Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה winxp-sp2. היום כשהדלקתי את המחשב, מערכת הפעלה עלתה עד הרגע שהיא הייתה אמורה להיכנס ל- desktop, ושם נעצרה. ניסיתי לבחור באפשרות - Last Known Good Configuration אך נסיוני עלה בתוהו. האם ניתן להתגבר על בעיה זו בדרך אחרת?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה במקביל ל-XP שמותקן לי כרגע איזה גירסה עדיף להתקין ? שלא תהיה כבדה ותוריד ביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שמתי לב, שכל מה שתחת ספריית PROGRAM FILES ו PROGRAM FILES X86 נמצא ב READ ONLY וכל פעם שאני מוריד את ה READ ONLY הVISTA מחזיר את זה חזרה. זה יוצר בעייה בכל מני אפליקציות שאני שומר שם. (אי אפשר לשמות הגדרות וכו) משהו יודע דרך לפתור את הבעייה? (חוץ מלהתקין את התוכנות לא ב PROGRAM FILES)
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מנסה לגשת למדפסת שמחוברת למחשב XP, דרך מחשב אחר עם מערכת הפעלה ויסטה. ב-XP הגדרתי את המדפסת בשיתוף. שני המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP ורואים את אחד השני כולל גישה לקבצים. במחשב עם הויסטה אני רואה את המדפסת, אבל בנסיון להתחבר אליה אני מקבל את ההודעה: Windows cannot connect to the printer. there is not enough memory to complete this operation. Please close some programs and try again. כשחיברתי את המדפסת ישירות למחשב עם הויסטה לא היו בעיות והיא הותקנה בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
"Warning, Microsoft Antispyware has encountered a critical error (Error 101). Please restart Microsoft Antipyware again. If you continue to experience this problem, please contact Microsoft technical support at support@giantcompany.com for immediate assistance." הודעת השגיאה מופיעה בזמן שאני מנסה להריץ
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום , דבר ראשון אינני בטוח שזה הפורום הנכון לפרסום אז אנא קבלו ברוח טובה ותעבירו לאן שצריך (מנהלים) ולעיניין : האינטרנט אקספלורר 6 שלי (הסטרנדתי של XP HOME). עושה בעיות בהצגת דפים ותמונות. יש זמנים שהוא מעלה חלק ויש זמנים שהוא פשוט לא מעלה אתרים , או שמעלה רק טקסט מאתרים ללא תמונות באתרים מסויימים. מיותר לציין שלא מדובר במחשב (P4 2.6 512) או במהירות האינטרנט (2 מגה של 012). ואינני רוצה לעבור לדפדפן אחר כגון FIRE FOX , אלא פשוט לנטרל את הבעיה הזאת כי חוץ ממנה אני ממש מרוצה מהאקספלורר. לכן חשבתי אולי יש עידכון טוב שמעביר את הבעיה הזאת או אולי איזה PATCH. תודה ענקית לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
נגיד שאני בא לפרמט מחשב ויש כמה כוננים כאילו C וD איך אני מפרמט ? כולל למחוק הכל
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי, ב XP היית צריך רק לסמן את העדכון ולראות פרטים בחלק התחתון של חלון העדכונים. איך רואים את הפרטים של העדכונים בויסטה? ויסטה מציג רק את הכותרת והשם של העדכון בחלון עדכונים ולא את הפירוט. אופיר
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
זה יתן לי משהו או שעדיף רק להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG ומערכת אקס פי פרו בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן מכל סוג שהוא{ווינדוס-משחק-או סתם של מדיה}אני מקבל הודעה במסך כחול!!!{והמחשב ניתקע} שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות ועולה כרגיל מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
2180 או 2600 או בכלל משהוא אחר בבקשה תענו זה מאוד חשוב!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומנסה לברר איזו גרסא של חלונות הכי יהיה כדאי לי לרכוש. ייקח זמן שייצא הויסטה, ולכן אני מעוניין במערכת טובה שגם תאפשר לי בקלות לשדרג. אני ממש לא בקיא בגרסאות הקיימות. לפני כן היה לי XP PRO. עכשיו אני מבין שיש XP עם גרסאת 64 ביט. הבנתי גם שיש גרסאת SERVER אך האם היא נחוצה לי? יש לציין שאני הולך לקנות מחשב חייתי במיוחד: E6400 עם OC לא קטן ו-2GB זכרון 800, ככה שמבחינה זו הוא יכול לסחוב כל מה שתזרקו עליו. אז יאללה - הצעות.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הורדתי את דרייבר הקול של לוח האם שלי(Asus P4P800S), ניסיתי להתקין, וזה פשוט עצר לי בשלב הזה - http://img96.imageshack.us/img96/3136/untitledea9.jpg, ולא המשיך. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום כשהייתי עובד על Windows XP Version 2002 ( לפני SP2 ) היה מציג לי את ההודעה "it`s now safe to turn off your computer" כשהייתי עושה כיבוי למחשב. אבל כשעדכנתי ל SP2 הוא כבר לא מציג לי את ההודעה ההיא ורק מציג לי חלון שחור למה השינוי הזה קרה ? * המחשב שלי לא כבה לבד כאלו אני לוחץ על לחצן Power לאורך כמה שניות ומשחרר והוא יכבה.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כדאי לי להתקין ויסטה 64 ביט? על המערכת שיש לי עכשיו.... לפי CPU-Z המעבד שלי תומך ב EM64T והאם הביצועים במשחקים צפויים לרדת? האם המערכת פשוט תעבוד יותר טוב מאשר XP 32? על המערכת שלי... שהיא לא ממש טובה... אז האם כדאי לי? ויש לי עוד שאלה.. אם התקנתי ווינדוס בG אני אוכל לשנות אותו אחר כך לC??? ASUS P5LD2-Deluxe Intel Pentium 4 641 3.2 With Stock Cooling Gainward 6600 GT 256MB 128BIT 2X1GB Kingston 667 Mhz DDR2 Hec 400W
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני כחודש והכל עובד טוב, הבעיה היא שכל הדיסקים של התוכנות הישנות שלי לא יכולות לבצע התקנה על הויסטה (בינהם גם נרו) מה אני יכול לעשות בנידון? בנוסף, גם הdisk on key שלי לא מזוהה בויסטה.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לנעול תקייה שלא יוכלו למחוק לי אותה מהמחשב בשום דרך , וגם לא להסתכל בתוכה ... אני אישית מעדיף שזה היה ללא כל תוכנה מחוץ ( כי אם אני לא טועה תוכנה אפשר למחוק עלידי הסרת תוכנה ואז אין סיסמא יותר ) ושנית אני מעוניין כדאי שיורידו משהוא למחשב לפני שהוא נשמר בדיסק קשיח שרק עם אישור סיסמא היה אפשר להוריד ... תודה רבה לכם ישמח לעזרה ...
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב עם ויסטה ולהתקין בעצמי... האם אפשר לחלק את ההארד דיסק לשלוש מחיצות בהתקנה, פשוט ע"י לחיצה על ה-new בשלב הזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם. מיכיוון שאני מיתעניין בתיכנות (לומד ++C) תהיתי, מה בידיוק קורא (שלב שלב) בסל מיחזור של ה-WIN? הרי אני ליפעמים זורק אליו קובץ והקובץ ממשיך ליתפוס מקום מסויים (MB) וכשאני רוצה אני תמיד יכול לשחזר אותו.. איך זה קורא? לפי מה שהבנתי עד עכשיו הקובץ שאני זורק לשם ניכנס לאיזו תיקייה בשם ארוך (אם אני לא טועה Xesa000000 משהו כזה~) ושם הוא נישמר כמידע בינארי 0101.. ומיפה אני כבר אבוד :-[ אם מישהו יוכל לתת הסבר מפורט (או אתר שמסביר) לגבי כל הפעולות והדברים שקשורים לסל מיחזור ולעבודתו אני אשמח Yours ZorD
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
רציתי לשנות איקון לתיקיות.. וחשבתי ש file folder שם משנים.. שיניתי וזה שינה לי גם הגדרות מלמטה אם אני לא טועה.. עכשיו שום תיקיה לא נפתחת לי.. זה פותח לי חלון חדש של search.. מה עושים??? תודה לעוזריםם
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם ווינדוס XP ואני רוצה לדעת אם הווינדוס שעל הדיסק הוא הווינדוס שמותקן אצלי במחשב. איך אני עושה את זה? יש איזשהו קוד או סיסמא שאני יכול לבדוק? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
למה בחלק מהמשחקים זה נותן קיצורי דרך לשולחן עבודה ולstart ובחלק לא ? אני כן מסמן את האפשרות שיעשה קיצור דרך ! זה באג ? יש לי windows 7 ulitimate מעודכן
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כשאני רוצהלהכנס להגדרות שלה הוינדואז רושם לי שגיאה" SMART UL 32-bits gateway error " Can't load SMARTUL libary(code 126) The specified module could not be found ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת דרך הדיסק התקנה ההתקנה לא מתחילה (הדיסק טוב.) ודרך הוינדואז ניסיתי ושוב הוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-