עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DLS,

שלום, יש לי בעיה ממש רצינית!... לא מזמן הפעלתי איזשהו קובץ שכנראה הכיל בתוכו וירוס. מסתבר שזה מחק לי המון קבצי מוזיקה מהמחשב. עכשיו, הלכתי אל שחזור המערכת ושם קיבלתי את ההודעה הבאה: גם כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה או מנהל המשימות מופיעה הודעה דומה.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?? או לפחות להחזיר את כל השירים שהיו לי במחשב? :s05:

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by pincher77,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית משום מה מאתמול שאני נכנס לאינטרנט בכל פורום, בכל מקום שאני רוצה לרשום בעברית זה כותב לי לא בעברית הנה תמונה שתראו על מה אני מדבר: http://www.2send.us/uploads/11475e6997.JPG תראו בשורת חיפוש ותראו תסימנים האלה זה לא כותב בעיברית ! גם לכתוב פה תהודעה הייתי צריך לרשום בוורד ולהעתיק משם לפה אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד !!![br]פורסם בתאריך: 11.02.2007 בשעה 13:35:02 ???

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  3. הוא מציג לי חלון ב shut down, אני רוצה לבטל אותו ולא יכול בגלל זה

4. היי, ב XP היית צריך רק לסמן את העדכון ולראות פרטים בחלק התחתון של חלון העדכונים. איך רואים את הפרטים של העדכונים בויסטה? ויסטה מציג רק את הכותרת והשם של העדכון בחלון עדכונים ולא את הפירוט. אופיר

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by idobh2,

לפני כמה ימים קניתי נייד חדש של HP שהגיע עם ויסטה.. המחשב בא עם הארד דיסק של 160 ג'יגה שאחרי מחיצה של 5 ג'יגה והתקנות של וינדוס וHP קיבלתי את המחשב עם 143 ג'יגה פנויים.. היום שמתי לב (כמובן אחרי שהתקנתי תוכנות וכל מה שאני צריך) שכשאני עושה right click>properties על האייקון של ההארד דיסק הוא טוען ל78.8 ג'יגה בשימוש... כשאני נכנס לכונן עצמו ובודק את גודל סך כל הקבצים (כולל מוסתרים) אני רואה שהגודל הוא כ-60 ג'יגה... איפה 18.8 ג'יגה נעלמו?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. אני כבר יותר משנתיים עם המחשב שיש לי כרגע ( 2400MHZ / 9600PRRO / 512MB) לא נראה לי זה ממש חשוב.. ויש לי Windows XP Home Edition - Hebrew מקורי.. אני פעם בחודשיים בערך מפרמט.. ואני בכלל לא משתמש בדיסקט איתחול.. אין לי בכלל כזה אני פשוט מכניס את הדיסק של הווינדוס וביחד עם ההתקנה יש לי Format.. הוא מפרמט וישר מתקין.. עכשיו מה הקטע של הדיסקט איתחול? במה הוא תורם? ומאיפה אני משיג כזה? תודה..

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by skywalker13,

יצא סרוויס פאק 2 לאקספי לפני חצי שנה בערך. גם לאופיס יש סרוויס פאק, כאילו יש אופיס אקספי סרוויס פאק 2? ו2003 סרווי ספאק 2?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. האם יש תוכנה שהופכת את תפרית ההתחל של XP לתפריט של vista? להפוך מ ל ?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by parker8,

ה-BOOT SCREEN שיש בויסטה הוא נורא משעמם, יש רק LOADING עלוב כזה, אפילו בלי סמל כמו ב-XP. אני מעוניין לשנות את זה, יש למישהו כמה יפים כאלה? אם אין, אשמח גם לתוכנה שיוצרת קבצים כאלה. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. שלום אנשים, קניתי מחשב חדש ללא כונן דיסקטים, הווינדוס מבצע בדיקה ביציאה מהווינדוס ומציג את ההערה: כיצד מבטלים את בדיקת הכונן הלא קיים כדי להעלים את ההערה בכיבוי? ???

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by zaroor,

האם אפשרי להתקין XP על ויסטה בלי לפרמט במחשב נייח ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  12. יש לי בעייה שקוראת לי כל פעם לא בזמן מוגדר או שאני עושה משהו מיוחד פשוט סתם קוראת ואחרי זה אי אפשר להיכנס לאינטרנט או לשמוע מוזיקה וזה מסתדר רק אחרי הפעלה מחדש הנה התמונה של הבעייה(מצטער שזה ככה כל אתר אחר לא עבד לי) http://www.yousendit.com/transfer.php?action=check_download&ufid=7279D7D844FAC709&key=31fec6547b88107d4f3aa53725c72a419e2871e6

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by blackbimer,

האם ווינדוס אקס פי למחשב הרגיל זה אותו דבר כמו לנייד? יענטו אפשר להתקין את אותו דיסק נכון?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by Rיה,

במחשב הנייד שלי שמתי win98se וחיברתי לו מתאם usb לרשת אלחוטית שעובד בכל המחשבים בבית. אני מצליח לגלוש באינטרנט אבל הדפדפן או ה-win מסרב לקבל שזה לא חיבור למודם או משהו כזה...כאילו חיבור פיזית, ולכן סוגר לי את החלון כל פעם ומדווח על שגיאות. המחשב מאוד ישן thinkpad 570 ומשמש אותי בעיקר לאינטרנט. יש לציין שהמתאם תומך את המערכת הפעלה הזו. תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by raz002,

התקנתי ויסטה לפני כחודש והכל עובד טוב, הבעיה היא שכל הדיסקים של התוכנות הישנות שלי לא יכולות לבצע התקנה על הויסטה (בינהם גם נרו) מה אני יכול לעשות בנידון? בנוסף, גם הdisk on key שלי לא מזוהה בויסטה.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by Skid,

חבר מנסה להתקין ווינדוס,שהוא מנסה לפרמט זה אומר שהווינדוס אומר לו שאי אפשר כי יש קבצים טמפורריים שהוא צריך להתקננת ווינדוס. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  17. במחשב של חבר שלי(מה שאומר שאני לא יכול בידיוק לאמר מה השגיאות) כשמפעילים אותו... אז כמופיע המסך הזה עם הטבלה(מסך 1 לפני שהווינדוס אמור לעלות) הוא נתקע שם ואומר שצריך להתקין מחדש את הווינדוס וגם אומר שנמחק לו משהו מהדיסק קשיח השאל שלי היא: האם אם אני ינסה להתקין מחדש את הווינדוס הב עיה תיפתר? או שאם המחשב מציין בעיה שנמחק משהו מהדסיק קשיח זה בעיה רצינית יותר מאשר להתקין ווינדוס מחדש? והשאלה השניה איך אני מתקין את הווינדוס (יש לי כמובן את הדיסק) אבל איך אני מפעיל אותו כי אם הווינדוס לא עולה אני לא מוצא דרך להפעיל את ההתקנה תודה רבה

18. Started by kfirson,

שלום פרמטתי את המחשב שלי ו בעמצה שהוא כאילו מעתיק קבצים הוא אמר שחסרים לו הקבצים הבאים: sp2.cab ks.sys netkrpamp.exe ועכשיו אחרי שהמחשב עלה הוא לא מזאה לי את הקוננן דיסקים ולא את ה usb (עכשיו המחשב הוא חדש הם התקינו אליו xp באנגלית אני הכנסתי דיסק xp בעיברית לפרמט אותו זה קשור ?) מי שהו יכול לעזור לי ליפתור את הבעיה הזו? עכשיו חשבתי ש אני יעביר את הקבצים מהמחשב הזה אל השני אבל הוא לא מזאה לי את ה דיק און קי אז מה אני יעשה איך אני יכול להעביר אותם ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. יש לי לינקים של אתרים.באיזה תיקיה אני שם אותם בויסטה כדי שישר יכנסו לי למעודפים?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. Started by mena,

בעיה ראשונה :אני רומצה לסנכרן את הנגן שלי אם ווינדאוס מדיה פלייר ושאני מחבר את הנגן ומפעיל את המדיה פליר הוא עולה חצי כזה ואז יוצא בעיה שניה :שפת הכתיבה במסן הפכה להיות האנלית וכל משפט חדש זה באנגלית מישהו יוגע איך להפול לעברית?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by infifi,

יש לי מחשב נייד לנובו עם ויסטה הום ואני רוצה להעיף אותו ולהתקין איקספי. כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של האיקספי אי אפשר לבחור באופציה של ההתקנה. כשאני מתחיל את המחשב מחדש ובוחר בוט דרך הדיסק פשוט נהיה לי מסך שחור ולא קורה כלום. הבנתי שהוציאו דאונגרייד אבל הוא לא להום ועולה כסף (נראה לי).. מה עושים?? אני צריך את זה די דחוף לפני שאני טס עוד שבוע.. תודה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by reiematza,

יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  23. Started by Idanp,

הורדתי אותו ואני רוצה להתקין .. עכשיו אפשר לעשות שיהיה שתי ווינדוזים הרגיל וה64? יעני ששלא ימחק לי כל המידע מהמחשב??

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=392717&sid=127

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. יש לי תמיד אזהרה שהאנטי-וירוס לא מעודכן למרות שהוא כן ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים