עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Moti11,

שלום האקספלורר שלי עושה כמה בעיות: 1. לא מוריד קבצים 2. לא פותח תפריטים בלחיצה על כפתור ימני 3. לא נותן לבצע גזירה והדבקה גם באמצעות המקלדת 4. לא מאפשר הוספת אתר למעודפים 5. ומשהו חדש ששמתי לב, לא נותן להוסיף קובץ להודעה! בנוסף כאשר אני מנסה להדפיס המדפסת מודיעה שהיא לא מוגדרת וכל הWIN נתקע הרצתי אנטי וירוס מעודכן (AGP) חיפשתי רוגלות (AD-AWARE) ולא נמצא כלום! ניסיתי גם להתקין את המדפסת שוב וגלום לא השתנה! מה לעשות?????

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by eyalha,

במידה ואני קונה ויסטה אולטימייט על כמה מחשבים אני יכול להתקין אותה? וXP?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by מאור247,

רציתי לדעת אם מדייה סנטר צריך מערכת הפעלה משלו או שאפשר להתקין לו את ה - XP הרגיל???

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

מה ההבדלים בין ווינדוס home edition ל ווינדוס פרופשנל? [XP]

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. Started by talulush,

אהלן, כבר מספר ימים מנסה להעתיק חומרים שנמצאים על מספר תקליטורי dvd לwindows 10 אך ללא הצלחה. troubleshoter מוצא שתי בעיות : 1)hevc codec not installed 2)cant play 4k videos הורדתי אפליקציה שנקראת hevc extensions אך עדיין המחשב לא מזהה או מגיב לדיסקים שאני מכניסה . מישהו יכול או יודע לאמר לי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בבקשה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by u_o,

אני רוצה לשנות את תצוגת הקבצים שיהיה בכל החלנות משהו אחד איך אני עושה את זה ?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. מחשב נייד חדש שהתקינו בו וינדווס XP HOME באנגלית ויש עברית...איך אני יכול להיות שהוא יהיה בעברית מלאה...במקום START שיהיה התחל וכל הבלאגן הזה??

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  8. התחילו לי דיי הרבה בעיות עם הווינדווס, והבעייה הכי רצינית היא ההודעת שגיאה הזו. בבילון למשל נסגרת איך שהווינדווס עולה, אבל זה קורה גם בעוד תוכנות. מישהו יודע מה לעשות? דרך אגב, כשהבעיות האלה החלו הרצתי Memtest. סטיק אחד נמצא פגום, אבל הסטיק שבו אני משתמש עכשיו בסדר, ויש לי פחות ראם ויותר בעיות. אם אין פתרון אני אתקין ווינדווס מחדש, אבל אני רוצה משהו לפחות בנתיים. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. אני מדבר על זה שעושים מהboot לא זה של מצב דוס כאילו שממשיכים כאילו זאת התקנה רגילה לוחצים R ואז הוא מתקין.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  10. Started by LittleBoy,

יש את ה 64X ו יש 86X ואני לא יודע מה כדי לי להתקין... יש לי DUAL CORE של AMD, מספיק חזק.. מה עדיף? ואני לא צריך תגובות כמו: "לא כדאי ויסטה"... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  11. יש לי בעיה עם השפות אני לא יודע למה זה כותב לי ככה כמו בתמונה העברית והכל בסדר בדקתי בשפות והכל מותקן כמו שצריך וגם באקסל זה כותב לי עברית ראי. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

12. נתקלתי בעבר בתופעה והייתי חייב לפרמט , המחשב משנה באופן אוטומטי את הכתב לקטן ביותר כשאני קורא בפורומים שונים , הכתב הופך לקטן אחרי לחיצה לקריאת הודעה .יש מסך אל סי די ברזולוציה גבוהה ככה שהכתב מממש קטן . בבקשה אם יש רעיונות .

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by Buffer,

היי, יש לי ויסטה מותקן ו-XP.. כל אחד במחיצה נפרדת ב-HDD נפרד. בויסטה לא השתמשתי בערך מאז שהתקנתי אותו.. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה.. מה שניסיתי לעשות זה פשוט למחוק את כל הקבצים שלו מהמחיצה שהוא נמצא בה.. הוא מחק כמה קבצים ואז נתן הודעה שאי אפשר להמשיך כי חלק מהקבצים נמצאים בשימוש.. איך בכל זאת אפשר להעיף את זה? תודה, אור. -- כשאמרתי הקובץ נמצא בשימוש התכוונתי להודעה הזאת של קובץ בשימוש/גישה נדחתה וכו'...

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  14. מישהו פעם שמע על לפטופ שלא מזהה קוראי כרטיסים? בדקתי שני סוגים, והוא לא מזהה אותם באף אחד מהפורטים של ה USB2 הדבר נהיה עוד יותר מוזר - דרך hub של usb1.1 הם כן עובדים! בנוסף - הארדיסק חיצוני עובד נפלא באותם פורטים ממש. מדובר על Thinkpad R40 ושני קוראים לא דומים בעליל. ניסיתי דרייברים, למרות שזה mass storage device סטנדרטי, ניסיתי להסיר את הדרייבר של הפורט USB וכלום... במחשב אחר כמובן שזה עובד חלק.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by sxsxservo,

קנתי מחשב חדש עם צורב dvd teac, אני משתמש ב ghost גרסה 2001 בעבר שהייתי מגבה לא היה לי שום בעיה. רציתי לעשות גיבוי על גבי דיסק רגיל וכל הזמן הוא נתקע לי עם אותה הודעת שגיאה application error 12030 error 3 closing cd-r session if this problem persists' contact symantec technical support

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  16. מאחר ולא הצלחתי להתקין בדרך הרגילה (כמו הרבה אחרים - ומיקרוסופט החצופים האלה כרגיל שותקים), הלכתי אחרי ההמלצה להוריד את כל הקבצים במלואם ולנסות להתקין. אבל אין לי ממש מושג איך עושים את זה. :s05: בבקשה אם מישהו יוכל לתת עזרה מפורטת.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by kabool,

שלום. יש לי דיסק מקורי של WINDOWX XP SP2 שרכשתי לפני כשנה,הוא מתחיל לקבל שריטות ואני מפחד עליו. יש לי שתי שאלות: האם מותר לי לגבות אותו לדיסק אחר? ואם אני מגבה ורוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש,לצרוב אותו רגיל עם הקבצים שגיביתי או שצריך להפוך אותו לISO ? תודה רבה לכולם ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  18. זה ממש מעצבן, יש לי דברים בהורדה ואני לא יכול לעשות ריסטרט מתי שבא לי, וההודעה הזאת קופצת כל 5 דקות! איך נפטרים ממנה?!?!?!?!?!?! ניסיתי לעשות END PROCESS אבל זה ממשיך לחזור.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by sigma,

אני משתמש במערכת : xp sp2 home ביטלתי פעולת messenger ע"י שינוי שם קובץ: msmsgs.exe לשם: msmsgs.ex~ אם פעולה זו עלולה לפגוע בתפקוד מערכת ההפעלה?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  20. Started by adirnasri,

אני רוצה לדעת איך אני עושה שיחזור מערכת.. זה מה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yelclap: תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  21. איך המאחה דיסק בווינדוס ויסטה? יותר מהיר ואיכותי?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by Sweet_Tooth,

אחרי שהסרתי את התוכנה היא עשתה "ריסט" לכל מה ש קשור למראה של הוינדוס הכל נראה תקין חוץ מזה שהאייקון של Microsoft Office Outlook בתפריט ההתחלה (זה שמתחת ל IE) הוא אותו אייקון של ה Outlook Express ולא האייקון המקורי שלו איך אפשר לתקן את זה ??

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  23. לצערי, הסיגייט ברקודה מת בטרם עת עקב התקלה הידועה. למזלי הרב, גיביתי הכל. כעת קיבלתי את ה-WD6400AAKS במקום הברקודה. אני מעוניין לבצע התקנה של הויסטה 32 ביט (BASIC) על הWD. האם לאחר ההתקנה תהיה לי בעיה בהתקנה ובעדכונים עקב שינוי החומרה? האם הסריאל עדיין יהיה תקף למרות שהיה שינוי בחומרה? תודה לכולכם ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. 1)איפה נכנסים למה שהיה בxp "הפעלה"-שאפשר לרשום שם פעולות וכו'? 2)אני מנסה להיכנס לחשבון של הפלאפון שלי באתר של פלאפון..והמסנן של האינטרנט לא נותן לי להיכנס! וניסיתי לסגור אותו! וזה פשוט לא נותן לי...מה לעשות? תודההה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  25. סתם שאלות!! למי שיש וינדוס לא חוקי יכול להוריד SP2??? ומה עם סתם עדכונים קרטיים?? תודה!

• 4 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים