עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קרובת משפחה שלי רוצה לרכוש את הultimate שמציעים דרך הסתדרות המורים. עכשיו, לפי מה שאני רואה באתר שלהם זה גרסת שדרוג. האם זה אומר שכל פעם שהיא תפרמט את המחשב, היא צריכה קודם להתקין XP ואז לשדרג לויסטה?? אי אפשר לעשות התקנה נקייה וזהו מהדיסק עצמו?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by blackbimer,

?? ?? י??ט?? י?א? ?אב? ??ך?? זה מה שרואים שאני מנסה לכתוב בעברית... לךא יודע למה ואיך יש לציין שאי סי קיו אני יכול לכתוב וגם בצא'טים ובכתבן ל ווינדוס... משום מה השפה פתאום נעלמה לי מה הבעיה?? תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by the kon,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון אוקי לפני איזה שעה גיליתי שפתאום נעלם לי מהמחשב כל התוכנות שבתקיית בידור בעזרים אני מתכוון למדיה פליר למקליט וכו' וכשאני אומר נעלמו אז אין זכר לתוכנות מה זה יכול להיות ואיך אני מחזיר אותם? תודה עריכה קודם כל תודה שכבר העברתם את זה לפורום הזה כי זה מה שבדיוק רציתי לבקש שנית גם המשחקים ועוד תיקיה בעזרים נמחקה אז אני ישר ניתקתי את האינטרנט והפעלתי כל תוכנה להגנה אבל הווינדוס גם ביקש שאני ישים דיסק להשלמת תוכנות שחסרות אז לפני שאני מטפל בזה אני רוצה לדעת מה גרם לזה ואיך אני מטפל האם זה היה מישהו שפרץ לי או וירוס וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by OgANDi_BoY,

בתקנתי 2 ווינדוסים על המחשב אחד בכונן C ואחד ב D מחקתי את התיקיות של הווינדוס מכונן D ופירמטתי את C ועכשיו עדיין יש לי 2 ווינדוסים ואחד ואחד לא עולה איך אני מוחק אותו משם??? אני מדבר על התפריט שעולה בדוס שיש 2 מערכות הפעלה על המחשב תודה.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  5. Started by shon,

חברה אני חייב עזרה דחוף!!! יש לי מסך lcd וקראתי בעיתון על איזה תוסף מהאתר של מייקרוסופט שמכוון את הכתב שיהיה בתצוגה אופטימלית. התקנתי את התוכנה והוא הרס לי את כל הכתב ב windows ולמרות שמחקתי את הדרייברים של המסך והכרטיס מסך אני לא מצליח להחזיר את המסך לקדמותו. חייב עזרה ותודה רבה לעונים!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. Started by Shaharrr,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו: אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. Started by cold fire,

אני רוצה להתקין IIS (אני עובד אם קבצי ASP) ניסיתי להתקין אותו אך ללא הצלחה הוא כותב לי שהוא לא מוצא את הקובץ staxmem.dl_ מה יכולה להיות הבעיה...תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. Started by shay_lo,

שלום יש לי מחשב חדש אם שלושה מחיצות פרטישן התקנתי את ה- XP PRO על המחיצה הראשית C ולאחר ההתקנה כאשר הוצאתי את דיסק ההתקנה מהכונן. המחשב לא יכול לאתחל מהכונן הקשיח הוא אומר שחסר לו סיסטם דיסק רק כאשר אני שם בכונן התקליטונים את הדיסק התקנה או את דיסק של לוח האם של המחשב רק אז לאחר הרבה זמן הוא מצליח לאתחל אם מערכת ההפעלה XP . לידיעה הכונן שהותקן ה- XP הוגדר כאקטיבי כך שזה לא בגלל זה. יכול להיות שצריך לפרמט את C עם איזה קבצי סיסטם כמו שבדוס עושים sys c: . אני חדש ב XP!! האם אפשר לפרמט את C דרך ה- XP בכדי שהוא יוכל לאתחל? או שזו בעיה אחרת? בתודה מראש שי

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by giladz,

באמצע החיים, ועבודה ב IE פתאום הופיעה הודאת שגיאה: procedure entry point SHRegQuevyUSValueW..... ובעיה בקובץ SHLWAPI.DLL המחשב עושה רסטרט לעצמו פעמיים- ואח"כ מעלה דסקטופ חלק ללא אייקונים וללא תגובה. מצב בטוח כנ"ל. החלפתי את הקובץ בחדש מהדיסק ועדיין אין תגובה. מישהו יציל אותי?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. שלום, רכשתי מחשב חדש והיום הוא הגיע, חיברתי והכל, התחלתי להתקין את הווינדוס XP והבעיה שבגלל שזה מחשב חדש, הוא אומר שהוא לא יכול לבצע את ה"שדרוג" שהוא אמור לבצע כי אין לי מערכת הפעלה ישנה יותר כגון ווינדוס 95 \ 98 ... ולכן הוא לא נותן לי להתקין... אז חשבתי אולי להוריד ווינדוס 95 \ 98 או משהו אחר ופשוט להתקין אותה על המחשב החדש, ואז להתקין את הווינדוס... אולי יש דרך אחרת? או אם אני צודק אפשר בבקשה הורדה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  11. שלום כרגע מותקנות אצלי גם ויסטה וגם XP על שתי מחיצות נפרדות. לפני כמה חודשים לויסטה לא הייתה גישה לתקיית הdocuments and settings של XP ולכן נכנסתי להרשאות שלה בויסטה כאן: ושיחקתי בהרשאות שם עד שלוויסטה הייתה הרשאה להכנס לתקייה. לפי דעתי דבר זה גרם לחסימת ההרשאה של documents and settings לXP ולכן שאני מפעיל את XP הוא מייד מודיע שאין גישה לdocuments and settings (וזה גם גורם לשולחן עבודה להיות ריק מאייקונים). השאלה שלי עכשיו היא-איך אני עושה שהגישה לתקייה הזאת תהיה פתוחה גם לXP וגם לוויסטה בלי שאחד יחסום את השני? ד"א-למחוק את הויסטה לא בא בחשבון...חייב להיות פתרון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by sbf80,

יש לי Windows Vista Home Premium (באנגלית עם התקנת התוספת לעברית, וב-widget של הלוח שנה אני לא מצליח לגרום לו להראות את הימים. עבור כל הימים מופיעה לי האות י' מלבד יום שבת, מצורפת גם תמונה כדי להמחיש את הבעיה. אשמח לעזרה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. יש לי 3 מחשבים- 2 מהם מערכות עריכה- שאין בהם וגם אסור שיהיה אנטי וירוס...כמובן ללא חיבור לרשת. (נזהרים) לפעמים אני מעביר שירים, מהמחשב של האינטרנט דרך דיסק USB נייד קטן. בקיצור: ישנו וירוס בשם RanMovLog. מה השהוא עושה - נדבק לכונן קשיח , וכשרוצים לפתוח את התוכן שלו, לוקח משהו כמו 10 שניות, ואז הוא נפתח יחד עם סייר בצד ימין. ישנו גם את הקובץ הנ"ל, בכונן. כל מחיקה שלו, ותפיחה מחדש- תחדש והוא יופעי שוב. כשלוחצים על הימני, האופציה הבולטת (האופציה שהXP עושה בלחיצה כפולה), היא AUTO - כאילו זה דיסק התקנה או משהו כזה. ניתן ללחוץ על "פתח" ואז התוכן נפתח רגיל וטוב. (ללא סייר ומהר). כל המחשבים נדבקו, וזה כולל גם הדיסק FLASH הנייד. התקנתי 3 אנטי וירוס- אף אחד לא מצליח להתמודד עם זה. …

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by tiki1,

אהלן..שאלה קצת טיפשית, אבל אני לא מצליח להבין איך עושים את זה. אני רוצה להכניס תמונה שתהיה על הדסקטופ באופן קבוע (לא כרקע, אלא פשוט תמונה קטנה יחסית שתהיה במרכז המסך, שוב - לא כרקע. איך עושים פעולה כזו בויסטה?? תודה מראש :

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. יש לי דיסק עם ווינדוס XP ואני רוצה לדעת אם הווינדוס שעל הדיסק הוא הווינדוס שמותקן אצלי במחשב. איך אני עושה את זה? יש איזשהו קוד או סיסמא שאני יכול לבדוק? תודה לעוזרים.

16. Started by aviran15,

האם אפשר לשדרג גירסת 32 ביט של windows 7 לגרסת 64, או שצריך לבצע התקנה מחדש?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  17. Started by amer22,

אני מחבר את הכבל של ה CD ROM ל hard disk וכמובן כבל החשמל מגדיר מהביוס שיעשה BOOT ל CD ROM זה לא מעלה לי את ההתקנה .. אך אם אני מחבר את הכבל של ה floppy מעלה לי התקנה אבל הכבל אינו רחב לא נכנס בכל מחברי IDE זה מכשיל את ההתקנה אומר לי שלא מזהה hard disk מה אני עושה כדי שיהיה לי התקנה??? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by VoliSuS,

יש לי ויסטה.. לא מקורי אם זה משנה קיצר אני רוצה לעבור ל-XP עכשיו יש לי רק כונן C.. לא יודע אם גם זה משנה אבל סתם שתידעו.. אני יכול להתקין את הווינדוס XP בלי לפרמט?? ויעני למחוק את הויסטה חשבתי למחוק את הויסטה איך שהוא לעשות לה כזה כמו לתוכנה חח Uninstall ואז אני יעשה ריסט למחשב ואז הוא ייבקש ממני דיסק לווינדוס ואז אני יכניס את ה-XP.. השאלה אם אפשר לעשות את זה איך שהוא??

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by itzik00,

שלום, הבן שלי מחק בטעות את העיברית מהמחשב, כרגע יש אנגלית וכאשר אני מעלה מסמך בעברית אני מקבל הרבה ???????? השאלה שלי האם על מנת להחזיר את העברית אני צריך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או יש איזה מוד שמתקן רק את הבעייה הזאת תודה, איציק.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  20. טוב בנעוץ יש מדריך שהוא למשתמשים שיש להם windwos על המחשב והם רוצים להתקין אותו מחדש לי אין windows על המחשב ואני רוצה להתקין אותו בפעם הראשונה לגמרי שהדיסק קשיח הוא חדש וכלום לא הותקן עליו לפני זה אפילו לא מערכת הפעלה מכל סוג!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. של אדימקס 7128G שפותר בעיה של קפיאת המחשב בהתקנת חומרה חדשה במחשב עם ווינדוס 7. לא מצליח למצוא את זה ואודה אם מישהו יוכל לעזור תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by SAARKL,

שלום רב אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה באנגלית + SP1 משום מה יש בעיה לתוכניות כמו WINRAR לטפל בסיפריות עם שם בעברית מברור שביצעתי הבנתי כי אני צריך להתקין ערכת עברית האם זה נכון? המחשב כותב בפונט עברי כמו כן משום מה WINDOWS UPDATE לא מצליח להוריד עדכונים למרות שזה נראה כאילו הסיריאל תקין ואין בעיות מישהו???

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  23. יש לי המון דברים חשובים ב D וC לא אכפת לי לפרמט (שם מותקן הווינדוס) אחת האפשרויות שיש לי זה לפרמט רק את C ולהתקין מהתחלה,אבל אין לי עצבים לזה. למישהו יש מושג כאן אם REPAIR WINDOWS יעזור? זה הריי מתקין את הריכים הכי חשובים מהתחלה בלי למחוק כלום ועוד הווינדוס זוכר את כל ההתקנות ואפילו לא צריך להתקין מהתחלה דרייברים.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. Started by Spider76,

שלום, במחשב שלי קיימים 2 דיסקים. על הראשון מותקן XP PRO. על השני התקנתי פדורה 7.. בכל פעם שאני מעלה את המחשב מתקבל תפריט של הפדורה ונותן לי 5 שניות לבחור אם להעלות מערכת הפעלה אחרת. האם ניתן לגרום לכך שבאתחול יופיע המסך בחירה של ה- XP ?? וגם שה- XP תהיה ברירת המחדל שלי ולא פדורה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. יש לי 2 גיגה ראם בנוסף 4 דיסקים במחשב. עד לאחרונה ה PAGE FILE שלי ישב בדיסק אחר מהמערכת, במחיצה מיוחדת רק עבורו וגודלו היה קבוע 1024 MB . בגלל קריסות של המחשב שהיו לי לאחרונה לא נוצרו לי מיני דאמפ כי לא היה קובץ החלפה במערכת, בקיצור, קבעתי שכן יהיה שם וגודלו היה קבוע על 8MB, זה הצליח לי פעם אחת בלבד ואפילו נוצר קובץ דאמפ לאחר קריסה. לאחר מכן התרחשו אצלי עוד קריסות ושמתי לב שלא נוצרו עוד קבצי דאמפ חדשים, הלכתי ל C ואני רואה שאין PAGE FILE, נעלם כאילו האדמה בלעה אותו. אז ניסיתי לקבוע שכן יהיה פעם נוספת, עשיתי הכל לפי הספר הנה תמונה: למרות שלאחר הקביעה קיבלתי הודעה לבצע איתחול ולמרות שביצעתי אותו כשהמחשב עלה, לא דובים ולא יער, אין זכר לקובץ ( הוא לא נסתר כי אצלי מוגדר…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים