עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני יוצר שתי מחיצות ממחיצה אחת בcomputer managment, אני רוצה לפצל ( לא את C ) לשתי מחיצות. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by pincher77,

שלום לכולם. יש לי כרגע Win XP Pro ואני רוצה להתקין את הויסטה.. הבעיה שאני רוצה לפרמט רק את כונן C ועם האקס פי התרגלתי שישר אני מכניס תדיסק ויש אפשרות איזה כונן לפרמט וכל זה ועם הויסטה משום מה אין תמסך הכחול הזה... איך בעצם מגיעים לאפשרות של פרמוט רק כונן C??? ודבר שני יש כבר חבילת עברית לגירסת ה64 ביט?, ושאלה אחרונה- אם יש לי כרגע 512MB אז לא מומלץ להתקין או שאפשר להתקין תווינדוס ואז כבר לעשות שידרוג זיכרון? חייב עזרה עם כל זה חבר'ה... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by Enigma1992,

שלום התקנתי ויסטה לפני כמה ימים וזה מצא חן בעייניי, אז אני רוצה להשאיר את זה ולפרמט את הכונן שעליו מותקן XP , ניסיתי מניהול דיסקים ואתחול, כלום לא עבד, רציתי לשאול איך אני יכול לפרמט את הווינדוס XP ולהשאיר את הויסטה. תודה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  4. רציתי לשנות איקון לתיקיות.. וחשבתי ש file folder שם משנים.. שיניתי וזה שינה לי גם הגדרות מלמטה אם אני לא טועה.. עכשיו שום תיקיה לא נפתחת לי.. זה פותח לי חלון חדש של search.. מה עושים??? תודה לעוזריםם

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  5. שלום חברים , ברצוני להעיף את XP קליל ולשים במקומו ויסטה אולטימייט , אני גיימר ואני רוצה לנצל את יתרונות ה DX10 אזי זאת הסיבה שבגינה אני שם ויסטה. עכשיו רציתי לשאול אם אני יכול פשוט לשדרג את XP לויסטה וכל התוכנות וההתקנות של המשחקים יישארו לי עדיין ב VISTA כמו שהיה ב XP כי פשוט רוב ההתקנות של המשחקים והתוכנות הם ב PROGRAM FIELS ב C אז הם יישארו וייפעלו או שפשוט לפרמט וזהו?!

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  6. למה בחלק מהמשחקים זה נותן קיצורי דרך לשולחן עבודה ולstart ובחלק לא ? אני כן מסמן את האפשרות שיעשה קיצור דרך ! זה באג ? יש לי windows 7 ulitimate מעודכן

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. היי כאשר אני לוחץ בוינדוס אקס פי על מאפינים ב"מחשב שלי" ואז לוחץ על "מתקדם" ואז בביצועים לוחץ על הגדרות ואז שום על "מתקדם אז יש שם שתי אפשרויות: 1 תזמון המעבד יש או אפציה להפעלת תכנית רקע או תכנית רגילה 2 כוונון ביצועים לזיכרון מטמון או לתכניות ורשום שאם זה שרת מומלץ לשים על מטמון. לא הבנתי מה זה אומר 2 האופציות האלה ואשמח אם מישהו ירחיב ויסביר בפירוט. תודה. אה ודבר אחרון.. בזיכרון וירטואלי יש המלצה של כמה מומלץ לשים. לפי מה נקבע כמה מומלץ? לא עדיף לתת לו כמה שיותר?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by orenmj23,

שלום לכולם, לאחר מספר וירוסים שגרמו לי להתקין את הוינדוס מחדש בגרסה המקורית שלו, אני מתקשה להתקין מחדש את חבילות העדכון (המחשב עובד כהלכה), השגיאה שאני מקבל היא שהקובץ NDIS.SYS נמצא בשימוש ולא ניתן להמשיך בהתקנה, אין לי מושג לאיזה תוכנה או תוסף הוא מתקשר ולכן אין לי מושג את מה לנטרל. אשמח לדעת מה הפתרון. נ.ב - האם ניתן להתקין את חבילת ה-SP3 מבלי להתקין את 2? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by kfirson,

שלום פרמטתי את המחשב שלי ו בעמצה שהוא כאילו מעתיק קבצים הוא אמר שחסרים לו הקבצים הבאים: sp2.cab ks.sys netkrpamp.exe ועכשיו אחרי שהמחשב עלה הוא לא מזאה לי את הקוננן דיסקים ולא את ה usb (עכשיו המחשב הוא חדש הם התקינו אליו xp באנגלית אני הכנסתי דיסק xp בעיברית לפרמט אותו זה קשור ?) מי שהו יכול לעזור לי ליפתור את הבעיה הזו? עכשיו חשבתי ש אני יעביר את הקבצים מהמחשב הזה אל השני אבל הוא לא מזאה לי את ה דיק און קי אז מה אני יעשה איך אני יכול להעביר אותם ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  10. אני כבר יותר משנתיים עם המחשב שיש לי כרגע ( 2400MHZ / 9600PRRO / 512MB) לא נראה לי זה ממש חשוב.. ויש לי Windows XP Home Edition - Hebrew מקורי.. אני פעם בחודשיים בערך מפרמט.. ואני בכלל לא משתמש בדיסקט איתחול.. אין לי בכלל כזה אני פשוט מכניס את הדיסק של הווינדוס וביחד עם ההתקנה יש לי Format.. הוא מפרמט וישר מתקין.. עכשיו מה הקטע של הדיסקט איתחול? במה הוא תורם? ומאיפה אני משיג כזה? תודה..

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by blackbimer,

האם ווינדוס אקס פי למחשב הרגיל זה אותו דבר כמו לנייד? יענטו אפשר להתקין את אותו דיסק נכון?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by THX,

Xp מחשב אחרי פירמוט התקנה רגילה של תוכנת winfax pro 10 של סימנטק בסיום ההתקנה המחשב נתקע ונכבה,נסיון להתקין שוב לא מצליח נסיתי להסיר את התוכנה דרך הוספה הסרה של תוכניות,לא נמחקה השתמשתי בתוכנת your uninstaller , הסיר את התוכנה מהוספה/הסרה של תוכניות ניסיתי שוב להתקין את התוכנה וזאת ההודעה שאני מקבל מחקתי את התיקייה של winfax מתוך programs files ,אין זכר לתוכנה הזאת במחשב שוב נסיתי להתקין אבל נתקל באותה הודעה חשוב לציין שלפני פירמוט המחשב התוכנה עבדה חלק אשמח לקבל כל רעיון/עזרה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

בכמה ימים אחרונים יש לי את הודעות הבאות והדפדפן לא ממש עובד טוב התקנתי WINFIX אבל זה לא ממש שינה משהו

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  14. Started by yaniv26,

שלום לכולם רציתי לדעת מה ניתן לעשות עם התוכנה win xp manager האם היא האמת מסדרת את המחשב ??

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש ללא תוכנת הפעלה(קיבלתי מחו"ל ) לפני ההתקנה רציתי להתייעץ איך עושים את זה תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  16. שלום לכם!!! יש לי מערכת הפעלה xp בעברית pro. אחי גולש באתרים של כדורגל וכל מיני אתרים אחרים. לפני בערך חצי שנה חסמתי לו את זה דרך הwindows עצמו יש איזה קובץ טקטס שאני רושם שם אתרים ושומר , ואחרי זה אפשר להכנס אליהם. אני לא זוכר איפה נמצא הקובץ הזה. אם תוכלו לעזור לי בעיניין הזה אני מאוד יודה לכם. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  17. תקראו ותחוו דעתכם מה אהבתם, מה לא . . . http://www.bit-tech.net/bits/2008/03/26/windows_vista_sp1_core_performance/1

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by mena,

בעיה ראשונה :אני רומצה לסנכרן את הנגן שלי אם ווינדאוס מדיה פלייר ושאני מחבר את הנגן ומפעיל את המדיה פליר הוא עולה חצי כזה ואז יוצא בעיה שניה :שפת הכתיבה במסן הפכה להיות האנלית וכל משפט חדש זה באנגלית מישהו יוגע איך להפול לעברית?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חברה לא עולה לי ה boot בדיסק של הוינדוס אקספי איך אני יכול לתקן ולהעלות את ה boot?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by lordgod,

אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב המחשב עושה RESTART . שאני מגיע לשולחן עבודה יש error משהו של הווינדווס. מישהו יודע איך לתקן ?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  21. היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזו בעסק של חבר שלי יש כמה מחשבים שמחוברים זה לזה ברשת במצב של Workgroup (לא דומיין). אני מחפש איזשהי דרך שאני אוכל להעביר קבצים ממחשב אחד לשאר המחשבים מבלי שאני אצטרך לגשת אליהם פיזית. אני גם לא רוצה להתחבר אליהם מרחוק (ע"י תוכנת שליטה מרחוק או ע"י התחברות לשיתוף). אני מעוניין לשים את הקובץ על מחשב אחד וושאר המחשבים יקחו את הקובץ ושימו אותו בתיקייה מסויימת (לפי קביעה שלי). מישהו יכול לחשוב על רעיונות???

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by xgamer,

שלום לכם. אני עובד במערכת הפעלה של XP. יש לי HD של 80 GB שכחצי ממנו בשימוש. מחיצה אחת! אני צריך לעבוד תחת WIN98 לזמן קצר. (כמה ימים) מה אני עושה בלי לפגוע במה שיש לי עכשיו על ה HD? ניתן לעשות מחיצה נוספת בלי לפרמט את הדיסק ואז להתקין על המחיצה השנייה 98? אשמח להסברים קצרים או מדריך כלשהו. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by nimrods,

תמיד שהייתי לוחץ על תפריט ההתחל שלי היה מופיע תמונה ולידה רשום טקסט והיום שאני לוחץ על התפריט ההתחל לא מופיע תמונה רק הטקסט למה זה..? אני צריך עזרה תודה מראש....!!!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. Started by assaf83,

כשאני נכנס להתחל------>הפעלה-----> רושם msconfig מופיע לי חלון ששם אני הולך ללשונית של "אתחול" כשאני מגיע לזה יש לי כל מיני תוכנות שעולות במחשב וגם תוכנות שהורדתי מהם את ה -"וי"בעבר כדי שהם לא יעלו בהפעלה אך הם עדיין מופיעות לי שם בחלון של האתחול איך אני מוחק אותם משם לגמרי העלתי תמונה של מה שאני מדבר: http://www.siz.co.il/my.php?file=kznltyiwf3oz.jpg

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  25. אני רוצה להתקין ויסטה על מחשב ללא DVD ROM חייבים לעשות BOOT או שיש דרך להתקין דרך הווינדוס ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.