Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה ומבלי לעשות משהו דרסטי עם המחשב כל פעם שאני פותח חלון שהוא מוגדל סופית (עשוי לו MAXIMIZE) אני עדיין רואה את גבולות החלון לא כמו שזה היה קודם מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
עשיתי כמו שמיקרוסופט אמרו פה ולא עזר http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q315346 וגם פה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315353 (הבעיה עם האייקונים הלבנים הסתדרה) מה אני יכול לעשות? אני אובד עצות עריכה: נפתר
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מחשב נייד חדש שהתקינו בו וינדווס XP HOME באנגלית ויש עברית...איך אני יכול להיות שהוא יהיה בעברית מלאה...במקום START שיהיה התחל וכל הבלאגן הזה??
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הקיצור הזה משלים סיומות באקספלורר . למשל אם תרשום YX ואז CTRL + ENTER הוא יתן WWW.YX.COM עכשיו אני רוצה שבמקום COM הוא יתן לי CO.IL מישהוא יודע איך משנים את הקיצור הזה ?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי קובץ DMP אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום. אתמול התקנתי וויסטה וכל כמה דקות אחוז השימוש במעבד במנהל המשימות קופץ ל 20-30 % ואז חוזר ל 4 % -בלי שאני מפעיל שום תוכנה נוספת.יש לי מעבד E6750 עם 2 GB RAM .....יש למישהו פיתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
ניסיתי סיסטם ריסטור וסריקות אם נוד 32 וAVG ולא גילה ווירוסים המערכת עשתה פירמוט אתמול ממש לא בא לי לפרמט אז קיצר משהו יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כבר יש לי XP 32, ואני רוצה להתקין ויסטה 32, ויש לי את ההתקנה יש לי רק הארדיסק אחד של 320GB ויש לי בו עוד יותר מחצי מקום פנוי, האם אני יכול להתקין גם את הויסטה על ההארדיסק או שצריך עוד הארדיסק ? מה שאני רוצה בעיקרון זה שכשאני פותח את המחשב זה ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל אותו עם הויסטה או ה-XP, כי אני רוצה את הויסטה רק בשביל ה-DX10 למשחקים
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום אחים שלי ! יש לי בעיה גדולה. אז ככה עשיתי פורמט התקנתי את הווינדוס עכשיו אני בא לכבות את הפיירוול אני נכנס לקונטרול פאנל לווינדוס פיירוול ומבטל אותו, אחרי זה אני ניכנס לסיקיורטי סנטר ואני רואה שהפיירוול עדיין דולק באור ירוק יענו עובד אבל הוא מכובה !!! ניסיתי לעשות עוד פעם ועוד פעם ולא עזר עכשיו הוא לא מביא לי להפעיל שום תוכנה כמו אימול או קאזה וכדומה. מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה במחשב הוא איטי רצח..בכלל לא זז והוא לא היה ככה. יש לי פנטיום 4 לא הכי חדש ואין לי הרבה תוכנות מותקנות. במנהל המשימות הוא מראה לי מלא דברים שאני בכלל לא יודע מה הם אולי תוכלו להגיד לי מה זה..ואם זה אמור להיות ככה.. יכול להיות שזה וירוסים או משהו כי אין לי מושג איך להסיר את זה. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לא במקש ימני על שולחן העבודה ולא דרך לוח הבקרה . WIN XP GEFORCE 6600 עדכנתי דרייברים לכרטיס ועדיין אין שינוי (ברגע שמסירים את הדרייברים מהמערכת ניתן להכנס למאפיינים...) תעלומה תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
במקרה שלי הוא F... יש דבר כזה? דרך הרג'סטרי אולי ?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מרגע התקנת חבילת השירות החדשה (SP3) אין לי סאונד במחשב, המחשב פשוט הופך להיות אילם... מישהו שמע? מכיר? יודע מה לעשות? בדקתי באתר של creative ולא מצאתי שום אזכור לתקלה הזאת שצצה בעקבות התקנת SP3... אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום. בוינדוס XP יכלתי להגדיר 2 מקורות סאונד שיעבדו בו זמנית. למשל המחשב מחובר למערכת ובנוסף לרמקולים שמחוברים למסך. ולא הייתה שום בעיה. בויסטה זה אחרת. אני תמיד צריך לבחור בין המקורות ואי אפשר (לפחות ממה שאני יודע) לתת לשניהם לפעול בו זמנית. אני תמיד צריך לסמן set as default device על המקור שממנו אני רוצה סאונד. אם מישהו יודע אשמח לקבל תשובה איך אפשר (אם בכלל) לגרום לשניהם לעבוד יחד. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין את האמור לעיל אך לאחר ההתקנה אני נתקל בהודעת שגיאה ולא חסר מקום בכונן! ניסיתי להתקין גם בעיברית וגם באנגלית יש לי ויסטה SP1 והמערכת מעודכנת צילום מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
1. מה דעתכם על המערכת? 2. האם היא עושה את העבודה? 3. איפה רכשתם אותה, כמה עלה? 4. האם חובה לפרמט כל כונן קשיח שמתחבר אליה? 5. יציבה? 6. האם יש משהו עדיף על המערכת הזאת? דרישות: חיבור למחשב ברשת קווית לצורך גיבוי תכני HD והזרמתו בחזרה למחשב. חיבור לסטרימר ברשת קווית לצורך הזרמת תכני HD חיבור באלחוט לכמה מחשבים לצורך גיבויי מסמכים ותמונות תודה!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איפה נימצא הקובץ שמעלה לי את ההתקנה של XP למשל יש לי דיסק שלא BOOTABLE או אני רוצה לעלות את ההתקנה מהדיסק קשיח למשל אני יודע ב 98 היה קובץ שהייתי מדליק אותו והוא היה מעלה לי את ההתקנה אבל פה אני לא מצליח למצוא את הקובץ מיחשהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואחרי שהתקנתי את הXP כל תיקייה שאני פותח נהיית לקריאה בלבד, ואני לא יכול לשנות את זה. כל פעם שאני משנה, זה חוזר שנייה אחרי זה. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, מותקנים אצלי על המחשב שתי מערכות , XP הרגיל וXP 64, הייתה לי שגיאה חמורה עם קובץ הREG במערכת של הXP הרגיל והיא לא עולה יותר, נתקעת באמצע, למזלי ממש לפני השגיאה עשיתי נקודת שמירה בSystem Restore, אז אני מעוניין לדעת לאיפה הSystem Restore שומר את כול הניתונים כדי שאני אוכל, בעזרת המערכת השניה שעדין עובדת, ליבא את קובץ הREG השמור ולהחליפו עם הקובץ המקולקל. תודה מראש לעוזרם.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תודה לעונים: כיצד אפשר לשלוט על התכונות שמציג העכבר הימני (קליק ימני)?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אהלן בזמן האחרון כשאני מוריד קבצים ל DESKTOP שלי אני רוצה לעשות להם כפתור ימני בשביל או לפתוח את הכיווץ או להעביר אותם למקום אחר במחשב שלי והתפריט של הכפתור ימני לא מופיע... זה תוקע את המחשב לכמה עשרות שניות ואז עושה ריסט כזה ל DESKTOP. משהו נורא מוזר! הדרך היחידה לגנוב משם את הקובץ זה לעשות חיפוש רגיל ואז מהחלון של החיפוש אני עושה CUT ושם אותו במקום אחר ואז הכל עובד טוב כאילו יש לי BUG בתיקייה של ה DESKTOP שאיאפשר לגשת משם לקבצים. יש ל משהו רעיונות? אה שכחתי את החלק הכי חשוב... אני לא יודע אם זה רק עם קבצים של RAR אבל זה קורה המון עם סוגי קבצים כאלו... ועכשיו ניסיתי להעתיק קבצים מכל הסוגים ל DESKTOP שלי שהיו קיימים כבר במחשב והכל עבד טוב אולי זה רק קבצים שאני מוריד מהאינ…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לאחר עידכוני הOFFICE וחבילת הOFFICE שאני אוכל לפתוח קבצי אופיס 2007 ב2003 עשיתי ריסט ולפני המסך פתיחה של הווינדוס שאומר ברוך הבא, מופיע לי מסך כחול ניסיתי תיקון לווינדוס, ניסיתי מצב בטוח כלום לא עבד. :-\ מישהו יודע מה לעשות? חוץ מפרמוט? למה ממש לא בא לי על פרמוט עכשיו ואם אחת העצות היא שחזור מערכת, אז אם אפשר לדעת איך עושים את זה, זה יהיה מעולה. מצורפות שתי תמונות, אשמח לתשובה מהירה! תודה אריאל http://www.imageshock.eu/?img=3506648~P1000177.jpg http://www.imageshock.eu/?img=3506643~P1000178.jpg
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מחשב 4G זיכרון מעבד Q6600 דיסק קישח 500GB לוח P35 של אסוס איזה מערכת עדיפה אני יודע ש ה 32 לא תנצל את כול הזיכרון אבל האם כול התוכנות יעבוד על ה 64?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-