עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amig2,

אני הולך לקנות גירסת הום פרימיום. שמעתי ש-64bit יותר טוב וממילא כל המעבדים תומכים בו... עכשיו נשאלת השאלה האם יש בעיות תאימות רציניות לתוכנות ומשחקים והאם אפשר להחליף אחרי ההתקנה ל-32bit (או הפוך)? וצריך לבחור כשקונים מה אני רוצה?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by alonpartuk,

כשאני רוצהלהכנס להגדרות שלה הוינדואז רושם לי שגיאה" SMART UL 32-bits gateway error " Can't load SMARTUL libary(code 126) The specified module could not be found ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת דרך הדיסק התקנה ההתקנה לא מתחילה (הדיסק טוב.) ודרך הוינדואז ניסיתי ושוב הוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. יש לי חבר בן 30 והוא קנה מחשב חדש הוא רוצה להתקין SP2 דרך מיקרוסופט בעידכו8נים האוטומטים וכשהוא מתקין הכל.. בסוף המחשב עושה ריסט.. וכשהוא נידלק הוא מגיע למסך השחור שכתוב WINDOWS XP והוא ניתקע באמצע, כלום לא זז. אני לא מבין למה?! ואז כדי שאני יצליח להיכנס למחשב כיאלו בלי שהיתקע לי המחשב בהתחלה במסך השחור אני אפילו לא מגיע למסך הכחול של הברוך הבא אז אני צריך להיכנס דרך הסאפ מוד ומישם להסיר תSP2 וזהו. נישאר לי SP1 . תעזרו לי בבקשה אם יש פיתרון לזה אני אודה לכם מאוד!

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by moranb,

2180 או 2600 או בכלל משהוא אחר בבקשה תענו זה מאוד חשוב!

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  5. קרובת משפחה שלי רוצה לרכוש את הultimate שמציעים דרך הסתדרות המורים. עכשיו, לפי מה שאני רואה באתר שלהם זה גרסת שדרוג. האם זה אומר שכל פעם שהיא תפרמט את המחשב, היא צריכה קודם להתקין XP ואז לשדרג לויסטה?? אי אפשר לעשות התקנה נקייה וזהו מהדיסק עצמו?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by Dante_9,

זה לא נראה כמו SPYWARE וגם נעשתה סריקה. נעשה גם סריקה של ווירוסים, גם ב- MSCONFIG אין שום דבר שמרמז על זה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. אני כבר יותר משנתיים עם המחשב שיש לי כרגע ( 2400MHZ / 9600PRRO / 512MB) לא נראה לי זה ממש חשוב.. ויש לי Windows XP Home Edition - Hebrew מקורי.. אני פעם בחודשיים בערך מפרמט.. ואני בכלל לא משתמש בדיסקט איתחול.. אין לי בכלל כזה אני פשוט מכניס את הדיסק של הווינדוס וביחד עם ההתקנה יש לי Format.. הוא מפרמט וישר מתקין.. עכשיו מה הקטע של הדיסקט איתחול? במה הוא תורם? ומאיפה אני משיג כזה? תודה..

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by chenc,

שלום שמי חן וברשותי מחשב עם WIN XP SP2. בעבר הותקן בטעות כעדכון Windows Genuine Advantage Tool, שכנראה לא אפשר לי להשתמש בכונני הCD (הם פשוט נעלמו מהמחשב שלי ובDevice Manager הופיעו כתקולי דרייברים). WGA הוסר, והכוננים חזרו להופיע. עד אתמול - שהם שוב נעלמו, הדרייברים דווקא בסדר בDM רק שהכוננים מופיעים עם ! WGA לא והתקן בשנית אגב עכשיו - םשוט אין לי מושג מה עוד יכל לגרום לכוננים להיעלם. למישהו יש רעיון / פתרון? אשמח לקבל כל עזרה...

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  9. זה התחיל אתמול לבד =\.. הוא מחכה שאני אלחץ על שם המשתמש שלי כדי להיכנס לוינדוס.. אבל יש לי רק משתמש אחד.. איך לעשות שזה יכנס לבד?.. נ"ב: זה תמיד נכנס ... פתאום אתמול זה התחיל לבקש ממני ללחוץ =\

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by lidor_abo,

חברה לא עולה לי ה boot בדיסק של הוינדוס אקספי איך אני יכול לתקן ולהעלות את ה boot?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by udist,

לפני מספר חודשים העלתי את הנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=202781.0 התקנתי מחדש את ווינדוס לפני מספר ימים ואחרי שהתקנו העידכונים חזרה גם המסגרת מסביב למוצגי פלאש... העידכונים שאמרו לי להסיר בנושא הקודם אינם מופיעים ברשימה הפעם ואני תוהה את מי מהם אני צריך להסיר כדי להיפתר מהבעיה הזו! דרך אגב, למי עוד מופיעה המסגרת הזו?? כי לא ראיתי אותה אצל אחרים וגם לא שמעתי אחרים מתלוננים עליה... וגם האם יש דרך אחרת להיפתר מהבעיה הזו שלא דרך ווינדוס?? אולי לעדכן את תוכנת הפלאש או משהו...

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by fuck off,

אז ככה. שאלה ראשונה ואם היא תענה אז אין טעם לשניה. 1. בזמן האחרון המחשב שלי עושה דברים מוזרים. רסטרטים בלי שום קשר נגיד מתי שאני מעביר שירים מהאייטיונז לאייפוד, או אם אני לא נוגע בו כמה זמן. הוא גם נתקע מידי פעם מתי שאני למשל מדליק את הSTEAM. אבל מתי שהוא עושה רסטארט יש 2 סוגים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) אחד שיש הבהוב של מסך כחול ואז ישר מתכבה ועולה מחדש או שסתם יש פס אדום כזה למעלה במסך וגם אז זה מתכבה ועולה מחדש. זה דיי מפריע לי כי אני לא יכול להוריד כלום וגם למשל אני מקבל הודעה ממשיהו בתוכנות המרים המיידיים ואני לא יודע שקיבלתי ויכול להיות היה משהו חשוב. איך אני מתקן את זה? 2. אני רוצה שהוא יתחבר אוטומתית לאינטרנט איך שהוא עולה בלי שאני אלחץ על החייגן. שזה יהיה בסטארט אפ.…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by yoni321,

טוב אנשים יש לי windows xp service pack 2 קיצור היה לי explorer 6 מוגדר והכל. עכשיו אנשים המליצו לי להתקין fireox קיצור התקנתי לא ממש אהבתי אבל עכשיו explorer 6 לא מוגדר כברירת מחדל אני מגדיר אותו? תודה על העזרה יוני

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. Started by Eviljelly,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל 915PCY ללוח אם יש כרטיס קול עליו של ריאלטק .. הבעיה זה שהוינדוס מסרב להתקין את הדרייברים הוא מציג שגיאה מוזרה : Microsoft bus driver must be loaded ??? ??? למישהו יש רעיון ??? , כל החומרה חוץ מהכרטיס קול הותקנה בהצלחה , בנוסף המחשב מזהה כרטיס שהוא לא מצליח להתקין ...

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. אני לא מצליח להדפיס למדפסת מסוג HP 3320 שנמצאת במחשב XP ברשת שלי, אני שואל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור, או שזה בעיה "ידועה" בויסטה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by psxr,

כשאני נכנס לסיפריה שיש בה קבצים עם סיומת avi הוינדוס פשוט נתקע. צירפתי את הודעת הטעות שאני מקבל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  17. אני רוצה להתקין ויסטה במקביל ל-XP שמותקן לי כרגע איזה גירסה עדיף להתקין ? שלא תהיה כבדה ותוריד ביצועים ?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by messi,

תשמעו התקנתי לאחותי הקטנה סימס2 חיי לילה היא משחקת במשחק 20 דקות ופתאום המשחק נתקע לה קופא ולא זז בכלל כל המשחק תקוע אצלה ואי אפשר לעשות כלום למישהו יש פיתרון מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by amitle22,

שיחקתי בgunz שיצאתי ראיתי את כל שולחן העבודה הפוך כל הסמלים ישתנו הפיפא ישתנה לסמל של המחשב שלי ועוד הרבה ישתנו מה הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לסדר את הבעיה??? [br]פורסם בתאריך: 6.01.2008 בשעה 17:13:41 בבקשה זה דחוף המחשב חדש לפני חודש אני מפחד שקרה משהו

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. אני לא ממש זוכר איך זה קרה אבל בקיצור כשאני מדליק את המחשב יש לי שתי ווינדוסים לבחירה וכאילו רק אחד עובד כי בכונן D אין כלום.... אבל אני לא רוצה שיהיה שתיים אני רוצה שיעלה אוטומטי התקין... איך אני עושה את זה? תודה רבה למי שיעזור לי!!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  21. עריכה: כן הבנתי שזה לא המקום הנכון =\ אני יפתח שם. אם מישהו יודע שיענה בכל זאת. תודה [: שלום [: אוקי אז אינלי מושג איך זה קרה, רק לפני איזה פחות משבועיים פירמטתי את המחשב. עכשיו, בדקתי ווירוסים וספייווארים עם מיטב התוכנות ad aware, spybot S&D והאנטי ווירוס שלי הוא McAfee ביומיים שלושה האחרונים הוא נותן לי כל פעם הודעה אחרי שאני עושה ריסט למחשב שיש ווירוס והMcAfee מחק אותו אוטומטית. הווירוסים שיש הם: Downloader PS וZarox וגם יש איזה משהו שקוראים לו Generic StartPage.g שנראה לי ZAROX הדביק אותו והוא הדביק איזה שהוא קובץ ב \C:\Documents and setting\Nadav\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\JU75O3O3 הDownloader PS הדביק איזה קובץ שנקרא Boot וגם יש איזה …

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. ערב טוב תקנתי לפני כמה שעות מע' חדשה על הישנה שהייתה לי (שהתקלקלה - לא היה באפשרוית לפרמט) נניח ששם היוזר של במחשב היה פעם BOBY - אז כשהתקנתי מחדש תווינדוס אזהוא אומר בסוף ההתקנה לבחור שמות פרופילים ובחרתי תשם שלי כמו שהיה פעם (כמו שאני אוהב) - BOBY. בגלל שהיתה כבר קיימת התקיה הזאת הוא יצר אותה כ BOBY.BOBY ולדוגמא את ה"All Users" שהיה גם פעם יצר כ"All Users.WINDOWS" - באסה שתי שאלות: האם אני יכול למחוק בבטחה את הALL USERS הישן ואת הBOBY הישן ? שאלה שניה ויותר חשובה לי היא אם אני יכול לשנות את השם של הBOBY.BOBY לBOBY מבלי ליצור פרופיל חדש ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  23. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=392717&sid=127

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. Started by PCguy,

קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG ומערכת אקס פי פרו בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן מכל סוג שהוא{ווינדוס-משחק-או סתם של מדיה}אני מקבל הודעה במסך כחול!!!{והמחשב ניתקע} שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות ועולה כרגיל מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. אני רוצה להתקין ויסטה על מחשב ללא DVD ROM חייבים לעשות BOOT או שיש דרך להתקין דרך הווינדוס ?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים