עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by galitalker,

היי אני רוצה לפרמט מחדש את המחשב שלי..למחוק הכל וכמובן לגבות על usb כי המחשב שלי עושה מלא בעיות מוזרות אז אולי זה יעזור אני צריכה כמה הסברים.. איך עושים זאת ואיך מתקינים ווינדוס יש ברשותי את הקוד(אני מקווה שזה זה)כי יש לי ווינדוס אמיתי תודה

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by ATS,

שלום, יש לי מחשב חדש עם מעבד 3 ג'יגה 64 ביט וזיכרון של 1 ג'יגה קינגסטון הארד דיסק של מקסטור SATA וכרטיס מסך של ATI RADEON 9200SE לוח אם אסוס תואם. הבעייה היא שאני מנסה להתקין ווינדוס 64 ביט ההתקנה עוברת חלק אני לא שוכח בתחילת ההתקנה ללחוץ F6 ולהוסיף התקן 64 ביט אבל לאחר שההתקנה מושלמת כשאני רואה את הלוגו של הווינדוס בזמן הטעינה המחשב עושה לי רסטרט........לא מבין מה הבעייה אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by camelboy,

אני רוצה לעשות דאבל בוט לוויסטה ככה שיהיה לי גם וויסטה וגם xp בגלל המשחקים אני צריך את הdirecttx 10 או איך שלא כותבים את זה..^^ אז עם מישהו יסביר לי אני נורא ישמח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by papachlides,

שלום לכם בפורום, כבר חודש שלם (אולי יותר) שכניסות הUSB במחשב שלי לא פועלות ולא מזהות התקני דימות וחומרה.כשמחברים למשל מצלמה דיגיטלית,אין שום תגובה.המחשב לא מזהה שחיברו אליו התקן מסוים.פעמים רבות הוא רושם את ההודעה המוכרת והמעצבנת:"חלונות זיהתה USB לא תקין,יתכן וההתקן שלך לא יפעל כראוי..." אני מדבר על מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה של חלונות XP בעברית-מחשב כבן שנה ללא תקלות מיוחדות ! אני מפנה את הבעיה לפורום הזה,כי לא נראה לי שזו בעיית חומרה,או תקלה חשמלית בלוח האם.דווקא נראה לי יותר שישנה בעייה בתוך הREGISTRY אולי משהו השתבש בהגדרות ? כשאני נכנס לתוך מנהל ההתקנים של "חלונות" אני לא מזהה משהו חריג,לכאורה הכל פועל כשורה... אני אשמח לשמוע ממכם כיוון,ייעוץ ועזרה …

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by noodle,

שלום לכם, האם יש אפשרות להבליט תיקייה מסויימת בצורה כלשהי? אם זה הבלטת הפונט של התיקייה או שינוי האייקון של תיקיה ספציפית. האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת? OS: windows 7 home premium heb 64 bit תודה לעוזרים.

6. Started by menaachem5,

שלום זו פעם רביעית שכל הקבצים המתויקים במחשב שהם בעברית הופכים לסימן דולר $$$ באם מישהו ניתקל בבעיה זו אשמח לשמוע פיתרון תודה

7. מודם\פקס אנלוגי מחובר לXP. איך אני חוסם שיחות כך שאי אפשר יהיה להוציא שיחות פקס (רק לקבל פקסים)?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה דעתכם על המערכת? 2. האם היא עושה את העבודה? 3. איפה רכשתם אותה, כמה עלה? 4. האם חובה לפרמט כל כונן קשיח שמתחבר אליה? 5. יציבה? 6. האם יש משהו עדיף על המערכת הזאת? דרישות: חיבור למחשב ברשת קווית לצורך גיבוי תכני HD והזרמתו בחזרה למחשב. חיבור לסטרימר ברשת קווית לצורך הזרמת תכני HD חיבור באלחוט לכמה מחשבים לצורך גיבויי מסמכים ותמונות תודה!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by Eden 6600,

קניתי מחשב נייד שמותקן עליו XP SP3 חוקי כמובן יש איזושהי דרך להוריד עותק חוקי של ה-XP למקרה שאני ארצה לתקין אותו מחשב בעזרת המספר הסריאלי שמודבק מתחת למחשב? .

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by Burned,

אחרי שהיה לי לינוקס ולא אהבתי, פירמטתי את ההארד דיסק דרך מחשב אחר. אחרי שהחזרתי אותו ניסיתי להתקין XP. המחשב זיהה את הדיסק ועלה עד הקטע של Setup will now inspect your computer hardware and configuration. אחרי זה היה מסך שחור ולא קרה כלום.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by mosfos,

שלום ברצוני להתקין win xp מחדש במחשב (שאי אפשר להפעילו כנראה בגלל שגיאת windows בהפעלה) כאשר אני נכנס לביוס- כדי להגדיר אתחול מדיסק- יש בקשה לסיסמה שאיני יודע אותה. איך אפשר לפתור את הבעייה אם אין ברשותי סיסמה? תודה מראש משה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם יעשה בעיות כאשר מותקן על שני מחשבים ?בעיות תאימות ?עידכונים וכו ? תודה

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  13. לא יודע איך זה קרה או יותר נכון מה עשו לי במחשב אבל אני מאוד ישמח להחזיר את זה כי בלתי אפשרי לסייר ככה בקבוצה במחשב אין לי לא לחזור אחורה לא למחוק וכו''... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. Started by reviZor,

שלום אנשים בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לעלות לאט מאוד כלומר הוא מגיע לחלון הכחול כשהמחשב נדלק ורושם: WINDOWS IS STARTING UP והוא יכול להתקע שם לכמה דקות אפילו חצי שעה כאשר אני עושה ריסט הוא עולה לאט אבל לא ממש נתקע בחלון הזה.. כל זה בכלל התחיל לאחר שתפסתי ווירוס בשם VUNDO הסרתי אותו בעזרת SUPERANTISPYWARE שקניתי לאחר ההסרה עשיתי סריקה חוזרת וזה מוצא לי 6 קבצים ברג'יסטרי שלא ניתן להסיר כי הם פשוט חוזרים לאחר ריסט. עשיתי סריקה אם NOD32 הוא לא מצא כלום. אז החלטתי למחוק את NOD32 ולהתקין את KASPERSKY שבא אם הדיסק של לוח אם. אך הוא לא מוצא כלום... מאז הפעולות הללו המחשב התחיל לעלות ממש לאט, לאחר שהוא עולה הוא עדיין עובד לאט מאוד. אין לי מושג מה עוד זה יכול להיות אבל ישנם אנ…

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by AMS2,

יש לי WIN VISTA ובמשחקים וגם בתוכנות מסויימות במקום לרשום לי באנגלית או בעברים הוא רושם סימני שאלה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by viper_sb,

ניסתי להתקין תוכנה מסויימת במחשב שלי והתקבלה לי הודעה שגיאה : manager.exe - Unable To Locate Component This application has failed to start because pos.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. עשיתי תיקון לREGISTRY אבל שום דבר לא עזר מזה יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  17. אני חדש בפורום הזה ואני לא יודע ממש לאן לפנות אם הבעיה שלי מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני חייב מדריך להתקנת ווינדוזס 98 ואקס פי מי שיכול לזעור לי תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  18. לאחרונה זה עובד רק לפעמים או לא בכלל. יש איזה קובץ תיקון שאפשר להתקין?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by kobibo,

מישהו התנסה ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. Started by netanel1,

לאחרונה התקנתי עדכון בטעות שבודק אם הווינדוס שלי מזויף או לא וכמובן שהוא כן, אז השאלה שנשאלת איך אני מוחק אותו בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by Leo101,

לא ידעתי איפה לשים את זה, אז הגעתי למסקנה שכאן הכי מתאים.. הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס למשחק אונליין אני רואה את הכתב בסדר בפעם הראשונה, אך בפעם השנייה שאני נכנס אני רואה את האנגלית באופן משובש...זה כבר קרה לי בעבר עם הרבה משחקי אונליין וניסיתי קידוד, אבל זה לא עבד. הנה דוגמא לאנגלית שאני מקבל...(מסומן בכחול)

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by ilay22,

יש לי בעיה מוזרה בהגדרות של הצבעים, כשהרצתי את פוטושפ, הוא שאל אם אני רוצה להשתמש בפרופיל כלשהו של צבעים ולא בדיפולטי, ועכשיו הלבן, בתוכנות של תמונות, ולא רק פוטשופ, התחלף לצהוב מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by Alechko88,

יש לי wni xp pro(בלי sp1 או sp1a) ושום דבר בjavascript לא עובד לי...(כמו המפרטים בפורום וכל דבר ב ג'אווה סקריפט) חשבתי שזה בעיה בIE חרשתי בכל הinternet tools והכל מוגדר כמו שצריך... אז הורדתי mozilla ועדיין לא עובד,(עכשיו אני עובד בג'אווה עם סאן ג'אווה כי אין באקס פי מונה) אז החלטתי להתקין SP1, ב SP1 יש ג'אווה ובSP1a אין אבל כל מה שצריך זה קובץ אחד... שאפשר להוריד אותו מקאזאה או פשוט לקחת מחבר... שיש לו SP1 מותקן.. ועדיין לא עובד כלום..(אני יודע שאין קשר בין ג'אווה לג'אווה סקריפט אבל חשבתי שהקובץ ההוא הוא גם לג'אווה סקריפט.. למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by Double_N,

בטעות מחקתי כמה קבצי מערכת ועכשיו הקול לא עובד... ניסיתי להתקין את הדרייבר וזה לא עוזר , ככה שזה קשור למערכת... מישהו יודע איך אפשר לנסות לתקן את זה ? (שחזור מערכת לא עובד)

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by EvilForce,

שלום, יש לי ווינדוס 98 ויש לי בעיה. כשאני מדליק את המחשב הוא כותב לי שחסר win.com ואני לא רוצה לפרמט, האם יש דרך לסדר זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.