Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בכל פעם שאני עושה RESTART או מכבה את המחשב מופיעה ההודעה: CL RC Engine3 Dummy Window: QPService.exe The instructions at 0x0066c3f9 referenced memory at 0x2e5f1801 the memory could not be read יש לי מחשב נייד של HP - חשוב לציין כי גם לפני ההתקנה של הWINDOWS7 התבקשתי להסיר את תוכנת הHP QUICK PLAY, משהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את העידכונים האחרונים של הווינדוס והעכבר הפסיק לעבוד חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שזו בעיה ידועה יש למישו פיתרון? עריכה: הסתדר, אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמתי לב לבעיה שגורמת לספריית הtemp במחיצה C להתמלא באופן קבוע. בעת שאני בוחר להוריד קובץ , הקובץ יורד קודם לספריית ה Temp ורק לאחר מכן מועתק לספריית היעד שבחרתי. האם ניתן לשנות זאת כך שהקובץ ירד ישירות לספריית היעד ? תודה מראש, נ.ב. נראה לי כי התהליך מתרחש רק בעת הורדת קבצים גדולים ולא בקטנים
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%a9%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f-%d7%94-spartan-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, כשאני מנסה לעדכן את המסד נתונים של אקסס דרך האינטרנט אני מקבל שגיאה של read only: והקובץ הוא לא לקריאה בלבד... עזרה?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום.. בשורת התחל אני מפעיל את המדיה פלייאר למשל אז אני רואה את הלשונית של המדיה פלייאר עם סמל של תייקיה! למה זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין יותר ממערכת הפעלה אחת על מחשב נייד חדש עד כה ביררתי שהמחשב תואם הרצה של לינוקס וחלונות 7, לגבי XP, הורדתי דרייברים מהאתר של היצרן אך עדיין לא התנסתי בפירמוט המחשב, והתקנת המערכת אין לי ניסיון בהתקנת XP על Toshiba Satellite C660-115 ניסיון להתקין XP על לוחות אם חדשים שונים נתקל לא פעם בתקלות, אז השאלה שלי אם למישהו יש מושג אם אמורה להיות בעיה בהתקנה של XP על מחשב נייד כזה ? בעבר קראתי המלצה ליצור בכלל דיסק התקנה באמצעות Nlite שיכלול את SP3 + DriverPack Mass Storage כמו להטמיע את הדרייברים של המחשב על הCD ישנם עוד קבצים שכדאי להטמיע בדיסק כזה ? או עוד המלצות כדי לא להיתקל בהתקנה בתקלות ? אם אני זוכר נכון, הומלץ לשנות הגדרת Bios כלשהן לפני ההתקנה, אני ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למצלמה הנוכחית שלי אין דרייברים מתאימים אז חשבתי לרכוש אחת חדשה, מישהו יכול להעיד על דגם ספציפי שעובד יציב עם ויסטה x64 ?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מקבל את הודעת השגיאה הזו בערך פעם ביום בלי שאני מצליח למצוא קשר למה שאני עושה באותו רגע והיא גם לא משפיעה על המחשב. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני רק רוצה לציין שיכול להיות שהודעת השגיאה שכתבתי היא לא מדוייקת כי בטעות סגרתי עכשיו את החלון של ההודעת שגיאה לפני שהספקתי להעתיק אותה אבל זה היה משהו כזה. אני מצרף עוד מידע שהיה בקובץ שלפי הודעת השגיאה אמורים להיות בו פרטים נוספים: <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?> <DATABASE> <EXE NAME="SYSTEM INFO" FILTER="CMI_FILTER_SYSTEM"> <MATCHING_FILE NAME="kernel32.dll" SIZE="857088" CHECKSUM="0xD602DD12" BIN_FILE_VERSION="6.1.7100.0" BIN_PRODUCT_VERSION="6.1.7100.0" PRODUCT_VERSION="6.1.7100.…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאייקון בחלון אז אני רואה תמונה של קובץ ולא את התמונה של האייקון למשל שאני נכנס לתוכנה אז אני לא רואה את האייקון וזה קורה בכל תוכנה חוץ מMEDIA PLAYER ותיקיות רגילות. איך מסדרים את זה? תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם שווה לקנות רשיון ל-windows 7 באיביי? יש לי לפטופ שאני רוצה לשדרג ל-7 וראיתי שאפשר לקנות רשיון שדרוג ל-Home פרימיום ב-75 דולר בערך (יש גם פחות, אבל מפוקפק יותר) במקום ב-120. מה דעתכם? שווה לקנות רשיונות דרך איביי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצגת מדיה של Windows Media Player באינטרנט. אני בטוח שחלק מכם בטח לא בדיוק הבין מה רשמתי אז אני אנסה להסביר קצת. נכון שיש בחלק מהאתרים כל מיני סרטונים שמוצגים במעין נגן Windows Media Player קטן כזה? לדוגמה, בעמוד הזה יש סרטון כזה: http://www.vw.co.il/security/?did=67. אז הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס לעמוד כזה המחשב נתקע לי. אני באמת לא יודע מה לעשות כי כאשר הוא נתקע לי ככה אני חייב לעשות reset למחשב וזה אומר שאני לא יכול להיכנס לעמודים כאלה. חשבתי שזה אולי קשור ל- Windows Media Format 11 runtime ורציתי להסיר ולהתקין מחדש אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי פה?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה אם יש דרך להתקין את הפרוטוקול SMB 2.0 במחשבי XP לפי מיקרוסופט אין אפשרות כזו אבל אולי מישהו מכיר דרך לבצע זאת בכל מקרה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחיצה שמכילה 15.6GB ויש בה 2GB פנויים, אני רוצה להגביל את השימוש במחיצה עד למצב של 1GB פנוי (כלומר שיהיה מותר להשתמש רק ב 14.6GB) ניסיתי לקבוע את גבול השימוש ל 14.6GB כתור אדמין, אבל כאשר נכנסתי כמשתמש ראיתי שגודל המחיצה הוא 14.6GB ושיש לי 2GB פנויים. כלומר המשתמש שאמור להיות מוגבל ל 14.6GB יכול בפועל להשתמש ב 2GB נוספים ובעצם לעבור על ההגבלה. איך ניתן לגרום לכך שכאשר אני ייכנס למשתמש אני יראה רק 1GB פנוי, כלומר, כיצד ניתן להעלים מקום מההרדיסק עבור משתמש מסויים? מדובר ב win2k pro תודה מראש לעוזרים, ערן
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כל פעם שאני סוגר את הדפדפן מופיעה לי הודעת שגיעה מעצבנת. שמתי לב גם שלוקח לדף לעלות הרבה זמן, וגם נתקעים לי הרבה אתרים. מערכת הפעלה XP, ואקספלורר 6.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני יודע שהיה דיון על זה אבל זה היה יום או יומיים אחרי השחרור שלו.. בינתיים עבר קצת זמן ואולי עלו דברים חדשים.. יש שיפור בביצועים? יציבות\אי יציבות מוגברת? תמיכה\חוסר תמיכה בדברים? וכל דבר אחר... בתודה מראש, אני
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כשאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב הוא נתקע על "שומר את ההגדרות" אגב מחשב חדש מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה המצב . יש מצב שמישהו משיג לי מדריך להתקנת WIN2000? אם אפשר עם תמונות? תודה זה דחוף מאוד תודה?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה שקרתה היום בערב (עד אז הכל היו בסדר) אם אני לוחץ על לינק (כפתור ימני) ועושה OPEN IN A NEW WINDOW כלום לא קורה האקספלורר לא פותח את הלינק בחלון חדש, כנ"ל לינקים שאמורים להיפתח בחלונות חדשים וכנ"ל כל מיני JAVASCRIP שפותחים חלונות חדשים.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד הרבה בתחנות אינטרנטיות ויש לי בעיה במערבל סטריאו. הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור ערבול של המיקרופון עם המוסיקה ביחד, זה מוסיקה או לדבר, אין מצב כזה ביחד. בעיקרון אני צריך לשחרר את הסטריאו מיקס שיהיה לי אפשרות לערוך אותו. תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CASE STUDY: לקוח מתשובה שלי ללקוח של החברה שלי ששאל שאלה דומה: Allow Hybrid Sleep should be OFF and then you'll see Hibernation דוגמה מהמחשב שלי: http://i48.tinypic.com/34flms3.png לקוח מכאן: http://www.mydigitallife.info/2009/08/12/how-to-enable-or-disable-hibernate-in-windows-7
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום היה לי סתם שגיעה בwindows ועכשיו שאני עושה קליק ימני בwindows אז אין את התפריט חוץ מזה בדפדפן זה עובד איך אני מסדר את הבעיה בלי לאתחל את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל יומיים שלושה פתאום ללא כל הודעה מוקדמת מע' ההפעלה הזאת פשוט נתקעת לחלוטין ,העכבר והמקלדת פשוט נתקעים למרות שמקש ה NumLock עובד שום מקש אחר לא מתפקד. ב Event Logs פשוט לא רואים מה הבעיה. עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. אודה לעזרה לפחות לכיוון בדיקה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי ווינדוס מחדש ושכחתי להסיר חלק מההרשאות שהיו באחד המחיצות. את רוב ההרשאות הצלחתי להסיר אבל חלק אני לא מצליח כי נראה הגבלתי את זה יותר מידי. יש לי גיבוי של זה ככה שאין בעיה למחוק הכל אבל מן הסתם גם זה לא עובד. אשמח לפתרון של איך למחוק/לשנות את ההרשאות או לחלופין למחוק הכל מבלי לפרמט את הכונן עריכה: לא משנה הסתדרתי לבד כבר ,
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הכוונה היא להגדיר שמערכת הפעלה תבחר רקע רנדולי כל תקופת זמן מתוך תיקיה שאגיד לה שמלאה בתמונות לבחרתי. זה אפשרי? תודה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-