עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום נראה לי שזה לא קשור ממש לפה לכן אני ישמח שתעבירו ותגידו לאן זה כן מתאים, תודה. כעת לשאלה שלי יש לי שתי משתמשים במחשב אחד מנהל המחשב עם סיסמא ואחד חשבון מוגבל יש לי 160 גיגה בכמה כוננים, יצרתי כונן ממנהל המחשב שנקרא לו f ששוקל 50 גיגה אני רוצה שהמשתמש המוגבל כאשר הוא יכנס למחשב שלי הוא יראה רק אותו ואת כונן הוינדוס ואת יתר הכוננים הוא לא יראה ולא יוכל לגשת אליהם. זה אפשרי? תודה לעוזרים

2. Started by mazam,

מחשב 4G זיכרון מעבד Q6600 דיסק קישח 500GB לוח P35 של אסוס איזה מערכת עדיפה אני יודע ש ה 32 לא תנצל את כול הזיכרון אבל האם כול התוכנות יעבוד על ה 64?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  3. אני מדבר על זה שעושים מהboot לא זה של מצב דוס כאילו שממשיכים כאילו זאת התקנה רגילה לוחצים R ואז הוא מתקין.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  4. Started by computer_freak,

שלום כשאני נכנס למקום שבוחרים רקעים מופיעים לי כל התמונות שיש בתיקיה התמונות שלי רציתי לדעת איך אפשר שרק התמונות הבסיסיות של הווינדוס יופיעו ד.א. אם אני מעביר את התמונות מהתיקייה התמונות שלי למקום אחר הם לא מופיעות שם אבל אני מחפש פתרון אחר תודה

5. Started by Eden 6600,

אחרי שפירמטתי את המחשב בפעם הראשונה לבד יש לי בעיה עם העברית. מאיפה אפשר להוריד עברית למערכת הפעלה? אני לא מתכוון שכל הממשק יהפוך לעברית, רק לכתיבה (במצב הנוכחי תוכנות כמו דפדפן ומסנגר מציגות עברית הפוכה גם כן...)

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by finish,

מאז היום בבוקר שניכנסתי לאתר של סריאלים כל הזמן קופץ לי חלון של פרסומת לבאבילון וזה בא כל שניה מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by chenc,

שלום שמי חן וברשותי מחשב עם WIN XP SP2. בעבר הותקן בטעות כעדכון Windows Genuine Advantage Tool, שכנראה לא אפשר לי להשתמש בכונני הCD (הם פשוט נעלמו מהמחשב שלי ובDevice Manager הופיעו כתקולי דרייברים). WGA הוסר, והכוננים חזרו להופיע. עד אתמול - שהם שוב נעלמו, הדרייברים דווקא בסדר בDM רק שהכוננים מופיעים עם ! WGA לא והתקן בשנית אגב עכשיו - םשוט אין לי מושג מה עוד יכל לגרום לכוננים להיעלם. למישהו יש רעיון / פתרון? אשמח לקבל כל עזרה...

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  8. מאחר ולא הצלחתי להתקין בדרך הרגילה (כמו הרבה אחרים - ומיקרוסופט החצופים האלה כרגיל שותקים), הלכתי אחרי ההמלצה להוריד את כל הקבצים במלואם ולנסות להתקין. אבל אין לי ממש מושג איך עושים את זה. :s05: בבקשה אם מישהו יוכל לתת עזרה מפורטת.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  9. אני יודע שישום םעולה כזאת היא למתקדמים בלבד , אבל אני רוצה לסנן קבצים ברגסטרי בגלל בעיות מקום איכסון. נכנסתי אל "registry editor" לחצתי file ואחרי זה export מכאן נובעת השאלה, האם יש קשר בין סיכון המחשב לגיבוי הרסטרי,? אז רציתי להעזר בכם, היכן כדי לגבות ואם כן, איך אני מגבה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  10. נגיד שנכנסתי עכשיו לתיקייה מסויימת במחשב. יש לי כאן מלא קבצים ותיקיות שעשיתי שיראו אותם בצורת התצוגה LIST, במקום ב ICONS. אבל כשאני נכנס לאחת התיקיות, אז התצוגה חוזרת ל ICONS איך אני עושה שזה תמיד יהיה על מה שאני בוחר? תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  11. יש לי ווינדוס XP על מחיצה אחת ושאר המשחקים על מחיצה השנייה. עכשיו אני רוצה להתקין מחדש את הווינדוס בלי לשמור את כל מה שהיה באותה מחיצה(משמע לפרמט). השאלה שלי היא כזאת, אני רק צריך להכניס את הדיסק ולהתקין את זה , או שאני צריך לעשות איזה תהליך?? אשמח למדריך. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  12. אממ לא ידעתי איך להסביר בקצרה בכותרת.. אז ככה כשהיתקנתי את הויסטה 64 ביט היה אפשרות שם לעשות עוד מחיצה (חחח לפחות אני חושב שזו הייתה האפשרות) קיצר עשיתי מחיצה C כ60 גיגה.. ומה שנישאר מה320 גיגה.. עשיתי כD זה התקין לי ויסטה על הC... והכל מצויין.. אבל כשאני ניכנס למחשב שלי.. זה לא מראה לי את D.. כאילו כל השאר פשוט נעלם.. מה קורה פה?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  13. Started by barash,

יש לי מחשב ישן פנטיום 1.5,RAM 128 ,ואני רוצה שזה יתמוך בהרבה שפות רוסית, אנגלית ועברית. WINDOWS XP עובד לאט ולכן אני לא רוצה אותו. אני מתלבט בין WIN 2000 ל WIN ME. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by gooz,

בשלב שהמחשב רק עולה עוד לפני שעולה הווינדאוז המחשב כותב לי scanning IDE drive.. ואז מופיעה שורה שאומרת no drive attached to Fasttrack controller.bios is not installed ברצוני לדעת מה זה אומר האם זאת תקלה האם יש משהו שאפשר לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by tic0n,

שלום, לפני כמה ימים קרה מצב שמישהו נכנס לי לתיקיית WINDOWS ומחק כמה קבצים משם, אין לי מושג איזה. שחזרתי שמתי לב לדברים הבאים : המחשב פעל טיפה לאט יותר, אני לא יכול להיכנס לSTART (החלון פשוט נתקע), אני לא יכול להתקין אייסיקיו (הוא מבקש ממני להיכנס על ADMINISTRATOR), אחרי ריסט הcheckdisk נתקע לי עם איזושהי שגיאה... משהו עם allocated, ותוכנות מסויימות שצריכות ActiveX פשוט לא פועלות לי.. הם חושבות שזה לא מותקן או שחסרים קבצים שם. מה אני יכול לעשות חוץ מפירמוט, אני ממש לא רוצה לאבד את מה שכרגע יש לי בהארד דיסק.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. Started by zoriza,

...

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  17. אתמול התעוררתי למראה מחריד. נעלמו האייקונים של הHD. יש למישהו פיתרון? תמונה:

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  18. שלום לכם, הורדתי את חבילת השפות בעברית בוויסטה ואני לא מצליח להפעיל אותה ולא יודע בכלל דרך איפה להפעיל אותה! מישהו יודע? ושאלה נוספת, אם אני רוצה לחזור חזרה לאנגלית אחרי שהפעלתי את העברית זה אפשרי? ואם כן, אז איך?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  19. יש לי לינקים של אתרים.באיזה תיקיה אני שם אותם בויסטה כדי שישר יכנסו לי למעודפים?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. Started by Moti11,

שלום האקספלורר שלי עושה כמה בעיות: 1. לא מוריד קבצים 2. לא פותח תפריטים בלחיצה על כפתור ימני 3. לא נותן לבצע גזירה והדבקה גם באמצעות המקלדת 4. לא מאפשר הוספת אתר למעודפים 5. ומשהו חדש ששמתי לב, לא נותן להוסיף קובץ להודעה! בנוסף כאשר אני מנסה להדפיס המדפסת מודיעה שהיא לא מוגדרת וכל הWIN נתקע הרצתי אנטי וירוס מעודכן (AGP) חיפשתי רוגלות (AD-AWARE) ולא נמצא כלום! ניסיתי גם להתקין את המדפסת שוב וגלום לא השתנה! מה לעשות?????

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by eyalha,

במידה ואני קונה ויסטה אולטימייט על כמה מחשבים אני יכול להתקין אותה? וXP?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  22. יש לי במחשב שני כונני, כונן C ו-כונן D. המטרה להעביר חלק מהג'יגה בייט מכונן C לכונן D עשיתי Resize בכונן C ופיניתי 20 ג'יגה בייט, הפכתי אותם לכונן Logical על מנת שאוכל לעשות מיזוג עם כונן D שגם מוגדר כ- Logical . ברגע שעשיתי מיזוג עם תוכנת Paragon אז הוא מאחד לי את הכונן החדש עם כונן D אבל הוא בעצם מוחק לי את המידע!!!!! בקיצור איך אפשר לעשות מיזוג מבלי שיפגע לי חומר ? ? ? ??

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by hararim,

התקנתי VISTA ULTIMATE ויש לי בעיה עם העידכונים. כשאני מנסה להתקין עידכונים זה תקוע על 0% ולא זז במשך שעות. הורדתי גם את ה SP1 והוא רושם לי הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה. מה עלי לעשות?

24. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן בזמן האחרון כשאני מוריד קבצים ל DESKTOP שלי אני רוצה לעשות להם כפתור ימני בשביל או לפתוח את הכיווץ או להעביר אותם למקום אחר במחשב שלי והתפריט של הכפתור ימני לא מופיע... זה תוקע את המחשב לכמה עשרות שניות ואז עושה ריסט כזה ל DESKTOP. משהו נורא מוזר! הדרך היחידה לגנוב משם את הקובץ זה לעשות חיפוש רגיל ואז מהחלון של החיפוש אני עושה CUT ושם אותו במקום אחר ואז הכל עובד טוב כאילו יש לי BUG בתיקייה של ה DESKTOP שאיאפשר לגשת משם לקבצים. יש ל משהו רעיונות? אה שכחתי את החלק הכי חשוב... אני לא יודע אם זה רק עם קבצים של RAR אבל זה קורה המון עם סוגי קבצים כאלו... ועכשיו ניסיתי להעתיק קבצים מכל הסוגים ל DESKTOP שלי שהיו קיימים כבר במחשב והכל עבד טוב אולי זה רק קבצים שאני מוריד מהאינ…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  25. Started by TakSun,

צהריים טובים, יש לי בעיה בוינדוס, דבר בשם Dr.Watson תוקע וסוגר לי תכונות וכל מיני דברים אחרים במחשב ברגע שאני מנסה לפתוח אותם. כשאני פותח ישר מופיעה ההודעה והוא נסגר, רק לאחר כמה ניסיונות נואשים לבסוף אני מצליח. כאלה אמרו לי שיכול להיות שהבעיה היא בגלל הגירסת וינדוס שיש לי, 32 bit כאשר המחשב שלי תומך ב64 Bit. אני באמת לא יודע אם זו הסיבה אבל אני חייב לפתור את מה שמתרחש אצלי במחשב. הנה המפרט שלי אם זה רצוי: מעבד Amd athlon 64 Dual core x2 3800+ לוח אם: GYGABYTE GA-M55PLUS-S3G כרטיס מסך: GYGABYTE Geforce 7600 gt זיכרון: 1024 667MHZ DDR2 מקווה שמישהוא יכול לעזור לי , אני מאוד אשמח, תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.