Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה יהיה עם ה Speech Recognition בגרסה העברית של ויסטה??? אני כבר חושב על זה יומיים ולא מוצא תשובה... מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עשיתי סיסטם ריסטור לוינדוס אקספי, גיליתי שיש קובץ שמן של 5 ג'גה שהתוסף מהריסטור. 1. המותר לי למחוקו? 2. איפה הוא ממוקם, כדי למחוקו?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב, אבל הוא לא מחובר לכלום :-\ בכל מקרה ראיתי באפשרויות שם שאפשר לראות סדרות/סרטים מהרשת, זה מעוצב יפה והכל, אבל המבחר מוגבל לYNET ONE קשת ועוד כמה.. וגם בהם אין פרקים מלאים של הסדרות השונות.. יש אפשרות להרחיב את המגוון? (כעיקרון המטרה שלי זה לראות חברים (FRIENDS חח) ) מצאתם שימושים מעניינים למדיה סנטר? כי מהר נמאס מהתכנים שיש שם.. (לדוגמא בקשת מלא אם היה את כל הפרקים של מסודרים אבל יש לרוב את הראשון והאחרון.)
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ווינדוס 7, אני משתמש בעכבר פשוט שקניתי לפני שנתיים של מיקרוסופט כל פעום שני עושה ריסט למחשב, הגדרות רגישות העכבר חוזרות למצב ההתחלתי, ישנאה אופצייה כלשהי לבטל את התופעה? תודה אנשים
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כל מי שעובד עם Firefox בטוח עובד עם Adblock להעיף את הפירסומות. היום לחובבי אינטרנט אקספולרר יצא פלאג חדש שעושה את אותה עבודה בדיוק. Adfilter 1.0.1 for Internet Explorer
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה, באופן אוטומטי, משתנה אתר הבית באספלורר לאתר של MSN. למרות שאני כל פעם משנה לאתר אחר, הוא משתנה לבד ל MSN. בנוסף, אני לא יכול לקבוע את גודל החלון! או שהוא על כל המסך, או שהוא ב"מזער". לא ניתן לקבוע את הגודל... זה קרה לי בעבר, ועשיתי פירמוט כי חשבתי שזו תולעת.. מה זה יכול להיות? ואיך מתגברים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי 2 גיגה ראם בנוסף 4 דיסקים במחשב. עד לאחרונה ה PAGE FILE שלי ישב בדיסק אחר מהמערכת, במחיצה מיוחדת רק עבורו וגודלו היה קבוע 1024 MB . בגלל קריסות של המחשב שהיו לי לאחרונה לא נוצרו לי מיני דאמפ כי לא היה קובץ החלפה במערכת, בקיצור, קבעתי שכן יהיה שם וגודלו היה קבוע על 8MB, זה הצליח לי פעם אחת בלבד ואפילו נוצר קובץ דאמפ לאחר קריסה. לאחר מכן התרחשו אצלי עוד קריסות ושמתי לב שלא נוצרו עוד קבצי דאמפ חדשים, הלכתי ל C ואני רואה שאין PAGE FILE, נעלם כאילו האדמה בלעה אותו. אז ניסיתי לקבוע שכן יהיה פעם נוספת, עשיתי הכל לפי הספר הנה תמונה: למרות שלאחר הקביעה קיבלתי הודעה לבצע איתחול ולמרות שביצעתי אותו כשהמחשב עלה, לא דובים ולא יער, אין זכר לקובץ ( הוא לא נסתר כי אצלי מוגדר…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היה לי HDD נוסף אבל עכשיו אין, זה אולי התקלה, אבל זה די מוזר http://i14.tinypic.com/441m4bn.jpg אחרי שמאשרים זה נסגר... מה אנשים אף אחד לא נתקל בזה?!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ישלי שרת 2003 SERVER איך אני יכול לחלק למישתמשים ידנית גישות לשרת האיכסון כמובן תודה לעוזר
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, לאחי יש מחשב (לפטופ אם זה משנה) שמותקנת עליו ויסטה32. הוא נתקל בבעיה מאוד מוזרה מספר פעמים ביום: (אני אצוטט אותו) "המחשב פשוט מתחיל לטעון ואז נהיה מסך שחור, התמונה חוזרת ושבו מסך שחור-תמונה-מסך שחור.... אם אני מנסה להזיז את העכבר בזמן שיש תמונה, אז כשהוא מהבהב למסך שחור העכבר חוזר בדיוק לאמצע המסך כך שאני לא יכול להספיק להגיע ללחוץ על משהו. כדי להספיק את זה אני עושה Ctrl-Alt-Del, מופיע המסך של הוויסטה (ואז זה מספיק להבהב), אני מחכה שהמחשב יפסיק לטעון ואז אני עושה CANCEL וזה מסתדר" מותקנים אצלו כל הדרייברים האחרונים של היצרן של המחשב. למישהו יש שמץ של מושג מה לעשות עם זה? נשמח מאוד לעזרה/הצעות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום חברים!! חייב את עזרתכם אני פשוט לא יודע מה לעשות! נתקלתי בשני בעיות אחת, מחשב כל פעם נתקע ברגע שעולה וכבר מריץ את מערכת ההפעלה, ואז קופא, לא תמיד , הרבה פעמים התקנתי XP מחדש עם SP2 באנגלית הכל עובד סבבה, מרגע שהתקנתי SP3 (ההתקנה עברה בהצלחה!) המחשב שוב חזר להיתקע, אני מאמין שיש איזו התנגשות עם אחד מהדרייברים והSP3 מישהו מכיר את התופעה!? אולי פיתרון? כרגע הסרתי את הSP3, הותקן MUI בעברית אך התפריטים חלקם בעברית והרוב באנגלית, לחצן ההפעל הוא באנגלית אך בצד ימין, כמובן שניסתי למחוק את עדכון הפירצה kb943460 שגורם לבעיה אך הוא איננו ברשימה (בהוספה והסרה) מישהו יודע איזה מה עושים?! כמובן שניסתי כב להסיר את הMUI ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה שכחת…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שנאמר כאשר אני מחבר אותם לUSB המחשב מזהה אותם כהתקן לא ידוע, לפני כן הם פעלו לי איך אני מתקן את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,יש לי את הבעיה הזאת קרוב לחודש לא יודע אם להגדיר אותה כבעיה אבל כאשר ה windows נטען כולל הסריקה הזאת שצריכים לחכות שהוא מבצע הוא מוצג ברזולוציה מאוד קטנה רק שהוא מגיע ל 'Welcome' הוא חוזר לרזולוציה נורמלית,יש איזושהי דרך לסדר את זה? זה מציק..
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי את מערכת המחשב הבאה: AMD phenom 2 955 black edition לוח אם של גיגהבייט 4 גיגה זיכרון 1333 כרטיס מסך של גיגהבייט HD 6950 2GB@6970 הרדיסק 500 גיגה ספק כוח Corsair HX 520W מותקן אצלי כרגע 7 X64, אני חושב שגרסת X32 היתה מריצה משחקים טוב יותר, אני טועה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Windows 8 מדובר במחשב נייד Samsung NP470R5E לאחר התקנת העדכונים, המחשב נתקע במסך ה-Login ואין אפשרות להזיז את המקלדת או את העכבר.(לא ניסיתי עדיין עכבר חיצוני) כבר פעמיים שנאלצתי בגלל זה להתקין את ה- Windows מחדש (Refresh) בינתיים בטלתי את העדכונים האוטומטיים... מחיפוש ברשת ראיתי שאנשים נתקלו בבעיה הזו אל לא מצאתי פתרון הולם לבעיה. ה- Bios מעודכן לגירסא העדכנית ביותר. פחות או יותר זה מתאר את הבעיה: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_update/windows-8-stuck-after-restarting-after-update/78df4e22-9622-4a27-8958-12e8459ad3db נשבר לי כבר מה- Windows הזה, אני חושב לשנמך ל- Windows 7 ולסיים את הסאגה הזו.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני נכנס למצב בטוח, בוחר NO בחלון הראשון שקופץ, בוחר תאריך לעשות אליו שיחזור, ואחרכך אחרי הריסט של המחשב כשהווינדוס עולה זה אומר לי שזה לא עשה שום דבר... מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לא במקש ימני על שולחן העבודה ולא דרך לוח הבקרה . WIN XP GEFORCE 6600 עדכנתי דרייברים לכרטיס ועדיין אין שינוי (ברגע שמסירים את הדרייברים מהמערכת ניתן להכנס למאפיינים...) תעלומה תודה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא זו... בתמונה למעלה אתם רואים את ההודעה שאני מקבל מידי פעם על הצג... אם אני לוחץ על OK אז פתאום הוא עובר לספירה לאחור לפני שהמחשב עושה לעצמו ריסט בדיוק כמו בבלסטר... עשיתי אלף ואחד בדיקות ועשיתי UPDATE לאנטיוירוס שלי... "פנדה" והוא לא מוצא כלום.... מה לעשות??? בתודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי יציאות שמע במחשב. אחת קידמית והשניה אחורית. לאחרות מחובר הרמקולים של המחשב ולקידמי אני מחבר אוזניות כשאני רוצה להשתמש בהם ( אני בטוח שככה זה אצל כולם..) הבעיה היא שבמקום שהמחשב ינגן את השמע ברמקולים ואז כשאני מחבר אוזניות ליציאה הקידמית הוא יפסיק לנגן דרך הרמקולים וינגן לאוזניות, המחשב ממשיך לנגן דרך הרמקולים ומתעלם מהאוזניות. פתחתי את לוח הקרה ואת ההגדרות של השמע. ושם שיניתי את הברירת מחדל אל היציאת שמע הקידמית. עכשיו החשב מתנהג הפוך- מנגן דרך האוזניות ומתעלם מהרמקולים. איך אני מתקן את זה? יכול להיות שזה הדרייבר? מהתבוננות במנהל ההתקנים ראיתי שתוכנה אחת להמרת קבצי אודי\וידיאו התקינה דרייבר להתקן וירטואלי - יכול היות שזה זה? אני אנסה לחפש עכשיו דרייבר לכרט…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמאל,בהיותי מנסה להתקין את חבילת האבטחה ה-3 של מייקרוסופט ל-XP המחשב נדפק. בכל מקרה,החלטתי לפרמט,היה לי יותר נוח. הבעיה היא שדיסק ה-XP שברשותי הוא באנגלית. לאחר שהתקנתי את חבילת האבטחה ה-3 התקנתי גם את חבילת השפה שמייקרוסופט שיחררה לבעלי SP3. שיניתי את כל ההגדרות לעברית - אך שום דבר לא משתנה. מה אני יכול לעשות? תודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/05/10/announcing-windows-10-insider-preview-build-14342/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החברה מרדמונד מעוניינת לחזק את נוכחותה של הטכנולוגיה הצומחת בחלונות 10, ומגייסת לשם כך כמה מהיצרניות הגדולות ביותר של עולם המחשבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, קניתי לפני כמה ימים אולטרא בוק של אסוס, דגם asus ux32-r3008h יש בו 500GB HDD ו - 24GB SSD פרמטתי וניסיתי להתקין את ווינדוס 8 על הSSD אך עלתה שגיאה ולאחר כמה ניסיונות התייאשתי והתקנתי על הכונן הרגיל. רציתי לשאול אם את מערכת ההפעלה אמורים באמת להתקין על כונן הSSD וזה פשוט לא עבד לי או על הכונן הרגיל ולהוסיף דרייברים/תוספים/ משהו שאמור לגרום למערכת ההפעלה לעבוד איכשהו בעזרת הSSD בצורה מהירה יותר. ??? כל עצה, הארה והערה תתקבל בברכה. גלית
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנה שאני מנסה להפעיל ואז מקבל הודעה: "קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת לישומים של: c:\windows\system32\config.net.msdos לחץ על סגור כדי לסיים את פעולת הסיום." כבר נתתם פה הוראות למחוק מספר קבצים בתיקייה של ווינדוס - אצלי זה לא היה ולא עבד. מישהו יכול לתת הוראות פשוטות מה בידיוק לעשות? ובלי לשלוח אותי לדפים ארוכים באתר של מיקרוסופט שמבלבלים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כשאני עושה קליק ימני על לינק->OPEN IN NEW WINDOW הוא נפתח לי אומנם בעמוד חדש אבל ממוזער. בדקתי עם ADAWARE ועם SPYBOT S&D אבל אין לי שום עלוקות/דרעקים למינהם במחשב, החזרתי את כל ההגדרות לDEFAULT שלהם ועדיין הוא ממשיך בשטויות שלו מישהו אולי נתקל ההעיה דומה ויודע על פתרון
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-