עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Sweet_Tooth,

לאחרונה ומבלי לעשות משהו דרסטי עם המחשב כל פעם שאני פותח חלון שהוא מוגדל סופית (עשוי לו MAXIMIZE) אני עדיין רואה את גבולות החלון לא כמו שזה היה קודם מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  2. Started by Sweet_Tooth,

יש לךי HD חדש ומפורמט NTFS ברצוני להתקין את XP אז אני מאתחל דרך ה CD - בוחר איפה אני רוצה להתקין את הוינדוס אך הוא לא נותן לי אומר שכדי להתקין את XP הוא צריך להעתיק כמה קבצים אבל לא יכול מה לעשות? הוא אפילו לא נותן לי לפרמט רק למחוק וליצור מחציות !

3. Started by gooz,

בשלב שהמחשב רק עולה עוד לפני שעולה הווינדאוז המחשב כותב לי scanning IDE drive.. ואז מופיעה שורה שאומרת no drive attached to Fasttrack controller.bios is not installed ברצוני לדעת מה זה אומר האם זאת תקלה האם יש משהו שאפשר לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  4. היי, יש לי בעייה בזמן האחרון קופצים לי פופאפים של אקספלורר אפילו אם האקספלורר היה סגור קודם בנוסף עמוד הבית הוא קבוע על about:blank למרות ששיניתי אותי ב-internet options קספרסקי, spybot seek and destroy, Ad-aware לא הצליחו לעזור, קספרסקי קורס ואומר שיכול להיות שזה תוצאה של וירוס צירפתי processes ולוג של hijackthis מישהו רואה משהו שאני יכול לחסל מפה? תודה

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  5. רוב הזמן זה בסדר ולפעמים הוא משתגע ורושם גיבריש וריבועים ריקים כאלה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  6. עריכה: כן הבנתי שזה לא המקום הנכון =\ אני יפתח שם. אם מישהו יודע שיענה בכל זאת. תודה [: שלום [: אוקי אז אינלי מושג איך זה קרה, רק לפני איזה פחות משבועיים פירמטתי את המחשב. עכשיו, בדקתי ווירוסים וספייווארים עם מיטב התוכנות ad aware, spybot S&D והאנטי ווירוס שלי הוא McAfee ביומיים שלושה האחרונים הוא נותן לי כל פעם הודעה אחרי שאני עושה ריסט למחשב שיש ווירוס והMcAfee מחק אותו אוטומטית. הווירוסים שיש הם: Downloader PS וZarox וגם יש איזה משהו שקוראים לו Generic StartPage.g שנראה לי ZAROX הדביק אותו והוא הדביק איזה שהוא קובץ ב \C:\Documents and setting\Nadav\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\JU75O3O3 הDownloader PS הדביק איזה קובץ שנקרא Boot וגם יש איזה …

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  7. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

טוב תמיד היה לי 4-5 ג'יגה פנוים ב-C אתמול שבאתי לבדוק כמה מקום נשאר לי ראיתי 350 מגה איך זה קרה??את כל הקבצים הגדולים אני שם ב-E למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלוםן יש לי וינדוס אקס פי פרו ושאני נותן לו הוראה התחל..כיבוי המחשב ניתקע איזה כמה דקות עד שזה נותן לי כיבוי..המתנה..הפעלה מחדש.. יש למשיהו תשובה לזה אולי?? ועוד דבר אחד קטן Windows Update זה נותן לי שגיאה כזאת מספר שגיאה: 0x80248011 תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  9. Started by yarl,

שלום כולם לא יודע למה הישתנה לי אבל זאת עובדה כשאני מכבה את המחשב לא עולה לי הסגירה הנורמאלית שהיתה עם שלושת האופציות של החלפת משתמש סגירה וריסטארט חברים איך אני מחזיר את זה למצב הקודם וחוצמיזה עכשיו שהמחשב עולה הוא נעצר ודורש סיסמא ואת אני עושה לא אוקיי אני לא רוצה את זה ולא אוהב את זה בבקשה עזרה !

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by kobibo,

שלום, היום אני פותח את My Computer ורואה שבמקום הצלמית ( Icon) של הכונן הקשיח של C אני רואה צלמית כמו של איזה קובץ ללא שייוך ,אין בעיה להכנס אליו אבל זה סתם מציק בעיינים. ה icon של כונן D בסדר ומופיעה בצורה תקינה. היכן ניתן לסדר זאת?

11. Started by SilverCivic,

שלום , דבר ראשון אינני בטוח שזה הפורום הנכון לפרסום אז אנא קבלו ברוח טובה ותעבירו לאן שצריך (מנהלים) ולעיניין : האינטרנט אקספלורר 6 שלי (הסטרנדתי של XP HOME). עושה בעיות בהצגת דפים ותמונות. יש זמנים שהוא מעלה חלק ויש זמנים שהוא פשוט לא מעלה אתרים , או שמעלה רק טקסט מאתרים ללא תמונות באתרים מסויימים. מיותר לציין שלא מדובר במחשב (P4 2.6 512) או במהירות האינטרנט (2 מגה של 012). ואינני רוצה לעבור לדפדפן אחר כגון FIRE FOX , אלא פשוט לנטרל את הבעיה הזאת כי חוץ ממנה אני ממש מרוצה מהאקספלורר. לכן חשבתי אולי יש עידכון טוב שמעביר את הבעיה הזאת או אולי איזה PATCH. תודה ענקית לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  12. בעיה ממש מוזרה, תראו בתמונה: מישהו יודע איך פותרים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by Spider76,

שלום, במחשב שלי קיימים 2 דיסקים. על הראשון מותקן XP PRO. על השני התקנתי פדורה 7.. בכל פעם שאני מעלה את המחשב מתקבל תפריט של הפדורה ונותן לי 5 שניות לבחור אם להעלות מערכת הפעלה אחרת. האם ניתן לגרום לכך שבאתחול יופיע המסך בחירה של ה- XP ?? וגם שה- XP תהיה ברירת המחדל שלי ולא פדורה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. איך אני מתקין מדיסק על מערכת מיד לאחר ההרכבה בהדלקה הראשונה. פשוט מכניס את הדיסק ועולה לי ההתקנה? תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by Pini Mizrahi,

שלום, יש לי XP חדשה (חוקית), כשבתיקיית הפונטים יש לא מעט פונטים מיותרים. אני רוצה לזרוק אותם, אך חושש לזרוק בטעות פונטים שנחוצים למערכת ההפעלה. אילו פונטים אני חייב להשאיר בתיקיית הפונטים של מערכת ההפעלה? תודה פיני

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by ariel-ro,

שלום אנשים רציתי לשאול מה ההבדל בין וויסטה אולטימיט 64 ביט וויסטה אולטימיט 32 ביט? האם ההבדל הוא משמעותי? אם הוא מורגש? ובכללי מה ההבדל ומה כדי להוריד?(בלי קשר למפרט) https://www.scool.co.il/itu/index.asp?id=1066 כתוב פה שאפשר לקנות ב140 שקל וויסטה 32 אולטימייט. אבל כתוב שאפשר להתקין רק על ווינדוס מקורי... האם זה נכון באמת? או שאפשר גם על לא מקורי? תודה אריאל

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by D135,

אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים עם כרטיס מסך שתומך בDirectx 10 ו2GB זיכרון. (מפרט מלא אם צריך: http://img227.imageshack.us/img227/1829/95446136yo1.jpg ) השאלה שלי היא, על איזה סוג vista אתם ממליצים כשיש מפרט מחשב כזה? התקציב הוא עד 700 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by kfir_dnd,

שלום, ניסיתי לעצור את הזמן כמו שכתוב באתר של מיקרוסופט ע"י הפיכת w32time לdisabled אבל הזמן עדיין ממשיך... מה שאני בעצם מנסה לעשות זה לנעול את התאריך על יום מסויים. אם אין אפשרות לנטרל את השעון אז איך אפשר להריץ קובץ מסויים כל X זמן? כמו CJ רק על המחשב האישי... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  19. שלום לכם, הורדתי את חבילת השפות בעברית בוויסטה ואני לא מצליח להפעיל אותה ולא יודע בכלל דרך איפה להפעיל אותה! מישהו יודע? ושאלה נוספת, אם אני רוצה לחזור חזרה לאנגלית אחרי שהפעלתי את העברית זה אפשרי? ואם כן, אז איך?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  20. Started by moshel7,

יש ברשותי אופיס 2007 ואני לא מצליח להתקין את התוכנה על xp באנגלית למרות קובץ mui בעיברית

21. Started by Aviv C,

Windows Server 2003 אפשר להתקין על מחשב PC רגיל?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by eyalha,

במידה ואני קונה ויסטה אולטימייט על כמה מחשבים אני יכול להתקין אותה? וXP?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by נריה,

יש לי 2 בעיות 1) הווינדוס XP PRO שלי חוקי אני מנסה להתקין SP2 אבל זה מראה לי את השגיאה הבאה setup could not verify the integrity og the file Update.inf. Make sure the Cryptographic service is running on this computer. מה לעשות???? 2) כאשר אני מנסה להפעיל את המיקרוסופט אפדייט זה מראה לי שיש לי בעיה עם הActiveX כי ההגדרות אבטחה לא מאפשרים לראות את זה למרות שבהגדרות של האקספלורר כן איפשרתי להשתמש בזה ואז כשאני לוחץ אישור זה מפנה אותי לדף הזה http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=he שאומר שבכלל הפקד הזה לא מותקן לי. הוא אומר שאמור להיות לי איזה שורה מתחת לשורת הכתובת שעליה אני ילחץ ויתקין אבל אין לי לכן אני לא מצליח לעשות את העידכון למיקרוסופט מה…

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  24. קרובת משפחה שלי רוצה לרכוש את הultimate שמציעים דרך הסתדרות המורים. עכשיו, לפי מה שאני רואה באתר שלהם זה גרסת שדרוג. האם זה אומר שכל פעם שהיא תפרמט את המחשב, היא צריכה קודם להתקין XP ואז לשדרג לויסטה?? אי אפשר לעשות התקנה נקייה וזהו מהדיסק עצמו?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by davidcohen,

היי התקנתי את IE7 אבל יש לי בעיה כשאני מנסה לשנות את שפת הכתיבה מאנגלית לעברית ולהפך על ידי כך שאני לוחץ על Alt + Shift... האקספלורר פשוט לא מגיב , בשאר התוכנות זה עובד טוב בשביל להחליף אני צריך לשנות את זה מהדבר הזה שיש ב task bar שלי איך אני מסדר את הבעיה ?! תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.