Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יצא לי להשתמש ב כלי system restore בכדי לפתור בעיות שהיו לי עם ווינדווס לדוגמא לאחרונה התכנתי כמה תוכנות ושמתי לב שהמערכת מגמגמת באיתחול ואז ניסיתי לעשות דיפרגמת דיסק ו צק דיסק לאחר ששניהם לא פעלו עשיתי system restore ללפני כ חודש והכל הסתדר ובכל זאת ברצוני לשמוע ממבני ענין חוות דעת על פעולה זו
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזו בעסק של חבר שלי יש כמה מחשבים שמחוברים זה לזה ברשת במצב של Workgroup (לא דומיין). אני מחפש איזשהי דרך שאני אוכל להעביר קבצים ממחשב אחד לשאר המחשבים מבלי שאני אצטרך לגשת אליהם פיזית. אני גם לא רוצה להתחבר אליהם מרחוק (ע"י תוכנת שליטה מרחוק או ע"י התחברות לשיתוף). אני מעוניין לשים את הקובץ על מחשב אחד וושאר המחשבים יקחו את הקובץ ושימו אותו בתיקייה מסויימת (לפי קביעה שלי). מישהו יכול לחשוב על רעיונות???
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה ניתן לעשות עם התוכנה win xp manager האם היא האמת מסדרת את המחשב ??
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
נתקלתי כבר בכמה אתרים שדורשים הרשמה בחינם\בכסף\סתם אתרים שחסר בהם חצי מהEvents מישהו פה מכיר אתר טוב? תודה(:
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
רציתי לשנות איקון לתיקיות.. וחשבתי ש file folder שם משנים.. שיניתי וזה שינה לי גם הגדרות מלמטה אם אני לא טועה.. עכשיו שום תיקיה לא נפתחת לי.. זה פותח לי חלון חדש של search.. מה עושים??? תודה לעוזריםם
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי WIN XP. התקנתי WIN 2003 ונוצר BOOT לשתי מערכות ההפעלה. WIN XP נמצא בכונן אחד ו WIN 2003 בכונן פיזי SLAVE. מחקתי את WIN 2003. אתחלתי את המחשב עם דיסק התקנה של WIN XP. בחרתי Repair. בחרתי 1 = מספר ברשימה של מערכות WIN המותקנות. יש רק אחת. נשאלתי לססמת ADMIN. לחצתי ENTER (לא הזנתי ססמא אי פעם). הקשתי FIXMBR. ואח"כ EXIT. המחשב אותחל. שום שינוי. עדיין מופיע אופציות ל WIN XP וגם WIN 2003. חזרתי על הנ"ל והקשתי: FIXBOOT. עדיין שום שינוי. אז איך אני יכול לאתחל את ה MBR?! תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
ראיתי לא מזמן שמחשב בבית ספר נתקע ובא טכנאי והשתמש במה שנראה כ FILE Checker זה נראה כמו חלק של הוינדוס ולכן אני כותב פה רציתי לדעת אם יש כזה דבר או משהו דומה (ולא אני לא מדבר על SCANDISK או על איחוי) ואיך אני מפעיל אותו
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=392717&sid=127
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
לפעמים כשאני גולש באינטרנט ומעביר שפות לרשום בשפה אחרת, לפעמים אני רואה שהוונדוס התקין לבד את השפה הצרפתית. אין לי מושג למה ואיך. לא הופיע חלון ולא כלום. פשוט נוספה השפה הזאת בסרגל השפה. אני מוחק אותה ואחרי כמה זמן היא שוב מופיע לי שם. למה זה קורה? זה ממש מעצבן
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום רב! עיקר ההתעסקות שלי עם המחשב היא לצורך משחקים, ולכן חשבתי שאולי הגיע הזמן לעבור לויסטה בעקבות ה-directx10 רק שאני לא יודע איזה מכל הגרסאות מתאימה לי? ... והאם כדאי 64 או 32? יש לי מחשב חדש ברמה גבוהה כולל Nvidia 8800 640Mb התומך בdirectx 10. אז מה אתם אומרים? ואגב, יצא כבר SP1 לויסטה כך שכבר הגענו לעידן בו כן משתלם להשתמש בויסטה? בתודה מראש אופיר
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
למה בחלק מהמשחקים זה נותן קיצורי דרך לשולחן עבודה ולstart ובחלק לא ? אני כן מסמן את האפשרות שיעשה קיצור דרך ! זה באג ? יש לי windows 7 ulitimate מעודכן
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני עובד עם כרטיס קול חיצוני (כרטיס FIREWIRE) ויש לי בעיה... יש לי ווינדוס XP PRO, ויש לי בעיה בחיבור והזיהוי שלו בווינדוס. באתר של הכרטיס הם אומרים שאם יש service pack 2 צריך להוריד אותו, ואני לא ממש מצליח... למישהו יש מושג איך עושים את זה? הוא לא מופיע לי בהוספה והסרה של תוכניות שזה מה שאומרים לי לעשות באתר של הכרטיס קול... בבקשה אני חייב עזרה... הווינדוס מקורי כמובן ועל העטיפה רשום שהוא ורסיה מ-2002...
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הקיצור הזה משלים סיומות באקספלורר . למשל אם תרשום YX ואז CTRL + ENTER הוא יתן WWW.YX.COM עכשיו אני רוצה שבמקום COM הוא יתן לי CO.IL מישהוא יודע איך משנים את הקיצור הזה ?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי xp black edition,ומקבלים עם המערכת גם את תוכנת הwindowsblinds. אז שמתי סקין של AERO וזה שינה לי גם את הרקע לרקע תואם,וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הרקע הזה חוזר! מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עם מערכת ווינדוס אקס פי ועשיתי איחוי ואחריי שהפעלתי את המחשב מחדש הוא לא עולה לווינדוס ויש מסר שחור ורשום opertion system not found מישהו יודע מה הפירוש של זה? והאם ניתן לפתור את הבעיה וממה זה קרה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל 915PCY ללוח אם יש כרטיס קול עליו של ריאלטק .. הבעיה זה שהוינדוס מסרב להתקין את הדרייברים הוא מציג שגיאה מוזרה : Microsoft bus driver must be loaded ??? ??? למישהו יש רעיון ??? , כל החומרה חוץ מהכרטיס קול הותקנה בהצלחה , בנוסף המחשב מזהה כרטיס שהוא לא מצליח להתקין ...
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
כשאני נכנס לסיפריה שיש בה קבצים עם סיומת avi הוינדוס פשוט נתקע. צירפתי את הודעת הטעות שאני מקבל. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז אני רוצה שברגע שהווינדוס יעלה הוא אוטומטית יתחבר לאינטרט.... יש אפשרות??
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
הבעיה בכותרת למרות שיש לי את הגירסה החינמית שעובעת עם ויסטה ולמרות שב-MSCONFIG התוכנה מסומנת שצריכה לעלות. אגב עם הפעלת הויסטה אני מקבל הודעה שאומרת לי שהפעלת התוכנה נכשלה. עזרתכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תשמעו התקנתי לאחותי הקטנה סימס2 חיי לילה היא משחקת במשחק 20 דקות ופתאום המשחק נתקע לה קופא ולא זז בכלל כל המשחק תקוע אצלה ואי אפשר לעשות כלום למישהו יש פיתרון מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אלה קבצי לוג שנאי לא יודע איך למחוק כי הם בשימוש והם ניתנים למחיקה פעם הצלחתי.....
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה דיי מעצבנת,מע' ההפעלה XP לעיתיים מסרבת לעלות ונתקעת כשסרגל ה XP הכחול נע לצדדים.לאחר פעם או פעמיים RESET המחשב עולה ומתפקד מצויין. בדקתי זיכרונות בדקתי את הדיסק והכל נראה תקין,כמו כן נסיתי לעלות אימג' ישן יותר וגם שם הבעיה לעיתים מתרחשת. אודה לעזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם. מיכיוון שאני מיתעניין בתיכנות (לומד ++C) תהיתי, מה בידיוק קורא (שלב שלב) בסל מיחזור של ה-WIN? הרי אני ליפעמים זורק אליו קובץ והקובץ ממשיך ליתפוס מקום מסויים (MB) וכשאני רוצה אני תמיד יכול לשחזר אותו.. איך זה קורא? לפי מה שהבנתי עד עכשיו הקובץ שאני זורק לשם ניכנס לאיזו תיקייה בשם ארוך (אם אני לא טועה Xesa000000 משהו כזה~) ושם הוא נישמר כמידע בינארי 0101.. ומיפה אני כבר אבוד :-[ אם מישהו יוכל לתת הסבר מפורט (או אתר שמסביר) לגבי כל הפעולות והדברים שקשורים לסל מיחזור ולעבודתו אני אשמח Yours ZorD
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי עותק אבל אני צריך את ה - CD Label כדי שאוכל לצרוב כ - Bootable CD תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים ואז אני נכנס לאתר עם פלאש אז הוא כל הזמן נעצר לכמה שניות והוא תוקע ככה גם את החלונות האחרים של האינטרנט אקספלורר.. Win XP Pro SP2
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-