עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Eviljelly,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל 915PCY ללוח אם יש כרטיס קול עליו של ריאלטק .. הבעיה זה שהוינדוס מסרב להתקין את הדרייברים הוא מציג שגיאה מוזרה : Microsoft bus driver must be loaded ??? ??? למישהו יש רעיון ??? , כל החומרה חוץ מהכרטיס קול הותקנה בהצלחה , בנוסף המחשב מזהה כרטיס שהוא לא מצליח להתקין ...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. Started by avivlyaviv,

כשאני מנסה לעשות REPIAR לXP שלי, אז אני צריך קודם כל לרשום באיזה כונן הWIN נמצא, (כי מותק אצלי 3WIN) ואז למה משנה מה אני בוחר הוא אומר לי שאני צריך לשים סיסמה, אבל אין לי סיסמה בשום WIN! בקשה תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by buuhaa,

היי. פתאום אני לא מצליחה להרשם לאתר הבנק שלי ע"מ לבצע פעולות - ומקבלת שגיאה שלא ניתן לזהות אותי. פניתי לתמיכה שלהם והבחור מלמל כל מיני דברים על פיירוול (אין לי) או אנטי וירוס (נורטון) החלפנו שם משתמש אבל זה לא עזר. יש למישהו נסיון עם תופעה דומה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  4. שלום איך אוכל לדעת שמותקן לי ווינדוס ויסטה 64 ביט ולא 32? איפה אני בודק? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by momi2004,

יש לי מחשב נייד ישן שאין לו אפשרות לכונן תקליטורים או דיסקטים. יש אפשרות לחיבור רשת או ל USB KEY. אין אפשרות לאתחל מה USB KEY. במחשב יש שתי מחיצות, אחת עם XP. אני מעוניין להתקין בשנייה 2000. איך אפשר לעשות זאת? יש צורך להפעיל את המחשב בדוס ואז להריץ את ההתקנה של 2000, ואני לא מצליח למצוא דרך שתאפשר לי לעשות זאת. כמובן שההתקנה של XP צריכה להשאר. במקרה הגרוע ביותר צריך להדפק האתחול שלה אחרי ההתקנה של ה 2000, אבל זה ניתן לתיקון. כל רעיון יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  6. PAKATNEWS ואינטרנט אקספלור רושם לי כזה דבר C:\DOCUME~1\OHAD\LOCALS~1\Temp\WER2E.tmp.dir00\appcompat.txt חתימת שגיאה MOD NAME:INCFIN~1.DLL OFFSET:00003B7A מה זה אומר עשיתי עדכוני אבטחה רק באתר הזה זה עושה לי תבעיה הזאת

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  7. Started by edoson,

אני משתמש באקפלורר גרסא 6.0.2900 גרסא אחרונה, ובמוזילה. אבל בזמן האחרון ישנם דפים שהדפדפן שלי לא מצליח להכנס אליהם! מה שמוזר שדרך האוניברסיטה אני נכנס בקלות. למשל סתם לינק מגוגל אומר לי PAGE CAN NOT BE DISPLAYED, וממחשב אחר הוא עולה בטיל. בימים האחרונים העסק נעשה אפילו יותר גרוע, פתאום הוא לא מראה לי תמונות מוואלה, דף הבית שלי!! כלומר הוא מעלה את האתר, עם Xים במקום התמונות של הכתבות. מה קורה פה???

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by amitle22,

שיחקתי בgunz שיצאתי ראיתי את כל שולחן העבודה הפוך כל הסמלים ישתנו הפיפא ישתנה לסמל של המחשב שלי ועוד הרבה ישתנו מה הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לסדר את הבעיה??? [br]פורסם בתאריך: 6.01.2008 בשעה 17:13:41 בבקשה זה דחוף המחשב חדש לפני חודש אני מפחד שקרה משהו

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  9. Started by ronzilca,

ברגע שאני עובר את השלב של הבחירת שפה, הוא עושה לי Please wait.. כמו בד"כ. ואז הוא מקפיץ לי חלון ורושם לי הערה: DVD-ROM IDE חדש של LG. HARDISK SATA חדש של Western Digital.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט לפני זה היה XP ולשאלתי: סאונד של SPDIF מחובר כרגע למערכת קולנוע הביתית מה שמצריך ממני כאשר רואים סרט ב-LCD בסלון ללכת לאפשריות הסאונד של המערכת ולסמן את ה SPDIF כדיפולט ואז כאשר מסיימים לשמוע מוזיקה או סרט להחזיר לליו אין הרגיל ואז הרמקולים שוב עובדים במחשב.ב-XP לא היה צורך כוון שהיתה קיימת אפשרות ששניהים יעבדו יחד גם ברמקולים וגם ה SPDIF האם ישנה אפשרות כזאת גם בויסטה??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש עם מעבד E8400 כדאי לשים VISTA? רק עכשיו ניכנסתי ךדיון של VISTA שאסור לפתוח סליחה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. Started by eXtReMeHaLo,

אני רוצה לדעת לפני שאני מתקין את ה SP2 שהורדתי מ microsoft.com צריך לזה סי די קי או קראק של משהו או משהו או אפילו יש עם זה בעיות לפני שאני מתקין ונדפק תודה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by ronen_pr,

אני מקווה שאני במקום הנכון. התקנתי לפני שבוע windows מחדש, ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה. באתרים מסויימים אני לא מצליח להיכנס למקומות מסויימים, בתירוץ שהם לא בטוחים. באחד האתרים הוא מוציא לי הודעת שגיעה שמשגעת אותי ואני לא מבין מה עושים איתה: Error On Page. Error: 'this.form.value4' is null or not an object מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  14. סירטונים ברשת אני רואה בכל מיני צבעים ולא ברור, סרטים מהמחשב שאני מוריד את רמת ה-3D והצבעים אני אורה טוב! התקנתי ועידכנתי דרייברים אבל לא עזר מישהו מכיר תבעייה?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. Started by Idan-h,

תראו מה מופיע לי בתפריטים הדרייבר הוא קאטאליסט 5.4, הגרסה הרגילה בלי הCCC. מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by The-Devil,

ראיתי לא מזמן שמחשב בבית ספר נתקע ובא טכנאי והשתמש במה שנראה כ FILE Checker זה נראה כמו חלק של הוינדוס ולכן אני כותב פה רציתי לדעת אם יש כזה דבר או משהו דומה (ולא אני לא מדבר על SCANDISK או על איחוי) ואיך אני מפעיל אותו

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by nissim_y,

ב WINDOWS XP כשאני מבצע ALT CONTROL DEL מתקבל המסך המצורף ללא כל הלשוניות שצריכות להיות [br]פורסם בתאריך: 14.07.2007 בשעה 22:03:59 מצורף הקובץ[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  18. אני יודע שניתן למפות כפתורים מיוחדים (וגם רגילים של המקלדת....) יש לי כמה כפתורים למעשה 3 ... למחשבון,דואר,וFIREFOX ....ברצוני להחליף אחד למצב של SLEEP ... כתובת ה REG כמו שיודיע לי הוא ... יש לי את זה.... http://www.usnetizen.com/fix_capslock.php משהו מכיר את זה ..

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by Buzz15,

עד עכשיו היה לי ויסטה ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות המחשב וכל המערכת הפעלה עבדה כמו שצריך. היום,אחרי הפסקת חשמל,הדפדפן הפסיק לעבוד. יש לי אינטרנט,וכל התוכנות הקשורות לאינטרנט (מסנג'ר,אייסיקיו,ביטורנט) עובדות ורק הדפדפן לא ניסיתי להשתמש גם בפייר פוקס וגם באקספולר הנה המפרט שלי אם הוא עוזר מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3L כרטיס מסך CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD דיסק קשיח WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA SickBoy אומר/ת: זיכרון 2GB של קינגסטון לא יודע בדיוק איזה.. אה,חשוב להזכיר שאני מצליח לשלוח פינגים (אני החבר של הבנא…

20. כמו שכתוב בכותרת.. אבל מה אני עושה עם הדרייברים של הXP 32 ביט שיש לי על המחשב? הם ימחקו או שאני אצטרך להסיר? יש בכלל טעם לעבור? נגיד שיפור ביצועים? אני צריך לפרמט הכל או שיש אפשרות רק לשדרג? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by fgyt,

שלום אני משתמש בווינדוס 98 והסרתי איזה קובץ (יש לי אותו על תקליטון) כי חשבתי שהוא מנהל התקן, כעת כשאני רוצה לעלות את הווינדוס, הוא כותב לי שחסר לו הקובץ הזה בתיקיית ווינדוס תת תקיה כך וכך ולכן הוא לא מעלה את הווינדוס.זה כבר קרה לי פעם ואז הבנתי שהקובץ הזה הוא חיוני לויינדוס, אך שכחתי והסרתי אותו עוד פעם, ידוע לי שאפשר באיזה צורה לכתוב למחשב שיקרא את הקובץ מהתקליטון, אך לא ידוע לי על איזה מצב לשים את המחשב,(כרגיל הוא מביא שם מסך אם איזה 5 מצבים לעלות את ויינדוס מצב בטוח וכו)ומה לכתוב לו (ידוע לי גם שצריכים לכתוב למחשב, את המיקום שבו ישים את הקובץ,כמו שהוא מצין בדרישתו תיקיית ווינדוס תת תקיה וכו)אבקש האם מישהו יכול לעזור לי בזה.תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. פירסמתי הודעה זו באשכול SP2 אבל יכול להיות שזה לא קשור דווקא לגירסה 2 אז מפרסם פה גם. והשאלה: אם בהתקנה של תוכנת מייקרוסופט מתקבלת ההודעה: "Setup has detected an incomplete XP service pack installation on your computer. Office will not run properly until this update has been completed." האם ניתן לעקוף זאת איכשהו ללא התקנה בפועל של הערכה המדוברת? מישהו יודע אם קיימת אפשרות כזו? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  23. שלום, מותקנת אצלי במחשב מערכת הפעלה windows vista ultimate באנגלית. ישנו דבר שנורא מפריע לי - תמיד ההארד דיסק "עובד" ונמצא בפעולה ויש לי הרגשה שתמיד משהו פועל ברקע, גם כשלא פתוחה אצלי שום תוכנה או דפדפן. לפי דעתי זה משהו שפועל תמיד ברקע בגלל תזמון מראש של משימות (schedule tasks). למישהו יש אולי מושג איך אני מבטל משימות כאלו שהוגדרו מראש והאם זה בטוח? (אני מצד שני לא רוצה להגיע למצב שביטלתי משהו בטעות). תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by Aviv C,

Windows Server 2003 אפשר להתקין על מחשב PC רגיל?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by parker8,

ה-BOOT SCREEN שיש בויסטה הוא נורא משעמם, יש רק LOADING עלוב כזה, אפילו בלי סמל כמו ב-XP. אני מעוניין לשנות את זה, יש למישהו כמה יפים כאלה? אם אין, אשמח גם לתוכנה שיוצרת קבצים כאלה. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים