Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום!!! הנה אתר שיש בו אינפורמציה על כל שמות קוד של מערכות הפעלה של מיקרוסופט! הנה: http://www.phm.lu/Documentation/Windows/Codenames.asp מקווה הנהנתם!!! תגובות???
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מפעיל את המחשב, התוכנות והאפליקציות שמופעלות אצלי ב STARTUP, לא מופיעות בTASKBAR חוץ מ2 בודדות: NETLIMITER ו ZONE ALARM, אבל התוכנות כן מופעלות הן רק לא מופיעות למטה. אם אני עושה LOG OFF ואז LOG IN ליוזר שלי (שהוא היחיד במחשב שלי - XP) אז הם כן מופיעות בTASKBAR.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לחפש משהו במחשב בכונן C בלבד (בכוננים אחרים זה לא קורה), אז זה מתחיל חיפוש ואחרי כמה שניות כל החלונות נסגרים לי והחיפוש גם. מדוע?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
דבר ראשון זה הסיידבאר המקורי של ויסטה... אני משתמש בגאדג'טים שלו כמו WIDGETS ז"א אני מוציא אותם מהסיידבאר ושם אותם איפשהוא על שולחן העבודה... יש דרך לנעול אותם, כך שישארו תמיד באותה פינה של המסך שקבעתי להם? כי כל פעם שאני מפעיל משחק לא ברזולוציה הטבעית של המסך(והווינדוס) כמו CSS(כי ככה פוגעים יתר ) הם זזים לאמצע... עזרה בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן אנשים. בימים האחרונים המחשב אינו עולה כשורה מידי פעם הוא מגיע לווינדוס 7 בצורה חלקה ומידי פעם הוא רושם לי את ההודעה הנ"ל. שמתי לב שהמחשב לא תמיד מזהה את הדיסק הקשיח שעליו נצאת מערכת ההפעלה. ולכן אינו מצליח לזהות את ה- boottmgr . השאלה שלי האם זו בעיה בערכת ההפעלה או בדיסק הקשיח? האם זה אור שצריך להחליף דיסק קשיח? האם ניתן להעביר את מערכת ההפעלה מהדיסק שהיא נמצאת בו לדיסק אחר הקיים כבר במחשב ללא לפגוע במערכת ההפעלה? האם ניתן להעביר את מערכת ההפעלה למחיצה בדיסק קשיח אחר כמובן כאשר היא זהה בגודל שלה או שניתן להעבירה רק בצורה של העתקת דיסק כנגד דיסק? תודה. לירן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי סרבר 2012 על VMware. הקליינטים מצליחים לזהות את השרת אבל ברגע שאני מנסה לעשות פינג בין מהשרת לאחד הקליינטים אני מקבל הודעה request timed out. הגדרתי את הIP של השרת ושל הקליינטים כסטטי. הDNS של הקליינטים הוא הIP של השרת. כמו כן, בFirewall עשיתי enable בתוך הInbound Rules לכל מה שמופיע כICMPv4. תהילת עולם למי שיצליח לעזור לי לצאת מהפלונטר הזה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ניתן להתקין מחדש את הפונטים של המערכת מחדש ב XP יש לי את הדיסק המקורי!
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי רשת חוטית ביתית בין שני מחשבים דרך SWITCH. הרשת עובדת, יש גישה לאינטרנט דרך מחשב ה"לקוח" ויש גישה גם לתקיות המשותפות. הדבר הבעיתי הוא שכאשר אני מנסה להיכנס למחשב דרך "הצג מחשבים מקבוצת העבודה" הוא לא נותן לי להכנס כי "אין לי הרשאה, כנראה...", אבל בגישה ישירה לתיקיה הכל עובד. ניסיתי לשחק עם כל מיני הרשאות, שום דבר עד עכשיו. יש למישהו רעיון? כמוכן אני אציין שבעבר זה עבד, ומדובר בשני מחשבים בעלי WINDOWS XP PRO SP1
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מע' הפעלה XP. אפשרות ה"חיפוש" נעלמה לגמרי מהמערכת. כלומר, אין את האיקון בתפריט ההפעלה (התחל), אין אותו באפשרויות של תפריט ההפעלה ולחיצה על F3 לא עושה כלום באף מקום. יש למישהו רעיון? תודה רבה אייל
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כל הזמן צריך להיכנס דרך לוח הבקרה. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השתנו לי אייקונים של הסל מיחזור ושל הכוננים הקשיחים..אין אף ווירוס במחשב ובגדרות של שינויי האייקון של סל המיחזור הוא מופיע כדיפולט....מה לעשות? תודה...
