עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום! יש לי ווינדוס 7 בשני המחשבים בהם אני רוצה לשתף קבצים. המחשב הראשון הוא נייח והשני נייד. במחשב הנייח יש לי קבצים אותם אני רוצה לסנכן באמצעות מזוודה שתמוקם במחשב הנייד - אחרי שאני יוצרת את המזוודה על המחשב הנייד ומעבירה אליה את הקבצים מהמחשב הנייח - דבר ראשון שקורה הוא מעתיק את השם של התיקיות בג'יבריש ואת התוכן בפנים בסדר. שם התיקייה למשל שהוא העתיק במקום "שנה ב" - "8c6f~1" - מה קשור???? ולכאורה התיקיות שבתוך התקייה הזאת כתובות בעברית.... מוזר אם אני יוצאת מהמזוודה ומנסה להיכנס שוב - הוא נותן לי שגיאה שאי אפשר להיכנס למזוודה, אין מספר שגיאה אלא רק אומר שיש בעיה לא ידועה ואי אפשר להיכנס לתוך המזוודה סנכון קבצים מתנהל מצויין כשהקבצים בנייד והמזוודה בנייח. למה…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by dolev-r,

יש לי מחשב חדש שעובד על מעבד AMD 64bit איזה windows כדי לי להתקין windows XP 64 bit או windows XP הרגיל אם זה משנה בכלל איזה אני אתקין תודה דולב

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by Googleness,

עדכון חדש שיצא היום, http://support.microsoft.com/kb/2603229 On a computer that is running a 64-bit version of Windows 7 or of Windows Server 2008 R2, the values of the following registry entries are incorrect:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOrganizationHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOwnerHowever, the values of the 64-bit versions of these registry entries are correct. Note This issue may cause 32-bit applications on the computer to display incorrect license information. אז אם הבנתי נכון לערוך ברג'יסטטרי יש גרסה ב64 וגרסה ב32 והגרסה של ה32 לא מכילה את אותו הנתו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מריץ, פותח חלון של משהו, סוגר ומריץ מלא דברים שלא ניתן להבחין בהם(עושה את זה מהר) ואז מעלה את הויסטה. יש למישהו מושג מה זה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by bykeking,

אני מנסה להפעיל תוכנה מסויימת אבל אני צריך ללחוץ המון פעמים על האייקון בשביל שהיא תעבוד. אני גם רואה בתהליכים בקונטרול אלט דליט שהיא מופיעה הרבה פעמים. עכשיו אני מנסה להפעיל אותה והווינדוס סוגר אותה אוטומטית... אם אני לוחץ על האייקון ואז מחזיק את האנטר אני רואה המון פעמים את היישום בתהליכים ואז כשאני עוזב הוא נסגר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  6. ואם כן אז מה הפקודה (מדובר במע' עם XP) תודה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  7. שלום אני חייב עזרה לא מצליח לסנכרן את המכשיר בבלוטות למרות שהורדתי את העדכון בכבל USB הכל עובד

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  8. היי, מהבית שלי אני צריך לחייג קודם כל קוד ורק אז את המספר. כעת אני רוצה לשלוח פקס. איך אני מגדיר את הקוד לפני המספר כדי לשלוח את הפקס? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני לא יודע אם אני בפורום המתאים אבל אני אשאל. יש ערכת נושא של מק שאני רוצה להתקין אבל אני לא מוצא, הבעיה שיש לי ווינדוס 7 64 ביט. אני מעוניין להתקין את זה ואני לא מצליח להוריד, מישהו יכול לעזור לי עם איזה לינק ל-64? זו הערכה: http://joshhhab.deviantart.com/art/Mac-OS-X-Installer-x86-x64-141625775

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by matan13,

יש לי עמדות(XP ו-7ׂ) שנמצאות ב-workgroup ומוזן להם כתובת IP של שרתי ה-DNS. בשרת SERVER 2008R2 יש AD integrated zone ומוגדר secure only תחת ה-daynamic updates. העמדות עצמן לא נרשום בשרת DNS אך עדיין מקבלות ממנו תשובות(ריזולבינג). כי ממה שאני קראתי עמדות שלא נרשמות בשרת DNS לא יקבלו ממנו תשובות לשאלות. אז זה קצת לא מסתדר לי. אודה לכם על הסבר הנושא.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  11. אז ככה אני רוצה לדעת עד כמה זה עוזר אם בכלל?. ואת העיקרון שזה עובד?? יש לי זיכרון בנפח 2 גיגה של סנדיסק והוא תומך בזה... ועוד משהו על הדרך...איפה אני יכול להשיג דרייברים לU3 שלו לVISTA כי באתר של סנדסיק אין..!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברה לפעמים נתקע לי המחשב לבד סתם ככה נגיד שאני באיסי או משהו כזה מזה?מישהו מוכן להסביר לי?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by coldfire1312,

שלום חברים יש לי מכשיר IMATE JAM של אורנג', קניתי מחשב נייד חדש שמותקנת עליו ויסטה, ניסיתי להתקין את ACTIVE SYNC אבל זה לא עבד והייתי צריך להתקין וינדוס צובייל סינטר, התקנתי את זה הכל טוב ויפה והוא אפילו עובד, אבל המחשב לא מזהה כשאני מחבר את ה IMATE וזה כאילו נשאר לא מחובר. מה אני צריך לעשות האם יש דרייבר מיוחד לויסטה ואם כן איפה אני יכול להוריד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by ziv0798,

יש לי בעייה של קידוד עברית במחשב(Windows 7) חלק מהעברית מופיע כריבועים וחלק כעברית, העברית מקודדת (ע"פ אקספלורר) לפי utf-8 .צירפתי תמונה להמחשה, אבל זה קורה גם בחלונות "עזרה" של ווינדוס 7! תודה! http://www.s iz.co.il/codes.php?i=rlnzmyjykjz5.png

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם. אני משתמש ב windows xp home. לאחרונה כאשר אני רוצה להריץ playlist, קובץ m3u או למשל סרטון mpg ישירות מלינק באתר כלשהוא אני מקבל הודעת: Temporary Internet Files\Content.IE5\ file cannot be found. זה התחיל לקרות לי אחרי שעדכנתי ל active x9. באמת כשאני מחפש את התקייה של ה content.ie5 היא לא קיימת ב path של ה TIF. האם היא נמחקה מסיבה כלשהיא? האם ניתן לשחזר אותה בדרך כלשהיא ולפתור את הבעייה? יש הצעות לפתרון אחר? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  16. יש לי 4 GB זכרון, המון מקום, ומאות תמונות של בחורות חייכניות . בPOWER PLAN אין אופציה של כיבוי של הHDD ורק המסך נכבה אחרי 20 דקות. אז הקטע הוא, שזה הקפיאה יכולה להתרחש אחרי שבוע של עבודה ללא ריסטרט או בשומר מסך הראשון אחרי הדלקת המחשב...לא מוצא שום תבנית הגיונית. יש פתרון ? תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  17. אני חייב המלצה על סרגל כלים ``צף`` כאילו DOCK יש לי אחד אבל הוא פשוט מידי אני מחפש אחד טוב ומפואר...... יש אחד שאם אתה לוחץ על אותה תקייה הוא מוציא לך עוד.... [move]בקיצור תמליצו לי[/move]

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  18. בהתקנה של כל תוכנה, מזוהה ולא מזוהה, קופץ לי החלון הזה. אני מסיר את הוי- אך זה שוב יקפוץ עם תוכנה אחרת. התקנתי כבר כמה פעמים ווינדוס עם SP2 ולפי מה שזכור לי הדבר הזה קפץ רק פעם אחת, הייתי מבטל את זה ומעולם זה לא היה מופיע שוב. אחרי ההתקנה הנוכחית, משום מה זה שואל ספציפית לגבי כל קובץ. אציין שהדבר היחיד ששונה בהתקנה הזאת מההתקנות הקודמות זה שהפעם פירמטתי בNTFS במקום FAT32 כמו שהייתי עושה פעם.....................ואני לא ממש לא מבין מה הקשר, ומה עוד יכול לגרום פתאום לשינוי המוזר הזה? איך אני מעיף את החלון הארור הזה?????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  19. Started by rc_p,

שלום לכולם! האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי על מנת לדבר עם המודם, ע"י המיקרופון והאוזניות. עד כמה שזכור לי יש תוסף בתוך הWINXP, אבל אם יש תוכנה חיצונית שעושה את העבודה - גם טוב. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  20. הי לכולם, קיבלתי איזה מייל בג'ימייל, תמונה שבתוך המייל לא עלתה, עשיתי קופי לכתובת של התמונה ופייסט בשורת הכתובת (דפדפן מקסטון 2), מיד לאחר מכן התמונה נעלמה (מסך שחור), ואז אחרי כ-2-3 שניות חזרה, ואז שוב נעלמה, ושוב חזרה, כל פעם בהפרש של 2-3 שניות, בזמן שיש תמונה אני מצליח לראות שתכנת הצפיה של ויסטה מנסה לפתוח את הקובץ ללא הצלחה, וקופצת לי הודעה מה-systray (בבלון כזה) שהדרייבר הפסיק להגיב. אחרי 4-5 סיבובים כאלה, פתאום הויסטה דופק לי BSOD, שופך את כל הזכרון ועושה ריסטארט עד עכשיו הכל סבבה, קובץ בעייתי ואני לא אפתח אותו שוב. אבל סתם מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על זה, ושנית כל, אני יודע שאחרי BSOD נוצרת איזו תיקיה שמכילה LOG כלשהו, איזו תיקיה זאת ואיך אני מנתח את המידע שם?…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  21. לכל האתרים והלינקים אני מצליח להכנס חוץ מהאתר FACEBOOK , יש לי שלושה דפדפנים ובכולם זה עושה לי בעיות ועד שזה נכנס לאתר זה מצריך ממני איזה 5-7 ניסיונות של הדלקת-כיבוי לסירוגין של הדפדפן עד שזה לפעמיים נכנס לאתר , ניסיתי לאתר וירוסים ולהריץ תוכנות למציאת וירוסים או תוכנות זדונית וגם לאחר ניקוי של המחשב עדיין הבעיה קיימת . מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך איפשר לנסות לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני מנסה להוריד את עדכוני האבטחה הבאים: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=4a9e584f-a8af-43cb-b0c7-4fcbfebf85d3&displaylang=he http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=c24cac03-578d-49a2-a722-ea8903f4db82&displaylang=he כדי לעדכן מחשבים ברשת פנימית ללא גישה לאינטרנט. שאני לוחץ על המשך כדי לבצע את האימות אני מגיע לאתר Download Center של מיקרוסופט שם אני מחפש שוב את מה שאני רוצה להוריד (KB2633952) וברגע שאני משנה את השפה של מערכת ההפעלה לעברית אני שוב נתקל בעמוד הקודם שהייתי בו שמבקש ממני לעבור אימות, אני שוב לוחץ על אימות והוא שוב מפנה אותי ל Download Center וככה למעשה אני תקוע בלופ מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  23. שלום חברי הפורום הכי מקצועי ברשת בישראל. יש לי מחשב נייד MSI WIND U100 - הינה הקישור לנייד. http://eu.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1474&maincat_no=135&cat2_no=582&cat3_no=1474 קניתי את המחשב עם XP HOME SP3. התקנתי כמה פעמים WINDOWS STARTER 7. וגם HOME PREMUM להום פרימיום כיוונתי לביצועים הכי טובים ע"י הורדת הוי להוריד אפקטים שמכבידים. בכל הוינדוסים אני משתמש בגוגל כרום. תיראו עם הXP הוינדוס יותר עובד קליל ומהיר אבל אני מרגיש שלוקח יותר זמן לאתרי אינטרנט להיטען לעומת זאת הוינדוס 7 עובד בסדר סתומרת שהמחשב מצליח להפעיל טוב את הוינדוס אבל עובד טיפה פחות מהיר וקליל מXP טיפה כבד, לעומת זאת אני מרגיש שהדפדפן טוען את האתרים מהר בהרבה מXP . אני משתמש …

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי WIN7 7077 עלמחשב יחסית חזק וחדש והכל עובד תקין למעט כמה תוכנות שנידרשתי להתקין מחדש כי עשיתי UPGRADE קניתי לפני כחודש את ROXIO MEDIA CREATOR ואני לא מצליח להתקין אותה בהודעה הבאה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.