עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Buffer,

היי, המערכת הפעלה הראשית שלי היא XP. ויש לי גם Vista על מחיצה אחרת, שנמצאת על הארדיסק אחר. אני רוצה למחוק את הויסטה דרך ה-XP, מבלי לפרמט. או לפחות למחוק כמה שפחות. מה אתם ממליצים? תודה, אור.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. היי, כל פעם להיכנס לתיקיה ולהגדיר view~>Large icons זה כבר נמאס... האם יש דרך? תודה.[br]פורסם בתאריך: 28.12.2010 בשעה 20:33:40 ?[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 01:20:23מצאתי מדריך מושלם:http://www.sevenforums.com/tutorials/11356-folder-view-apply-all-folders.html

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. יש לי ווינדוס אקס פי בעברית ואני צריך תוכנה שתהפוך לי אותו לאנגלית

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. Started by Tom3bar,

אהלן חברים ! קניתי את ה AMD 64BIT כמה כדאי להשיג ווינדוס 64 ?! - האם זה בכלל יצא לשוק כבר ?! (אין לי מושששג) מה זה יביא לי וכו' וכו' ? תודה רבה תום.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  6. היי, יש לי מחשב ASUS עם קוד מובנה ב BIOS של WINDOWS 8 (מניח גרסה CORE). מחקתי את המחיצות המקוריות על מנת להתקין מחדש וכעת אני תקוע בלי מערכת הפעלה. ניסיתי לקחת דיסק WINDOWS 8 PRO מקורי שיש לי ולמחוק את הקובץ EI.CFG (ואז בעצם אמורה להיות לי האפשרות להתקין איזו גרסה שאני רוצה) אבל הוא רושם לי ש: the product key entered does not match any of the windows images available for installation מה עושים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by VeRtiGo,

חבר'ה אני חדש וזקוק לעזרה בבקשה רבה מכם! וואי וואי מה קרה לי עכשיו, אתם מכירים את ה CHECK שהווינדוס XP עושה לפעמים? המסך הכחול הזה לפני שהוא עולה לווינדוס, שהוא סורק את הכונן... בקיצור קרה לי את זה ובערך שזה הגיע ל60 אחוז זה הראה לי כמות של סרטים בערך 7-8 סרטים, ורשם לי משהו בסגנון של the folder entirely is unreadable ואז the folder entery removed ואז שזה סיים לצערי אני בא ל תיקיית הסרטים שלי ומלא סרטים חסרים !!! מה זה עשה לזה לעזאזל? לאן זה העלים לי את הסרטים בלי לשאול אותי? חבר'ה זה נורא חשוב לי עיזרו לי, מה גם שהמקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר למרות שאותם סרטים כבר לא שם... מה אני עושה? זה פשוט מחק לי את הכל שם? המקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר, ויש לי נורטון…

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by lancealot,

שלום רב אשמח אם תוכלו לעזור לי עם הבעיה שיש לי התקנתי XP SP2 המחשב שלי חדש לגמרי (INTEL DUO CORE, 4 GB RAM, כרטיס מסך ATI 4850, דיסק קשיח של WD 500GB, לוח אם GIGABYTE אחד החדישים) בכל אופן כשאני מדליק את המחשב אז עולה לי הביוס ומייד אחריו "המסך השחור" של XP. הבעייה מתחילה שמייד לאחר מכן המסך הופך לשחור והמחשב מאתחל את עצמו מחדש. (זה קרה לי כמה פעמים כבר) בפעם השנייה שהמחשב מתחיל לעלות את הXP הוא עולה בסדר ונותן לי הודעה שהייתה שגיאה חמורה. למישהו יש רעיונות או טיפים איך אפשר להתגבר על העניין? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  9. איך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by moris,

היי! 1) מהו Setup Manager? 2) כיצד אני מפעילו? תודה!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  11. בוקר טוב חברים.. אני רוצה להוציא פלט בקובץ טקסט של כל התיקיות שלי בתקיה מסיוימת! הבנתם? בעבר הסברתם לי איך לעשות את זה אבל אני כבר לא זוכר! מה שכן זה היה דרך הCMD תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by shimshon58,

הורדתי קובץ מוסיקה מהאינטרנט וצבע הגופן, שמציג את הקובץ בסייר, ירוק $$$ :s05: איך הם עשו את זה?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  13. הי, Windows 7 אומר לי שיש לי עדכון אבטחה - Security Update for Windows 7 Release Candidate הסתכלתי בדף על העדכון ו-Windows 7 מופיע שם תחת Non-Affected Software (בניגוד לכל המערכות מ-2000 עד 2008 בלי R2). לא שאכפת לי להוריד או לא להוריד איזה עדכון קטן, אבל אני סתם תוהה - מה הקטע? http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS09-045.mspx

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום כאשר אני לוחץ CTRL ALT DEL לא ניפתח לי מנהל המשימות ומופיעה ההודעה הבא: מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י המערכת שלך אני מבין לפי ההודעה זו בעיה בהגדרות אז אפו אני מסדר את זה או אך אני מסדר את זה תודה

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by cateye,

עשיתי פירמוט למחשב הכל עולה סבבה, אני מתחיל להתקין דברים ופתאום אחרי ריסט קיבלתי את השגיאה של NTLDR is missing ונותן לי רק אפשרות של הפעלה מחדש, התקנתי מחדש וינדוס אחר וגם שם אותה התקלה. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by hagay,

?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by mulderfox,

when I write out of explorer, in winxp, no problem. but when I try to write in web pages hebrew this is what I get: י??? י??? י??? if I copy from outside of explorer and paste, it comes out okay: בסדר but this is no solution... I already tried removing the languages in explorer internet options. restoring defaults in the advanced tab, tried the regional settings.. nothing. does anyone have any idea before I try system restore? thanks... Mulder.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, עידכנתי לאחרונה ל8.1 לאחר רכישת SSD, ההתקנה עברה חלק חוץ מהעניין שCATALYST של AMD לא פועל אבל לא בטוח שזה קשור לבעיה... הבעיה היא שבזמן שמיעת מוזיקה(לא משנה יוטיוב, MP3...) יש רחשים קטנים כאלה כמו קפיצות בשיר הכ.קול הוא ONBOARD והתקנתי דרייברים מהאתר של ג'יגהבייט של ווינדוס7 64 ביט מאחר ולא היה לווינדוס8 מפרט המחשב: intel q9450 gigabyte ep45-ds3 4gb ddr הכרטיס קול הוא OB כמו שציינתי בהודעה תודה מראש! (אגב שכחתי לציין אבל בווינדוס 7 זה לא מתרחש...)

• 49 תגובות
    • 7.6k צפיות
  19. Started by LRa,

שלום, האם קיימת אפשרות להגדיר שכפתור ה-caps lock יעביר בין אנגלית לעברית במקדלת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ROTEM114,

שלום לכולם בזמן האחרון אני מקבל הודעה כזו כל פעם שאני נמצא בתיקיית סרטים ההודעה היא של Winsows explorer שאני לוחץ על אל תשלח החלונות נסגרים האם יש דרך לפתור הבעיה? תודה

21. Started by 1900GT,

יש לי וינדוס XP SP3 ואני רוצה לבטל את מסך הפתיחה.... איך עושים את זה?

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by J0HNiE,

אחרי 5 חודשיים מיקרוסופט גילו את העיצוב VistaXP לWindows XP שהוא בעיקרון העיצוב של Longhorn aka Windows Vista. שהוכן על ידי אחד מהמעצבים הטובים בעולם Francisco Javier Ocasio Gotay aka KoL KoL הכין את העיצוב לפני 5 חודשיים (ויצא לי להשתמש בזה גם) והיום (דצמבר 13 2005) מיקרוסופט הצליחו ליצור קשר עם KoL וביקשו ממנו להסיר את העיצוב. נלקח מNeowin הנה עוד מידע http://www.neowin.net/index.php?act=view&id=31747 אני חושב שמיקרוסופט הבני זונות האלה צריכים לתפוס את הספמרים במקום להתמקד על דברים כאלה... נ.ב עוד סיבה למה לי להשתמש ב

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by mnbvcxxzz,

שלום, עבדתי כרגיל על המחשב וכיביתי אותו כמו שצריך (יש לי windows xp sp2) אחרי שהדלקתי אותו הוא סירב לעלות בטענה שפתאום חסר לו קובץ בשם hal.dll החלטתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אך כתנאי לזה הוא התעקש לעשות disk check לשני הכוננים שלי לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה גיליתי שכל הדברים שהשתמשתי בהם (קבצי משחקים,קבצי וידאו...) הפכו לאלפי קבצים קטנים עם סיומת CHK עם קבצים מגודל 16 kb ועד קבצים בגודל 865 MB עם שמות כמו file3638.chk ומתחתם הכיתוב "Recoverd file fragments" כולם מפוזרים בתיקיות בשם "found.001" "found.002" מה שאני רוצה לציין שהכל עבד חלק וטוב ופתאום הוא הפך אותם לקבצים כאלה האם יש דרך כלשהי לחלץ מידע מהקבצים האלה? ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום חברים התקנתי ווינדוס 7 64BIT ולאחר התקנת דריבר לכרטיס קול הווינדוס החלה לקרוס בכל פעם שאני בחרתי בכרטיס הקול בתור התקן ברירת מחדל. המערכת אינה קרסה במיידית אלא לאחר כמה דקות של פעולות במערכת ולאחר הפעלת צלילי המערכת שעובדים בכל מקרה ברקע... כרטיס הקול הוא creative SB!live 5.1 לאחר הקריסה אני רואה שהמחשב רושם לי שיש שגיאה בעת ניסוי להתקין את החומרה של הכרטיס קול... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by m_g,

שאני מפעיל תוכניות שיש להם תפריט בעברית אני רואה ג'יבריש לדוגמא מילון עברי-אנגלי אני רואה הכל כתוב בג'יבריש התקנתי ווינדאוס SP3 חדש, כנראה משהו הגדרתי לא טוב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.