עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by קובי 1980,

סליחה מראש אם אני טועה בפורום.פשוט לא ידעתי מה מה מתאים. חזרתי לxp עקב כל מיני בעיות בויסטה. אבל יש לי כמה בעיות עכשיו.משום מה הXP לא מזהה מס' דיסקי DVD שצרבתי ככל הנראה בויסטה. אני מקבל הודעה "הדיסק אינו מאותחל" "לווינדוס אין אפשרות לקרוא מדיסק זה,ייתכן שהדיסק פגום,או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם לווינדוזס" האם יש אפשרות לפתוח בכל זאת את הקבצים בדיסק ? אלו קבצים מאוד חשובים לי ואשמח אם תענו לי בהקדם. מיותר לציין שהדיסקים והצורב תקינים לחלוטין,הויסטה קראה אותם בלי בעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי הארד דיסק שמחולק לשני מחיצות,C ו-D. ב-C מותקן ה-XP. כשהתחלתי להתקין את ויסטה היא שאלה אותי איפה להתקין ובחרתי ב-D אבל אני רואה שיש לי תיקיה של WINDOS גם ב-C (אני לא מתכוון ל-XP שרשום בתור WINDOWS.OLD אלא תיקיה חדשה של WINDOS ששוקלת 7 ג'יגה בנוסף לזאת שיש לי ב-D ששוקלת ג'יגה ומשהו. בעיה שאולי נוצרת מכך היא אחרי שאני מתקין אנוי וירוס AVG שמתאים לויסטה אחרי כמה ריסטים אני מקבל הודעה שיש בעיה עם פתיחת התוכנה והיא לא עולה אוטומטית עם העליה של ה-WINDOS ואותה בעיה חוזרת על עצמה עם האנטי וירוס F-SECURE שגם היא גירסה חינמית שמותאמת לויסטה. עזרתכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by yoni321,

טוב אנשים יש לי windows xp service pack 2 קיצור היה לי explorer 6 מוגדר והכל. עכשיו אנשים המליצו לי להתקין fireox קיצור התקנתי לא ממש אהבתי אבל עכשיו explorer 6 לא מוגדר כברירת מחדל אני מגדיר אותו? תודה על העזרה יוני

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. Started by חנוך111,

ניסיתי ליצור Image של מחיצה C. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שה- Cluster גדול יותר מגודל ה- FAT ושעלי להריץ את Chkdsk עם הסוויץ F/. איתחלתי את המחשב במצב בטוח עם שורת פקודה והרצתי את Chkdsk. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שהמחיצה נמצאת בשימוש ע"י תהליך אחר. (איך שביל גייטס סיבך את העניינים). מישהו יודע מה צריך לעשות במקרה הזה? חג שמח. [attachment deleted by admin]

5. Started by nadirhen,

קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה,למחשב החדש חיברו לי את הדיסק הקשיח של המחשב הישן. שאני מנסה להעביר קבצים(תמונות,מוזיקה וכו') מההארד דיסק הישן להארד דיסק החדש מופיעה לי הערה מויסטה שאין לי הרשאה לקובץ זה או לתיקייה ..איך אני מסדר את זה?? דחוףף.!! תודה.

6. Started by zaroor,

האם אפשרי להתקין XP על ויסטה בלי לפרמט במחשב נייח ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  7. Started by __MIKO__,

יש לי קובץ DMP אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. Started by denzel12,

שלום אנשים, במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה winxp-sp2. היום כשהדלקתי את המחשב, מערכת הפעלה עלתה עד הרגע שהיא הייתה אמורה להיכנס ל- desktop, ושם נעצרה. ניסיתי לבחור באפשרות - Last Known Good Configuration אך נסיוני עלה בתוהו. האם ניתן להתגבר על בעיה זו בדרך אחרת?? תודה.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  9. היי אני ראיתי שחשבון הWINDOWS שלי הוא על EMAIL של אח שלי במקום האימייל שלי (זה לא השם שלי ולא האימייל שלי) איך אני משנה את זה? תמונה מצורפת;

10. Started by dbx22,

היה לי וינדוס 2000 ופירמטתי ולא יודע איך אבל נשארו לי שאריות שלו, אז על המחשב המפורמט עם השאריות התקנתי אקס פי וכל פעם בהפעלה של המחשב זה נותן לי אפשרות לבחור באיזה וינדוז אני רוצה להשתמש אז רציתי לשאול אם אפשר להסיר איכשהו את ה2000 בכדי שלא יופיע בSTARTUP? תודה!

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  11. Started by moranb,

2180 או 2600 או בכלל משהוא אחר בבקשה תענו זה מאוד חשוב!

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by zglazer,

שלום לכולם !!! יש ברשותי מחשב בעל הנתונים האים: P-3 866 256MB 20GB-1- 2- כרטיס מסך G FORCE 2 MMX+TV 3-לוח אם JETWAY 694AS 4-WIN XP PRO SP1 אני הולך לבצע פירמוט למחשב (די מאוכזב ממע' XP) היה לי לפני כן ME שזוהי נפילה בפני עצמה. אני כרגע מתלבט מה להתקין WIN 2000או לחזור לWIN XP אני מודע לכך שפחות משחקים יעלו לי בWIN 2000-. מה שחשוב לי זה הקטע של היציבות. כרגע יש י בעיות נוראיות הדסק טופ מתחיל להשתגע ,(restore active desktop אפליקציות כל פעם נסגרות לי בקיצור חגיגה. דרך אגב איך רץ אימיול עם מע'הפעלה WIN 2000 אשמח לתגובות בנושא

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by yan,

התקנתי חלונות 2000 וניסתי להריץ בהפעלה msconfig וזה לא מוצא את זה יש אולי תחליף לפקודה הזאת?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by JohnClark,

אני רוצה להתקין Windows 64bit בנוסף לWinXP Home Edition שמותקן אצלי כרגע... אז אני מתקין אותו על פרטישן אחר באותו ההרדיסק של הוינדואוס הראשון. נתקלתי בבעיה כשההתקנה של הוינדואוס ביקשה את הדרייבר של הSATA. הדרייבר שהגיע עם לוח האם ישן מדי ולא פועל עם 64 ביט ניסיתי למצוא את הדרייבר הנכון אבל יש איזה אלף ואנלא יודע מה עובד מה לא עובד ואיך לשים את זה על דיסקט כמו שצריך! אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי הצ'יפסט שלי הוא Via K8T800 והצ'יפ שאליו מחובר ההרדיסק הוא Via VT8237. אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני מאד מבולבל. דרך על מנת למחוק את הוינדואוס אני פשוט מוחק את התיקייה שלו ואז הוא לא עושה ממנו בוט נכון? תודה לעוזרים הערה: ניסיתי לחפש בפורום לא מצאתי כלום :-\

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. הינה סוף כל סוף הוא מגיע סגן נשיא בקבוצת המערכות במיקרוסופט הודיעה בidf שזה יוצא לשוק עוד פחות מ4 שבועות הוא אמר שחלק מן התכנות שבניות מ32 יש שיפור של 35!! אחוז כן שמעתם טוב ועוד אני זוכר שאינטל אמרה שאין לזה משמעות כזה גדולה שamd הוציא את המעבדים אבל הוא אומר שבסה"כ יש שיפור של פלוס מינוס 5 אחוז אבל אני מעמין שמשחקים ועריכה השיפור יהיה יותר רציני מ5 אחוז הוא הודיע גם שכדי להתחיל להמיר את הקוד ל64 http://www.tomshardware.com/hardnews/20050302_013240.html נ.ב זה יהיה ממש מצחיק אם זה יצא באחד לאפריל

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by edoson,

אני משתמש באקפלורר גרסא 6.0.2900 גרסא אחרונה, ובמוזילה. אבל בזמן האחרון ישנם דפים שהדפדפן שלי לא מצליח להכנס אליהם! מה שמוזר שדרך האוניברסיטה אני נכנס בקלות. למשל סתם לינק מגוגל אומר לי PAGE CAN NOT BE DISPLAYED, וממחשב אחר הוא עולה בטיל. בימים האחרונים העסק נעשה אפילו יותר גרוע, פתאום הוא לא מראה לי תמונות מוואלה, דף הבית שלי!! כלומר הוא מעלה את האתר, עם Xים במקום התמונות של הכתבות. מה קורה פה???

