עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hellyeahmofo,

לצורך ניסוי התקנתי windows xp home לצידו של ה xp pro, איך אני מסיר את ה-home ?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by Lirux,

מותקנת אצלי ויסטה ושמתי לב שהמערכת הקצתה לכרטיס מסך שלי עוד 256 מגה של זיכרון "משותף" בנוסף ל256 הפיזים שיש לו... המערכת גם ככה צורכת כמות דיי נכבדת של זיכרון ואני רוצה לבטל את הזיכרון המשותף לכרטיס מסך, איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. אז אני רוצה שברגע שהווינדוס יעלה הוא אוטומטית יתחבר לאינטרט.... יש אפשרות??

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. Started by TripMan,

לא משה..אפשר לנעול הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by apelzig,

אני נמצא במצב של חוסר מקום קריטי בכונן. יש לי בספריית הווינדויס המוןתיקיות מוסתרות שכולן נקראות כמו: $NtUninstallKB821253_RTM$ $NtServicePackUninstall$ $hf_mig$ $NtUninstallKB833330$ $NtUninstallKB834707$ וכ"ו... 900 מגה כאלה... האם אני יכול למחוק אותם, או את חלקם?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by finish,

המחשב שלי ניכבע היום בבוקר אחרי שקפץ החשמל בבית מאז הווינדוס לא עולה והוא אומר לי לנסות לעשות ריפייר בהתקנה של ווינדוס ניסיתי ואני מקבל שגיאה במסך כחול של BAD_POOL_CALLER ניסיתי גם להתקין ווינדוס כרגיל אבל אחרי שאני לוחץ F8 שאני מאשר התקנה הוא מביא לי את אותו מסך כחול עם השגיאה הזאת מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  7. מה הערך ברגיסטרי שמעלים את האייקונים משולחן העבודה? מצאתי את הערך הבא: Hive: HKEY_CURRENT_USER Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced Name: HideIcons Type: REG_DWORD Value: 1 אבל כשאני משנה אותו, כלום לא קורה. אני לוחץ F5 בשביל ריפרש, וכלום לא קורה. האייקונים נעלמים (או מופיעים) רק כשאני לוחץ עכבר ימיני -> ריפרש. בעיה במחשב שלי, או שיש ערך אחר שמעלים את האייקונים?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by iakovl,

מצאתי מחשב P2 ( ) ואני מתכוון לשים עליו חלונות98 ולקחת אותו לפנימיה (לכתוב עבודות, תוכנות קצת מוזיקה) השאלה היא מאיפה אני יכול להוריד את כל העידכונים? וגם , האם הUnofficial Windows 98 SE Service Pack הוא בעצם השילוב של כל העידכונים בחבילה אחת?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  9. Started by danglam,

שלום! לאחר שקיבלתי BLUE SCREEN, שלחתי ERROR REPORT והאבחנה (האוטומטית של מיקרוסופט) הייתה שלא ידוע מה בדיוק הבעיה אבל היא קשורה לאנטי-ווירוס (המליצו לבדוק שאין 2 תוכנות אנטי-ווירוס מותקנות וכו'). האם ניתן לסמוך על האבחנה הזאת או שזו יכולה להיות חארטה? תודה!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

בכמה ימים אחרונים יש לי את הודעות הבאות והדפדפן לא ממש עובד טוב התקנתי WINFIX אבל זה לא ממש שינה משהו

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. שלום רב! עיקר ההתעסקות שלי עם המחשב היא לצורך משחקים, ולכן חשבתי שאולי הגיע הזמן לעבור לויסטה בעקבות ה-directx10 רק שאני לא יודע איזה מכל הגרסאות מתאימה לי? ... והאם כדאי 64 או 32? יש לי מחשב חדש ברמה גבוהה כולל Nvidia 8800 640Mb התומך בdirectx 10. אז מה אתם אומרים? ואגב, יצא כבר SP1 לויסטה כך שכבר הגענו לעידן בו כן משתלם להשתמש בויסטה? בתודה מראש אופיר

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by PCguy,

הפעלתי את המחשב ויש לי הודעה ntdlr is missing מה עושים?? ניתן לפתור זאת מבלי להתקין שוב? דרך אגב ההודעה מופיעה מיד לאחר מסך האיתחול ---לפני עלית המערכת!! תעזרו לי פליז

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  13. There is nothing left to say, this is a very wired problem, PLEASE HELP ! Thanx, Happy Holiday !

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by Shay17,

כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שלפעמים הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS (שב FOLDER OPTIONS) אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף למה זה קורה ? ואיך אפשר לסדר את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by THX,

Xp מחשב אחרי פירמוט התקנה רגילה של תוכנת winfax pro 10 של סימנטק בסיום ההתקנה המחשב נתקע ונכבה,נסיון להתקין שוב לא מצליח נסיתי להסיר את התוכנה דרך הוספה הסרה של תוכניות,לא נמחקה השתמשתי בתוכנת your uninstaller , הסיר את התוכנה מהוספה/הסרה של תוכניות ניסיתי שוב להתקין את התוכנה וזאת ההודעה שאני מקבל מחקתי את התיקייה של winfax מתוך programs files ,אין זכר לתוכנה הזאת במחשב שוב נסיתי להתקין אבל נתקל באותה הודעה חשוב לציין שלפני פירמוט המחשב התוכנה עבדה חלק אשמח לקבל כל רעיון/עזרה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by moranicohen,

שלום לכולם אני נכנסת לתקייה ''המסמכים שלי'' ומופיע לי הסרגל המציק הזה שאני לוחצת על הx כדיי לסגור את הסרגל של התקיות,הוא נסגר ושאני יוצאת ונכנסת שוב לתקייה,הסרגל חוזר גם שחזור מערכת לא עזר מה אני אמורה לעשות במצב הזה? תודה חברים

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by uriya,

יש לי בבית דיסק של windows ואני רוצה להתקין אותו, אך יש לי בעיה קטנה, האם ייתכן שיהיה לי מסך כחול בזמן ההתקנה?, ואם כן מדוע הוא קורה?, כי כבר התקנתי את הגירסה הזו וזה פעל לי יופי, אבל בגלל סיבות כאלו ואחרות הייתי צריך לפרמט, לא חושב, בכל מקרה, מדוע קורה לי מסך כחול בזמן ההתקנה, הרי פירמטתי את כל הדיסק לפני שהתקנתי את הwindows, מדוע זה קורה תודה לעוזרים עוזרות אוריה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by ALE-XtaZi,

היי חברה כפי שראיתי מייקרוסופט תוציא שתיי סוגים של WINDOWS אחד PRO ואחד משהו לשרתים ... אני לא כולכך הבנתי את זה מי שיודע מה מהם מיועד לנו והכי מתאים לנו המשתמשים הבייתים וגיימרים כמו כן מה מספר הבילד של הוינדווס הזה הגירסא הכי אחרונה......

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by wow,

הבעיה בכותרת למרות שיש לי את הגירסה החינמית שעובעת עם ויסטה ולמרות שב-MSCONFIG התוכנה מסומנת שצריכה לעלות. אגב עם הפעלת הויסטה אני מקבל הודעה שאומרת לי שהפעלת התוכנה נכשלה. עזרתכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by gavriel_e,

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה תמיד ואני לא מצליח לפתור אותה... כל הזמן .. לפעמים זה נהיה ממש כל כמה שניות וזה מעצבן... הוינדווס נתקע ואי אפשר ללחוץ על כלום .. צריך ללחוץ CTRL+ALT+DEL ואחרי שהחלון נפתח לסגור אותו ורק אז אפשר ללחוץ שוב פעם על כל מה שאני רוצה בוינדווס.... לפרמט את המחשב לא עוזר... כבר פירמטתי אותו כמה פעמים וזה לא עזר.... יכול להיות זה בעיה בהארד דיסק עצמו ?? תגידו מה אתם אומרים ואם מישהו יודע מה הגורם לבעיה הזאת... תודב מראש..

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  21. Started by lampit,

שלום לכולם. ניסתי לרשום עוד מחשב על אותה מערכת של xp וקיבלתי הודעה מאד לא חברית מwindows שאין באפשרותי לרשום מחשב נוסף על אותה מערכת הפעלה לשאלתי: האמנם ? באם אני מחזיק שני מחשבים אני צריך לקנות שתי מערכות הפעלה ? האם יש דרך לעקוף את זה ? האם microsoft יכולים לאשר לי באיזו דרך ? אשמח לתשובה מהירה, כי בינתיים אי אפשר להפעיל את המחשב, רב תודות

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by eXtReMeHaLo,

אני רוצה לדעת לפני שאני מתקין את ה SP2 שהורדתי מ microsoft.com צריך לזה סי די קי או קראק של משהו או משהו או אפילו יש עם זה בעיות לפני שאני מתקין ונדפק תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  23. סירטונים ברשת אני רואה בכל מיני צבעים ולא ברור, סרטים מהמחשב שאני מוריד את רמת ה-3D והצבעים אני אורה טוב! התקנתי ועידכנתי דרייברים אבל לא עזר מישהו מכיר תבעייה?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  24. Started by davidcohen,

שלום! יש לי Windows XP 64-Bit אתם יכולים להביא לי קישור הורדה של Service Pack 2 ? תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  25. איך שאני מדליק את הנייד (TOSHIBA Satellite M30) ישר יש את המסך טעינה של הווינדוס. אני לוחץ DELETE עלמנת להדגיר BOOT מה-CD-ROM והוא לא ניכנס לי לביוס. איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.