עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בעבר השתמשתי בתוכנת זיהוי הדיבור של Vista והיא איפשרה מעט יותר דברים מזו שב-XP. יש אפשרות להתקין את תוכנת זיהוי הדיבור שיש ב-Vista על Windows XP SP2?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  2. לאחרונה קרה לי דבר מוזר בזמן עבודה על המחשב פתאום הכל קפא עשיתי ריסטרט המחשב התחיל לעלות ואז איך שזה מגיע לקטע של ה "WELCOM" המסך נכנס לתרדמת ואין כלום! אז החלטתי לעשות ריפייר ואז זה התחיל לעשות סט אפ למחשב ואז נתקע בשלב מסוים עכשיו מה שקורה איך שאני מעלה את המחשב הוא עושה לי setup is restarting כאילו רוצה להמשיך מהנקודה שנתקע ואז נכנס למצב עם מסך שחור ורואים רק את הסמן(חץ) של העכבר ואין שום תגובה מת לנסות להחיות את מערכת ההפעלה אודה לכל מי שנתקל בזה ויכול לעזור אני מקווה שיש פתרון תודה מראש לכולם ויום טוב נ.ב התקנתי וינדוס בארד דיסק אחר הכל עובד פיקס ויש לי גישה להארד דיסק עם המערכת הפגומה איך לעזעזל אני מחיה אותה! אולי אפשר ב" ריקוברי קונסול" איך שהוא יש לי גישה מ…

3. Started by sxsxservo,

קנתי מחשב חדש עם צורב dvd teac, אני משתמש ב ghost גרסה 2001 בעבר שהייתי מגבה לא היה לי שום בעיה. רציתי לעשות גיבוי על גבי דיסק רגיל וכל הזמן הוא נתקע לי עם אותה הודעת שגיאה application error 12030 error 3 closing cd-r session if this problem persists' contact symantec technical support

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  4. בכל התקנה או כניסה למקומות מאובטחים ב VISTA הוא מתחיל לשאול שאלות אם להמשיך או לבטל אני יודע שיש אפשרות לבטל זאת אך לא זוכר איך אודה למי שיוכל להזכיר לי תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  5. מאחר ולא הצלחתי להתקין בדרך הרגילה (כמו הרבה אחרים - ומיקרוסופט החצופים האלה כרגיל שותקים), הלכתי אחרי ההמלצה להוריד את כל הקבצים במלואם ולנסות להתקין. אבל אין לי ממש מושג איך עושים את זה. :s05: בבקשה אם מישהו יוכל לתת עזרה מפורטת.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by davidcohen,

היי התקנתי את IE7 אבל יש לי בעיה כשאני מנסה לשנות את שפת הכתיבה מאנגלית לעברית ולהפך על ידי כך שאני לוחץ על Alt + Shift... האקספלורר פשוט לא מגיב , בשאר התוכנות זה עובד טוב בשביל להחליף אני צריך לשנות את זה מהדבר הזה שיש ב task bar שלי איך אני מסדר את הבעיה ?! תודה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  7. אני יודע שה-64 שוקל יותר... זה אומר שהוא יותר טוב? מה ההבדל בדיוק? ואם כבר אנחנו פה - מה זה Office Groove 2007?...

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. Started by D135,

אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים עם כרטיס מסך שתומך בDirectx 10 ו2GB זיכרון. (מפרט מלא אם צריך: http://img227.imageshack.us/img227/1829/95446136yo1.jpg ) השאלה שלי היא, על איזה סוג vista אתם ממליצים כשיש מפרט מחשב כזה? התקציב הוא עד 700 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by mz155,

עשיתי איזה טעות דרך מנהל הורדות ואמרתי לו לפתוח קובץ exe כקובץ rar. זה גרם לכל קבצי הexe במחשב להפוך לrar... ועכשיו אני לא יכול לפתוח שום תוכנה.... הוא רושם לי שהארכיון פגום... איך אני מחזיר את המצב למה שהיה קודם? ואני לא יכול לעשות גם סיסטם ריסטור בגלל שזה קובץ exe ... אני נואש וצריך עזרה דחוף בבקשה... מה אני עושה?????? אני מתחרפן פה אנשים

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by nushag,

שלום לכולם נוצרה אצלי בעיה במחשב יום בהיר אחד, קודם כל אומר שהמחשב מעודכן עד הגג גם ב win וגם בנורטון וגם כל הדרייברים למחשב,כרטיס מסך וכו'. זה נוגע לצפיה בסרטים, כל פעם שאני רוצה לראות סרט במחשב לא משנה באיזה פורמט - אני מקבל מסך כחול!! מוסיקה אין בעיה לשמוע הכל עובד מצויין , רק סרטים אי אפשר לראות - לא עזר לי שהתקנתי נגנים אחרים (winamp,bsplayer ) עכשיו אם אני מוריד את כל הדרייברים של לוח האם וכרטיס המסך - הסרט רץ רק ללא תמונה - צריך קודק - התקנתי קודק : קיבלתי מסך כחול!! מה עושים ? בהודעה של המסך כתוב שיש לי בעיית זיכרון : irql not less or equal stop:0x0000007f (0x00000000 לא ברור לי איך להעתיק את המסך. רק אומר שכבר פירמטתי את המחשב, פירקתי את הזיכרונות (256X2) ניקית…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by gooz,

בשלב שהמחשב רק עולה עוד לפני שעולה הווינדאוז המחשב כותב לי scanning IDE drive.. ואז מופיעה שורה שאומרת no drive attached to Fasttrack controller.bios is not installed ברצוני לדעת מה זה אומר האם זאת תקלה האם יש משהו שאפשר לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  12. שלום לכם, הורדתי את חבילת השפות בעברית בוויסטה ואני לא מצליח להפעיל אותה ולא יודע בכלל דרך איפה להפעיל אותה! מישהו יודע? ושאלה נוספת, אם אני רוצה לחזור חזרה לאנגלית אחרי שהפעלתי את העברית זה אפשרי? ואם כן, אז איך?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  13. Started by lampit,

שלום לכולם. ניסתי לרשום עוד מחשב על אותה מערכת של xp וקיבלתי הודעה מאד לא חברית מwindows שאין באפשרותי לרשום מחשב נוסף על אותה מערכת הפעלה לשאלתי: האמנם ? באם אני מחזיק שני מחשבים אני צריך לקנות שתי מערכות הפעלה ? האם יש דרך לעקוף את זה ? האם microsoft יכולים לאשר לי באיזו דרך ? אשמח לתשובה מהירה, כי בינתיים אי אפשר להפעיל את המחשב, רב תודות

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  14. יש לי במחשב שני כונני, כונן C ו-כונן D. המטרה להעביר חלק מהג'יגה בייט מכונן C לכונן D עשיתי Resize בכונן C ופיניתי 20 ג'יגה בייט, הפכתי אותם לכונן Logical על מנת שאוכל לעשות מיזוג עם כונן D שגם מוגדר כ- Logical . ברגע שעשיתי מיזוג עם תוכנת Paragon אז הוא מאחד לי את הכונן החדש עם כונן D אבל הוא בעצם מוחק לי את המידע!!!!! בקיצור איך אפשר לעשות מיזוג מבלי שיפגע לי חומר ? ? ? ??

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  15. עשיתי כמו שמיקרוסופט אמרו פה ולא עזר http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q315346 וגם פה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315353 (הבעיה עם האייקונים הלבנים הסתדרה) מה אני יכול לעשות? אני אובד עצות עריכה: נפתר

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by omriel12,

הייתה לי בעיה במחשב, המחשב זז לי לאט בצורות מטורפות, אפילו סרטונים ב- youtube לא זזו לי כמו שצריך. פירטמתי אותו לגמרי (את כל הכונן קשיח כי זה מה שאמרו לי באייבורי והראו לי גם שזאת הבעיה) אבל כמה מהקבצים של החלונות XP לא הצלחתי להתקין. יש לכם אולי עצה איך אפשר להתקין את הקבצים החסרים?

17. שלום אנשים... התקנתי אתמול בלילה את גירסאת הULTIMATE והכל עובד כמו שצפיתי חוץ ממצב SLEEP ו HIBERNATE. כשהוא עובר למצב הזה הוא מכבה רק חלק מהרכיבים (לפטופ) אך נשאר דולק והדרך היחידה להדליק אותו היא ע"י כיבוי חזק. נא עצתכם... אני נואש עדכון... הבעיה היא לא בכניסה לSLEEP אלא ביציאה ממנו... כשאני לוחץ על ההפעלה אחרי שהוא ישן הוא לא מתעורר לי... בבקשה!!!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן בזמן האחרון כשאני מוריד קבצים ל DESKTOP שלי אני רוצה לעשות להם כפתור ימני בשביל או לפתוח את הכיווץ או להעביר אותם למקום אחר במחשב שלי והתפריט של הכפתור ימני לא מופיע... זה תוקע את המחשב לכמה עשרות שניות ואז עושה ריסט כזה ל DESKTOP. משהו נורא מוזר! הדרך היחידה לגנוב משם את הקובץ זה לעשות חיפוש רגיל ואז מהחלון של החיפוש אני עושה CUT ושם אותו במקום אחר ואז הכל עובד טוב כאילו יש לי BUG בתיקייה של ה DESKTOP שאיאפשר לגשת משם לקבצים. יש ל משהו רעיונות? אה שכחתי את החלק הכי חשוב... אני לא יודע אם זה רק עם קבצים של RAR אבל זה קורה המון עם סוגי קבצים כאלו... ועכשיו ניסיתי להעתיק קבצים מכל הסוגים ל DESKTOP שלי שהיו קיימים כבר במחשב והכל עבד טוב אולי זה רק קבצים שאני מוריד מהאינ…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. אני מדבר על זה שעושים מהboot לא זה של מצב דוס כאילו שממשיכים כאילו זאת התקנה רגילה לוחצים R ואז הוא מתקין.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. Started by Toxin II,

היי, אני יודע שזה יישמע מפגר, אבל אני קונה מחשב חדש...בכל מקרה, את התקנת הווינדוס אני אבצע בבית דרך דיסק מקורי שקניתי בעבר... [החברת מחשבים שאני קונה דרכה מוכנים להתקין את זה רק אם אני קונה עוד עותק של XP דרכם...וזו בדיחה] בכל מקרה, בהנחה ומדובר במחשב חדש וBLANK, כיצד אני מתקין ווינדוס XP דרך דיסק? אפשרי בבקשה מדריך של צעד צעד? [ איך אני עושה BOOT דרך הדיסק ע"מ להתחיל את ההתקנה, איפה בהתקנה אני מגדיר שפות וכו']

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  21. Started by 1900GT,

שלום, פתחתי משתמש מוגבל לאח שלי ויש בעיה. הוא לא מפעיל את המשחק קאונטר סטרייק. כאשר מפעילים את המשחק הוא מתחיל לעלות ואז יוצא אוטונטית . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by Imtheman,

הקיצור הזה משלים סיומות באקספלורר . למשל אם תרשום YX ואז CTRL + ENTER הוא יתן WWW.YX.COM עכשיו אני רוצה שבמקום COM הוא יתן לי CO.IL מישהוא יודע איך משנים את הקיצור הזה ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. Started by __MIKO__,

יש לי קובץ DMP אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. פירסמתי הודעה זו באשכול SP2 אבל יכול להיות שזה לא קשור דווקא לגירסה 2 אז מפרסם פה גם. והשאלה: אם בהתקנה של תוכנת מייקרוסופט מתקבלת ההודעה: "Setup has detected an incomplete XP service pack installation on your computer. Office will not run properly until this update has been completed." האם ניתן לעקוף זאת איכשהו ללא התקנה בפועל של הערכה המדוברת? מישהו יודע אם קיימת אפשרות כזו? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  25. Started by asaf_a,

יש לי בעיה.. נכון אחרי שלא נוגעים במחשב כמה זמן זה מגיע לחלון ואז המחשב כאילו נעול... אז כל פעם שזה מגיע לי לחלון הזה האייסי, המסנג'ר והביטקומט מתנתקים לי. יש דרך שזה לא יגיע לי בכלל לחלון הזה או איזה דרך שהתוכנות האלה לא יתנתקו? אני משתמש ב-64 ביט אולטימט

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים