Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מאחר ולא הצלחתי להתקין בדרך הרגילה (כמו הרבה אחרים - ומיקרוסופט החצופים האלה כרגיל שותקים), הלכתי אחרי ההמלצה להוריד את כל הקבצים במלואם ולנסות להתקין. אבל אין לי ממש מושג איך עושים את זה. :s05: בבקשה אם מישהו יוכל לתת עזרה מפורטת.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום כולם לא יודע למה הישתנה לי אבל זאת עובדה כשאני מכבה את המחשב לא עולה לי הסגירה הנורמאלית שהיתה עם שלושת האופציות של החלפת משתמש סגירה וריסטארט חברים איך אני מחזיר את זה למצב הקודם וחוצמיזה עכשיו שהמחשב עולה הוא נעצר ודורש סיסמא ואת אני עושה לא אוקיי אני לא רוצה את זה ולא אוהב את זה בבקשה עזרה !
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק מקורי של WINDOWX XP SP2 שרכשתי לפני כשנה,הוא מתחיל לקבל שריטות ואני מפחד עליו. יש לי שתי שאלות: האם מותר לי לגבות אותו לדיסק אחר? ואם אני מגבה ורוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש,לצרוב אותו רגיל עם הקבצים שגיביתי או שצריך להפוך אותו לISO ? תודה רבה לכולם ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המחשב קרס, וכשהוא עלה מחדש הוא הריץ SCANDISK כזה... כמו שתמיד זה מריץ אחרי שהמחשב קורס בקיצור, אחרי שהסקאן דיסק רץ, נעלמו לי מלא דברים חשובים מכונן C... שמתי לב אבל שנוצרה תיקייה שקוראים לה FOUND.000 והיא שוקלת 600 מגה... אז יכול להיות שהקבצים שלי מאוכסנים פה איכשהו... נכנסתי לתיקייה הזאת והכל שמה זה DLL... יש מצב איכשהו לשחזר הכל?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי 2 גיגה ראם בנוסף 4 דיסקים במחשב. עד לאחרונה ה PAGE FILE שלי ישב בדיסק אחר מהמערכת, במחיצה מיוחדת רק עבורו וגודלו היה קבוע 1024 MB . בגלל קריסות של המחשב שהיו לי לאחרונה לא נוצרו לי מיני דאמפ כי לא היה קובץ החלפה במערכת, בקיצור, קבעתי שכן יהיה שם וגודלו היה קבוע על 8MB, זה הצליח לי פעם אחת בלבד ואפילו נוצר קובץ דאמפ לאחר קריסה. לאחר מכן התרחשו אצלי עוד קריסות ושמתי לב שלא נוצרו עוד קבצי דאמפ חדשים, הלכתי ל C ואני רואה שאין PAGE FILE, נעלם כאילו האדמה בלעה אותו. אז ניסיתי לקבוע שכן יהיה פעם נוספת, עשיתי הכל לפי הספר הנה תמונה: למרות שלאחר הקביעה קיבלתי הודעה לבצע איתחול ולמרות שביצעתי אותו כשהמחשב עלה, לא דובים ולא יער, אין זכר לקובץ ( הוא לא נסתר כי אצלי מוגדר…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אחרי שהסרתי את התוכנה היא עשתה "ריסט" לכל מה ש קשור למראה של הוינדוס הכל נראה תקין חוץ מזה שהאייקון של Microsoft Office Outlook בתפריט ההתחלה (זה שמתחת ל IE) הוא אותו אייקון של ה Outlook Express ולא האייקון המקורי שלו איך אפשר לתקן את זה ??
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מרגע התקנת חבילת השירות החדשה (SP3) אין לי סאונד במחשב, המחשב פשוט הופך להיות אילם... מישהו שמע? מכיר? יודע מה לעשות? בדקתי באתר של creative ולא מצאתי שום אזכור לתקלה הזאת שצצה בעקבות התקנת SP3... אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
סתם שאלות!! למי שיש וינדוס לא חוקי יכול להוריד SP2??? ומה עם סתם עדכונים קרטיים?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קרה מצב שמישהו נכנס לי לתיקיית WINDOWS ומחק כמה קבצים משם, אין לי מושג איזה. שחזרתי שמתי לב לדברים הבאים : המחשב פעל טיפה לאט יותר, אני לא יכול להיכנס לSTART (החלון פשוט נתקע), אני לא יכול להתקין אייסיקיו (הוא מבקש ממני להיכנס על ADMINISTRATOR), אחרי ריסט הcheckdisk נתקע לי עם איזושהי שגיאה... משהו עם allocated, ותוכנות מסויימות שצריכות ActiveX פשוט לא פועלות לי.. הם חושבות שזה לא מותקן או שחסרים קבצים שם. מה אני יכול לעשות חוץ מפירמוט, אני ממש לא רוצה לאבד את מה שכרגע יש לי בהארד דיסק.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את ה SP 1 או 2. וזה לא מצליח THE EXPECTED VERSION OF THE PRODUCT WAS NOT FOUND ON YOUR SYSTEM מה מומלץ לעשות?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית מחשב מהממש ישנים אומנם אני לא משתמש בו אבל לא משנה בקיצור לפני שבוע הלך לו ההארד דיסק והחלפתי לו בהרד דיסק החדש פירמטתי והכל היה בסדר עד שהעלתי את ההתקנה של הווינדוס דרך הדיסקט איתחול של WIN 98 זה סרק דרך SCANDISK ואח"ג עללתה ההתקנה והמחשב נתקע בה מה לעשות? למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שמתי לב שעדכון הSP2 לא מגיע למחשב שלי ואז נכנסתי לאתר מיקרוסופ וקיבלתי את ההודעה מה לעשות
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם, הורדתי את חבילת השפות בעברית בוויסטה ואני לא מצליח להפעיל אותה ולא יודע בכלל דרך איפה להפעיל אותה! מישהו יודע? ושאלה נוספת, אם אני רוצה לחזור חזרה לאנגלית אחרי שהפעלתי את העברית זה אפשרי? ואם כן, אז איך?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום האקספלורר שלי עושה כמה בעיות: 1. לא מוריד קבצים 2. לא פותח תפריטים בלחיצה על כפתור ימני 3. לא נותן לבצע גזירה והדבקה גם באמצעות המקלדת 4. לא מאפשר הוספת אתר למעודפים 5. ומשהו חדש ששמתי לב, לא נותן להוסיף קובץ להודעה! בנוסף כאשר אני מנסה להדפיס המדפסת מודיעה שהיא לא מוגדרת וכל הWIN נתקע הרצתי אנטי וירוס מעודכן (AGP) חיפשתי רוגלות (AD-AWARE) ולא נמצא כלום! ניסיתי גם להתקין את המדפסת שוב וגלום לא השתנה! מה לעשות?????
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מדייה סנטר צריך מערכת הפעלה משלו או שאפשר להתקין לו את ה - XP הרגיל???
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
התקנתי VISTA ULTIMATE ויש לי בעיה עם העידכונים. כשאני מנסה להתקין עידכונים זה תקוע על 0% ולא זז במשך שעות. הורדתי גם את ה SP1 והוא רושם לי הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה. מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לאחר עידכוני הOFFICE וחבילת הOFFICE שאני אוכל לפתוח קבצי אופיס 2007 ב2003 עשיתי ריסט ולפני המסך פתיחה של הווינדוס שאומר ברוך הבא, מופיע לי מסך כחול ניסיתי תיקון לווינדוס, ניסיתי מצב בטוח כלום לא עבד. :-\ מישהו יודע מה לעשות? חוץ מפרמוט? למה ממש לא בא לי על פרמוט עכשיו ואם אחת העצות היא שחזור מערכת, אז אם אפשר לדעת איך עושים את זה, זה יהיה מעולה. מצורפות שתי תמונות, אשמח לתשובה מהירה! תודה אריאל http://www.imageshock.eu/?img=3506648~P1000177.jpg http://www.imageshock.eu/?img=3506643~P1000178.jpg
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס למקום שבוחרים רקעים מופיעים לי כל התמונות שיש בתיקיה התמונות שלי רציתי לדעת איך אפשר שרק התמונות הבסיסיות של הווינדוס יופיעו ד.א. אם אני מעביר את התמונות מהתיקייה התמונות שלי למקום אחר הם לא מופיעות שם אבל אני מחפש פתרון אחר תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי את המחשב בפעם הראשונה לבד יש לי בעיה עם העברית. מאיפה אפשר להוריד עברית למערכת הפעלה? אני לא מתכוון שכל הממשק יהפוך לעברית, רק לכתיבה (במצב הנוכחי תוכנות כמו דפדפן ומסנגר מציגות עברית הפוכה גם כן...)
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש את ה 64X ו יש 86X ואני לא יודע מה כדי לי להתקין... יש לי DUAL CORE של AMD, מספיק חזק.. מה עדיף? ואני לא צריך תגובות כמו: "לא כדאי ויסטה"... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם השפות אני לא יודע למה זה כותב לי ככה כמו בתמונה העברית והכל בסדר בדקתי בשפות והכל מותקן כמו שצריך וגם באקסל זה כותב לי עברית ראי. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היה לחבר שלי בעיה במחשב והוא רצה להתקין Windows XP מחדש אבל בהתקנה עשינו להתקין לתיקייה חדשה ובסוף ההתקנה ראינו שזה התקין עוד Windows ובהפעלת המחשב יש בחירה להפעיל או Windows XP החדש או הישן. עכשיו אנחנו רוצים למחוק אחד מהם ואם אי אפשר אז להתקין מחדש הכל. איך אפשר להכין דיסק הפעלה להיכנס ל-DOS (אין כונן דיסקטים) ולפרמט ? ועוד משהו, המחשב דיי חדש (כחודש) ונתקע רוב הפעמים אחרי עליית מערכת ההפעלה ולפעמים בעלייה לא מפעיל את האקספלורר וצריך להפעיל לבד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
שלום חבר לי קנה כונן קשיח של WD 250gb 7200 16mb buffer בהתקנה של מערכת ההפעלה של win xp במסך הראשון הכחול הוא מציג לי רק 131gb מה הבעיה ואיך פותרים זאת ? החיבור הוא sata 2
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-