מה מספר הבילד של הוינדווס הזה הגירסא הכי אחרונה......

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by wow,

הבעיה בכותרת למרות שיש לי את הגירסה החינמית שעובעת עם ויסטה ולמרות שב-MSCONFIG התוכנה מסומנת שצריכה לעלות. אגב עם הפעלת הויסטה אני מקבל הודעה שאומרת לי שהפעלת התוכנה נכשלה. עזרתכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. במחשב של חבר שלי(מה שאומר שאני לא יכול בידיוק לאמר מה השגיאות) כשמפעילים אותו... אז כמופיע המסך הזה עם הטבלה(מסך 1 לפני שהווינדוס אמור לעלות) הוא נתקע שם ואומר שצריך להתקין מחדש את הווינדוס וגם אומר שנמחק לו משהו מהדיסק קשיח השאל שלי היא: האם אם אני ינסה להתקין מחדש את הווינדוס הב עיה תיפתר? או שאם המחשב מציין בעיה שנמחק משהו מהדסיק קשיח זה בעיה רצינית יותר מאשר להתקין ווינדוס מחדש? והשאלה השניה איך אני מתקין את הווינדוס (יש לי כמובן את הדיסק) אבל איך אני מפעיל אותו כי אם הווינדוס לא עולה אני לא מוצא דרך להפעיל את ההתקנה תודה רבה

23. Started by mena,

בעיה ראשונה :אני רומצה לסנכרן את הנגן שלי אם ווינדאוס מדיה פלייר ושאני מחבר את הנגן ומפעיל את המדיה פליר הוא עולה חצי כזה ואז יוצא בעיה שניה :שפת הכתיבה במסן הפכה להיות האנלית וכל משפט חדש זה באנגלית מישהו יוגע איך להפול לעברית?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by lampit,

שלום לכולם. ניסתי לרשום עוד מחשב על אותה מערכת של xp וקיבלתי הודעה מאד לא חברית מwindows שאין באפשרותי לרשום מחשב נוסף על אותה מערכת הפעלה לשאלתי: האמנם ? באם אני מחזיק שני מחשבים אני צריך לקנות שתי מערכות הפעלה ? האם יש דרך לעקוף את זה ? האם microsoft יכולים לאשר לי באיזו דרך ? אשמח לתשובה מהירה, כי בינתיים אי אפשר להפעיל את המחשב, רב תודות

• 4 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים