Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס של NVIDIA , הויסטה RC2 האם אפשר לעבוד עם הכרטיס הזה ב-AERO ?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מסויימת וחשבתי להשתמש ב System Restore כדי לפתור אותה, אבל יש לי חששות שהמצב רק יחמיר. אני אספר את הסיפור בקצרה.. (הסיפור לא עלי אלא על מכר שלי). מעשה באיש אחד שרצה להתקין חבילת הרחבה למשחק מסויים, אך לא היה לא מספיק מקום בכונן C. מה עשה האיש? העביר כל מה שיכל לכונן D. כל תיקיה שעברה בדרכו ויכל להעתיקה - העביר. לאחר שסיים את מלאכתו ראה שהתפנה לו מספיק מקום כדי להתקין את חבילת ההרחבה, וכך עשה. האיש בא שמח ומפעיל את המשחק, אך אבוי, השמירות נעלמו? ולאן הם נעלמו? הרגע הוא העביר אותן לכונן D בלי ידיעתו. לא רק שהשמירות נעלמו, אלא שגם כמה תוכנות חדלו מלעבוד. השאלה שלי היא, אם האיש יריץ System Restore ליום לפני שכל הסיפור הזה התחיל (במחשבה שיש לו נקודת שחזור שם…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אלה קבצי לוג שנאי לא יודע איך למחוק כי הם בשימוש והם ניתנים למחיקה פעם הצלחתי.....
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסתי לרשום עוד מחשב על אותה מערכת של xp וקיבלתי הודעה מאד לא חברית מwindows שאין באפשרותי לרשום מחשב נוסף על אותה מערכת הפעלה לשאלתי: האמנם ? באם אני מחזיק שני מחשבים אני צריך לקנות שתי מערכות הפעלה ? האם יש דרך לעקוף את זה ? האם microsoft יכולים לאשר לי באיזו דרך ? אשמח לתשובה מהירה, כי בינתיים אי אפשר להפעיל את המחשב, רב תודות
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS חדש ומשום מה הפונטים בחדשים בכל הWINDOWS לא נראים טוב. איך משנים אותם?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום , פירמטתי את המחשב , בהתחלה לא היה עברית.. התקנתי עברית , הכל טוב ויפה, ועכשיו העברית הפוככה. בתיקיות וכאלה .. מה לעשות ? אה וגם ה icq מופיע בסימני שאלללה ! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בעיקרון השאלה בכותרת אני לא מתכוון לקיצור דרך רגיל אני מתכוון לכזה שבXP הייתי עושה מההגדרות של התצוגה של השולחן עבודה שמהקיצור הזה אפשר להיכנס ישר למאפייני אינטרנט תודה לעוזרים! ofeky1
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!#
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 200 ג'יגה שקיבלתי לפני שבועיים בהתחלה עשיתי מחיצה אחת שהיא C שלשם התקנתי את הווינדוס וקבעתי שיהיה בה 10 ג'יגה. עבדתי על המחשב כמה ימים עד שהגדרתי עוד מחיצה של 190 ג'יגה מה שקרה זה שהכונן קיבל את האות F כי D וE כבר נתפסו על ידי הצורבים. איך לשנות את האותיות אני יודע, אבל השאלה היא האם הPATHS לכל הדברים שיש לי בF ישתנו בהתאם?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
התחילו לי דיי הרבה בעיות עם הווינדווס, והבעייה הכי רצינית היא ההודעת שגיאה הזו. בבילון למשל נסגרת איך שהווינדווס עולה, אבל זה קורה גם בעוד תוכנות. מישהו יודע מה לעשות? דרך אגב, כשהבעיות האלה החלו הרצתי Memtest. סטיק אחד נמצא פגום, אבל הסטיק שבו אני משתמש עכשיו בסדר, ויש לי פחות ראם ויותר בעיות. אם אין פתרון אני אתקין ווינדווס מחדש, אבל אני רוצה משהו לפחות בנתיים. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לא יודע אם זו נקראת כותרת עניינית או לא, אבל לא ידעתי איך לתאר את הבעיה שלי במשפט. כנראה שיש לי וירוס מעצבן מאוד (אחרי הרבה מאוד פירמוטים ומחשב חדש הגעתי למסקנה שלא יכול להיות שזו בעיה טכנית שקשורה בחומרה) שמה שהוא עושה זה פשוט לחמם ולאמץ את המעבד שלי. וזה בעצם יוצר ביצועים איטיים וקריסות מערכת (הטמפ' של המעבד שלי מגיעה ל48-50 מעלות במצב IDLE עם קירור לא סטוק -זה אמור להיות ככה? (יש לציין שהקירור הוא לא איזה SCYTHE INFINITY אבל הוא עדיין יותר טוב מהסטוק). אז איך זה בעצם בא לידי ביטוי: -אחרי כמה זמן של משחק מאסיבי המחשב פשוט קורס ועושה ריסט. לאחר הריסט, בשלב הBOOT, הוא מודיע שחסר איזה קובץ מערכת (למרות שלא חסר), או שהוא עושה עוד ריסט (בגלל הטמפ' - ואז אני בעצם צריך לחכות 2…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי כאשר אני לוחץ בוינדוס אקס פי על מאפינים ב"מחשב שלי" ואז לוחץ על "מתקדם" ואז בביצועים לוחץ על הגדרות ואז שום על "מתקדם אז יש שם שתי אפשרויות: 1 תזמון המעבד יש או אפציה להפעלת תכנית רקע או תכנית רגילה 2 כוונון ביצועים לזיכרון מטמון או לתכניות ורשום שאם זה שרת מומלץ לשים על מטמון. לא הבנתי מה זה אומר 2 האופציות האלה ואשמח אם מישהו ירחיב ויסביר בפירוט. תודה. אה ודבר אחרון.. בזיכרון וירטואלי יש המלצה של כמה מומלץ לשים. לפי מה נקבע כמה מומלץ? לא עדיף לתת לו כמה שיותר?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום התקנתי XP על VISTA עכשיו XP עולה בלי לשאול אותי איזה ווינדוס לבחור בהתחלה ... מה אני צריך לעשות ? בBOOT INI לא כתוב את VISTA רק את XP תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הי בכל נסיון שלי ללחוץ play בסיוע לחצן ימני על קובץ מוסיקה נתקע המסך בתקיה ורק ע"י שחרור בעזרת סיום מסימה אפשר להמשיך לעבוד. שמיעצ מוסיקה מתבצעת רק דרך תוכנת מוסיקה (winamp או media player ) איך מחזירים האפשרות שהיתה לשמוע קובץ בודד בלחיצה ימנית על play משתמש בחלונות 2000 פרו מעודכנת שהאופציה עבדה עד לפני מספר ימים תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי את המחשב שלו כדי לסדר לו שם כמה דברים בנוסף , הוא ביקש ממני ליצור לו מחיצה נוספת . יש לו הארד דיסק אחד (כונן C ) בגודל של 75 GB הוא רוצה לחלק את הכונן לשני מחיצות. אני צריך תוכנה מסוימת כדי לפצל את הכונן בתוך הוינדוס ? או שאפשר לעשות את זה דרך הוינדוס ב manage או משהו ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קראתי את המאמר על ויסטה וקראתי שהוא יצא בחודש ינואר בשנת 2007 http://hwzone.co.il/articles/teched/ מתי הוא יצא בגרסא עברית (שהכל יהיה כתוב בעיברית [מן הסתם...]) ?? באותו תאריך שהוא יצא באנגלית ?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
נתקלתי בעבר בתופעה והייתי חייב לפרמט , המחשב משנה באופן אוטומטי את הכתב לקטן ביותר כשאני קורא בפורומים שונים , הכתב הופך לקטן אחרי לחיצה לקריאת הודעה .יש מסך אל סי די ברזולוציה גבוהה ככה שהכתב מממש קטן . בבקשה אם יש רעיונות .
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי כניסה לאתר שמחייב הגדרת של use automatic configuration script. אז הוא דורש יוזר וסיסמה, הבעיה שנשאר בשמירה שלו יוזר וסיסמה ישנים אני מעוניין להחליף אותם. השאלה היא איך אני מאפס את השמירה ב-IE6? (לא מדובר בקוקיס) תודה לעונים, טל
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
בכל התקנה או כניסה למקומות מאובטחים ב VISTA הוא מתחיל לשאול שאלות אם להמשיך או לבטל אני יודע שיש אפשרות לבטל זאת אך לא זוכר איך אודה למי שיוכל להזכיר לי תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
התרגלתי שאחרי התקנה של וינדוס XP(זה אגב פרו וסרביס פאק 1) כול הדרייברים מותקנים והכול טוב ויפה. אז משום מה התקנתי עכשיו וינדוס אקס פי וזה לא מזהה לי אף אחד מהחלקים. אני מנסה להתחבר לאינטרנט וזה לא התקין לי את הכרטיס רשת אפילו. מה עליי לעשות ולמה זה קורה? נה
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלוםן יש לי וינדוס אקס פי פרו ושאני נותן לו הוראה התחל..כיבוי המחשב ניתקע איזה כמה דקות עד שזה נותן לי כיבוי..המתנה..הפעלה מחדש.. יש למשיהו תשובה לזה אולי?? ועוד דבר אחד קטן Windows Update זה נותן לי שגיאה כזאת מספר שגיאה: 0x80248011 תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס חדש על המחשב לאחר שהלך לי ההארדיסק.. והוינדוס הזה עושה לי בעיות מוזרות.. יש קבצים (כמו הקונטר סטרייק ומירנדה 3) שמתי שאני מנסה לפתוח אותם הם פשוט לא נפתחים.. בתהליכים רשום את התהליך של אותו קובץ אבל אני יכול ללחוץ גם 10 פעמים על הקיצור דרך ושום דבר לא יקרה.. למישהו יש פתרון לזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום.. דבר ראשון תודה לכל מי שיעזור.. אז ככה יש לי מחשב נייד toshiba l300 כשאני מתקין את הוידוס הכל הולך חלק עד שהוא מגיה ל ''משלים התקנה'' ואז הוא ניתקע לי שם... ניסיתי כל מיני פיתרונות כמו לנתק את כל ה usb שמחוברים למחשב.. ועדיין לא עוזר לי חשוב לי לציין שהמערכת הפעלה הקודמת שלי היתה ויסטה ניסיתי להתקין וידנוס xp והיה לי כל מיני בעיות אז חזרתי לויסטה ואז התרוצצה לי הבעיה הזאת... שוב פעם תודה.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תראו היה לי משתמש בווינדאוס אחר כך היה איתו בעיות והיה לי דברים חשובים בו. עשיתי עוד חשבון בשביל למחוק את הקודםושאני ישתמש בחדש אבל עם הקבצים של הקודם. אבל זה לא שמר לי על השולחן עבודה אבל יש את זה ב C:\Documents and Settings וכתוב את המשתמש אבל שאני בא להיכנס לתיקה כתוב ''אין גישה ל C:\Documents and Settings\name הגישה נדחתה'' איך אני יכול לעקוף את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-