Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ויסטה והבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע ב 4 רמקולים כמו זצרים התקנתי הכול את כל הדרייבים ב XP אני מצליח ובויסטה לא הגדרתי 4 רמקולים אבל הוא עושה משהו משונה הרמקולים שמאחורה שומעים בהם בקושי ורק ב 2 הקדמיים שומעים רגיל יש לשמו מושג למה זה קורה ? הבעיה השניה היא שאני לא משבין למה הWINDOWS הזה שואלי אותי שאלה על כל דבר שאני עושה או פותח אני עושה משהו הוא שואל אותי עם אני בטוח שאני רוצה לפתוח ..איך אני מפסיק את השאלות המעצבנות ???זה קשור להבטחה ואני לא ממש מבין בזה אז בבקשה הסבר מי שיודע...
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את הגירסה הסופית של הויסטה והתקנתי פיר תמשחק עכשיו יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 1 גיגה זיכרון 6800 gt המשחק באקס פי רץ חלקקק על מקסימוםםםםםם כול הכל הכלל ועל 1024 ובויסטה.. יש מלא תקיעות והאטה ואני חושב שזה של זיכרון....... כי אני רואה הרבה תנורה של ההרדיסק דולק\ת יש למישהו מושג מה הבעיהה?????למה זה טס על אקס פי וזוחל על ויסטה?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שמזמן לא הייתי בפורום(יש לימודים והרבה)אבל אחרי הרבה זמן שלא הייתי באתי להתעדכן ורציתי להוריד ערכת נושא פירמטתי את המחשב ונתתי לו "רענון" קטן ועכשיו הכל טוב ויפה הורדתי את כל העידכונים והכל,ובא לי להוריד גם איזה ערכת נושא נחמדה,מעדיף צבע שחור(שיתאים למדיה)כמובן שהווינדוס חוקי וכל זה מבקש לעלות לפה ערכה אחת טובה או לתת לי קישור ואני יודע שיש סטיקי בנושא אבל פעם אחרונה שהתקנתי משם ערכת נושא(מהלינקים)הם החליפו לי מקומות של קבצים ואני לא רוצה להסתבך בזה שוב אני רוצה רק ערכת נושא(אני מתכוון רק שורת משימות בצבע שחור)תודה לכל העוזרים eli_Asus.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיש מלא גרסאות של לינוקס בחייים לא ראיתי לינוקס ולכן אני רוצה לנסות, ולהנות מהתמיכה של 64BIT סתם בשביל הכיף איזה גרסה כדאית ומאיפה אפשר להוריד? איך אם אני רוצה להסיר את הלינוקס מכונן C שבו נמצא הווינדוס.. תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום יש לי ארדיסק שמפוצל ל-c ו-d וגם ב- c יש ווינדוס אבל גם ב-d יש ווינדוס אבל הווינדוס שיש ב-d מחקתי אבל למרות הכל שאני מפעיל את המחשב הוא אומר לי תבחר אחד מבין ה-2 יענו יש לי 2 ווינדוסים אבל יש אחד טוב ואחד שמחוק זה שמחקתי מ-d איך אני עושה שבהתחלה לא יעלו לי 2 יענו שירוץ לי ישר הווינדוס שיש בכונן c תודה לכל העוזרים אלי פאק בטעות פתחתי את התרד באובר קלוק וקירור מנהלים להעביר בבקשה וסליחה
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להוריד משהו שהוא נגיד מעלה 30 מגה. למשל קבציפ מרפידשר. אז באיזה אחוז מסויים הוא פשוט ניתקע לי.. ולא ממשיך להוריד.. פעם זה לא היה ככה... אני מתוסכל כבר מה לא ניסיתי. ולגבי תוכנות הורדה יש לי אבל איתם אי אפשר להוריד מרפידשר.. יש פיתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שאני משחק FIFA או MOST WANDET פיתאום הוא יוצא לי בלי להגיד כלום בלי שום דבר לחלונות מה אפשר לעשות. זה נכון שזה יכול להיות 1000 דברים אבל בכל זאת למישו יש רעיון? עדכון דריברים לכרטיס עשיתי! טמפרטורות בסדר זה נורטווד! למי יש רעיון מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מנסה להפעיל סרט ולראות אותו באמצעות תוכנה מסוימת אז עשיתי פתח באמצעות באפשרויות אבל זה בכל זאת לא פתח באמצעות התוכנה ואפילו לא ראו את האייקון ברשימה שם ... אם יש דרך לסדר את זה אז תודה. ניסתי גם למחוק ולהתקין שוב את התוכנה וזה לא הלך..
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי כנראה תוכנה לא טובהשמעלה לי מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הוא יצר לי קובץ דאמפט ופשוט אני לא יודע לפענח אותו . אם יש מישהו שיכול לעזור לי תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בעיה מוזרה קצת... אני לא יכול לשמור תמונה מאתר מסויים בתור קובץ jpg הוא נותן לי רק אפשרות של שמירה בקובץ bmp.זה קורה לי רק באתר מסויים , שאר האתרים זה שומר לי רגיל את הקובץ כמו שהוא.. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנס להתקין ווינדוס XP במחשב חדש AMD עם לוח של גיגה בייט עכשיו הגדרתי את הכונן סי די רום והוא התחיל לעלות משם ועשיתי מחיצות גם. אבל שהוא סיים להוריד את כל הקבצים ועשה ריסטרט בחזרה הוא חזר בחזרה להתקנה ולא למסך של הווינדוס שאמור להראות את שלבי ההתקנה. ניסיתי שוב וזה חוזר על עצמו מוריד קבצים עושה ריסטרט אבל חוזר בחזרה להתקנה במקום להעלות את הווינדוס ולהראות את שבי ההתקנה. מישהו יודע מה הסיבה ואך פותרים.? תודה
-
- 12 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש סיכוי כזה שכרטיס מסך טוב יותר יריץ את הויסטה חלק יותר או שזה לא קשור .ץ.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
בוקר טוב אני מנסה לעדכן את המחשב ומשום מה וזו הפעם הראשונה שאני לא מצליח ואין לי מושג מהיכן מתחילים בכדי לפתור את הבעיה אשמח לקבל עזרתכם בנושא מצורף תמונה תודה רבה ויום טוב רובי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם קובץ exel ישנו קובץ שהוא ממש חשוב וכאשר אני מבצע עיצוב מותנה --כללי סימון תאים----טקס המכיל איני יכול להקליד בעברית רק במספרים או באנגלית הסרתי את אופיס והתקנתי חדש .... ניסיתי ביוזר אחר באותו המחשב וזה לא עובד אבל במחשבים אחרים כאשר הם נכנסים לעדכן את הקובץ (הוא משותף ברשת )זה כן עובד האים יש למישהו איזה פיתרון ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי ויסטה חוקית ולשאלתי איך אני יכול בדרך הכי קלה לראות את המפרט הטכני שיש לי במחשב כולל המעבד והכרטיסים דבר שני אני אני יכול לשים רקע מונפש בשולחן העבודה והאם למשהו יש קישור להורדות רקעים מיוחד אלה מסנג'ר שלי זה : liran_20_@hotmail.co.il תודה מראש לכל מי שהגיב להודעה זאת
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אממ טוב אז זה הולך ככה אבא שלי התקשר אמר לי ששום דבר לא פועל לי במחשב.. באתי לבדוק וגיליתי שאכן כל התוכניות לא פועלות לי אני ניסיתי לעשות דבר כזה: ללכת ללוח בקרה ולעשות שם באפשרויות תקיה קובץ חדש לרשום בסיומת EXE ואז לבחור ישום ולעשות אישור, עשיתי את זה אבל משום מה הוא לא נותן לי את האפשרות של החל או אישור. אני עשיתי סריקת וירוסים ולא נראה לי שזה ממש קשור מצא כמה דברים מחקתי והבעיה נשארה. אני דיי בבעיה.. הוא מציג לי את כל התוכנות ללא האייקונים שלהם כדף ריק עם סמל של מלא ישומים כמו שמוחקים תוכנה ורק הקיצור דרך נשאר..ככה גם בהתחל תוכניות.. כשאני מנסה להפעיל הוא שואל אותי באיזה תוכנית אני רוצה להפעיל את התוכנה.. לפני הוינדוס פתח שגיאה והיה רשום שלוינדוס אין אפשרות לפתוח קובץ…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
תיקיות מין הסתם , אנחנו משנים להם את השם , והכל , רציתי לדעת עם אפשר לשנות את הכתב של שם התיקיה או כל קובץ אחר ששמו יראה כ bold ובגודל שאנ רוצה , זה יהיה נוח יותר לקריאה מרחוק , כרגע אני עובד עם win7 , הצלחתי לשנות את הגודל של הכתב באקספלור לא יותר , מי זה תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Windos XP Pro + Sp1 ואני רוצה שמישהו ידריך אותי בבקשה איך להתקין אותו במחשב החדש... אני יודע להתקין win98 אבל אף פעם לא התעסקתי עם XP... לפי מה שאני יודע כשאני מקבל בפעם הראשונה את המחשב אני צריך לפרמט את ההארד דיסק לא??? איך אני מפרמט? מכניס דיסקט אתחול של 98? [ככה הייתי עושה שהייתי מתקין win98] ואז עושה דרך הדוס format c: ? ואחרי שפרמטתי איך אני מתקין את הXP? אני יודע מה98 שהייתי עושה win98/loc.... תודה רבה רבה על מי שידריך אותי איך להתקין XP במחשב החדש... למי שרוצה הנה המפרט שלי: http://planet.nana.co.il/eliad111/new.txt אפשר גם לבוא אלי לאייסיקיו: 172206889
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד מספר ימים אני אמור לקבל 3 מחשבים שהורכבו בסקייפי סי ושכוללים את המפרטים שבתחתית ההודעה למטה! כאשר 2 עמדות זהות ואחת קצת יותר משודרגת! כשהמחשבים יגיעו, לצערי מפאת חוסר תקציב... אני יאלץ לנסות להתקין את המערכות הפעלה בעצמי! אני לא גאון מחשבים, אבל על המחשב בבית כבר ביצעתי מספר פרמוטים והתקנות והיום הכל עובד יפה (XP)! בגדול עמדה אחת שייכת לפקידה הראשית, העמדה השניה למנהלת, ואחת (זאת היותר משודרגת) לאיש שיווק ומורה לצילום ועריכת ולטימדיה! התוכנות המרכזיות שיותקנו הינם כל חבילת אופיס + מספר תוכנות עזר- בעמדות של המנהלת והפקידה הראשית! בעמדת מנהל שיווק יותקנו אותם התוכנות שציינתי בתוספת כל כחבילת קריאיטיב סווט של אדובי ! העניין הוא שיש לי מספר שאלות קריטיות שא…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשעה שאני מבצע כיבוי מתקבלת ההודעה "אתחול קובץ dll נכשל התחנה כבויה (משהו בנוסח דומה) יש למישהו מושג במה מדובר??? תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום היה לי וינדוס ויסטה ועכשיו הורדתי XP SP3 ניכנסתי לפורמט עשיתי פורמט במסך הכחול הזה ושזה מסיים את הפורמט ומתחיל את הטעינה "copyfiles for setup" או משהו כזה זה מגיע ל99 אחוז ואז נתקע בקובץ NTLDR ורושם שאי אפשר להעתיק אותו . אצל חברים שלי עם אותו דיסק לפני כמה שעות הכל פעל טוב אפילו צרבתי עוד דיסק ועדיין לא פועל..... למה זה נתקע על 99 ולא מצליח להעתיק את זה מה אפשר לעשות? זה משהו במחשב שלי? אצל כולם פעל ורק אצלי לא..
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מה שעשינו זה שמחקו את הכונן זה ועשינו חדש ואחרי שאנחנו מעלים את המחש זה כותב לנו את זה NTLDR is missing משהו כזה מה זה אומר בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני כבר רוצה להתקין מערכת הפעלה . בתודה -Cyber-Tek-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש של חברת tms ללא מערכת הפעלה.... זה אומר שאני צריך לקנות עכשיו דיסק חדש של מערכת הפעלה? אם אני רוצה אקס פי אז עדיף פרו או הומ? תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
זה המפרט המחשב שלי לוח של .gigabyte GA-K8N Pro-SLI מעבד amd 4200 זכרון 1 גיגה כרטיס מסךNVIDIA mx7900 sli דיסק 250 גיגה כרטיס טלוזיה וזה מערכת של vista אני יכול לשים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-