עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Aviv C,

Windows Server 2003 אפשר להתקין על מחשב PC רגיל?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  2. בכל התקנה או כניסה למקומות מאובטחים ב VISTA הוא מתחיל לשאול שאלות אם להמשיך או לבטל אני יודע שיש אפשרות לבטל זאת אך לא זוכר איך אודה למי שיוכל להזכיר לי תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי התקנתי את IE7 אבל יש לי בעיה כשאני מנסה לשנות את שפת הכתיבה מאנגלית לעברית ולהפך על ידי כך שאני לוחץ על Alt + Shift... האקספלורר פשוט לא מגיב , בשאר התוכנות זה עובד טוב בשביל להחליף אני צריך לשנות את זה מהדבר הזה שיש ב task bar שלי איך אני מסדר את הבעיה ?! תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by BloodFist,

מה ההבדלים בין XP PRO לבין XP HOME יש לי פשוט XP HOME מקורי וחשבתי אולי להתקין במקום ה PRO שלי... מה ההבדלים העיקריים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by nushag,

שלום לכולם נוצרה אצלי בעיה במחשב יום בהיר אחד, קודם כל אומר שהמחשב מעודכן עד הגג גם ב win וגם בנורטון וגם כל הדרייברים למחשב,כרטיס מסך וכו'. זה נוגע לצפיה בסרטים, כל פעם שאני רוצה לראות סרט במחשב לא משנה באיזה פורמט - אני מקבל מסך כחול!! מוסיקה אין בעיה לשמוע הכל עובד מצויין , רק סרטים אי אפשר לראות - לא עזר לי שהתקנתי נגנים אחרים (winamp,bsplayer ) עכשיו אם אני מוריד את כל הדרייברים של לוח האם וכרטיס המסך - הסרט רץ רק ללא תמונה - צריך קודק - התקנתי קודק : קיבלתי מסך כחול!! מה עושים ? בהודעה של המסך כתוב שיש לי בעיית זיכרון : irql not less or equal stop:0x0000007f (0x00000000 לא ברור לי איך להעתיק את המסך. רק אומר שכבר פירמטתי את המחשב, פירקתי את הזיכרונות (256X2) ניקית…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. הכרטיס של NVIDIA , הויסטה RC2 האם אפשר לעבוד עם הכרטיס הזה ב-AERO ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  7. Started by barash,

יש לי מחשב ישן פנטיום 1.5,RAM 128 ,ואני רוצה שזה יתמוך בהרבה שפות רוסית, אנגלית ועברית. WINDOWS XP עובד לאט ולכן אני לא רוצה אותו. אני מתלבט בין WIN 2000 ל WIN ME. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  8. אלה קבצי לוג שנאי לא יודע איך למחוק כי הם בשימוש והם ניתנים למחיקה פעם הצלחתי.....

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by ifs2003,

שלום לכולם, אם הבנתי נכון אז בעותק הוויסטה החוקי שיש ברשותי כתוב בסוף מסמך ההסכם לרשיון כאשר מתקינים שיש לי אפשרות להשתמש WINDOWS XP מכמה סוגים כחזרה אחורה. האם מישהו מכיר דבר כזה שניתן להשתמש ברשיום של הויסטה ב XP ? תודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  10. יש לי לינקים של אתרים.באיזה תיקיה אני שם אותם בויסטה כדי שישר יכנסו לי למעודפים?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. Started by G.P.S,

אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה??!!!!!!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  12. יש לי במחשב שני כונני, כונן C ו-כונן D. המטרה להעביר חלק מהג'יגה בייט מכונן C לכונן D עשיתי Resize בכונן C ופיניתי 20 ג'יגה בייט, הפכתי אותם לכונן Logical על מנת שאוכל לעשות מיזוג עם כונן D שגם מוגדר כ- Logical . ברגע שעשיתי מיזוג עם תוכנת Paragon אז הוא מאחד לי את הכונן החדש עם כונן D אבל הוא בעצם מוחק לי את המידע!!!!! בקיצור איך אפשר לעשות מיזוג מבלי שיפגע לי חומר ? ? ? ??

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by Idanp,

הורדתי אותו ואני רוצה להתקין .. עכשיו אפשר לעשות שיהיה שתי ווינדוזים הרגיל וה64? יעני ששלא ימחק לי כל המידע מהמחשב??

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by TakSun,

צהריים טובים, יש לי בעיה בוינדוס, דבר בשם Dr.Watson תוקע וסוגר לי תכונות וכל מיני דברים אחרים במחשב ברגע שאני מנסה לפתוח אותם. כשאני פותח ישר מופיעה ההודעה והוא נסגר, רק לאחר כמה ניסיונות נואשים לבסוף אני מצליח. כאלה אמרו לי שיכול להיות שהבעיה היא בגלל הגירסת וינדוס שיש לי, 32 bit כאשר המחשב שלי תומך ב64 Bit. אני באמת לא יודע אם זו הסיבה אבל אני חייב לפתור את מה שמתרחש אצלי במחשב. הנה המפרט שלי אם זה רצוי: מעבד Amd athlon 64 Dual core x2 3800+ לוח אם: GYGABYTE GA-M55PLUS-S3G כרטיס מסך: GYGABYTE Geforce 7600 gt זיכרון: 1024 667MHZ DDR2 מקווה שמישהוא יכול לעזור לי , אני מאוד אשמח, תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by Toxin II,