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by buuhaa,

היי. פתאום אני לא מצליחה להרשם לאתר הבנק שלי ע"מ לבצע פעולות - ומקבלת שגיאה שלא ניתן לזהות אותי. פניתי לתמיכה שלהם והבחור מלמל כל מיני דברים על פיירוול (אין לי) או אנטי וירוס (נורטון) החלפנו שם משתמש אבל זה לא עזר. יש למישהו נסיון עם תופעה דומה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by Dante_9,

זה לא נראה כמו SPYWARE וגם נעשתה סריקה. נעשה גם סריקה של ווירוסים, גם ב- MSCONFIG אין שום דבר שמרמז על זה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by Hack,

שלום! יש לי בבית מחשב מהממש ישנים אומנם אני לא משתמש בו אבל לא משנה בקיצור לפני שבוע הלך לו ההארד דיסק והחלפתי לו בהרד דיסק החדש פירמטתי והכל היה בסדר עד שהעלתי את ההתקנה של הווינדוס דרך הדיסקט איתחול של WIN 98 זה סרק דרך SCANDISK ואח"ג עללתה ההתקנה והמחשב נתקע בה מה לעשות? למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by tic0n,

שלום, לפני כמה ימים קרה מצב שמישהו נכנס לי לתיקיית WINDOWS ומחק כמה קבצים משם, אין לי מושג איזה. שחזרתי שמתי לב לדברים הבאים : המחשב פעל טיפה לאט יותר, אני לא יכול להיכנס לSTART (החלון פשוט נתקע), אני לא יכול להתקין אייסיקיו (הוא מבקש ממני להיכנס על ADMINISTRATOR), אחרי ריסט הcheckdisk נתקע לי עם איזושהי שגיאה... משהו עם allocated, ותוכנות מסויימות שצריכות ActiveX פשוט לא פועלות לי.. הם חושבות שזה לא מותקן או שחסרים קבצים שם. מה אני יכול לעשות חוץ מפירמוט, אני ממש לא רוצה לאבד את מה שכרגע יש לי בהארד דיסק.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  21. Started by xTz,

נתקלתי כבר בכמה אתרים שדורשים הרשמה בחינם\בכסף\סתם אתרים שחסר בהם חצי מהEvents מישהו פה מכיר אתר טוב? תודה(:

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by Zambar,

אז, אחי הוריד אתמול תוכנה של מיקרוסופט להשמדת יישומים עויינים (כזאת שאפשר להוריד מהאתר שלהם), וכשהוא הריץ אותה המחשב נתקע. הוא עשה לו ריסטרט. עכשיו מה שקורה זה שהוא מגיע לתפריט בחירת המשתמש, וכשהוא לוחץ על המשתמש שלו (זה המשתמש היחיד שם בעצם) כתוב לו שההגדרות נטענות, אבל אז כתוב שהוא מתנתק וזה נשאר על אותו תפריט. ניסיתי להעלות במצב בטוח, לא עזר. windows XP pro SP1. היש מושיע?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by DLS,

שלום, יש לי בעיה ממש רצינית!... לא מזמן הפעלתי איזשהו קובץ שכנראה הכיל בתוכו וירוס. מסתבר שזה מחק לי המון קבצי מוזיקה מהמחשב. עכשיו, הלכתי אל שחזור המערכת ושם קיבלתי את ההודעה הבאה: גם כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה או מנהל המשימות מופיעה הודעה דומה.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?? או לפחות להחזיר את כל השירים שהיו לי במחשב? :s05:

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by raz002,

התקנתי ויסטה לפני כחודש והכל עובד טוב, הבעיה היא שכל הדיסקים של התוכנות הישנות שלי לא יכולות לבצע התקנה על הויסטה (בינהם גם נרו) מה אני יכול לעשות בנידון? בנוסף, גם הdisk on key שלי לא מזוהה בויסטה.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  25. Started by ItzikT46,

ניסיתי להתקין מספר שומרי מסך ב Vista 64Bit (אקווריומים) ההתקנה עברה בסדר, בחרתי אחד מהם כברירת מחדל, אבל אח"כ כשרציתי לשנות, בהגדרות שומרי המסך בלוח הבקרה הם לא מופיעים ברשימת שומרי המסך ! מישהוא נתקל כבר בבעייה ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.