Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מהם סוגי הקבצים הבאים והאם אפשר למחוק אותם? hiberfil.sys pagefile.sys הם יושבים בכונן הראשי של מערכת ההפעלה.... תודה flashet
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה היא כזאת,נגיד אני פועל על משתמש מסויים,ואני מתכנן לפרמט,השאלה אם אפשר לשמור[לצרוב] את המשתמש שאני יכול להתקין\להשתמש במשתמש שכבר קיים ושמרתי ?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לכל מי שעקב לאחרונה אחר השחרורים של גרסאות לא סופיות של המוצר הזה, ולאחר דחיה בשחרור שלו, הוכרז סופסוף שב-9.9 תשוחרר לציבור הרחב גרסה (build) מספר 1106 (שכבר קיימת היום). בין היתר, תהיה אפשרות לשנות את דפדפן האינטרנט (ולהתקין נטסקייפ כמו שצריך... אם יש מישהו שעוד מעוניין לעבוד איתה), להסיר כל מיני שטויות שמיקרוסופט הוסיפו לנו וכו'. כמו- כן, בגרסה זו אמורה להיות כלולה הגרסה האחרונה של java virtual machine של מיקרוסופט (שכל מי שניסה להוריד אותה לאחרונה גילה כי היא לא זמינה באתר של מיקרוסופט). כמובן שכמו בכל גרסה של כל תוכנה, הגרסה הזאת של SP1 הודלפה (leaked) ולמי שממש רוצה אפשר למצוא אותה בלא מעט מקומות באינטרנט.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלתי כבר שאלה כללית פעם של "איך מפרמטים בווינדווס XP?" אפשר להגיד שדי הסתבכתי כי מסתבר שיש די הרבה דרכים (או שסתם נדמה לי) ובגלל זה גם לא עזר לי החיפוש(למי שיתלונן). ראיתי שיש כל מיני BOOT DISKS להורדה באינטרנט כדי לפרמט דרך הדוס וכל מיני כאלה אבל די ברור שלא ככה אמורים לפרמט, אני מניח שיש דרך אחרת שמיקרוסופט חשבו עליה לפני שכל מיני מתכנתים התחילו ליצור BOOT DISKS מה שאני רוצה לדעת זה: ננסח את זה ככה- איך מיקרוסופט רצו שאני אפרמט את הכונן כשהם תכנתו את XP ? אני רוצה לדעת פשוט דרך אחת - הדרך ה"חוקית" / רגילה (כמו שמייקרוסופט רצו) שאיתה אני יכול לפרמט את הכונן עליו מותקן הווינדווס. ואיך אני מתקין אותו בלי כל מיני תקלות בדרך כמו תקיעה של ההתקנה או משהו כזה (כמו ששמעתי שקר…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קורה לי שאחרי יומים שלושה שהמחשב דלוק המערכת תופסת נפח גדול בזכרון והיא נהיית איטית זה קורה לו במיוחד עם כמה תוכנות שאחרי שאני מפעיל אותן הם משביתות לי את הזכרון ולא מחזירות אותו שהן ניסגרות השאלה שלי היא אם משהו מכיר תוכנה שיוכולה לנקות את הזכרון ניסיתי כמה והם לא שוום כלום ב XP אז אם יש למשהו להמליץ מנסיון אני אשמח(זה בטח בעיה של עוד כמה אנשים פה)
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 2000 וכל ושאני מוריד דברים בעברית וכל מיני דברים כאלה אז הוא כותב הכל בג'יבריש. יש דרך לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היה לי XP ו 98 בשתי מחיצות נפרדות. קיצר נוצרו לי האפשרויות לבחירת מערכת ההפעלה כשאני מעלה ת'מחשב. אחרי שפרמטתי תמחיצה של הXP נשארו לי שתי האפשרויות. אמרו לי שצריכים למחוק תשורה של הXP בBOOT.INI אז מחקתית עכשיו שאני מפעיל תמחשב נוצרה לי אפשרות שנייה: 1.Microsoft Windows 2.Windows Default כשאני לוחץ על האפשרות השנייה הוא פשוט עושה רסט אני וחייב ללחוץ על האפשרות השנייה. השאלה: איך אני מעלה את ה98 אוטמטית בלי לבחור? מקווה שהסברתי את עצמי נכון הפעם. :-\
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה חלקים מהכתבה כפי שפורסמה בוואלה! : מיקרוסופט הודתה אמש כי פגם חמור שהתגלה בכל הגירסאות של מערכת ההפעלה "חלונות" שהחברה ייצרה מאז שנת 1996 עלול למנוע ממשתמשים לבצע את תהליך ההצפנה - או הקידוד - המתבצע למטרות אבטחה בעת שליחת מכתבים אלקטרוניים ושימוש באתרי אינטרנט מסוימים. ענקית התוכנה הגדירה את הפגם כ"קריטי" - הדירוג החמור ביותר של החברה לפגמים - ואמרה כי משתמשים במחשבים אישיים עלולים להיות חשופים למתקפה שתנצל את הפגם בעת גלישה ברשת או בעקבות פתיחת מכתב אלקטרוני בנכתב ב- HTML מיקרוסופט המליצה לכל המשתמשים במהדורות "חלונות 98", המהדורה השנייה של "חלונות 98", "חלונות מילניום", "חלונות NT 4.0", "חלונות 2000" ו"חלונות XP", להוריד בהקדם מהאתר שלה תיקון (Patch) שהחברה פיתחה …
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
יש לי מילון "רב מילים" גירסא 2 שעובד על Win98 אבל אינו מתאים לעבודה ב- Windows2000 . אני זוכר שישנה דרך לבצע תאימות של תוכנות שעבדו על Win98 ולהפעיל אותם במערכת הפעלה מבוססת NT. (מבוססת NT אני מתכוון ל- Windows2000/XP ).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Im new to windows XP, look at the time, I just finished to install it. anyway, no hebrew support here, (WinXP Pro) how can I write in hebrew? There's no Hebrew option under language properties. Closest I got was "Hungarian" ..lol Seriuosly now.. what should I do? I know this was probably answered before but I can't use the search option beause.. well you know.. no hebrew.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הסרתי תוכנה שהייתה לי על המחשב (TVTOOL) כשבדקתי ב - EVENT VIEWER של WIN ראיתי שכל פעם שאני מפעיל את המחשב ה - WIN מנסה להעלות את הדרייבר של התוכנה, זאת למרות שכבר הסרתי אותה. מישהו יודע איך לבטל את זה? יש לציין שאין שום שורה של התוכנה ב STARTUP של MSCONFIG. ראיתי שיש סיפריה ב REGISTRY של התוכנה. האם בטוח למחוק אותה? האם זה יעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי פה מחשב קצת ישן, שישמש את האחים הקטנים לאינטרנט/משחקים/אופיס... הנה המפרט שלו פחות או יותר: פנטיום 3 - 500mhz MB: ABIT BX6 128MB SDRAM 9GB HD Panasonic CD-R (צורב במהירות x4... אם אני לא טועה) TOSHIBA CDROM x40 כרטיס קול (Diamond Monster sound mx300) איזו מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין עליו? (עד היום היה מותקן עליו win98 se)... האם כדאי ללכת על XP? הוא יסחוב עליו? או על windows millenium? א להישאר עם win98se ? דרך אגב - רצוי שלמערכת הפעלה תהיה תמיכה מלאה בעברית ("התחל" במקום "start") בתודה מראש, דודי.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה אני התקנתי את וינדוס XP פעמיים (פעם אחת הייתה הפסקת חשמל) ולכן יש לי שתי רשומות של וינדוס XP ואני רוצה לדעת איך אני מוחק את הרשומה המיותרת מהבוט לואדר של וינדוס XP
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
-
יש לי במסך הפתיחה 4 משתמשים בבוקר קמתי להדליק את המחשב ופתאום יש רק 2.... נכנסתי ללוח הבקרה למשתמשים אבל גם שם יש 2 משתמשים. ניסיתי ליצור אחד חדש עם אותו השם אבל הוא כותב לי שיש כבר משתמש כזה.... יש למישהו רעיון או פתרון לבעיה זו? תודה, flashet
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדי פעם אני מקבל הודעת שגיאה שהקשורה ל-virtual memory.מה המשמעות של virtual memory(אשמח לקרוא מאמר טוב בנושא) וכיצד אני קובע את הערך האופטימלי למערכת המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה פנטיום 2 מסריח ושידרגתי אבל את הארד דיסק השארתי ואת המעבד לוח אם וזיכרון החלפתי ושאני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול משהו יודע למה? עריכה : אני גולש מהמשרד של אבא שלי כי מהמחשב שלי אי אפשר למה תקראו למלעה
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מדבר על המסך שאחרי שיש לך איזה תקלה בתוכנה אז הוא מראה לך את המסך הזה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
היום ביצעתי DEFRAGMENT לדיסק שלי, ובדו"ח שקיבלתי בסוף הופיע קובץ שאותו לא ניתן היה "להזיז". הקבץ MEMORY.DMP נמצא בסיפריית WINDOWS וגודלו 256 MB. מישהו יודע מה התפקיד שלו והאם הוא נחוץ? במידה והוא לא נחוץ, האם ניתן למחוק אותו? בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
:lol: :lol: :lol: http://www.albinoblacksheep.com/flash/windowsrg.html :lol: :lol:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו ניסה ? זה באמת "הורג" מערכת הפעלה לא חוקית ?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בתחילה אתנצל - ניסיתי אתמול לחפש את הנושא במנוע החיפוש - ונכשלתי . הורדתי את הגירסה ל- 2000 ומשום מה היא רצה אבל בסוף אין לי DIRECT X על המחשב . כמו-כן ראיתי באתר של מיקרוסופט הערות על הגירסה ל- XP אך לא הבנתי מאיפה להוריד את הגירסה המלאה ל- XP ( יש לכל סוגי המערכות פרט ל- XP ). נראה לי מוזר - אבל - בבקשה - האם ניתן להוסיף באתר / לתת כתובת - מהיכן להוריד את הגירסה - להריץ במחשב וזהו - או האם זוהי בעיה ידועה ? תודה מראש - ובתקווה שצדקתי בפורום שכתבתי את הנושא
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HDD מפוצל לשניים ושני WIN על שני המחיצות איך אני מעביר את שניהם למחיצה אחת WIN 98 WIN XP עוד שאלה איך אני מוחק את 98 ומשאיר רק את XP
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-