היי, אני יודע שזה יישמע מפגר, אבל אני קונה מחשב חדש...בכל מקרה, את התקנת הווינדוס אני אבצע בבית דרך דיסק מקורי שקניתי בעבר... [החברת מחשבים שאני קונה דרכה מוכנים להתקין את זה רק אם אני קונה עוד עותק של XP דרכם...וזו בדיחה] בכל מקרה, בהנחה ומדובר במחשב חדש וBLANK, כיצד אני מתקין ווינדוס XP דרך דיסק? אפשרי בבקשה מדריך של צעד צעד? [ איך אני עושה BOOT דרך הדיסק ע"מ להתחיל את ההתקנה, איפה בהתקנה אני מגדיר שפות וכו']

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  16. Started by galr52,

אני עומד לקנות מחשב נייד אבל הוא בא בלי מערכת הפעלה ותהיתי אם יש איזושהי בעיה להתיקן XP? כלומר מתקינית XP על נייד בדיוק כמו שמתקינים XP על מחשב נייח?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  17. Started by Pini Mizrahi,

שלום, יש לי XP חדשה (חוקית), כשבתיקיית הפונטים יש לא מעט פונטים מיותרים. אני רוצה לזרוק אותם, אך חושש לזרוק בטעות פונטים שנחוצים למערכת ההפעלה. אילו פונטים אני חייב להשאיר בתיקיית הפונטים של מערכת ההפעלה? תודה פיני

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  18. שלום רב. אבי הביא ממקום עבודתו מחשב Dell OptiPlex GX260 אשר בא מותקן עם Windows XP OEM (כלומר מערכת הפעלה אשר מותקנת בייצור המחשב אצל DELL ואשר מורשת לשימוש רק על המחשב המסויים עליה היא הותקנה לראשונה; נגיד שאם אני אחליף פתאום את המעבד או את הלוח אם, ההתקנה תזהה שינוי דרסטי במפרט המחשב ותהפוך לUnregistred או משהו כזה. יענו לא תהיה חוקית) -בקיצור אין לי דיסקים ולא כלום, האם אני יכול לקחת את הProduct Key שרשום על גב המחשב(במדבקה) ולהשתמש בו עם דיסק XP לא מקורי שחברי ישאיל לי? (דרך אגב, ישנם תוכנות אשר מראות לי Key אחר. מה לעשות עם זה?) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. Started by nadirhen,

קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה,למחשב החדש חיברו לי את הדיסק הקשיח של המחשב הישן. שאני מנסה להעביר קבצים(תמונות,מוזיקה וכו') מההארד דיסק הישן להארד דיסק החדש מופיעה לי הערה מויסטה שאין לי הרשאה לקובץ זה או לתיקייה ..איך אני מסדר את זה?? דחוףף.!! תודה.

20. שלום. אני יודע שלכולם בוינדוס יש בתיקיית המסמכים שלי כל מיני תקייות כמו המוסיקה שלי וכאלה... שאם מוחקים אותם הם מופיעים אוטומטית עוד פעם. איך אני יכול לעשות שהם לא יופיעו לי אחרי מחיקה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. יש לי 2 יוזרים במחשב אחד שלי אחד של אחי אני משתמש בשלי כמובן.המחשב פתאום סתם נתקע והצלחתי איכשהו להגיע למנהל משימות ראיתי תEXPLORER.EXE על 100 אחוז בCPU עשיתי ריסטרט למחשב ועכשיו כל פעם שאני בוחר תיוזר שלי הוא נכנס אבל לא מפעיל הרבה כי האקפלורר כידוע פועל ראשון ותוקע תמחשב (זה קורה אחרי הריסטרט !!) מה אני יכול לעשות ?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. שלום אחים שלי ! יש לי בעיה גדולה. אז ככה עשיתי פורמט התקנתי את הווינדוס עכשיו אני בא לכבות את הפיירוול אני נכנס לקונטרול פאנל לווינדוס פיירוול ומבטל אותו, אחרי זה אני ניכנס לסיקיורטי סנטר ואני רואה שהפיירוול עדיין דולק באור ירוק יענו עובד אבל הוא מכובה !!! ניסיתי לעשות עוד פעם ועוד פעם ולא עזר עכשיו הוא לא מביא לי להפעיל שום תוכנה כמו אימול או קאזה וכדומה. מישהו יודע מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  23. יש לי X1800GTO ואחרי שאני מתקין את הדרייבר האחרון ואת Catalyst Control Center אני גם מתקין את ה-Microsoft .NET Framework (לפני ה-Catalyst Control Center) ואז אחרי כל ריסט זה מתקין מין יוזר שאני לא נכנס לחלונות אוטומטי אלא צריך ללחוץ על השם שלי (למרות שלא הדגרתי אף פעם סיסמא ומסך LOGIN) זה קורה רק עם ה-Microsoft .NET Framework בגירסה 2 כי עם הגירסה הקודמת (נדמה לי 1.1) אני לא מצליח לפתוח את ה- Catalyst Control Center כי אני מקבל הודעת שגיאה. זה ממש מעצבן מה עושים ????

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי כ.רשת: Cnet pro200 pci fast ethernet adapter שעשיתי בדיקה לראות אם אני יכול להתקין ויסטה אז האשף אמר שהויסטה לא יכיר לי את הכ.רשת. רציתי לדעת עם יש דריברים שתומכים בכ.רשת הזה לויסטה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  25. Started by buuhaa,

היי. פתאום אני לא מצליחה להרשם לאתר הבנק שלי ע"מ לבצע פעולות - ומקבלת שגיאה שלא ניתן לזהות אותי. פניתי לתמיכה שלהם והבחור מלמל כל מיני דברים על פיירוול (אין לי) או אנטי וירוס (נורטון) החלפנו שם משתמש אבל זה לא עזר. יש למישהו נסיון עם תופעה דומה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים