Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
באמצע גלישה מידי פעם אני מקבל הודעה שהתליך נתקע והוא נסגר וצריך להפעיל מחדש.. האם זה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מערכות הפעלה ווינדוס 7 מותקנות בשני מחיצות, ובהפעלה המחשב מציג מסך בחירה בין שניהם עד שמפעיל אוטומטית כעבור 30 שניות את המערכת המוגדת לו כעדיפה. ברצוני שהמחשב לא יציג את האפשרות למערכת הפעלה שניה אלא שאם אני ארצה אוכל להפעיל את המערכת השניה דרך אמצעי שלישי כל שהוא 1. אופן שבו אצטרך לפני היציאה ממערכת א' להגדיר שתעלה בהפעלה שלאחר מכן מערכת ב' - מה שכמובן לא עדיף [glow=red,2,300] 2. אופן שבו אוכל דרך א: הביוס ב:תוכנת איתחול שתחליף את מערכת האיתחול של ווינדוס - להפעיל את המערכת השניה. 3. אופן שבו אוכל להכין usb שיכיל את קבצי הboot שמפעילים את המערכת השניה - מה שנראה לי תיאורטי מאד סביר שאפשרי (אולי דרך התקנה של מערכת איתחול כמו "grub4do"). אודה מאד למי שיוכל לעז…
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי ווינדואס 7 64BIT עכשיו לכל משחק שאני נכנס למשל באטל פילד 3 ו2 אחרי כמה זמן של משחק הוא יוצא בפתאומיות או פשוט נתקע על מסך שחור עכשיו יש לי עידכון אחד בווינדואוס שלא מצליח לעדכן אני לא יודע אם זה קשור המערכת שלי יציבה בדקתי את כל החלקים מוטב לציין שאני החלפתי עכשיו כרטיס מסך לGTX 560 בSLI של שניי כרטיסים זהים! הבעיה הייתה קיימת גם לפני ההחלפה שעוד היה ברשותי GTX470 אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איך אני מבצע למחשב אתחול (קיים כונן HP RECOVERY) ואין לי שום דיסק. תודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי מחשב חזק עם ווינדוס XP חזר לי זמן פנוי לאחרונה והתחלתי לשחק שוב, הופתעתי לגלות שמשחקים חדשים שיוצאים מותאמים רק לווינדוס ויסטה ומעלה הבנתי שזה בגלל הDX 10 שלא זמין לווינדוס XP הכרטיס מסך שלי תומך DX 10, ויש הרבה משחקים חדשים שאני רוצה לנסות (NFS THE RUN למשל) יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ? להפעיל את המשחק גם בלי להתקין ווינדוס 7 ? חוקית יותר או חוקית פחות, ממש לא משנה לי (אם יש הגבלות על זה בפורום אשמח לפרטית) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם וינדוס 7 פרופשינל, היה במצב שינה, קפץ פקק, הרמתי אותו, הדלקתי את המחשב, היו לו בעיות להתעורר אז עשיתי ריסטארט ידני עלה חזרה בסדר, אבל אין אינטרנט. לא הצליח להתחבר (המודם מחובר לראוטר שמחובר ישירות למחשב שלי) יש לי גם wireless adapter שמתחבר ב USB כמובן, אבל הוא בעייתי, והוא לא עבד יותר. הבעייה כזאת: כשניסיתי להתחבר זה לא הצליח, ניסיתי להריץ Network diagnostic tool אבל הוא לא עבד. יש אפשרות שזה יתקן את הבעייה בתור אדמין - ניסיתי, לא הצליח, נכנסתי ל service manager כדי להפעיל משם וקיבלתי קוד שגיאה 5 - אין לי הרשאות... sfc /scannow לא הצליח לתקן את wow64win.dll, חילצתי את הקובץ מהדיסק התקנה של windows 7 אבל sft /scannow עדיין אומר שהקובץ לא תקין ושהוא לא מצליח …
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע התקנה מחדש של המחשב, כולל פירמוט וכו. ניסיתי להיכנס לכלי השחזור של HP דרך הStartup בלחיצה על F11 ללא הצלחה. ניסיתי לחפש את הכלי "בהתחל" ללא הצלחה. הרצתי חיפוש תחת השם recovery ולא מצאתי כלום. חיפשתי את הpartition של הrecovery ולא מצאתי אותו, לא במחשב שלי, ולא במנהל המערכת>>ניהול דיסקים. מה שכן הקיבולת של ההרדיסק קצת מוזרה 55.88GB, המחשב די יש כנראה שמדובר בההרדיסק של 64GB ולכן חסר לא מעט מקום כך שאני חושב שהpartition הזה אכן קיים איפשהו ומוסתר. איך אני יכול למצוא אותו? חיפשתי באינטרנט, הופנתי לכלי שנקרא: super grub disk. לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה ואיך הוא יוכל לעזור. עידכון- השתמשתי בסופר גראב, וביקשתי שיחפש ויציג את כול המחיצות והדוויסים הקיימים אלו …
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני צריך לעבוד ב WINXP מנסיבות אלו ואחרות. ואני רוצה TASKBAR יותר נוח לעבודה. עדיף כזה שיודע להמתח על מספר מסכים. משהו בסגנון זה של חלונות שבע או ה DOCK של OSX. האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כשאני מדליקה את המחשב מופיע לי ERROR STUCK KEY 42 PRESS F1 אחרי שאני לוחצת F1 המחשב נדלק לי למסך של הסיסמא, הכל רגיל כמו ווינדוס 7 אבל מופיע לי המסך כניסה של המדיה סנטר, הסמלים של האופיס הפכו לי לסמלים של מדיה סנטר. זה לא נכנס לא להגדרות לא לאינטרנט לכלום שהוא לא תמונה או סרט. אני לא יודעת מה לעשות. בבקשה תעזרו לי תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בוקר אור אנשים.. אני רוצה ליצור partition שהוא recovery , לדוגמא במקום לשפוך כול הזמן image אז ככה אני יכול להחזיר את המחשב למצב הקודם שלו בלי הבעיה.. (כמו שמקבלים מחשב נייד ויש שם pattition שמחזיר את המערכת למצב התחלתי ככה אני רוצה לעשות) אשמח למדריך בנשוא (לא מצאתי משהו מוצלח בגוגל).. מישהו ניסה את זה ?? יום טוב ותודה רבה ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי כפתור מיותר ומעצבן במקלדת שלחיצה עליו גורמת לוינדוס להתחיל ב-shut down בלי שום אפשרות להתחרט. הבעיה היא שהכפתור הזה נלחץ בטעות יותר מדי פעמים וזה ממש מעצבן. האם יש דרך לבטל אותו בלי לגרום נזק למקלדת, כלומר דרך הגדרות של מערכת ההפעלה? עריכה: איך שסיימתי לכתוב את ההודעה נפתח לי חלון עם הודעות דומות אז בהודעה הבאה ראיתי איך מתקנים את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=196327.0 חבל שהחיפוש הידני באתר לא עובד טוב כמו האוטומאטי...
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, מדובר על windows 7 גרסאת 64 bit, שרץ על מחשב עם מעבד intel i3 עם 2 gb זכרון. לאחרונה כאשר אני מחבר disk on key או דיסק קשיח חיצוני כלשהו למחשב, מ"ה קופאת לכמה שניות עד דקות. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה ניתן למצוא את חבילת הפונטים הכי מקיפה של עברית להורדה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון למה אני לא מצליח להדפיס מקובצי PRN שאני מכין הכנתי קובץ PRN מטופס של ביטוח לאומי ושאני בא להדפים אותו במדפסת עם DOK יוצאים לי מלא דפים עם שורה וכמה סימנים למעלה וכל השאר ריק לחצת בתוכנה של אדובה על הדפסה עשיתי לו וי ב"הדפס לקובץ" ושמרתי את הקובץ ככה עושים את זה? לא צריך לשנות עוד משהו שם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום כולם, זו שאלה לא סטנדרטית קצת, אבל בטוח שכולם נתקלו במצב הבא: הרמקולים בעוצמה מסויימת ופתאום מדליקים קול ונבהלים מהעוצמה - קורה לאחרונה בסרטי יוטיוב, מעבר מסרטון שקט לקולני וכו' (שלא נדבר על הפרסומות). לבעיה הזו יש פתרון והיא נירמול, אפשר להפעיל אותה לדוגמה ב-MPC למי שמשתמש, אבל האם יש תוכנה או פתרון משוכלל וכללי יותר? מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב (ושאני בפורום הנכון...) עריכה: מצאתי משהו מעניין מובנה בחלונות, הולך לנסות... - לא עובד :-( http://anderwald.info/windows/normalize-all-sound-output-in-windows-vista-and-higher/ עריכה 2: האפשרות הזו עוזרת קצת, מישהו מכיר משהו יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון מלא בעיות של זכרון.. לדוגמא: כשאני עושה printscreen זה לא נותן לי להדביק את התמונה בצייר. בפרקים של סדרות קצרות (20) דק' לפעמים הוידאו נתקע והאודיו ממשיך. הרזולוציה קופצת לרזולוציה נמוכה. הורדות שמפסיקות באמצע כי "אין זכרון" או "שגיעה לא מוכרת". העברת קבצים בין תיקיות/חילוץ מRAR שעוצר באמצע כי אין זכרון (ויש שטח אחסון). המחשב סתם איטי ומנהל המשימות לא עולה.. גם כעושים ctrl+alt+delete שום דבר לא קורה. אני עם וינדוס 7 ו4gb זכרון וזה התחיל ממש לא מזמן. האנטיוירוס לא מוצא כלום וגם malware bytes anti-malware חשבתי לפרמט אבל אני מעדיף להמנע אם אפשר... הציעו לי את TweakNow PowerPack 2011 ובאמת ניקיתי את המחשב והוא נעשה יותר מהיר, התוכנה מצאה לי המון …
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, מצאתי שרשורים באתר עם בעיות בקשר לאייקונים אבל לא כזו כמו שלי: כאשר אני פותח תיקיה כלשהי אני שם לב שה-desktop "קופץ" - ז"א כאילו הדברים נעלמים ל1/1000 השניה וחוזרים- זה כל כך מהר שזה פשוט נראה כמו הבהוב מהיר, וכשאני נכנס לתת תיקיה, או כשאני פותח קובץ כלשהוא (בדר"כ של אופיס, אבל לא בהכרח) אז כל האייקונים של הקיצורי דרך שעל desktop הופכים לאייקון default של xp והמחשב מתנהג כאילו חישמלתי אותו, כולו בשוק, ותוך כמה שניות חוזרים האייקונים המקוריים של קיצורי הדרך- מה זו התופעה המרגיזה הזו? מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
hi guys, lately mt IE 8 started to freeze when i change keyboard language. no matter if it is by pressing alt+shift or manually. it is very clear that this happens only when i change the language. i tried to reinstall but no luck. then, i moved to IE7 and it works but when upgrading back to IE8 it came back again. checked with tuneup and antivirus both with no luck. i have windows xp 32 bit. any suggestions would be nice. thank you!
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהעברה מעברית לאנגלית.. כשאני לוחץ על ALT + SHIFT הכתב עדיין נשאר בעברית ללא כל שינוי.. רק אם אני לוחץ על CAPS LOCK אני מקבל את האנגלית אך לא מעבר.. כשאני מרסט אז הבעיה נפתרת בערך ל5-10 דק' ולאחר מכן שוב הבעיה.. אני לא יכול לכתוב נורמלי באנגלית חוץ מ CAPS LOCK. מה עושים ? WIN 7 64 BIT
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. בתחילת החודש קיבלתי מסך כחול SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED שעירב את הקבצים: Ntfs.sys+11256 ntkrnlpa.exe+92486 ntkrnlpa.exe+757f7 מחיפוש קצר באינטרנט (וסתם מלהסתכל על השמות של הקבצים) גיליתי שמדובר בשגיאה בדיסק קשיח. התעלמתי מהשגיאה כי הדיסק הקשיח שלי חדש (נקנה לפני כשנה ולא היה בשימוש עד ללפני חודשיים-שלוש) וחשבתי שאולי זה סתם איזה באג חד-פעמי. אבל אתמול קיבלתי עוד מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED שגם עירב את ntkrnpla.exe בשתי המקרים הייתי באמצע לנגן קובץ ווידיאו (לא נראה לי שזה קשור.) מצורף הקובץ ששמרתי מbluescreenview תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה אני לא מצליח לבצע גיבוי בגלל איזה שהוא וירוס (כנראה) אני משתמש במייקרוסופט סקיוריטי אסנטיאל שאני מנסה לעשות גיבוי אני מקבל ארור 0x81000037 ובאנטי וירוס קופצת לי הודעה שיש וירוס וזה הקישור http://www.microsoft.com/security/portal/Threat/Encyclopedia/Entry.aspx?name=Exploit%3aJava%2fBlacole.EL&threatid=2147654826 משהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המערכת: חלונות XP פרו עם SP3 וכל העידכונים. גרסה עברית במקור. המצב הרצוי כפי שניתן לכאורה לבחור בהגדרות אפשרויות הכונן, בלשונית הפעלה אוטומטית: א. בהכנסת CD עם קבצי מוזיקה, בין אם MP3 ובין אם CDA וכיוב"א, שעם סגירת מגש הכונן תתחיל הנגינה, כלומר הנגן יופעל ויתחיל להשמיע בלא התערבות נוספת. כך גם בהכנסת CD ועליו קובץ WMV או AVI למשל. ב. בהכנסת DVD הנגן יופעל ויתחיל להציג אוטומטית בלא התערבות נוספת. ג. בהכנסת חומר מעורב יופיע החלון הרגיל והמקובל לבחירה. אבל כרגע: כל הגדרה שמתבצעת דרך אפשרויות הכונן להפעלה אוטומטית, לא נשמרת ולא מתבצעת אחרי כן. יש צורך להכנס לכונן ולהפעיל קובץ המוזיקה, או לפתוח נגן ולפתוח בו את הסרט. זה גם אם מגדירים במצב בטוח כאדמינסטרטור. הצעות? עצות? …
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שמאז שהתקנתי SKYPE, התחילו לי צרות בשמע של המחשב. כשאני אומר בעיות זה רעשים לא רצויים בתוכנות דיבור (VENT) כל מיני פיבים כאלה כשאני מדבר. רעשים לא רצויים במשחקי אונליין (בעיקר CSS). ובכללי אני מרגיש שמשהו לא תקין. אני רוצה לדעת איזה הגדרות אני צריך לשים בהגדרות שמע אצלי במידה ואני משתמש באוזניות: משולב בווינדוס 7. כשאני מדבר על הגדרות אני מדבר פה שאפשר לשחק עם "הגדר כברירת מחדל" או כל דבר אחר שצריך להיות בהתאם לציוד שלי: תמונת מסך של הפאנל הגדרות שאני מתכוון אליו:http://www.siz.co.il/view/tywqmnwgw1kz.jpg.htm (אני לא מצליח לשים פה את התמונה לא יודע למה, בכל מקרה זה התפריט שנכסים להגדרות - לוח בקרה - חומרה וקול - קול) שבוע טוב ותודה מרא…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ברוב הסרטונים ביוטיוב ואתרים לצפיה ישירה יש לי פס ירוק למעלה במסך והכל מותאם ל3D (לא 3D כחול אדום) אלה 3D החדש למשקפיים שחורות. אין לי מושג איך האופציה נדלקה וזה ממש מציק.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-