Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
חברה לא עולה לי ה boot בדיסק של הוינדוס אקספי איך אני יכול לתקן ולהעלות את ה boot?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם בכול פעם שאני מעלה את הוינדוס אני לא יכול לשנות רקע אני לוחץ על מאפינים ורוצה לשנות את הרקע אבל משום מה חסרה לי האפשרות להחליף תמונת רקע וזה מוזר הנה תמונה להמחשה איזו אופציות קימות ומה שחסר לי!! מה לעשות?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כשאני נכנס לסיפריה שיש בה קבצים עם סיומת avi הוינדוס פשוט נתקע. צירפתי את הודעת הטעות שאני מקבל. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסתי לרשום עוד מחשב על אותה מערכת של xp וקיבלתי הודעה מאד לא חברית מwindows שאין באפשרותי לרשום מחשב נוסף על אותה מערכת הפעלה לשאלתי: האמנם ? באם אני מחזיק שני מחשבים אני צריך לקנות שתי מערכות הפעלה ? האם יש דרך לעקוף את זה ? האם microsoft יכולים לאשר לי באיזו דרך ? אשמח לתשובה מהירה, כי בינתיים אי אפשר להפעיל את המחשב, רב תודות
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
צירפתי צילומי של כל השירותים אשמח לקבל את תגובתכם בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
איך אני יוצר שתי מחיצות ממחיצה אחת בcomputer managment, אני רוצה לפצל ( לא את C ) לשתי מחיצות. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
רציתי לשנות איקון לתיקיות.. וחשבתי ש file folder שם משנים.. שיניתי וזה שינה לי גם הגדרות מלמטה אם אני לא טועה.. עכשיו שום תיקיה לא נפתחת לי.. זה פותח לי חלון חדש של search.. מה עושים??? תודה לעוזריםם
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
בעיקרון השאלה בכותרת אני לא מתכוון לקיצור דרך רגיל אני מתכוון לכזה שבXP הייתי עושה מההגדרות של התצוגה של השולחן עבודה שמהקיצור הזה אפשר להיכנס ישר למאפייני אינטרנט תודה לעוזרים! ofeky1
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום! לאחר שקיבלתי BLUE SCREEN, שלחתי ERROR REPORT והאבחנה (האוטומטית של מיקרוסופט) הייתה שלא ידוע מה בדיוק הבעיה אבל היא קשורה לאנטי-ווירוס (המליצו לבדוק שאין 2 תוכנות אנטי-ווירוס מותקנות וכו'). האם ניתן לסמוך על האבחנה הזאת או שזו יכולה להיות חארטה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לפעמים כשאני גולש באינטרנט ומעביר שפות לרשום בשפה אחרת, לפעמים אני רואה שהוונדוס התקין לבד את השפה הצרפתית. אין לי מושג למה ואיך. לא הופיע חלון ולא כלום. פשוט נוספה השפה הזאת בסרגל השפה. אני מוחק אותה ואחרי כמה זמן היא שוב מופיע לי שם. למה זה קורה? זה ממש מעצבן
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים ואז אני נכנס לאתר עם פלאש אז הוא כל הזמן נעצר לכמה שניות והוא תוקע ככה גם את החלונות האחרים של האינטרנט אקספלורר.. Win XP Pro SP2
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מאז היום בבוקר שניכנסתי לאתר של סריאלים כל הזמן קופץ לי חלון של פרסומת לבאבילון וזה בא כל שניה מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני כבר יותר משנתיים עם המחשב שיש לי כרגע ( 2400MHZ / 9600PRRO / 512MB) לא נראה לי זה ממש חשוב.. ויש לי Windows XP Home Edition - Hebrew מקורי.. אני פעם בחודשיים בערך מפרמט.. ואני בכלל לא משתמש בדיסקט איתחול.. אין לי בכלל כזה אני פשוט מכניס את הדיסק של הווינדוס וביחד עם ההתקנה יש לי Format.. הוא מפרמט וישר מתקין.. עכשיו מה הקטע של הדיסקט איתחול? במה הוא תורם? ומאיפה אני משיג כזה? תודה..
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפיירוול. כשאני מנסה להעלות את הפיירוול הוא רושם לי שגיאה: "עקב בעיה לא ברורה ווינדוס אינו יכול להעלות את הפיירוול" הוא לא רושם לי עוד כלום!! אני צריך לנתק אותו כי הוא פוגע לי ברשת בבית... מאז שהוא הפסיק לעבוד הרשת אינה פועלת... יש תמונה שהוספתי.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי ויסטה שבאה עם נייד HP חדש יש איתה בעיה שלפעמים לוקח לה 10 דקות או יותר לעלות ולפעמים צריך כמה ריסטרטים עד שהיא עולה יש לציין שהיא עובדת די טוב כשהיא מחליטה לעלות במצב שינה היא עולה ישר מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע Win XP Pro ואני רוצה להתקין את הויסטה.. הבעיה שאני רוצה לפרמט רק את כונן C ועם האקס פי התרגלתי שישר אני מכניס תדיסק ויש אפשרות איזה כונן לפרמט וכל זה ועם הויסטה משום מה אין תמסך הכחול הזה... איך בעצם מגיעים לאפשרות של פרמוט רק כונן C??? ודבר שני יש כבר חבילת עברית לגירסת ה64 ביט?, ושאלה אחרונה- אם יש לי כרגע 512MB אז לא מומלץ להתקין או שאפשר להתקין תווינדוס ואז כבר לעשות שידרוג זיכרון? חייב עזרה עם כל זה חבר'ה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנסת לתקייה ''המסמכים שלי'' ומופיע לי הסרגל המציק הזה שאני לוחצת על הx כדיי לסגור את הסרגל של התקיות,הוא נסגר ושאני יוצאת ונכנסת שוב לתקייה,הסרגל חוזר גם שחזור מערכת לא עזר מה אני אמורה לעשות במצב הזה? תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האם ווינדוס אקס פי למחשב הרגיל זה אותו דבר כמו לנייד? יענטו אפשר להתקין את אותו דיסק נכון?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אני חושב שזה קורה בד"כ אחרי הרבה זמן בלי ריסט אבל לא בטוח.. בכל מקרה הכוונה שלי היא שנגיד אני לוחץ על תוכנית פתוחה שנמצאת בשורה ההתחלה היא פשוט לא עולה, רק מהבהבת כמו חלונות שמהבהבים בתוכנות IM שמקבלים הודעה ואז האופציות שלי זה: להשתמש ב-alt+tab או אם החלון ברקע ללחוץ עליו או ללחוץ 3 פעמים על התוכנית- הבהוב מזעור והגדלה (והאופציה השלישית לא תמיד עובדת ) חשבתי אולי סתם לוקח זמן אבל חיכיתי כמה פעמים ולא עזר וגם בכלל בטאסק מנג'ר המערכת לא משתמשת בכלל במשאבים.. איך פותרים את הבעיה .? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אז אני רוצה שברגע שהווינדוס יעלה הוא אוטומטית יתחבר לאינטרט.... יש אפשרות??
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי חברה כפי שראיתי מייקרוסופט תוציא שתיי סוגים של WINDOWS אחד PRO ואחד משהו לשרתים ... אני לא כולכך הבנתי את זה מי שיודע מה מהם מיועד לנו והכי מתאים לנו המשתמשים הבייתים וגיימרים כמו כן מה מספר הבילד של הוינדווס הזה הגירסא הכי אחרונה......
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להקל על חייה של אישה מבוגרת שהתרגלה לכך שבכל פעם שלחצה על אייקון האקספלורר נפתח גם החייגן והיא פשוט לחצה על "התחבר". עכשיו אחרי פירמוט האפשרות הזו כבר לא קיימת והיא צריכה להתחבר קודם עם החייגן ורק אח"כ לפתוח דפדפן. איך מסדרים את זה ? הכוונה איננה לחיבור עם ההדלקה וכו - אלא לחיוג שעולה עם הדפדפן. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אלה קבצי לוג שנאי לא יודע איך למחוק כי הם בשימוש והם ניתנים למחיקה פעם הצלחתי.....
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אם אני עוזב את המחשב לזמן ממושך שאני חוזר המסך מחפש סימן חיים מהמערכת לא מוצא ונסגר ואני צריך ללחוץ על כפתור הריסט הפיזי פתרון? הגעתי בקונטרול פאנל ושמתי לו לכבות מסך אחרי 20 דקות והארד דיסק NEVER
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מצאתי מחשב P2 ( ) ואני מתכוון לשים עליו חלונות98 ולקחת אותו לפנימיה (לכתוב עבודות, תוכנות קצת מוזיקה) השאלה היא מאיפה אני יכול להוריד את כל העידכונים? וגם , האם הUnofficial Windows 98 SE Service Pack הוא בעצם השילוב של כל העידכונים בחבילה אחת?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-