עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש משהו כזה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. נגיד שנכנסתי עכשיו לתיקייה מסויימת במחשב. יש לי כאן מלא קבצים ותיקיות שעשיתי שיראו אותם בצורת התצוגה LIST, במקום ב ICONS. אבל כשאני נכנס לאחת התיקיות, אז התצוגה חוזרת ל ICONS איך אני עושה שזה תמיד יהיה על מה שאני בוחר? תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by lenis78,

שלום, קניתי מחשב חדש וברצוני להתקין עליו ויסטה, הבנתי שיש שתי גרסאות של 64 ו-32 ביט. מה ההבדלים ביניהם ואיזה אני צריך להתקין על המחשב שלי כשהמעבד הוא Q8200, כרטיס מסך: geforce 9500GT זכרון 2048MB DDR II 800Mhz תודה!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by ראובן,

הרצתי חיפוש ולא מצאתי.... אולי למישהו יש מושג.....?? תודה מראש!~!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  5. יש לי ווינדוס XP על מחיצה אחת ושאר המשחקים על מחיצה השנייה. עכשיו אני רוצה להתקין מחדש את הווינדוס בלי לשמור את כל מה שהיה באותה מחיצה(משמע לפרמט). השאלה שלי היא כזאת, אני רק צריך להכניס את הדיסק ולהתקין את זה , או שאני צריך לעשות איזה תהליך?? אשמח למדריך. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by Imtheman,

בווינדווז 2000 היתה בדיסק התקנה אפשרות של RIPER (שהוא מעתיק מחדש את כל הקבצים של הווינדווז) לאיפה האפשרות הזאת נעלמה בקס פי???

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  7. שלום לכולם ותודה מראש היו לי 2 מערכות הפעלה. win xp על כונן C. ו win xp 64 על כונן D הכל עבד טוב ויפה עד שאתמול התקנתי ויסטה על כונן C ועכשיו אין לי אפשרות boot מ winxp64 שנימצא על כונן D יש מצב לתקן תמצב?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מנסה להתקין את האמור לעיל אך לאחר ההתקנה אני נתקל בהודעת שגיאה ולא חסר מקום בכונן! ניסיתי להתקין גם בעיברית וגם באנגלית יש לי ויסטה SP1 והמערכת מעודכנת צילום מצורף [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by barash,

יש לי מחשב ישן פנטיום 1.5,RAM 128 ,ואני רוצה שזה יתמוך בהרבה שפות רוסית, אנגלית ועברית. WINDOWS XP עובד לאט ולכן אני לא רוצה אותו. אני מתלבט בין WIN 2000 ל WIN ME. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by jean-paul,

שלום לכם, הבעיה היא ששומר המסך אינו נכנס לפעולה וגם לא כיבוי מסך. האם מישהו מכיר בעיה דומה?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

לא משנה איזה nero אני מתקין...ויש לי אחד מדיסק מקורי שתמיד עבר לי בxp המחשב דוחה אותו עוד לפני ההתקנה והוא רושם לי: או find a solution או close the program יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  12. היי, יש לי בעיה קטנה ומסקר שעשיתי הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת, הבעיה היא שהויסטה לא שומר את הצורה בה אני רוצה שהתיקיות שלי יראו. לדוג' אם אני רוצה שהקבצים בתיקייה מסויימת יהיו בגודל גדול או קטן אז אני קובע לו שיהיו כך אבל כל פעם שאני פותח את התיקייה הם מופיעים בצורה רנדומאלית שונה. בניגוד ל XP שם איך שהייתי מגדיר את האופן בו הקבצים יראו ככה זה היה נשאר. מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. יש אפשרות להוריד את כל העדכונים של sp1 במרוכז בהתקנה אחת?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by sonyvaio,

כמובן כמו בכל מחשב שמקבלים את הויסטה אני רוצה להחליף לאקס פי, וכמו תמיד יש את השגיאה שיש בעיה בדיסק (המסך הכחול). המסך מופיע טיפה אחרי שהווינדוס מעלה קבצים מהדיסק ותוקע את המחשב. אני יודע ומכיר שיש איזה קבצים שמוסיפים לדיסק וככה פוטרים את הבעיה אם יש למישהו אתר שנותן הדרכה ואת הקבצים במקביל לכלל המחשבים זה יהיה נהדר תודה. עריכה: בדקתי באתר לפי דגם ספציפי אין שם הסברים!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  15. שלום לאחר עידכוני הOFFICE וחבילת הOFFICE שאני אוכל לפתוח קבצי אופיס 2007 ב2003 עשיתי ריסט ולפני המסך פתיחה של הווינדוס שאומר ברוך הבא, מופיע לי מסך כחול ניסיתי תיקון לווינדוס, ניסיתי מצב בטוח כלום לא עבד. :-\ מישהו יודע מה לעשות? חוץ מפרמוט? למה ממש לא בא לי על פרמוט עכשיו ואם אחת העצות היא שחזור מערכת, אז אם אפשר לדעת איך עושים את זה, זה יהיה מעולה. מצורפות שתי תמונות, אשמח לתשובה מהירה! תודה אריאל http://www.imageshock.eu/?img=3506648~P1000177.jpg http://www.imageshock.eu/?img=3506643~P1000178.jpg

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by mazam,

מחשב 4G זיכרון מעבד Q6600 דיסק קישח 500GB לוח P35 של אסוס איזה מערכת עדיפה אני יודע ש ה 32 לא תנצל את כול הזיכרון אבל האם כול התוכנות יעבוד על ה 64?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  17. קרובת משפחה שלי רוצה לרכוש את הultimate שמציעים דרך הסתדרות המורים. עכשיו, לפי מה שאני רואה באתר שלהם זה גרסת שדרוג. האם זה אומר שכל פעם שהיא תפרמט את המחשב, היא צריכה קודם להתקין XP ואז לשדרג לויסטה?? אי אפשר לעשות התקנה נקייה וזהו מהדיסק עצמו?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by davidcohen,

היי התקנתי את IE7 אבל יש לי בעיה כשאני מנסה לשנות את שפת הכתיבה מאנגלית לעברית ולהפך על ידי כך שאני לוחץ על Alt + Shift... האקספלורר פשוט לא מגיב , בשאר התוכנות זה עובד טוב בשביל להחליף אני צריך לשנות את זה מהדבר הזה שיש ב task bar שלי איך אני מסדר את הבעיה ?! תודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by sigma,

אני משתמש במערכת : xp sp2 home ביטלתי פעולת messenger ע"י שינוי שם קובץ: msmsgs.exe לשם: msmsgs.ex~ אם פעולה זו עלולה לפגוע בתפקוד מערכת ההפעלה?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  20. Started by izikd,

לפני מספר ימים צצה לי פתאום בעיה שכאשר אני לוחץ על Ctrl + C או אפילו ע"י לחיצה על מקש ימני ואז Copy המידע פשוט לא מועתק לזכרון על הפעם הראשונה, ועליי לחזור על הפעולה מספר פעמים עד שזה באמת מסתדר. אפילו כשאני עושה Copy Link Locatin זה לא מעתיק את הלינק לזכרון. החשדות שלי מופנות כלפי המוזילה כי כידוע אין לה גרסאות סופיות במיוחד ופה ושם יש בעיות, על חשד זה קצת בעייתי, כי גם ככה את רוב העבודה שלי אני עושה בגלשן. ונראה כי בתוכנות אחרות הכל בסדר, אך כשבעיה זאת רק הופיעה נראה היה שיש את הבעיה גם בתוכנת ה Macromedia Dreamweaver MX 2004. ניסיתי להחליף את גרסאת המוזילה, מ-1.7.3 ל-1.8a3, אך נראה כי גם שם יש את הבעיה, ואולי הבעיה היא בכלל לא בתוכנות, אלא משהו יותר עמוק בוינדוס. …

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  21. לצערי, הסיגייט ברקודה מת בטרם עת עקב התקלה הידועה. למזלי הרב, גיביתי הכל. כעת קיבלתי את ה-WD6400AAKS במקום הברקודה. אני מעוניין לבצע התקנה של הויסטה 32 ביט (BASIC) על הWD. האם לאחר ההתקנה תהיה לי בעיה בהתקנה ובעדכונים עקב שינוי החומרה? האם הסריאל עדיין יהיה תקף למרות שהיה שינוי בחומרה? תודה לכולכם ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  22. אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איפה נימצא הקובץ שמעלה לי את ההתקנה של XP למשל יש לי דיסק שלא BOOTABLE או אני רוצה לעלות את ההתקנה מהדיסק קשיח למשל אני יודע ב 98 היה קובץ שהייתי מדליק אותו והוא היה מעלה לי את ההתקנה אבל פה אני לא מצליח למצוא את הקובץ מיחשהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  23. Started by gooz,

בשלב שהמחשב רק עולה עוד לפני שעולה הווינדאוז המחשב כותב לי scanning IDE drive.. ואז מופיעה שורה שאומרת no drive attached to Fasttrack controller.bios is not installed ברצוני לדעת מה זה אומר האם זאת תקלה האם יש משהו שאפשר לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  24. שלום, נתקלתי בבעיה מסויימת וחשבתי להשתמש ב System Restore כדי לפתור אותה, אבל יש לי חששות שהמצב רק יחמיר. אני אספר את הסיפור בקצרה.. (הסיפור לא עלי אלא על מכר שלי). מעשה באיש אחד שרצה להתקין חבילת הרחבה למשחק מסויים, אך לא היה לא מספיק מקום בכונן C. מה עשה האיש? העביר כל מה שיכל לכונן D. כל תיקיה שעברה בדרכו ויכל להעתיקה - העביר. לאחר שסיים את מלאכתו ראה שהתפנה לו מספיק מקום כדי להתקין את חבילת ההרחבה, וכך עשה. האיש בא שמח ומפעיל את המשחק, אך אבוי, השמירות נעלמו? ולאן הם נעלמו? הרגע הוא העביר אותן לכונן D בלי ידיעתו. לא רק שהשמירות נעלמו, אלא שגם כמה תוכנות חדלו מלעבוד. השאלה שלי היא, אם האיש יריץ System Restore ליום לפני שכל הסיפור הזה התחיל (במחשבה שיש לו נקודת שחזור שם…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.