Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי ליצור Image של מחיצה C. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שה- Cluster גדול יותר מגודל ה- FAT ושעלי להריץ את Chkdsk עם הסוויץ F/. איתחלתי את המחשב במצב בטוח עם שורת פקודה והרצתי את Chkdsk. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שהמחיצה נמצאת בשימוש ע"י תהליך אחר. (איך שביל גייטס סיבך את העניינים). מישהו יודע מה צריך לעשות במקרה הזה? חג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית משום מה מאתמול שאני נכנס לאינטרנט בכל פורום, בכל מקום שאני רוצה לרשום בעברית זה כותב לי לא בעברית הנה תמונה שתראו על מה אני מדבר: http://www.2send.us/uploads/11475e6997.JPG תראו בשורת חיפוש ותראו תסימנים האלה זה לא כותב בעיברית ! גם לכתוב פה תהודעה הייתי צריך לרשום בוורד ולהעתיק משם לפה אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד !!![br]פורסם בתאריך: 11.02.2007 בשעה 13:35:02 ???
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לפני כמה שעות עליתי לחדר, ופתאום אני רואה על מסך כחול עם ההודעה הבאה: Stop: c0000221 {Bad Image Checksum} The image gdi32.dll is possibly corrupt. The header checksum does not match the computed checksum. ניסיתי להפעיל מחדש, וההודעה חזרה. ניסיתי להפעיל את הווינדוס ב-safe mode וגם אז ההודעה עלתה. ממש אין לי שמץ של מושג מה לעשות עכשיו. נ.ב. אין לי דיסק של ווינדוס, אז אם יש אפשרות לתקן את הבעיה בלי דיסק של ווינדוס אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי SP1 לוינדוס אומי דיזן שלי שחקתי במשחק אתמול והתנתק האינטרנט (החות) שיצתי מהמשחק אני רואה שהסמל של ההאינטרנט מחובר לחצתי להתנתק לא התנתק אז הוצתי תמודם מהמקום והמחשב לא זז כאילו נישאר על תמונה ואיפשר לעשות עלום המחשב לא חושב אז עשיות כיבוי מהכפתור שהדלקתי אני רואה לא פועל שום תוכנה בצד חוץ מהעוצמה (הדבר הזה של הקול) נכנסתי לMsconfig.exe ואני לא יכול לסמן את התוכנות שאני רוצה (חומת אש אנטי וירוס וכו' פשות נעלמו מהרשימה(אני יכול לסמן את התוכנות שאני רוצה שיפעלו שאני מדליק תמחשב) אז מה אני עושה פה מה הבעיה???
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אז ככה ואל תגידו לי תעשה חיפוש כי עשיתי לולא מצאתי תשובה אמא קנתה מחשב חדש 64 ביט עם כול הדברים הנלווים באתי להתקין עליו את הSATA כמו שעשיתי על המחשב שלי ששם הצלחתי אבל הF6 לא מגיב ואח"כ שהוא המשיך בהתקנה הוא כותב משו על אם אני רוצה להגדיר כונן סקאסי ללחוץ S אז לחצתי הוא העלה את הדיסקט ושם יש כמה סוגי התקנה שונים ניסיתי את וכולם והאף אחד מהם לא עבד הלוח הוא ABIT KV8 PRO והכונן הוא של WD 80 גיגה עריכה : הF6 כן עובד והאפשרויות שיש לי לבחור מההתקנה בדיסקט הן intel 82801fr sata raid controller for windows intel 82801fr sata ahci controller for windows intel 82801er sata raid controller for windows silicon image sil 3112 sata raia controller for windows
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני הולך לקנות גירסת הום פרימיום. שמעתי ש-64bit יותר טוב וממילא כל המעבדים תומכים בו... עכשיו נשאלת השאלה האם יש בעיות תאימות רציניות לתוכנות ומשחקים והאם אפשר להחליף אחרי ההתקנה ל-32bit (או הפוך)? וצריך לבחור כשקונים מה אני רוצה?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אז ככה פרמטתי ואני נכנס לכונן e ויש כמה תיקיות שאני בא להכנס אליהם וזה ההודעה שאני מקבל מה לעשות?!?!!? בבקשהההההה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
איך אני מתקין מדיסק על מערכת מיד לאחר ההרכבה בהדלקה הראשונה. פשוט מכניס את הדיסק ועולה לי ההתקנה? תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שמעו, יש לי מין מחלה כזאת שאני אוהב תסקין של 98, פעם אמרו לי שזה עוזר לביצועים אחרי זה גיליתי שזה כמעט אפסי אבל בכל זאת, התרגלתי. ההגדרה של הסקין נמצאת ב"ביצועים", דרך לחיצה ימינית על המחשב שלי>מאפיינים>מתקדם. שאני מוריד שם את ה- V מהאופציה האחרונה (ביטול סקינים והחזרה של הסקין לזה של 98) אז זה באמת שם את הסקין של 98 אבל שאני עושה ריסטרט זה חוזר לסקין המכוער של XP, מה שמוזר זה ששאר ההגדרות שהגדרתי באותה הקטגוריה נשארות כמו שהן ! רק האופצייה האחרונה מתאפסת... מה עושים ? הבעיה השנייה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחוץ F4 , רשום שם את המצב של המחשב ואת זה שהזיכרונות שלי בסינגל צ'אנל וזה... זה ממש מעצבן כל פעם ללחוץ F4, מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64BIT 3200 SOCKET 939 עם לוח אם תואם. דיסק קשיח SATA של WD, הגדרנו הכל, חילקנו ופירמטנו את הדיסק ל-5 מחיצות. קודם ניסנו להתקין Windows XP PRO (צרוב), אך באמצע תהליך ההתקנה אירעו הרבה שגיאות והסידירום לא יכל לקורא הרבה קבצים. אחרכך, שהXP לא הותקן בהצלחה, הפעלנו דרך הBOOT את וינדוס 98 מקורי שיש לי. הכל נטען, הוא עושה SCANDISK אך כשהתקנה עולה - המחשב נתקע, הנורה בסידירום לא דולקת וכנ"ל המחשב.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
Windows Server 2003 אפשר להתקין על מחשב PC רגיל?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום שמי חן וברשותי מחשב עם WIN XP SP2. בעבר הותקן בטעות כעדכון Windows Genuine Advantage Tool, שכנראה לא אפשר לי להשתמש בכונני הCD (הם פשוט נעלמו מהמחשב שלי ובDevice Manager הופיעו כתקולי דרייברים). WGA הוסר, והכוננים חזרו להופיע. עד אתמול - שהם שוב נעלמו, הדרייברים דווקא בסדר בDM רק שהכוננים מופיעים עם ! WGA לא והתקן בשנית אגב עכשיו - םשוט אין לי מושג מה עוד יכל לגרום לכוננים להיעלם. למישהו יש רעיון / פתרון? אשמח לקבל כל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול לבד =\.. הוא מחכה שאני אלחץ על שם המשתמש שלי כדי להיכנס לוינדוס.. אבל יש לי רק משתמש אחד.. איך לעשות שזה יכנס לבד?.. נ"ב: זה תמיד נכנס ... פתאום אתמול זה התחיל לבקש ממני ללחוץ =\
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי התקנתי את IE7 אבל יש לי בעיה כשאני מנסה לשנות את שפת הכתיבה מאנגלית לעברית ולהפך על ידי כך שאני לוחץ על Alt + Shift... האקספלורר פשוט לא מגיב , בשאר התוכנות זה עובד טוב בשביל להחליף אני צריך לשנות את זה מהדבר הזה שיש ב task bar שלי איך אני מסדר את הבעיה ?! תודה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רב. אבי הביא ממקום עבודתו מחשב Dell OptiPlex GX260 אשר בא מותקן עם Windows XP OEM (כלומר מערכת הפעלה אשר מותקנת בייצור המחשב אצל DELL ואשר מורשת לשימוש רק על המחשב המסויים עליה היא הותקנה לראשונה; נגיד שאם אני אחליף פתאום את המעבד או את הלוח אם, ההתקנה תזהה שינוי דרסטי במפרט המחשב ותהפוך לUnregistred או משהו כזה. יענו לא תהיה חוקית) -בקיצור אין לי דיסקים ולא כלום, האם אני יכול לקחת את הProduct Key שרשום על גב המחשב(במדבקה) ולהשתמש בו עם דיסק XP לא מקורי שחברי ישאיל לי? (דרך אגב, ישנם תוכנות אשר מראות לי Key אחר. מה לעשות עם זה?) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, בחיפוש לא מצאתי מידע קונקרטי; איך ניתן לשנות את מיקום ספריית ה-"Documents and Settings"? חיפשתי ב-Environment settings, היכן שניתן לקבוע את מיקום ספריית ה-Temp, אבל לא מצאתי שם מידע רלוונטי.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום אחים שלי ! יש לי בעיה גדולה. אז ככה עשיתי פורמט התקנתי את הווינדוס עכשיו אני בא לכבות את הפיירוול אני נכנס לקונטרול פאנל לווינדוס פיירוול ומבטל אותו, אחרי זה אני ניכנס לסיקיורטי סנטר ואני רואה שהפיירוול עדיין דולק באור ירוק יענו עובד אבל הוא מכובה !!! ניסיתי לעשות עוד פעם ועוד פעם ולא עזר עכשיו הוא לא מביא לי להפעיל שום תוכנה כמו אימול או קאזה וכדומה. מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! יש ברשותי מחשב בעל הנתונים האים: P-3 866 256MB 20GB-1- 2- כרטיס מסך G FORCE 2 MMX+TV 3-לוח אם JETWAY 694AS 4-WIN XP PRO SP1 אני הולך לבצע פירמוט למחשב (די מאוכזב ממע' XP) היה לי לפני כן ME שזוהי נפילה בפני עצמה. אני כרגע מתלבט מה להתקין WIN 2000או לחזור לWIN XP אני מודע לכך שפחות משחקים יעלו לי בWIN 2000-. מה שחשוב לי זה הקטע של היציבות. כרגע יש י בעיות נוראיות הדסק טופ מתחיל להשתגע ,(restore active desktop אפליקציות כל פעם נסגרות לי בקיצור חגיגה. דרך אגב איך רץ אימיול עם מע'הפעלה WIN 2000 אשמח לתגובות בנושא
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כ.רשת: Cnet pro200 pci fast ethernet adapter שעשיתי בדיקה לראות אם אני יכול להתקין ויסטה אז האשף אמר שהויסטה לא יכיר לי את הכ.רשת. רציתי לדעת עם יש דריברים שתומכים בכ.רשת הזה לויסטה?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום אני באמצע התקנה למחשב חדש , וכשאני רוצה לחלק את הארד דיסק האופציה מושחרת , לעדכן דרייבר אני לא יכול כי אין לי דיסק ל Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS מישהו יכול לתת לי קישור אם צריך איזה קובץ אני צריך לצרוב על גבי דיסק . הבעיה נפתרה : מחקתי את הכונן יצרתי חדש ונתן לי לחלק רק שאת ההפרש הגדול הוא עדין לא יצר מחיצה תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי ויסטא על המחשב עם 2 כוננים בצורת raid 0 אני מנסה להתקין XP על הויסטא וגם שיפרמט לי את הכוננים, אך אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא כונן להתקין עליו גם ניסיתי להתקין עם boot 98 בפקודת פורמט אךהוא לא מצליח למצוא את הכונן בהתחלה חשבתי שזה בגלל הraid אז הסרתי אותו וגם זה לא עזר אחרכך פרקתי את 1 הכוננים וגם זה לא עזר, מה אתם חושבים הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
1. מה דעתכם על המערכת? 2. האם היא עושה את העבודה? 3. איפה רכשתם אותה, כמה עלה? 4. האם חובה לפרמט כל כונן קשיח שמתחבר אליה? 5. יציבה? 6. האם יש משהו עדיף על המערכת הזאת? דרישות: חיבור למחשב ברשת קווית לצורך גיבוי תכני HD והזרמתו בחזרה למחשב. חיבור לסטרימר ברשת קווית לצורך הזרמת תכני HD חיבור באלחוט לכמה מחשבים לצורך גיבויי מסמכים ותמונות תודה!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הווינדוס ואז רשום לי insert system boot disk עכשיו אני לוחץ אנטר וזה חוזר על עצמו ועכשיו עוד בעיה שאני מנסה לפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הווינדוס המחשב נתקע ולא זז יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה ובשתי הכוננים(D,c יש ווינדוסים אחד 98 והשני xp טוב בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לעצור את הזמן כמו שכתוב באתר של מיקרוסופט ע"י הפיכת w32time לdisabled אבל הזמן עדיין ממשיך... מה שאני בעצם מנסה לעשות זה לנעול את התאריך על יום מסויים. אם אין אפשרות לנטרל את השעון אז איך אפשר להריץ קובץ מסויים כל X זמן? כמו CJ רק על המחשב האישי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-