Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
"Warning, Microsoft Antispyware has encountered a critical error (Error 101). Please restart Microsoft Antipyware again. If you continue to experience this problem, please contact Microsoft technical support at support@giantcompany.com for immediate assistance." הודעת השגיאה מופיעה בזמן שאני מנסה להריץ
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור Image של מחיצה C. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שה- Cluster גדול יותר מגודל ה- FAT ושעלי להריץ את Chkdsk עם הסוויץ F/. איתחלתי את המחשב במצב בטוח עם שורת פקודה והרצתי את Chkdsk. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שהמחיצה נמצאת בשימוש ע"י תהליך אחר. (איך שביל גייטס סיבך את העניינים). מישהו יודע מה צריך לעשות במקרה הזה? חג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית משום מה מאתמול שאני נכנס לאינטרנט בכל פורום, בכל מקום שאני רוצה לרשום בעברית זה כותב לי לא בעברית הנה תמונה שתראו על מה אני מדבר: http://www.2send.us/uploads/11475e6997.JPG תראו בשורת חיפוש ותראו תסימנים האלה זה לא כותב בעיברית ! גם לכתוב פה תהודעה הייתי צריך לרשום בוורד ולהעתיק משם לפה אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד !!![br]פורסם בתאריך: 11.02.2007 בשעה 13:35:02 ???
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הארד דיסק שמחולק לשני מחיצות,C ו-D. ב-C מותקן ה-XP. כשהתחלתי להתקין את ויסטה היא שאלה אותי איפה להתקין ובחרתי ב-D אבל אני רואה שיש לי תיקיה של WINDOS גם ב-C (אני לא מתכוון ל-XP שרשום בתור WINDOWS.OLD אלא תיקיה חדשה של WINDOS ששוקלת 7 ג'יגה בנוסף לזאת שיש לי ב-D ששוקלת ג'יגה ומשהו. בעיה שאולי נוצרת מכך היא אחרי שאני מתקין אנוי וירוס AVG שמתאים לויסטה אחרי כמה ריסטים אני מקבל הודעה שיש בעיה עם פתיחת התוכנה והיא לא עולה אוטומטית עם העליה של ה-WINDOS ואותה בעיה חוזרת על עצמה עם האנטי וירוס F-SECURE שגם היא גירסה חינמית שמותאמת לויסטה. עזרתכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. מיכיוון שאני מיתעניין בתיכנות (לומד ++C) תהיתי, מה בידיוק קורא (שלב שלב) בסל מיחזור של ה-WIN? הרי אני ליפעמים זורק אליו קובץ והקובץ ממשיך ליתפוס מקום מסויים (MB) וכשאני רוצה אני תמיד יכול לשחזר אותו.. איך זה קורא? לפי מה שהבנתי עד עכשיו הקובץ שאני זורק לשם ניכנס לאיזו תיקייה בשם ארוך (אם אני לא טועה Xesa000000 משהו כזה~) ושם הוא נישמר כמידע בינארי 0101.. ומיפה אני כבר אבוד :-[ אם מישהו יוכל לתת הסבר מפורט (או אתר שמסביר) לגבי כל הפעולות והדברים שקשורים לסל מיחזור ולעבודתו אני אשמח Yours ZorD
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
לשכפול תקליטורים מכונן ה-CD לצורב מבלי להשתמש בתהליך הארוך והמייגע של העתקת התקליטורים לדיסק הקשיח כשלב ראשון ואז שליחתם לצריבה כשלב שני..? (גם עבור תקליטורי שמע וגם נתונים) זה פשוט, הופך את תהליך השכפול של דיסקים קיימים למסורבל וארוך... ואלי יש דרך פשוטה יותר?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG ומערכת אקס פי פרו בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן מכל סוג שהוא{ווינדוס-משחק-או סתם של מדיה}אני מקבל הודעה במסך כחול!!!{והמחשב ניתקע} שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות ועולה כרגיל מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איך שאני מדליק את הנייד (TOSHIBA Satellite M30) ישר יש את המסך טעינה של הווינדוס. אני לוחץ DELETE עלמנת להדגיר BOOT מה-CD-ROM והוא לא ניכנס לי לביוס. איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, פתחתי משתמש מוגבל לאח שלי ויש בעיה. הוא לא מפעיל את המשחק קאונטר סטרייק. כאשר מפעילים את המשחק הוא מתחיל לעלות ואז יוצא אוטונטית . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי עותק אבל אני צריך את ה - CD Label כדי שאוכל לצרוב כ - Bootable CD תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום שמי חן וברשותי מחשב עם WIN XP SP2. בעבר הותקן בטעות כעדכון Windows Genuine Advantage Tool, שכנראה לא אפשר לי להשתמש בכונני הCD (הם פשוט נעלמו מהמחשב שלי ובDevice Manager הופיעו כתקולי דרייברים). WGA הוסר, והכוננים חזרו להופיע. עד אתמול - שהם שוב נעלמו, הדרייברים דווקא בסדר בDM רק שהכוננים מופיעים עם ! WGA לא והתקן בשנית אגב עכשיו - םשוט אין לי מושג מה עוד יכל לגרום לכוננים להיעלם. למישהו יש רעיון / פתרון? אשמח לקבל כל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מאחר ולא הצלחתי להתקין בדרך הרגילה (כמו הרבה אחרים - ומיקרוסופט החצופים האלה כרגיל שותקים), הלכתי אחרי ההמלצה להוריד את כל הקבצים במלואם ולנסות להתקין. אבל אין לי ממש מושג איך עושים את זה. :s05: בבקשה אם מישהו יוכל לתת עזרה מפורטת.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט ורציתי לשאול האם זה הגיוני שרצים לי בסביבות 60 פרוססים ובזמן מנוחה יש לי בן 35 45 אחוז של ניצול זכרון??? יש לי 2 גיגה ראם מעבד 3ג ולוח 865 עם רדאון 9600 פרו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין חבילת שפות על ויסטה פרימיום באנגלית? כך שהממשק ישתנה לעיברית????
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
ידוע לי שישנם משחקים שדורשים DX10, אבל לא מעניין אותי משחקים. חשובה לי רק מערכת ההפעלה והשאלה שלי היא האם הממשק של ויסטה דורש DX10 כדי להראות יפה? האם בשביל ה-earo (לא בטוח שככה רושמים...) צריך DX10?? האם בשביל השקיפות היפה צריך DX10??
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
כשאני נכנס להתחל------>הפעלה-----> רושם msconfig מופיע לי חלון ששם אני הולך ללשונית של "אתחול" כשאני מגיע לזה יש לי כל מיני תוכנות שעולות במחשב וגם תוכנות שהורדתי מהם את ה -"וי"בעבר כדי שהם לא יעלו בהפעלה אך הם עדיין מופיעות לי שם בחלון של האתחול איך אני מוחק אותם משם לגמרי העלתי תמונה של מה שאני מדבר: http://www.siz.co.il/my.php?file=kznltyiwf3oz.jpg
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לנעול תקייה שלא יוכלו למחוק לי אותה מהמחשב בשום דרך , וגם לא להסתכל בתוכה ... אני אישית מעדיף שזה היה ללא כל תוכנה מחוץ ( כי אם אני לא טועה תוכנה אפשר למחוק עלידי הסרת תוכנה ואז אין סיסמא יותר ) ושנית אני מעוניין כדאי שיורידו משהוא למחשב לפני שהוא נשמר בדיסק קשיח שרק עם אישור סיסמא היה אפשר להוריד ... תודה רבה לכם ישמח לעזרה ...
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב יש לי מין מסך פתיחה כזה שאני צריך ללחוץ על שם המתמש שלי(לא שמתי סיסמא) כדי להיכנס למחשב. .זה פתאום הופיע לי... איך אני עושה שזה יראה את המסך ברוך הבא וייכנס לוינדוס אוטומטית כמו תמיד .<?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מעבד: 2.66 ספק:450W כרטיס מסך:GF7600GS זכרון:1.50 ג'יגה דיסק קשיח:250 ג'יגה ..
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה במקביל ל-XP שמותקן לי כרגע איזה גירסה עדיף להתקין ? שלא תהיה כבדה ותוריד ביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תשמעו התקנתי לאחותי הקטנה סימס2 חיי לילה היא משחקת במשחק 20 דקות ופתאום המשחק נתקע לה קופא ולא זז בכלל כל המשחק תקוע אצלה ואי אפשר לעשות כלום למישהו יש פיתרון מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום , דבר ראשון אינני בטוח שזה הפורום הנכון לפרסום אז אנא קבלו ברוח טובה ותעבירו לאן שצריך (מנהלים) ולעיניין : האינטרנט אקספלורר 6 שלי (הסטרנדתי של XP HOME). עושה בעיות בהצגת דפים ותמונות. יש זמנים שהוא מעלה חלק ויש זמנים שהוא פשוט לא מעלה אתרים , או שמעלה רק טקסט מאתרים ללא תמונות באתרים מסויימים. מיותר לציין שלא מדובר במחשב (P4 2.6 512) או במהירות האינטרנט (2 מגה של 012). ואינני רוצה לעבור לדפדפן אחר כגון FIRE FOX , אלא פשוט לנטרל את הבעיה הזאת כי חוץ ממנה אני ממש מרוצה מהאקספלורר. לכן חשבתי אולי יש עידכון טוב שמעביר את הבעיה הזאת או אולי איזה PATCH. תודה ענקית לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני לא ממש זוכר איך זה קרה אבל בקיצור כשאני מדליק את המחשב יש לי שתי ווינדוסים לבחירה וכאילו רק אחד עובד כי בכונן D אין כלום.... אבל אני לא רוצה שיהיה שתיים אני רוצה שיעלה אוטומטי התקין... איך אני עושה את זה? תודה רבה למי שיעזור לי!!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לאחר התקנת SP2 אני לא מצליח להתקין את אופצית הפאקס (שבעבר כן היתה) מתחילה ההתקנה ובתהליך מתחיל להופיע האייקון של הפאקס אבל נעלם ולא מותקן כלום אציין שחיפשתי במאמרים של מיקרוסופט פתרונות ויש כמה עם קונסולת MMC ועדכון מסד נתוני האבטחה אבל ללא הועיל... גם שלחו לי עדכון ממיקרוסופט לאחר שביקשתי וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה במחשב, המחשב זז לי לאט בצורות מטורפות, אפילו סרטונים ב- youtube לא זזו לי כמו שצריך. פירטמתי אותו לגמרי (את כל הכונן קשיח כי זה מה שאמרו לי באייבורי והראו לי גם שזאת הבעיה) אבל כמה מהקבצים של החלונות XP לא הצלחתי להתקין. יש לכם אולי עצה איך אפשר להתקין את הקבצים החסרים?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-