עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DXT,

אז זה המצב. כשאני מריץ את המשחקים הבאים: FIFA World Cup 2002 Emperor: Battle For Dune אז הם פשוט לא עושים כלום, אני מריץ את הקובץ וכלום לא קורה, נדה. הפיפא זה ISO. הקיסר זה מקורי! לא עוזר לעדכן דריברים לכרטיס מסך (GF2Pro) ולא עזר העדכון לקיסר. בבקשה עזרה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by guy 12,

איזה וינדוס כדאי לי בשביל המחשב החדש שלי אני חשבתי בכיוון 98 או xp השימושים יהיו בעיקר למשחקים אז איזה הכי לא מעמיס על המערכת ובלי הרבה באגים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Gnome,

רציתי לדעת למה אין לי את התוכנה "צייר" לעיבוד תמונות ב WINDOWS XP שלי

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Vortex,

היי עד לא מזמן היה לי Windows 98 SE , ויכולתי לבחור בהגדרות optimal refresh rate. עכשיו התקנתי xp וכבר אין, אני יכול לקבוע קצב ריענון רק לשולחן העבודה. (במשחקים הוא יורד ל-60, כשהוא בשולחן העבודה 85) אין קצב ריענון מיטבי איך אני מסדר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  5. Started by benor,

אני לא יודע איך לנסח את זה בכותרת אז אל תכעסו! טוב הדבר הוא כזה מתי שאני מוריד קובץ ZIPורק קובץ זיפ אז זה ישר מוריד אותו בלי לשאול אותי איפה להוריד אותו וזה פותח אותו לבד! יש דרך לנטרל את זה שזה יפתח אותו לבד ושזה ישאל אותי איפה להוריד אותו? בכל קובץ רגיל שאני מוריד EXE או SETUP אז אין את הבעיה הזאתי!

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  6. טוב אז הבעיה היא ככה: ביום שבת הסרתי את הדרייבר, שקיבלתי כשהתנקתי אינטרנט כבלים לפני כשבוע, של המודם כבלים שלי (Motorola SurfBoard USB) והתקנתי מחדש את הדרייברים החדשים ביותר, מהאתר של מוטורולה. אני רק מציין את זה כי אולי יש לזה השפעה בהמשך, אני לא חושב אבל אולי כן. אחר כך, התקנתי Zone Alarm Pro 3 וגם Winamp 3 (כמובן שלפני שניהם, הסרתי את הגירסאות הקודמות, שבשני המקרים היו 2 נקודה 6 או 7 אני חושב). אחרי זה, התחילה לי הבעיה הבאה: יש לי Windows XP Pro, ואני פשוט לא יכול לעשות 'ניתוק' למשתמש שבו אני נמצא (ולא משנה איזה משתמש זה, זה בכולם אותה בעיה), ולכן גם לא יכול להפעיל מחדש או לכבות את המחשב בצורה נורמלית. כל פעם שאני מנסה לצאת ממשתמש כלשהו, המחשב נתקע איפשהו באמצע של תהל…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by Dark_Phantom,

אהלן חבר'ה היום נתקלתי אתלי במחשב בבעיה מוזרה ביותר שבגללה ביליתי כל הערב בתיקון המחשב בקיצור היום בערב פתחה אמא שלי את המחשב נכנסה לאינטרנט שם נתקע לה משהו והיא כיבתה את המחשב. הנה אני מדליק את המחשב ומה אני רואה אני לא יכול להכנס לwin98 שלי!! הוא רושם לי שיש ביעת אבטחה בVKD device ושאני צריך לאתחל את המחשב.גם safe mode לא עזר ונאלצתי להתקין הכל מחדש. אולי יש למישהו יש מושג מה זה הvkd device כדי שבפעם הבאה אני אולי אזהר יותר ויידע איך לתקן את זה

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  8. דוגמא: אני פותח שני חלונות של IE ושם בכל אחד מהם אתר ונגיד שהאתר בחלון 1 עולה לפני זה שבחלון 2 אז החלון 1 יתפוס את הפוקוס אפילו אם אני בתוכנה אחרת או בחלון השני, הבנתם בערך? וזה ככה עם כל סוגי החלונות, ברגע שמשהו קורא כמו הודעת שגיאה או סיום טעינה וכו' אז הוא תופס את הפוקוס באכזריות, מה שלא קרה כשהיה לי Win2000 רק לפני כמה שעות. מישהו יודע איך לעזור לי?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by udi,

אני לא רוצה להשמע חוצפן אבל לאור שהלינק למדריך ל TWEAKE WINDOWS XP לא עובד עקב בעיה באתר שלהם {שבו המדריך נמצא } וגם עקב בקשה חוזרת של הרבה אנשים {אני מקווה שהם שם תומכים בי } האם משהוא שממש מבין בWINDOWS יכול לרשום לנו TWEAK טוב בעיברית שגם אנחנו פשוטי העם נבין . אני יודע שיש עוד אחד שביקש את הבקשה והמנהל של אחד הנושאים ענה בשלילה! אבל אולי הפעם אפשר להתמקד בתוכנה?! בתודה מראש ! נ.ב בבקשה תגיבו שאני ידע שאני לא לבד לבקשה זו.

10. Started by bionics,

או. קי, אם כבר היתה תשובה בעבר לבעיה הזו אשמח לקבל את הקישור... מותקן אצלי XP ולפני שבוע כשהדלקתי את המחשב הופיעה על המסך השחור הודעה שאחד הקבצים החיוניים לווינדוס נעלם או נהרס (משהו כמוC:/windows/config32/windows bla bla..., אני לא זוכר בדיוק). אני לא רוצה כל כך לתקן אלא לנצל את ההזדמנות ולפרמט את הכונן. הבעיה היא שיש לי דברים חשובים על אותו כונן אז אני רוצה לדעת איך לתקן זמנית את הבעיה כדי שאוכל לגבות את הכונן או לדעת איך להעתיק דרך הדוס (אני יודע איך "לגלות" את כונן C: בדוס גם בNTFS) תיקיות שלמות כמו MY DOCUMENTS לכונן אחר (נייד) ולא קובץ קובץ עם פעולת COPY. מישהו??? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by e-r-a-n,

שלום יש לי בעיה עם הקבצים, לפתע כל קובץ MP3 שקיים לי על המערכת, ויש לי כמעט איזה 5 ג'יגה של קבצים כאלה, שוכפל ויצר קובץ נוסף בעל אותו שם אבל סיומת שונה, שנקרא VBS FILE, כל קובץ VBS שוקל כ 11.8 קיי הייתי מוחק אחד אחד בעצמי אבל לא רק שזה הרבה קבצים, אני רוצה לדעת מה הבעיה האמיתית לתוצאה הזאתי אולי וירוס כלשהו ? או ש?.. אודה אם תעזרו לי .

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by udi,

כל פעם שמדליקים את המחשב רצים תוכניות אוטומטי לפעמים הם נמצאים ב START\PROGRAMS\STARTUP ולפעמים הם ברגסטרי אז כאן הבעיה שלי אך אני יודע איפה התוכניות שרצות כל פעם בהתחלת הWINDOWS נמצאות הרגסטרי?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  13. כאלה שלא דורשים מיליון תוכנות וזה.. אני רוצה להוריד ט'אמ ולהתקין.... טוד סוף.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by bamba,

מחפש קובץ aspi3520.sys נא לשלוח לי לינק או קובץ לדאר אלק' בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. זה יעשה בעיות או שזה אפשרי כמו בכל מערכת הפעלה כמו למשל 98/ME.....(אני מדבר על התקנה על אותה תיקיה......)

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  16. Started by urich,

יש לי בעיה בעת הדךקת המחשב נפתח חלון של msdos שגתוב בו משהו של regedit וmoo.reg שאמור להיות ב C:\moo.reg שלא נמצא ואז באה שגיאה שאין את הקובץ ואי אפשר לעשות לו import חיפשתי את הקובץ אבל הוא לא נמצא וכשניסתי ''ליצור'' טותו הדבר לא הועיל. עכשיו אני יכול להמשיך להשתמש במחשב אבל הדבר מעצבן למה הוא קורה אני לא יודע וגם איך לא להפסיק אותו מה לעשות.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  17. אני משתמש בWIN XP ופשוט שאני בודק אחרי 5-6 שעות שהמחשב פועל את מצב משאבי המערכת אני מגלה ש220 מ"ב תפוסים ובגלל זה המחשב נעשה איטי... למישהו יש תשובה לזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הסיפור די פשוט: קבלתי את המחשב החדש ובחרתי של לשלם על מערכת הפעלה. עכשיו אני מעוניין להתקין. תאורתית אני מתקין XP ואני אומר תאורתית כי עדין לא השגתי את הדיסק. נכון לעכשיו יש לי ביד 98 אבל אני לא יודע אם זה כדי ואח"כ עוד להתקין את XP על זה. בהנחה שיש לי את XP עכשיו, איך אני מתקין את זה? כשהמחשב עולה כתוב משהו כמו boot failure insert disk to drive A: and press any key. משהו דומה, אתם בטח מכירים.. בכל אופן מה עלי לעשות? האם אני צריך להעתיק קבצים כלשהם על דיסקט מחבר שיש לו XP ולהביא אותם אלי למחשב ומשם להמשיך את ההתקנה? בבקשה תפרטו קצת יותר מ "תכניס את הדיסק לסידי" כי אני באמת לא יודע מה אמור לקרות בשלב ההתקנה. תודה מראש, …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by tomer_et,

מישהו יודע איך מגדירים ל CD-ROM או צורב לעבוד עם DMA ב - 98 היה צריך פשוט צריך להכנס להגדרות של הכונן ולסמן וי... איך עושים את זה ב XP?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Tiger,

hi , sorry i type in english but i have a hebrew problem. until now i pressed alt+shit and i could switch between the languages english and hebrew. in explorer i press alt and shit and i can only see english and i cant type in hebrew. i can see hebrew fonts but cant type . can some 1 help me please ? :-\ edit: i can type in hebrew in ICQ , but in explorer i cant , i can only type in english , the alt+shit option wont work :-\

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. למשהו יש מושג מה פירוש XP

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by pro,

איזה מערכת הפעלה הכי אהבתם ???

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  23. אחרי שפירמטתי(היה לי XP), ניסיתי להתקין ווינדואס98, הכנסתי את הדיסק, הרצתי דיסקט הפעלה... והוא אומר לי שכנראה שהמחיצה שלי(Parition) לא מוגדר... נכנסתי ל-FDISK, אך, כל אפשרות שאני בחרתי, המחשב היה נתקע... ולא מגיב לכלום... המליצו לי על - Parition Magic, הורדתי אותה, אך ההתקנה אומרת ככה Incompatible ver of RPC stub ... בבקשה עיזרו לי, אני נואש... ניסיתי כל דבר, כולל להתקין ווינדואוס XP שוב, וגם אפילו 95

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by scorpions,

קניתי ארדיסק חדש של IBM 80 GB 120 GXP חילקתי אותו לשלושה והתקנתי עליו WIN98 ב-:C ובעת התקנת WINXP הוא ניתקע אז העתקתי אליו את WINXP וניסיתי להתקין את זה כך הוא התקין אך לא היה מוכן לשנות אותו ל-NTFS לכן ניכנסתי ל-WIN98 וע"י פרטישן מג'יק שיניתי אותו ל-NTFS הוא עלה פעמיים עידכונים וכאלה אבל מאז הוא מסרב בתוקף לעלות הוא נותן הודעת שגיאה שאומרת כי אם הינך רואה מסך זה יש לך בעיה בהתקני החומרה הפעלתי במצב בטוח אך הכול מותקן כמו שצריך יש למישהו מושג מה יכול להיות או אם יש בעיה בהתקנת WINXP על ארדיסק זה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים