עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום אני חושב שזה קורה בד"כ אחרי הרבה זמן בלי ריסט אבל לא בטוח.. בכל מקרה הכוונה שלי היא שנגיד אני לוחץ על תוכנית פתוחה שנמצאת בשורה ההתחלה היא פשוט לא עולה, רק מהבהבת כמו חלונות שמהבהבים בתוכנות IM שמקבלים הודעה ואז האופציות שלי זה: להשתמש ב-alt+tab או אם החלון ברקע ללחוץ עליו או ללחוץ 3 פעמים על התוכנית- הבהוב מזעור והגדלה (והאופציה השלישית לא תמיד עובדת ) חשבתי אולי סתם לוקח זמן אבל חיכיתי כמה פעמים ולא עזר וגם בכלל בטאסק מנג'ר המערכת לא משתמשת בכלל במשאבים.. איך פותרים את הבעיה .? תודה מראש לעוזרים.

2. Started by cena00,

שלום יש לי בעיה בווינדווס. עד עכשיו תמיד הייתי מחליף בין המשתמשים במחשב שלי בלי שום בעיה, ולאחרונה, כל פעם שאני עושה החלף משתמש, אז המחשב נתקע. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  3. Started by uriya,

יש לי בבית דיסק של windows ואני רוצה להתקין אותו, אך יש לי בעיה קטנה, האם ייתכן שיהיה לי מסך כחול בזמן ההתקנה?, ואם כן מדוע הוא קורה?, כי כבר התקנתי את הגירסה הזו וזה פעל לי יופי, אבל בגלל סיבות כאלו ואחרות הייתי צריך לפרמט, לא חושב, בכל מקרה, מדוע קורה לי מסך כחול בזמן ההתקנה, הרי פירמטתי את כל הדיסק לפני שהתקנתי את הwindows, מדוע זה קורה תודה לעוזרים עוזרות אוריה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by אחויה,

קניתי מחשב חדש ואחרי שהתקנתי את הXP כל תיקייה שאני פותח נהיית לקריאה בלבד, ואני לא יכול לשנות את זה. כל פעם שאני משנה, זה חוזר שנייה אחרי זה. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by brum,

שלום. אני רוצה להקל על חייה של אישה מבוגרת שהתרגלה לכך שבכל פעם שלחצה על אייקון האקספלורר נפתח גם החייגן והיא פשוט לחצה על "התחבר". עכשיו אחרי פירמוט האפשרות הזו כבר לא קיימת והיא צריכה להתחבר קודם עם החייגן ורק אח"כ לפתוח דפדפן. איך מסדרים את זה ? הכוונה איננה לחיבור עם ההדלקה וכו - אלא לחיוג שעולה עם הדפדפן. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by sofix4,

האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא, בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. קראתי שזו מין הגנת סיסמא כזאת ואפשר לבטל אותה. יש למישהו רעיון??

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by kfirson,

שלום פרמטתי את המחשב שלי ו בעמצה שהוא כאילו מעתיק קבצים הוא אמר שחסרים לו הקבצים הבאים: sp2.cab ks.sys netkrpamp.exe ועכשיו אחרי שהמחשב עלה הוא לא מזאה לי את הקוננן דיסקים ולא את ה usb (עכשיו המחשב הוא חדש הם התקינו אליו xp באנגלית אני הכנסתי דיסק xp בעיברית לפרמט אותו זה קשור ?) מי שהו יכול לעזור לי ליפתור את הבעיה הזו? עכשיו חשבתי ש אני יעביר את הקבצים מהמחשב הזה אל השני אבל הוא לא מזאה לי את ה דיק און קי אז מה אני יעשה איך אני יכול להעביר אותם ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  8. Started by apelzig,

אני נמצא במצב של חוסר מקום קריטי בכונן. יש לי בספריית הווינדויס המוןתיקיות מוסתרות שכולן נקראות כמו: $NtUninstallKB821253_RTM$ $NtServicePackUninstall$ $hf_mig$ $NtUninstallKB833330$ $NtUninstallKB834707$ וכ"ו... 900 מגה כאלה... האם אני יכול למחוק אותם, או את חלקם?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by kobibo,

לא יודע למה אבל עכשיו לאחר בדיקה מקיפה יותר שמתי לב שהויסטה פשוט וכמעט לא מזהה לי התקני Disks on Key. כבר שלושה שניסיתי לא מזוהים, יש פיתרון מלבד לפרמט ולהתקין מחדש?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. Started by iakovl,

מצאתי מחשב P2 ( ) ואני מתכוון לשים עליו חלונות98 ולקחת אותו לפנימיה (לכתוב עבודות, תוכנות קצת מוזיקה) השאלה היא מאיפה אני יכול להוריד את כל העידכונים? וגם , האם הUnofficial Windows 98 SE Service Pack הוא בעצם השילוב של כל העידכונים בחבילה אחת?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. Started by itzik00,

שלום, הבן שלי מחק בטעות את העיברית מהמחשב, כרגע יש אנגלית וכאשר אני מעלה מסמך בעברית אני מקבל הרבה ???????? השאלה שלי האם על מנת להחזיר את העברית אני צריך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או יש איזה מוד שמתקן רק את הבעייה הזאת תודה, איציק.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  12. יש לי ווינדוס 98 ואני רוצה למחוק את האפשרות "find" מתפריט התחלה איך אני יכול לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. ככה התקנתי ווינדוס חוקי בלי לפרמט!!! באנגלית והביאו לי יחד איתו דיסק שפות, התקנתי את העברית בלי לשנות את האנגלית. עכשיו כל הקבצים הישנים שלי בעברית כתובים בג'יבריש, וגם ישנם מקומות אינטרנט שאני רואה את זה, מישוה יודע איך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by davidcohen,

שלום ! אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 10.0 כדי לעשות שיחזור למערכת שלי. אני דיי בטוח שעכשיו יש לי וירוס או טרויאני על המחשב אם אני עושה שיחזור לכונן C הוירוס הזה לא יהיה יותר ? (כמובן שאני משחזר מצב שלא היה לי בו את הוירוס) תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  15. מה קורה אנשים. אני עומד להתקין Vista ב Dual Boot, ורציתי להפריד את התוכן של Program Files ב C:\ משאר התכנים בפרטישן (Root Directory, NVIDIA folder, etc), וליצור פרטישן נפרד לתוכן של Program Files (חחח היה הרבה יותר פשוט לכתוב את כל המשפט באנגלית ) כל זה במטרה ליצור Recovery Point עם Norton Ghost 12... רוב מה שיש לי ב Program Files זה eMule/Incoming עם 160GB בפנים... יש לי Acronis Disk Director, Norton Ghost 12... יש דרך כלשהי לעשות את זה בלי לפגוע בשום דבר?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. Started by hichcock,

היי. יש לי בעיה עם כל מיני דברים של הויסטה שקופצים לי.... כל שניה קופצות לי הודעות האם לאשר התקנה זה ושימוש זה, גם כששיניתי את השמות של הכוננים הקשיחים הוא רשם שצריך אישור של ה-administrator והקפיץ הודעה אישרתי ועשה. יש דרך לבטל את הבקשה לאישור כל חצי שניה??? אני חדש עם ויסטה.... רחמים.... תודה מראש!!!

17. Started by THX,

Xp מחשב אחרי פירמוט התקנה רגילה של תוכנת winfax pro 10 של סימנטק בסיום ההתקנה המחשב נתקע ונכבה,נסיון להתקין שוב לא מצליח נסיתי להסיר את התוכנה דרך הוספה הסרה של תוכניות,לא נמחקה השתמשתי בתוכנת your uninstaller , הסיר את התוכנה מהוספה/הסרה של תוכניות ניסיתי שוב להתקין את התוכנה וזאת ההודעה שאני מקבל מחקתי את התיקייה של winfax מתוך programs files ,אין זכר לתוכנה הזאת במחשב שוב נסיתי להתקין אבל נתקל באותה הודעה חשוב לציין שלפני פירמוט המחשב התוכנה עבדה חלק אשמח לקבל כל רעיון/עזרה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by yotam360,

יש את העידכונים שלא מופיעים בהגדרה המומלצת, האם כדאי להתקין אותם?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. אני לא מצליח להדפיס למדפסת מסוג HP 3320 שנמצאת במחשב XP ברשת שלי, אני שואל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור, או שזה בעיה "ידועה" בויסטה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by TripMan,

לא משה..אפשר לנעול הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. שלום לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לנהל משתמשים כשאני מחובר ליוזר שהוא לא שייך לקבוצת Admin? ואיך בדיוק אני יכול לתת הרשאות של כתיבה,קריאה, מחיקה וכל שאר האופציות למשתמשים? תודה.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by mena,

בעיה ראשונה :אני רומצה לסנכרן את הנגן שלי אם ווינדאוס מדיה פלייר ושאני מחבר את הנגן ומפעיל את המדיה פליר הוא עולה חצי כזה ואז יוצא בעיה שניה :שפת הכתיבה במסן הפכה להיות האנלית וכל משפט חדש זה באנגלית מישהו יוגע איך להפול לעברית?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  23. שאומרים ווינדוס XP PRO הכוונה ל XP professional ? או שזה שני windows שונים?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  24. Started by s1nus,

נגיד שאני בא לפרמט מחשב ויש כמה כוננים כאילו C וD איך אני מפרמט ? כולל למחוק הכל

25. שלום יש לי 4 כוננים מנהל הדיסקים מזהה את ארבעתם המחשב שלי מציג רק 3 תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.