עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חברים, קניתי לפני כמה ימים אולטרא בוק של אסוס, דגם asus ux32-r3008h יש בו 500GB HDD ו - 24GB SSD פרמטתי וניסיתי להתקין את ווינדוס 8 על הSSD אך עלתה שגיאה ולאחר כמה ניסיונות התייאשתי והתקנתי על הכונן הרגיל. רציתי לשאול אם את מערכת ההפעלה אמורים באמת להתקין על כונן הSSD וזה פשוט לא עבד לי או על הכונן הרגיל ולהוסיף דרייברים/תוספים/ משהו שאמור לגרום למערכת ההפעלה לעבוד איכשהו בעזרת הSSD בצורה מהירה יותר. ??? כל עצה, הארה והערה תתקבל בברכה. גלית

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן. התקנתי בשעה טובה Windows 8 Pro על טאבלט, ויש דבר אחד שמציק לי; אין לי דרך לכבות את התצוגה מבלי לכבות את המחשב דרך כפתור חיצוני(אני לא רוצה להכנס לתפריטים בכל פעם שאני רוצה להניח לרגע את המכשיר). האם יש דרך לגרום ללחצן ההפעלה(החיצוני) לכבות את התצוגה בלבד? הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לשנות את הפעולה מכיבוי לשינה(Hibernate), אבל זה מסרבל את ההפעלה מחדש. הכוונה שלי היא שברגע שלוחצים על הכפתור, המסך ייכבה, וכשלוחצים בשנית המסך יידלק ויופיע מסך הנעילה. תודה מראש, דודי.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by shay82,

הייתי משתמש בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 כלל שמירה של כל המשתמש שלי אני לא מרוצה מהמערכת הזו יש ניתן לשוב אחורה כלומר להסיר את וינדוס 8 ושיחזור לי וינדוס 7 שהיה כלל כל ההגדרות (מבלי להתקין שב את וינדוס 7) כמוש היה ניתן אז לעשות בשדרוג של ויסטה (היה אפשרות לחזור ל XP ) תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  4. טוב אני חדש פה סתם לידע כללי, השם מופיע אמ ככה היום בבוקר עבדתי עם המחשב פתאום הלך האינטרנט הוא כותב לי החיבור לא הצליח...למחשב זה יש כעת קישורית מוגבלת אל... עכשיו דיברתי עם 2 טכנאים ואף אחד מהם לא הצליח לפתור את הבעיה אז יש לי כמה שאלות 1.אם אפשר לסדר את זה דרך שיחזור* 2.הורדתי 64 ביט ובבדיקה אם זה אפשרי הוא כותב לי בHardware Virtualiztion Locked Off שזה אומר שזה נעול השאלה שלי אם יש דרך לעקוף את זה כי אני משתוקק לווינדוס 64 ביט יש לאחי והוא עובד מצוין 3.בשיחזור שניסיתי לעשות אז בתאריך הוא לא נותן לי ועוד כמה שגיאות שלא נותנות לי לעשות את השיחזור אם אפשר גם על זה תשובה\עזרה. זה בקשר לכוכבית ב1 4.ועוד משהו רק שתבינו כמה המחשב נדפק בהסרת תוכניות, הוא לא מראה לי את כל הר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כל כמה אם אני לא מזיז את העכבר המסך נהיה כהה טיפה ואין לי מושג למה ולא נראה לי שזה בעיה במסך. תודה.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by manenbu,

שלום, כשאני לוחץ על לינקים ל PDF בIE10 על W8 לפעמים זה פותח אותם ישר (חיצונית, לא בתוך הדפדפן) בלי לשאול אם אני רוצה לשמור או לפתוח. איך מסדרים את זה שהוא תמיד ישאל אם לשמור או לפתוח?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם! הורדתי את ה-WINDOWS ESSENTIOALS בישביל להתקין את ה-MOVIE MAKER כשהכנסתי את קבצי ה-MOV לתוכנה עבור עריכה גיליתי שרואים את הווידיאו אבל אין סאונד. גם ב-MEDIA PLAYER לא היה סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים K-LIGHT CODECK PACK 9.7.4 ואכן זה עזר ומייד במדייה פלייר שמעו סאונד. אבל, ברגע שניסיתי לפתוח את הקובץ בעורך הווידאו, הוא העלה את הסרט אבל סימן שיש שגיאה בקובץ ולא יכול לפתוח אותו (יש סימן קריאה צהוב על השקופית של הקובץ) כפי שרואים בתמונה. ברגע שהסרתי את חבילת המקודדים, הכל חזר לקדמותו כלומר, יש ווידיאו אבל שוב אין סאונד. מה דעתכם, מה אפשר לעשות פה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן! אני נתקל לאחרונה בתופעה מוזרה, כשאני כותב מייל באפליקציית הדואר של Win8, כשאני כותב את השם של האיש קשר, לוקח לו הרבה מאוד זמן למצוא אותו. פעם זה היה מהיר מאוד ונותן אפשרויות בהתאם לכתיבת השם... שמתי לב שתהליך RuntimeBroker תופס CPU גבוה מאוד, וברגע שאיש הקשר נמצא - ה CPU יורד. לא עשיתי שום שינוי בהגדרות של אנשי הקשר, וגם לא נוספו לי אני קשר רבים לאחרונה. מצאתי שיש בעיה למי שמותקנת אצלו אפליקציה של המגזין TIME שיש לה זליגת זיכרון, אבל זה לא המצב אצלי, כי היא לא מותקנת ואין בעיה של זיכרון. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן "לדבג" את התהליך ולהבין מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by gal426,

שלום לכולם קניתי היום מקלדת עכשיו התקנתי דרייברים והכל אבל הכפתור של הווליום אם זה למטה או למעלה לא עובדים ומה שהבנתי שצריך לעשות זה להפעיל את הHID INPUT SERVICES אז נכנסתי לשירותים וניסיתי להפעיל אבל כשאני מנסה להפעיל באה השגיאה הבאה ''לא היתה אפשרות להפעיל את השירות HID INPUT SERVICES ב-מחשב מקומי. שגיאה 2:למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ הצויין.'' חיפשתי תשובות באינטרנט וללא הצלחה עדיין אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  10. יש לי לפטופ שלפעמים מתחבר למסכים חיצוניים ולמקרן. וכאר הוא עושה את זה הוא לפעמים משנה רזולוציה. נניח שיש לי רקע שאני רוצה לשים. ויש לי אותו בכל רזולוציה אפשרית מ800X600 ועד FULL HD 16:9. האם אפשר לגרום לרקע המוצג להיות מותאם לרזולוציה? בעיקר כאשר יש הבדל בין מסך רחב למסך 3:4?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  11. מה שקורה זה שלאחר הדלקה ראשונית של המחשב הוא מגיע למסך הפתיחה רק שהוא שחור. אני יכול להזיז את הסמן של העכבר ואני יכול לעשות LOG OF, להכנס למצב שינה או לעשות ריסטרט. ז"א שהמסך לא קפוא. רק לאחר הריסטרט הוינדוס עולה בצורה תקינה. קראתי מעט שזו בעיה מוכרת יש למישהו פיתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, קצת קשה לי להסביר את התופעה הזאת, אבל אני אנסה. יש לי מחשב לפטופ dell vostro i5, 4G RAM, עליו מותקנת מע' הפעלה Win7. הבעיה היא כזאת, כשאני מפעיל לדוגמה וורד, התוכנה נפתחת אך קופאת, אני רושם כמה מילים אך הם לא מוצגות על המסך, רק לאחר שאני עושה ריסייז לחלון של התוכנה (Maximize & Restore) אז המסך מתעדכן, והדבר חוזר על עצמו שוב ושוב. כלומר המסך לא אינטראקטיבי. חשוב לציין שגרסת ה-Office היא 2013, אבל הבעיה היתה קיימת אצלי גם בגרסת 2010. למעשה שידרגתי את ה-Office במטרה שהבעיה הזאת תיפתר, אך לא כך קרה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by gkman,

בארגון שאני נמצא בו כרקע מופעל רקע על כל המחשבים ע"י החלת GPO. אני לא מצליח להחליף רקע מהתפריט של ווינדוס (הקליק ימני על שולחן העבודה וכו') ולא ע"י שינוי ערכים ברגיסטרי. מה שכן הצליח לשנות את הרקע אם פתחתי את התמונה שרציתי בIE ואז קליק ימני על התמונה (בתוך הדפדפן) ולחיצה על להפוף אותה לרקע של שולחן העבודה. אבל זה תמיד מתחלף חזרה כשאני מתנתק ומתחבר חזרה. רציתי לדעת איך בדיוק הדפדפן הופך את הרקע בשולחן העבודה כדי לחקור קצת את הנושא לעומק.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי ווינדוס XP, לפעמים שמדליקים את המחשב הוא נתקע על החלון של הווינדוס ובקושי רואים תמונה, רק שעושים ריסטרט דרך המחשב המחשב עולה ולפני שהוא מגיע לחלון של הווינדוס, הוא מראה את השניות שנשאר עד שווינדוס עולה או שיש אפשרות לבחור עלייה של ווינדוס רגילה או משהו כזה, בשני המקרים המחשב עולה והכל בסדר. זה לא קורה בכל הדלקה של המחשב, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש על התשובות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by annex12,

יש לי windows 8 pro לוח אם תומך H77 , מוגדר ahci

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, יש לי מחשב ASUS עם קוד מובנה ב BIOS של WINDOWS 8 (מניח גרסה CORE). מחקתי את המחיצות המקוריות על מנת להתקין מחדש וכעת אני תקוע בלי מערכת הפעלה. ניסיתי לקחת דיסק WINDOWS 8 PRO מקורי שיש לי ולמחוק את הקובץ EI.CFG (ואז בעצם אמורה להיות לי האפשרות להתקין איזו גרסה שאני רוצה) אבל הוא רושם לי ש: the product key entered does not match any of the windows images available for installation מה עושים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Moty_p,

שלום לכם, בחלונות XP היה אפשר פשוט לגרור תיקייה כל שהיא להתחל והיא היתה מופיע שם... ויותר מזה, במעבר עכבר על התיקייה זה היה מראה את התוכן שלה בדיוק כמו במעבר עכבר על תוכניות (בחלונות 7 זה השתנה ל"כל התוכניות" עם חץ) אני רוצה לעשות דבר כזה, בהתחל (לרוב) מעל המחשב יש תיקיית משחקים שהיא לא שימושית בעליל לא הבנתי למה מיקרוסופט בכלל עשו אותה אבל לא משנה כרגע, אני רוצה למחוק אותה ובמקומה לעשות מספר תייקיות אחרות (שהן היו כמובן קיצור דרך לתיקיות) שנמצאות לי על שולחן עבודה חיפשתי שהרבה בגוגל אפילו חיפשתי מה אפשר לשנות ברג'יסטרי ולא מצאתי איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  18. אני עובד עם XP וכאשר אני פותח תיקייה מסויימת היא נפתחת על חצי מסך ולא על מסך שלם. לאחר שאני מגדיל את התצוגה של התיקייה על כל המסך ואני פותח תת תיקייה התיקייה שוב לא נפתחת על מסך שלם. לאחר שאני פותח תת תיקייה נוספת זה שוב חוזר על עצמו וכך יוצא שכל פעם לאחר שאני פותח תיקייה אני צריך ללחוץ לחיצה נוספת כדי שהתצוגה תהיה על כל המסך. אני מכיר את סדר הפעולות הבא: TOOLS ---> FOLDER OPTION --->VIEW ---> APPLY TO ALL FOLDERS שאמור לגרום לפעולה מסויימת שמבצעים בתיקייה לחול על כל התיקיות אבל משום מה, סדר הפעולות הנ"ל לא פתר לי את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by r.b.y,

שלום העברתי תמונות מהאייפון למחשב למצב ההתחל של המחשב אני לא מצליח להעביר את התמונות לדיסק חיצוני או לשולחן עבודה מישהו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. 1. התקנתי מערכת הפעלה חדשה של WIN8 - סיביות64 כמובן >>> על כונן SSD 2. התקנתי אופיס 2007 3. העתקתי את קובץ ה PST הקודם מהאוטלוק הקודם ( שהיה תחת XP סיביות32) עד כאן הכל סבבה....האמת גם ההמשך סבבה - אבל מוזר ? בריבוע! כשאני ממיין בOL את ההודעות לפי גודל קובץ - ואני עומד על קבצים שיובאו/ הועתקו מהאוטלוק הישן/הקודם ? (לא חדשים שהיגיעו השבוע) הם מיד מצטמצמים לגודל מינימאלי ...שמנותק מגודל הצרופה = גם כשאין צרופה למשל : אם ישנה הודעה עם צרופה של תמונה בגודל 1 מגה ? היא מצטמצמת ל 40K או הודעה בלי צרופה של 250K ? מצטמצמת ל 15K וכו הנקודה המבורכת שזה לא נעלם... כלומר אם ההודעה הישנה שקלה 2 מגה למשל? = ועכשיו אחרי שסימנתי אותה? = היא הצטמצמה ל 250K ? עדיי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ocb,

יש לי אקסל 2010, ואני מנסה להעתיק מהקובץ אקסל לקובץ NOTEPAD טקסט בסינית ויפנית. התוצאה שאני מקבל זה ריבועים בNOTEPAD. בכוונה פירסמתי את האשכול כאן כי אני מאמין שזה קשור לווינדוס ולא לתוכנה עצמה. שמתי לב לעוד דבר שבאקסל עצמו אני לא יכול לשים מספרים, אלא מופיעים לי הכתוביות הללו: http://screencast.com/t/uYfol54qVga כל אלו אמורים להיות בעצם מספרים מלמעלה למטה, 1-5, וזה מה שמופיע. זו בעיה שצצה לי אחרי שהתקנתי עדכון של ווינדוס, לא יודע איזה בדיוק. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש בעייה מוזרה באפשרויות צריכת החשמל שבחלונות 7 שבמחשב שלי ושל אימא שלי: כל כמה זמן, הגדרות המותאמות אישית שהגדרתי, חוזרות לברירת המחדל שלהן, ואני נאלץ להתחיל להגדיר מחדש משך זמן אי שימוש עד לכיבוי מסך, דיסק קשיח וכניסה למצב שינה. במחשב של אימא שלי זה מתרחש אחת לכמה שעות, ובמחשב שלי אחת לכמה שבועות או חודשים. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by vacuuuum,

שמתי לב שב"COMPUTER" (וינדוס 7) מופיע כונן CD שלא באמת קיים. הסרתי כל תוכנה שעלולה לדמות כוננים, אבל הוא עדיין שם. נכנסתי לDEVICE MANAGER ולDISK MANAGEMENT ואין שם שום זכר לכונן CD. כאילו רוח רפאים. כשאני לוחץ עליו הוא כותב לי שאין דיסק. כשאני לוחץ EJECT הוא כותב לי "an error occurred while ejecting CD drive F. עדכון: מתברר שזה היה כונן של התוכנה UltraISO שהתקנתי לפני אלף שנה ושכחתי שהיא קיימת. חבל רק שלא מצויין בשום מקום שזה דרייב וירטואלי שקשור לתוכנה הזאת.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, OUTLOOK 2007 מקושר ל GMAIL ללא שרת אחר כאשר אני מוחק את אחת מההודעות שלי מהדואר יוצא, נשארת עליה פס של מחיקה אך ההודעה לא נמחקת , אני משער שזה קשור לעניין שהאוטלוק לא מצליח למחוק מהשרת , אני גם בטוח שזה קשור להגדרה בהאוטלוק מאחר והוא הותקן מחדש , החזרתי את גיבוי הקודם שלי, ההגדרות בתא הדואר של GMAIL לא השתנו. הדואר כרגע מוגדר כ POP3 מול GMAIL בתחילה היו קצת בעיות עם ההגדרה , כלומר בלבול עם IMAP, איך ניתן לתקן את הנושא בצורה עדינה בלי להרוס את מבנה התיקיות בOUTLOOK תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shahar75,

במחשב מסוים הרצתי unRAID 5 ומותקן בו דיסק WD של 3TB שהנפח שלו זוהה באופן תקין. התקנתי עכשיו Windows server 2012 64bit והכונן מזוהה כ-2TB בלבד. עדכנתי BIOS, התקנתי דרייברים והוא עדיין לא עובר 2TB. הכונן פורמט כ-GPT ועדיין 2TB. מה פספסתי?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים