עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shirist80,

היי יש לי win 7 home premium 32bit באנגלית ואני מעוניינת להפוך את הממשק לעברית. קראתי שזה ניתן רק בגירסה UMI, הייתכן? הורדתי איזה קובץ, אבל בכלל אין את האופציה להתקין שפה נוספת ב region and languageאולי בכל זאת אתם מכירים דרך לעקוף? תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Kenny,

יש לי בעיה להחליף שפות , בזמן שאני כותב בן אנגלית לעברית. עד היום היתי מחליף כשאני מחזיק על ALT ולוחץ SHIFT פתאום זה עושה לי בעיות , זה פשוט לא מחליף.... השפה נשארת אותה שפה. (CAPSLOCK OFF) הלכתי בלוח הבקרה לאפשרויות איזור ושפה ושם ראיתי ששינוי השפה עדיין מוגדר על ALT+SHIFT אז הגדרתי לו אותו על CTRL+SHIFT אז זה שוב פעם כן עובד. ותוך חצי שעה.. עד שעה , זה שוב פעם מפסיק לעבוד אז הגדרתי לו אותו עוד פעם כ ALT + SHIFT ואז זה כן עבד.. ואחרי 20 דקות שוב פעם לא עבד. הדבר הכי מוזר שקרה לי. המממ השינוי שפה לא עובד בכל מקום , ולא בתוכנה אחת ספציפית.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by the red dragon,

למה לא מופיע לי האפשרות של language used in menus and dialogs ?? בשינוי שפות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי אחים שלי, התקנתי WINDOWS XP 64 BIT ועכשיו המחשב באנגלית. אני רוצה לדעת אם יש דרך לשנות אותו לעברית דרך שינוי בהגדרות? אם אי אפשר לשנות דרך ההגדרות רציתי לדעת אם יש תוכנות או התקנות מיוחדות לווינדווס שאפשר לקנות/להוריד ואיתם לשנות את השפה לעברית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ngc224,

יש לי windows 7 בעברית ואני רוצה להתקין כמה תוכנות שאינן Unicode בשפה אחרת. אני יודע איך משנים שפות ל Unicode, פשוט זה משנה את כל ה windows לשפה אחרת... אני רוצה להשאיר את המערכת ואת כל התוכנות ב Unicode בעברית, ורק כמה תוכנות בודדות להריץ בשפת Unicode שונה. האם אפשר לעשות את זה ואיך ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by xtract1,

התקנתי עכשיו Win XP PRO SP2 קודם היה לי SP1... בכל מקרה זה בעברית..הכוונה לוינדוס..רשום "התחל" ולא "START" אני רוצה שהוינדוס יהיה באנגלית..ניסיתי דרך לוח בקרה והכל..לא הולך... אני מניח שיש לו תמיכה רק בעברית. איך אני יכול בכל זאת לשנות בעברית? אני מניח שאני לא צריך ליקנות וינדווס חדש באנגלית בישביל זה.. אפשר "להוריד" חבילה אנגלית ממיקרוסופט או משהו כזה?

• 23 תגובות
    • 8.2k צפיות
  7. Started by avihy.a,

אהלן לכולם, לפני כשבועיים רכשתי מחשב נייד חדש של טושיבה עבור ידידה שלי. המחשב הגיע עם Vista home והוא נקנה יום או יומיים לפני השקת ה- 7 בעולם. ביררתי עם התמיכה של טושיבה והם מאפשרים שדרוג ל- 7 ללא עלות כספית (למעט דמי משלוח) אבל הבעיה היא שהגרסא היחידה שהם מספקים זו הגרסא האנגלית של מערכת ההפעלה. האם יש אפשרות להתקין את ה- 7 באנגלית ולהפוך אותה לעברית? למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by yaron266,

יש לי במחשב ווינדוס XP באנגלית ואני רוצה לשנות אותו למצב של עיברית איך עושים??

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. אם אני רוצה לשנות מאנגלית לעברית איך אני משנה במקום ללחוץ על ALT SHTIFT

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Ashaman,

שלום לכולם, רכשתי לסבתי מחשב חדש והתקנתי בו מע' הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM. בעיה שצצה שלא חשבתי עליה היא - שהסבתא לא כ"כ טובה באנגלית. האם מישהו יודע איך ניתן לשנות את שפת ה WINDOWS לרוסית, ולהוסיף רוסית כשפת הקלדה? בתודה מראש, אופיר.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. ברשותי VISTA ULTIMATE X64 בשפה האנגלית כאשר אני מגיע למסך הראשון של ויסטה (מסך ה-LOG ON ל-USER שרוצים) אז שפת ברירת המחדל היא HEB והסיסמה של כל היוזרים היא באנגלית מה שמצריך אותי כמובן לשנות את השפה במקלדת ל-ENG כמובן שמדובר בלחיצה פשוטה של SHIFT + ALT אבל זה סתם מעצבן. איך אני מגדיר ששפת הברירת מחדל במסך הכניסה תהיה ENG ? תודה.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by RonR,

קיבלתי מחשב חדש(weepe), והתנקתי עליו windows xp בעברית, ואני פשוט מתחרפן, הייתי שמח אם מישהו היה אומר לי אם ישנה אפשרות להחליף את השפה מעברית לאנגלית. מחיאות כפיים לעוזר, זה ממש מעצבן.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by davidcohen,

היי התקנתי את IE7 אבל יש לי בעיה כשאני מנסה לשנות את שפת הכתיבה מאנגלית לעברית ולהפך על ידי כך שאני לוחץ על Alt + Shift... האקספלורר פשוט לא מגיב , בשאר התוכנות זה עובד טוב בשביל להחליף אני צריך לשנות את זה מהדבר הזה שיש ב task bar שלי איך אני מסדר את הבעיה ?! תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by beeper,

יש לי XP Pro ואני רוצה להפוך את שפת הווינדוס לאנגלית (שתהיה תמיכה בעברית, אבל שהתפריטים יהיו באנגלית וה-Taskbar והכל קיצר...) איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים. ;D

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  15. Started by beeper,

יש לי XP Pro ואני רוצה ממשק באנגלית (עם תמיכה בעברית). איך? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. האם ניתן לשנות את שפת הממשק מעברית לאנגלית בוינדוס ויסטה ? ע"י התקנה של LANG PACK אולי ? האם זה אפשרי בכלל ?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  17. שלום..קניתי מחשב נייד של IBM מיד שניה ובמחשב הייתה מותקנת מערכת הפעלה XP HOME EDITION באנגלית למחשב יש מערכת שעושה פירמוט ללא דיסק וזה הוחזר לי לHOME EDITION באנגלית ואני רוצה להעביר את כול שפת המחשב לעיברית כי אחותי לא מיסתדרת עם אנגלית...יש דרך? הבנתי שMUI פועל רק בXP PRO האם זה נכון?! כמו כן יש לי דיסק של XP PRO אבל הוא בעיברית והוא לא מאפשר לי לעשות שידרוג למערכת הפעלה כי הם לא אותה שפה...מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  18. יש חלונות XP PRO באנגלית. אני רוצה לעשות עוד יוזר לאדם שיודע רק רוסית. אז עשיתי יוזר חדש עם הגבלות כמובן, והוא מסוגל לכתוב וקרוא ברוסית דרך החלונות. אבל איך אני עושה ש כל הממשק כלומר ה START יהיה ברוסי ובעצם כל הממשק? האם יש חבילת שפות שאני יכול להוריד? האם יש דבר כזה גם לאופיס? תודה.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by kalda01,

אם מותקנת אצלי גירסת PRO עם ממשק באנגלית, האם ניתן לשנות בצורה כלשהיא את שפת הממשק לעברית?

20. שלום, יש לי Windows Vista עם MUI בעברית (עדיין לא מותקן) מערכת ההפעלה באנגלית אבל אני רוצה להפוך רק את שפת ממשק ה- Vista Media Center לעברית. אני משוכנע שיש תוכנות שמאפשרות לך לעשות סלקציה על איזה יישומים להפעיל את ה-MUI או לעשות איזה שהוא שינוי בקבצים . . .אני פשוט לא מוצא תשובה לזה באינטרנט אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  21. שלום, יש לי ווינדוס 7 ultimate באנגלית, ואני מעוניין לשנות את השפה של כל מערכת ההפעלה לעברית. איך ניתן לבצע את זה? תודה.

• 15 תגובות
    • 13.4k צפיות
  22. שלום וברכה, רכשתי אתמול את המחשב הנ"ל של אסוס (תמונה מצורפת) ווידאתי שהמערכת שמגיעה איתו שהינה ווינדוס 10 מאפשרת גם התקנת עברית. אבל לאורך כל הליך ההתקנה (בעזרתה האדיבה של קורטנה) לא נתקלתי בשום אופציה להציג את המערכת בעברית אלא רק את השפה. המצב עכשיו הוא שהמערכת כולה באנגלית, אבל המקלדת והשפה תומכות בעברית ואנגלית, אבל כל שאר הממשק/מערכת הם באנגלית ולא בעברית. ניסיתי להוסיף את השפה דרך האופציה בlanguage&region ואכן עברית מופיעה שם ראשונה - אחרי שהגדרתי אותה בתור ברירת מחדל כמובן, אבל עדיין המערכת עצמה כולה באנגלית. איך אני יכול לשנות את המערכת שתוצג לי בעברית? תודה רבה.

23. Started by ran1809,

יש לי ווינדווס vista home premium בעברית ואני רוצה להפוך אותו לאנגלית. האם יש אפשרות כזו? תודה רן

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by danatg,

היי, רכשתי ווינדוס בעברית ואני מעוניין לשנות אותו לאנגלית המדריכים באינטרנט מדברים על שינוי DISPLAY LANGUAGE אני רוצה לקבל גרסה זהה למקורית שבאנגלית איך ניתן לעשות זאת?

• 13 תגובות
    • 15.4k צפיות
  25. Started by Do As Infinity,

אני משתמש ב-Windows XP בעברית, ורציתי לדעת אם ההגדרה בלוח הבקרה שמשנה את כל התפריטים לאנגלית באמת משנה את כל התפריטים וכו' לאנגלית מלאה? והאם אצטרך להתקין את כל השפות מחדש אחרי שאשנה את ההגדרה? האם תהיה תמיכה עברית לאחר שאני אשנה את התפריטים לאנגלית? (זו שאלה די טיפשית אבל אני רוצה לוודות). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.