עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. קרובת משפחה שלי רוצה לרכוש את הultimate שמציעים דרך הסתדרות המורים. עכשיו, לפי מה שאני רואה באתר שלהם זה גרסת שדרוג. האם זה אומר שכל פעם שהיא תפרמט את המחשב, היא צריכה קודם להתקין XP ואז לשדרג לויסטה?? אי אפשר לעשות התקנה נקייה וזהו מהדיסק עצמו?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  3. שלום לכולם .... האייקונים של הוויסטה מעצבנים אותי ורציתי לחזור לאייקונים של XP הקטנים הפשוטים האלה אז מצאתי אפשרות בFOLDER OPTIONS SHOW AS ICONS NEVER THUMBLAR משהו כזה ואז זה עושה לי אותם את האייקונים כמו שרציתי אבל התמונות לא מצוגות ! אני צריך לפתוח תמונה תמונה כדי שיציג לי הנה 2 תמונות דוגמא : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by Netanel o_0,

כשאני שם את המחשב על standby, אני יכול להחזיר אותו רק ע"י המקלדת, העכבר מכובה. באפשרויות העכבר אפשרתי חזרה מSTANDBY ע"י העכבר. לוקח לעכבר כ30 שניות לחזור לפעולה ולהדלק. מה הבעיה? ווינדוס XP SP2, עכבר RAZER COPPERHEAD (לייזר). תודה!

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  5. שלום כשהייתי עובד על Windows XP Version 2002 ( לפני SP2 ) היה מציג לי את ההודעה "it`s now safe to turn off your computer" כשהייתי עושה כיבוי למחשב. אבל כשעדכנתי ל SP2 הוא כבר לא מציג לי את ההודעה ההיא ורק מציג לי חלון שחור למה השינוי הזה קרה ? * המחשב שלי לא כבה לבד כאלו אני לוחץ על לחצן Power לאורך כמה שניות ומשחרר והוא יכבה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  6. יש לי במחשב שני כונני, כונן C ו-כונן D. המטרה להעביר חלק מהג'יגה בייט מכונן C לכונן D עשיתי Resize בכונן C ופיניתי 20 ג'יגה בייט, הפכתי אותם לכונן Logical על מנת שאוכל לעשות מיזוג עם כונן D שגם מוגדר כ- Logical . ברגע שעשיתי מיזוג עם תוכנת Paragon אז הוא מאחד לי את הכונן החדש עם כונן D אבל הוא בעצם מוחק לי את המידע!!!!! בקיצור איך אפשר לעשות מיזוג מבלי שיפגע לי חומר ? ? ? ??

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. שלום רב. אבי הביא ממקום עבודתו מחשב Dell OptiPlex GX260 אשר בא מותקן עם Windows XP OEM (כלומר מערכת הפעלה אשר מותקנת בייצור המחשב אצל DELL ואשר מורשת לשימוש רק על המחשב המסויים עליה היא הותקנה לראשונה; נגיד שאם אני אחליף פתאום את המעבד או את הלוח אם, ההתקנה תזהה שינוי דרסטי במפרט המחשב ותהפוך לUnregistred או משהו כזה. יענו לא תהיה חוקית) -בקיצור אין לי דיסקים ולא כלום, האם אני יכול לקחת את הProduct Key שרשום על גב המחשב(במדבקה) ולהשתמש בו עם דיסק XP לא מקורי שחברי ישאיל לי? (דרך אגב, ישנם תוכנות אשר מראות לי Key אחר. מה לעשות עם זה?) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש ללא תוכנת הפעלה(קיבלתי מחו"ל ) לפני ההתקנה רציתי להתייעץ איך עושים את זה תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  9. Started by THX,

Xp מחשב אחרי פירמוט התקנה רגילה של תוכנת winfax pro 10 של סימנטק בסיום ההתקנה המחשב נתקע ונכבה,נסיון להתקין שוב לא מצליח נסיתי להסיר את התוכנה דרך הוספה הסרה של תוכניות,לא נמחקה השתמשתי בתוכנת your uninstaller , הסיר את התוכנה מהוספה/הסרה של תוכניות ניסיתי שוב להתקין את התוכנה וזאת ההודעה שאני מקבל מחקתי את התיקייה של winfax מתוך programs files ,אין זכר לתוכנה הזאת במחשב שוב נסיתי להתקין אבל נתקל באותה הודעה חשוב לציין שלפני פירמוט המחשב התוכנה עבדה חלק אשמח לקבל כל רעיון/עזרה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by erjerjerj,

כאשר אני נמצא תחת משתמש השייך לקבוצת users (כלומר משתמש מוגבל) המסך לא נכבה כעבור הזמן שהוקצב לו להכבות. כאשר אני עובד במשתמש admin המסך נכבה, כמו כן תחת המשתמש המוגבל אין גישה לשינוי הזמן עד כיבוי המסך, וניתן רק לצפות בהגדרה בלי לשנות אותה. עידכנתי דרייברים של הלוח אם ושל הכרטיס מסך, ובטלתי את כל התוכנות הפועלות ברקע. אם לא ניתן לתקן את הבעיה, האם קיימת תוכנה שמכבה את המסך כעבור זמן מסויים שתוכל לרוץ ברקע? חשוב שלתוכנה יהיה הגדרה של זמן לפני כיבוי המסך ושזו לא תהיה תוכנה שמכבה את המסך רק כאשר נותנים לה פקודה ישירה לכבות אותו. בתודה מראש, ערן.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  11. אני לא מצליח להדפיס למדפסת מסוג HP 3320 שנמצאת במחשב XP ברשת שלי, אני שואל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור, או שזה בעיה "ידועה" בויסטה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by wow,

הבעיה בכותרת למרות שיש לי את הגירסה החינמית שעובעת עם ויסטה ולמרות שב-MSCONFIG התוכנה מסומנת שצריכה לעלות. אגב עם הפעלת הויסטה אני מקבל הודעה שאומרת לי שהפעלת התוכנה נכשלה. עזרתכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. שמתי לב, שכל מה שתחת ספריית PROGRAM FILES ו PROGRAM FILES X86 נמצא ב READ ONLY וכל פעם שאני מוריד את ה READ ONLY הVISTA מחזיר את זה חזרה. זה יוצר בעייה בכל מני אפליקציות שאני שומר שם. (אי אפשר לשמות הגדרות וכו) משהו יודע דרך לפתור את הבעייה? (חוץ מלהתקין את התוכנות לא ב PROGRAM FILES)

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by sofix4,

האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא, בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. קראתי שזו מין הגנת סיסמא כזאת ואפשר לבטל אותה. יש למישהו רעיון??

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  15. היי, יש לי בעיה קטנה ומסקר שעשיתי הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת, הבעיה היא שהויסטה לא שומר את הצורה בה אני רוצה שהתיקיות שלי יראו. לדוג' אם אני רוצה שהקבצים בתיקייה מסויימת יהיו בגודל גדול או קטן אז אני קובע לו שיהיו כך אבל כל פעם שאני פותח את התיקייה הם מופיעים בצורה רנדומאלית שונה. בניגוד ל XP שם איך שהייתי מגדיר את האופן בו הקבצים יראו ככה זה היה נשאר. מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by SilverCivic,

שלום , דבר ראשון אינני בטוח שזה הפורום הנכון לפרסום אז אנא קבלו ברוח טובה ותעבירו לאן שצריך (מנהלים) ולעיניין : האינטרנט אקספלורר 6 שלי (הסטרנדתי של XP HOME). עושה בעיות בהצגת דפים ותמונות. יש זמנים שהוא מעלה חלק ויש זמנים שהוא פשוט לא מעלה אתרים , או שמעלה רק טקסט מאתרים ללא תמונות באתרים מסויימים. מיותר לציין שלא מדובר במחשב (P4 2.6 512) או במהירות האינטרנט (2 מגה של 012). ואינני רוצה לעבור לדפדפן אחר כגון FIRE FOX , אלא פשוט לנטרל את הבעיה הזאת כי חוץ ממנה אני ממש מרוצה מהאקספלורר. לכן חשבתי אולי יש עידכון טוב שמעביר את הבעיה הזאת או אולי איזה PATCH. תודה ענקית לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by mataneli,

מה יותר טוב?ואם שווה לי לעבור ל2000 כי אני ממש לא מרוצה מי XP.. מה יתרונות של 2000 ומה החסרונות..כנל לXP? ומה יותר טוב בעיקרון חח ?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by apelzig,

אני נמצא במצב של חוסר מקום קריטי בכונן. יש לי בספריית הווינדויס המוןתיקיות מוסתרות שכולן נקראות כמו: $NtUninstallKB821253_RTM$ $NtServicePackUninstall$ $hf_mig$ $NtUninstallKB833330$ $NtUninstallKB834707$ וכ"ו... 900 מגה כאלה... האם אני יכול למחוק אותם, או את חלקם?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by amitle22,

שיחקתי בgunz שיצאתי ראיתי את כל שולחן העבודה הפוך כל הסמלים ישתנו הפיפא ישתנה לסמל של המחשב שלי ועוד הרבה ישתנו מה הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לסדר את הבעיה??? [br]פורסם בתאריך: 6.01.2008 בשעה 17:13:41 בבקשה זה דחוף המחשב חדש לפני חודש אני מפחד שקרה משהו

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  20. Started by PCguy,

קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG ומערכת אקס פי פרו בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן מכל סוג שהוא{ווינדוס-משחק-או סתם של מדיה}אני מקבל הודעה במסך כחול!!!{והמחשב ניתקע} שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות ועולה כרגיל מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by קובי 1980,

סליחה מראש אם אני טועה בפורום.פשוט לא ידעתי מה מה מתאים. חזרתי לxp עקב כל מיני בעיות בויסטה. אבל יש לי כמה בעיות עכשיו.משום מה הXP לא מזהה מס' דיסקי DVD שצרבתי ככל הנראה בויסטה. אני מקבל הודעה "הדיסק אינו מאותחל" "לווינדוס אין אפשרות לקרוא מדיסק זה,ייתכן שהדיסק פגום,או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם לווינדוזס" האם יש אפשרות לפתוח בכל זאת את הקבצים בדיסק ? אלו קבצים מאוד חשובים לי ואשמח אם תענו לי בהקדם. מיותר לציין שהדיסקים והצורב תקינים לחלוטין,הויסטה קראה אותם בלי בעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by amig2,

אני הולך לקנות גירסת הום פרימיום. שמעתי ש-64bit יותר טוב וממילא כל המעבדים תומכים בו... עכשיו נשאלת השאלה האם יש בעיות תאימות רציניות לתוכנות ומשחקים והאם אפשר להחליף אחרי ההתקנה ל-32bit (או הפוך)? וצריך לבחור כשקונים מה אני רוצה?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  23. שלום יש לי מערכת הפעלה אקס פי וזה עושה לי כמה בעיות בין היתר עם הכרטיס מסך(בעיות שידועות עם האקס פי), ורציתי להחליף ל2000 הקטע שממש אבל ממש לא בא לי לפרמט שוב.. רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך\תוכנה\פאץ' משהו שיאפשר לי להתקין את ווינדווס 2000 בלי לפרמט. תודה, שי

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. יש לי חבר בן 30 והוא קנה מחשב חדש הוא רוצה להתקין SP2 דרך מיקרוסופט בעידכו8נים האוטומטים וכשהוא מתקין הכל.. בסוף המחשב עושה ריסט.. וכשהוא נידלק הוא מגיע למסך השחור שכתוב WINDOWS XP והוא ניתקע באמצע, כלום לא זז. אני לא מבין למה?! ואז כדי שאני יצליח להיכנס למחשב כיאלו בלי שהיתקע לי המחשב בהתחלה במסך השחור אני אפילו לא מגיע למסך הכחול של הברוך הבא אז אני צריך להיכנס דרך הסאפ מוד ומישם להסיר תSP2 וזהו. נישאר לי SP1 . תעזרו לי בבקשה אם יש פיתרון לזה אני אודה לכם מאוד!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by galr52,

אני עומד לקנות מחשב נייד אבל הוא בא בלי מערכת הפעלה ותהיתי אם יש איזושהי בעיה להתיקן XP? כלומר מתקינית XP על נייד בדיוק כמו שמתקינים XP על מחשב נייח?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים