עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפני כמה ימים התקנתי SP1 לוינדוס אומי דיזן שלי שחקתי במשחק אתמול והתנתק האינטרנט (החות) שיצתי מהמשחק אני רואה שהסמל של ההאינטרנט מחובר לחצתי להתנתק לא התנתק אז הוצתי תמודם מהמקום והמחשב לא זז כאילו נישאר על תמונה ואיפשר לעשות עלום המחשב לא חושב אז עשיות כיבוי מהכפתור שהדלקתי אני רואה לא פועל שום תוכנה בצד חוץ מהעוצמה (הדבר הזה של הקול) נכנסתי לMsconfig.exe ואני לא יכול לסמן את התוכנות שאני רוצה (חומת אש אנטי וירוס וכו' פשות נעלמו מהרשימה(אני יכול לסמן את התוכנות שאני רוצה שיפעלו שאני מדליק תמחשב) אז מה אני עושה פה מה הבעיה???

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. Started by eh50,

אז ככה פרמטתי ואני נכנס לכונן e ויש כמה תיקיות שאני בא להכנס אליהם וזה ההודעה שאני מקבל מה לעשות?!?!!? בבקשהההההה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by blackbimer,

?? ?? י??ט?? י?א? ?אב? ??ך?? זה מה שרואים שאני מנסה לכתוב בעברית... לךא יודע למה ואיך יש לציין שאי סי קיו אני יכול לכתוב וגם בצא'טים ובכתבן ל ווינדוס... משום מה השפה פתאום נעלמה לי מה הבעיה?? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by DanielHatuka,

היה לחבר שלי בעיה במחשב והוא רצה להתקין Windows XP מחדש אבל בהתקנה עשינו להתקין לתיקייה חדשה ובסוף ההתקנה ראינו שזה התקין עוד Windows ובהפעלת המחשב יש בחירה להפעיל או Windows XP החדש או הישן. עכשיו אנחנו רוצים למחוק אחד מהם ואם אי אפשר אז להתקין מחדש הכל. איך אפשר להכין דיסק הפעלה להיכנס ל-DOS (אין כונן דיסקטים) ולפרמט ? ועוד משהו, המחשב דיי חדש (כחודש) ונתקע רוב הפעמים אחרי עליית מערכת ההפעלה ולפעמים בעלייה לא מפעיל את האקספלורר וצריך להפעיל לבד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  5. האם יש תוכנה שהופכת את תפרית ההתחל של XP לתפריט של vista? להפוך מ ל ?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by dbx22,

היה לי וינדוס 2000 ופירמטתי ולא יודע איך אבל נשארו לי שאריות שלו, אז על המחשב המפורמט עם השאריות התקנתי אקס פי וכל פעם בהפעלה של המחשב זה נותן לי אפשרות לבחור באיזה וינדוז אני רוצה להשתמש אז רציתי לשאול אם אפשר להסיר איכשהו את ה2000 בכדי שלא יופיע בSTARTUP? תודה!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  7. Started by davidcohen,

היי התקנתי את IE7 אבל יש לי בעיה כשאני מנסה לשנות את שפת הכתיבה מאנגלית לעברית ולהפך על ידי כך שאני לוחץ על Alt + Shift... האקספלורר פשוט לא מגיב , בשאר התוכנות זה עובד טוב בשביל להחליף אני צריך לשנות את זה מהדבר הזה שיש ב task bar שלי איך אני מסדר את הבעיה ?! תודה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  8. ניסיתי סיסטם ריסטור וסריקות אם נוד 32 וAVG ולא גילה ווירוסים המערכת עשתה פירמוט אתמול ממש לא בא לי לפרמט אז קיצר משהו יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by nadirhen,

קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה,למחשב החדש חיברו לי את הדיסק הקשיח של המחשב הישן. שאני מנסה להעביר קבצים(תמונות,מוזיקה וכו') מההארד דיסק הישן להארד דיסק החדש מופיעה לי הערה מויסטה שאין לי הרשאה לקובץ זה או לתיקייה ..איך אני מסדר את זה?? דחוףף.!! תודה.

10. המחשב קרס, וכשהוא עלה מחדש הוא הריץ SCANDISK כזה... כמו שתמיד זה מריץ אחרי שהמחשב קורס בקיצור, אחרי שהסקאן דיסק רץ, נעלמו לי מלא דברים חשובים מכונן C... שמתי לב אבל שנוצרה תיקייה שקוראים לה FOUND.000 והיא שוקלת 600 מגה... אז יכול להיות שהקבצים שלי מאוכסנים פה איכשהו... נכנסתי לתיקייה הזאת והכל שמה זה DLL... יש מצב איכשהו לשחזר הכל?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by NewRig,

שלום, בחיפוש לא מצאתי מידע קונקרטי; איך ניתן לשנות את מיקום ספריית ה-"Documents and Settings"? חיפשתי ב-Environment settings, היכן שניתן לקבוע את מיקום ספריית ה-Temp, אבל לא מצאתי שם מידע רלוונטי.

12. Started by D135,

אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים עם כרטיס מסך שתומך בDirectx 10 ו2GB זיכרון. (מפרט מלא אם צריך: http://img227.imageshack.us/img227/1829/95446136yo1.jpg ) השאלה שלי היא, על איזה סוג vista אתם ממליצים כשיש מפרט מחשב כזה? התקציב הוא עד 700 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  13. יש לי בעייה שקוראת לי כל פעם לא בזמן מוגדר או שאני עושה משהו מיוחד פשוט סתם קוראת ואחרי זה אי אפשר להיכנס לאינטרנט או לשמוע מוזיקה וזה מסתדר רק אחרי הפעלה מחדש הנה התמונה של הבעייה(מצטער שזה ככה כל אתר אחר לא עבד לי) http://www.yousendit.com/transfer.php?action=check_download&ufid=7279D7D844FAC709&key=31fec6547b88107d4f3aa53725c72a419e2871e6

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  14. נגיד שנכנסתי עכשיו לתיקייה מסויימת במחשב. יש לי כאן מלא קבצים ותיקיות שעשיתי שיראו אותם בצורת התצוגה LIST, במקום ב ICONS. אבל כשאני נכנס לאחת התיקיות, אז התצוגה חוזרת ל ICONS איך אני עושה שזה תמיד יהיה על מה שאני בוחר? תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by lenis78,

שלום, קניתי מחשב חדש וברצוני להתקין עליו ויסטה, הבנתי שיש שתי גרסאות של 64 ו-32 ביט. מה ההבדלים ביניהם ואיזה אני צריך להתקין על המחשב שלי כשהמעבד הוא Q8200, כרטיס מסך: geforce 9500GT זכרון 2048MB DDR II 800Mhz תודה!

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי כ.רשת: Cnet pro200 pci fast ethernet adapter שעשיתי בדיקה לראות אם אני יכול להתקין ויסטה אז האשף אמר שהויסטה לא יכיר לי את הכ.רשת. רציתי לדעת עם יש דריברים שתומכים בכ.רשת הזה לויסטה?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  17. Started by kobibo,

מישהו התנסה ?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  18. Started by dani,

יש שיפור בביצועים בין SP1 ל SP2?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by blanco,

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. Started by omriel12,

הייתה לי בעיה במחשב, המחשב זז לי לאט בצורות מטורפות, אפילו סרטונים ב- youtube לא זזו לי כמו שצריך. פירטמתי אותו לגמרי (את כל הכונן קשיח כי זה מה שאמרו לי באייבורי והראו לי גם שזאת הבעיה) אבל כמה מהקבצים של החלונות XP לא הצלחתי להתקין. יש לכם אולי עצה איך אפשר להתקין את הקבצים החסרים?

21. Started by ronen_pr,

אני מקווה שאני במקום הנכון. התקנתי לפני שבוע windows מחדש, ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה. באתרים מסויימים אני לא מצליח להיכנס למקומות מסויימים, בתירוץ שהם לא בטוחים. באחד האתרים הוא מוציא לי הודעת שגיעה שמשגעת אותי ואני לא מבין מה עושים איתה: Error On Page. Error: 'this.form.value4' is null or not an object מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. Started by Zambar,

אז, אחי הוריד אתמול תוכנה של מיקרוסופט להשמדת יישומים עויינים (כזאת שאפשר להוריד מהאתר שלהם), וכשהוא הריץ אותה המחשב נתקע. הוא עשה לו ריסטרט. עכשיו מה שקורה זה שהוא מגיע לתפריט בחירת המשתמש, וכשהוא לוחץ על המשתמש שלו (זה המשתמש היחיד שם בעצם) כתוב לו שההגדרות נטענות, אבל אז כתוב שהוא מתנתק וזה נשאר על אותו תפריט. ניסיתי להעלות במצב בטוח, לא עזר. windows XP pro SP1. היש מושיע?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by The-Devil,

ראיתי לא מזמן שמחשב בבית ספר נתקע ובא טכנאי והשתמש במה שנראה כ FILE Checker זה נראה כמו חלק של הוינדוס ולכן אני כותב פה רציתי לדעת אם יש כזה דבר או משהו דומה (ולא אני לא מדבר על SCANDISK או על איחוי) ואיך אני מפעיל אותו

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by TakSun,

צהריים טובים, יש לי בעיה בוינדוס, דבר בשם Dr.Watson תוקע וסוגר לי תכונות וכל מיני דברים אחרים במחשב ברגע שאני מנסה לפתוח אותם. כשאני פותח ישר מופיעה ההודעה והוא נסגר, רק לאחר כמה ניסיונות נואשים לבסוף אני מצליח. כאלה אמרו לי שיכול להיות שהבעיה היא בגלל הגירסת וינדוס שיש לי, 32 bit כאשר המחשב שלי תומך ב64 Bit. אני באמת לא יודע אם זו הסיבה אבל אני חייב לפתור את מה שמתרחש אצלי במחשב. הנה המפרט שלי אם זה רצוי: מעבד Amd athlon 64 Dual core x2 3800+ לוח אם: GYGABYTE GA-M55PLUS-S3G כרטיס מסך: GYGABYTE Geforce 7600 gt זיכרון: 1024 667MHZ DDR2 מקווה שמישהוא יכול לעזור לי , אני מאוד אשמח, תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by Dawn,

הבעיה היא כזו אני לא רואה את התמונה זזה ... למשל זה לא זז ותקוע על הפריים הראשון שלו. איך בבקשה אפשר לטפל בבעיה. עריכה: לא משנה כבר.. הצלחתי.. עד שעונים פה אם בבכלל אפשר למות

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים