עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אם אני לוחץ על לינקים אז הכל פסדר, אבל לכתוב כתובות אי אפשר, זה לא מגיב ל GO ולאנטר. כאילו סתם כתבתי כתובת ואני מחכה למשיח. איך אני מתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by yamiboy,

שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by marlboro,

מותקן לי JAVA הוא עובד ב 2 מתוך 3 היוסרים מחקתי את היוסר ה 3 פתחתי חדש והתקנתי שוב עדיין לא עוזר

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. שלום לכולם! התקנתי על מחשב שעבר פירמווט win xp pro חוקי. כנראה שמשהו בהגדרות השפה עשיתי לא לגמרי בסדר. לקח לי זמן ואז מצאתי איך דואגים שהמחשב יתקין גם את העברית. לאחר מכן הוספתי עברית כשםה למקלדת. מה שנראה לי שעשיתי לא טוב הוא שהגדרתי את השפה בה הוא מנסה לקרוא כל דבר כ-hebrew וכך יוצא שהרבה כותרת של חלונות הוא כותב קישקושים ואפילו כותרות שנכתבו בעברית הוא לא לגמרי קורא. נראה לי שברירת המחדל הייתה english(unicode ואת זה כנראה לא הייתי צריך לשנות. שוב, זה רק הניחוש שלי. בכל מקרה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או להבין מאיפה היא נובעת. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. היי, קודם כול תודה למי שיעזור לי ושנית קניתי לא מזמן תמיני נייד הזה ובעיה העיקרית היא שאני שונא תווינדוס 7 . עזבו את זה שהוא יפה ומקסים והכול אני אוהב XP פשוט נוח בלי כול הגרפיקה הזאתי. עכשיו שאני בא להתקין דרך הUSB פתאוםם המחשב לא מראה לי שיש לו דיסק קשיח. האם יש אפשרות להתקין את הווינדוס XP על המחשב ? ואם כן איזה דרייברים אני צריך? בעצם אני אשמח למדריך קצר בעברית או באנגלית. נ.ב. שם המחשב הוא: HP MINI 110 3601 תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SHAY951,

נכון בד"כ ב WIN XP שלוחצים עם כפתור ימיני על איזושהי תמונה יש בין כל האפשרויות "קבע כרקע". עכשיו, פעם זה היה גם אצלי ככה, אבל מאז שעשיתי איזה עדכון ל WINDOWS כבר אין את האפשרות הזאת יותר. אפשר איכשהו לסדר את זה שהאפשרות הזאת תחזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. שלום. אתמול התקנתי את ה-Windows 7 Ultimate 64 BIT, הכל היה טוב ויפה אבל היו לי כמה בעיות ממש מוזרות שהשתגעתי מהן. 1. הסאונד של שירים היה נמוך יותר ממה שאני שומע בדרך כלל באוזניות (ושיחקתי בכל ההגדרות של הווליום כלפי מעלה, התקנתי את הכרטיס קול והכל וזה עדיין ממש חלש יחסית לשמע באוזניות ב-XP). 2. הכרטיס מסך - יש לי אפשרות לחבר את הממיר של Yes למחשב - ככה אני כרגע ותמיד הייתי עם ה-XP (כן חזרתי ל-XP בכונן קשיח השני) - בקיצור אז דרך התוכנה WinDVR הייתי רואה והייתי מקליט תוכניות. ב-Windows 7 התקנתי את התוכנה ולא הצלחתי לראות כי זה בעצם לא זיהה חומרה, הכרטיס מסך הותקן מחדש כמובן דרך הדרייבר שהיה באתר של הכרטיס מסך שמתאים ל-Windows 7 64 BIT, אבל עדיין גם בתוכנה WinDVR הוא רשם שהו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב חדש עם WIN7, מעבד I7. הכל היה טוב עד שלאחרונה התחלתי לקבל תקלות על תצוגה, שהמערכת שיחזרה את התצוגה לאחר תקלה. אז נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי דרייבר מעודכן יותר לכרטיס מסך שלי: GeForce GT 220 שיש לי. עשיתי את העדכון ובאמת ההודעות על בעיות תצוגה לא חזרו אבל שמתי לב שהתחלתי בעיה אחרת. בהגדרות חשמל במחשב מוגדר שאחרי 10 דקות הצג יכבה. בדרך כלל כשהייתי חוזר ומזיז קצת את העכבר הכל היה עולה בסדר גמור. אז אחרי עדכון הדרייבר החדש שמתי לב שכשאני מזיז את העכבר אני מקבל את התצוגה אבל בלי אייקונים של המסך. רציתי לנסות להחזיר את ה explorer.exe אבל אפילו הTASK MANAGER לא נפתח לי, אם אני עושה ctrl + alt + delete אני מקבל מסך שחור ולא יכול לעשות כלום. הדבר היחיד שעובד זה…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by IlanF,

בזמן האחרון יש לי הרבה כאלה... אתם בטח זוכרים את הפעמים הקודמות... אף אחד לא ענה עכשיו יש בעיה אחרת, הוא מופיע אבל הבחירה של הפעולה לא... לזה יש תיקון?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by xena,

יש לי 3 דיסקים קשיחים במחשב (ראו מפרט). כרגע כונן C נמצא במקסטור 80 גיגה, ואחריו מחובר כונן 120 גיגה של WD בפורמט NTFS והוא אינו מחולק! הכונן השלישי לא חשוב לנו. החלוקה במחשב שלי היא כזאת: C - 4.5GB D - 12GB E - 60 GB F - 120GB כאשר c,d,e הם מקסטור 80 גיגה ו F הוא הWD 120 גיגה. כל הפרטישנים כמעט מלאים ואין הרבה מקום פנוי. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול ליצור כונן C ב WD (יש מספיק מקום פנוי שם) מבלי לאבד או להעביר את המידע? (partition magic 8 מוכן מותקן ומזומן) ------------------------------------- הצלחתי לעשות זאת עם PM8 (צימצמתי את F ל 110GB ויצרתי פרטישן חדש בגודל 10 גיגה והמרתי אותו לפריימרי) אבל הייתה לי הרגשה שהתוכנה מקצה לי כונן חדש בסוף ה WD ולא בהתחלה. האם אין …

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by dekken,

שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד עם וינדוס 7. כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב, אחרי המסך WELCOME, הוינדוס נשאר כמה דקות על חלון ובו רשום "Preparing you desktop" ואחרי זה אני מקבל שולחן עבודה ריק. לפני זה היה מותקן לי על המחשב וינדוס XP + וינדוס 7. מחקתי את הPARTITION של וינדוס XP ועשיתי לPARTITION של וינדוס 7 EXTEND ככה שהיא תתפוס את כל המקום. ומאז צצה לי הבעיה. לפי מה שהבנתי הוינדוס יוצר פרופיל חדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב. פרופיל בשם TEMP. אחרי כמה שעות של ניסיונות הצלחתי להפעיל את הפרופיל הקודם שלי. אבל שום דבר לא עבד. קיצורי דרך לא עבדו, תיקיות, שום דבר. ( כדי להגיע לפרופיל הייתי צריך גם להריץ את ה EXPLORER ידנית מה RUN ) למישה יש מושג מה לעשות? ניסיתי כבר לערוך את ה REGI…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by chermesh,

לחלונות 7 שירותי text-to-speech, אך הם מוגבלים לגרסה האנגלית (המקורית) של מערכת ההפעלה. הגרסה עברית אינה מאפשרת פונקציה חשובה זו. האם תוכל/י להציע פתרון? שינוי בהגדרות? שימוש בתכנה חינמית (או אפילו מסחרית)? אני מעוניין בפתרון שיאפשר ניצול אופצית ה- text-to-speech באפליקצית Word 2007 ולא ככלי לקריאת טקסטים בתוך מסמך טקסט על ידי סימונם.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  13. שלום לכולם. רציתי להכין לעצמי דיסק עם כל העידכונים ובנוסף לעשות התקנה אוטומית בעזרת NLITE. כל תהליך ההכנה עבר בהצלחה. כאשר אני מתקין את ה XP בשלב ה GUI קופצת לי הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) העידכונים שהוספתי אותם הם : KB960803 , KB 961118 , KB961373 , KB961503 , KB968537 , KB970238 , KB952069 , KB923561 , KB938464 , KB941569 , KB952004 , KB956572 , KB958690 , KB 959426 , KB960225 , KB960715. דיסק ההתקנה המקורי עובד כמו שצריך. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by Bartleby,

שלום, הבנתי שאת ויסטה מותר להעביר רק פעם אחת למחשב אחר. או יותר נכון לא כ"כ הבנתי... מה זאת אומרת? אם עכשיו התקנתי ויסטה על המחשב ובעוד שנתיים אני משדרג את המחשב אז זהו? מה יהיה אם שנתיים אחרי זה אני שוב משדרג? לא יכול להתקין אותה כבר? ובכלל, איך הם בכלל יכולים לבדוק את זה מבלי לאסוף מידע מזהה מהמחשב שלי? שאלה אחרונה, אם אני מפרמט את המחשב הנוכחי, אני יכול אחרי כל פירמוט להתקין את VISTA שוב? או שגם פה הם יגבילו אותי ויקבעו לי כמה פעמים מותר לי לפרמט? קישור לידיעה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314897,00.html

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by ofer_mat,

אם יש לי מחיצה ראשית אם( XP ( NTFS ומחיצה נוספת עם FAT32 - ה XP עבד יפה בלי בעיות ניסיתי להתקין WIN98 והיו לי שם מלא בעיות אבל בשלב שהוא שאל אם לפרמט אז יצאתי וביטלתי את ההתקנה עכשיו מה שקורה זה שהמחשב לא עולה גם לא ה XP אני מנסה להתקין שוב אתה ה98 ואני לא מצליח בתענה שהוא לא יכול לפרמט 1. אך אני מתקין את ה98 על ה XP ? 2. האם החומר על ה XP הלך? - אך אפשר לחזור מצב חברה אני משש צריך עזרה!! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  16. אני רוצה לקבוע את התמונה שתוצג ולא תמונה מתוך הסרט עצמו. ולמה משמשת האפשרות להוסיף attachments לקובץ MKV אם לא ניתן לקרוא את הקבצים ? יש אפשרות לצרף תמונה להציג אותה כאייקון של קובץ MKV ? אני מנגן עם MPC-HC. תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. שלום לכולם. לא מזמן התחלתי להשתמש במערכת ההפעלה Windows Vista ולכן אני חדש יחסית בתחום. ראיתי שבויסטה יש אפשרות "להכין תוכנית" Power Saving למחשב. יש לי כמה שאלות בעניין ואני מעוניין בהסברים לגבי כל מיני מושגים לא מובנים: 1. כיצד "מעירים" מחשב ממצב Sleep? אני נאלץ לבצע איתחול בכל פעם שהוא "ישן". 2. מה זה Hybrid Sleep? 3. מה עושה פונקציית Hibernate? 4. מה הכוונה Power Button Action? האם זה הכפתור במקלדת או הכפתור של המחשב? (והכוונה היא לא לכפתור ב- Start Menu) 5. מה עושה Adaptive Display? אם קצת הגזמתי בשאלות, אני אודה לכם אם תפנו אותי למקום שיש בו הסברים.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by polpot,

בזמן שאני מנסה להתקין ויסטא מיד כשאני עושה את הבוט מהדיסק אני מקבל את השגיאה stop (0x000000a5 0x0001000b,0x50434146,0xffd05180,0x00000000 שאלתי ואמרו לי שצריך כנראה לעדכן את ה-bios הבעייה שאני לא מצליח לזהות אותו גם בתוכנות כמו sisosandra זה מה שהתוכנה אומרת לי בבדיקה Mainboard: RS485-SB600 System BIOS: Phoenix Technol 6.00 PG

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by nir_varon,

היי יש לי WINDOWS XP SP2 מותקן על המחשב. אבל כשהתקנתי את המחשב משום מה נדפקה לי ההתקנה ואז שניסיתי לסדר את ההתקנה, בטעות התקנתי את כל הwindows שוב. ועכשיו יש לי שתי התקנות אחת שעובדת ואחת שלא. הוא מציג לי שעליית המחשב שיש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות על המחשב, דבר שהוא לא נכון מכיוון שההתקנה הראשונה לא עובדת. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה שאני אבטל את ההתקנה הדפוקה ולא אצטרך כל פעם לחכות 30 שניות או לבחור מערכת הפעלה כאשר המחשב עולה.. כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by mainframe,

היי, התקנתי לפני איזה חודש מע' הפעלה XP ועידכנתי אותה ל SP2 - ויצרתי כמה משתמשים. עכשיו מה שקורה לפעמים, כשאני מחליף (או מנתנק) ממשמתש ועושה לוגין למשמש אחר, המחשב עושה ריסטרט, ובעליה שלו מופיעה הודעה שהייתה בעיה בפרוסס winlogon.exe ובגלל זה הוא נסגר. במקרים אחרים - אני מנסה לעשות החלפת משמתשים או ניתוק ולא מצליח, וכשאני מסתכל על הפרוססים אני רואה שהפרוסס winlogon לוקח 50% מה CPU באופן קבוע. הבעיה לא קורה כל הזמן, רק לפעמים, ודבר שני האנטיוירוס (יש לי NOD 32) - לא זיהה אותו בתור וירוס, ועשיתי לקובץ winlogon בדיקת HASH מול קובץ אחר ויצא זהה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by nivster,

שלום לכולם, אני מתחיל בהתקנת ויסטה, ולאחר כארבעים דקות עבודה הוא מגיע לשלב שבו הוא מבקש דרייבר ל-CD ROM (?!) ומסרב להמשיך בלעדיו... מישהו נתקל בזה? כמו כן ההתקנה איטית בטירוף אם מפעילים אותה ישירות מה-CD, וטיפה יותר מהירה אם מפעילים מתוך XP תודה!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by ofeky1,

השאלה למעלה^^ תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. אנשים טובים. אני צריך עזרה עם אחד המחשבים שלי. פתאם המחשב עולה אבל אחרי login למערכת המסך נשאר כחול בהיר ,העכבר יכול לזוז, אני מסוגל לפתוח taskmanager אבל חוצמזה כלום. אין כלום על המסך, לא תפריט,לא התחל,לא דסקטופ לא כלום ולאחר זמן קצר אני שומע את צליל הכניסה למערכת של windows. שמתי לב ב - taskmanager ש Explorer.exe אינו עובד אז נסיתי להפעילו דרך ה - Taskmanager אבל לא קרה כלום. לא הודעת שגיאה ולא כלום והמצב נשאר כקדמותו וה-GUI של ה - WIN אינו עולה. אני פשוט יושב מול מסך ריק אבל המחשב אינו תקוע. מדובר על WIN XP PRO SP2. למשהו יש רעיון? מה אני יכול לעשות? האם התקנה דורסת? לא רוצה לאבד את - WIN והדברים המותקנים יש אפשרות לשחזר? אולי לשחזר Registry. אשמח אם תעזרו לי פה. זה ד…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  24. כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט הדסקטופ והסטארט מנוי נתקעים, זאת אומרת, קופאים כך שאי אפשר להפעיל כלום. רק אחרי 10 -15 דקות הכל חוזר לעצמו... האם זוהי בעיה נפוצה? מה גורם לכך?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by AsD[eyal],

אני מכניס דיסק שיש בו שרים הדיסק עולה אני מכינס דיסק שיש בו תוכנה כלשהית לא עולה??? כנ"ל לדיסקים מקורים/צרובים???

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.