עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by HaVoC_850,

אהלן כולם יש לי רשת ביתית עם המחשב של אחי לי יש וויסטה אולטימייט 64 ביט לו יש XP איך אני משתף איתו קבצים מהמחשב שלי כל ההסברים שיש להם פה בקבצי עזרה לא שווים כלום אל המחשב שלו אני יכול להיכנס ולהתעסק בקבצים הוא יכול להיכנס למחשב שלי אבל לא רואה תיקיות ששיתפתי מה אני מפספס? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by amit_amit,

שלום קניתי נייד חדש, ויש בו WIN XP ואני צריך למצוא דרך לשתף קבצים בינו ובין נייח אחר. עכשיו חשבתי על מזוודה, אבל אני לא מצליח לגרום לכך שעדכון המזוודה יוסיף קבצים חדשים למזוודה. יש פתרון אחר לשיתוף וסינכרון קצבים בין שני מחשבים?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  3. הבנתי שצריך לפתוח USER במערכת VISTA ואז צריך להכניס את הפרטים בXP שרוצים להתחבר.. יש אפשרות לעשות את זה אחרת? בלי סיסמא ויוזר? כי לפעמים זה לא עובד וגם עכשיו שמדליקים את הויסטה צריך לבחור בין יוזרים ואני רוצה שזה ישר יעבור לDESKTOP ועוד שאלה: יש אפשרות שאוטומטית כל החלונות בויסטה יוצגו כמשבצות? כי עכשיו אני צריך לשנות את ההגדרה בכל תיקיה שאני נכנס אליה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  4. אהלן אני מעוניין לשתף קבצים בין המחשבים שמחוברים אצלי ברשת, על שניהם מותקן חלונות 7 , כיצד אני עושה את זה תודה .

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  5. יש לי 2 מחשבים עם רשת... איך אני משתף את הקבצים ביניהם? לדוגמה במחשב א' אני יכול להיכנס לכונן C של מחשב ב' די ברור מה אני רוצה..... תודה

6. Started by אבי11,

איך אני יוצר כונן משותף על 98 לשיתוף עם XP )שני המחשבים מחוברים ברשת ורואים אחד את השני(

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  7. אם התקנתי חלונות 10 מחדש האם השיתוף תיקיות ברשת הביתית שעשיתי בכונן D עדיין פעיל או שהפירמוט של C מוחק את ההרשאות של הקבצים בD?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by LRa,

שבת שלום, וניגש לענייננו : ניסיתי לשתף ספריה ב WINXP, אז הלכתי ל WINDOWS EXPLORER, לחצתי כפתור ימני ואז על SHARING AND SECURITY, סימנתי V על " SHARE THIS FOLDER ON THE NETWORK" עשיתי OK ואז קיבלתי ERROR : "an error occurred while trying to share 'folder' : The server service is not started. The shared resource was not created at this time. " טוב אז מה שניסיתי זה ללכת ל FOLDER OPTIONS ואז ל VIEW ולהוריד את ה V מ USE SIMPLE FILE SHARING. עכשיו כשאני הולך ולוחץ קליק ימני על הסיפריה, אין לי SHARING AND SECURITY, ורק כשאני הולך ל PROPERTIES אז יש לי שם SECURITY אבל אין SHARING( מה שכן אמור להיות, אתם יכולים לנסות בבית ;D). למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור זאת? תודה…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by ShayGTi,

אני מתחרפן! בבקשה קצת עזרה עם זה. אני נכנס לתיקיה, מגדיר שתהיה משותפת, הולך למחשב עם XP פותח את מיקומי הרשת, מנסה להוסיף את התיקייה ואז רשום לי שאין לי הרשאות להכנס לתיקייה. למרות שאפשרתי הרשאות!! ג'יזס אני משתגע מזה, בבקשה תנו לי צעדים איך לשתף תיקיה מסכנה מויסטה לXP!!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by gkman,

שלום. אני מנסה לשתף תיקיה ברשת הביתית (כל המחשבים windows 7) שלי. כולם שייכים לקבוצה Homegroup קליק ימני על התיקיה properties>> sharing tab >>share יש שם תפריט נפתח עם האפשרויות everyone, homegroup, guset וכמובן אני מופיע גם. הוספתי את homegroup. אחותי הצליחה להכנס לתיקיה אבל אמא שלי ואבא שלי ראו את התיקיה אבל לא הצליחו להכנס- המחשב הודיע להם שאין להם הרשאה (אחותי ואני על הרשת האלחוטית בזמן שאמא שלי ואבא שלי על החוטי) חזרתי והוספתי גם את everyone ועכשיו גם ההורים שלי יכולים להתחבר. אני לא רוצה את everyone (למקרה שאורח או מישהו בא או משהו). אז נסיתי לכתוב בשדה את שם המחשב והמשתמש (ככה \\computer\user) אבל זה לא זיהה לי את מה שכתבתי. איך אני עושה את זה? מיותר לצ…

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  11. טוב אז ככה, יש לי רשת ביתית עם הרבה מחשבים בבית - על כולם יש וינדוס 7. וכולם ב HomeGroup. עכשיו, אני רוצה שממחשב מסוים - היו הרשאות שיתוף רק למחשב מסוים (המשפט לא כזה ברור אז אני אסביר - נגיד אני רוצה שרק לי תהיה הרשאה למחשב storage-pc לתיקיה מסוימת) וכל שאר המחשבים בבית לא יוכלו להיכנס אליה. עכשיו אני יודע שאתה נכנס לתוך תיקיה יש את האופציה הנחמדה של Share with ואז אתה יכול לבחור specific people ..אבל אני לא יכול לבחור שם מחשבים ספיציפיים... רק לשתף לכל ה homegroup או לכל הרשת... אז מה עושים ? איך אני יכול לגרום לזה שרק המחשב שלי יוכל לגשת לתיקיה מסוימת במחשב אחר ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. מנסה לשתף תת-ספריה של program files ב- win-xp-pro, כך שכל משתמשי הרשת יראו את הספריה השתמשתי באופציה שיתוף בעזרת המקש הימני של העכבר, ברשת מחשבים עם win-98 ומחשבים עם win-xp אני לא הצלחתי - איך עושים זאת ?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by gkman,

שלום. אני מנסה לשתף תיקייה רק עם הטלפון הנייד שלי (גלקסי 2) כרגע אני מצליח לשתף אותו רק עם כולם (וכאמור אני רוצה שזה יהיה רק עם הטלפון) ניסיתי להוסיף אותו עם כתובת IP אבל זה לא מוצא לי (WIN7) מישהו יודע אם אפשרי לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  14. Started by Proww,

שלום, סליחה על הבורות. יש ברשותי 2 מחשבים ניידים עם וינדוס 8.1 מקוריים. במחשב 1 יש לדוגמה כונן D (כונן גיבוי קבצים כמו תמונות וסרטים). מחשב 2 הוא בעצמם מחשב נייד חדש. אני רוצה להעביר כל מה שבמחשב מספר 1 (כל מה שבעצם בכונן D, שזה בעצם 60 גיגה) למחשב החדש מספר 2. איך אני עושה זאת בעזרת שיתוף קבצים ? אשמח לעזרה מפורטת, זה קצת דחוף תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by adiri86,

שלום רציתי לשאול איך אני יוצר תיקייה משותפת בכונן מסוים על server 2003, שבעצם יופנה לכונן אחר ?.. כלומר בmanage --> shere folders נראה את שם התיקייה אבל בlocation נראה את שם הכונן השני תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, מעוניין לשתף תיקייה ספציפית ברשת הביתית שלי. יש לי במחשב המדובר WINDOWS VISTA ברשת יש לי מחשבים עם WINDOWS 7/VISTA/XP מעוניין לחסום את התיקייה עם אפשרות גישה בעזרת קוד. איך אני עושה זאת ? תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם האם יש דרך לקבל את לשונית השיתוף במאפיני תקיה כמו בווינדוס עם דומיין גם שהוא לא מחובר לדומיין? לדוגמה בתמונה שצרפתי XP לא בדומיין 2003 הוא ה DC (אז מן הסתם הוא דומיין) האם אפשר לעשות את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  18. שלום, אני שכחתי איך מתקינים אקס פי ישר אחרי פירמוט! אני זוכר שצריך להכנס לביוס ולשנות את הבוט לסידי שיקרא ראשון אבל צריך לעשות עוד כמה דברים... בבקשה זה חשוב!

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. שלום, יש לי שתי מחשבים בבית באחד יש סיסמא למחשב של הוינדוס ושכחתי אותה איך אני יכול לפרוץ אותה? אפשר לרשום משהו בשביל שזה יכנס לי למחשב ?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שלום לכולם! אחרי פורמט שעשיתי שבוע שעבר אני לא זוכר ששמתי סיסמא בכלל בהתקנה. אני כרגע מחובר למשתמש ככה שאני לא רוצה לצאת ממנו. איך אני יכול לגלות את הסיסמא שיש לי כרגע? או לשנות אותה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, במחשב החדש התקנתי 2000, ולאחר כחודש התקנתי בנוסף אקס פי. מאז לא נכנסתי ל2000, היום כשניסיתי, להפתעתי הסיסמא לא עבדה. כנראה ששכחתי למרות שניסיתי הרבה סיסמאות אפשריות, ובדקתי שאין קפסלוק. איך אני מוצא את הסיסמא? בטח יש איזושהי דרך... תודה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by fux,

שכחתי את הסיסמא של המשתמש... זה לא ה administertor אני מחובר עכשיו אליו... אני לא זוכר את הסיסמא אליו... הייתי בערך שבועיים לא בבית ... ולא עשיתי ריסט ולא כלום עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא ... ואם אני יעשה ריסט אני סתם יצטרך לעבוד עם תוכנות אחרות... אני על וינדוס xp pro תודה לכל העוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חבר שלי שכח את הסיסמא שלו לכניסה לווינדוס. האם יש אפשרות לפתוח את המחשב או לגלות מה הסיסמא? אני יודע שאפשר לפרמט אבל אני רצה לדעת אם אפשר לעשות משהו אחר. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי ווינדוס אקס פי עכשיו יש לי יוזר עם קוד אבל שכחתי את הסיסמא יש דרך להיכנס ולשנות את זה או משהו?!! תודה רבה רבה רבה למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.