עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by A.M,

אני מנסה להפעיל את הווינדוס ואז רשום לי insert system boot disk עכשיו אני לוחץ אנטר וזה חוזר על עצמו ועכשיו עוד בעיה שאני מנסה לפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הווינדוס המחשב נתקע ולא זז יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה ובשתי הכוננים(D,c יש ווינדוסים אחד 98 והשני xp טוב בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by reiematza,

יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  3. עריכה: כן הבנתי שזה לא המקום הנכון =\ אני יפתח שם. אם מישהו יודע שיענה בכל זאת. תודה [: שלום [: אוקי אז אינלי מושג איך זה קרה, רק לפני איזה פחות משבועיים פירמטתי את המחשב. עכשיו, בדקתי ווירוסים וספייווארים עם מיטב התוכנות ad aware, spybot S&D והאנטי ווירוס שלי הוא McAfee ביומיים שלושה האחרונים הוא נותן לי כל פעם הודעה אחרי שאני עושה ריסט למחשב שיש ווירוס והMcAfee מחק אותו אוטומטית. הווירוסים שיש הם: Downloader PS וZarox וגם יש איזה משהו שקוראים לו Generic StartPage.g שנראה לי ZAROX הדביק אותו והוא הדביק איזה שהוא קובץ ב \C:\Documents and setting\Nadav\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\JU75O3O3 הDownloader PS הדביק איזה קובץ שנקרא Boot וגם יש איזה …

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. Started by infernal goat,

בכונן E היו לי בערך 5 ג'יגה פנויים ורציתי להתקין משחק חדש. באמצע ההתקנה הוא נתקע ולא איפשר להפסיק את ההתקנה בצורה נורמלית. קיצר עשיתי ריסט, וכשהמחשב עלה, לתדהמתי גיליתי שבכונן E נשארו לי רק 2.8 ג'יגה, והתקיה של המשחק החצי מותקן אינה! לאן נעלמו לי 2.2 ג'יגה?? תודה לעוזרים (ד"א אני עובד עם win xp SP 2 )

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by AciD RaiN,

כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  6. יש לי תמיד אזהרה שהאנטי-וירוס לא מעודכן למרות שהוא כן ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  7. יש לי דיסק עם ווינדוס XP ואני רוצה לדעת אם הווינדוס שעל הדיסק הוא הווינדוס שמותקן אצלי במחשב. איך אני עושה את זה? יש איזשהו קוד או סיסמא שאני יכול לבדוק? תודה לעוזרים.

8. Started by eh50,

אז ככה פרמטתי ואני נכנס לכונן e ויש כמה תיקיות שאני בא להכנס אליהם וזה ההודעה שאני מקבל מה לעשות?!?!!? בבקשהההההה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by eins,

שלום התקנתי מחדש את המחשב ועשיתי שני יוזרים, ואחרי זמן מסויים שאינ לא נוגע במחשב, זה יוצא אוטומתי למסך WELCOME ואז שאני חזור אני רואה שכל ההגדרות התאפסו האיטנרנט התנתק וכו'? איך אני מבטל את זה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. שלום רב. אבי הביא ממקום עבודתו מחשב Dell OptiPlex GX260 אשר בא מותקן עם Windows XP OEM (כלומר מערכת הפעלה אשר מותקנת בייצור המחשב אצל DELL ואשר מורשת לשימוש רק על המחשב המסויים עליה היא הותקנה לראשונה; נגיד שאם אני אחליף פתאום את המעבד או את הלוח אם, ההתקנה תזהה שינוי דרסטי במפרט המחשב ותהפוך לUnregistred או משהו כזה. יענו לא תהיה חוקית) -בקיצור אין לי דיסקים ולא כלום, האם אני יכול לקחת את הProduct Key שרשום על גב המחשב(במדבקה) ולהשתמש בו עם דיסק XP לא מקורי שחברי ישאיל לי? (דרך אגב, ישנם תוכנות אשר מראות לי Key אחר. מה לעשות עם זה?) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. Started by nadirhen,

קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה,למחשב החדש חיברו לי את הדיסק הקשיח של המחשב הישן. שאני מנסה להעביר קבצים(תמונות,מוזיקה וכו') מההארד דיסק הישן להארד דיסק החדש מופיעה לי הערה מויסטה שאין לי הרשאה לקובץ זה או לתיקייה ..איך אני מסדר את זה?? דחוףף.!! תודה.

12. Started by D135,

אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים עם כרטיס מסך שתומך בDirectx 10 ו2GB זיכרון. (מפרט מלא אם צריך: http://img227.imageshack.us/img227/1829/95446136yo1.jpg ) השאלה שלי היא, על איזה סוג vista אתם ממליצים כשיש מפרט מחשב כזה? התקציב הוא עד 700 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by billlgoldberg,

ידוע לי שישנם משחקים שדורשים DX10, אבל לא מעניין אותי משחקים. חשובה לי רק מערכת ההפעלה והשאלה שלי היא האם הממשק של ויסטה דורש DX10 כדי להראות יפה? האם בשביל ה-earo (לא בטוח שככה רושמים...) צריך DX10?? האם בשביל השקיפות היפה צריך DX10??

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. Started by AmL1,

לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת...=] כל פעם מופיעה לי השגיאה המצורפת...זה לא בדיוק שיגאה זה תיבת אישור איך מעיפים את זה?? תודה=] [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי כ.רשת: Cnet pro200 pci fast ethernet adapter שעשיתי בדיקה לראות אם אני יכול להתקין ויסטה אז האשף אמר שהויסטה לא יכיר לי את הכ.רשת. רציתי לדעת עם יש דריברים שתומכים בכ.רשת הזה לויסטה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. Started by Skid,

חבר מנסה להתקין ווינדוס,שהוא מנסה לפרמט זה אומר שהווינדוס אומר לו שאי אפשר כי יש קבצים טמפורריים שהוא צריך להתקננת ווינדוס. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  17. 1. מה דעתכם על המערכת? 2. האם היא עושה את העבודה? 3. איפה רכשתם אותה, כמה עלה? 4. האם חובה לפרמט כל כונן קשיח שמתחבר אליה? 5. יציבה? 6. האם יש משהו עדיף על המערכת הזאת? דרישות: חיבור למחשב ברשת קווית לצורך גיבוי תכני HD והזרמתו בחזרה למחשב. חיבור לסטרימר ברשת קווית לצורך הזרמת תכני HD חיבור באלחוט לכמה מחשבים לצורך גיבויי מסמכים ותמונות תודה!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by DLS,

שלום, יש לי בעיה ממש רצינית!... לא מזמן הפעלתי איזשהו קובץ שכנראה הכיל בתוכו וירוס. מסתבר שזה מחק לי המון קבצי מוזיקה מהמחשב. עכשיו, הלכתי אל שחזור המערכת ושם קיבלתי את ההודעה הבאה: גם כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה או מנהל המשימות מופיעה הודעה דומה.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?? או לפחות להחזיר את כל השירים שהיו לי במחשב? :s05:

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by חנוך111,

ניסיתי ליצור Image של מחיצה C. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שה- Cluster גדול יותר מגודל ה- FAT ושעלי להריץ את Chkdsk עם הסוויץ F/. איתחלתי את המחשב במצב בטוח עם שורת פקודה והרצתי את Chkdsk. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שהמחיצה נמצאת בשימוש ע"י תהליך אחר. (איך שביל גייטס סיבך את העניינים). מישהו יודע מה צריך לעשות במקרה הזה? חג שמח. [attachment deleted by admin]

20. Started by infifi,

יש לי מחשב נייד לנובו עם ויסטה הום ואני רוצה להעיף אותו ולהתקין איקספי. כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של האיקספי אי אפשר לבחור באופציה של ההתקנה. כשאני מתחיל את המחשב מחדש ובוחר בוט דרך הדיסק פשוט נהיה לי מסך שחור ולא קורה כלום. הבנתי שהוציאו דאונגרייד אבל הוא לא להום ועולה כסף (נראה לי).. מה עושים?? אני צריך את זה די דחוף לפני שאני טס עוד שבוע.. תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. אני לא ממש זוכר איך זה קרה אבל בקיצור כשאני מדליק את המחשב יש לי שתי ווינדוסים לבחירה וכאילו רק אחד עובד כי בכונן D אין כלום.... אבל אני לא רוצה שיהיה שתיים אני רוצה שיעלה אוטומטי התקין... איך אני עושה את זה? תודה רבה למי שיעזור לי!!

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. היי, ב XP היית צריך רק לסמן את העדכון ולראות פרטים בחלק התחתון של חלון העדכונים. איך רואים את הפרטים של העדכונים בויסטה? ויסטה מציג רק את הכותרת והשם של העדכון בחלון עדכונים ולא את הפירוט. אופיר

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by sbf80,

יש לי Windows Vista Home Premium (באנגלית עם התקנת התוספת לעברית, וב-widget של הלוח שנה אני לא מצליח לגרום לו להראות את הימים. עבור כל הימים מופיעה לי האות י' מלבד יום שבת, מצורפת גם תמונה כדי להמחיש את הבעיה. אשמח לעזרה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by idofr,

אז ככה ואל תגידו לי תעשה חיפוש כי עשיתי לולא מצאתי תשובה אמא קנתה מחשב חדש 64 ביט עם כול הדברים הנלווים באתי להתקין עליו את הSATA כמו שעשיתי על המחשב שלי ששם הצלחתי אבל הF6 לא מגיב ואח"כ שהוא המשיך בהתקנה הוא כותב משו על אם אני רוצה להגדיר כונן סקאסי ללחוץ S אז לחצתי הוא העלה את הדיסקט ושם יש כמה סוגי התקנה שונים ניסיתי את וכולם והאף אחד מהם לא עבד הלוח הוא ABIT KV8 PRO והכונן הוא של WD 80 גיגה עריכה : הF6 כן עובד והאפשרויות שיש לי לבחור מההתקנה בדיסקט הן intel 82801fr sata raid controller for windows intel 82801fr sata ahci controller for windows intel 82801er sata raid controller for windows silicon image sil 3112 sata raia controller for windows

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by Toxin II,

היי, אני יודע שזה יישמע מפגר, אבל אני קונה מחשב חדש...בכל מקרה, את התקנת הווינדוס אני אבצע בבית דרך דיסק מקורי שקניתי בעבר... [החברת מחשבים שאני קונה דרכה מוכנים להתקין את זה רק אם אני קונה עוד עותק של XP דרכם...וזו בדיחה] בכל מקרה, בהנחה ומדובר במחשב חדש וBLANK, כיצד אני מתקין ווינדוס XP דרך דיסק? אפשרי בבקשה מדריך של צעד צעד? [ איך אני עושה BOOT דרך הדיסק ע"מ להתחיל את ההתקנה, איפה בהתקנה אני מגדיר שפות וכו']

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.