Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
התקנתי משחק ישן אחד ואז ראיתי ש WIN דורש MAC98 בשביל להפעיל את המשחק. איפה אפשר להשיג אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
עשיתי איזה טעות דרך מנהל הורדות ואמרתי לו לפתוח קובץ exe כקובץ rar. זה גרם לכל קבצי הexe במחשב להפוך לrar... ועכשיו אני לא יכול לפתוח שום תוכנה.... הוא רושם לי שהארכיון פגום... איך אני מחזיר את המצב למה שהיה קודם? ואני לא יכול לעשות גם סיסטם ריסטור בגלל שזה קובץ exe ... אני נואש וצריך עזרה דחוף בבקשה... מה אני עושה?????? אני מתחרפן פה אנשים
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אך אני מקליט או שומר את מה שאני רואה ב-MEDIA PLAYER מיקרוסופט ?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
כדאי לי להתקין ויסטה 64 ביט? על המערכת שיש לי עכשיו.... לפי CPU-Z המעבד שלי תומך ב EM64T והאם הביצועים במשחקים צפויים לרדת? האם המערכת פשוט תעבוד יותר טוב מאשר XP 32? על המערכת שלי... שהיא לא ממש טובה... אז האם כדאי לי? ויש לי עוד שאלה.. אם התקנתי ווינדוס בG אני אוכל לשנות אותו אחר כך לC??? ASUS P5LD2-Deluxe Intel Pentium 4 641 3.2 With Stock Cooling Gainward 6600 GT 256MB 128BIT 2X1GB Kingston 667 Mhz DDR2 Hec 400W
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני כחודש והכל עובד טוב, הבעיה היא שכל הדיסקים של התוכנות הישנות שלי לא יכולות לבצע התקנה על הויסטה (בינהם גם נרו) מה אני יכול לעשות בנידון? בנוסף, גם הdisk on key שלי לא מזוהה בויסטה.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום התקנתי ויסטה לפני כמה ימים וזה מצא חן בעייניי, אז אני רוצה להשאיר את זה ולפרמט את הכונן שעליו מותקן XP , ניסיתי מניהול דיסקים ואתחול, כלום לא עבד, רציתי לשאול איך אני יכול לפרמט את הווינדוס XP ולהשאיר את הויסטה. תודה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה במקביל ל-XP שמותקן לי כרגע איזה גירסה עדיף להתקין ? שלא תהיה כבדה ותוריד ביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מנסה לגשת למדפסת שמחוברת למחשב XP, דרך מחשב אחר עם מערכת הפעלה ויסטה. ב-XP הגדרתי את המדפסת בשיתוף. שני המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP ורואים את אחד השני כולל גישה לקבצים. במחשב עם הויסטה אני רואה את המדפסת, אבל בנסיון להתחבר אליה אני מקבל את ההודעה: Windows cannot connect to the printer. there is not enough memory to complete this operation. Please close some programs and try again. כשחיברתי את המדפסת ישירות למחשב עם הויסטה לא היו בעיות והיא הותקנה בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הבעיה: השומר מסך מופעל לפי הזמן שהגדרתי, אבל הוא לא מכבה את הדיסקים ואת המסך, אלא חוזר לפעול שוב. עד לפני כשבוע וחצי/שבועיים הכל היה תקין. מה יכולה להיות הבעיה שפתאום זה קורה? מה יכול להיות הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדווס ויסטה ועכשיו הורדתי את ה-SP1 וברגע שאני מנסה להתקין אותו זאת השגיאה שזה רושם לי: http://www.zix.co.il/images/z-652835090.jpg אשמח אם מישהו יסביר לי איך לפתור את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
למה בחלק מהמשחקים זה נותן קיצורי דרך לשולחן עבודה ולstart ובחלק לא ? אני כן מסמן את האפשרות שיעשה קיצור דרך ! זה באג ? יש לי windows 7 ulitimate מעודכן
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כשאני רוצהלהכנס להגדרות שלה הוינדואז רושם לי שגיאה" SMART UL 32-bits gateway error " Can't load SMARTUL libary(code 126) The specified module could not be found ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת דרך הדיסק התקנה ההתקנה לא מתחילה (הדיסק טוב.) ודרך הוינדואז ניסיתי ושוב הוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה אקס פי וזה עושה לי כמה בעיות בין היתר עם הכרטיס מסך(בעיות שידועות עם האקס פי), ורציתי להחליף ל2000 הקטע שממש אבל ממש לא בא לי לפרמט שוב.. רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך\תוכנה\פאץ' משהו שיאפשר לי להתקין את ווינדווס 2000 בלי לפרמט. תודה, שי
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הקיצור הזה משלים סיומות באקספלורר . למשל אם תרשום YX ואז CTRL + ENTER הוא יתן WWW.YX.COM עכשיו אני רוצה שבמקום COM הוא יתן לי CO.IL מישהוא יודע איך משנים את הקיצור הזה ?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי xp black edition,ומקבלים עם המערכת גם את תוכנת הwindowsblinds. אז שמתי סקין של AERO וזה שינה לי גם את הרקע לרקע תואם,וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הרקע הזה חוזר! מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
2180 או 2600 או בכלל משהוא אחר בבקשה תענו זה מאוד חשוב!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
תמיד שהייתי לוחץ על תפריט ההתחל שלי היה מופיע תמונה ולידה רשום טקסט והיום שאני לוחץ על התפריט ההתחל לא מופיע תמונה רק הטקסט למה זה..? אני צריך עזרה תודה מראש....!!!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
האם ווינדוס אקס פי למחשב הרגיל זה אותו דבר כמו לנייד? יענטו אפשר להתקין את אותו דיסק נכון?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה. שאלה ראשונה ואם היא תענה אז אין טעם לשניה. 1. בזמן האחרון המחשב שלי עושה דברים מוזרים. רסטרטים בלי שום קשר נגיד מתי שאני מעביר שירים מהאייטיונז לאייפוד, או אם אני לא נוגע בו כמה זמן. הוא גם נתקע מידי פעם מתי שאני למשל מדליק את הSTEAM. אבל מתי שהוא עושה רסטארט יש 2 סוגים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) אחד שיש הבהוב של מסך כחול ואז ישר מתכבה ועולה מחדש או שסתם יש פס אדום כזה למעלה במסך וגם אז זה מתכבה ועולה מחדש. זה דיי מפריע לי כי אני לא יכול להוריד כלום וגם למשל אני מקבל הודעה ממשיהו בתוכנות המרים המיידיים ואני לא יודע שקיבלתי ויכול להיות היה משהו חשוב. איך אני מתקן את זה? 2. אני רוצה שהוא יתחבר אוטומתית לאינטרנט איך שהוא עולה בלי שאני אלחץ על החייגן. שזה יהיה בסטארט אפ.…
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל 915PCY ללוח אם יש כרטיס קול עליו של ריאלטק .. הבעיה זה שהוינדוס מסרב להתקין את הדרייברים הוא מציג שגיאה מוזרה : Microsoft bus driver must be loaded ??? ??? למישהו יש רעיון ??? , כל החומרה חוץ מהכרטיס קול הותקנה בהצלחה , בנוסף המחשב מזהה כרטיס שהוא לא מצליח להתקין ...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ויש לי בעיה עם העברית במסנג'ר! בכל תוכנה אחרת יש עברית כמו שצריך אבל רק במסנג'ר זה מראה לי רוסית אני יודע מה.. כל ההגדרות של השפה והמקום הם ישראל ועברית.. רק אני רוצה להדגיש שבאייסיקיו ועוד מקומות העברית כמו שצריך אבל במסנג'ר לא.. אה וחלק מהעברית במסנג'ר עובדת כמו שצריך.. למשל רק הודעות אישיות ושמות של משתמשים ושמות של קטגוריות אם הם בעברית אני רואה ברוסית.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני לא מצליח להדפיס למדפסת מסוג HP 3320 שנמצאת במחשב XP ברשת שלי, אני שואל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור, או שזה בעיה "ידועה" בויסטה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום . התקנתי ויסטה חדשה ויש דבר שמאוד מפריע לי ( חחח לא יודע למה ) . איך אני מסיר את הלוגו של חברת DELL כמו שאתם רואים בתמונה ?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יצא לי להשתמש ב כלי system restore בכדי לפתור בעיות שהיו לי עם ווינדווס לדוגמא לאחרונה התכנתי כמה תוכנות ושמתי לב שהמערכת מגמגמת באיתחול ואז ניסיתי לעשות דיפרגמת דיסק ו צק דיסק לאחר ששניהם לא פעלו עשיתי system restore ללפני כ חודש והכל הסתדר ובכל זאת ברצוני לשמוע ממבני ענין חוות דעת על פעולה זו
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. מיכיוון שאני מיתעניין בתיכנות (לומד ++C) תהיתי, מה בידיוק קורא (שלב שלב) בסל מיחזור של ה-WIN? הרי אני ליפעמים זורק אליו קובץ והקובץ ממשיך ליתפוס מקום מסויים (MB) וכשאני רוצה אני תמיד יכול לשחזר אותו.. איך זה קורא? לפי מה שהבנתי עד עכשיו הקובץ שאני זורק לשם ניכנס לאיזו תיקייה בשם ארוך (אם אני לא טועה Xesa000000 משהו כזה~) ושם הוא נישמר כמידע בינארי 0101.. ומיפה אני כבר אבוד :-[ אם מישהו יוכל לתת הסבר מפורט (או אתר שמסביר) לגבי כל הפעולות והדברים שקשורים לסל מיחזור ולעבודתו אני אשמח Yours ZorD
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-