Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, נתקלתי בבעיה מסויימת וחשבתי להשתמש ב System Restore כדי לפתור אותה, אבל יש לי חששות שהמצב רק יחמיר. אני אספר את הסיפור בקצרה.. (הסיפור לא עלי אלא על מכר שלי). מעשה באיש אחד שרצה להתקין חבילת הרחבה למשחק מסויים, אך לא היה לא מספיק מקום בכונן C. מה עשה האיש? העביר כל מה שיכל לכונן D. כל תיקיה שעברה בדרכו ויכל להעתיקה - העביר. לאחר שסיים את מלאכתו ראה שהתפנה לו מספיק מקום כדי להתקין את חבילת ההרחבה, וכך עשה. האיש בא שמח ומפעיל את המשחק, אך אבוי, השמירות נעלמו? ולאן הם נעלמו? הרגע הוא העביר אותן לכונן D בלי ידיעתו. לא רק שהשמירות נעלמו, אלא שגם כמה תוכנות חדלו מלעבוד. השאלה שלי היא, אם האיש יריץ System Restore ליום לפני שכל הסיפור הזה התחיל (במחשבה שיש לו נקודת שחזור שם…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום האקספלורר שלי עושה כמה בעיות: 1. לא מוריד קבצים 2. לא פותח תפריטים בלחיצה על כפתור ימני 3. לא נותן לבצע גזירה והדבקה גם באמצעות המקלדת 4. לא מאפשר הוספת אתר למעודפים 5. ומשהו חדש ששמתי לב, לא נותן להוסיף קובץ להודעה! בנוסף כאשר אני מנסה להדפיס המדפסת מודיעה שהיא לא מוגדרת וכל הWIN נתקע הרצתי אנטי וירוס מעודכן (AGP) חיפשתי רוגלות (AD-AWARE) ולא נמצא כלום! ניסיתי גם להתקין את המדפסת שוב וגלום לא השתנה! מה לעשות?????
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
התחילו לי דיי הרבה בעיות עם הווינדווס, והבעייה הכי רצינית היא ההודעת שגיאה הזו. בבילון למשל נסגרת איך שהווינדווס עולה, אבל זה קורה גם בעוד תוכנות. מישהו יודע מה לעשות? דרך אגב, כשהבעיות האלה החלו הרצתי Memtest. סטיק אחד נמצא פגום, אבל הסטיק שבו אני משתמש עכשיו בסדר, ויש לי פחות ראם ויותר בעיות. אם אין פתרון אני אתקין ווינדווס מחדש, אבל אני רוצה משהו לפחות בנתיים. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להוסיף פרמטירם לקובץ EXE דרך שורטקאט, זה מה שאני מקבל: (בתמונה) למה יש פעמים שהכתובת מופיעה במרכאות ולפעמים בלי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אם כן האם גם למערכת זאת יש כבר SP2 ? ומה מיוחד במע' זאת ( כמובן לבעלי מעבד שתומך ב 64bit ) ?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הקיצור הזה משלים סיומות באקספלורר . למשל אם תרשום YX ואז CTRL + ENTER הוא יתן WWW.YX.COM עכשיו אני רוצה שבמקום COM הוא יתן לי CO.IL מישהוא יודע איך משנים את הקיצור הזה ?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי את המחשב שלו כדי לסדר לו שם כמה דברים בנוסף , הוא ביקש ממני ליצור לו מחיצה נוספת . יש לו הארד דיסק אחד (כונן C ) בגודל של 75 GB הוא רוצה לחלק את הכונן לשני מחיצות. אני צריך תוכנה מסוימת כדי לפצל את הכונן בתוך הוינדוס ? או שאפשר לעשות את זה דרך הוינדוס ב manage או משהו ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי בעיה.. נכון אחרי שלא נוגעים במחשב כמה זמן זה מגיע לחלון ואז המחשב כאילו נעול... אז כל פעם שזה מגיע לי לחלון הזה האייסי, המסנג'ר והביטקומט מתנתקים לי. יש דרך שזה לא יגיע לי בכלל לחלון הזה או איזה דרך שהתוכנות האלה לא יתנתקו? אני משתמש ב-64 ביט אולטימט
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
זה ממש מעצבן, יש לי דברים בהורדה ואני לא יכול לעשות ריסטרט מתי שבא לי, וההודעה הזאת קופצת כל 5 דקות! איך נפטרים ממנה?!?!?!?!?!?! ניסיתי לעשות END PROCESS אבל זה ממשיך לחזור.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איך המאחה דיסק בווינדוס ויסטה? יותר מהיר ואיכותי?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אחרי שהסרתי את התוכנה היא עשתה "ריסט" לכל מה ש קשור למראה של הוינדוס הכל נראה תקין חוץ מזה שהאייקון של Microsoft Office Outlook בתפריט ההתחלה (זה שמתחת ל IE) הוא אותו אייקון של ה Outlook Express ולא האייקון המקורי שלו איך אפשר לתקן את זה ??
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ויסטה 64 הום פרימיום. התקנתי לפני כמה ימים תוכנה ומאז כל הפעלה של המחשב מופעל לי האינסטולר, אם אני מאשר הוא מציג שגיאה של חוסר תאימות, ואם אני מבטל אני ממשיך רגיל בכל מקרה מה שאני לא בוחר בהפעלה הבאה הוא יעלה שוב איך אני מבטל את זה (אני לא זוכר באיזה תוכנה מדובר ובכל מקרה מחקתי מאז חצי מהתוכנות כדי לראות איזה עושה את הבעיה, ללא הצלחה) עצות כי אני מתחיל להתעצבן על הויסטה הזאת!
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני מעוניין בעזרתכם כפי שמצויין צירפתי קובץ וורד עם צילומי מסך אשמח לשמוע את עצתכם כי נמאס לי להמתין הרבה בזמן שהמחשב עולה. תודה מראש למשיבים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין את האמור לעיל אך לאחר ההתקנה אני נתקל בהודעת שגיאה ולא חסר מקום בכונן! ניסיתי להתקין גם בעיברית וגם באנגלית יש לי ויסטה SP1 והמערכת מעודכנת צילום מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
סתם שאלות!! למי שיש וינדוס לא חוקי יכול להוריד SP2??? ומה עם סתם עדכונים קרטיים?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קרה מצב שמישהו נכנס לי לתיקיית WINDOWS ומחק כמה קבצים משם, אין לי מושג איזה. שחזרתי שמתי לב לדברים הבאים : המחשב פעל טיפה לאט יותר, אני לא יכול להיכנס לSTART (החלון פשוט נתקע), אני לא יכול להתקין אייסיקיו (הוא מבקש ממני להיכנס על ADMINISTRATOR), אחרי ריסט הcheckdisk נתקע לי עם איזושהי שגיאה... משהו עם allocated, ותוכנות מסויימות שצריכות ActiveX פשוט לא פועלות לי.. הם חושבות שזה לא מותקן או שחסרים קבצים שם. מה אני יכול לעשות חוץ מפירמוט, אני ממש לא רוצה לאבד את מה שכרגע יש לי בהארד דיסק.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם הבנתי נכון אז בעותק הוויסטה החוקי שיש ברשותי כתוב בסוף מסמך ההסכם לרשיון כאשר מתקינים שיש לי אפשרות להשתמש WINDOWS XP מכמה סוגים כחזרה אחורה. האם מישהו מכיר דבר כזה שניתן להשתמש ברשיום של הויסטה ב XP ? תודה
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חזק ביותר וחדש ולא ממש משנה המפרט, יש לי windows 7 64 bit וזה מריץ אותו חלק ואיזה 6 EXTRACTS ביחד טס בלי בעייה 6 ג'יגה ראם בקיצור מחשב חזק מאוד. שאני מנסה להתקין את הדרייבר המקורי של הכרטיס מסך של NVIDIA ל GEFORCE 9800 GT הוא לא עובד, יש שם אופציות רק ל xp ו ויסטה אין שם לווינדוס 7. ניסיתי להתקין את המשחק NBA 2009 רק בשביל לבדוק אם זה עובד בכלל זה עושה בעיות, ההתקנה היא לא כמו התקנה רגילה של המשחק שהתקנתי פעם בויסטה במחשב הישן, אלא מעיין חילוץ מוזר כזה שנתקע אחרי כמה דקות והברירה היחידה הנותרת היא לסגור אותו דרך ה TASK MANAGER. רציתי לשאול אם בווינדוס הזה כדאי להשאר בכלל, אם הוא יהיה טוב לסרטים משחקים וכדומה. אני כבר די התרגלתי אליו הוא ממש נוח, אני מתכנת…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
במידה ואני קונה ויסטה אולטימייט על כמה מחשבים אני יכול להתקין אותה? וXP?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לאחרונה ומבלי לעשות משהו דרסטי עם המחשב כל פעם שאני פותח חלון שהוא מוגדל סופית (עשוי לו MAXIMIZE) אני עדיין רואה את גבולות החלון לא כמו שזה היה קודם מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
התקנתי VISTA ULTIMATE ויש לי בעיה עם העידכונים. כשאני מנסה להתקין עידכונים זה תקוע על 0% ולא זז במשך שעות. הורדתי גם את ה SP1 והוא רושם לי הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה. מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בכונן E היו לי בערך 5 ג'יגה פנויים ורציתי להתקין משחק חדש. באמצע ההתקנה הוא נתקע ולא איפשר להפסיק את ההתקנה בצורה נורמלית. קיצר עשיתי ריסט, וכשהמחשב עלה, לתדהמתי גיליתי שבכונן E נשארו לי רק 2.8 ג'יגה, והתקיה של המשחק החצי מותקן אינה! לאן נעלמו לי 2.2 ג'יגה?? תודה לעוזרים (ד"א אני עובד עם win xp SP 2 )
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מחשב נייד חדש שהתקינו בו וינדווס XP HOME באנגלית ויש עברית...איך אני יכול להיות שהוא יהיה בעברית מלאה...במקום START שיהיה התחל וכל הבלאגן הזה??
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-