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הויסטה עם ה SIDE BAR לפני הפרמוט הנוכחי הגדגט של המזג אוויר המובנה עבד לי מצוין כולל מיקום ועכשיו זה לא מוצא את המיקום ניסיתי הכל ISRAEL ISRAEL,TEL AVIV TEL AVIV מה בדיוק רושמים שם כדי שזה יעבוד???
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הפעלתי היום את Windows Media Center (ב Windows 7 Ultimate x64) לראשונה. לאחר תהליך ה Setup אני יכול לנגן ברטים - בעיקר קבצי MKV אך אינני רואה את הכתוביות בעברית. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שיוצגו הכתוביות (בעברית) לסרטים ב Media Center ??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לקודד מקור וידאו בH.264 בעזרת windows media encoder וכרטיס לכידה osprey 230- אך ללא הצלחה. רציתי לדעת האם מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי, או לחילופין מכיר כלי אחר שבאמצעותו אני יכול לעשות זאת? חשוב לי שהקונטיינר המופק יהיה של מיקרוסופט (.wmv למשל) מכיוון שאני משתמש בשרת windows media server להזרמת הוידאו, ולניגונו בסופו של דבר בwindows media player (שגם עד כה עשה בעיות בניגון h.264, אך נראה לי שאלו הן בעייות פתירות). תודה על ההתיחסויות, עידן
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי במשחב ישן וינדוס 98 ושחכתי לקבוע מחיצה פעילה (עשיתה מחיצה רגילה אבל שחכתי לעשות פעילה). ההתקנה עברה חלק. מה לעשות לקבוע אותה פעילה או לא?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
התקנתי Windows Vista Ultimate 64bit מוטמע SP1 על מחשב חדש ומפורמט, וגם את כל העדכונים שיצאו מאז SP1, ונתקלתי ב 3 בעיות, יתכן וקשורות אחת לשניה (קונפליקט PS2 עם IRQ שמוביל לריסטרטים ?) : 1. המקלדת (מיקרוסופט שחורה רגילה מחוברת ב PS2) לא תמיד עובדת. לעיתים המקלדת לא עובדת כלל, ורק לאחר ריסטרט היא חוזרת לעבוד, לעיתים המקלדת עובדת ללא שום בעיה, ולעיתים המקלדת עובדת, וממש תוך כדי עבודה היא מפסיקה לעבוד, ואני לא יכול להמשיך להקליד. חשוב לציין שהמקלדת תקינה ועובדת ללא שום בעיה במחשב אחר. ניתן להמשיך לעבוד במחשב, ללא מקלדת, רק עם העכבר, ובד"כ לאחר ריסטרט אחד או שניים היא חוזרת לעבוד. 2. המחשב עושה ריסטרטים לא ברורים מידי פעם. הורדתי את הסימון של ביצוע ריסטרט כאשר יש שגיאה, אך עדי…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקנה של ויסטה לא מזהה לי HD של סיגייט דגם ST350032AS SATA II ניסיתי לשיםאת הבורד שיזהה אותו כ ATA אבל הוא עדיין לא מזהה את הHD בהתקנת ויסטה זהו מחשב חדש לגמרי עם לוח DS3L P45 גיגהבייט היכן אני מוצא את הדרייבר להארד דיסק ???
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה אחרי שבדקתי הכל המערכת שלי תומכת -ב-64 ביט..הן בסוגה והן ברמת הזיכרון הפנימי . השאלה שלי היא כזאת. כרגע אין לי דיסקים ריקים בבית ואין לי usb. האם אני יכול בוינדוס הקיים (7 32 ביט),לדמות כונן עם הדיימון טולס ולטעון בו את ה-iso של ההתקנה של ה-64 ביט..ובביוס לעשות שהמחשב בהתחלה יעלה את מה שנמצא בתוכו. ואז פשוט אני יתקין את הוינדוס(7 64 ביט) על כונן אחר.ואז שיעלה המחשב אני פשוט יבחר שהוא יעלה על הגרסה של ה-64 ביט. זה ד"א מה שעשו לי פעם קודמת..היה לי xp וחבר התקין לי וינדוס 7 32 ביט פשוט על כונן אחר(ד"א אני איתו כבר כמעט חצי שנה והכל פיקס !)..אני פשוט לא זוכר באיזה דרך הוא התקין לי..קצת סטיתי מהנושא חח..אבל אשמח לתשובה..או לכל דרך שאפשר להתקין שהיא לא דרך ד…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אגיד שלא ידעתי באיזה פורום לכתוב את הנושא ואם זה לא מתאים לכאן מתנצל מראש. היום ראיתי במסנג'ר 2 הזמנות, זה נראה לי קצת חשוד אבל השד יודע למה אישרתי את ההזמנות האלה. מיד בהודעה הראשונה שזה שלח הבנתי שזה יכול להיות וירוס ומיד חסמתי ומחקתי מהרשימה. אבל אז התחילו הבעיות, מקש הרווח אצלי לא מפסיק להילחץ. ואני לא יכול להקליד כלום ואם אני פותח חלון הכל משתגע ודברים נלחצים. במצב בטוח ניסיתי והבעייה לא קרתה. עשיתי מצב בטוח עם NETWORKING והיה משהו מוזר, כשניסיתי להתחבר לאינטרנט עם החייגן, קיבלתי הודעה ERROR 711 והיה רשום שאי אפשר להתחבר לREMOTE ACCESS CONNECTION MANAGER. אני לא יודע אם זה קשור אבל ציינתי זאת בכל מקרה.. ניסיתי לחפש כאן בפורום ובגוגל, אבל אין לי קצה …
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני כבר יודע שפתחתי על זה ת'רד לפני כמה זמן אבל הבעיה לא נפתרה כול התוכנות שיתוף שלי מורידות לי על 20 K גג יש לי SP2 פתחתי את כול הפורטים ב FIREWALL והורדתי איזה PATCH שמישהו נתן לי פה שאמור לפתור תבעיה וזה לא פתר יש אולי איזה פאטצ אחר שיכול לפתור תבעיה בבקשה תעזרו תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי כמה מחשבים שבראשי מותקן ויסטה אולטימה 32 ביט בעברית ובניידים אקספי איך אני משתף ברשת את הקבצים לא ממש הבנתי הויסטה קצת הרבה מבלבלת בין שיתוף קבצים בין מישתמשים(חשבונות) לבין שיתוף תקיה ברשת...2 המערכות בעברית תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי תיקיה שלמה של מוזיקה במחשב, ובפנים היא מפוצלת לתיקיות לפי אלבומים. רציתי לעשות דבר כזה: כשאני אקיש שם של שיר בחיפוש ב-Start Menu השיר מאחת התיקיות הפנימיות בתיקיית המוזיקה יופיע כתוצאה בחיפוש. אז הוספתי את התיקיה כ-Search Index. הבעיה היא שכשאני מחפש לדוגמא שירים של אמן מסויים הוא מראה לי רק את התיקיות של האלבומים שלו, ולא את הקבצים הפנימיים (השירים עצמם). מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מיקרוסופט ממשיכה להקשיב למשתמשיה עם עדכון נוסף לגירסת ה-Preview של מערכת ההפעלה החדשה של החברה, Windows 10 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-10-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה שכל התיקיות במחשב יהיו בלי THUMBAILS הזה... רק אייקונים ושאני עושה בלי THUMBAILS אז אני לא יכול לראות תמונות בתוך התיקיות... הנה דוגמא: מישהו יותר איך אפשר לעשות שיהיה כולם אייקונים אבל אני יראה את התמונות בTHUMBAILS בתיקיות? כמו בXP? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך gadget שיכול להציג לי מצלמת רשת שנמצאת במקום כלשהו ושהתמונה מתעדכנת אחת לדקה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-