Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בכמה ימים אחרונים יש לי את הודעות הבאות והדפדפן לא ממש עובד טוב התקנתי WINFIX אבל זה לא ממש שינה משהו
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום! יש לי Windows XP 64-Bit אתם יכולים להביא לי קישור הורדה של Service Pack 2 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הקיצור הזה משלים סיומות באקספלורר . למשל אם תרשום YX ואז CTRL + ENTER הוא יתן WWW.YX.COM עכשיו אני רוצה שבמקום COM הוא יתן לי CO.IL מישהוא יודע איך משנים את הקיצור הזה ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
תמיד שהייתי לוחץ על תפריט ההתחל שלי היה מופיע תמונה ולידה רשום טקסט והיום שאני לוחץ על התפריט ההתחל לא מופיע תמונה רק הטקסט למה זה..? אני צריך עזרה תודה מראש....!!!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים ואז אני נכנס לאתר עם פלאש אז הוא כל הזמן נעצר לכמה שניות והוא תוקע ככה גם את החלונות האחרים של האינטרנט אקספלורר.. Win XP Pro SP2
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי ויסטה שבאה עם נייד HP חדש יש איתה בעיה שלפעמים לוקח לה 10 דקות או יותר לעלות ולפעמים צריך כמה ריסטרטים עד שהיא עולה יש לציין שהיא עובדת די טוב כשהיא מחליטה לעלות במצב שינה היא עולה ישר מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא תוכנת הפעלה(קיבלתי מחו"ל ) לפני ההתקנה רציתי להתייעץ איך עושים את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין IIS (אני עובד אם קבצי ASP) ניסיתי להתקין אותו אך ללא הצלחה הוא כותב לי שהוא לא מוצא את הקובץ staxmem.dl_ מה יכולה להיות הבעיה...תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מותקנת אצלי ויסטה ושמתי לב שהמערכת הקצתה לכרטיס מסך שלי עוד 256 מגה של זיכרון "משותף" בנוסף ל256 הפיזים שיש לו... המערכת גם ככה צורכת כמות דיי נכבדת של זיכרון ואני רוצה לבטל את הזיכרון המשותף לכרטיס מסך, איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אני חושב שזה קורה בד"כ אחרי הרבה זמן בלי ריסט אבל לא בטוח.. בכל מקרה הכוונה שלי היא שנגיד אני לוחץ על תוכנית פתוחה שנמצאת בשורה ההתחלה היא פשוט לא עולה, רק מהבהבת כמו חלונות שמהבהבים בתוכנות IM שמקבלים הודעה ואז האופציות שלי זה: להשתמש ב-alt+tab או אם החלון ברקע ללחוץ עליו או ללחוץ 3 פעמים על התוכנית- הבהוב מזעור והגדלה (והאופציה השלישית לא תמיד עובדת ) חשבתי אולי סתם לוקח זמן אבל חיכיתי כמה פעמים ולא עזר וגם בכלל בטאסק מנג'ר המערכת לא משתמשת בכלל במשאבים.. איך פותרים את הבעיה .? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי חברה כפי שראיתי מייקרוסופט תוציא שתיי סוגים של WINDOWS אחד PRO ואחד משהו לשרתים ... אני לא כולכך הבנתי את זה מי שיודע מה מהם מיועד לנו והכי מתאים לנו המשתמשים הבייתים וגיימרים כמו כן מה מספר הבילד של הוינדווס הזה הגירסא הכי אחרונה......
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יצא לי להשתמש ב כלי system restore בכדי לפתור בעיות שהיו לי עם ווינדווס לדוגמא לאחרונה התכנתי כמה תוכנות ושמתי לב שהמערכת מגמגמת באיתחול ואז ניסיתי לעשות דיפרגמת דיסק ו צק דיסק לאחר ששניהם לא פעלו עשיתי system restore ללפני כ חודש והכל הסתדר ובכל זאת ברצוני לשמוע ממבני ענין חוות דעת על פעולה זו
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני נמצא במצב של חוסר מקום קריטי בכונן. יש לי בספריית הווינדויס המוןתיקיות מוסתרות שכולן נקראות כמו: $NtUninstallKB821253_RTM$ $NtServicePackUninstall$ $hf_mig$ $NtUninstallKB833330$ $NtUninstallKB834707$ וכ"ו... 900 מגה כאלה... האם אני יכול למחוק אותם, או את חלקם?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזו בעסק של חבר שלי יש כמה מחשבים שמחוברים זה לזה ברשת במצב של Workgroup (לא דומיין). אני מחפש איזשהי דרך שאני אוכל להעביר קבצים ממחשב אחד לשאר המחשבים מבלי שאני אצטרך לגשת אליהם פיזית. אני גם לא רוצה להתחבר אליהם מרחוק (ע"י תוכנת שליטה מרחוק או ע"י התחברות לשיתוף). אני מעוניין לשים את הקובץ על מחשב אחד וושאר המחשבים יקחו את הקובץ ושימו אותו בתיקייה מסויימת (לפי קביעה שלי). מישהו יכול לחשוב על רעיונות???
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת לפני שאני מתקין את ה SP2 שהורדתי מ microsoft.com צריך לזה סי די קי או קראק של משהו או משהו או אפילו יש עם זה בעיות לפני שאני מתקין ונדפק תודה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
צירפתי צילומי של כל השירותים אשמח לקבל את תגובתכם בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
איך אני יוצר שתי מחיצות ממחיצה אחת בcomputer managment, אני רוצה לפצל ( לא את C ) לשתי מחיצות. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
נתקלתי כבר בכמה אתרים שדורשים הרשמה בחינם\בכסף\סתם אתרים שחסר בהם חצי מהEvents מישהו פה מכיר אתר טוב? תודה(:
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה הערך ברגיסטרי שמעלים את האייקונים משולחן העבודה? מצאתי את הערך הבא: Hive: HKEY_CURRENT_USER Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced Name: HideIcons Type: REG_DWORD Value: 1 אבל כשאני משנה אותו, כלום לא קורה. אני לוחץ F5 בשביל ריפרש, וכלום לא קורה. האייקונים נעלמים (או מופיעים) רק כשאני לוחץ עכבר ימיני -> ריפרש. בעיה במחשב שלי, או שיש ערך אחר שמעלים את האייקונים?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום רב! עיקר ההתעסקות שלי עם המחשב היא לצורך משחקים, ולכן חשבתי שאולי הגיע הזמן לעבור לויסטה בעקבות ה-directx10 רק שאני לא יודע איזה מכל הגרסאות מתאימה לי? ... והאם כדאי 64 או 32? יש לי מחשב חדש ברמה גבוהה כולל Nvidia 8800 640Mb התומך בdirectx 10. אז מה אתם אומרים? ואגב, יצא כבר SP1 לויסטה כך שכבר הגענו לעידן בו כן משתלם להשתמש בויסטה? בתודה מראש אופיר
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שני מחשבים מחוברים בראוטר.הxp לא מזהה קבצים הנמצאים בכונן המוגדר כshare למרות שמזהה תיקיות האם קשור לאבטחה של ה xp?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עם מערכת ווינדוס אקס פי ועשיתי איחוי ואחריי שהפעלתי את המחשב מחדש הוא לא עולה לווינדוס ויש מסר שחור ורשום opertion system not found מישהו יודע מה הפירוש של זה? והאם ניתן לפתור את הבעיה וממה זה קרה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב ואין לי מושג לגבי המערכת הפעלה ומה זה 64 BIT וכל הלאה אבל אמרו לי שVISTA עדיין לא שווה ושכדאי לי להישאר עם XP. אחרים אמרו לי גם שאנשים סתם מחפשים בעיות עם המערכת ושהיא כן טובה... הבעיה היא שאני לא רוצה לקנות עכשיו XP ועוד חצי שנה לקנות עוד פעם VISTA. תמיד עלה 500 ש"ח?!??! אז יש לי כמה שאלות שאלה דבילית אבל אני חייב לשאול. אם אני קונה עכשיו XP אז אני יכול לעשות UPGRADE לVISTA או יש איזו הנחה או שהן שתי מערכות לא קשורות? עברתי על הסטיקים ולא מצאתי איפה אני יכול לקרוא מה מתאים למפרט ולדרישות שלי, לא אם אפשר להריץ, מה כדאי לי? חשבתי להתקין את XP הישן שלי אבל הוא עדיין פעיל במחשב הישן ואמרו לי פה שזה לא עובד. אז מה לעשות?!?! אשמח לכל המלצה או הסבר או …
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
סתם לצורך הידע התקנתי היום ויסטה הכל טוב ויפה ויש לי עכשיו 2 מערכות הפעלה של אקס פי אחת מפוצצת וירוסים השניה חטפה תבעיה (היא תקינה) קיצר אחרי ההתקנה הכל טוב ויפה חזרתי לXP כדי לגבות דרייברים וכ'ו פתאום אני מגלה שאני לוחץ נגיד על קרייסיס הוא מחפש לי תקובץ הפעלה שלו ואני לא רואה אותו בתקיה שהוא אמור להיות וכל שאר המשחקים ישנם אבל אני לא מצליח לפתוח קבצי MP3 עם וינמאפ אני זוכר שיש איזה כלי שמסיר את הוירוס הזה או ש..?[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 17:53:14 טוב הצלחתי לשחזר חלק מהדברים על יד כניסה ממצב בטוח אבל עדין נעלמו חלק תודה בכל זאת
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע Win XP Pro ואני רוצה להתקין את הויסטה.. הבעיה שאני רוצה לפרמט רק את כונן C ועם האקס פי התרגלתי שישר אני מכניס תדיסק ויש אפשרות איזה כונן לפרמט וכל זה ועם הויסטה משום מה אין תמסך הכחול הזה... איך בעצם מגיעים לאפשרות של פרמוט רק כונן C??? ודבר שני יש כבר חבילת עברית לגירסת ה64 ביט?, ושאלה אחרונה- אם יש לי כרגע 512MB אז לא מומלץ להתקין או שאפשר להתקין תווינדוס ואז כבר לעשות שידרוג זיכרון? חייב עזרה עם כל זה חבר'ה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-